فهرست مطالب

فصلنامه علوم روانشناختی
پیاپی 57 (بهار 1395)

  • تاریخ انتشار: 1395/03/24
  • تعداد عناوین: 8
|
  • رضا پورحسین، نسیم عزتی*، مسعود غلامعلی لواسانی صفحه 6
    با توجه به اینکه افکار خودکشی و رنجش از رایج ترین حالات نوجوانان بزهکار می باشند و نیز نقش فرایندهای شناختی در سبب شناسی و بروز این حالات، این پژوهش به بررسی تاثیر روش مرور خویشتن به عنوان یک تکنیک شناختی بر افکار خودکشی و رنجش، در نوجوانان دختر بزهکار می پردازد. این پژوهش یک مداخله درمانی است که پیرو طرحی پیش آزمایشی با استفاده از پیش آزمون و پس آزمون می باشد. از میان دختران بزهکار ساکن کانون اصلاح و تربیت استان تهران، 25 نفر با استفاده از نمونه گیری در دسترس انتخاب شدند. از پرسشنامه افکار خودکشی بک و پرسشنامه رنجش نیلسون به عنوان ابزار ارزشیابی استفاده گردید. با استفاده از پرسشنامه ها، افراد قبل و بعد از جلسه های درمانی ارزیابی شدند. داده ها با استفاده از آزمون t زوجی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج کاهش معنی دار نمرات افکار خودکشی، و عدم کاهش نمرات رنجش را در مقایسه با پس آزمون نشان داد. طبق نتایج این پژوهش، روش مرور خویشتن یک تکنیک موثر و معنادار در کاهش فراوانی افکار خودکشی دختران بزهکار بوده است؛ ولی این روش در کاهش رنجش اثربخش نبوده است.
    کلیدواژگان: بزهکاری، روش مرور خویشتن، افکار خودکشی، رنجش
  • تاثیر آموزش از راه دور بر آگاهی فراشناختی و درک مطلب دانشجویان
    حسین ذوالفقاری، سودابه ارشادی منش صفحه 8
    کارآمدی آموزش مجازی آکادمیک در صورت تدوین درست محتوای آموزشی و ارزشیابی مناسب سیستم موفقی است. ولی آیا این نوع آموزش بر افزایش درک مطلب و آگاهی فراشناختی موثر است؟ هدف از پژوهش حاضر، بررسی اثربخشی آموزش از راه دور بر افزایش درک مطلب و آگاهی فراشناختی دانشجویان دانشگاه پیام نور است. طرح تحقیق آزمایشی از نوع پیش آزمون و پس آزمون با گروه کنترل بود. نمونه پژوهش شامل 30 نفر دانشجو (15 پسر و 15 دختر) از دانشگاه پیام نور شهرستان همدان بود که با روش نمونه گیری خوشه ایچندمرحله ای انتخاب شدند. ابزارهای مورد استفاده در این پژوهش شامل پرسشنامه آگاهی فراشناختی از راهبردهای خواندن (MARSI)، و آزمون درک مطلب محقق ساخته است. برای بررسی و تحلیل نتایج از تحلیل کواریانس استفاده شد. نتایج تحلیل کواریانس نشان دهنده اثربخشی مثبت و معنادار (با سطح اطمینان 99 درصد) آموزش از راه دور در افزایش درک مطلب خواندن در دانشجویان گروه آزمایشی بود. همچنین آگاهی فراشناختی آزمودنی های گروه آزمایش در پس آزمون نسبت به پیش آزمون و گروه گواه افزایش معناداری (با سطح اطمینان 99 درصد) داشت. یافته های این پژوهش به این معنا است که آموزش از راه دور در افزایش متغیرهای شناختی مانند درک مطلب خواندن و آگاهی فراشناختی دانشجویان موثر است.
    کلیدواژگان: آموزش از راه دور، درک مطلب خواندن، آگاهی فراشناختی
  • محمدعلی بشارت*، نگار مظلوم حسینی، مسعود غلامعلی لواسانی، بهرامعلی قنبری هاشم آبادی صفحه 20
    اختلال های جنسی، روایط زناشویی را تحت تاثیر قرار می دهند و باعث به وجود آمدن و یا تداوم مشکلات زناشویی می شوند. هدف پژوهش حاضر بررسی نقش تعدیل کننده حالت اضطرابی و دانش و بازخورد جنسی در رابطه بین وخامت اختلال های جنسی و مشکلات زناشویی بود. تعداد 70 نفر (35 مرد، 35 زن) از مراجعه کنندگان به مرکز اختلال های جنسی دانشگاه علوم پزشکی شهر مشهد در این پژوهش شرکت کردند. از شرکت کنندگان خواسته شد که پرسشنامه وضعیت جنسی گلومبک- راست (GRISS)، پرسشنامه وضعیت زناشویی گلومبک- راست (GRIMS)، پرسشنامه چندبعدی خودپنداشت (MDSCQ) و مقیاس دانش و بازخورد جنسی (SKAS)، را تکمیل کنند. یافته های پژوهش نشان داد که اختلال های جنسی با مشکلات زناشویی رابطه مثبت دارند. حالت اضطرابی و دانش ناکافی و بازخورد منفی به رابطه جنسی با مشکلات زناشویی رابطه مثبت داشتند. حالت اضطرابی و دانش و بازخورد جنسی توانستند اختلال های جنسی را پیش بینی کنند. حالت اضطرابی رابطه بین اختلال های جنسی و مشکلات زناشویی را به صورت معنادار تعدیل کرد، اما نقش تعدیل کننده دانش و بازخورد جنسی در رابطه بین اختلال های جنسی و مشکلات زناشویی معنادار نبود. بر اساس یافته های این پژوهش می توان نتیجه گرفت که ویژگی های شخصی حالت اضطرابی و دانش و بازخورد جنسی، رابطه زوجین را در دو حیطه مهم جنسی و زناشویی تحت تاثیر قرار می دهند. نتایج پژوهش حاضر اهمیت توجه به این متغیرها را در پیشگیری، تشخیص و درمان اختلال های جنسی و مشکلات زناشویی نشان می دهد.
    کلیدواژگان: اختلال جنسی، مشکل زناشویی، اضطراب عملی، دانش جنسی، بازخورد جنسی
  • سید مجتبی عقیلی* صفحه 44
    بسیاری از مشکلات رفتاری کودکان منعکس کننده شرایط پیچیده بین فردی اعضای خانواده، به ویژه والدین است. پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه بین ادراک از نحوه والدگری، نخستین الگوهای سازش نایافته و هوش معنوی در بین دانش آموزان دختر با والدین عادی و طلاق، صورت گرفته است. پژوهش حاضر توصیفی از نوع همبستگی است. بدین منظور از میان 4754 دانش آموز دختر دبیرستانی گرگان در سال تحصیلی 94-1393 نمونه ای به حجم 146 نفر به شیوه نمونه گیری در دسترس انتخاب شدند. پرسشنامه های ادراک از نحوه والدگری (EMBU-s)، نخستین الگوهای سازش نایافته یانگ و هوش معنوی کینگ استفاده شد و داده ها با استفاده از رگرسیون لجستیک و تحلیل واریانس چندمتغیری تحلیل شد. نتایج نشان داد که بین نخستین الگوهای سازش نایافته و ادراک از نحوه والدگری دانش آموزان با والدین عادی و طلاق ارتباط مثبت برقرار است. از بین مولفه های الگوهای سازش نایافته اولیه، پنج مولفه (رهاشدگی، نقص و شرم، شکست، بازداری هیجانی و معیارهای سرسختانه) قادر به پیش بینی مطلقه یا عادی بودن والدین دانش آموزان هستند. سه مولفه (معناداری شخصی، خودآگاهی و تفکر نقادانه)در هوش معنوی نیز مطلقه یا عادی بودن والدین را پیش بینی می کنند. بر طبق یافته دیگر از این پژوهش هر سه مولفه ادراک از نحوه والدگری، قادر به پیش بینی مطلقه یا عادی بودن والدین دانش آموزان هستند.
    کلیدواژگان: ادراک از نحوه والدگری، نخستین الگوهای سازش نایافته، هوش معنوی
  • قوام ملتفت*، بنت الهدی آذربون صفحه 59
    رضایت از زندگی به معنای ارزیابی شناختی و آگاهانه افراد از کیفیت زندگی خود به مثابه یک کل واحد است که اساس آن بر معیارهای شخصی آنها قرار دارد. پژوهش حاضر با هدف پیش بینی رضایت از زندگی براساس الگوی ارتباطی خانواده با میانجیگری انگیزش مذهبی در دانشجویان انجام گرفته است. بدین منظور نمونه ای مشتمل بر 350 دانشجو (150 پسر و 200 دختر) از بین دانشکده های (علوم تربیتی، مهندسی، علوم پایه و حقوق) دانشگاه شیراز به شیوه نمونه گیری تصادفی خوشه ایچندمرحله ای انتخاب گردید، و به مقیاس هایی از قبیل، مقیاس رضایت از زندگی دینر و همکاران (1985)، مقیاس الگوی ارتباطی خانواده ریچی و فیتزپاتریک (1994)، و مقیاس انگیزش موقعیتی گی، والرند و بلانچارد (2000) پاسخ دادند، قابلیت اعتماد و روایی مقیاس ها نیز محرز گردید. برای تحلیل داده ها از روش آماری تحلیل مسیر استفاده شد. نتایج حاکی از آن بود که بین الگوی ارتباطی خانواده و رضایت از زندگی ارتباط مستقیم و معناداری وجود دارد. بدین صورت که بعد گفت و شنود به طور مثبت و بعد همنوایی به طور منفی پیش بینی کننده رضایت از زندگی بودند. همچنین نتایج نشان داد که الگوی ارتباطی خانواده بر انگیزش درونی مذهبی و بیرونی مذهبی اثر دارد. در نهایت اینکه انگیزش بیرونی نسبت به مذهب توانسته بین الگوی ارتباطی خانواده و رضایت از زندگی نقش واسطه ای ایفا کند. یافته ها با توجه به تحقیقات پیشین به بحث گذاشته و پیشنهاداتی برای انجام پژوهش های بیشتر در این زمینه مطرح شده است.
    کلیدواژگان: واژه، کلیدها: رضایت از زندگی، گفت و شنود، همنوایی، انگیزش درونی مذهبی و انگیزش بیرونی مذهبی
  • یاسمین عابدینی* صفحه 79
    خودمهارگری مهارتی مشابه با خودتنظیمی است که به نظر می رسد برای کسب موفقیت در دنیای مملو از فناوری های امروزی ضروری باشد. هدف پژوهش حاضر پیش بینی پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دبیرستانی بر اساس خودمهارگری، اعتیاد به فناوری ها، جنسیت و ابتلا به کم توجهی/ فزون کنشی بود. به روش نمونه گیری تصادفی خوشه ایمرحله ای تعداد 360 نفر از دانش آموزان دبیرستانی به عنوان نمونه انتخاب شدند. ابزارهای پژوهش شامل پرسشنامه خودمهارگری (SCQ)، پرسشنامه اعتیاد به فناوری ها ((TAQ و چک لیست تشخیصی اختلال کم توجهی/ فزون کنشی (ADDCL) بود. جهت تحلیل داده ها از ضریب همبستگی پیرسون، تحلیل رگرسیون چندگانه و آزمون یومن ویتنی استفاده شد. یافته ها نشان دهنده وجود رابطه معنادار بین خودمهارگری، اعتیاد به فناوری ها و پیشرفت تحصیلی و همچنین تفاوت الگوی این رابطه در دخترها و پسرها بود. مشاهده شد که ابتلا به کم توجهی/ فزون کنشی پیش بینی کننده خوبی برای پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دبیرستانی است. همچنین رابطه منفی و معناداری بین خودمهارگری با کم توجهی/ فزون کنشی و اعتیاد به فناوری ها مشاهده شد.
    کلیدواژگان: خودمهارگری، وابستگی به فناوری ها، عملکرد تحصیلی، کم توجهی، فزون کنشی
  • محمود شیخ*، مرضیه مسلمی نژاد صفحه 98
    پژوهش حاضر با هدف بررسی تاثیر فعالیت بدنی بر نگرانی از تصویر بدنی زنان سالمند، و همچنین بررسی نقش میانجی گر شاخص توده بدنی در ارتباط بین حرمت خود و نگرانی از تصویربدنی آن ها انجام شد. جامعه پژوهش کلیه زنان سالمند شهر تهران بودند که تعداد 177 زن سالمند ورزشکار و 195 زن سالمند غیرورزشکار با استفاده از نمونه گیری خوشه ای- تصادفی از بین زنان سالمند مناطق 2، 6، 22 و 4 شهر تهران، به عنوان نمونه انتخاب شدند. برای جمع آوری اطلاعات از سه پرسشنامه نگرانی از تصویربدنی لیتلتون (2005) مقیاس حرمت خود روزنبرگ (1963) و اطلاعات فردی استفاده شد. همچنین شاخص توده بدنی (BMI) از طریق سنجش قد و وزن فرد محاسبه شد. از تحلیل واریانس چندگانه (MANOVA) برای مقایسه ابعاد نگرانی از تصویر بدنی در دو گروه استفاده شد. همچنین نقش میانجی گر شاخص توده بدنی در ارتباط بین حرمت خود و نگرانی از تصویر بدنی با استفاده از تحلیل مسیر از طریق شاخص های رگرسیون مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که نگرانی از تصویربدنی زنان ورزشکار درتمام خرده مقیاس از همتایان غیرورزشکار خود، به طور معناداری پائین تر بود (12/4- =F، 001/0>p). به عبارت دیگر زنان سالمند ورزشکار نسبت به زنان سالمند غیرورزشکار، هم نارضایتی از ظاهر کمتر (26/4- =F، 001/0> p) و هم تداخل کمتر (73/3- =F، 001/0>p) در عملکرد اجتماعی داشتند. سپس با استفاده از شاخص های رگرسیون تنها مسیر تاثیر نارضایتی از تصویر بدنی بر حرمت خود در مدل ارائه شده مورد تایید قرار گرفت (42/0- =β، 001/0≥p). نتایج حاصل از مقایسه زنان سالمند ورزشکار و غیرورزشکار در میزان نگرانی از تصویر بدنی با بسیاری از پژوهش ها در این زمینه همسو بود و فعالیت بدنی را در کاهش نگرانی از تصویر بدنی زنان سالمند موثر می دانست اما بخشی از نتایج حاصل از بررسی نقش میانجی گر شاخص توده بدنی در ارتباط بین عزت نفس و نگرانی از تصویر بدنی در سالمندان با بسیاری از پژوهش ها مغایرت داشت.
    کلیدواژگان: تصویر ذهنی از بدن، زنان سالمند، فعالیت بدنی، حرمت خود، شاخص توده بدنی
  • فاطمه آبادی، وحید نجاتی، حمیدرضا پوراعتماد صفحه 113
    هدف این مطالعه، آموزش تقلید بر بهبود توانایی تئوری ذهن در کودکان مبتلا به اختلال اتیسم انجام شد. این مطالعه از نوع آزمایشی با طرح تک آزمودنی بود و جامعه مورد مطالعه آن شامل تمامی کودکان مبتلا به اختلال اتیسم با عملکرد بالا در سال 93-1392 بودند که برای دریافت خدمات تخصصی به مراکز مستقر در شهر تهران مراجعه کردند. با استفاده از نمونه گیری هدفمند، 3 کودک 5 تا 6 سال انتخاب شدند. ارزیابی ها در 5 مرحله، دو هفته پیش از شروع درمان، یک روز قبل از شروع درمان، بعد از پنج جلسه درمان، بعد از دوازده جلسه درمان، یک روز بعد از پایان درمان و در نهایت مرحله پیگیری (چهارهفته بعد از پایان درمان) انجام شد. ابزار مورد استفاده آزمون ذهن خوانی تماشاگر و آزمون 38 سوالی استیزنمن بود. داده ها با استفاده از طرح تک آزمودنی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج حاصل از تفسیر نمودارها نشان می دهد که عملکرد شرکت کنندگان در آزمون ذهن خوانی تماشاگر و آزمون 38 سوالی استیزنمن به نحو چشمگیری بهبود یافته است. همچنین اندازه اثر نشان داد که این برنامه آموزشی بر ارتقاء تئوری ذهن موثر بوده است. این مطالعه نشان داد که استفاده از آموزش مبتنی بر تقلید در ترمیم برخی سطوح تئوری ذهن در کودکان مبتلا به اتیسم با عملکرد بالا حمایت می کند و پس از انجام مداخله، مهارت های تئوری ذهن به نحو بارزی در این کودکان بهبود یافته است.
    کلیدواژگان: اتیسم، تئوری ذهن، تقلید
|
  • R. Pourhosein, N. Ezzati*, M. Gholamali Lavasani Page 6
    As regards to the suicidal thoughts and anger which are the most common states among delinquent adolescents and also the role of cognitive processes in the etiology and emergence of these attitudes, this research studies the influence of the self-review as a cognitive technique on suicidal thoughts and anger in female delinquent adolescents. This is a treatment intervention according to a pre-trial plan using a pre-test and post-test. Among female delinquent adolescents residing at Tehran province rehabilitation and training institution, 25 individuals were selected by accessible sampling. Beck’s suicidal thoughts and nielsen’s anger questionnaire were used as evaluation tools. By using the questionnaires, individuals were evaluated before and after attending therapeutic sessions. Data were analyzed by using t-test for paired samples. The results revealed a significant reduction in scores of suicidal thoughts, but this method is not an effective technique on anger in comparison to post-test. According to the results of the present study, self-review method has been an effective technique in reducing the frequency of suicidal thoughts in delinquent girls; however, this method has not been effective in reducing anger.
    Keywords: delinquency, self-review method, suicidal thoughts, anger
  • M.A. Besharat*, N. Mazloomhoseini, M. Gholamali Lavasani, B.A. Ghanbari Hashemabadi Page 20
    Marital relationships are influenced by sexual dysfunctions resulting in development and or continuing marital problems. The present study aimed at examining the moderating role of performance anxiety, sexual knowledge and attitudes on the relationship between severity of sexual dysfunctions and marital problems. A total of 70 individuals (35 males, 35 females) referring to the sexual dysfunctions center of the Mashhad university of medical sciences participated in this study. Participants were asked to complete Golombok-Rust inventory of sexual state questionnaire (GRISS), Golombok Rust inventory of marital state (GRIMS), multidimensional self concept questionnaire (MDSCQ), and sexual knowledge and attitude scale (SKAS). Sexual dysfunctions showed a significant positive association with marital problems. Performance anxiety and inadequate knowledge and negative attitudes to sex showed significant positive associations with marital problems. Performance anxiety as well as sexual knowledge and attitudes predicted sexual dysfunctions. Analysis of the data revealed that performance anxiety significantly moderated the relationship between sexual dysfunctions and marital problems. The moderating role of sexual knowledge and attitudes, however, did not approved. Based on the results of the present study, it can be concluded that sexual and marital aspects of the couple's relationship are influenced by personal characteristics of performance anxiety as well as sexual knowledge and attitude. The results of the present study provided support for the importance of these variables in the prevention, diagnosis and treatment of sexual dysfunctions as well as marital problems.
    Keywords: sexual dysfunction, marital problem, performance anxiety, sexual knowledge, sexual attitude
  • M. Aghili* Page 44
    Most of behavioural problems in children reflect interpersonal intricate conditions between family members, parents in particular. The present research was to compare perceived parental rearing, early maladaptive schemas and spiritual intelligence of female students in divorced and intact families. The method applied in this research was descriptive-correlation. The research sample comprised 146 subjects who were selected from among 4754 female high school students from Gorgan in the academic year 2014-2015 by using available sampling method. They completed the short egna minnen betraffande uppfostran (EMBU-S), the young schema questionnaire (YSQ) and the spiritual intelligence self-report inventory (SISRI). The data was analyzed using, logistic regression, and multivariate analysis of variance (MANOVA). The findings indicted that there was a positive relationship between students’ perceived parental rearing and early maladaptive schemas both in divorced and intact families. from among early maladaptive schemas components, only five components i.e. abandonment, defectiveness/ shame, failure, emotional inhibition and hyper-criticalness would predict whether the families were divorced or intact. Also, from among emotional intelligence components, only three components including personal meaningful, self-awareness and critical thinking would predict whether the families were divorced or intact. finally, all three components of perceived parental rearing would predict whether the families were divorced or intact.
    Keywords: perceived parental rearing, early maladaptive schemas, spiritual intelligence
  • Gh. Moltafet*, B.H. Azarbon Page 59
    Life satisfaction refers to individuals’ global evaluation of their own lives. The purpose of this study was to investigated relationship between family communication pattern and life satisfaction whit mediator role of religion Motivation. For this reason, 350 students (150 males and 200 females) from Shiraz university were chosen with multistage random cluster sampling method. The participants responded to the following scales: Life satisfaction scale, (Diener, Emmons, Larsen & Griffin, 1985), family communication pattern scale, (Fitzpatrik& Ritchie, 1999) and Situational motivational scale, (Gay, Vallerand& Blanchard, 2000). Reliability and validity of the measures were approved by Cronbach alpha and factor analysis. Multiple regression and path analysis were used to test the hypothesis.
    The results by path analysis technique showed that the relationship between family communication pattern and Life of satisfaction was positive direct and significant. That conversational communication pattern can predict life of satisfaction positively. And conformity communication pattern can predict life of satisfaction negatively. In addition, the results showed that family communication pattern had an influence on intrinsic religion motivation and extrinsic religion motivation. In sum, the results showed that religion motivation could have a mediator role in family communication pattern and life of satisfaction. The implications of results were discussed in relation to the pervious literature. Suggestions for future researches, educational practice and limitation of this study were also discussed.
    Keywords: life satisfaction, dialogue conformity, intrinsic religion motivation, extrinsic religion motivation
  • Y. Abedini* Page 79
    Self-control as a skill is similar to the self-regulation and in today's technological today world is a necessary skill for success. The purpose of present study was to predict the high school student's academic achievement on the basis of self-control, technologies addiction (internet, mobile phone and computer games), sex and ADHD. 360 students (185 girls and 175 boys) were selected by multistage cluster sampling method. The research instruments included self-control questionnaire (SCQ), technologies addiction questionnaire (TAQ), and diagnostic check list for ADHD (ASRS). Data were analyzed by using Pearson correlation coefficient, multiple regression analyses and U Man-Whitney test. results indicated that there was a significant relation between self-control, technologies addiction and academic achievement, where its pattern was also different in male and female students. ADHD was a significant predictor for student's academic achievement. There were also negative and significant relationship between student's self-control, technologies addiction and ADHD.
    Keywords: dependence to technologies, self-control, ADHD, academic performance, sex difference
  • M. Sheikh*, M. Moslemi Nejad Page 98
    The purpose of this study was to examine the effect of physical exercise on the body image concern in elder females, and also the mediating role of body mass index in the relationship between self-esteem and body image concern. From all elder females in Tehran, a sample consisting of 177 athletic elder females and 195 non-athletics elder females were recruited from restricts 2, 6, 22, and 4 in Tehran by cluster random sampling. Littleton's body image concern (2005), Rosenberg's self-esteem (1963), and individual information questionnaires were used to collect data. Body mass index (BMI) was calculated by measuring participant's heights and weights. Multiple analyzes of variance (MANOVA) was used to compare the dimensions of body image concern in the two groups. Also, the mediating role of body mass index in the relationship between self-esteem and body image concern were examined with regression analysis. Results of this study showed that body image concerns in athletic females were significantly lower in all subscales from non-athletic counterparts (P
    Keywords: mental body image, female elders, physical activity, self-respect, body mass index
  • F. Abadi, V. Nejati, H.R. Pouretemad Page 113
    This study discusses the effect of training from imitation of emotional facial actions on improving the ability of mind reading in children with autism. This study was of the experimental type with the single test design and covered the society of all the children with high functioning autism disorder between 1393-92 who for receiving the specialized services, had consulted with the centers located in Teheran. With a targeted sampling, three 5 to 7 year old children were chosen. The assessments were done in five steps; two weeks before starting the treatment, one day before starting the treatment, after five sessions of treatment, after 12 sessions of treatment, one day after finishing the treatment and finally, the follow up step (four weeks after finishing the treatment). The means used in test was the observer mind reading test, 38 theory of mind questionnaire. The data were analyzed using the single test design. The results obtained by analyzing the diagrams shows that the performance of participants in observer mind reading test, 38 theory of mind questionnaire has improved significantly. Also, the amount of effect showed that this training program had been effective in promoting the mind reading. This study showed that using the training based on imitation supports the children with high functioning autism disorder in restoring some levels of theory of mind and after applying the intervention, the skills of mind reading has improved significantly in these children.
    Keywords: Autism, imitation, theory of mind