فهرست مطالب

اندیشه دینی - پیاپی 3-4 (پاییز و زمستان 1379)

فصلنامه اندیشه دینی
پیاپی 3-4 (پاییز و زمستان 1379)

  • تاریخ انتشار: 1379/06/20
  • تعداد عناوین: 5
|
  • انسان کامل مظهر اسم اعظم
    سید قوام الدین حسینی صفحات 3-32
  • معرفت شناسی دینی
    ام. دبلیو. اف.استن ترجمه: محسن جوادی صفحات 23-44
  • بلاغت قران کریم، همگون یا نا همگون؟
    سید محمد هادی زبرجد صفحات 45-56
    نوشته حاضر شامل نتایج دو مطالعه جداگانه است که با هدف بررسی میزان شیوع درد مزمن مستمر و عود کننده و تاثیر این درد بر برخی از وجوه زندگی مبتلایان، انجام شده است. 1175 نفر از کارکنان یکی از واحدهای بزرگ صنعتی تهران با تکمیل پرسشنامه ای در مطالعه اول شرکت کردند؛ نتایج به دست آمده نشان داد که میزان شیوع درد در جمعیت مورد بررسی در فاصله زمانی 6 ماه قبل از شروع مطالعه 39 درصد بوده است. میزان شیوع درد مزمن مستمر (وجود درد در 6 ماه گذشته بدون دوره بهبود) و درد مزمن عود کننده (وجود درد در 6 ماه گذشته با دست کم یک دوره بهبودی و عود مجدد) به ترتیب برابر بوده است با 14 و 15 درصد...
  • مقایسه و تطبیق نظریه ظهور ذات در صفات و اسما در عرفان اسلامی و یهودی
    شایسته شریعتمداری صفحات 57-82
    مردان تحت تاثیر آموزش ها و ارزش های جامعه رفتارهای ویژه ای را برای زنان تعیین و طبقه بندی می کنند. این باورها نظیر ترسو بودن حسادت و... که اغلب نادرستند موجب تیپ بندی جنسی شده تصورهای قالبی را فراهم می سازند. بدین سان طرحواره ها با ساخت های شناختی شکل می گیرند.
    تغییر و اصلاح طرحواره ها با افزایش آگاهی، امکان پذیرند. هدف این پژوهش، بررسی تاثیر سطح تحصیلات مردان در تغییر ساختار طرحواره های تبعیضی جنسی است. برای رسیدن به این هدف 200 مرد در دو سطح بالای دیپلم و زیر دیپلم در چهار مقطع تحصیلی به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای شناسایی و انتخاب شدند و پاسخ های آنان به مقایس ده سوالی که از روایی و پایایی لازم برخوردار است جمع آوری شد.
    نتایج تحلیل نشان میدهد که بالا رفتن سطح تحصیلات در تغییر و اصلاح طرحواره ها موثر است و مردانی که تحصیلات بالاتری دارند. در مورد ویژگی های رفتاری زنان، نگرش بهتری نشان می دهند.
  • در آمدی بر تقدیرهای مختلف نظریه وحدت و شبهه شناسی آن
    ا. ال. ار نشاو صفحه 3
    یافته هایی که اخیرا با پژوهش هایی میان دانشجویان به دست آمده مبین آن است که عدم استفاده موفقیت آمیز از مکانسیم های مقابله با استرس منتهی به خستگی و فرسودگی عاطفی می شود و یکی از پیامدهای آن افت تحصیلی است هدف از این پژوهش بررسی رابطه مهارت های مقابله با استرس و پیشرفت تحصیلی دانشجویان با توجه به برخی از عوامل جمعیت شناختی مانند جنسیت وضعیت تاهل و محل اقامت (خوابگاه یا غیرخوابگاه) بود...