فهرست مطالب

Journal of Pathobiology Reaearch
Volume:8 Issue: 1, 2005

  • 80 صفحه، بهای روی جلد: 28,000ريال
  • تاریخ انتشار: 1384/02/13
  • تعداد عناوین: 11
|
  • آیدا افلاکی، فاطمه غفاری فر، عبدالحسین دلیمی اصل صفحه 1
    هدف
    از این مطالعه بررسی وضعیت آلودگی به کیست هیداتیک در انسان، در غرب کشور یعنی استان ایلام است. بنابراین، تعداد سه هزار نفر از نقاط مختلف شهری، روستایی و عشایری استان ایلام بررسی شدند.
    روش کار
    بدین ترتیب بود که ابتدا از تمام افراد مورد مطالعه پس از تکمیل پرسشنامه، نمونه خون گرفته شد و سرم تمام افراد در رقت 1:400 با تست Dot-ELISA آزمایش و سپس نتایج با تست ELISA تایید شد.
    نتایج
    نتایج به دست آمده نشان داد که از مجموع سه هزار نفر افراد مورد مطالعه، 37 نفر (%1.2) به تست Dot-ELISA واکنش مثبت نشان دادند؛ از این افراد، 9 نفر (%0.65) از جمعیت شهری، 21 نفر (%1.57) از جمعیت روستایی و 7 نفر (%10.77) از جمعیت عشایری بودند؛ همچنین %1.74 زنان و %1 مردان جمعیت تحت مطالعه با این روش مثبت بودند و بیشترین درصد آلودگی در گروه سنی بیست تا سی سال (%2.67) مشاهده شد. بر اساس این مطالعه میان درصد آلودگی به کیست هیداتیک در سه جمعیت شهری، روستایی و عشایری از نظر آماری اختلاف معناداری مشاهده شد. همچنین اختلاف درصد آلودگی گروه سنی بیست تا سی سال با گروه های سنی دیگر به وضوح معنادار بود. اما بین درصد آلودگی به کیست هیداتیک و جنس اختلاف معنادار آماری مشاهده نشد. علت درصد بالای آلودگی در جمعیت عشایری را می توان تماس مداوم عشایر با سگ و دام تفسیر کرد. به طور معمول در زندگی عشایری سگ ها به منظور مراقبت از گله یا مراقبت از سیاه چادرها در مجاورت انسان زندگی می کنند. بنابراین، سگ های آلوده به راحتی می توانند انسان ها را آلوده کنند.
    کلیدواژگان: کیست هیداتیک، الایزای نقطه ای، سرواپیدمیولوژی، ایلام
  • رامین خاقانی، سیاوش تیرگری، قاسمعلی عمرانی، جواد رفیع نژاد، علیه موسوی ایوانکی صفحه 7
    مقدمه
    عقرب ها از جمله موجودات سمی اند که با دارا بودن پراکندگی وسیع در کشورهای خاورمیانه موجب مصدومیت و مرگ انسان و حیوانات اهلی می شوند. این موجودات از پراکندگی و استقرار خوبی در مناطق نیمه حاره برخوردارند. در بین 16 جزیره ایرانی خلیج فارس، جزیره کیش به عنوان مرکز مهمی برای فعالیت های صنعتی و تجاری داخلی و خارجی محسوب می شود و هر ساله هزاران جهانگرد از طبیعت زیبا و مناطق دیدنی این جزیره دیدن می کنند.
    اهداف
    این تحقیق با هدف شناسایی گونه های عقرب، فراوانی و پراکندگی آن ها در جزیره کیش طی سال های 1379-1378 انجام شد تا امکان پایه گذاری راهکاری به منظور کاهش عقرب گزیدگی و محافظت از بازدیدکنندگان و ساکنان جزیره فراهم آید.
    مواد و روش ها
    این بررسی به روش جستجوی شبانه و نمونه گیری مستقیم با استفاده از لامپ UV انجام پذیرفت.
    نتایج
    در کل 371 نمونه عقرب جمع آوری گردید که تحت دو گونه Buthotus jayakari با 365 نمونه (%98.38) و Buthacus leptochelys با 6 نمونه (%1.68) از خانواده Buthidae شناسایی و تشخیص داده شدند. گونه B.jayakari با بیشترین نمونه صید شده به عنوان گونه غالب جزیره کیش معرفی می شود که از پراکندگی و انتشار یکنواختی در سطح جزیره کیش برخوردار است، این در حالی است که گونه B.leptochelys دارای پراکندگی محدودی در منطقه بود. نسبت جنسی نر به ماده برای B. jayakari در جمع نمونه های صید شده معادل 1:1.53 تعیین شد.
    بحث: به طور کلی در بررسی های انجام شده مشخص شد که با توجه به تراکم بالای جمعیتی و پراکندگی وسیع عقرب B.jayakari می توان این عقرب را به عنوان مهم ترین عامل عقرب گزیدگی در جزیره کیش معرفی کرد.
    کلیدواژگان: عقرب، فون، تنوع گونه ای، جزیره کیش
  • علیرضا دولتیار دهخوارقانی، عبدالحسین دلیمی اصل صفحه 13
    هدف
    در مطالعه حاضر علایم بالینی و تغییرات ائوزینوفیلی و ایمونوگلوبولین ها در افراد مبتلا به ژیاردیا لامبلیا بررسی شده است.
    مواد و روش ها
    بدین منظور ابتدا 50 فرد مبتلا به ژیاردیا به عنوان گروه مطالعه و 50 فرد سالم فاقد هر گونه آلودگی انگلی یا عارضه آلرژیک به عنوان گروه شاهد در تهران انتخاب شدند. از افراد تحت مطالعه خون گیری به عمل آمد و میزان ائوزینوفیلی و میزان IgG، IgA و IgE سرم آن ها اندازه گیری شد. برای اندازه گیری IgA و IgG از کیت های SRID و برای IgE از کیت ELISA استفاده شد.
    نتایج
    طبق نتایج به دست آمده، %78 افراد آلوده به ژیاردیا دارای اسهال، %74 دارای درد شکم، %60 دارای کاهش وزن، %58 دارای نفخ شکم و %12 دارای عارضه چشمی بودند. اما در افراد غیر آلوده هیچ کدام از علایم مذکور مشاهده نشد. علاوه بر این میانگین ائوزینوفیلی و میزان IgG، IgA و IgE در افراد آلوده افزایش چشمگیری داشت که در مقایسه با افراد غیر آلوده این تغییرات از نظر آماری معنادار بود (P<0.05) اما در افراد غیر آلوده افزایشی در میزان ایمونوگلوبولین ها مشاهده نشد.
    نتیجه گیری
    به طور کلی می توان نتیجه گرفت آلودگی به ژیاردیا لامبلیا می تواند باعث ایجاد ائوزینوفیلیا و افزایش قابل توجهی در میزان IgE گردد.
    کلیدواژگان: ژیاردیا لامبلیا، علایم بالینی، ائوزینوفیلی و ایمونوگلوبولینها
  • مرتضی ستاری، نسرین شهبازی، شهین نجارپیرایه صفحه 19
    هدف
    در تحقیق حاضر اثر بازدارندگی از رشد عصاره اکالیپتوس به عنوان یک ماده ضد میکروبی طبیعی گیاهی بر روی سویه های ATCC27853 و 8821 M سودوموناس آیروژینوزا بررسی شد.
    مواد و روش ها
    کمترین غلظت بازدارنده از رشد عصاره های آبی و الکلی به روش تهیه رقت در لوله و آگار تعیین شد. منحنی رشد باکتری در زمان های مختلف تحت تاثیر عصاره بررسی و با شاهد مقایسه شد. ضریب فنلی عصاره ها به روش ریدل- والکر اندازه گیری شد.
    نتایج و بحث: MIC برای عصاره الکلی رقت (3.2 mg/ml) 1.8 و برای عصاره آبی رقت (17.5 mg/ml) 1.4 محاسبه شد. در غلظت های کمتر از بازدارندگی رشد عصاره ها، با افزایش مقدار عصاره در مقایسه با نمونه شاهد سرعت رشد کاهش داشت. ضریب فنلی برای عصاره های الکلی و آبی اکالیپتوس به ترتیب 0.0381 و 0.019 محاسبه شد.
    نتیجه گیری
    بر اساس نتایج حاصل از تحقیق حاضر، عصاره های خام الکلی و آبی اکالیپتوس به خوبی می توانند از رشد سودوموناس آیروژینوزا جلوگیری کنند و کاهش رشد سودوموناس آیروژینوزا در غلظت های Sub-MIC دیده شد. به طور کلی گیاهان طیف وسیعی از فعالیت های ضد میکروبی را نشان می دهند و این می تواند به کشف انواع جدیدی از مواد ضد میکروبی در برابر باکتری های مقاوم به دارو منجر شود.
    کلیدواژگان: سودوموناس آیروژینوزا، اکالیپتوس، اثر بازدارندگی
  • سعید ضیایی، سقراط فقیه زاده، زینب حمزه گردشی صفحه 25
    هدف
    این پژوهش با توجه به نقش افزایش غلظت خون (هایپرویسکوزیته) خون در زنان حامله با هموگلوبین بالا شکل گرفت. هدف از این مطالعه بررسی اثر مصرف مکمل آهن بر مقادیر هموگلوبین و هماتوکریت زنان باردار با Hb> 13/2 g/dl بود.
    مواد و روش ها
    پژوهش به روش مطالعه تجربی از نوع کارآزمایی بالینی یک سو کور تصادفی انجام شد. در این مطالعه 87 نفر از زنان باردار با Hb> 13.2 g/dl و >14.3? g/l فریتین در هفته 18-13 حاملگی انتخاب شدند. آزمایش هموگلوبین و هماتوکریت به وسیله دستگاه اتوماتیک سیمکس K-1000 به روش ممانعت الکتریکی و آزمایش فریتین به وسیله کیت فریتین DSL-3000 به روش ایمونورادیومتریک اندازه گیری شد. سپس از هفته 20 تا انتهای بارداری 42 نفر (گروه مورد) روزانه یک عدد قرص فرو سولفات 50 mg) آهن عنصری(و 45 نفر (گروه شاهد) روزانه یک عدد دارونما (پلاسبو) دریافت کردند. میزان Hct، Hb در هفته های 28-24 و 36-32 حاملگی در دو گروه مورد و شاهد اندازه گیری شد.
    نتایج
    میانگین هموگلوبین سه ماهه دوم در گروه مورد به طور معناداری (P=0.000) بیش از گروه شاهد (12.9±0.7) بود. میانگین هموگلوبین سه ماهه سوم نیز در گروه مورد (14.02±0.63) به طور معناداری (P=0.000) بیش از گروه شاهد (13.36±0.57) بود. در هیچ یک از نمونه های گروه شاهد هموگلوبین کمتر از 10.5 g/dl در سه ماهه دوم 11 g/dl در سه ماهه سوم دیده نشد. میانگین هماتوکریت سه ماهه دوم در گروه مورد (40.31±1.81) به طور معناداری (p=0.000) بیش از گروه شاهد (38.96±2.5) می باشد. میانگین هماتوکریت سه ماهه سوم در گروه مورد (41.74±2.2) به طور معناداری (P=0.000) بیش از گروه شاهد (40.73±2.19) است. در هیچ یک از نمونه های گروه شاهد افت شدید هماتوکریت دیده نشد.
    نتیجه گیری
    مصرف مکمل آهن در زنان باردار با Hb>13.2 g/dl موجب روند کند افت فیزیولوژیک هموگلوبین و هماتوکریت می شود؛ بنابراین اگر افزایش غلظت خون ثانویه با غلظت بالای هموگلوبین به تشکیل انفارکتوس جفت کمک کند، باید در مورد شایستگی مصرف رایج مکمل آهن در این مادران تجدید نظر شود.
    کلیدواژگان: هموگلوبین، هماتوکریت، مکمل آهن، دارونما (پلاسبو)
  • علی عابدی، محمدسعید دایر صفحه 31
    هدف
    هدف از این تحقیق بررسی قابلیت استفاده از قارچ متاریزیوم آنیزوپلیه به منظور کنترل بیولوژیک سوسری آلمانی بوده است.
    مواد و روش ها
    اسپورهای قارچ به دو روش غوطه ورسازی و تزریقی بر بالغان نر و ماده سوسری آلمانی به کار برده شد. در بررسی و آنالیز داده های به دست آمده، میانگین مرگ و میر سوسری ها در گروه های شاهد و آزمون محاسبه شد. LC50 در روش غوطه ورسازی و LD50 در روش تزریقی با استفاده از آنالیز پروبیت محاسبه گردید. سپس مقایسه داده ها با استفاده از مجذور R و رسم رگرسیون خطی انجام شد.
    نتایج و بحث: در روش غوطه ورسازی متاریزیوم آنیروپلیه با LC50=5.65×106 اسپور بر میلی لیتر در مرگ و میر نرها و LC50=7.65×106 اسپور بر میلی لیتر در مرگ و میر ماده ها موثر بود. در روش تزریقی نیز معلوم شد قارچ متاریزیوم آنیزوپلیه با LD50=2.5×106 اسپور بر حشره تاثیر بیشتری بر نرها نسبت به ماده ها با LD50=7.5×106 اسپور بر حشره داشته است. مقایسه LC50 و LD50 روش های غوطه ورسازی و تزریقی نیز نشان می دهد که عملکرد قارچ در مرگ و میر سوسری ها تا قبل از گذر از سد کوتیکول و پس از آن با یکدیگر متفاوت بوده است.
    نتیجه گیری
    بنابراین به نظر می رسد که استفاده از اسپورهای قارچ در محل حضور سوسری می تواند به کاهش قابلیت اکولوژیکی سوسری آلمانی در این نواحی کمک کند.
    کلیدواژگان: متاریزیوم آنیزوپلیه، سوسری آلمانی، کنترل بیولوژیک
  • فریبا عطایی، حسین قنبریان، علیرضا زمردی پور، باقر یخچالی صفحه 37
    هدف
    در بیان عامل تحریک کننده رده گرانولوسیت - ماکروفاژ انسانی (hGM-CSF)، در اشریشیاکلی تحت القای حرارتی، بر پایه پلاسمید pBC(SK)، که اختلاف آن ها در حضور یا عدم حضور توالی خاتمه دهنده نسخه برداری در پایین دست توالی کد کننده است پروتئین نوترکیب، ساخته شد.
    مواد و روش ها
    دو پلاسمید بیان کننده حاوی یک قطعه 75 جفت بازی از پروموتور باکتریوفاژی? PL، یک ژن جهش یافته از رپرسور (CI857) CI، برای کنترل فعالیت پروموتور، که محصول آن حساس به حرارت است و یک ترادف نشانه PelB به منظور هدایت پروتئین نوترکیب به فضای پریپلاسمی است. توانایی پلاسمیدهای ساخته شده با بیان hGM-CSF تحت القای حرارتی در اشریشیاکلی آزمایش شده است.
    نتایج
    نتایج حاصل از آنالیز پروتئین های باکتری های نوترکیب (TG1) حاوی هر یک از دو پلاسمید نوترکیب بعد از شوک حرارتی بر بیان و پردازش کامل GM-CSF انسانی نوترکیب در فضای پریپلاسمی کلون های به دست آمده دلالت دارد. با هدف افزایش کاربری پلاسمید حاوی خاتمه دهنده رونویسی برای بیان دیگر پروتئین های نوترکیب تحت القای حرارتی، توالی کلون سازی چندگانه ای (MCS) شامل یازده جایگاه برشی منحصر به فرد به این پلاسمید افزوده شد.
    نتیجه گیری
    پلاسمیدهای ساخته شده در این تحقیق ابزارهای مناسبی را برای انجام مطالعات مربوط به بیان پروتئین های نوترکیب در اشریشیاکلی فراهم کرده اند.
    کلیدواژگان: القای حرارتی، پروموتور xPL، ژن CI857، ترادف نشانه، بیان پریپلاسمی و hGM، CSF
  • محمد مهدی علومی، امین درخشانفر، عطیه دباغیان صفحه 45
    هدف
    از آنجا که استفاده از نخ سیلک ساخت کارخانه سوپا مورد بحث و تردید قرار گرفته است، این پژوهش به منظور بررسی اختلافات احتمالی مابین نخ سیلک سوپا و اتیکون برای بخیه زدن پوست موش صحرایی انجام شده است.
    مواد و روش ها
    در این مطالعه از 60 عدد موش صحرایی سفید نژاد اسپراگن - دولی با متوسط سنی 3 ماه و متوسط وزنی 250 g استفاده گردید. موش ها به طور تصادفی به دو گروه 30 تایی تقسیم شدند. تحت بیهوشی عمومی و پس از آماده سازی جراحی، شکافی به طول تقریبی 5 cm از ناحیه خلفی غضروف خنجری به طرف عقب بر روی پوست و لایه پانیکولوس ایجاد شد؛ این شکاف در گروه 1 با نخ سیلک 3.0 ساخت کارخانه سوپا و در گروه 2 با نخ سیلک 3.0 ساخت کارخانه اتیکون با الگوی ساده تکی دوخته شد. روز 6 بعد از عمل 15 عدد از موش های هر گروه قربانی شدند و برای تهیه مقاطع هیستوپاتولوژی از ناحیه زخم، نمونه برداری به عمل آمد. روز 13، 15 عدد باقی مانده از موش های هر گروه قربانی شدند و برای تهیه نمونه هیستوپاتولوژی و بیومکانیک مورد استفاده قرار گرفتند. مقاطع هیستوپاتولوژی به وسیله هماتوکسیلین - ائوزین رنگ آمیزی شد و در آن ها بازسازی اپیتلیوم، آکانتوز، سن بافت جوانه گوشتی، نوع درماتیت، پر خونی و حضور سلول های غول پیکر مدنظر قرار گرفت. بر این اساس اختلاف معناداری بین دو گروه در روزهای 6 و 13 مشاهده نگردید (P>0.05). در مطالعات بیومکانیک براساس منحنی نیرو - تغییر طول حاصل از کشش نمونه ها به وسیله دستگاه استروگراف، فاکتورهای زیر محاسبه شد: حداکثر استحکام کششی، کرنش در نقطه تسلیم، کرنش در نقطه نیروی حداکثر، سفتی بافت و حداکثر انرژی جذب شده. از نظر خواص بیومکانیک نیز اختلاف معناداری بین دو گروه مشاهده نگردید (P>0.05).
    نتیجه گیری
    بر اساس نتایج به دست آمده در این مطالعه استفاده از نخ های سیلک تولید شده به وسیله کارخانه سوپا به جای نخ های اتیکون پیشنهاد می شود.
    کلیدواژگان: نخ سیلک سوپا، نخ سیلک اتیکون، هیستوپاتولوژی، بیومکانیک، پوست موش صحرایی
  • علیرضا نخعی، سیما رافتی، علی هاتف سلمانیان، محمدتقی خانی، مهدی محبعلی، طاهره طاهری صفحه 55
    هدف
    بررسی پاسخ های ایمنی هومورال و سلولی سگ های آلوده به لیشمانیا اینفانتوم نسبت به پروتئین های نوترکیب سیستیین پروتئینازهای نوع I و II و پپتید سنتزی مربوط به انتهای کربوکسی (CTE) سیستئین پروتئیناز نوع I.
    روش کار
    14 قلاده سگ آلوده به لیشمانیا اینفانتوم 7) قلاده دارای تظاهرات بالینی و 7 قلاده دیگر بدون علایم ظاهری(از یک ناحیه آندمیک ایران و سه قلاده سگ طبیعی از نواحی غیر آندمیک انتخاب شدند. پاسخ های ایمنی هومورال و سلولی آن ها به ترتیب به روش الیزا و آزمایش پرولیفراسیون لنفوسیت ها، نسبت به پروتئین های نوترکیب سیستئین پروتئینازهای نوع I (rCPB)، (rCPA) II، پپتید سنتزی مربوط به انتهای کربوکسی (CTE) سیستیین پروتئیناز نوع I و آنتی ژن های منجمد - ذوب شده (F/T) لیشمانیا اینفانتوم مورد بررسی قرار گرفت. میزان آنتی بادی کلاس IgG و زیر کلاس های IgG1 و IgG2 و پرولیفراسیون لنفوسیت ها نسبت به آنتی ژن های فوق اندازه گیری گردید.
    نتایج و بحث: نتایج نشان می دهد بالاترین پاسخ سلولی در هر دو گروه حیوانات (دارای علایم و بدون علایم ظاهری) مربوط به آنتی ژن های منجمد- ذوب شده انگل می باشد، پاسخ سلولی متوسطی نسبت به سیستئین پروتئینازهای نوترکیب rCPA) و CTE (rCPB مشاهده گردید. میزان آنتی بادی IgG) کل، IgG1 و (IgG2 علیه rCPA در هر دو گروه پایین است اما CTE و rCPB (هر دو به یک میزان) به خوبی سیستم ایمنی هومورال تمام سگ ها را تحریک می نمایند. در سگ های بدون علایم میزانIgG2 علیه پروتئین های مزبور نسبت به میزان IgG1 بالاست. نتایج تحقیق همچنین نشان می دهد که پاسخ های ایمنی نسبت به CPB و CTE تقریبا در تمام سگ ها یکسان است بنابراین با توجه به این که CTE بخش انتهایی سیستیین پروتئیناز نوع I می باشد، به نظر می رسد بخش اعظم خاصیت ایمنی CPB مربوط به این ناحیه است.
    نتیجه گیری
    CPB و CTE هر دو نوع پاسخ ایمنی سلولی و هومورال سگ های آلوده به لیشمانیا اینفانتوم را به خوبی تحریک می کنند اما CPA ایمنوژن نسبتا ضعیف تری است.
    کلیدواژگان: لیشمانیا اینفانتوم، سیستئین پروتئیناز، بخش انتهای کربوکسی (CTE)، لیشمانیوز احشایی، ایمنی هومورال و سلولی
  • برگه اشتراک
    صفحه 67
  • چکیده مقالات به زبان انگلیسی
    صفحه 78
|
  • Ayda Aflaki, Fatemeh Ghaffarifar, Abdolhosein Dalimi Asl Page 1
    Purpose
    The present study was conducted to evaluate the frequency of human hydatidosis in Ilam Province using Dot- ELISA techniques.
    Materials and Methods
    Three thousands sera, collected from different cities of Ilam Province in the west of Iran were examined. The serum dilution of 1:400 was selected as the cut off and the results were confirmed by the ELISA technique.
    Results
    Results indicated that, totally 37 individuals (1.2%) show positive sera. There were significant differences among various age groups of infected individuals. The most percentage of infection was found to be in the 20-30 age group. Among the sera tested, 0.56%, 1.57%, 10.77% were found to be positive in individuals living in cities, villages and migratory tribes respectively. Twenty two individuals of the infected people (1.47%) were female and 15 individuals (1%) were male. Most infected individuals were found to be in Mehran city (3.11%) and less infected individuals were found to be in Ilam city (0.79%).
    Conclusion
    Most of the people living in migratory tribes were sheep keepers and were actually involved in animal production, wich can be regarded as a risk factor for their higher infection rate.
  • Ramin Khaghani, Siavash Tirgari, Ghasemali Omrani, Javad Rafinejad Page 7
    Purpose
    Scorpions in the Middle Eastern countries are known as the most widely spread poisonous creatures that cause casualties and death to human being and domestic animals. These creatures are distributed and well established in subtropical regions.Among sixteen Iranian islands in the Persian Gulf, Kish Island is the focus of important internal and foreign industrial and commercial activities, attracting, thousands of tourists willing to visit its natural beauties and site seeing places every year. The present study was carried out during 1998-99 throughout Kish Island in order to learn about the species, abundance and foci of distribution of scorpions. This was done to establish a control strategy, reduce scorpion stings, and safeguard visitors, as well as, local population.
    Materials And Methods
    Collections were made using the night search using the direct smapling method with a UV light.
    Result
    A total of 371 scorpions were captured. These were identified as Buthotus jayakari 365 specimens (%98.38) and Buthacus leptochelys with only 6 specimens (%1.68) belonging to the Buthidae family. B. jayakari was collected in most parts of the island and was considered to be the dominant species. The sex ratio was 1:1.53 in favor of females. Whereas B. leptochelys was a rare species having a restricted distribution.
    Discussion
    Considering the high population of B. jayakari and its wide spread distribution, it can be regarded to be responsible for the majority of scorpion-stings in Kish Island.
  • Ali Reza Dolatyar, Abdolhosein Dalimi Asl Page 13
    Purpose
    In the present work, clinical symptoms, serum immunoglobuline alteration and eosinophil count were investigated in the patients infected with Giardia lamblia.
    Materials And Methods
    In this regard, 50 persons infected with Giardia and 50 healthy individuals were selected as the study and control groups respectively in Tehran. Sera of the groups were tested for IgG, IgE, IgA levels and their blood for the percentage of eosinophil. To measure IgA and IgG levels the SRID technique and to measure IgE level the ELISA technique were applied.
    Results
    Results indicated that, 78%, 74%, 60%, 58% and 12% of the patients showed diarrhea, abdominal pain, weight loss, flatulence and visual disorder respectively, while no aforementioned symptoms were observed in non-infected individuals. In addition, the mean of eosinophil percentage as well as IgA, IgG and IgE levels in the infected group were found to be higher than that of the non infected group significantly (P<0.05). Meanwhile, no elevation was observed in the eosinophil percentage or immunoglobuline levels of the control group.
    Conclusion
    In conclusion, Giardia lamblia can induce eosinophila and increase the level of IgE in the infected patients significantly.
  • Morteza Sattari, Nasrin Shahbazi, Shahin Najar Peeryeh Page 19
    Purpose
    In this study the inhibitory effect of Eucalyptus extracts as a natural and herbal antibacterial substance was evaluated against Pseudomonas aeruginosa strains (8821M and ATCC27853).
    Material And Methods
    The MIC (Minimal Inhibitory Concentration) of alcoholic and aquatic extracts of Eucalyptus was determined using the tube and agar dilution methods. The growth rate of Pseudomonas aeruginosa in sub-MIC concentration of extracts was compared with the controls. Phenol coefficients of extracts were determined by the Ridal- Walker method.
    Result And Discussion
    The MIC was 1:8(3.2 mg/ml) fold of the alcoholic extracts and 1:4(17.5 mg/ml) fold of the aquatic extracts. In the sub-MIC concentration of extracts, by increasing the Eucalyptus extract concentration, the growth rate was decreased. Phenol coefficients of the alcoholic and aquatic extracts were evaluated to be 0.0381 and 0.019, respectively.
    Conclusion
    Results of this study indicated that crude aquatic and alcoholic extracts of Eucalyptus have inhibitory effects on the growth of Pseudomonas aeruginosa and in the sub- MIC concentration of extracts this value decreases. Overall, the plants indicated a wide range of antimicrobial activities which can lead to the detection of new antibiotics against resistant bacteria.
  • Saeede Ziaei, Soghrat Faghihzadeh, Zeynab Hamzeh Gardeshi Page 25
    Purpose
    In this study the effect of iron supplmentation on hemoglobin and hematocrit in pregnant women with Hb>13.2 g/dl was investigated.
    Material And Methods
    In this experimental clincal study, the effect of iron supplementation on hemoglobin and hematocrit in pregnant women with Hb>13.2 g/dl and Ferritin> 14.3 μg/l during the 13th- 18th pregnancy week was studied. Eighty seven women having the above conditions were selected in this study. Fourthy two women received one ferrous sulfate pill (50 mg Elemental iron) daily (study group) and 45 women received one placebo ferrous sulfate daily (control group) from the 20th pregnancy week. The amount of Hb and Hct during the 24-28 preganancy week and over the 32nd – 36th pregnancy week were measured.
    Results
    This study showed that in the second trimester the level of hemoglobin in the study group (13.41 ± 0.63) was significantly (P=0.000) different from that of the control group (12.59 ± 0.79). In addition, the level of hemoglobin in the third trimester in the study group (14.02 ± 0.63) was significantly (P=0.000) different from that of the control group (13.36 ± 0.57). The level of hematocrit in the second trimester in the study group (40.31 ± 01.81) was significantly (P=0.000) different from that of the control group (38.96 ± 2.5). Furthermore, the level of hematocrit in the third trimester in the study group (41.74 ± 2.2) was significantly (P=0.000) different from that of the control group (40.73 ± 2.19). There was not any significant clinical decrease in the level of hemoglobin and hematicrit during the pregnancy.
    Conclusion
    Using iron supplementation in women with a high hemoglobin level can inhibit the beneficial decrease of the level of hemoglobin and hematocrit in the second and third trimester and the routin administration of iron supplementation is doubtful.
  • Ali Abedi, Mohammad Said Dayer Page 31
    Purpose
    This investigation was undertaken to evaluate the potency of Metarhizium anisoplea as a biological alternative to the biological control of German cockroaches.
    Materials and Methods
    The fungal spores were applied against the male and female German cockroach, using two bioassay methods, viz the submerge application and the injection. The data was analysed and the mean mortality was calculated in both of the treatment and control groups. The values of LC50 for the submerge application and LD50 for the injection bioassays were calculated using the probit analysis. The regression lines of mortality resposes were also compared using the R square tests.
    Results and Discussion
    In the submerge bioassay, the data showed that M.anisopliae withLC50=5/65×106 spore/ml for the male and LC50=7/65×106 spore/ml for the female cockroaches was the effective pathogen. In the injection bioassay the fungus M.anisopliae with LD50=2/5×106 spore/insect for the male and LD50=7/65×106 spore/insect for the female cockroaches was the most effective mycopathogen. However, the comparison of pathogenic perfomence of the fungus using LC50 and LD50 values from both of the submerge and injection bioassays showed that the fungus excerts different pathogenic activity before and after breaching the cuticular barrier.
    Conclusion
    It seems, that the use of the fungus in cockroach habitats can contribute to the reduction of ecological competency of the German cockroaches in their regions.
  • Fariba Ataei, Hosein Ghanbarian, Ali Reza Zomorodipour, Bagher Yakhchali Page 37
    Purpose
    In order to express human granulocyte-macrophage colony stimulating factor (hGM-CSF) under heat shock.
    Materials And Methods
    Two expression plasmids were constructed based on pBC(SK) plasmid. The expression cassettes in the two plasmids are equipped with a 75 base pair fragment, derived from the PL promoter of the bacteriophage lambda (λ). The plasmids also contain a temperature mutant of repressor coding gene (CI857) to regulate the promoter activity. The two plasmids differ from each other in having a transcription termination signal or not, down stream to the recombinant gene in the expression cassette. A pelB signal sequence was also used in order to have the recombinant protein in the periplasmic space of Escherichia coli. The efficiency of the constructed plasmids was demonstrated by heat-regulated expression of hGM-CSF.
    Results And Discussion
    The protein analysis of the recombinant bacteria, containing either of the two plasmids, indicates a successful expression and complete processing of the hGM-CSF precursor, following the heat shock activation of the λPL promoter. In order to enhance the applicability of the terminator containing plasmid, for the expression of other proteins of interest by heat regulation, a multiple cloning site including eleven unique restriction sites was inserted in the plasmids. The heatregulated plasmids, designed in this work, have provided suitable tools to study the expression of recombinant proteins under temperature up-shift in Escherichia coli, when the use of chemical inducers are not desirable.
  • Mohammad Mehdi Oloumi, Amin Derakhshanfar, Atieh Dabbaghian Page 45
    Purpose
    Since there have been some debates about using Supa brand silk, this study was designed to elucidate the possible differences between Supa and Ethicon silk in suturing rat skin.
    Materials and Methods
    This study was carried out on 60 female Spragne-Dawly albino rats. The animals were randomly assigned to two equal groups. In group one, 3/0 silk, Supa product, and in group two, 3/0 silk Ethicon product were used. Following general anesthesia and surgical preparation, a 5 cm midline abdominal skin incision was made and sutured by a simple interrupted pattern. Fifteen animlas of each group were sacrificed on day 6 for the histopathologic examination and the rest of the animals, on day 13 for histopathologic and biomechanical examinations. Histopathologic sections were stained by H&E and examined under the light microscope for the re-epithelialization, acanthosis, age of granulation tissue, dermatitis, hyperemia, and presence of giant cells.
    Results
    There was no significant differences between the two groups on day 6 and 13 (P>0.05). In the biomechanical study, the following parameters were measured from load-elongation curves: the ultimate strength, ultimate strain, yield strain, stiffness, and maximum stored energy. Regarding these factors, there was no significant differences between the groups either (P>0.05).
    Conclusion
    According to the results of this study and considering the price and availability, using Supa silk can be recommended with confidence and reliability.
  • Ali Reza Nakhaee, Sima Rafati, Ali-Hatef Salmanian, Mohammad Taghikhani, Mehdi Mohebali, Tahere Taheri Page 55
    Purpose
    Evaluation of humoral and cellular immune responses of naturally infected dogs against type I (rCPB) (Recombinant cycsteine proteinase B), and II (rCPA) (Recombinant cycsteine proteinase A) recombinant cysteine proteinases and C-terminal extension (CTE) of Leishmania infantum (L. infantum).
    Materials And Methods
    In this study, fourteen infected dogs (7 with symptoms, 7 asymptomatics) from an endemic area and three uninfected dogs from a nonendemic region were selected and their humoral and cellular responses against type I and II recombinant cysteine proteinases, C-terminal extension (CTE) and F/T of Leishmania infantum were evaluated using the ELISA and lymphocyte proliferation assay, respectively. The level of specific IgG isotypes (IgG1 and IgG2) and lymphocyte proliferative response against rCPA, rCPB, CTE and Freezed/Thawed lysate (F/T) of L. infantum were examined.
    Results And Discussion
    The results showed that in both of the symptomatic and asymptomatic dogs there is a high lymphoproliferative response to F/T antigens and moderate responses were observed when rCPs (Recombinant cycsteine proteinase) (rCPA and rCPB) and CTE were used. The level of antibody (total IgG, IgG1 and IgG2) recognition toward rCPA was low in the both groups of the dogs. In contrast, the CTE stimulates similarly as the CPB both of the humoral and cellular responses of all the infected animals and the level.