آرشیو یکشنبه ۷ خرداد ۱۳۹۶، شماره ۴۸۳۴
صفحه آخر
۲۰
یادداشت

مردی با دغدغه های بزرگ

دکتر علی دارابی ( معاون استان های رسانه ملی)

جمعه ساعت 11 صبح بود که علیرضا جلالی تماس گرفت و خبر فوت حمید آخوندی را به من داد و با گریه و بی تابی گفت که کمرم شکست. وی متولد 1340 در تهران و دارای مدرک دیپلم ریاضی فیزیک بود. در سال های 55 و 56، نفر اول نمایشنامه نویسی در شهر تهران شد و در سال 66 کار مطبوعاتی و فرهنگی خود را در روزنامه جمهوری اسلامی آغاز کرد و از سال 69 کار سینمایی خود را در فیلم هایی مانند لبه تیغ، باشگاه سری، سفر به چزابه، پناهنده، ماهور، چاقی و پایان خدمت به عنوان تهیه کننده، نویسنده، دستیار کارگردان، مشاور و بازیگر ادامه داد.

حمید آخوندی پس از یک دوره بیماری به رحمت ایزدی پیوست. مردی که جانباز، ایثارگر، هنرمند، تهیه کننده و از فعالان و خیرین پیشگام بود. او و علیرضا جلالی موسسه خیریه روز سوم را راه اندازی کرده بودند و من مطلع هستم که برای ایتام و مستمندان، البسه و وسایل مورد نیازشان را در شب های عید تهیه می کردند و در شب های ماه مبارک رمضان در جنوب تهران به افراد کم بضاعت، افطاری می دادند.

همین هفته قبل بود که مطلع شدم حمید آخوندی در بیمارستان است، زنگ زدم حالش را بپرسم و علاقه داشتم که به عیادتش بروم، اما اجازه نداد و گفت: در حال مرخص شدن از بیمارستان هستم و حالم بهتر است. قرار شد بعد از ترخیص همدیگر را ببینیم... که نشد! او و جلالی چند سال قبل، فیلم سینمایی «روز سوم» را ساختند که برنده جشنواره فجر شد و گویا دست تقدیر این بود که در همین ایام فتح خرمشهر این جانباز و رزمنده مخلص، به قرب الهی بپیوندد. دغدغه کارهای بزرگ داشت.

او و جلالی مستند «حقیقت یاب» را که بیش از 70 قسمت است و به تاریخچه، جنایات و خیانت های سازمان مجاهدین خلق یا همین منافقین می پردازد، چند سال است در سازمان صداوسیما در دست تولید دارند که مراحل پایانی اش را طی می کند و بی شک بزرگ ترین و جامع ترین کار در حوزه شناسایی منافقین و سازمان مجاهدین خلق خواهد بود. برنامه گفت وگومحور، جذاب و تاثیرگذار «صندلی داغ» از کارهای به یاد ماندنی این برنامه ساز تلویزیونی است.