فهرست مطالب

رسانه - سال بیست و ششم شماره 2 (پیاپی 99، تابستان 1394)

فصلنامه رسانه
سال بیست و ششم شماره 2 (پیاپی 99، تابستان 1394)

  • 292 صفحه،
  • تاریخ انتشار: 1394/05/25
  • تعداد عناوین: 11
|
  • مختار نوری، علی حسن پور، صادق محمدی صفحه 5
    در دهه های اخیر و متاثر از چرخش های فکری به وجود آمده، امر سیاسی خصلتی رسانه ای یافته است و رسانه ها در زیست جهان سیاست، به مهم ترین بستر بازنمایی و منازعه معنایی تبدیل شده اند. بازنمایی و معناسازی های رسانه ای، اموری ذاتی و طبیعی نیستند، بلکه برساخته هایی گفتمانی بوده که بر روابط قدرت دلالت می کنند. در این مقاله تحت تاثیر رویکرد”مطالعات فرهنگی“و با بهره گیری از نظریه های”برساخت گرایانه بازنمایی“استوارت هال و”هژمونی“گرامشی، نحوه بازنمایی رسانه ای هویت ملی و ابعاد سیاسی آن در سریال های تاریخی تلویزیونی مورد بررسی قرار می گیرد. برای این منظور، به صورت تصادفی پنج سریال تلویزیونی در ژانر” تاریخی“که در دهه های اخیر از شبکه های مختلف صدا و سیما پخش شده اند را مورد بررسی و تحلیل محتوا قرار داده ایم. نتایج حاصل شده نشان می دهد که قدرت سیاسی عنصری تعیین کننده در بازنمایی رسانه ای به شمار می رود و متاثر از تعیین کنندگی چنین قدرتی که در گفتمان سیاسی حاکم تجلی یافته، بازنمایی هویت ملی و ابعاد سیاسی آن در مجموعه های تلویزیونی خصلتی ایدئولوژیک یافته است. گفتمان سیاسی حاکم از طریق هژمونی مدنی در رسانه ها، فرایندی را در برنامه های تلویزیونی ایجاد کرده است که منجر به بازنمایی ایدئولوژیک هویت ملی و ابعاد سیاسی آن شده است.
    کلیدواژگان: بازنمایی، هویت ملی، تلویزیون، امر سیاسی، سیاست فرهنگی
  • محمد سلطانی فر، لیلا خانزاده صفحه 25
    بیان دیدگاه های خود و حاکم کردن آنها در جهان از یک سو و صلح و جلوگیری از ایجاد تعارض های بین المللی از سوی دیگر از جمله مواردی هستند که در طول تاریخ جزو خواسته های اغلب دولت ها و شهروندان جهان در راستای منافع ملی آنها محسوب می شده است. این اهداف در دنیای امروز بیش از آنکه به طور مستقیم از سوی دستگاه های دیپلماسی پیگیری شود از سوی رسانه ها اجرا می شود؛ چراکه جهانی شدن حوزه انتشار رسانه های نوین، چهره جدیدی از قدرت را به وجود آورده است. این قدرت به ظاهر ناپیدا، می تواند در مشخص کردن مرزهای منافع ملی کشورها نیز اثرگذار باشد. از این رو در مقاله پیش رو که حاصل گفت وگوهای عمقی با جمعی از کارشناسان رسانه و دیپلماسی است، سعی شد اهمیت، ضرورت و نقش دیپلماسی رسانه ای در بازتعریف و نحوه دستیابی به منافع ملی در عصر رسانه ای امروز مورد بررسی و موشکافی قرار گیرد.
    کلیدواژگان: دیپلماسی رسانه ای، سیاست خارجی، منافع ملی، قدرت نرم، اقناع
  • مجید ملکان، کاظم موذن صفحه 45
    موسیقی را به عنوان یک پدیده اجتماعی، می توان با رویکردهای مختلف مورد تحلیل و بررسی قرار داد و این مقاله در پی آن است که با رویکردی نهادی و سازمانی، موضوع موسیقی و سیاستگذاری آن در جمهوری اسلامی ایران را پیگیری کند. موضوعی که با توجه به جایگاه والا و سابقه طولانی موسیقی ایرانی و وجود مباحث دینی و فقهی درباره آن بسیار حساس و با اهمیت است. در سال های اخیر وضعیت موسیقی در کشور به شکلی پیش رفته که مجموعه ای از مشکلات و چالش ها را با خود به همراه دارد. سیاستگذاران این حوزه از یکسو با انتقادات اهالی هنر و موسیقی درباره سردرگمی ناشی از ابهام در مبانی فقهی موسیقی، ملاک های مجوزدهی و بی اعتنایی به موسیقی اصیل و سنتی مواجه اند و از سوی دیگر نتوانسته اند انتظارات جامعه دینی کشور را برآورده سازند. این مقاله تلاش دارد با شناخت نهادهای سیاستگذار در حوزه موسیقی در جمهوری اسلامی ایران، چالش های اساسی و مهم مربوط به سیاستگذاری در این حوزه را مشخص کرده و با بهره گیری مدل فرایندی سیاستگذاری، به ارائه راهکارهایی برای حل مشکلات موسیقی کشور بپردازد.
    کلیدواژگان: سیاستگذاری، موسیقی، الگوی فرایندی، جمهوی اسلامی ایران
  • محمد مهدی فرقانی، عقیل متقدم صفحه 69
    تبلیغات اینترنتی امروزه به بخشی جدایی ناپذیر از برنامه ریزی تبلیغات برای صاحبان کالا و خدمات و مدیران تبلیغاتی تبدیل شده است. که این امر ناشی از اهمیت روزافزون اینترنت و تبلیغات در جوامع مختلف است. تبلیغات اینترنتی دربرگیرنده نمایش نام ها، علائم تجاری و شعارها و تصاویر تبلیغاتی در سایت های مختلف است.
    این مقاله تلاش دارد با بررسی الگوی استفاده دانشجویان از اینترنت و نگرش آنها به تبلیغات، رابطه این دو متغیر را مورد سنجش قرار دهد. روش انجام این پژوهش پیماش است. جامعه آماری آن شامل دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی است. نتایج کلی بیانگر آن است که کاربران با استفاده متوسط به لحاظ زمانی نگرش مطلوب تری نسبت به تبلیغات در محیط وب دارند تا کاربران کم مصرف و پرمصرف. این روابط از طریق آزمون آماری واریانس یک طرفه مورد سنجش قرار گرفته است. همچنین زمینه استفاده افراد از اینترنت هم رابطه معناداری با نگرش آنها نسبت به تبلیغات در فضای وب دارد. نتایج حاکی از آن است کسانی که بیشترین استفاده را از شبکه های اجتماعی یا پست الکترونیک و همچنین کاربردهای اطلاع رسانی اینترنت دارند نگرش نسبتا مطلوب یا مثبتی به تبلیغات دارند. همچنین نتایج آزمون آماری برای مقایسه میانگین ها نشان می دهد که تفاوت معناداری بین نگرش مردان و زنان نسبت به تبلیغات اینترنتی وجود ندارد.
    کلیدواژگان: تبلیغات بازرگانی، الگوی استفاده، نگرش، کاربران اینترنتی
  • سید محمد مهدی زاده، ناصر اسدی صفحه 85
    از ویژگی های جهان بینی غرب، خودبرتر بینی ذاتی آن است. این خصیصه، در همه ابعاد قابل بررسی است. یکی از حوزه هایی که نگرش و الگوهای فرادستانه غرب را بازتاب می دهد، فضای رسانه ای و محتوای آن است. سینما یکی از ابزارهای مهم و قدرتمند در بازنمایی”خود“و”دیگران“بوده است. کشورهای غربی با بهره گیری از این ابزار نه تنها به تولید و بازتولید اسطوره های غرب متمدن می پردازند، که همواره کلیشه های”غیر“نامتمدن را چارچوب بندی می کنند. فیلم سینمایی طبیب، همانند فیلم های بسیار دیگری که صنایع رسانه ای غرب در این راستا تولید و پخش کرده اند، این بار موضوع چندبعدی دیگری را به تصویر کشیده است. ایران، اسلام، و ابن سینا (به عنوان نمونه ای از نخبگان ایرانی) در این فیلم بازنمایی شده اند. این موضوعات در قالب نشانه شناسی مورد تحلیل قرار گرفته اند و آنچه ماحصل این پژوهش است، افزون بر جعل و تحریف تاریخ از سوی سازندگان فیلم و روایت، نمایشی از غرب ذاتا برتر و دیگران ذاتا پست تر است.
    کلیدواژگان: تحلیل انتقادی، فیلم طبیب، بوعلی سینا، سینمای غرب، ایران، اسلام
  • سیدوحید عقیلی، اعظم علی اصفهانی صفحه 119
    بیش از سه دهه از انقلاب اسلامی ایران می گذرد. افکار عمومی و گستره همگانی به عنوان یکی از دارایی های اصلی هر جامعه دستخوش تغییراتی شده اند. نهادهای خاصی از جمله رسانه ها و به ویژه تلویزیون، به عنوان پرهزینه ترین و اصلی ترین نهاد فرهنگی کشور در این تغییرات اثرگذار بوده اند. با توجه به اهمیت و اثر نهاد رسانه در این دوران، مسئله اصلی این پژوهش”بررسی نقش رسانه ها و به طور خاص تلویزیون در ایجاد فضای مفاهمه و گفتمان در جمهوری اسلامی ایران“است. سوال اصلی این است که آیا تلویزیون موجب تاثیر در فضای گفتمان و مفاهمه در ایران شده است؟ اگر تاثیر داشته این تاثیر در جهت تقویت بوده یا تاثیر؟ مبنای تئوریک، نظریه گستره همگانی هابرماس است. روش تحقیق، توصیفی تحلیلی و توصیفی زمینه یابی و روش اجرا، کتابخانه ای اسنادی، مصاحبه و دلفی است. ابزار گردآوری داده ها و اطلاعات فیش تحقیق و پرسشنامه است. نتایج نشان می دهد که تلویزیون بر گستره همگانی ایران تاثیری در جهت تقویت دارد. اما شبکه های تلویزیونی نتوانسته اند مسائل ضروری و مبتلا به جامعه را به شایستگی انعکاس دهند و فارغ از سوء گیری به گفت وگوی عقلانی و طرح آزادانه، آگاهانه و نقادانه و منطقی مسائل عمومی بپردازند.
    کلیدواژگان: مدیریت رسانه، تلویزیون، هابرماس، حوزه عمومی
  • سید محمدحسن مصطفوی، سید محمد صحفی صفحه 141
    این مقاله به تحولات مربوط به فرهنگ مصرف و گرایش شهروندان ایرانی به شبکه های تلویزیونی ماهواره ای پرداخته است؛ تحولاتی که موجب شده جمعیت قابل توجهی از هموطنان ما به جمع مخاطبان رسانه های ماهواره ای بپیوندند؛ یکی در اثر تغییرات اجتماعی که در دهه های اخیر در کشور به وقوع پیوسته است و دیگر، تحت تاثیر تحولات شتابنده در عرصه الکترونیک و فناوری های دیجیتال و عدم درک دقیق و پیچیدگی های شرایط کنونی از سوی نخبگان و تصمیم گیرندگان در موارد مرتبط، نقش سرمایه اجتماعی در این زمینه مورد بررسی قرارگرفته و در پایان، جمع بندی و نتیجه گیری به عمل آمده و پیشنهاداتی ارائه شده است.
    جمع آوری اطلاعات مقاله به صورت اسنادی کتابخانه ای از کتب و فصلنامه ها تا آمار، اطلاعات و گزارشات نهادهای دولتی از قبیل مرکز آمار ایران، بانک مرکزی، مرکز پژوهش های مجلس و مرکز پژوهش های استراتژیک، و روش تحقیق آن توصیفی تحلیلی است.
    کلیدواژگان: کالاهای فرهنگی، شبکه های ماهواره ای، برجسته سازی، ارتباطات افقی و عمودی، مخاطب، تقاضای محصولات رسانه ای، تولیدات رسانه ای، اعتماد، سرمایه اجتماعی، منابع انبوه نفت
  • اردشیر زابلی زاده، ندا موسوی صفحه 175
    در این پژوهش انسجام سبک زبانی برنامه”خبر 20“در چارچوب نظریه طراحی مخاطب بررسی شده است. طبق نظریه طراحی مخاطب، گوینده سبک زبانی خود را متناسب با مخاطب خود انتخاب می کند و این مسئله در رسانه های خبری که نیاز به جذب و حفظ مخاطب دارند، از اهمیت برخوردار است. برای بررسی سبک زبانی برنامه”خبر 20“، سه بعد زبان شناختی آوایی/ واژگانی، اسم سازی، و ساخت معلوم/ مجهول انتخاب شدند و انسجام سبکی برنامه در چارچوب هر یک از این ابعاد زبانی بررسی شد. برنامه”خبر 20“مربوط به تاریخ بیستم شهریورماه 1391 ضبط شد و گفتار مجری برنامه در” استودیو“و”سایه روشن“به صورت مکتوب درآمد و در قالب 15 بند خبری مورد تحلیل قرار گرفت. نتایج حاصل از تحلیل داده ها نشان می دهد که صورت آوایی واژه ها در سبک”خبر 20“همانند سبک محاوره ای و غیررسمی است، اما دیگر ابعاد واژگانی، اسم سازی، و ساخت معلوم/ مجهول در آن متمایل به سبک رسمی است.
    کلیدواژگان: سبک زبانی، طراحی مخاطب، همنوایی، گفتمان خبری
  • یوری هاسون_اوهد لندزمن_باربارا نمپمیر_ایگناچیو ولینس_ناوا روبین_دیوید ج هیگر ترجمه: سیاوش صلواتیان، سید محمدرضا سیدی صفحه 197
    این مقاله به توصیف روشی جدید برای ارزیابی تاثیر یک فیلم بر فعالیت مغزی تماشاگران می پردازد. در این روش، فعالیت مغز در خلال تماشای آزاد فیلم ها از طریق” تصویربرداری کارکردی به شیوه تشدید مغناطیسی“(Functional Magnetic Resonance Imaging)(اف ام آر آی) اندازه گیری می شود و به منظور ارزیابی شباهت ها در زمان پاسخ دهی و منطقه پاسخ دهنده مغز در بین مخاطبان هنگام تماشای فیلم از تحلیل”همبستگی میان سوژه ای“(Inter-subject Correlation)(آی اس سی) استفاده می شود. نتایج تحقیقات ما نشان می دهند که بعضی از فیلم ها می توانند به مقدار زیادی فعالیت مغزی و حرکات چشمی بینندگان را کنترل کنند. باوجوداین، یافته های فوق برای انواع مختلف محصولات متحرک تصویری مصداق ندارد و میزان کنترل فعالیت های مغزی بینندگان به تبع محتوا، تدوین و سبک کارگردانی فیلم متفاوت است. به نظر ما (آی اس سی) می تواند در حوزه مطالعات سینما به عنوان یک ابزار سنجش کمی عصب شناختی، مفید واقع شود و از آن به منظور سنجش تاثیرات سبک های مختلف تولید فیلم بر مغز تماشاگران استفاده شود؛ (آی اس سی) همچنین می تواند روش ارزشمندی برای ارزیابی بهتر محصولات در صنعت فیلم سازی و سینما باشد. در نهایت ما به این نتیجه رسیده ایم که این روش با نزدیک کردن دو رشته کاملا متفاوت و دور از هم عصب شناسی شناختی و مطالعات سینما می تواند دریچه ای به سوی یک فضای بین رشته ای جدید به نام”سینماپژوهی عصب شناسانه“(Neurocinematic Study)باز کند.
    کلیدواژگان: اف ام آر آی، همبستگی میان سوژه ای، نظریات سینمایی شناختی، عصب شناسی اجتماعی، کنترل شناختی
|
  • Mokhtar Noori, Ali Hassanpour, Sadeq Mohammadi Page 5
    Political issues have assumed media quality in recent decades under the influence of the emerged intellectual turns. The media have turned into the most important ground for semantic representation and dispute in the political environment. Media representation and meaningbuilding are not inherent and natural affairs, but rather are based on discourse structures which hint at power relations. In this paper, influenced by “cultural studies” approach and by taking advantage of the theories of Stuart Hall’s “Representation” and Gramsci’s “Hegemony” theories, the mechanism of media representations of national identity and its political dimensions in TV historical series have been examined. For this purpose, a random five television series of “historical” genre, which have been aired in recent decades on different IRIB channels were examined and analyzed. The results show that political power is a determining element in media representation and being influenced by the resolve of such a power which has been manifested in the dominant political discourse, representation of national identity and its political dimensions have gained an ideological characteristic in TV series. The dominant political discourse has created a process in TV programs through civil hegemony in the media that has resulted in ideological representation of national identity and its political dimensions.
    Keywords: Representation, national identity, TV, political affair, cultural policy
  • Mohammad Soltanifar, Leila Khanzadeh Page 25
    Expressing one’s viewpoints and dominating them in the world on the one hand, and peace and prevention of outbreak of international conflicts on the other have always been among issues that have been considered as wishes of most governments and world citizens in line with their national interests. In today’s world, rather than being directly followed up by diplomatic apparatus, these objectives are fulfilled by the media; as globalization of the publication field of new media has created a new image of power. This seemingly invisible power can be effective in determining the borders of national interests of countries. In this paper which is the result of in-depth interviews with a group of media and diplomatic experts it has been strived to review the importance, necessity and role of media diplomacy in revisiting national interest s and mechanisms to achieve these interests in the media age.
    Keywords: Media diplomacy, foreign policy, national interests, soft power, persuasion
  • Majid Malekan, Kazem Moazen Page 45
    Music, as a social phenomenon, can be examined and analyzed with different approaches. This paper intends to review music and its policymaking in the Islamic Republic of Iran with an institutional and organizational approach; a subject that is very sensitive and important with respect to the exalted and long record of Iranian music and existence of religious and jurisprudence debates. The status of music has undergone changes in a progressive form during the recent years and it has brought about a series of problems and challenges with itself. On the one hand, policy makers in this field are faced with criticism of musicians and artists concerning the confusion caused by ambiguity in the religious principles of music, the criteria for granting permission and nonchalance shown towards classical and traditional music. On the other, they have failed to meet the expectations of the religious community in the country. By recognizing the policymaking institutions in the field of music in the Islamic Republic of Iran, this paper intends to identify the main and important challenges of policymaking in this field and by using policy process model, suggest mechanisms to resolve the problems of the country’s music.
    Keywords: Policymaking, music, process model, Islamic Republic of Iran
  • Mohammad Mehdi Forqani, Aqil Moteqaddem Page 69
    Internet commercials today have turned into an integral part of advertising planning for owners of goods and services by advertising executives. This is prompted by the ever-increasing importance of the Internet and advertising in different communities. The Internet advertising includes presentation of names, trademarks and advertising mottos and images in different sites. This paper intends to evaluate the relationship between the pattern of students’ use of the Internet and their attitude towards advertising by examining these two variables. This paper intends to evaluate the relationship between these two variables by examining the pattern of students’ use of the Internet and their attitude towards advertising. The paper has used survey method. Its statistical population consists of students of Faculty of Social Sciences and Communication of Allameh Tabatabaei University. The overall results indicate that consumers with average Internet usage in term of time have a more desirable attitude towards advertising in the web environment as compared to those with low or high usage. These relationships have been measured by using one-way analysis of variance (anova) test. In addition, the theme which consumers use the Internet for has a significant relationship with their attitudes towards advertising in the web environment. The findings suggest that those who have highest use of social networking or email as well as the Internet informative applications have a relatively favorable or positive attitude towards advertising. Also, the statistical test’s results on comparison of the means indicate that there is no meaningful difference between the attitude of men and women toward the Internet advertising.
    Keywords: Advertising, pattern of usage, attitude, Internet users
  • Seyed Mohammad Mehdizadeh, Nasser Assadi Page 85
    Representation of "others" in Western movies has been one of the important themes in Western cinema for several decades. Calling non- Western civilization uncivilized ‘others’ has been common by the West from centuries ago based on their ideological viewpoints. The Western media began representing communism as a dangerous "other" during the "Cold War". After the fall of the Union of Soviet Socialist Republics (USSR), the West-- as a superior civilization-- regarded Islam and Muslims and to some extent other races and ethnicities as "Others". This paper critically analyses the film "The Physician" based on Orientalism thesis. The film is based on the novel of the same name iv by the American novelist Noah Gordon. The novel is fiction. This paper has used multi-method approach including semiotics, content analysis, discourse analysis, and technical decoding. The findings of the research show that the movie represented Islam and Iranians as wild (uncivilized and irrational) and dangerous "others". Like other Western movies, the film implied that "We" are better than the "Others"; the same as before.
    Keywords: Critical analysis, The Physician, Western Cinema, Avicenna, Iran, Islam
  • Azam Ali, Esfahani, Seyed Vahid Aqili Page 119
    More than three decades have passed since the culmination of the Islamic Revolution of Iran (1979). Public opinion and public sphere have undergone changes as one of the main assets of each society. Certain institutions, including the media and especially television - as the most expensive and fundamental cultural institution of the country - have been influential in bringing about such changes. With regard to the importance and effect of the media in this era, the main theme of this research is “studying the role of the media, especially television, in creating an environment of discourse and dialogue in the Islamic Republic of Iran.” The main question is whether television has influenced the environment of discourse and dialogue in Iran? If so, whether this influence has been towards strengthening or affecting? Theoretical basis of the study is of the public sphere of Jürgen Habermas. The research methodology is analytical-descriptive and descriptive-survey. Library and documentation, interview, and Delphi techniques have been used to collect data and research cards and questionnaires as instruments for gathering information. The results show that television has a strengthening influence on public sphere in Iran. But TV networks have failed to properly reflect the major issues affecting the society and conduct a logical dialogue and raise general issues freely, analytically and critically away from any orientation.
    Keywords: Media management, television, Habermas, public sphere
  • Seyed Mohammad Hassan Mostafavi, Seyed Mohammad Sohofi Page 141
    This paper deals with changes in Iranian citizens’ consumption culture and their inclination towards satellite TV networks; changes that have caused a considerable number of our countrypersons join the satellitemedia audience. One of these reasons is social changes that occurred in the recent decades in the country and the other is the rapid changes in the electronic arena and digital technology as well as complexities and vague understanding of the current situation by the elites and those making decisions in the country. In cases related, the role of social capital has been reviewed in this respect and at the end a conclusion has been drawn and suggestions have been made. Library and documentation method was applied to collect the needed data using books, publications, statistics, information and reports of state-run institutions such as Statistics Center of Iran, Central Bank of Iran, Islamic Parliament Research Center, and Center for Strategic Research. The paper used descriptive and analytical methodology.
    Keywords: Cultural commodities, satellite networks, agenda setting, horizontal, vertical communication, audience, demand for media products, media production, confidence, social capital, huge oil resources
  • Ardeshir Zabolizadeh, Neda Mousavi Page 175
    This paper has reviewed the coherence of the language style of IRINN ‘news bulletin 20’ within the framework of the audience design theory. According to audience design theory, the speakers chose their language style according to their audience and this issue is of importance in news media, which need to attract and keep their audience. To review the language style of news bulletin 20, the three lexical/vocal/nominalization linguistic dimensions and the active/passive structure were chosen and the stylistic coherence of the news bulletin was reviewed within the framework of each of these dimensions. The “News Bulletin 20” of September 10, 2012 was recorded and the presenter’s statements at ‘Studio’ and ‘Saye Roshan (Special News)’ sections were written down and analyzed within the framework of 15 news paragraphs. The findings of data analysis shows that the vocal form of words are similar to slang and non-formal style in “News bulletin 20” program, but the lexical, nomination dimensions and passive/active structure all tend towards formal style.
    Keywords: Language style, audience design, conformity, news discourse
  • Uri Hasson, Ohad Landesman, Barbara Knappmeyer, Ignacio Vallines, Nava Rubin, David J. Heeger, Translators: Siavash Salavatian, Seyed Mohammad Reza Sayedii Page 197
    This article describes a new method for assessing the effect of a given film on viewers’ brain activity. Brain activity was measured using functional magnetic resonance imaging (fMRI) during free viewing of films, and inter-subject correlation analysis (ISC) was used to assess similarities in the spatiotemporal responses across viewers’ brains during movie watching. Our results demonstrate that some films can exert considerable control over brain activity and eye movements. However, this was not the case for all types of motion picture sequences, and the level of control over viewers’ brain activity differed as a function of movie content, editing, and directing style. We propose that ISC may be useful to film studies by providing a quantitative neuroscientific assessment of the impact of different styles of filmmaking on viewers’ brains, and a valuable method for the film industry to better assess its products. Finally, we suggest that this method brings together two separate and largely unrelated disciplines, cognitive neuroscience and film studies, and may open the way for a new interdisciplinary field of “neurocinematic” studies.
    Keywords: fMRI, inter, subject correlation, cognitive film theory, social neuro, science, cognitive control
  • Page 221
    The importance of content production in the virtual space has greatly increased today as a result of entering the knowledge-based era. Apart from its scientific dimension, the issue of content production is also represented today in concepts such as national security and affecting power components and governments make great effort to get a bigger share of content production in the Web. This is while Iran’s share in content production is tiny and most users prefer downloading to uploading. With respect to the important of content production in the information society, the Bureau of Media Studies and Planning has managed to hold a meeting attended by university professors and experts in the field of media.
    Keywords: Virtual space, media, content production