آرشیو پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۳، شماره ۳۰۷۹
جامعه
۱۷

آمارهای رسمی از برخی آسیب های اجتماعی

تکدی گری: براساس آمارهای وزارت کشور بین سال های 1389-1386 در مجموع 107137 متکدی جمع آوری شده است که از این تعداد، 21/68 درصد مرد و 79/31 درصد زن هستند. از لحاظ تعداد متکدیان به تفکیک استان نیز همواره در طول سال های 1386-1389 بیشترین تعداد متکدیان دستگیر شده در یکی از استان های هرمزگان، خراسان رضوی و استان فارس و سیستان و بلوچستان و تهران سکونت داشتند.

اعتیاد: براساس آخرین آمار ارایه شده از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر، یک میلیون و 325 معتاد داریم که از این تعداد 10 درصد زن هستند.

کودکان کار: حدود سه میلیون کودک کار داریم. براساس اعلام مسوولان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از این تعداد حدود؟ درصد کودکان خیابان ایرانی هستند که کودکان بین؟ تا؟ سال؟ درصد کل کودکان خیابانی را شامل می شوند، همچنین؟ درصد از کودکان خیابانی در حال تحصیل هستند، درصد ترک تحصیل کردند و درصد از بچه ها اصلابه مدرسه نرفته اند.

طلاق: براساس اعلام رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اطلاق در سه ماه اول سال 93 رشد چهار درصدی داشته است. بیشترین طلاق های ثبت شده زنان نیز مربوط به رده سنی 27 تا 29 سال و بیشترین طلاق های ثبت شده مردان مربوط به رده سنی 27 تا 29 سال بوده است. در شش ماهه اول سال 92 نسبت ازدواج به طلاق 5/5 بود.

جرایم و سرقت: براساس آمار پلیس آگاهی ناجا، شش ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل در مجموع جرایم شاهد رشدی چهار درصدی بودیم. اوج افزایش سرقت ها در سال 92 بود، در شش ماهه اول سال 92 نسبت به مدت مشابه سال 91 سرقت ها 33 درصد افزایش یافت. تهران، خراسان رضوی، فارس، لرستان، مازندران و آذربایجان شرقی و غربی از جمله استان هایی هستند که بیشترین جرایم در آنجا رخ می دهد.

بیکاری: براساس اعلام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نرخ بیکاری جوانان در کشور بیش از 26 درصد و نرخ بیکاری دانش آموخته های دانشگاهی بیش از 40 درصد است.

طبق آخرین گزارش های ارایه شده از سوی مرکز آمار ایران، تعداد بیکاران کشور در حال حاضر به بیش از 5/2 میلیون نفر بالغ می شود که از این تعداد تا 4/1 میلیون نفر فارغ التحصیل دانشگاهی هستند.