آرشیو پنجشنبه ۳۰ امرداد ۱۳۹۳، شماره ۵۷۲۳
صفحه آخر
۲۴

خالق پدرسالار در بیمارستان

اکبر خواجویی کارگردان پدرسالار در حالی که به سختی حرف می زند و به خاطر ناراحتی حنجره اش با صدای آرام صحبت می کند، در خصوص حال و روز این روزهایش به ایسنا گفت: مشغول نوشتن کار سینمایی ام بودم و بازنویسی را انجام داده بودم و می خواستم مابقی کارهایش را پیش ببرم که شنبه(25مرداد ماه) ناگهان حالم بد شد و به خاطر مشکل قلبم مجددا راهی بیمارستان شدم اما فکر می کنم بزودی با منتقل شدنم به بخش به منزل بروم. وقتی از خواجویی می پرسیم «پدرسالار»ی ها هنوز هم سراغی از شما می گیرند؟ با صراحت پاسخ می دهد: محمد علی کشاورز با معرفت ترین عضو «پدرسالار» است که همیشه نگران من است و جویای احوالم می شود.

ترجمه خاطرات پابلو نرودا

احمد پوری از ترجمه کتاب «خاطرات» پابلو نرودا برای نشر چشمه خبر داد. این مترجم درباره کتاب خاطرات این شاعر شیلیایی برنده نوبل ادبیات گفت: این کتاب بیوگرافی نروداست که به قلم خودش نوشته شده و زیرعنوانی هم دارد با عنوان «اعتراف به زندگی». پوری درباره این کتاب اظهار کرد: از نظر من این کتاب یکی از مهم ترین کتاب های تاریخ ادبیات بعد از جنگ جهانی دوم است و نرودا در آن زمان حضوری جدی در ادبیات داشته. این کتاب به نوعی شرح ملاقات های او با چهره های سیاسی و ادبی است و از نظر ادبی هم این کتاب نوشته نرودا با سبک خاص اوست که از بچگی تا روزهای آخر زندگی اش را روایت می کند.

«کل عنایت» به روایت جواد انصافی

نمایش «کل عنایت» که به یکی از شیوه های نمایشی ایرانی در دوران صفویه می پردازد در تماشاخانه «سنگلج» به صحنه می رود. جواد انصافی نویسنده و کارگردان این اثر نمایشی یادآور شد: برای اجرای «کل عنایت» پژوهشی را درباره نمایش در دوران شاه عباص صفوی انجام دادم که حاصل آن دو نمایشنامه «قالی» و «کل عنایت» شد. او ادامه داد: «کل عنایت» دلقک دربار شاه عباس بود ه است، در این دوران کل بازی شروع می شود. کل ها پهلوان هایی هستند که وسط کله شان کچل است و دور سرشان مو داشته و صداقت، چشم پاکی و پهلوانی از جمله منش این آدم ها بوده است.