فهرست مطالب

پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز - سال سی و هفتم شماره 4 (پیاپی 118، مهر و آبان 1394)

مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز
سال سی و هفتم شماره 4 (پیاپی 118، مهر و آبان 1394)

  • تاریخ انتشار: 1394/07/21
  • تعداد عناوین: 9
|
  • کریم آزالی علمداری* صفحه 6
    زمینه و اهداف
    به دلیل ناهمگونی نتایج موجود و وجود چالش اخیر در مورد تاثیر روزه داری بر سلامت عمومی ورزشکاران، این تحقیق انجام شد.
    مواد و روش ها
    تعداد 21 مرد فوتبالیست سالم داوطلب و دارای فعالیت ورزشی منظم در طول ماه مبارک رمضان، در دو گروه روزه دار (سن: 83/ 3±61/ 22 سال، قد: 33/ 6±12/ 174 سانتی متر و وزن: 052/ 15±6/6 9 کیلوگرم) و کنترل (سن: 54/ 3±7 /24 سال، قد: 44/ 5±98/ 172 سانتی متر و وزن: 15/ 10±74/ 67کیلوگرم) تقسیم شدند و در طی دو وهله (یک روز مانده به ماه رمضان و در روز 29) خون گیری (با فاصله 12 ساعت از صرف آخرین وعده غذایی) انجام شد و ترکیب بدن نیز محاسبه شد. داده-ها با آزمون های تی همبسته و مستقل مقایسه شدند.
    یافته ها
    در هر دو گروه، روزه داری تاثیر معنی داری بر هیچ کدام از فاکتورهای مورد مطالعه (شامل قندخون ناشتا، اوره، کراتینین، کلسترول تام، تری گلیسرید، لیپوپروتئین پرچگال، لیپوپروتئین کم چگال، لیپوپروتئین خیلی کم چگال، اوره، آنزیم های کبدی، ALT، ALP، AST، hs-CRP، وزن بدن و وضعیت ضد اکسایشی تام بدن) نداشت.
    نتیجه گیری
    روزه داری در ماه رمضان همراه با برنامه های معمول تمرین و مسابقات بازیکنان فوتبال، هیچ پیامد ناخوشایندی بر سلامتی ندارد.
    کلیدواژگان: روزه داری، سلامت، ورزشکار، سوخت و ساز، استرس اکسایشی
  • اصغر توفیقی، اکرم آمقانی، سلیم واحدی نمین، بهرام جمالی قراخانلو*، محمدرضا شیری صفحه 14
    زمینه و اهداف
    انواع مختلف تمرین به نوعی منجر به آسیب عضلانی در سطوح مختلف می شود. هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر مصرف اسیدهای آمینه شاخه دار و کربوهیدرات بر پاسخ برخی شاخص های آسیب عضلانی مردان فعال به دنبال یک جلسه فعالیت هوازی وامانده ساز می باشد.
    مواد و روش ها
    در این طرح نیمه تجربی، 30 مرد فعال بصورت داوطلبانه انتخاب و سپس به شکل تصادفی به سه گروه شاهد، اسید آمینه شاخه دار و کربوهیدرات تقسیم شدند. آزمون هوازی وامانده ساز، شاتل ران بود. یک ساعت قبل از اجرای آزمون اصلی، آزمودنی های گروه اسید آمینه شاخه دار و کربوهیدرات هرکدام 210 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن از مکمل مربوطه و گروه شاهد نیز به همان میزان پلاسبو دریافت کردند. عمل خون گیری، در قبل، بلافاصله، 24 و 48 ساعت پس از اجرای آزمون جهت تحلیل شاخص های آسیب عضلانی انجام شد. برای آنالیز داده ها نیز از تحلیل واریانس دوطرفه با اندازه گیری های مکرر و بونفرونی تعقیبی استفاده شد. سطح معناداری در سطح آلفای 5 درصد و از نرم افزار آماری SPSS نسخه ی 16 استفاده گردید.
    یافته ها
    نتایج تحلیل آماری نشان داد که مقادیر شاخص های CK، LDH، AST، ALT بلافاصله 24 و 48 ساعت پس از آزمون در تمامی گروه ها نسبت به مقادیر پیش آزمون افزایش داشت. همچنین در مقایسه بین گروهی، شاخص های AST وALT در گروه اسید آمینه شاخه دار، در 24 و 48 ساعت پس از تمرین بشکل معنی داری پایین تر از گروه کربوهیدرات و گروه شاهد بود.
    نتیجه گیری
    بر طبق نتایج حاصل از پژوهش حاضر احتمال می رود مصرف اسیدهای آمینه شاخه دار قبل از فعالیت هوازی وامانده ساز بر آسیب عضلانی مردان فعال تاثیر مثبت داشته و از آسیب بیشتر ممانعت می کند.
    کلیدواژگان: اسیدهای آمینه شاخه دار، کربوهیدرات، آسیب عضلانی، تمرین هوازی، مردان فعال
  • فاطمه خاکی خطیبی، علیرضا یعقوبی* صفحه 20
    زمینه و اهداف
    نیتریک اکساید (NO) یک فاکتور اتساع دهنده اند و تلیالی است و ممکن است با کاهش آن فرایند آترواسکلروزیس تسریع یابد. همچنین کاهش آنتی اکسیدانت ها نیز یکی دیگر از عوامل بیماری عروق کرونر در افراد غیردیابتی می باشد. این مطالعه میزان NO و آنتی اکسیدانت ها را در بیمارانی که در شمال غرب ایران از CAD خطر رنج می برند بررسی نمود. همچنین ارتباط این پارامترهای مهم بیوشیمیایی در افراد CAD نیز تعیین شد.
    مواد و روش ها
    تعداد 140 نفر شامل 70 بیمار با آنژیوگرافی تشخیص داده شده از نوع CAD و 70 نفر با سن و جنس همسان شده و بدون CAD به عنوان کنترل، مورد مطالعه قرار گرفتند. فاکتورهایی چون دیابت، بدخیمی ها، بیماری کبد و بیماری های دیگر ملاک خروج از مطالعه بودند. سطوح نیتریک اکساید در نمونه ها توسط متد گریس اندازه گیری شد. فعالیت آنزیم های SOD، GPX و TAC در نمونه ها با استفاده از کیت راندوکس و با دستگاه اتوآنالایزور (Abbott، model Alcyon 300، USA) مورد ارزیابی قرار گرفت.
    یافته ها
    در گروه بیمار غلظت NO در مقایسه با گروه سالم پایینتر بود. همچنین فعالیت آنزیمی SOD و GPX اریتروسیت و سطوح TAC در بیماران بطور معنی داری کاهش یافته بود.
    نتیجه گیری
    سطوح پایین NO ممکن است یک ریسک فاکتور دیگر در پیشرفت بیماری عروق کرونری در بیماران مورد مطالعه باشد. کاهش آنتی اکسیدانت ها نیز ممکن است در ایجاد و پیشرفت آترواسکلروزیس سهیم باشد.
    کلیدواژگان: نیتریک اکساید، آنتی اکسیدانت ها، بیماری عروق کرونری، غیردیابتی
  • مهرانگیز قربانی*، رقیه خانساری، سارا مهدی زاده جوزانی، امیر رضا سهرابی صفحه 28
    زمینه و اهداف
    افتادن نتیجه عدم بازیابی تعادل در افراد است. هدف از این تحقیق بررسی اثر خستگی عضلات بازکننده تنه بر کنترل تعادلی ایستا در دو گروه سنی جوان و میانسال در افراد سالم است.
    مواد و روش ها
    10 زن جوان (6/ 1 ± 23 سال) و 6 زن میانسال (4/ 5 ± 51 سال) در آزمون ایستادن روی یک صفحه نیرو پیش و پس از خستگی با چشمان بسته شرکت کردند. برای ارزیابی تعادل مرکز فشار فرد را در دو جهت A/P و M/L روی صفحه نیرو اندازه گرفتیم.
    یافته ها
    اختلاف معنی داری بین سن و خستگی مشاهده نشد. تغییرپذیری COP در گروه میانسال در مقایسه با افراد جوان در دو حالت پیش و پس از خستگی بیشتر بود.
    نتیجه گیری
    نتایج این تحقیق نشان داد که خستگی عضلات اکستنسور تنه بر تعادل تاثیر نمی گذارد و بین دو گروه تفاوت معنی داری مشاهده نشد. نوسان های پاسچری با افزایش سن افزایش می یابد. اثر خستگی عضلات تنه بر تعادل معنی دار نبود.
    کلیدواژگان: خستگی، عضلات بازکننده تنه، کنترل تعادلی ایستا
  • سامان قلی پور*، بیژن وثوقی وحدت، سید محمد نوربخش، مهرداد روغنی صفحه 32
    زمینه و اهداف
    بیماری پارکینسون یک اختلال دژنراتیو در دستگاه عصبی مرکزی است. علائم پارکینسون، اغلب وابسته به حرکتن هستند. برای تخفیف علائم حرکتی، تحریک عمقی مغز در موارد حاد به عنوان آخرین روش، مورد استفاده قرار می گیرد. هدف ما بهبود سیگنال تحریک به صورتی کنترل شده است.
    مواد و روش ها
    در آزمایش های پیش رو، با استفاده از 6-هیدروکسی دوپامین، مدل پارکینسون در موش ها پیاده شد. برای بهبود سیگنال تحریک نیاز به یک نوع فیدبک بود. اساس فیدبک مورد استفاده، سیگنال (electrocorticogram (ECoG است. برای داشتن بهبود به صورت بلادرنگ، فرایند تحریک و ثبت به طور هم زمان صورت گرفت. در هر پردازش، انرژی باند بتای ECoG ثبت شده مورد مطالعه قرار گرفت. بهترین گزینه برای مشخصات بعدی سیگنال تحریک انتخاب شد.
    یافته ها
    سیگنال تحریک نسبتا تصادفی نسبت به سیگنال عادی، نتایج بهتری در برداشت. بنابر نتایج، بهبود قابل توجهی برای پارامترهای سیگنال تحریک حاصل شد.
    نتیجه گیری
    روشی را که در اینجا بیان شده است می توان در ابعاد بزرگتر به کار برد تا علائم بیماری پارکینسون بهبود یابد.
    کلیدواژگان: بیماری پارکینسون، تحریک عمقی مغز، فیدبک، 6، هیدروکسی دوپامین، موش
  • ندا قمرزاد شیشوان، سپیده حقی فر، سهیلا نوروزی، بهرام پورقاسم گرگری*، سوسن کلاهی، محمد اصغری جعفرآبادی صفحه 40
    زمینه و اهداف
    آرتریت روماتوئید یک بیماری خودایمنی است که واسطه های التهابی نقش مهمی در بیماریزایی آن ایفا کرده و نهایتا باعث تخریب مفصل و استخوان می گردند. تاکنون تاثیر عوامل مختلف نظیر ترکیب غذای دریافتی، ژنتیک و عوامل هورمونی در ایجاد این شبکه التهابی بررسی شده اند، ولی ارتباط میان شاخصهای آنتروپومتریک با شدت بیماری و التهاب هنوز مورد بحث و تناقض است. از این رو، فهم ارتباط چاقی با شدت بیماری در مبتلایان به آرتریت روماتوئید، مطالعات بیشتری را می طلبد.
    مواد و روش ها
    مطالعه مقطعی- تحلیلی حاضر بر روی 58 زن مبتلا به آرتریت روماتوئید مراجعه کننده به کلینیک روماتولوژی بیمارستان امام رضا- تبریز، در سال 1391 انجام گرفت. شدت بیماری براساس شاخص DAS-28 تعیین شد که فرم معتبری جهت سنجش فعالیت این بیماری است. داده های تن سنجی مانند نمایه توده بدنی، نسبت دور کمر به دور باسن و نسبت دور کمر به قد اندازه گیری شد. نمونه های سرمی افراد در شرایط ناشتا جهت اندازه گیری سطوح سرمی hscRP، IL-6و MMP-3جمع آوری شد. سپس داده ها مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت.
    یافته ها
    همبستگی مثبت معنی داری میان چاقی (نمایه توده بدنی و نسبت دور کمر به قد) با امتیاز فعالیت بیماری و سطح سرمی hscRP دیده شد. اما میان چاقی با سطح سرمی MMP-3 و IL-6 همبستگی معنی داری مشاهده نشد.
    نتیجه گیری
    یافته ها نشانگر وجود همبستگی مستقیم معنی دار، میان چاقی با شدت بیماری و شاخص التهاب سیستمیک (hscRP) هستند. بنابراین، بنظر می رسد کنترل وزن می تواند رویکردی در تخفیف شدت بیماری باشد.
    کلیدواژگان: آرتریت روماتوئید، چاقی، التهاب
  • جعفر گنج پور ثالث*، جعفر سلیمانپور، پیمان الفتی، علی تبریزی صفحه 48
    زمینه و اهداف
    در رفتگی مادرزادی هیپ (DDH) یکی از علل موربیدیتی در جوامع می باشد. هدف از درمان این بیماران با انواع روش های درمانی جراحی جا اندازی مفصل هیپ و ایجاد پایداری در مفصل است. هدف از این مطالعه مقایسه نتایج دو روش استئوتومی سالتر و فمورال می باشد.
    مواد و روش ها
    در یک مطالعه توصیفی-تحلیلی 40 کودک با دررفتگی مادرزادی هیپ که در 23 مورد به روش استئوتومی سالتر و در 17 مورد استئوتومی فمورال انجام شده بود با یکدیگر مقایسه شدند. نتایج نهایی بالینی با استفاده از طبقه بندی Mc.Kay بررسی شد و عوارض در دو گروه مورد مقایسه قرار گرفت.
    یافته ها
    در این مطالعه 40 کودک با میانگین سنی 5/ 1±3/ 4 سال شامل 23 دختر و 17 پسر مورد مطالعه قرار گرفتند. در تمامی بیماران در دو گروه مفصل هیپ بعد از درمان پایدار بود. دامنه حرکات کامل مفصل در همه بیماران به دست آمد. الگوی راه رفتن ترندلنبرگ در همه بیماران در دو گروه اصلاح شده بود. نتایج نهایی عالی در 65% موارد استئوتومی سالتر و 47% موارد استئوتومی فمورال به دست آمد که تفاوت آماری معنی داری وجود نداشت. از نظر عوارض مهمترین عارضه در استئوتومی سالتر نکروز آواسکولار سر فمور در 13% بود که در استئوتومی فمورال وجود نداشت. در مقابل در استئوتومی فمورال اختلاف طول اندام در 5 مورد (4/ 29%) مشاهده گردید.
    نتیجه گیری
    هر دو روش درمانی استئوتومی فمورال و سالتر در پایدار کردن مفصل هیپ موفق هستند و از نظر نتایج نهایی درمانی تفاوت چندانی ندارند. در سنین پایین هر دو روش درمانی با توجه به شرایط بیمار می تواند مد نظر باشد و با عوارض چندانی همراه نیستند.
    کلیدواژگان: استئوتومی سالتر، استئوتومی فمورال، دررفتگی مادرزادی هیپ
  • مهدی معظمی گودرزی*، محمد ولی نژاد صفحه 54
    زمینه و اهداف
    شیوع بالای عفونت های متنوع ژنیتال در میان بانوان و گسترش روز افزون مقاومت به آنتی بیوتیک های گوناگون عامل انگیزش در کاربرد هدفمند پروبیوتیک ها در پیشگیری و درمان این ضایعات است.
    مواد و روش ها
    پس از نمونه برداری از ترشحات واژن زنان سالم، لاکتوباسیل ها با تست های بیوشیمیایی و مولکولی تعیین هویت شده و سپس خواص ضد ویروسی مایع رویی کشت آنها به عنوان سوش های وحشی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس سویه La-5 به عنوان سوش استاندارد روی ویروس هرپس سیمپلکس تیپ 2 مورد ارزیابی قرار گرفت.
    یافته ها
    با تاثیر مایع رویی کشت لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس روی ویروس هرپس سیمپلکس تیپ دو به شکل معنا داری تعداد پلاک ایجاد شده توسط ویروس روی رده سلولی کاهش پیدا کرد. نتایج مشابهی نیز برای سوش استاندارد به دست آمد. خاصیت مهار کنندگی لاکتوباسیل های وحشی و سوش استاندارد فارغ از تولید آب اکسیژنه و یا یون هیدروژن و اسیدی کردن محیط ایجاد شده بود.
    نتیجه گیری
    لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بدون تولید آب اکسیژنه و یا اسیدی کردن محیط قادر به مهار رشد هرپس سیمپکلس تیپ دو است. خاصیت مهار ویروس به احتمال فراوان مربوط به تولید متابولیت های فعال می باشد.
    کلیدواژگان: لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، هرپس سیمپلکلس ویروس تیپ دو
  • امیر محمد نوالی، امین مرادی*، علی تبریزی، سمیه بوسحاق صفحه 60
    زمینه و اهداف
    مطالعات گوناگون تاثیر انتخاب نوع تکنیک ترمیم را در نتیجه درمان اثبات کرده اند. کارآزمایی های بالینی اندکی نتایج عملکردی و زیبایی مرتبط با تکنیک های مختلف بستن برش را بررسی کرده اند. با عنایت به اینکه نحوه ترمیم زخم ها و پارگی ها در سیر بهبودی تاثیر دارند و انتخاب بهترین روش توسط پزشک در اولویت می باشد، هدف از این مطالعه، مقایسه سه روش مختلف ترمیم با بخیه می باشد.
    مواد و روش ها
    طی یک مطالعه توصیفی-تحلیلی، تعداد 60 بیمار با پارگی رباط صلیبی قدام زانو مورد بررسی قرار گرفتند. در پایان عمل بعد از ترمیم نسج زیر جلدی، برش پوستی به سه بخش مساوی تقسیم شد و هر بخش به طور اتفاقی با یکی از روش های ترمیم ساده، Vertical mattres و روش Semisubcuticular تحت بخیه قرار گرفتند. برای بررسی نتایج زیبایی از روش Visual Analogue Scale استفاده شد. در طول مدت مطالعه زخم ها از نظر التهاب، عفونت یا خروج ترشحات بررسی شدند.
    یافته ها
    در روش بخیه semisubcuticular مقادیر 67 /0=k با p<0.001 بین مشاهده گر سوم و دوم، 35/ 0=k بین مشاهده گر اول و دوم و 22/ 0=k بین مشاهده گر اول و سوم محاسبه گردید. برای روش بخیه ساده مقادیر 61/ 0=k بین مشاهده گر دوم و سوم و بین مشاهده گر اول با دوم و اول با سوم به ترتیب کاپا برابر 19/ 0 و 17/ 0 بود. بیشترین مقدار کاپای محاسبه شده برای vertical mattress بین مشاهده گر دوم و سوم با 54/ 0=k بود. جراحی های صورت گرفته عاری از عفونت و جدا شدگی بودند.
    نتیجه گیری
    مشاهده می شود که استفاده از روش بخیه semisubcuticular نتایج زیبایی بهتری را در مقایسه با دو روش دیگر حاصل کرده است. لذا استفاده از این روش ترمیم می تواند میزان رضایت بیماران را از نتایج عمل افزایش دهد. البته تایید کامل این موضوع نیاز به مطالعات بیشتر دارد.
    کلیدواژگان: تکنیک بخیه، ترمیم، زیبایی
|
  • Karim Azali Alamdari* Page 6
    Background and Objectives
    Because of inconsistent results that does exist we tried to examine the effects of Ramadan fasting on athletes’ general health antioxidant activity and metabolism.
    Materials and Methods
    21 healthy male volunteer football players who were continued on their regular exercise during Ramadan were studied and the results were compared with controls who were not on fasting, and the blood samples were collected after 12 hours of fasting in two occasions (One day prior to Ramadan start and in the end of Ramadan in both group). Total antioxidant capacity was also measured in both groups. The data were compared using t test for independent and paired samples.
    Results
    Fasted (Age: 22.61±3.83 yrs, Height: 174.12±6.33 cm and weight: 69.61±15.05 kg) and Control (Age: 24.7±3.54 yrs, Height: 172.98±5.44 cm and weight: 67.74±10.15 kg) fasting state doesn’t cause a significant changes in FBS, Urea, creatinine, TC, TG, HDL, LDL, VLDL, ASP, AST, ALT, hs-CRP, body weight, fat mass, lean body mass and also total antioxidant capacity (P>0.05).
    Conclusion
    Continuation of regular football training doesn’t have any complications or health hazard in those who are practicing Ramadan fasting.
    Keywords: Fasting, Health, Athlete, Metabolism, Oxidative stress
  • Asghar Tofighi, Akram Ameghani, Salim Vahedi, Bahram Jamali Qarakhanlou*, Mohammad Reza Shiri Page 14
    Background and Objectives
    various types of exercises will lead to different levels of muscle damages. The effect of branched amino acids and carbohydrate consumption on some indexes of muscle damage in active men after a session of aerobic exercise” was the aim of our study.
    Materials and Methods
    In this study, 30 active male students were selected and divided into three groups control; branched amino acids and carbohydrate taking groups. “Shuttle run test” was the type of exhaustive aerobic test in our study. One hour before the test, studied groups received 210 mg/kg/ branched amino acids or carbohydrate, subjects in the control group received the same amount placebo. Blood sample was taken before, immediately after, 24 and 48 hour after finishing the exercise. Analysis of variance with repeated measurements and Bonferroni post hoc were used for data analysis, and P≤0.05 was considered statistically significant.
    Results
    Statistical analysis showed that serum levels of CK, LDH, AST and ALT all were increase in all groups at different defined times after the test (P<0.05). Post exercise levels of AST and ALT were significantly lower in branched amino acids group and the different was significant with carbohydrate and control group at different times of measurement (P<0.05).
    Conclusions
    Consumption of branched amino acids before exhaustive aerobic exercise has a protective effect and prevents further muscle damage.
    Keywords: Branched Amino Acids, Carbohydrate, Muscle Damage, Aerobic Exercise, Active Men
  • Fatemeh Khaki Khatibi, Ali Reza Yaghoubi* Page 20
    Background and Objectives
    Nitric Oxide (NO) is the relaxing factor of endothelium and may contribute to atherosclerosis. Decrement of Antioxidants is another risk factor for Coronary Artery Disease (CAD) in Non-diabetic individual. This study was designed to investigate the NO concentration and Antioxidants levels in a group of patients with CAD in North West of Iran.
    Materials and Methods
    One hundred fourty person studied, including 70 patients with angiographically diagnosed CAD and 70 age and sex matched normal controls were studied. Exclusion criteria were; diabetes, malignancies and liver disease. The levels of Nitric oxide in the serum samples of each individual were measured by Griess Method. The activities of SOD and GPX and Total Antioxidant Capacity were determined using Randox Kits on an automated chemical analyzer (Abbott, model Alcyon 300, USA).
    Results
    We found diminished levels of NO in CAD groups compared to controls (P‹0.05). Erythrocyte SOD, GPX activities and TAC level were reduced significantly in CAD patients (P‹0.05 in all cases).
    Conclusions
    The low levels of NO might be another risk factor for progression of coronary artery disease in the non-diabetic patients. Decrease of Antioxidants also may suggest their involvement in atherosclerosis.
    Keywords: Nitric Oxide, Antioxidants, Coronary Artery Disease, Non, diabetic
  • Mehrangiz Qorbani*, Roqaye Kansari, Sara Mehdizade Jozani, Amir Reza Sohrabi Page 28
    Background and Objectives
    Falling happens during unrecovered balance in people. The purpose of this research was to investigation the effect of extensor muscles fatigue on static balance control in two groups of healthy young and middle aged women.
    Materials and Methods
    In a group of young adult (23 ± 1.6 yrs) and middle aged women, the standing balance test was studied before and after fatigue in a double blind situation. To evaluation of the balance, center of pressure (COP) of each person was assessed in two directions of Anterior/Posterior and medial lateral on the force plate.
    Results
    The studied groups were 10 young women (23 ± 1.6 yrs) and 6 middle aged women (51 ± 5.4 yrs), age didn’t have a Significant effect on the fatigue status. Middle aged women had higher COP variability before and after fatigue
    Conclusion
    In conclusion postural sway is increased with age. The effect of trunk extensor muscles fatigue was not significant on balance.
    Keywords: Fatigue, Trunk Extensor Muscle, Static Balance Control
  • Saman Gholipour*, Bijan Vosoughi Vahdat, Seyed Mohammad Noorbakhsh, Mehrdad Roghani Page 32
    Background and Objectives
    Parkinson's disease is a degenerative disorder of the central nervous system. Parkinson’s symptoms are mainly motor related symptoms movement. Deep brain stimulation (DBS) has been considered as a last resort in severe cases of the disease. Our objective was to improve the stimulus signal for DBS in a controlled manner.
    Materials and Methods
    In current experiment, Parkinson’s model in rats was implemented using 6-hydroxydopamine. Some feedback was needed to improve the parameters of DBS signals. We used electrocardiogram (ECoG) signal feedback. The stimulation and recording were synchronized so it was able to adjust the condition at the real time. In each process the β band energy of recorded ECoG was studied and the best option for next stimulation settings was selected.
    Results
    Quasi-statistic stimulation signal showed better result than normal signal. Significant improvement for the stimulus signal parameters was reached.
    Conclusion
    The present method of DBS could be considered as a therapeutic method and could be examined in larger studies in future.
    Keywords: Parkinson Disease, Deep Brain Stimulation, Feedback, 6, hydroxydopamine, Rats
  • Neda Ghamarzad Shishavan, Sepideh Haghifar, Soheila Norouzi, Bahram Pourghassem Gargari, Sousan Kolahi, Mohammad Asghari Jafarabadi Page 40
    Background and Objectives
    Rheumatoid arthritis (RA) is an autoimmune disease that inflammatory mediators has an important role in its pathogenesis and leads to bone and joints destruction. This inflammatory status can be effected by different factors such as genetic, dietary intakes and hormonal factors. However, the influence of anthropometric on the severity of RA and inflammatory markers is still debatable.
    Material and Methods
    The current study was done on a group of patients with documented RA who were under regular visit in our university hospital outpatients clinic from the start until the end of 2012. Based on DAS-28 criteria disease activity was assessed by a rheumatology specialist. Anthropometric measurements included body mass index (BMI), Waist to hip ratio (WHR),Waist to Height Ratio (WHtR) all were measured serum levels of highly sensetive cpp IL-6 and MMP-3, were measured in fasting serum samples.
    Results
    There was a Positive correlation between obesity (body mass index and waist to height ratio) and disease activity score and serum levels of hsCRP (P <0.05). There was no significant correlation between obesity with serum levels of MMP-3 and IL-6 (P > 0.05).
    Conclusion
    Present study indicates a significant direct correlation between obesity and disease activity and systemic inflammation marker (hscRP). In RA thus, control of weight could be a very important strategy for maintenance remission in rheumatoid arthritis.
    Keywords: Rheumatoid Arthritis, Obesity, Inflammation
  • Jafar Ganjpour Sales*, Jafar Soleimanpour, Paiman Olfati, Ali Tabrizi Page 48
    Background And Objectives
    Congenital dislocation of the hip (DDH) is a common cause of morbidity in different communities. Therapeutic implications include reduction and surgical stabilization of the hip joint. The purpose of this study was to compare the results of femoral osteotomy with Salter osteotomy.
    Materials And Methods
    In a descriptive analytical study on 40 children 23 were treated with salter osteotomy and 17 cases underwent femoral osteotomy therapeutic outcome and complications were compared between two groups. Results were analyzed using Mc.Kay classification.
    Results
    Studied group were 40 children (age 4.3±1.5 years M/F 17/23). All patients in both groups had stable hip joint after treatment, and all patients achieved full range of joint motion. Trendelenburg gait was improved in all patients in both groups. Excellent results was achieved in 65% after Salter osteotomy and in 47% of cases femoral osteotomy, the difference was not statistically significant. The most important complication in Salter osteotomy was avascular necrosis of femoral head in 13% of the treated patients. It was not detected in femoral osteotomy method. On the contrary in femoral osteotomy, limb length discrepancy was the most important complication observed in 5 patients (29.1%).
    Conclusion
    Femoral osteotomy and Salter both methods are successful in stabilizing the hip joint. Both femoral and salter osteotomy methods could successfully stabilize the hip joint.
    Keywords: Femoral Osteotomy, Salter Osteotomy, Congenital Hip Dislocation
  • Mehdi Moazzami Goudarzi*, Mohammad Vali Nejhad Page 54
    Background And Objectives
    High prevalence of urogenital infections among women and increasing emergence of antibiotic resistance organisms are a challenging element. It is reasonable to consider the probiotics for combating the urogenital infections.
    Materials And Methods
    In this study, 100 vaginal samples were collected from normal individuals and the presence of lactobacillus acidophilus was verified using biochemical and molecular characterization. the antiviral effect of lactobacillus acidophilus supernatant as a wild type and lactobacillus acidophilus La-5 supernatant, as a standard strain against herpes simplex virus type II were investigated.
    Results
    The supernatant of Lactibacillus acidophilus culture significantly reduced plaque formation by herpes simplex virus II. The same results were obtained for standard strain. The inhibitory effects of each two supernatants were independent of H202 or H+ secretion by candidate lactobacilli.
    Conclusion
    lactobacillus acidophilus is able to inhibit plaque formation by herpes simplex type II, independent from H2O2 and H+ production and it is related to another active bi-products that should be investigate in future studies.
    Keywords: lactobacillus acidophilus, Herpes simplex virus type II
  • Amir Mohammad Navali, Amin Moradi, Ali Tabrizi, Somaieh Boshag Page 60
    Background And Objectives
    Various studies have proven the effect of closure technique on the repair outcome. But there are few studies to investigate the functional and cosmetic outcomes related to different closure techniques. As regards to method of wound and ruptures closure has effects on healing process and choosing the best technique by physician has the priority، the aim of this study is to compare three different suture techniques.
    Materials And Methods
    In this study، sixty patients with anterior cruciate ligament rupture were studied. After subcutaneous tissue closure، skin incision was sutured by three different methods includings: Simple technique، vertical mattress or semisubcuticular suture techniques. To evaluate the cosmetic outcomes visual analogue scale was used. During the study wounds were observed for inflammation، infection or discharges.
    Results
    In semisubcuticular method there was k=0. 67 with p<0. 001 between second and third observer، k=0. 35 (p=0. 001) between first and second observer and k=0. 22 (p=0. 001) between first and third observer. In simple technique group the result of second and third observer there was k=0. 61 (p=0. 01) and kappa results of first and second observer and first and third observer of 0. 19 and 0. 17 (p=0. 002) respectively. The maximum calculated kappa for vertical mattress technique was k=0. 54 (p<0. 001) between second and third observer. All sutures were free of infection and dehiscence.
    Conclusion
    It seems that semisubcuticular technique has better cosmetic results to other two techniques. So، using this closure technique may increase the patients'' satisfaction from operation.
    Keywords: Suture technique, Closure, Cosmesis