فهرست مطالب

رستنیها - سال شانزدهم شماره 2 (پیاپی 50، پاییز و زمستان 1394)

نشریه رستنیها
سال شانزدهم شماره 2 (پیاپی 50، پاییز و زمستان 1394)

  • تاریخ انتشار: 1394/12/25
  • تعداد عناوین: 10
|
  • رزیتا صمدی، مهدی ارزنلو، یوبرت قوستا، اسدالله بابای اهری، عباس صمدی صفحات 135-145
    در این مطالعه، تعداد نه گونه از جنس Aspergillus شامل: A. alliaceus،A. ochraceous،A. persii، A. leproris،A. parasiticus،A. fumigatiaffinis،A. sydowii،A. niger،A. tubingensis و Eurotium amstelodami که از نمونه های خاک از پارک ملی دریاچه ارومیه جمع آوری و جداسازی شده بودند، شناسایی شدند. شناسایی گونه ها براساس ترکیب صفات ریخت شناختی ماکروسکوپی و میکروسکوپی انجام گرفت. تمامی گونه ها برای نخستین بار از خاک های شور در ایران گزارش می شوند. از میان گونه های شناسایی شده، سه گونه A. leproris،A. fumigatiaffinis وA. persii به عنوان گونه های جدید برای میکوبیوتای ایران گزارش و توصیف می شوند. همچنین، کلید شناسایی برای گونه های Aspergillus جدا شده از خاک های پارک ملی دریاچه ارومیه ارایه شده است.
    کلیدواژگان: پارک ملی دریاچه ارومیه، خاک های شور، محیط های افراطی، Aspergillus
  • فرخ قهرمانی نژاد، امین زراعتکار، احسان حسینی، آرزو ابراهیم نیا صفحات 146-151
    گونه ای جدید از ایران به نام Kickxia iranica Zeraatkar & F. Ghahrem. (تیره بارهنگیان) با ارایه تصاویر شرح داده می شود. این گونه از نظر ریختی به گونه K. commutata که بومی منطقه مدیترانه است شباهت دارد، اما به واسطه شکل برگ، رنگ جام، شکل رویشی، انشعاب ساقه و طول برگ و دمبرگ و دمگل و جام متفاوت است.
    کلیدواژگان: آسیای جنوب غربی، تیره گل میمونیان، زاگرس، گونه انحصاری، Kickxia commutate
  • فریبا حکم اللهی، حسین ریاحی، ندا سلطانی، زینب شریعتمداری، محمدحسین حکیمی میبدی صفحات 152-163
    استان یزد یکی از استان های خشک و کم آب واقع در بخش مرکزی ایران است که عمدتا از خاکی شور و قلیایی برخوردار بوده و مطالعات اندکی بر میکروفلور اکوسیستم های خشکی آن انجام شده است. با توجه به وجود گزارش هایی مبنی بر آلودگی خاک این استان به عناصر سنگین و نیز با در نظرگیری قابلیت جلبک ها در جذب عناصر آلاینده محیطی، در این مطالعه استفاده از جلبک های سبز-آبی به عنوان یکی از شاخص های مناسب جهت سنجش آلودگی محیطی مد نظر قرار گرفت. به همین منظور در کنار ارزیابی میزان آلودگی خاک منطقه به سرب و کادمیوم، کشت، جداسازی، خالص سازی و شناسایی نمونه های جلبکی موجود در خاک هفت ایستگاه مختلف مطالعاتی انجام شد. همچنین، بخشی از نمونه های جلبکی خالص سازی شده جهت نشان ویژه سازی مورفولوژیک و فیزیولوژیک انتخاب شدند. در این بخش، فاکتورهایی شامل قابلیت جذب سرب و سنجش رنگریزه ای (رنگریزه های کلروفیلی، کاروتنوییدی و فیکوبیلی پروتئین ها) جهت نشان ویژه سازی فیزیولوژیک مد نظر قرار گرفت. در نتیجه مطالعه حاضر، گونه های جدیدی شامل: Kamptonema sp.، Kamptonema animale، Leptolyngbya breviarticulataبرای فلور خاک های ایران گزارش می شوند و گونه tenuisOscillatoriaبه واسطه برخورداری از بیشترین توان جذب سرب به عنوان نشانگر زیستی معرفی می گردد.
    کلیدواژگان: ریخت گونه، زیست پالایی، سرب، عناصر سنگین، کادمیوم
  • فاطمه قربانی سینی، احمد ارزانی صفحات 164-173
    خویشاوندان وحشی گندم منبع غنی از تنوع ژنتیکی برای اصلاح گندم می باشند. کاریوتیپ هشت ژنوتیپ اینکورن وحشی و هشت ژنوتیپ Aegilopscylindrica که به صورت طبیعی در مجاورت یکدیگر در نواحی مختلف غرب ایران می رویند، مورد مطالعه قرار گرفت. نوک ریشه ها در محلول آلفابرومونفتالین پیش تیمار، در محلول فرمالدهید- کرومیک اسید تثبیت، در سدیم هیدروکسید یک نرمال هیدرولیز و در هماتوکسیلین رنگ آمیزی شدند. در فرمول های کاریوتیپی A.cylindrica تنوع مشاهده شد که نشان دهنده تغییرات ساختاری کروموزوم ها است. Aegilopscylindrica در کلاس 3A و اینکورن وحشی در کلاس 1A استبینز طبقه بندی شدند. از لحاظ تکاملی، گونهTriticummonococcum. subsp. aegilopoides به دلیل داشتن کروموزوم های یکنواخت متاسنتریک جزو گونه های متقارن و ابتدایی و گونه A.cylindrica با داشتن کروموزوم های ساب متاسنتریک و ساب تلوسنتریک یک گونه پیشرفته به شمار می رود. شاخص های تقارن کاریوتیپی مورد بررسی در این مطالعه نشان دهنده نامتقارنی کاریوتیپی بیشتر A.cylindrica در مقایسه با اینکورن وحشی بود.
    کلیدواژگان: خویشاوندان وحشی، کاریوتیپ، کروموزوم، گندم، میتوز
  • لاچین مختارنژاد، مهدی ارزنلو، اسدالله بابای اهری صفحات 174-185
    پارک ملی دریاچه ارومیه با توجه به شرایط زیست محیطی خاص حاکم بر منطقه یک اکوسیستم منحصر به فرد محسوب می شود. پارک ملی دریاچه ارومیه دارای طیف وسیعی از شرایط محیطی طبیعی تا فرانرمال را با محدوده غلظت نمک بین 120 تا 300 گرم در لیتر را شامل می شود. این مطالعه به منظور شناسایی مخمرهای آسکومیستی ساکن خاک های فوق شور در این منطقه انجام پذیرفته است. نمونه های خاک از بخش های مختلف حاشیه دریاچه و همچنین جزایر داخل آن جمع آوری گردید. نمونه های مخمر با استفاده از محیط کشت رزبنگال آگار+ کلرامفنیکل (DRB) جداسازی گردیدند. جدایه های مخمر براساس توالی یابی ناحیه D1/D2 DNA ریبوزومی شناسایی گردیدند. در این بررسی، شش گونه Meyerozyma guilliermondii، Metschnikowia sinensis، Debaryomyces hansenii، Torulaspora delbrueckii، subglobosusDebaromyces و Candida baotianensis از منطقه مذکور گزارش می شود. هر شش گونه شناسایی شده در این مطالعه، نخستین گزارش برای میکوبیوتای ایران محسوب می شود. به علاوه، گونه هایCandida baotianensis، Debaryomyces subglobosus، Metschnikowia sinensis و Torulaspora delbrueckii نخستین گزارش از وقوع این گونه ها از خاک های شور در دنیا می باشد.
    کلیدواژگان: شوری، قلمرو D1، D2، میکوبیوتا، گزارش جدید
  • علی خدایی*، مهدی ارزنلو، اسدالله بابای اهری، یوس هوبراکن صفحات 186-199
    طی مطالعه تنوع زیستی گونه های جنس Penicillium و Talaromyces روی میوه انگور و کشمش در باغ های انگور استان های آذربایجان های شرقی و غربی و قزوین، پنج گونه از جنس های Penicillium و Talaromyces شامل: Penicillium crocicola،P. olsonii، P. sumatrense،Talaromyces atroroseus وT. minioluteusبراساس ترکیب ویژگی های ریخت شناختی و داده های توالی ژنبتاتوبولین شناسایی شدند. تجزیه و تحلیل فیلوژنتیک بر اساس داده های توالی ژن بتاتوبولین گونه های شناسایی شده در این تحقیق را همراه با نمونه های تیپ برای هر یک از گونه ها، در یک گروه قرار داد. تمامی گونه های شناسایی شده برای مایکوبیوتای ایران جدید می باشند. تحقیق حاضر نخستین مطالعه در زمینه تنوع زیستی گونه های Penicillium روی انگور و کشمش در این منطقه از ایران می باشد.
    کلیدواژگان: بیماری های بعد از برداشت، پوسیدگی خوشه، تاکسونومی، تنوع زیستی، ژن بتاتوبولین
  • محمد محبی انابت، حسین ریاحی، سیما زنگنه صفحات 200-205
    ایران بزرگ ترین تولید کننده زعفران (Crocus sativus L.) در جهان است. قارچ های آربوسکولار میکوریز با 80% از نهاندانگان از جمله بیشتر گیاهان زراعی رابطه همزیستی دارند و باعث افزایش رشد و محصول دهی آن ها می شوند. شناسایی و در آینده به کارگیری این قارچ ها می تواند به افزایش تولید و نیز گسترش سطح زیر کشت این محصول استراتژیک کمک شایانی نماید. در این مطالعه، نه گونه قارچ آربوسکولار میکوریز همزیست با زعفران، جدا شده از مزارع استان های خراسان رضوی و خراسان جنوبی می باشد.
    کلیدواژگان: ایران، جمعیت هاگ، کلونیزاسیون ریشه، گلومرومایکوتا
  • صمد جمالی* صفحات 206-207
    گونه های Picoa، آرایه های آسکومیست زیرزمینی می باشند که در نواحی نیمه خشک شمال آفریقا، غرب آسیا، جنوب اروپا و کشورهای خاورمیانه از جمله ایران یافت می شود. گونه های این جنس با ریشه گیاهان علفی یک ساله و چند ساله از جنس Helianthemum شامل:H. ledifolium،H. salicifolium var. salicifolium ، H. nummularium و H. squamatum تشکیل قارچ-ریشه می دهند. در ایران، رابطه قارچ-ریشه بین دنبل های بیابانی و گیاهان تیره جگنیان به طور کامل بررسی نشده است. در این مطالعه، ریشه های Wahlenb Carex stenophylla از مراتع مختلف جمع آوری شد که بررسی های مزرعه ای و آناتومیکی رابطه قارچ-ریشه خارجی این گونه گیاهی با دنبل بیابانی P. lefebvrei را مشخص کرد. میسلیوم های خارجی در اطراف تمام ریشه های تشکیل دهنده قارچ-ریشه مشاهده شدند. نواحی یگانه توالی های جداکننده نسخه برداری شده داخلی 1، 2 و ژن 8/5 اس دی. ان. ای. ریبوزومی گونه قارچی در ریشه گیاهان با روش واکنش زنجیره ای پلیمراز تو در تو و استفاده از آغازگرهای عمومی ITS1/ITS4 و آغازگرهای اختصاصی طراحی شدهFLE 5 GTA CCT TAC CTG TTG CTT CCG TG ،) (RLE 5 ATC CCT ACC TGA GCC GAG GTC AA تکثیر شد. با استفاده از این روش، محصولی به اندازه 500 جفت باز از ریشه گیاهان همزیست به دست آمد که با نمونه های P. lefebvrei ثبت شده در بانک ژن صد در صد شباهت داشتند. این موضوع ثابت کرد که محصول واکنش زنجیره ای پلیمراز تکثیر شده با آغازگرهای اختصاصی، متعلق به گونه P. lefebvrei بوده و به این ترتیب ارتباط میکوریزی این گونه قارچی با گونه گیاهی C. stenophylla به اثبات رسید.
  • ولی الله مظفریان، بیژن یعقوبی صفحات 208-211
    در مهر ماه 1391، در یک بررسی میدانی به منظور مطالعه فلور استان گیلان، در حاشیه جنوب شرقی شهر رشت در منطقه «تالاب عینک» گونه ای ناشناخته و دارای توده ای بزرگ مشاهده شد که با ایجاد یک لایه پوششی ضخیم تمام سطح آب بندان حدود 12 هکتاری منطقه را پوشانده بود. نمونه ها جمع آوری و خصوصیات آن ها با استفاده از منابع علمی بررسی شد. برخی ویژ گی ها ی گیاه جدید عبارت بودند از: برگ هایی به ابعاد 20–10 سانتی متر، قرار گرفتن برگ ها بالاتر از سطح آب، ارتفاع 50 تا بیش از 100 سانتی متر، ساقه اسفنجی و دمبرگ متورم یا بدون برآمدگی، ریشه های پر مانند و آزاد شناور در بخش های عمیق تر آب بندان و یا فرو رفته در رسوبات در قسمت های کم عمق، ریشه ها به رنگ سیاه ارغوانی، ساقه راست که گل آذین سنبله در انتهای آن قرار گرفته بود و دارای15–8 گل زیبا و جذاب به رنگ بنفش کم رنگ با شش گلبرگ و انشعابات جانبی شکننده که گیاهچه های رویشی از آن ها منشعب می شد. براساس ویژ گی های فوق این گیاه تحت نام Eichhornia crassipes (Mart.) Solms یا سنبل آبی (Water Hyacinth) از تیره Pontederiaceae شناسایی شد.
  • لیلا ابراهیمی، خلیل بردی فتوحی فر صفحات 212-214
    طی جداسازی و خالص سازی قارچ Venturia inaequalis (Cooke) G. Winterاز برگ ها و میوه های درختان سیب در شرایط آزمایشگاهی، برخی قارچ ها به عنوان آلوده کننده محیط کشت مورد توجه قرار گرفتند. تعدادی از این قارچ ها جداسازی و خالص سازی شده و شناسایی آن ها براساس ویژگی های ریخت شناختی و مولکولی انجام گرفت. از بین آن ها، یک جدایه از قارچ Aspergillus medius R. Meissn. (مرحله جنسی آن Eurotium medium C.F.W. Meissn.) با خصوصیات ریخت شناختی شناسایی شد.
|
  • Rosita Samadi, Mahdi Arzanlou, Youbert Ghosta, Asadollah Babai, Ahari, Abbas Samadi Pages 135-145
    In the present study, nine species of Aspergillus, viz., A. alliaceus, A. ochraceus, A. persii, A. leproris, A. parasiticus, A. fumigatiaffinis, A. sydowii, A. niger, A. tubingensis and Eurotium amstelodami were obtained and identified from soils of the National Park of Urmia Lake, based on cultural and morphological characteristics. All of the species are newly recorded from hypersaline soils in Iran. Three species, namely, A. persii, A. fumigatiaffinis and A. leproris represent new records to the mycobiota of Iran. An identification key is also provided for Aspergillus species in soils of the National Park of Urmia Lake.
    Keywords: Aspergillus, extreme environment, National Park of Urmia Lake, saline soils
  • Farrokh Ghahremaninejad, Amin Zeraatkar, Ehsan Hoseini, Arezoo Ebrahimnia Pages 146-151
    A new species from Iran is described and illustrated here as Kickxia iranica (Plantaginaceae). Kickxia iranica is morphologically similar to K. commutata, a species native to Mediterranean region, however it can be distinguished from the latter by leaf shape, color of corolla, habit, stem branching and length of leaf, petiole, pedicel and corolla. Notes on its distribution, ecology and phenology are also presented.
    Keywords: Endemic species, Kickxia commutata, oak forest, Scrophulariaceae s.l, SW Asia, Zagros
  • Fariba Hokmollahi, Hossein Riahi, Neda Soltani, Zeynab Shariatmadari, Mohammad Hossein Hakimi Meybodi Pages 152-163
    Based on the limited resources available to algal flora in Yazd province in the center of Iran, cultivation, purification and identification of soil algae from seven sites was performed in summer 2013. The soil samples were processed for analysis of Cd, Pb contents. The present paper attempts to analyze survey of soil blue-green algal identification in different types of stations, using morphological, physiological and molecular characterization. Pb bioremediation assay, determination of chlorophyll, carotenoid and phycobiliproteins content measurements was investigated as physiological characterization. Kamptonema animale, Leptolyngbya breviarticulata and Kamptonema sp. are new to Iran and Oscillatoria tenuis with high heavy metal absorption could play an important role as biomonitoring agent.
    Keywords: Bioremediation, Cd, heavy metals, morpho, species, Pb
  • Fatemeh Ghorbani Sini, Ahmad Arzani Pages 164-173
    The wild-relative gene pools of wheat are a rich source of genetic variation for wheat improvement.Karyotypes of eight genotypes of Triticum monococcum subsp. aegilopoides and eight genotypes of Aegilops cylindrica,which grown wild next to each other in different regions in the west of Iran were studied. Root tips were treated in α-bromonaphthalene solution, fixed in chromic acid-formaldehyde fluid, hydrolyzed in 1 N NaOH and staining with hematoxylin. Variation observed in karyotypic formulas of A. cylindrica showing some structural changes of the chromosomes. Aegilops cylindrica classified in 3A class and T. m. subsp. aegilopoides classified in 1A class of Stebbin's classification. Triticummonococcum. subsp. aegilopoides has been suggested to be a relatively old origin because possessing metacentric chromosomes while submetacentric and subtelocentric chromosomes in A. cylindrica suggest a relatively recent origin of the species. The karyotypic symmetry indices used in this study pointed to a much more asymmetric karyotype of A.cylindrica than T. m. subsp. aegilopoides.
    Keywords: Chromosome, karyotype, mitosis, wheat, wild relative species
  • Lachin Mokhtarnejad, Mahdi Arzanlou, Asadollah Babai, Ahari Pages 174-185
    The Urmia Lake National Park (NW Iran) represents a unique ecosystem owing to special ecological conditions prevailing the region. The Urmia Lake National Park comprises a range of normal to extreme environments, with variable range of salinity between 120-300 g/L. The present study was aimed to characterize ascomycetous yeast mycobiota inhabiting hypersaline soils in this region. Soil samples were collected from different sites in Urmia Lake basin as well as islands inside the lake. Yeast isolates were recovered using Dichloran Rose Bengal agar (DRB) chloramphenicol culture medium. Pure cultures were established using routine microbiological techniques. Yeast isolates were identified based on the sequence data from the D1/D2 domain of nuclear ribosomal DNA. The present study reports six ascomycetous yeast species, viz., Meyerozyma guilliermondii, Metschnikowia sinensis, Debaryomyces hansenii, Debaryomyces subglobosus, Torulaspora delbrueckii and Candida baotianensis from soils of this region. A phylogeny inferred using sequence data based on the D1/D2 region clustered our isolates with the representative sequences for each of the species from GenBank. All of six species identified in this study, represent new records for the mycobiota of Iran. Additionally, Candida baotianensis, Debaryomyces subglobosus, Metschnikowia sinensi and Torulaspora delbrueckii are newly recorded from hypersaline soils throughout the world.
    Keywords: D1, D2 domain, mycobiota, new records, salinity
  • Ali Khodaei *, Mahdi Arzanlou, Asadollah Babai, Ahari, Jos Houbraken Pages 186-199
    During study on biodiversity of Penicillium and Talaromyces species occurring on grape berries and raisin in vineyards of East- & West Azarbaijan and Gazvin provinces of Iran, five species of Penicillium and Talaromyces, namely, Penicillium crocicola, P. olsonii, P. sumatrense, Talaromyces atroroseus and T. minioluteus were characterized based on combination of morphological data and β-tubulin gene sequence. A phylogeny inferred based on sequence data of β-tubulin gene clustered our isolates together with representative type strains for each species from GenBank. All five species are new for the mycobiota of Iran. This work presents the first study on biodiversity of Penicillium and Talaromyces species on grape and raisin in this region of Iran.
    Keywords: Beta, tubulin gene, biodiversity, bunch rot, post, harvest diseases, taxonomy
  • Mohammad Mohebi Anabat, Hossein Riahi, Sima Zangeneh Pages 200-205
    Iran is the largest producer of saffron (Crocus sativus) in the world. More than 80% of higher plant species have a mutual relationship with mycorrhizal fungi, which enhances the plant growth and its productivity. With identification of native arbuscular mycorrhizal fungi and their application, it could be possible to expand saffron cultivated area and increase the performance of arable lands. In the present study, native AMF species associated with saffron roots in Khorasan Razavi and Southern Khorasan provinces (north east of Iran), and nine species of arbuscular mycorrhizal fungi, viz., Claroideoglomus claroideum, C. etunicatum, Corymbiglomus tortuosum, Funneliformis caledonius, F. geosporum, F. mosseae,Paraglomus albidum, Rhizophagus aggregatus and R. manihotis were identified which are all newly recorded for saffron mycoflora of Iran. Rhizophagus manihotis and F. mosseae were the most frequent species in all soil samples. Although, the maximum plants and fungal growth and root colonization usually take place in spring, but in case of saffron, results showed that, this happened in autumn which indicates, the fungus has adapted itself to host plant life cycle. On the other hand, correlation coefficient between spore population and root colonization was very low for Torbat specimens, which could be related to other factors e.g. environmental and geographical conditions.
    Keywords: Glomeromycota, root colonization, saffron, spore population
  • Samad Jamali* Pages 206-207
    Picoa species are hypogeous desert truffles, which can be found in semi-arid ranges of North Africa, West Asian, South of Europe and Middle East, including Iran (Moreno et al. 2000, Jamali & Banihashemi 2012, 2013). Picoa species form symbiosis mainly on roots of annual and perennial herbaceous plants of the Helianthemum, including H. ledifolium and H. salicifolium var. salicifolium (Jamali & Banihashemi 2012, 2013), H. nummularium (Riousset et al. 1989, 1996), H. sessiliflorum (Sbissi et al. 2010), H. squamatum and H. kahiricum (Moreno et al. 2000). In Iran, mycorrhizal association between sedge and desert truffles is little known. Ammarellou et al. (2007) isolated the sedge roots (Kobresia bellardii) directly from under zone of Terfezia boudieri. During 2013–14, roots of Carex stenophylla Wahlenb were collected from various rangeland sites in Iran. The field and anatomical studies showed that, C. stenophylla have ectomycorrhizal associations with P. lefebvrei in the studied areas. In general, external mycelium was observed around all the mycorrhizal plants. The ITS1-5.8S-ITS2 gene region was amplified with the genomic DNA extracted from roots by nested polymerase chain reaction using the universal fungal primer pair ITS1/ITS4 and specific primer pair FLE (5´GTA CCT TAC CTG TTG CTT CCG TG) and RLE (5´ATC CCT ACC TGA GCC GAG GTC AA) which were designed based on ITS1-5.8S-ITS2 gene region of Picoa lefebvrei. Nested PCR of ITS1/ITS4 amplified product with FLE/RLE primers resulted in amplification of 500 bp products in C. stenophylla roots. Sequences of PCR products amplified by FLE/RLE in two randomly root samples were similar (100%) with previously published DNA sequences of P. lefebvrei specimens and confirmed the existence of P. lefebvrei in mycorrhizal roots of C. stenophylla in the rangelands of Iran. Moreover, nested PCR increased the sensitivity of FLE/RLE primers to 10 fg DNA concentration.
  • Valiollah Mozaffarian, Bijan Yaghoubi Pages 208-211
    In October 2012, in a survey in order to study the flora of paddy fields and aquatic ecosystems of Gilan province (N Iran), we encountered an unknown species in “Aynak lagoon” in southeast of Rasht, covered surface of about 12 ha pond densely. Comparing the flora of pond with previous years or adjacent ponds showed that, the new weed was dominant in interference with natural flora of aquatic ecosystems in the area and almost all indigenous flora of this pond were disappeared by the introduction of new weed. Studying weed morphology using scientific resources indicated that new plant was Eichhornia crassipes (Mart.) Solms. belonging to Pontederiaceae family (Holm et al. 1977) with common name Water Hyacinth. Some features makes it unique and easy to identify E. crassipes including: glossy green oval-shaped leaves have a waxy round 10–20 cm across, 50 to more than 100 cm height, floating above the water surface, bulbous spongy and inflated stalks, the feathery freely hanging roots and purple-black, erect stalk supports a single spike of 8–15 conspicuously attractive flowers, mostly lavender to pink in color with six petals. Water Hyacinth panicle is up to 30 cm long. The flowers have six stamens and fruit capsule containing the seeds are chambered (Langeland & Burks 1998).
  • Leila Ebrahimi, Khalil Berdi Fotouhifar Pages 212-214
    During isolation of Venturia inaequalis (Cooke) G. Winter from apple leaves and fruits in the laboratory, some fungi appeared as culture contaminants. From these, an isolate was identified as Aspergillus medius R. Meissn. (teleomorph known as Eurotium medium C.F.W. Meissn.), based on morphological and molecular data (sequences of ITS rDNA).