فهرست مطالب

فصلنامه تازه های علوم شناختی
سال دوازدهم شماره 2 (پیاپی 46، تابستان 1389)

  • تاریخ انتشار: 1389/05/16
  • تعداد عناوین: 9
|
  • سیدعابد حسینی، محمدعلی خلیل زاده، سیدمهران همام، مهدی آذرنوش صفحه 1
    هدف
    استرس‎ و هیجان‎ نقش مهمی در کیفیت زندگی انسان دارند. هدف این مقاله ارایه مدلی مناسب از آنها‎ در شناخت حالات مغزی است.
    روش
    فعالیت‎های رفتاری و هیجانی، در درجه اول، با دستگاه لیمبیک ارتباط دارند؛ از این رو، در این تحقیق ابتدا به شناخت بخش‎های مهم مغز، از جمله قشر مغز، تالاموس، آمیگدالا، قشر پیش پیشانی، قشر حدقه ای - پیشانی، لوکوس سرولئوس، هیپوکامپ و هیپوتالاموس، و نقش آنها در واکنش‎های هیجانی پرداخته و سپس برای این حالت مغزی، یک نقشه شناختی جامع پیشنهاد شد. این نقشه شناختی، نقش اساسی دستگاه عصبی و هورمونی را در فرایند استرس هیجانی نشان می دهد.
    یافته ها
    با بیان روابط و مشخصه های لازم، یک مدل محاسباتی در جعبه ابزار سیمولینک نرم‎افزار MATLAB اجرا و برای تعیین صحت عملکرد مدل، آزمایش های مختلف انجام شد.
    نتیجه گیری
    نتایج نشان دادند که در هنگام استرس هیجانی، قشر حدقه ای - پیشانی وارد عمل شده، هیجان را کاهش می‎دهد و از ادامه آن جلوگیری می کند. همچنین، مدل محاسباتی توانست رفتار مغز را در حالت استرس هیجانی به خوبی بیان کند؛ لذا می-تواند در مدل‎های بزرگ‎تر به‎عنوان یک زیرسیستم مورد استفاده قرار گیرد.
    کلیدواژگان: استرس هیجانی، دستگاه لیمبیک، فعالیت مغز، مدل محاسباتی، نقشه شناختی
  • امیر دزفولی، محمد مهدی کرامتی، هومن صفایی، کارو لوکس، آذرخش مکری، حامد اختیاری صفحه 15
    هدف
    هدف این پژوهش، بررسی اختلالات تصمیم گیری معتادان به مواد افیونی، در شرایط مخاطره آمیز، با استفاده از روش مدل سازی شناختی است.
    روش
    در این پژوهش، ابتدا نظام تصمیم گیری آزمودنی ها (گروه شاهد و گروه معتادان درمان جو)، با استفاده از نسخه فارسی آزمون قمار آیوا بررسی و سپس، یافته های آزمون با استفاده از مدل سازی شناختی تحلیل شد. در این راستا و بر اساس یادگیری تقویتی و شرایط آزمون قمار، مدل های مختلف تصمیم گیری در شرایط مخاطره آمیز آزمون قمار طراحی شد. در مرحله بعد، مدل ها در محیط آزمون قمار شبیه سازی و جداگانه بر داده های هر دو گروه برازش داده شدند. سپس، مدلی که مطابقت بیشتری با رفتار آزمودنی های آن گروه داشت، مشخص شد.
    یافته ها
    نتایج نشان داد که هر دو گروه معتادان درمان جو (217=n) و شاهد (130=n) عملکرد ضعیفی در آزمون داشتند (امتیاز خالص کمتر از 10). علاوه بر آن، عملکرد گروه معتاد ضعیف تر از گروه شاهد بود (07/0p<). نتایج مدل سازی نشان می دهد که مدل بهینه هر دو گروه مدلی است که در ارزیابی انتخاب های مختلف فقط به تعداد دفعات دریافت پاداش و زیان (و نه مقادیر آنها) توجه می کرد. روش تحلیل حساسیت آشکار کرد که مدل بهینه برای گروه معتاد، علاوه بر توجه صرف به تعداد دفعات پاداش و زیان، بیشتر از گروه شاهد تحت تاثیر آسیب گریزی قرار دارد.
    نتیجه گیری
    نتایج فوق گویای آن است که علت کم بودن امتیاز کسب شده در هر دو گروه، نادیده گرفتن اندازه پاداش و زیان و توجه به دفعات آن است. ضمن این که، دلیل پایین بودن بازده گروه معتاد نسبت به گروه شاهد، عدم تعادل آسیب گریزی و پاداش جویی و گرایش به سمت آسیب گریزی است. این گرایش به آسیب گریزی می تواند بر شرایط خاص معتادان درمان جو منطبق باشد.
    کلیدواژگان: یادگیری تقویتی، آزمون قمار، اعتیاد، مدل سازی محاسباتی، مدل سازی شناختی، نظام تصمیم گیری
  • تمجید کریمی علی آباد، سید موسی کافی، حسن فرهی صفحه 29
    هدف
    بررسی کارکردهای اجرایی بیماران دوقطبی و تاثیر زمان در آنها.
    روش
    99 آزمودنی از طریق نمونه گیری غیرتصادفی در دست رس انتخاب و در سه گروه مزمن دوقطبی (33=n)، دوره نخست دوقطبی (33=n) و گروه شاهد (33=n) قرار داده شدند. عملکرد مداوم، خرده مقیاس فراخنای ارقام، رنگ- واژه استروپ و دسته بندی کارت های ویسکانسین ارزیابی شد.
    یافته ها
    نتایج تحلیل واریانس یک راهه نشان داد که گروه های دوقطبی نسبت به گروه شاهد، به طور قابل ملاحظه ای دچار اختلال هستند، اما بین بیماران مزمن و دوره نخست دوقطبی تفاوت معناداری مشاهده نشد.
    نتیجه گیری
    نتایج بیانگر عدم تاثیر زمان در عملکرد اجرایی بیماران دوقطبی است.
    کلیدواژگان: اختلال دوقطبی، کارکردهای اجرایی، زمان
  • محسن جوشن لو، فاطمه دائمی، علی بخشی صفحه 40
    هدف
    بررسی پیش بینی کننده های رضایت مندی از زندگی در یک نمونه دانشجویی ایرانی
    روش
    در این پژوهش، 236 دانشجو (175 دختر و 61 پسر) شرکت کردند. همه آزمودنی ها به مقیاس های حرمت خود، پنج عامل اصلی شخصیت، حمایت اجتماعی ادراک شده و عواطف مثبت و منفی پاسخ دادند. برای تحلیل داده ها از تحلیل رگرسیون خطی چندگانه و رگرسیون سلسله مراتبی استفاده شد.
    یافته ها
    بر اساس یافته های این تحقیق از میان عوامل اصلی شخصیت، روان نژندگرایی، برون گرایی و وظیفه شناسی قادرند به طور معناداری، رضایت دانشجویان ایرانی را از زندگی پیش بینی کنند. به علاوه، نتایج رگرسیون سلسله مراتبی نشان داد که حرمت خود می-تواند ورای نقش عوامل پنج گانه شخصیت، تعادل لذتی را پیش بینی کند؛ در حالی که حمایت اجتماعی ادراک شده قادر به ایفای چنین نقشی نیست.
    نتیجه گیری
    پنچ عامل اصلی شخصیت و حرمت خود در ایران، مانند بسیاری از کشورها، پیش بینی کننده های معناداری برای تعادل لذتی هستند.
    کلیدواژگان: تعادل لذتی، حرمت خود، پنج عامل اصلی شخصیت، حمایت اجتماعی ادراک شده
  • علی محمدزاده صفحه 49
    هدف
    بسیاری از رفتارهای نابهنجار را می توان نوعی اغراق در صفات پنج گانه شخصیتی بهنجار به شمار آورد. از میان اختلالات شخصیت، شخصیت اسکیزوتایپی بر اساس الگوی پنج عاملی کمتر تبیین شده است. هدف پژوهش حاضر، بررسی رابطه شخصیت اسکیزوتایپی با الگوی پنج عاملی شخصیت در ایران است.
    روش
    این پژوهش که از نوع توصیفی- مقطعی است، در یک بررسی زمینه یابی انجام شد. بدین منظور نمونه ای به حجم 319 نفر، با روش نمونه گیری تصادفی انتخاب و آزموده شد. شرکت کنندگان به مقیاس شخصیت اسکیزوتایپی و مقیاس پنج بزرگ پاسخ دادند. داده ها با روش رگرسیون چندمتغیری گام به گام تحلیل شدند.
    یافته ها
    نتایج نشان دادند که شخصیت اسکیزوتایپی با روان نژندی گرایی همبستگی مثبت و با برون گرایی همبستگی منفی دارد. تحلیل رگرسیونی بر اساس یافته های حاضر نشان داد با این که وظیفه شناسی و توافق جویی به تنهایی با اسکیزوتایپی رابطه ای ندارند، ولی برای تبیین شخصیت اسکیزوتایپی، اضافه شدن آنها به روان نژندی گرایی و برون گرایی ضروری است. برون گرایی در زنان و روان آزردگی در مردان، بیش از سایر صفات شخصیتی، قدرت تبیین شخصیت اسکیزوتایپی را دارد.
    نتیجه گیری
    این یافته ها در راستای تحقیقات قبلی، با نمونه های بالینی متشکل از اختلال شخصیت اسکیزوتایپی و اسکیزوفرنیا تفسیر شد. نقش جنسیت در کیفیت ارتباط صفات شخصیت اسکیزوتایپی، با الگوی پنج عاملی شخصیت مورد تاکید است.
    کلیدواژگان: اسکیزوتایپی، صفات، الگوی پنج عاملی، شخصیت، نمونه های غیربالینی
  • مریم صالح زاده، مهرداد کلانتری، حسین مولوی، محمدرضا نجفی، امرالله ابراهیمی صفحه 59
    هدف
    افسردگی شایع ترین اختلال روانی همراه صرع است و بیشترین واریانس در نمرات کیفیت زندگی بیماران صرعی را تعیین می کند. کارآمدترین شیوه روان درمانی موجود در درمان افسردگی، رفتاردرمانی - شناختی است. هدف پژوهش حاضر، بررسی اثر رفتار درمانی شناختی بر افسردگی بیماران صرعی مقاوم به داروست که با تاکید بر نگرش های ناکارآمد ویژه صرع، در شهر اصفهان اجرا شد.
    روش
    در این پژوهش، 20 بیمار مبتلا به تشنجات مزمن، پاسخ ضعیف به دارو و دارای افسردگی بالینی خفیف تا متوسط، به صورت تصادفی، در دو گروه آزمایش (10 نفر) و شاهد (10 نفر) قرار داده شدند. برای گروه آزمایش، هشت جلسه هفتگی رفتار درمانی شناختی با تاکید بر بازسازی شناختی و اصلاح تحریفات شناختی افسرده ساز و آموزش فنون رفتاری به کار گرفته شد. ابزارهای پیش آزمون و پس آزمون برای هر دو گروه، مقیاس افسردگی همیلتون بود.
    یافته ها
    تحلیل ها نشان دادند که میانگین نمرات افسردگی در گروه آزمایش در مرحله پس آزمون، کاهش معناداری داشته است.
    نتیجه گیری
    رفتاردرمانی شناختی با تمرکز بر نگرش های ناکارآمد ویژه بیماری صرع، در کاهش افسردگی همراه این بیماری، به عنوان یک درمان مکمل، کارآیی چشمگیری دارد.
    کلیدواژگان: افسردگی، روان درمانی، درمان شناختی، رفتاری، صرع
  • حامد اختیاری، زهرا علم مهرجردی، پیمان حسنی ابهریان، مهری نوری، رابرت فرنام، آذرخش مکری صفحه 69
    هدف
    ولع مصرف، هسته اصلی مصرف مواد است و مت آمفتامین شیشه، یک ماده محرک رایج در ایران است که در مواجهه با نشانه های مصرف، ولع شدیدی ایجاد می کند. هدف اصلی این مطالعه، طراحی و ساخت ابزار سنجش ولع مصرف القاشده کلامی، در سوءمصرف کنندگان مت آمفتامین است.
    روش
    در این مطالعه، ابتدا 15 سوءمصرف کننده، واژه هایی را که خواندن یا شنیدن آنها در ایشان ولع مصرف ایجاد می کرد، مشخص کردند. در مرحله بعد، این واژه ها که 133 عدد و در هفت طبقه مواد، وسایل مرتبط، ابزار، مکان ها، عملکردها، خلقیات، عواطف و اشخاص دسته بندی شده بودند، همراه با 16 کلمه خنثی، در قالب یک پرسشنامه لیکرتی پنج درجه ای، در اختیار 30 آزمودنی که به صورت تصادفی و بر اساس معیار تشخیصی DSM-IV-TR برای وابستگی به مت آمفتامین، از کلینیک مرکز ملی مطالعات اعتیاد ایران انتخاب شده بودند، قرار داده شدند. ابتدا اطلاعات جمعیت-شناختی و نیم رخ مصرف مت آمفتامین آزمودنی ها بر اساس مقیاس شدت اعتیاد- فرم لایت جمع آوری و سپس قدرت القاکنندگی این واژه ها ارزیابی شد. پس از آن، داده ها به وسیله نرم افزار آماری SPSS-16، با استفاده از شاخص های توصیفی آنالیز آماری شد.
    یافته ها
    واژه های شیشه، مواد و جنس، پول، لوله شیشه ای و کیف پول، پایپ، فندک و زرورق، محل تهیه مواد، خانه مجردی و اتاق مصرف، دیدن دوستان، بحث خانوادگی، تحریک جنسی، وسوسه، عصبانیت و افسردگی و در نهایت هم مصرف، فروشنده شیشه و همبازی، بیشترین اثر القایی ولع مصرف را نشان دادند. به این ترتیب، فهرست واژه گان طراحی شد. سپس به منظور ارزیابی انحراف توجه و سنجش ولع مصرف، 24 واژه مؤثر، در چهار گروه شش واژه ای و دو گروه خنثی، برای استفاده در آزمون استروپ اعتیاد و نیز برنامه کامپیوتری سنجش انحراف توجه معرفی شد.
    نتیجه گیری
    ابزارهای بومی سنجش ولع مصرف، می توانند علاوه بر ایجاد امکان پژوهش در این حوزه، در طراحی و اجرای مداخلات روان شناختی پیشگیری از عود به کار روند. در این مطالعه، مجموعه ای از این واژگان و توانمندی آنها معرفی و تحلیل شد.
    کلیدواژگان: مت آمفتامین، ولع مصرف، واژه های القاکننده، نشانه های کلامی
  • علی نوری، محمود مهرمحمدی صفحه 83
    رشد سریع فنون تصویربرداری عصبی در سال های اخیر، امکان فوق العاده ای برای پژوهشگران فراهم کرده است تا فهم بهتری از ساختار و کارکرد مغز انسان به دست آورند. در پرتو بهره گیری از این فن آوری های تصویربرداری عصبی پیشرفته، یافته های پژوهشگران حیطه مغز، در زمینه تفکر، هیجان، انگیزش، یادگیری و رشد، موجی از بینش های جدید به دنبال داشته که تبیین های موجود درباره موضوعات تربیتی را تحت تاثیر جدی قرار داده است. از این رو، بسیاری از متخصصان علوم اعصاب و تربیت ادعا می کنند که برقراری پیوند بین علوم اعصاب و علوم تربیتی می-تواند نقش عمده ای در بهبود دانش، سیاست و عمل تربیتی ایفا کند. کاربرد و دلالت ها و کاربرد های تربیتی معتبر استنباط شده از یافته های علوم اعصاب نیز از این ادعا حمایت می کنند؛ اما با وجود این، به نظر برخی منتقدان، رابطه میان کارکردهای عصبی و عمل تربیتی بسیار محدود و شکاف بین علوم اعصاب و علوم تربیتی به قدری زیاد است که امکان برقراری پیوند مستقیم بین آنها وجود ندارد و باید رشته های دیگری همچون «روان شناسی شناختی» و یا «علوم اعصاب شناختی» واسطه برقراری این پیوند شوند. اما از چشم انداز تربیتی، ماهیت دانش تربیت به عنوان یک دانش کاربردی ایجاب می کند که برای دستیابی به اهداف تربیتی، از علوم اعصاب نیز همچون سایر علوم توصیفی (از قبیل روان شناسی و جامعه شناسی) استفاده شود که این امر از طریق استخراج دلالت ها و کاربردهای تربیتی معتبر از مبانی اعصاب شناختی تربیت محقق خواهد شد. بنابراین، ایجاد پیوند بین این دو دانش هم ضروری و هم امکان پذیر است، چرا که می توان در تعامل و تلفیق با «فلسفه تربیتی»، «جامعه شناسی تربیتی»، و «روان شناسی تربیتی» از «اعصاب شناسی تربیتی (علوم اعصاب تربیتی)» هم برای بهبود دانش، سیاست و عمل تربیت بهره گرفت. با این وجود، مهم ترین اصل درخور توجه در این ارتباط، اصل هوشیاری و احتیاط در تفسیر و استفاده تربیتی از یافته های پژوهش مغز است که تحقق این امر هم مستلزم فراهم کردن زمینه تعامل و مشارکت سازنده و واقعی بین دانشمندان و پژوهشگران علوم اعصاب و تربیت و تلفیق علوم اعصاب شناختی و علوم اعصاب تربیتی در برنامه های درسی علوم-تربیتی و تربیت معلم است
  • فهرست عنوان ها (انگلیسی)
    صفحه 101
|
  • Page 1
    Objective Stress and emotion play significant roles in the quality of human life; therefore, the presentation of a suitable model of them is useful in understanding these mental states. Method Behavioral and Emotional activities are associated with the limbic system. Therefore, we will first describe parts of the brain which are important in emotional reactions, including the cortex, thalamus, amygdala, prefrontal cortex, orbitofrontal cortex, locus coeruleus, hippocampus and hypothalamus. Thereafter, we will describe a general cognitive map for this brain state. This cognitive map exhibits the basic role of neuronal and hormonal systems in processing emotional stress. Results By describing the necessary relations and characteristics, a computational model was executed in simulink Matlab toolbox, and different experiments were carried out in order to determine the validity of the model. Conclusion Results showed that during emotional stress, the orbitofrontal cortex reduces the stress and prevents it from continuing. Also, the computational model could describe brain function in emotional stress; therefore, it can be used in larger models as a subsystem.
  • Page 15
    Objective The aim of this study was to assess decision making disorders in opioid dependents in riskful situations, using cognitive modeling. First, the decision making process of participants (treatment-seeking dependents and the normal group) was evaluated using the Farsi version of Iowa gambling task; and then the data were analyzed using cognitive modeling. Different models of decision making in riskful situations in the gambling task were designed based on reinforcement learning and gambling task circumstances. In the next step, the models were simulated in gambling task environment and were separately fitted on the data of both groups. Thereafter, the model with higher correspondence with the subject behavior in each group was determined. Results Both the group of treatment-seeking dependents (n=127) and the control group (n=130) showed a weak performance in the task (pure scores lower than 10). In addition, the performance of the dependent group was weaker than that of the normal group (p<0.07). Modeling results indicated that the optimum model in both groups was the model that was focused only on the frequency of reward and punishment (not on their size), in the assessment of different choices. Sensitivity revealing method revealed that the optimum model for the dependent group, in addition to merely focusing on the frequency of reward and punishment, is affected by harm-avoidance more than the control group. Conclusion The above-mentioned results indicate that the reason for the low scores obtained in both groups, is ignoring the size of reward and punishment and focusing on their frequency. Moreover, the reason for the lower output in the dependent group in comparison with the control group is a lack of balance between harm avoidance and reward dependence and a bias toward harm avoidance. The mentioned bias toward harm avoidance could be associated with the specific circumstances of treatment seeking drug dependents.
  • Page 29
    Objective In this research, executive functions of bipolar patients and the effect of chronicity on them were investigated. Method In an ex post facto research, 99 participants were selected via simple nonrandom or convenience sampling, and were divided into three groups chronic bipolar patients (n=33), first episode bipolar patients (n=33), and healthy controls (n=33). Subjects were evaluated using Color-Word Stroop, Wisconsin card sorting, Continuous Performance, and Digit Span sub scale tests. Results The results of one way analysis of variance indicated the significant presence of deficits in bipolar groups compared to the normal group; however there was no significant difference between chronic and first episode patients. Conclusion Results indicated the lack of effect of chronicity on executive functions in bipolar patients.
  • Page 40
    Objective To investigate the predictors of life satisfaction in a sample of Iranian students. Method 236 students (175 females and 61 males) participated in this study. All subjects completed self-esteem, Big Five Inventory, perceived social support and positive and negative affect scales. Data were analyzed using multivariate regression and hierarchical regression analysis. Results The results of the present study showed that among major personality traits neuroticism, extraversion and conscientiousness could significantly predict hedonic balance among students. In addition, results of hierarchical regression indicated that self-esteem could predict hedonic balance beyond the big five factors of personality, while perceived social support failed to do so. Conclusion Big Five personality traits and self-esteem are significant predictors of hedonic balance in Iran, like in many other countries.
  • Page 49
    Objective Various abnormal behaviour patterns can be conceptualized as extremes in the five personality traits present in normal people. Among clinical personality disorders, schizotypal personality is least accounted for by the five-factor model. The aim of the present study is to explore the associations of the schizotypal personality with the five factor model of personality in Iran. Method This is a cross-sectional descriptive study and was conducted in an experimental research context. A group of 319 normal participants were randomly selected, and answered to schizotypal personality (STA) and Big Five Inventory (BFI) scales. Data were analyzed using multivariate regression analysis. Results Results indicated that schizotypal personality has positive correlation with neuroticism and negative correlation with extraversion. Regression analysis based on the present results indicated that even though conscientiousness and agreeableness are not by themselves related to schizotypy, they need to be added to neuroticism and extraversion for its development. Neuroticism, in males, and extraversion, in females had more power in prediction of schizotypal traits, compared to other personality traits. Conclusion Results were discussed in light of previous research findings with clinical samples, including schizotypal personality disorder and schizophrenia. The role of gender should be emphasized in the relation between schizotypal traits and schizophrenia.
  • Page 59
    Objective Depression is the most prevalent co-morbid disorder in epilepsy and determines the highest variance in quality of life scores of patients with epilepsy. Cognitive-behavior therapy (CBT) is the most effective psychotherapy method for treatment of depression. The purpose of this project was to determine the efficacy of cognitive behavioral therapy on the depression of intractable epileptic patients in Isfahan; while focusing on dysfunctional attitudes related to epilepsy. Method 20 patients with chronic, poorly controlled seizures and mild to moderate clinical depression were randomly assigned to one experimental (N=10) and one control (N=10) group. Eight weekly sessions of CBT with focus on cognitive restructuring, modification of cognitive distortions and training of behavioral techniques was administered to the experimental group. Hamilton scale for depression (HRSD) was used as the pre-test and post- test for both two groups. Results Data analysis showed a significant post-test decrease in depression scores in the experimental group. Conclusion Cognitive-behavior therapy (CBT) with focus on dysfunctional attitudes related to epilepsy, is remarkably effective as a complementary therapy in reduction of co-morbid depression in epileptic patients.
  • Page 69
    Objective
    Drug craving is the main core feature of drug use and relapse. Methamphetamine is a common stimulant in Iran which evokes severe craving in cue exposure. The major aim of the present study is to design and develop a tool for the measurement of craving induced by verbal cues in methamphetamine abusers.
    Method
    In the first step, 15 abusers identified 133 words that induced craving in them. In the next steps the words were divided into seven clusters (drugs, related items, instruments, places, performances, moods, and individuals), and were then incorporated into a Likert scale questionnaire along with 16 neutral words. The questionnaires were administered to 30 participants who were randomly selected from INCAS clinic based on DSM-IV-TR criteria for methamphetamine dependency. Demographics and methamphetamine abuse profiles were obtained based on ASI-Lite; and the inductive power of the words were evaluated subsequently. Finally, the data were analyzed using SPSS-16 using descriptive statistical methods.
    Results
    The results indicated that the words; methamphetamine, drug, substance, money, glass tube, wallet, pipe, lighter, foil, place of drug purchase, bachelor flat, room of drug use, visiting friends, family argument, sexual arousal, craving, anger, depression, co-abuser, fellow-user and methamphetamine dealer were cues with the highest degree of induction. The list of words was thus prepared. Thereafter, in order to assess attentional bias and drug craving, 24 verbal cues were divided into four six-word groups and were introduced along with two neutral groups for administering in addiction Stroop task and the computer program for assessing attentional bias.
    Conclusion
    Ecologically validated drug craving assessment tasks not only provide research potentials in this field, but can also be used in the design and execution of psychological interventions for “relapse prevention”. In this study, a series of these cues and their potentials were introduced and evaluated.
  • Page 83
    Rapid development of neuroimaging techniques in recent years has provided excellent opportunity for researchers in better understanding the structure and function of the human brain. In light of these advanced technologies, findings of brain researchers have resulted a wave of new insights about thinking, emotion, motivation, learning and development, which have in turn influenced existing explanations about educational issues. Therefore, many neuroscientists and educators claim that establishing a link between neuroscience and education could play a major implementations in the improvement of knowledge, policy and practice in education. Valid educational applications and implementations from neuroscience finding also support this claim. Nevertheless, some critics believe that there is only a limited relationship between neural functions and educational practice; and the gap between neuroscience and education is so far that establishing a direct link between them is impossible, and that disciplines such as “cognitive psychology” and “cognitive neuroscience” should be used as mediators to establish this link. However, from the educational viewpoint, educational science as an applied science naturally tends to benefit from neuroscience as well as other descriptive sciences (e.g. psychology and sociology). This will be possible through the extraction of educational principles from neuroscientific foundation of education. Therefore, establishing a link between these two fields is both possible and necessary. Integrating “educational philosophy", "educational sociology" and "educational psychology" with “educational neuroscience” can help the improvement of knowledge, policy and practice of education. However, the most important principle that required serious consideration is the cautious and prudent in interpretation and applying of brain research findings in educational contexts. To this end, a basis for constructive cooperation and interaction between neuroscientists and educational researchers should be provided; and the integration of cognitive neuroscience and educational neuroscience should be incorporated into the curricula of educational science and teacher education.