فهرست مطالب

فصلنامه مطالعات مدیریت (بهبود و تحول)
پیاپی 80 (بهار و تابستان 1395)

  • تاریخ انتشار: 1395/03/19
  • تعداد عناوین: 10
|
  • میرعلی سیدنقوی، وجه الله قربانی زاده، داود حسین پور، علیرضا کوشکی جهرمی صفحات 1-26
    یادگیری سازمانی قابلیت سازمان برای ایجاد، انتشار و عمل براساس دانش تولید شده است و اکتشاف و انتفاع فعالیت های یادگیری برای تولید یادگیری سازمانی دوجانبه مورد نیاز می باشد. هدف این مقاله ایجاد یک مقیاس و مدل توسعه یافته و جامع برای طبقه بندی سازمان ها در حوزه یادگیری است که با بهره مندی از این مدل یادگیری بتوان سازمان های انتفاعی، اکتشافی، دوجانبه گرا و یا بدون هیچ گونه جهت گیری (خنثی) را از یکدیگر تفکیک کرد. مرور نظریه های صورت گرفته به توضیح این نکته کمک می کند که مفاهیم مرتبط با اکتشاف و انتفاع می توانند در 6 بعد عملی طبقه بندی شوند: فعالیت های دانش سازماندهی، فعالیتهای نوآورانه ، رقابت، جهت گیری استراتژیک ،کارایی سازمان و مشارکت. بعد از این طبقه بندی 6 گانه، 36 شاخص مرتبط با این ابعاد شناسایی و طبقه بندی شدند. شاخص های استخراجی از مرور مبانی نظری در اختیار متخصصین قرار گرفت تا با روش دلفی معیارها را نهایی کنند و در نهایت 6 شاخص حذف و8 شاخص اضافه گردیدند و مدل توسعه یادگیری دوجانبه گرا ارائه شد.
    کلیدواژگان: یادگیری سازمانی، یادگیری دوجانبه، اکتشاف، انتفاع، دلفی
  • حسین دامغانیان، محمد یزدانی زیارت صفحات 27-46
    مدیریت تصویرپردازی ذهنی یکی از رفتارهای رایج سیاسی در سازمان هاست که تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار دارد. هدف این تحقیق شناسایی برخی از عواملی است که بر آن تاثیر می گذارند. تحقیق حاضر تحقیقی کاربردی و با توجه به ماهیت موضوع و اهداف آن، از نوع توصیفی- همبستگی است. جامعه آماری این تحقیق تمامی کارکنان استانداری خراسان شمالی هستند. با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی ساده شصت و هشت نفر از آنها به عنوان نمونه آماری انتخاب شده اند. ابزار جمع آوری داده ها پرسش نامه است. داده های به دست آمده از طریق پرسش نامه با استفاده از آزمون های همبستگی پیرسون و رگرسیون های خطی ساده و چندگانه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته اند. نتایج این تحقیق نشان داد که عوامل وضعی و شخصی(فراوانی تعاملات، حمایت مدیریتی، و فشار شغلی، و خودارزیابی درونی) در بروز رفتار مدیریت تصویرپردازی ذهنی موثر هستند. خود ارزیابی درونی و حمایت مدیریتی بر مدیریت تصویر پردازی ذهنی تاثیر منفی و فراوانی تعاملات و فشار شغلی بر آن تاثیر مثبت دارند؛ همچنین ترکیبی از عوامل وضعی و شخصی قادر به پیش بینی بروز رفتارهای مدیریت تصویرپردازی ذهنی در سازمان هستند.
    کلیدواژگان: رفتارهای سیاسی، مدیریت تصویرپردازی ذهنی، عوامل وضعی، عوامل شخصی
  • محمودرضا اسماعیلی، زینب امیری صفحات 47-64
    منابع انسانی امروزه مهمترین عامل موفقیت سازمان ها می باشند، در این زمینه یکی از عواملی که منابع انسانی سازمان را نسبت به رقبا برتری می بخشد عامل استعداد و توانایی های کارکنان می باشد، مدیریت استعداد در سازمان برای استفاده بهینه از منابع انسانی ضروری می باشد. هدف از انجام این پژوهش بررسی تاثیر رهبری مشارکتی بر مدیریت استعداد می باشد. جامعه آماری پژوهش کارکنان شرکت مخابرات اصفهان به تعداد 280 نفر می باشند. حجم نمونه بر اساس جدول گرجسی و مورگان 162 نفر تعیین شد. برای جمع آوری اطلاعات از دو پرسشنامه استاندارد رهبری مشارکتی کاتورن(2010) و مدیریت استعداد مددی (1393) استفاده شد. روایی پرسشنامه از طریق روایی محتوایی و روایی تشخیصی (AVE) تایید گردید. برای سنجش پایایی پرسشنامه از روش آلفای کرونباخ و پایایی مرکب(CR) استفاده شد. آزمون فرضیات از روش معادلات ساختاری با استفاده از نرم افزار AMOS مورد بررسی قرار گرفت. نتایج فرضیه اصلی پژوهش نشان داد که رهبری مشارکتی با ضریب مسیر 57/0 بر مدیریت استعداد تاثیر دارد. همچنین نتایج نشان داد که ابعاد رهبری مشارکتی شامل مشارکت، عدالت، پاسخگویی و احساس مالکیت به ترتیب با مقدار ضریب مسیر 45/0، 39/0، 55/0 و 48/0 بر مدیریت استعداد تاثیر دارند.
    کلیدواژگان: رهبری مشارکتی، مشارکت، پاسخگویی، عدالت، احساس مالکیت، مدیریت استعداد
  • رضا سپهوند، زهره محمدیاری صفحات 65-84
    هدف تحقیق حاضر«بررسی نقش شوخ طبعی مدیران بر رفتار سازمانی مثبت گرای کارکنان» می باشد.روش تحقیق، توصیفی و از نوع همبستگی می باشد. جامعه آماری شامل کلیه مدیران و کارکنان شرکت پتروشیمی ایلام است که تعداد آنها 400 نفر می باشد. با استفاده از جدول مورگان تعداد 196 نفر برای نمونه انتخاب شدند. روش نمونه گیری، تصادفی ساده است.نتایج پژوهش نشان دادند که شوخ طبعی مدیران بر رفتار سازمانی مثبت گرای کارکنان تاثیر معناداری دارد. همچنین ابعاد شوخ طبعی مدیریتی (لذت از شوخی، خنده، شوخی کلامی، شوخ طبعی در روابط اجتماعی و شوخ طبعی در شرایط استرس آور) نیز بر رفتار سازمانی مثبت گرای کارکنان تاثیر معناداری دارند.
    کلیدواژگان: شوخ طبعی مدیران، رفتار سازمانی مثبت گرا، لذت از شوخی، شوخی کلامی
  • عادل زاهد بابلان، غفار کریمیان پور صفحات 85-99
    این پژوهش با هدف بررسی نقش عدالت سازمانی و اعتماد سازمانی در پیش بینی سکوت سازمانی در دانشگاه محقق اردبیلی انجام گرفت. روش تحقیق توصیفی از نوع همبستگی می باشد. جامعه آماری آن شامل تمام اساتید دانشگاه محقق اردبیلی بود که با استفاده از روش نمونه گیری خوشه ایتصادفی، سه دانشکده انتخاب و از این سه دانشکده 70 نفر از اساتید به عنوان نمونه انتخاب و پرسشنامه ها توزیع شد. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه های سکوت سازمانی ونداین، عدالت سازمانی نیهوف و مورمن و اعتماد سازمانی الونن و همکاران استفاده شد. روایی محتوایی پرسشنامه مورد تایید اساتید صاحبنظر بوده و پایایی آنها به ترتیب 73/0، 89/0، 82/0 گزارش شده است. برای تجزیه و تحلیل داده ها از روش آماری همبستگی پیرسون و رگرسیون چند متغیره به روش همزمان استفاده شد. نتایج تجزیه و تحلیل نشان داد بین عدالت سازمانی با سکوت سازمانی همبستگی معناداری در جهت منفی 64/0- = r وجود دارد. همچنین بین اعتماد سازمانی با سکوت سازمانی همبستگی معناداری در جهت منفی50/0- =r وجود دارد. نتایج تجزیه و تحلیل رگرسیون همزمان نشان داد که که عدالت سازمانی و اعتماد سازمانی می توانند پیش بین منفی سکوت سازمانی می باشند و 51 درصد تغییرات سکوت سازمانی را پیش بینی نمایند.
    کلیدواژگان: عدالت سازمانی، اعتماد سازمانی، سکوت سازمانی
  • سیدمحسن علامه، هدی توکلی، ریحانه سادات طباییان صفحات 101-118
    سرمایه اجتماعی از مفاهیم نوینی است که نقشی بسیار مهم تر از سرمایه فیزیکی و انسانی در سازمان ها و جوامع دارد و امروزه در جامعه شناسی و اقتصاد و به تازگی در مدیریت و سازمان به صورت گسترده ای مورد استفاده قرار گرفته است. سرمایه اجتماعی مفهومی چند بعدی است. پژوهش های مختلف سه بعد ساختاری ،رابطه ای و شناختی را برای سرمایه احتماعی معرفی کرده اند. هدف این پژوهش کشف روابط بین متغیرهای سرمایه اجتماعی، تسهیم دانش و سرمایه فکری است. این پژوهش با توجه به هدف کاربردی و از نظر روش توصیفی- پیمایشی است. جامعه آماری این پژوهش کارکنان بانک مسکن در شهر اصفهان هستند و برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه استفاده شد و در نهایت 119پرسشنامه برای تحلیل جمع آوری شد. برای آزمایش فرضیه ها از مدل سازی معادلات ساختاری استفاده شد. با توجه به نتایج بدست آمده، دو بعد سرمایه اجتماعی، یعنی بعد رابطه ای و شناختی بر تسیهم دانش تاثیر مثبت و معنی داری دارند، اما تاثیر بعد ساختاری بر تسهیم دانش معنی دار نیست. همین طور اثر تسهیم دانش بر سه بعد سرمایه فکری یعنی ابعاد ساختاری، انسانی و رابطه ای نیز مثبت و معنی دار است. یافته های این پژوهش منجر به درک بهتری از مکانیسم های سرمایه اجتماعی و تسهیم دانش می گردد که می تواند مبنای قابل قبولی برای افزایش سطح سرمایه فکری در سازمان ها باشد.
    کلیدواژگان: سرمایه اجتماعی، تسهیم دانش، سرمایه فکری، بانک مسکن
  • محمدرضا کریمی علویجه، سیدمحمدصادق اسحاقی، محمد مهدی احمدی صفحات 119-142
    درگذشته شرکت های فعال در حوزه خدمات از رویکرد مبتنی بر مشتری برای برندسازی استفاده می نمودند. این رویکرد برمبنای تبلیغات بیرونی برای ساختن یک برند قوی تاکید می کرد و نقش کارکنان را در ساختن برند نادیده می گرفت. در سال های اخیر رویکردی نوین با تاکید بر نقش کارکنان در برندسازی موردتوجه قرارگرفته است. این رویکرد تحت تاثیر مدیریت برند داخلی، تعهد کارکنان نسبت به برند و رفتار شهروندی برند؛ شکل گرفته است. هدف از این پژوهش بررسی عوامل موثر بر شکل گیری رفتار شهروندی برند می باشد. این مفهوم در پژوهش های اندکی در ایران موردتوجه قرارگرفته است. جامعه آماری در این پژوهش کارکنان بیمه آسیا می باشند که تعداد 154 نفر از کارکنان بیمه آسیا به روش در دسترس مورداستفاده قرار گرفتند. این پژوهش ازلحاظ هدف کاربردی، به لحاظ شیوه گردآوری اطلاعات، توصیفی و از نوع همبستگی می باشد. برای آزمون فرضیه های پژوهش از مدل یابی معادلات ساختاری و نرم افزار Lisrel 8.8 استفاده گردید. یافته ها نشان می دهد که رابطه میان مدیریت برند داخلی و تعهد کارکنان نسبت به برند؛ تعهد کارکنان نسبت به برند و رفتار شهروندی برند، وجود نداشته است. از سوی دیگر رابطه میان رضایت شغلی و رفتار شهروندی برند مورد تائید واقع گردید. همچنین در این پژوهش رابطه میان مدیریت برند داخلی و اعتماد کارکنان نسبت به برند که در پژوهش های پیشین موردبررسی قرار نگرفته است، تایید گردید.
    کلیدواژگان: رفتار شهروندی برند، تعهد کارکنان نسبت به برند، مدیریت برند داخلی، اعتماد کارکنان به برند، دانش کارکنان نسبت به برند، رضایت شغلی، بیمه
  • مهدی یزدان شناس، پویا پورمقدسیان صفحات 143-156
    در دهه های اخیر، تغییر و تحول در شئون مختلف جوامع انسانی سرعت قابل ملاحظه ای یافته است و بقا و بالندگی سازمان ها در گرو آمادگی و واکنش کارکنان در برابر تغییر قرار دارد. هدف این تحقیق، بررسی رابطه ی ارتباطات سازمانی و واکنش کارکنان به تغییر، با تاکید بر نقش هوش عاطفی می باشد. جامعه ی آماری این تحقیق کارکنان بانک صادرات منطقه ی 3 شهر تهران می باشد. تعداد 200 کارمند به روش نمونه گیری تصادفی مبنای تحلیل قرار گرفت. گردآوری داده ها به وسیله ی پرسشنامه انجام شد. تجزیه و تحلیل داده ها از طریق روش رگرسیون سلسله مراتبی و نرم افزارSPSS صورت گرفت. نتایج تحلیل نشان داد که ارتباطات سازمانی، با آمادگی و واکنش مثبت کارکنان به تغییر رابطه ی مثبت دارد و هوش عاطفی کارکنان، این رابطه را تشدید می کند.
    کلیدواژگان: واکنش کارکنان به تغییر، ارتباطات سازمانی، هوش عاطفی، بهبود عملکرد
  • عباسعلی رستگار، طاهره مقصودی صفحات 157-182
    در عصر حاضر، سازمان ها به طور فزاینده با محیط های پویا و در حال تغییر مواجه اند که شرط بقا در این شرایط متلاطم انعطاف پذیری، انطباق پذیری و کارآفرینی و نوآوری بیشتری می باشد.داشتن یک سازمان نوآور نیازمند پیش شرط هایی می باشد که از مهم ترین و کلیدی ترین لازمه های آن حضور رهبرانی تحول آفرین و تسهیم دانش می باشد. تحقیق حاضر با هدف بررسی تاثیر رهبری تحول آفرین بر نوآوری سازمانی با میانجیگری تسهیم دانش پژوهش صورت گرفته است، از لحاظ هدف کاربردی و به روش توصیفی-همبستگی می باشد. حجم نمونه تعداد 160 نفر از مدیران ارشد شرکت های مهندسی فعال در حوزه رباتیک در شهر تهران می باشند که بصورت تصادفی انتخاب شده اند. ابزارهای استفاده شده در این پژوهش، پرسشنامه ترکیبی رهبری تحول آفرین ، پرسشنامه ترکیبی نوآوری سازمانی و پرسشنامه استاندارد تسهیم دانش می باشد، که پایایی آنها از طریق آلفای کرونباخ به ترتیب 89/0 ، 93/0و 91/0 به دست آمد و روش تحلیل عاملی برای بررسی روایی مورد استفاده قرار گرفته است. داده ها نیز با بهره مندی از همبستگی پیرسون، مدل معادلات ساختاری با رویکرد حداقل مربعات جزئی تحلیل شدند.
    نتایج نشان داد رهبری تحول آفرین با حضور متغیر میانجی تسهیم دانش تاثیر مثبت و معناداری بر نوآوری سازمانی دارد. از اینرو پیشنهاد می شود با بکارگیری و ایجاد ساختارهای مناسب حمایت کننده از سبک رهبری تحول آفرین و تسهیم دانش فضا و شرایط مناسبی برای نوآوری سازمانی فراهم شود.
    کلیدواژگان: رهبری تحول آفرین، نوآوری سازمانی، تسهیم دانش
  • سعید غیاثی ندوشن، احسان امین الرعایا صفحات 183-209
    امروزه انواع جدیدی از سرمایه های سازمانی مانند سرمایه اجتماعی و سرمایه فکری مطرح شده اند که سرمایه های فیزیکی در سایه آن ها باعث ارتقای سازمان می شوند. هدف از این پژوهش بررسی تاثیر همزمان ابعاد سرمایه اجتماعی و سرمایه فکری بر بهره وری منابع انسانی است. بر این اساس از طریق مرور ادبیات نظری و پیشینه پژوهش، مدل مفهومی و فرضیه های پژوهشی ارائه شدند. سپس داده های مورد نیاز از طریق توزیع پرسشنامه بین 265 نفر از کارکنان شعب بانک ملی در استان یزد جمع آوری شد. در نهایت فرضیه ها و مدل مفهومی پژوهش با استفاده از روش رگرسیون گام به گام و بر پایه داده های گردآوری شده مورد آزمون قرار گرفت. نتایج تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد که تمام فرضیه های پژوهشی به صورت جداگانه مورد تایید قرار می گیرد. با این وجود هنگامی که تاثیر تمام ابعاد سرمایه فکری و سرمایه اجتماعی بر بهره وری منابع انسانی در قالب مدل مفهومی پژوهش مورد آزمون قرار می گیرد، تنها تاثیر سرمایه فکری انسانی و ارتباطی و سرمایه اجتماعی رابطه ای و ساختاری بر بهره وری منابع انسانی مورد تایید قرار می گیرد.
    کلیدواژگان: سرمایه اجتماعی، سرمایه فکری، بهره وری منابع انسانی، بانک ملی
|
  • Mir Ali Seyyednaghvi, Vajhollah Ghorbanizadeh, Davood Hosseinpoor, Alireza Koushkie Jahromi Pages 1-26
    Organizational learning is a capability of organizations to create, transfer and act on the knowledge generation. Exploration- and exploitation-oriented learning activities required to produce organizational ambidextrous learning. This paper presents a scale developed to classify organizations through cluster analysis as being Exploiters, explores, ambidextrous or with no defined orientation. The theoretical framework helps identify that the concepts associated with exploration and exploitation may be classified into six practical dimensions: organizational knowledge practices, innovative practices, competition, strategic orientation, organizational efficiency and partnerships. Indicators and criteria after sorting the dimensions of 36 features were identified and classified. Specialists were offered indicators derived from the theoretical review to identify final criteria by using Delphi technique. In the end, 6 indexes were deleted and 8 added to the index, therefore developing organizational learning model Ambidexterity was presented.
    Keywords: organizational learning, Ambidextrous learning, Exploration, Exploitation, Delphi technique
  • Hossein Damghanian, Mohammad Yazdani Ziarat Pages 27-46
    Impression management is a common form of political behavior in organizations that's influenced by different factors. The aim of this study is to identify some of the factors affecting it. This study is an applied Research, and regarding the nature of the topic and its objectives, is a Descriptive/Correlative research. Statistical society of this study included all personnel of North Khorasan Province. Using the simple random sampling Sixty-eight people were selected as a sample. The research data collection tools are questionnaires. Data obtained from questionnaires have been analyzed by Pearson correlation, simple and multiple linear regressions. The findings of this research indicate that Situational and Dispositional factors (Interaction Frequency, Managerial Support, Job strain, Core self-evaluation) have impact on Impression management behaviors occurrence. Core self-evaluation and Managerial Support have a negative impact on Impression management; and Interaction Frequency and Job strain have a positive impact on it; also the combination of these factors are able to predict Occurrence of Impression management behavior in organization.
    Keywords: Political behaviors, Impression management, Dispositional factors, Situational factors
  • Mahmoud Reza Esmaili, Zeynab Amiri Pages 47-64
    Human resources today is the most important factor in the success of their organizations. In this context, one way to achieve competitive advantage is talent and abilities of employees. Talent management in the organization is a very essential factor for optimum use of human resources. The aim of this study is to evaluate the impact of shared leadership on talent management. The Statistical community of the research includes all 280 employees of the telecommunications company of Esfahan. The sample size was determined 162 people based on the Grjsy and Morgan table. To collect data was used two standard questionnaires; shared leadership Cawthorne (2010) and talent management Madadi (1393). The validity was confirmed by content validity and diagnostic validity (average variance extracted (AVE)). Also CompositeReliability (CR)and Cronbach's Alpha Coefficient were used for examining andconfirming the reliability of the questionnaires. The structural equation model and research hypotheses were tested using AMOS software. The main hypothesis results showed that the path coefficient for shared leadership's effect on talent management is 0/57. Also dimensions of shared leadership, includes with respect to the value of the 0/45, 0/39, 0/55 and 0/48 have an impact on talent management, Respectively.
    Keywords: Shared leadership, Partnership, Accountability, Equity, Ownership, Talent management
  • Reza Sepahvand, Zohre Mohamadyari Pages 65-84
    The purpose of this study is Investigating the role of managerial humor on positive organizational behavior-oriented of staff. The research method is descriptive and correlational. Statistical society of this research includes all managers and employees of Ilam Petrochemical Company that ther are 400 individuals. By using Morgan table 196 persons were selected for the sample. The sampling method is simple random sampling. The results of research show that managerial humor has significant influence on positive organizational behavior-oriented of staff. Also, the dimensions of managerial humor (Pleasure from humor, laugh, verbal joke, humor in social relations and humor in stressful situation) have significant influence on positive organizational behavior-oriented of staff.
    Keywords: Managerial humor, Positive organizational behavior, oriented, Pleasure from humor, Verbal joke
  • Adel Zahed, Babelan, Ghaffar Karimianpour Pages 85-99
    The purpose of this study is to examine the role of organizational justice and organizational trust in anticipation of organizational silence in University of Mohaghegh Ardabili. The research method is descriptive-correlational. The population included all faculty members of University of Mohaghegh Ardabili. Using cluster random sampling method, three faculties and 70 faculty members were selected. The data collection tools were the Van Dyne organizational silence questionnaire, Moorman Nyhvf organizational justice questionnaire and Alvnn organizational trust. The content validity of questionnaires was confirmed by experts and reliability consider them to be 0/73, 0/89, 0/82 reported. To analyze the data, correlation and multiple regression method was used. Results showed that there is a significant correlation between organizational justice and organizational silence in the negative direction (r= -0/64). Also there is a significant correlation between organizational trust and organizational silence in the negative direction (r=0/50). Results of regression analysis showed that organizational justice and organizational trust can be a negative predictor of organizational silence, and 51 percent predict changes in organizational silence.
    Keywords: Organizational justice, Organizational trust, organizational silence
  • Seyed Mohsen Allameh, Hoda Tavakoli, Reihaneh Alsadat Tabaeeian Pages 101-118
    Social capital is one of the new concepts that has more important role than human capital and physical capital in organizations and communities and today it has been used widely in sociology and economics and more recently in management and organizations. Social capital is a multidimensional concept. Different researches has identified three dimensions for social capital which are cognitive capital, relational capital and structural capital. The aim of this study is to investigate the relationship among social capital, knowledge sharing and intellectual capital. This is an applied research in term of goal, and also descriptive survey research in terms of the method. Statistical population of this paper consists of all Maskan bank employees in the Esfahan city. For collecting data we use questionnaire and Finally 119 questionnaires were collected. Structural equation modeling (SEM) was employed to test the research model. According to the results, the two dimensions of social capital, the relational and cognitive capital, have significant and positive effect on knowledge sharing, but the effect of structural capital on knowledge sharing is not significant. The effect of knowledge sharing on three dimensions of intellectual capital wich are structural, human and relational aspects is positive and significant.The findings of this research will lead to better understanding of social capital and knowledge sharing mechanism, that can be acceptable basis for increasing the intellectual capital in organizations.
    Keywords: Social Capital, Knowledge sharing, Intellectual capital, Maskan Bank
  • Mohammad Reza Karimi Alavijeh, Seyyed Mohammad Sadiq Es, Haghi, Mohammad Mahdi Ahmadi Pages 119-142
    In the past, most of the companies in service industry were using consumer-based approach in branding. This approach is mainly based on advertising to build powerful brand and underestimate the role of employees in branding. Lately, a new approach was developed in which employees play an important role in branding. This approach is mainly shaped by internal brand management (IBM), employees’ commitment to the brand (BC) and brand citizenship behavior (BCB). The aim of this study is to investigate the factors which affect on formation of brand citizenship behavior. This approach has attracted less attention in Persian literature. This is an applied research in term of goal, and also descriptive correlative approach in data collection. Statistical population included all employees of ASIA insurance company in Tehran that 154 selected through Convenience sampling method. To test the hypotheses, structural equation model through Lisrel 8.8 were used. Our results show the relationship between IBM and BCB, job satisfaction and BCB, IBM an employees’ brand trust. But in contrast to the previous researches, there is no relationship between IBM and BC, and BC with BCB neither. Finally, recommendations are presented to managers.
    Keywords: Brand citizenship behavior, Employee's brand commitment, internal brand management, ASIA Insurance Company, Job satisfaction, Employee's brand trust, Employee's brand knowledge
  • Mehdi Yazdanshenas, Puya Poormoghadasian Pages 143-156
    In recent decades, changes in different aspects of human societies have considerably got accelerated. Moreover, the survival and growth of the organizations are depending on preparedness and employee reaction to change. The purpose of this study is to investigate the relationship between organizational communication and employee reaction to change, with emphasis on the role of emotional intelligence. The participants of this study are Saderat bank employees of Tehran third district who were selected through random sampling. Data collection was done using a questionnaire. SPSS and hierarchical regression analysis are utilized for data analyses. The results of this study showed that the organizational communication had positive relationship with preparedness and employee positive reaction to change and the employee emotional intelligence has intensified the mentioned relationship.
    Keywords: Employee reaction to change, Organizational communication, Emotional intelligence, Performance improve
  • Abbasali Rastgar, Tahereh Maghsoodi Pages 157-182
    At the present time, organizations are increasingly faced with dynamic and changing environments. In these turbulent conditions, firms need to be flexible, adaptive, entrepreneurial and innovative. There are numerous preconditions for an innovation organization that transformational leadership and knowledge sharing play the most important and key role. The aim of this study was to investigate the relationship between transformational leadership and organizational innovation with mediating role of knowledge sharing. This is a descriptive correlational study with purpose from the applied research. The sample size was 160 senior managers of engineering companies on field of robotic in Tehran that were selected by random method. The instruments used in this study were standard knowledge sharing questionnaire, the combined questionnaire of transformational leadership combined (Nasehifar et al, 2013; Bass, 1985; Timothy et al, 1999) and combined questionnaire of organizational innovation (Jimenez-Jimenez et al, 2008; Panayides, 2006; Prajogo & Sohal, 2006; Mirkamali & Choopani, 2011). Reliability of the questionnaire was reported by using Cronbach's alpha as 0/89, 0/93and 0/93, respectively. Test validity, with construct validity using was confirmed. Results of Pearson Correlation showed that all of transformational leadership, organizational innovation and Knowledge sharing components are mutually correlated with each other (P
    Keywords: Knowledge sharing, transformational leadership, Organizational innovation
  • Saeed Ghiasi Nodoushan, Ehsan Aminalroaya Pages 183-209
    Nowadays, the new types of organizational capitals are developed, such as social and intellectual capital; that physical capitals cause the promotion of organization through them. The purpose of this paper is to investigate the simultaneously effect of social and intellectual capital on Productivity of human resources in the Melli Bank branches at Yazd province. Based on the literature review and theoretical literature, a conceptual model and research hypotheses were presented. Then the required data through questionnaires distributed among 265 employees of the Melli Bank branches in Yazd were collected. Finally, assumptions and conceptual model was tested by the stepwise regression method on the basis of the data. Results of the analysis showed that all research hypotheses individually accredited. However, when the effect of all dimensions of social and intellectual capital on productivity of human resources was tested, effects of human and communicational capital in Intellectual capital and communicational and organizational capital in social capital on Productivity of human resources were accredited.
    Keywords: Social Capital, Intellectual capital, Productivity of human resources, Melli Bank