فهرست مطالب

Reproductive BioMedicine - Volume:12 Issue: 6, Jun 2014

International Journal of Reproductive BioMedicine
Volume:12 Issue: 6, Jun 2014

  • تاریخ انتشار: 1393/05/01
  • تعداد عناوین: 11
|
  • مقاله مروری
  • مریم افتخار، سهیلا پورمعصومی، مژگان کریمی زارچی* صفحات 377-382

    سرطان در دختران و زنانی که در سنین باروری هستند ناشایع نیست. در طی دهه های گذشته به دلیل پیشرفت در تشخیص و درمان سرطان میزان بقا در این بیماران افزایش یافته است. این بیماران اغلب درمان ها و عوارض ناشی از آن را تجربه می کنند که منجر به کاهش کیفیت زندگی در طی و بعد از درمان می شود. از میان این موارد می توان به کاهش باروری و عملکرد جنسی اشاره کرد. پیشرفت هایی اخیرا در زمینه حفظ باروری بدست آمده است که به تعدادی از افرادی نجات یافته بعد از درمان سرطان های دستگاه تناسلی در دوران کودکی اجازه می دهد که در آینده بچه دار شوند. این موضوع انتخاب های پیش رو و استراتژی های اختصاصی برای حفظ باروری در زنان نوجوانان و جوان سرطانی را مورد بحث و بررسی قرار می دهد.

    کلیدواژگان: سرطان، حفظ باروری، لوکمی، سرطان دهانه رحم، سرطان تخمدان، سرطان رحم
  • مقاله اصیل
  • صفحات 383-388
    مقدمه

    در بعضی از موارد مردان نابارور یک حذف کوچک ژن های خاص را در کروموزوم Y نشان می دهند. ثابت شده است که این ژن های حذف شده در ارتباط با ناتوانی در اسپرماتوژنز می باشند. به هرحال شیوع و نوع این حذف ها در بین مردان نابارور هنوز کاملا مشخص نیست.

    هدف

    در این مطالعه شیوع و نوع ریزحذف های کروموزوم Y در مردان نابارور آزواسپرمیک و اولیگواسپرمیک شمال شرق چین بررسی و سعی گردید که مناطق خاص توالی (STSs) ریزحذف های AZF را در مولتی پلکس PCR تعیین گردد.

    مواد و روش ها

    720 مرد نابارور آزواسپرم و 330 اولیگواسپرم از شمال شرق چین در این مطالعه گذشته نگر وارد شدند. آزمایش منی بر اساس دستورالعمل WHO انجام شد. ریزحذف های کروموزوم Y به وسیله PCR بررسی و جهت مطالعه کاریوتایپ از G باندینگ استفاده شد. جهت مقایسه ریزحذف های کروموزوم Y در بیماران آزواسپرم و اولیگواسپرم از آزمایش chi-square استفاده شد.

    نتایج

    از 1050 مورد نابارور، 10/57% ریزحذف کروموزوم Y را نشان و 19/43% دارای کاریوتایپ غیرطبیعی بودند. حذف ناحیه AZFc شایع ترین حذف با 74/81% و بعد از آن حذف AZFb با 13/33%، ناحیه AZFbc با 9/62% و ناحیه AZFa با 22/2% بود. تمام مردان اولیگواسپرم دارای نواحی sY84، sY86، sY127 و sY134 بودند. حذف sY127 به طور معنی داری در ارتباط با آزواسپرمی بود (0/0082=p).

    نتیجه گیری

    حذف sY127 ممکن است در ارتباط با آزواسپرمی باشد در حالیکه ما می توانیم از آزمایش sY84، sY86 و sY127 در اولیگواسپرمی صرف نظر کنیم.

    کلیدواژگان: آزواسپرمی غیرانسدادی، اولیگواسپرمی، ریزحذف کروموزوم Y، مولتی پلکس PCR
  • نسرین قاسمی، فاطمه سادات امجدی، انسیه صالحی، مژگان شاکری، عباس افلاطونیان، رضا افلاطونیان* صفحات 389-394
    مقدمه

    دستگاه تناسلی زنانه بصورت مداوم درتماس با پاتوژن های مهاجم می باشد. به نظر می رسد تشخیص این پاتوژن ها توسط خانواده ای از گیرنده های شبه تال، به عنوان بخش مهمی ازسیستم ایمنی ذاتی، صورت می گیرد. در چند مطالعه محدود حضور گیرنده های شبه تال 6-1دردستگاه تناسلی زنانه تایید شده است. اما مطالعات بیشتری درمورد بیان گیرنده های شبه تال 10-7 در دستگاه تناسلی زنانه بخصوص در لوله های فالوپ بایستی انجام گیرد.

    هدف

    هدف از این مطالعه بررسی بیان گیرنده های شبه تال 10-7 در بافت لوله های فالوپ انسانی می باشد.

    مواد و روش ها

    در این مطالعه توصیفی، توزیع گیرنده های شبه تال 10-7 در لوله های فالوپ بدست آمده از بیمارانی که تحت عمل بستن لوله یا برداشتن رحم به علت بیماری های خوش خیم زنانه قرارگرفته اند به کمک تکنیک ایمونوهیستوشیمی مورد بررسی قرارگرفت، سپس تکنیک RT-PCR جهت نشان دادن حضور mRNA مربوط به این گیرنده ها در لوله های فالوپ بکار برده شد.

    نتایج

    در این مطالعه با استفاده از تکنیک RT-PCR وایمونوهیستوشیمی مشخص شد که لوله های فالوپ انسانی mRNA گیرنده های شبه تال 10-7 و پروتئین های آن ها TLR7-10)) را بیان می کنند.

    نتیجه گیری

    نتایج این مطالعه نشان می دهد که TLR-7 دریافت لوله های فالوپ بیان می شوند واحتمالانقش مهمی در تشخیص میکروبی و دفاع میزبان علیه عفونت ها ایفا می کنند.

    کلیدواژگان: لوله فالوپ، ایمنی ذاتی، گیرنده های شبه تال، طب تولیدمثل
  • مرضیه مهدوی پور، فرح ایدالی، سعید زارعی، سعید طالبی، رامینا فاطمی، محمود جدی تهرانی، سمیه پهلوان، فرزاد رجایی* صفحات 395-400
    مقدمه

    سقط مکرر (RPL) یک اختلال چند عاملی است. عوامل محیطی و ژنتیکی می توانند نتایج بارداری را تحت تاثیر قرار دهند.

    هدف

    براساس داده های متفاوت پیشنهاد می شود که، پلی مورفیسم های ژنی گیرنده استروژنی آلفا (ESR1) می تواند با (RPL) در ارتباط باشد. در این مطالعه به بررسی چنین ارتباطی در جمعیت زنان ایرانی پرداخته شده است.

    مواد و روش ها

    در این مطالعه موردی-شاهدی از نمونه خون 244 خانم با سابقه سه و یا بیش از سه دوره سقط و نمونه خون 104 خانم با سابقه دو بارداری موفق استفاده شد. برای مطالعه دو پلی مورفیسم ژن ESR1 واقع در موقعیت های -397C/T و -351A/G در گروه های بیمار و کنترل از دو روش واکنش زنجیره ای پلیمراز و چندشکلی طول قطعه محدود (PCR-RFLP) استفاده شد.

    نتایج

    فرکانس های ژنوتیپی پلی مورفیسم های موقعیت -397C/T و -351A/G بین گروه RPL وگروه کنترل تفاوت معنی داری نداشت، درحالیکه عدم تعادل پیوندی (linkage disequilibrium) کامل بین پلی مورفیسم بررسی شده در ESR1 یافت شد.

    نتیجه گیری

    این بررسی نشان می دهد که پلی مورفیسم مورد مطالعه در ژن ESR1 با افزایش خطر ابتلا به RPL درجمعیت مورد مطالعه همراه نیست.

    کلیدواژگان: گیرنده استروژن، پلی مورفیسم، سقط مکرر
  • سیروس جلیلی، محمدرضا سلحشور*، علی ناصری صفحات 401-408
    مقدمه

    مصرف نیکوتین می تواند از طریق ایجاد استرس های اکسیداتیو و آسیب به DNA موجب کاهش باروری در مردان شود. گزنه یک گیاه چندمنظوره در طب سنتی است که خواص آنتی اکسیداتیو و ضدالتهابی آن مشخص شده است.

    هدف

    این مطالعه به منظور اینکه آیا گزنه می تواند اثرات مخرب نیکوتین بر پارامترهای تولیدمثلی را مهار کند با خیر انجام گردید.

    مواد و روش ها

    دراین مطالعه، دوزهای متفاوت از گزنه (10، 20 و 50 میلیگرم/کیلوگرم) و گزنه به همراه نیکوتین (10، 20 و 50 میلیگرم/کیلوگرم) به مدت 28 روز پیاپی از طریق داخل صفاقی به موش های نر تزریق شد و پارامترهای تولیدمثلی مورد ارزیابی قرار گرفت.

    نتایج

    نتایج نشان داد که تجویز نیکوتین (0/5 میلیگرم /کیلوگرم) به طور معنی داری موجب کاهش میزان تستوسترون، تعداد و حرکت اسپرم ها و میزان وزن بیضه در مقایسه با گروه کنترل شد (0/00=p). افزایش دوز گزنه به طور معنی داری موجب افزایش شاخص های تولیدمثلی در اکثر گروه های مورد بررسی شد (0/00=p).

    نتیجه گیری

    به نظر می رسد گزنه می تواند موجب مهار آسیب های ناشی از نیکوتین بر روی پارامترهای تولیدمثلی شود.

    کلیدواژگان: گزنه، نیکوتین، پارامترهای تولید مثلی، موش
  • صفحات 409-414
    مقدمه

    پیشرفت در تکنولوژی کشت جنین و انجماد منجر به شیفت IVF از انتقال جنین تازه یا جنین تقسیم شده منجمد- ذوب شده به انتقال مرحله بلاستوسیت تازه یا منجمد ذوب شده گردیده است.

    هدف

    هدف از انجام مطالعه، مقایسه نتایج کلینیکی انتقال جنین تازه و جنین منجمد-ذوب شده بود.

    مواد و روش ها

    در این مطالعه گذشته نگر مورد-شاهدی بیماران تحت سیکل های IVF از ژانویه 2012 تا دسامبر 2012 در بیمارستان Wuhan :union: بخش کمک به باروری مورد مطالعه قرار گرفتند.

    نتایج

    میزان حاملگی کلینیکال در انتقال جنین تازه مرحله تقسیم در مقایسه با انتقال بلاستوسیت تازه، انتقال جنین منجمد-ذوب شده مرحله تقسیم، انتقال بلاستوسیت های با کشت ادامه یافته بعد از ذوب در مرحله تقسیم و انتقال بلاستوسیت های منجمد-ذوب شده در بیماران زیر 35 سال به ترتیب 52/7%، 35/88%، 37/7%، 47/75% و 59/8% و در بیماران بالای 35 سال 41/24%، 29/17%، 46/15% و 55% بود. حاملگی چندقلویی، میزان سقط و میزان حاملگی خارج رحمی در 5 گروه فوق تفاوتی نداشت.

    نتیجه گیری

    میزان حاملگی کلینیکال بین انتقال جنین تازه مرحله تقسیم و انتقال بلاستوسیت تازه تفاوتی دیده نشد. اما میزان حاملگی کلینیکال در انتقال بلاستوسیت منجمد-ذوب شده بیشترین مقدار در بین انتقال های امبریوهای منجمد-ذوب شده یا تازه بود.

    کلیدواژگان: انتقال امبریو تازه، انتقال امبریو منجمد-ذوب شده، حاملگی کلینیکال، حاملگی نابجا
  • ژاله ذوالقدری، حسین حق بین*، نسرین دادرس، شبنم بهدین صفحات 415-420
    مقدمه

    انتقال رویان به یک اندومتر تکامل یافته یک عامل پیش بینی کننده مهم در موفقیت سیکل های انتقال رویان است. اندومتر بسیاری از بیماران به رژیم های درمانی معمول پاسخ نمی دهد. استروژن های واژینال همچون واژیفم و پرمارین واژینال در این بیماران مقاوم به کار می رود.

    هدف

    هدف این مطالعه مقایسه اثرات واژیفم و پرمارین بر ضخامت اندومتر بیماران با اندومتر مقاوم به درمان های معمول می باشد.

    مواد و روش ها

    در این کارآزمایی بالینی تصادفی سازی شده 30 بیمار انتقال رویان با اندومتر مقاوم به رژیم های درمانی معمول، قرص های واژینال واژیفم و 30 بیمار دیگر کرم واژینال پرمارین دریافت نمودند. در چهاردهمین روز دریافت این داروها، ضخامت اندومتر آنها اندازه گیری شد.

    نتایج

    با اندازه گیری ضخامت اندومتر این دو گروه این نتیجه نایل شد که گروه واژیفم اندومتر ضخیم تری دارند (0/001>p؛ 0/32±6/74 .vs 5/93±0/38).

    نتیجه گیری

    واژیفم از پرمارین واژینال در افزایش ضخامت اندومتر در بیماران نازایی انتقال رویان با اندومتر مقاوم به دارو موثرتر است.

    کلیدواژگان: اندومتر، استرادیول، پرمارین، نازایی، انسان
  • فاطمه رحیمی شعرباف، اشرف جمال، الهه مصداقی نیا*، معصومه عابدزاده کلهرودی، شیرین نیرومنش، فاطمه عطوف صفحات 421-426
    مقدمه

    پلاسنتا اکرتا یک وضعیت تهدید کننده حیات و یکی از علل اصلی مرگ مادری می باشد. تشخیص پلاسنتا اکرتا در دوران بارداری معمولا بر اساس تظاهرات کلینیکی، مطالعات تصویربرداری مانند سونوگرافی و MRI در سه ماهه دوم و سوم صورت می گیرد.

    هدف

    هدف از این مطالعه تعیین دقت سونوگرافی برای تشخیص پلاسنتا اکرتا در سه ماهه اول بارداری می باشد.

    مواد و روش ها

    در یک مطالعه طولی 323 بیمار پرخطر از نظر پلاسنتا اکرتا مورد بررسی قرار گرفتند. زنان واجد شرایط از نظر محل قرارگیری جفت و ساک حاملگی تحت سونوگرافی شکمی و واژینال قرار گرفته و تا انتهای بارداری پیگیری شدند. یافته های سونوگرافی با یافته های پاتولوژی به عنوان استاندارد طلایی تشخیص پلاسنتا اکرتا مورد مقایسه قرار گرفتند. حساسیت ویژگی ارزش اخباری مثبت و منفی سونوگرافی برای سه ماهه اول محاسبه گردید و با یافته های سونوگرافی در دو ترایمستر دیگر مقایسه گردید.

    نتایج

    سونوگرافی نشان داد که در سه ماهه اول 28 بیمار یافته های مثبت به نفع پلاسنتا اکرتا داشتند که نهایتا در 7 نفر پلاسنتا اکرتا تایید شد. حساسیت و ویژگی سونوگرافی در تشخیص پلاسنتا اکرتا در سه ماهه اول به ترتیب 41% [62/7-16/2: CI 95%] و 88% [94/6-88/2: CI 95%] بود.

    نتیجه گیری

    غربالگری با سونوگرافی برای تشخیص پلاسنتا اکرتا در سه ماهه اول بارداری از حساسیت بالایی مشابه سه ماهه دوم و سوم برخوردار نیست.

    کلیدواژگان: پلاسنتا اکرتا، سونوگرافی، غربالگری، حساسیت، ویژگی
  • عباس افلاطونیان، رباب داور، فرزانه حجت* صفحات 427-434
    مقدمه

    نسبت پروژسترون/ اووسیت متافاز دو به نظر می رسد شاخص بالینی مفیدی جهت نشان دادن میزان لانه گزینی در لقاح خارج رحمی باشد.

    هدف

    به منظور تعیین اینکه آیا افزایش پروژسترون سرم در روز تجویز HCG کمکی به شناسایی چگونگی قدرت پذیرش آندومتر می کند؟

    مواد و روش ها

    در یک مطالعه مقطعی در مرکز تحقیقاتی و درمانی ناباروری یزد، 378 سیکل IVF / ET از اکتبر 2009 تا مارس 2011 بررسی شد. میزان استروژن (پیکو گرم در میلی لیتر) و پروژسترون (نانوگرم در میلی لیتر) در روز تجویز hCG اندازه گیری شد. نسبت پروژسترون/ استروژن و نسبت پروژسترون/تخمک بالغ محاسبه شد. تاثیر این نسبت های هورمونی بر روی میزان لقاح ، میزان لانه گزینی و میزان حاملگی ارزیابی شد.

    نتایج

    در این مطالعه ، مقدار مطلق پروژسترون و نسبت پروژسترون/ استروژن پیش بینی کننده خوبی برای نتایج لقاح آزمایشگاهی نبودند. نسبت پروژسترون/ تخمک بالغ پیش بینی کننده میزان لانه گزینی و میزان بارداری با نتایج قابل توجه آماری بود اما هیچ تاثیری بر میزان لقاح نداشت.

    نتیجه گیری

    ما پیشنهاد می کنیم برای جلوگیری از افزایش پروژسترون که علت بلوغ پیشرفته آندومتر و اختلال در پذیرش اندومتر می باشد اقدامات زیر انجام پذیرد. دوز کم هورمون hCG به تنهایی در مراحل انتهایی COH، استفاده از درمان با آگونیست با قدرت کمتر (کمتر تهاجمی)، پروتکل آنتاگونیست انعطاف پذیرو دوز کم هورمون hCG به تنهایی همزمان با شروع آنتاگونیست، اضافه کردن آنتاگونیست GnRH با پروتکل microdose، Mifepristone، اگر سطح پروژسترون سرم بیش از 32/0به ازای هر تخمک متافاز ІІ باشد بهتر است انتقال جنین لغو شده و انجماد همه جنین ها برای انتقال در آینده که آندومتر بیشتر پذیرا باشد در نظر گرفته شود.

    کلیدواژگان: افزایش پروژسترون، نسبت پروژسترون به استروژن، نتیجه لقاح در محیط آزمایشگاه
  • عطاالله قهیری، امین فیروزمند، مژده قاسمی*، فهیمه نصیری، مریم شریفی، مهری عبدالهی صفحات 435-438
    مقدمه

    یکی از مهمترین نکات در مورد کسانی که تحت درمان کمک باروری (ART) قرارگرفته اند این احتمال است که نوزادانی با اختلال کروموزومی نتیجه این روش بدست آید.

    هدف

    این مطالعه با هدف پاسخ دادن به این سیوال انجام شده است.

    مواد و روش ها

    این یک مطالعه کوهورت است که از اسفند 1385 تا اسفند 1386انجام شده است. افراد مورد مطالعه خانم های مراجعه کننده به بیمارستان مهرگان و مرکز ناباروری اصفهان بودند. 225 نفراز 2000 خانم نابارور مراجعه کننده که تحت درمان با ART قرار گرفته بودند و 225 از 1800 خانم نابارور بدون دریافت درمان ART وارد مطالعه ما شدند. کلیه افراد مورد مطالعه بالای 35 سال بودند و اطلاعات از پرونده های بیماران مراجعه کننده به دو مرکز ناباروری مذکور بدست آمد.

    نتایج

    آنالیز کروموزومی تریزومی 21 برای کلیه نوزادانیکه از نظر بالینی مشکوک بودند انجام شد. تریزومی21 در4 مورد از گروهی که ART شده بودند و 7 مورد از گروهی که ART نشده بودند مشاهده شد. تفاوت آماری معنی داری در میزان رخداد تریزومی 21 در دو گروه مورد مطالعه ما مشاهده نشد و همچنین در گروه هایی که تحت IVF، ICSI قرار داشتند نیز نتیجه مشابهی بدست آمد.

    نتیجه گیری

    براساس نتایج حاصل از مطالعه ما، باوجود تعداد کمتر تریزومی 21 مشاهده شده در روش ART، تفاوت مشاهده شده معنادار نبود و روش ART باعث افزایش میزان تریزومی21 نمی شود.

    کلیدواژگان: ناباروی، تریزومی21، درمان کمک باروری، آنومالی های نوزادی
  • گزارش مورد
  • مریم افتخار، سهیلا پورمعصومی*، لیلا معتمدزاده صفحات 439-441
    مقدمه

    ناباروری اولیه و ثانویه مواردی هستند که در اثر سل دستگاه ژنیتال ایجاد می شوند. اندومتریوزیس به طور معمول باعث افزایش ریسک ناباروری در این بیماران می شود.

    مورد:

     در این مقاله ما موردی نادر را گزارش کرده ایم که بیمار یک زن 30 ساله و دچار سل دستگاه ژنیتال و اندومتریوزیس بوده است و اثرات تحریک تخمدان بر فعال شدن پاتوژن مورد بررسی قرار گرفت.

    نتیجه گیری

    اندومتریوز و سل لوله فالوپ و تخمدان بطور همزمان، مشابه این مورد ، ممکن است ویژگی های بالینی و رادیولوژیک را تغییر دهد، که منجر به اشکال در تشخیص گردد. تشخیص زود هنگام با جراحی و درمان مناسب می تواند شانس لقاح را بهبود بخشد و همچنین به حداقل رسانیدن عوارض کمک می کند.

    کلیدواژگان: سل، اندومتریوزیس، ناباروری
|
  • Maryam Eftekhar, Soheila Pourmasumi, Mojgan Karimi, Zarchi* Pages 377-382

    Malignancies are not rare in girl and women during their reproductive years. Over the past three decades, the survival rate for cancer has been improving due to progress in cancer diagnosis and treatment. These patients frequently experience a variety of treatment, and disease-related side effects that diminish their quality of life during and after treatment; among these are loss of fertility and sexual dysfunction. There have been recent advances in the field of fertility preservation, which can allow many of these genital cancer survivors to have children in the future. This topic review discusses available options and specific strategies for fertility preservation in adolescent and young women with malignancies who wish to preserve their ability to become pregnant in the future.

    Keywords: Malignancy, Fertility preservation, Leukemia, Cervical cancer, Endometrial cancer, Ovarian cancer
  • Fadlalla Elfateh, Dai Rulin, Yun Xin, Li Linlin, Zhu Haibo, Rui, Zhi Liu* Pages 383-388
    Background

    In some cases infertile men showed small deletions of specific genes in the Y chromosome. It had been confirmed, these deleted genes are greatly associated with spermatogenic failure. However, the frequency and the patterns of such microdeletions among infertile men are not clearly clarified.

    Objective

    We sought to determine the frequency and the patterns of Y chromosome microdeletions in azoospermic and oligozoospermic infertile men in Northeast China, and try to optimize the selection of sequence tagged sites (STSs) of AZF microdeletions in multiplex polymerase chain reaction (PCR).

    Materials And Methods

    720 azoospermic and 330 oligozoospermic infertile men, from Northeast China were included in this retrospective study during May 2008 to November 2012. Semen analysis was performed according to the World Health Organization guidelines. Y chromosome microdeletions were detected by polymerase chain reaction assays. G-banding method was used for chromosome Karyotype analysis. Chi-square tests were used to compare patterns of Y chromosome microdeletions in azoospermic and oligozoospermic patients.

    Results

    Of 1050 infertile men, 12.95% cases had shown Y chromosome microdeletions, and 19.43% of cases showed abnormal chromosomal karyotype. Deletions in AZFc region was the most frequent 75.00%, followed by deletions in AZFb region 13.33%, AZFbc region 09.62%, and AZFa region 2.22%. All oligozoospermic patients showed presence of sY84, sY86, sY127, and sY134. Deletion of sY127 (p=0.0101) and sY157 (p=0.0043) showed significant difference between azoospermic group and oligozoospermic group.

    Conclusion

    Deletions of sY127 may relate to azoospermia while sY84, sY86, sY127 can be ignored in AZF screening for oligozoospermic patients.

    Keywords: Azoospermia, Oligozoospermia, Y chromosome microdeletions, PCR
  • Nasrin Ghasemi, Fatemehsadat Amjadi, Ensieh Salehi., Mojgan Shakeri, Abbas Aflatoonian, Reza Aflatoonian* Pages 389-394
    Background

    The human female reproductive tract (FRT) is constantly deal with the invading pathogens. Recognition of these pathogens is attributed to the family of Toll like receptors (TLR) as a major part of the innate immune system. We and others have previously revealed that TLRs1-6 express in the female reproductive tract. However, more studies should be done to detect TLRs 7-10 in the female reproductive tract, especially in the fallopian tubes.

    Objective

    To examine the expression of TLRs7-10 in human fallopian tube tissue.

    Materials And Methods

    Using immunostaining techniques, distribution of TLR7-10 was studied in surgical sections from the uterine tubes, obtained from patients undergoing tubal ligation and hysterectomy for benign gynecological conditions. RT-PCR was used to show the existence of TLR7-10 genes in fallopian tube tissue.

    Results

    TLR7-10 proteins were detected in the fallopian tube epithelium, although the intensity of staining was not equal in cases. TLR7-10 genes were expressed in human fallopian tube tissue.

    Conclusion

    This study indicates that TLR7-10 is expressed in fallopian tubes tissues, and may play an important role in microbial recognition, and in host defense against ascending infection.

    Keywords: Fallopian tube, Innate immunity, Toll like receptors (TLRs), Reproductive medicine
  • Marzieh Mahdavipour, Farah Idali, Saeed Zarei, Saeed Talebi, Ramina Fatemi, Mahmood Jeddi, Tehrani, Somayeh Pahlavan, Farzad Rajaei* Pages 395-400
    Background

    Recurrent pregnancy loss (RPL) is a multifactorial disorder. Environmental factors and genetics can affect pregnancy outcomes.

    Objective

    Conflicting data suggest an association between estrogen receptor alpha (ESR1) gene polymorphisms and RPL. In this study, such association was investigated in Iranian women with RPL.

    Materials And Methods

    In this case control study, blood samples were collected from 244 women with a history of three or more consecutive pregnancy losses and 104 healthy women with at least two live births. Using polymerase chain reaction- restriction fragment length polymorphism (PCR-RFLP), we studied -397C/T and -351A/G polymorphisms on ESR1 gene in case and control subjects.

    Results

    The genotypic frequencies of -397C/T and -351A/G polymorphisms on ESR1were not significantly different between RPL and control groups (p=0.20 and p=0.09, respectively). A significantly negative correlation was observed between -397C/T and -351A/G (r=-0.852, p<0.001) in RPL women and complete linkage disequilibrium between the investigated polymorphisms was found (D’: 0.959; r-square= 0.758, p<0.001).

    Conclusion

    This investigation suggests that the analyzed polymorphisms on ESR1gene are not associated with an increased risk of RPL in the studied population.

    Keywords: Estrogen receptor, Polymorphism, Abortion, Recurrent
  • Cyrus Jalili, Mohammad Reza Salahshoor*, Ali Naseri Pages 401-408
    Background

    Nicotine consumption can decrease fertility drive in males by inducing oxidative stress and DNA damage. Urtica dioica L (U.dioica) is a multipurpose herb in traditional medicine for which some anti-oxidative and anti-inflammatory properties have been identified.

    Objective

    The main goal is to investigate whether the U.dioica could inhibit nicotine adverse effects on sperm cells viability, count, motility, and testis histology and testosterone hormone.

    Materials And Methods

    In this study, hydro-alcoholic extract of U.dioica wasprepared and various doses of U.dioica (0, 10, 20, and 50 mg/kg) and U.dioica plusnicotine (0, 10, 20, and 50 mg/kg) were administered intraperitoneally to 56 malemice for 28 consequent days. These mice were randomly assigned to 8 groups (n=7)and sperm parameters (sperm cells viability, count, motility, and morphology), testisand prostate weight, testis histology and testosterone hormone were analyzed andcompared.

    Results

    The results indicated that nicotine administration (0.5 mg/kg) significantly decreased testosterone level, count and motility of sperm cells, and testis weight compared to control group (p=0.00). However, increasing the dose of U.dioica significantly boosted motility, count, normal morphology of sperm cells, seminiferous tubules diameter, and testosterone in all groups compared to control (p=0.00) and testis weight in 20 and 50 mg/kg doses in comparison with control group (p=0.00).

    Conclusion

    It seems that U.dioica hydro-alcoholic extract administration could increase the quality of spermatozoa and inhibits nicotine-induced adverse effects on sperm parameters.

    Keywords: U.dioica L, Nicotine, Sperm parameters, Mice
  • Chunjuan Shen, Defeng Shu, Xiaojie Zhao., Ying Gao* Pages 409-414
    Background

    Advances in embryo culture technology and cryopreservation have led to a shift in in vitro fertilization (IVF) from early fresh or frozen-thawed cleavage embryo transfer to fresh or frozen-thawed blastocyst stage transfer.

    Objective

    To compare the clinical outcomes of fresh embryo transfers and frozen-thawed embryo transfers.

    Materials And Methods

    In this retrospective case control study, patients undergoing IVF cycles from January 2012 to December 2012 were enrolled in Assisted Reproduction of Wuhan Union Hospital were enrolled. A total of 1891 cycle contains 1150 fresh embryo transfers and 741 frozen-thawed embryo transfers were studied. All data were transferred directly to SPSS 18 and analyzed.

    Results

    Clinical pregnancy rates of fresh cleavage-stage embryo transfers compared with fresh blastocyst transfers, frozen-thawed cleavage-stage embryo transfers, post thaw cleavage-stage extended blastocyst culture transfers and frozen-thawed blastocyst transfers were 52.7%, 35.88%, 35.29%, 47.75%, 59.8% in patients under 35 years of ages and 41.24%, 26.92%, 11.32%, 46.15%, 55.8% in patients older than 35 years old, respectively. The multiple pregnancy rates, abortion rates and ectopic pregnancy rates did not differ significantly among the five groups.

    Conclusion

    The clinical pregnancy rates were not different significantly between fresh cleavage-stage embryo transfers and fresh blastocyst transfers. But the clinical pregnancy rate of frozen-thawed blastocyst transfer was the highest among fresh/frozen-thawed embryo transfers.

    Keywords: In vitro fertilization, Embryo transfer, Clinical outcome, Ectopic pregnancy, Endometrial receptivity
  • Jaleh Zolghadri, Hossein Haghbin*, Nasrin Dadras, Shabnam Behdin Pages 415-420
    Background

    Embryo transfer to a developed endometrium is an important prognostic factor in frozen-thawed embryo transfer cycle outcome. Vaginal estrogen, such as Vagifem vaginal tablets and Premarin vaginal cream, is a regimen used for the patients with refractive endometria.

    Objective

    Our objective was to compare the effects of Vagifem and Premarin on the endometrial thickness of the patients with refractive endometria.

    Materials And Methods

    In this randomized clinical trial, 30 patients with refractive endometria in frozen-thawed embryo transfer cycles received Vagifem vaginal tablets and 30 women received Premarin vaginal cream. Endometrial thickness was measured on the 14th day of drug administration.

    Results

    Comparing the endometrial thicknesses of the two groups showed that the endometria of the Vagifem group was significantly thicker than that of the Premarin group (5.93±0.38 vs. 6.74±0.32; p<0.001).

    Conclusion

    Vagifem is superior to Premarin in induction of endometrial thickness in frozen-thawed embryo transfer cycles in the patients with refractive endometria.

    Keywords: Premarin, Estradiol, Endometrium, Infertility, Human
  • Fatemeh Rahimi, Sharbaf, Ashraf Jamal, Elaheh Mesdaghinia*, Masoumeh Abedzadeh, Kalahroudi, Shirin Niroomanesh, Fatemeh Atoof Pages 421-426
    Background

    Placenta accreta is considered a life-threatening condition and the main cause of maternal mortality. Prenatal diagnosis of placenta accreta usually is made by clinical presentation, imaging studies like ultrasound and MRI in the second and third trimester.

    Objective

    To determine accuracy of ultrasound findings for placenta accreta in the first trimester of pregnancy.

    Materials And Methods

    In a longitudinal study 323 high risk patients for placenta accreta were assessed. The eligible women were examined by vaginal and abdominal ultrasound for gestational sac and placental localization and they were followed up until the end of pregnancy. The ultrasound findings were compared with histopathological examinations as a gold standard. The sensitivity, specificity, positive and negative predictive value of ultrasound were estimated for the first trimester and compared with other 2 trimesters in the case of repeated ultrasound examination.

    Results

    Ultrasound examinations in the first trimester revealed that 28 cases had the findings in favor of placenta accreta which ultimately was confirmed in 7 cases. The ultrasound sensitivity and specificity for detecting placenta accreta in the first trimester was 41% [95% CI: 16.2-62.7] and 88% [95% CI: 88.2-94.6] respectively.

    Conclusion

    Ultrasound screening for placenta accreta in the first trimester of pregnancy could not achieve the high sensitivity as second and third trimester of pregnancy.

    Keywords: Placenta accreta, Ultrasonography, Screening, Sensitivity, Specificity
  • Abbas Aflatoonian, Robab Davar, Farzaneh Hojjat* Pages 427-434
    Background

    Increased serum progesterone on the day of human chorionic gonadotropin administration may affect in vitro fertilization (IVF) outcome.

    Objective

    The aim of this study was to evaluate whether progesterone elevation on the day of human chorionic gonadotropin administration is associated with poor IVF outcome.

    Materials And Methods

    To determine the relationship between serum progesterone on the day of HCG and the outcome of IVF-embryo transfer treatment, 378 infertile patients undergoing IVF-embryo transfer at Yazd Research and Clinical Center for Infertility from October 2009 to March 2011 were prospectively studied.

    Results

    In this study, absolute p-value and P/E2 ratio were not a good predictor outcome of in-vitro fertilization but progesterone per metaphase II were predictive of implantation rate and pregnancy rate with statistically significant results but had no effect on the fertilization rate.

    Conclusion

    We suggest avoided the increased progesterone that the cause of advanced endometrial maturation and impaired endometrial receptivity. If the progesterone is greater than 0.32 per oocyte metaphase II, the embryo transfer can be canceled and freezing all embryos for future transfer must be considered, to increase acceptance of the endometrium and thus increase the success rate.

    Keywords: Rise of progesterone, P, E2 ratio, IVF outcome
  • Ataollah Ghahiri, Amin Firozmand, Mojdeh Ghasemi*, Fahime Nasiri, Maryam Sharifi, Mehry Abdollahi Pages 435-438
    Background

    One of the most important points concerning the patients who undergo assisted reproductive techniques (ART) for getting pregnant can be the possible neonatal chromosomal abnormalities as a result of these methods.

    Objective

    This study was conducted to help answering a part of this question.

    Materials And Methods

    This is a historical cohort study from April 2006 to April 2007. Data were collected from women admitted in Mehregan Hospital and Esfahan Infertility Center. 225 of 2000 infertile women who had taken ART methods and 225 of 1800 women undergoing no ART treatment were included in our study. All of the cases were aged 35 or more. Data were obtained from patient files from 2 infertility centers of Isfahan, Iran.

    Results

    Chromosomal analysis was successfully performed for all clinically suspicious infants for trisobmy 21. As a result, 4 cases of trisomy 21 in ART group and 7 in non-ART group were found. Two cases from IUI, 1 case of IVF and 1 of ICSI were found to have trisomy 21 in infants. There was no statistically difference in occurring trisomy 21 in our two groups of study and this was also the same for women undergoing IVF and ICSI.

    Conclusion

    ART methods did not increase the rate of Trisomy 21 according to our study although we found less in ART group, it was not statistically significant.

    Keywords: Infertility, trisomy 21, ART, neonate anomaly
  • Maryam Eftekhar, Soheilapourmasumi*, Leila Motamed Zadeh Pages 439-441
    Background

    Primary and secondary infertility are the most common presenting symptom in patients with pelvic tuberculosis (PT). Endometriosis is commonly associated with an increased risk of infertility.

    Case: 

    Here، we report a rare case of coexisting PT and endometriosis in a 30-year- old woman، and the effects of controlled ovarian stimulation on reactivation of pathogen.

    Conclusion

    Coexisting endometriosis and tuberculosis of fallopian tube and ovary، as in present case، may alter clinical and radiological features، leading to difficulty in diagnosis. Early diagnosis with surgical exploration and adequate treatment can improve the chances of conception and also minimize morbidity.

    Keywords: Tuberculosis, Endometriosis, Infertility, In vitro fertilization (IVF)