آرشیو سه‌شنبه ۱ خرداد ۱۳۹۷، شماره ۵۱۱۲
فرهنگ: صنایع فرهنگی
۱۰

مراقب روان بچه ها باشیم

مدیر نظام رده بندی سنی بازی های رایانه ای می گوید اگر خانواده ها بازی های رایانه ای را تهیه کنند که از نظر محتوایی و رده سنی مناسب ارزیابی نشده باشند در دراز مدت محتوای آسیب رسان بازی ها به ذهن و روان فرزندان آنها نفوذ خواهد کرد.رضا احمدی بازی های رایانه ای را به عنوان مهم ترین بخش فضای مجازی که کودکان و نوجوانان درگیر آن هستند، ارزیابی می کند و می گوید استفاده صحیح از این ابزار به آموزش نیاز دارد و در جامعه ما خیلی کم مورد بحث و چالش قرار گرفته است.

به گفته او در پژوهش های انجام شده در ایران میانگین سن بازیکنان حوزه بازی های رایانه ای در کشور ما به 21 سال می رسد این در حالی است که در کشور آمریکا میانگین سن بازیکنان حوزه بازی های رایانه ای 36 سال است.

این آمار نشان می دهد در کشورهای غربی خانواده ها خیلی بیشتر درگیر این مسائل هستند و تعامل بیشتری با فرزندان خود در حوزه بازی ها دارند. در ایران خانواده ها بازی را صرفا ابزاری برای سرگرم کردن فرزندان خود تلقی می کنند.

به گفته مدیر نظام رده بندی سنی بازی های رایانه ای اگر خانواده ها بازی های رایانه ای فرزندان خود را به درستی خریداری نکنند و بازی هایی را تهیه کنند که از نظر محتوایی و رده سنی مناسب ارزیابی نشده باشند در دراز مدت محتوای آسیب رسان در بازی ها به ذهن و روان فرزند نفوذ خواهد کرد.