فهرست مطالب

رشد فناوری - پیاپی 40 (پاییز 1393)

فصلنامه رشد فناوری
پیاپی 40 (پاییز 1393)

  • تاریخ انتشار: 1393/09/21
  • تعداد عناوین: 9
|
  • سرمقاله
    صفحه 1
  • میثم جعفری اسکندری*، علیرضا علی احمدی، غلامحسین خالقی، محمدحسن کامفیروزی صفحه 2
    امروزه ارزیابی عملکرد در سازمان ها به عنوان یکی از فرایند های مهم و اصلی تلقی می شود. شرکت ها سالانه منابعی را برای این امر تخصیص می دهند.ارزیابی عملکرد در فرایند طرح ریزی راهبردی برای تحلیل محیط و همچنین برای بازخوردگیری از فرایند در انتها و اصلاح برنامه نقش اساسی را ایفا می کند. در این مقاله قصد داریم تا به رتبه بندی شرکت های دانش بنیان مستقر در یکی از مراکز رشد بر طبق شاخص های EFQM بپردازیم. این امر با استفاده از روش های تصمیم گیری با معیار های چندگانه انجام خواهد شد. الگوی پیشنهادی توانایی تعامل با شرایط عدم قطعیت را به نحو بالایی دارا می باشد. همچنین استفاده از نظریه بازی ها نیز در انعطاف پذیری بیشتر مدل کمک شایانی می کند. به همین منظور با استفاده از سری زمانی خاکستری و بازی های با همکاری سعی نموده ایم تا عدم قطعیت محیط را مبتنی بر رویکرد مکتب تکرارگرایی کنترل نماییم. از این رو در شش دوره زمانی نظرات خبرگان را بر مبنای اعداد خاکستری سه پارامتره جمع آوری نمودیم و با وزن دهی به هر دوره زمانی بر مبنای بازی های با همکاری پارامترهای جدول تصمیم را به دست آوردیم. معیار های استفاده شده، معیار های مطرح شده در مدل EFQM می باشد. سپس با استفاده از تلفیق روش های وزن دهی بولزای و تاکسونومی عددی خاکستری به رتبه بندی شرکت ها پرداختیم. در این رتبه بندی شرکت 1، 3 و 2 به ترتیب به عنوان رتبه های اول تا سوم قرار گرفتند که مقدار Fi به دست آمده برای آنها به ترتیب 0/389، 0/463 و 0/523 به دست آمد. همچنین نتایج حاصل از جامعه و فرایند ها با وزن های 0/161 و 0/153 به ترتیب به عنوان مهمترین معیارها شناخته شدند.
    کلیدواژگان: بازمهندسی ارزش شاپلی، تاکسونومی عددی، تصمیم گیری چند معیاره خاکستری، سری زمانی خاکستری، عدم قطعیت، نظریه بازی های با همکاری، روش وزن دهی بولزای، EFQM
  • مصطفی صفدری رنجبر*، منوچهر منطقی، غلامرضا توکلی صفحه 10
    فرایند نوآوری در گذشته وابسته به منابع فکری درون سازمانی و تلاش برای توسعه و تجاری سازی آنها در درون سازمان بوده است. امروزه پارادایم نوآوری باز شرکت ها را دعوت می کند در کسب و کار خود از ایده ها و فناوری های بیرونی بیشتر بهره ببرند و به دیگر شرکت ها هم اجازه دهند از ایده های نوآورانه آنها بهره مند شوند. نوآوری باز موضوعی است که در سال های اخیر به شدت مورد توجه محققان و مدیران قرار گرفته است. هدف این مقاله آن است که از طریق انجام یک مطالعه مروری بر روی پژوهش های انجام شده در زمینه نوآوری باز (70 مقاله)، به مفاهیم، رویکردها، دیدگاه ها، روندهای اصلی و عوامل کلیدی موفقیت نوآوری باز اشاره نماید. از جمله یافته های این پژوهش می توان به ضرورت توجه شرکت ها و سازمان ها به هر دو رویکرد درون به بیرون و بیرون به درون در نوآوری باز، توجه به دیدگاه ها و روندهای جدید و نوظهور در زمینه نوآوری باز و مورد توجه قرار دادن عوامل کلیدی موفقیت نوآوری باز مانند شبکه سازی خارجی، واسطه های نوآوری، هوشمندی فناوری، ظرفیت جذب، مدل کسب و کار باز و عوامل انسانی نظیر فرهنگ و انگیزش اشاره نمود. نتیجه اصلی اینکه مدیران سازمان ها و شرکت ها می بایست از نوآوری باز به عنوان راه حلی برای مقابله با تغییرات پرشتاب فناوری، چرخه عمر کوتاه فناوری ها، هزینه بالای تحقیق و توسعه درونی و رقابت شدید جهانی بهره بگیرند.
    کلیدواژگان: نوآوری باز، شبکه سازی خارجی، واسطه های نوآوری، هوشمندی فناوری، ظرفیت جذب، مدل کسب و کار باز
  • محمود مرادی، مصطفی ابراهیم پور، یعقوب ممبینی* صفحه 18
    دوسوتوانی سازمانی به عنوان یک سازه جدید مدیریتی در سال های اخیر مطرح شده است. این مفهوم در حال ورود به حوزه های فناوری، نوآوری، کارآفرینی، رفتار سازمانی، طراحی سازمانی و راهبرد می باشد. دوسوتوانی برای کسب مزیت رقابتی پایدار، عملکرد و بقای شرکت های دانش بنیان مورد بحث بوده و به وسیله تلاش سازمان ها در بهره برداری و اکتشاف از فرصت های موجود به دست می آید. سازمان های دانش بنیان به منظور هم افزایی علم و ثروت، توسعه اقتصاد دانش محور و تحقق اهداف علمی و اقتصادی ایجاد می گردند و به شدت بر نوآوری به عنوان یک منبع رقابتی متکی هستند. در این مقاله از روش کتابخانه ای و توصیفی برای تبیین مفهوم دوسوتوانی و انواع آن در سازمان های دانش بنیان استفاده شده است. ما در این مقاله تلاش کرده ایم تا این سازه جدید را تبیین کرده و انواع دوسوتوانی سازمانی در جهت بهبود عملکرد سازمان های دانش بنیان را معرفی کنیم. سازمان های دانش بنیان با حرکت به سمت دوسوتوانی می توانند بقای خود را در دنیای پویای امروزی تضمین نمایند. در این مقاله پس از تعریف مفهوم دوسوتوانی سازمانی، ضرورت حرکت سازمان های دانش بنیان به سوی دوسوتوان شدن و پیشینه ای از موضوع ارائه و انواع دوسوتوانی متوالی، ساختاری و زمینه ای موردبحث قرارگرفته است.
    کلیدواژگان: دوسوتوانی، دوسوتوانی متوالی، دوسوتوانی ساختاری، دوسوتوانی زمینه ای، سازمان های دانش بنیان
  • سیدحبیب الله طباطباییان، محمدرضا عطارپور* صفحه 28
    با رشد مفهوم نظام های نوآوری، ارتباطات بین بازیگران از اهمیت ویژه ای برخوردار شده است. یکی از مهمترین ابزاری که ارتباطات بین بازیگران مختلف در این نظام ها را شکل خواهد داد، مقررات و قوانین مرتبط با علم، فناوری و نوآوری (STI) است. در ادبیات موضوع و به ویژه در نگاه اقتصاددانانی نظیر شومپیتر، تاثیر مثبت و منفی این قوانین بر توسعه فناورانه و نوآورانه، اثبات شده است. با بررسی ادبیات، سه طبقه بندی برای دستیابی به قوانینی جامع در زمینه STI شناسایی شد. این طبقه بندی ها، دسته بندی (OECD) از قوانین، قانون گذاری بر اساس جلوگیری از شکست های مختلف و تقسیم قوانین به قوانین فناورانه و غیرفناورانه را در بر می گیرد. به علاوه این پژوهش، قوانین موردی علم و فناوری و قوانینی که تحت عنوان «قانون علم و فناوری» در سایر کشورها وجود دارد را نیز بررسی کرده است. در نتیجه با ارائه یک چارچوب پیشنهادی ابعادی که به نظر می رسد باید در قانون جامع علم، فناوری و نوآوری مطرح گردد، نشان داده شده است. در پایان با توجه به بررسی های این پژوهش مواردی چون توجه به به سازی نهادهای موجود و یا نوآوری های نهادی در مواقع لازم، تعیین شاخه های علم و فناوری دارای اولویت، نگاه جامع به مقوله علم، فناوری و نوآوری و در نتیجه محتوای قوانین و توجه به تکامل و پویایی قوانین، از جمله مباحثی هستند که تصمیم گیرندگان در تدوین چنین قوانینی باید مدنظر قراردهند.
    کلیدواژگان: علم، فناوری و نوآوری، قانون علم و فناوری، قوانین موردی علم و فناوری، قوانین اجتماعی، اقتصادی و نهادی
  • محسن شفیعی نیک آبادی*، هانیه فرحمند، عطیه درخشان، فاطمه رضایی صفحه 37
    سازمان ها در محیط متلاطم کسب و کار در تلاشند تا خود را چابک سازند و برای این منظور لازم می دانند نسبت به بازمهندسی فرایندهای کسب و کار خود اقدام نمایند. انتخاب فرایند مستعد برای بازمهندسی می تواند در زمان کم و سرعت بالا امکان بهبود بیشتری را برای سازمان میسر نماید. این بدین معنی است که سازمان فرایندهایی را باید برای مهندسی مجدد انتخاب کند که بیشترین پتانسیل را بر ای تغییر داشته و همچنین بیشترین نتیجه را در جهت چابکی سازمان ایجاد کند. به دلیل بالا بودن نرخ شکست در مهندسی مجدد فرایندهای کسب و کار، ارزیابی میزان ریسک در این فرایندها بسیار اهمیت دارد. هدف این مقاله ارزیابی سطح ریسک بالقوه در موفقیت مهندسی مجدد فرایندهای کسب و کار می باشد. این تحقیق از باب نتایج، تحقیقی کاربردی بوده و از منظر متغیر، شامل متغیرهای کیفی است و در دسته تحقیقات توصیفی قرار گرفته و به صورت پیمایشی انجام شده است. از آلفای کرونباخ برای بررسی پایایی و از روایی ظاهری و محتوایی برای تایید روایی استفاده شده است. برای بررسی فرضیه های تحقیق از همبستگی و رگرسیون استفاده شده است. مطالعه موردی در شرکت های کوچک و متوسط مرکز رشد دانشگاه فردوسی است. جنبه نوآوری تحقیق را می توان ایجاد نگاهی جدید به بررسی تاثیر ریسک و میزان شکست در بازمهندسی فرایندهای کسب و کار برای اینگونه شرکت ها دانست. با توجه به نتایج تحقیق، در بین ابعاد ریسک بالقوه بعد حمایت مدیریت و محیط کاری بر میزان موفقیت مهندسی مجدد فرایندهای کسب و کار بیشترین اثر را دارد.
    کلیدواژگان: بازمهندسی فرایندهای کسب و کار، ریسک بالقوه، شرکت های کوچک و متوسط، مهندسی مجدد
  • حسینعلی حسن پور*، یوسف نعیمایی عالی، مهدی مغان، جهانبخش ممبینی، سهیل امامیان صفحه 45
    ترجمه دانش محل تلاقی دو فرایند متفاوت پژوهش و عمل است و این دو را به شکل روشنی به هم پیوند می دهد. ترجمه دانش فرایندی پویا و گام به گام است که شامل سنتز، انتشار، تبادل و کاربرد اخلاق مدار یافته های تحقیق به منظور ارائه سرویس ها و محصولات اثربخش تر و تقویت سیستم می باشد. این امر به واسطه سیستم پیچیده ای از ارتباطات بین محققان و استفاده کنندگان از دانش است که تحقق می یابد. ترجمه دانش تسریع کننده «چرخه دانش» در راستای تبدیل دانش به عمل است. بهره گیری از مشاهده و تصمیم سازی متناسب با شرایط و اقتضائات میدانی که ترجمه دانش پیشنهاد می دهد، در پژوهش های صنعتی بسیار راهگشا است. در این پژوهش الگوی چرخه ترجمه دانش از تحقیقات تا صنعت (مطالعه موردی: یکی از مراکز تحقیقاتی صنایع دفاعی) ارائه می گردد. با گسترش مفهوم ترجمه دانش، شاهد ارائه مدل ها و ساختارهایی هستیم که هر یک راهبردی را برای غلبه بر شکاف موجود بین آنچه می دانیم و آنچه در عمل اتفاق می افتد، پیشنهاد می دهند. در این پژوهش با مطالعه برخی از این مدل ها، مدلی مناسب و اقتضایی ارائه گردیده است. مدل پیشنهادی از فرایندهای «ارزیابی نیازمندی های تحقیق، بررسی طرح و قراردادن در مسیر تحقیق، فرایند تحقیق، خروجی های اولیه تحقیق، ساخت نمونه معیار تولید، به کارگیری نمونه توسط کاربران و خروجی نهایی تحقیق» تشکیل شده است. برای گردآوری داده، از ابزار مصاحبه و توزیع پرسشنامه استفاده شده است. جامعه آماری شامل متخصصان دانشگاهی، مدیران و پژوهشگران مراکز تحقیقات دفاعی که آشنا با موضوع ترجمه دانش هستند، می باشد.
    کلیدواژگان: الگوی ترجمه دانش، انتقال دانش، مدیریت دانش
  • تحلیل سیاست های پارک تحقیقات و فناوری و مولفه های موثر بر آن / مطالعه موردی: پارک تحقیقات و فناوری هوایی نکسجن
    علی حاجی غلام سریزدی*، منوچهر منطقی، سیدسعید هاشمی صفحه 53
    پارک تحقیقات و فناوری هوایی نکسجن در ایالت نیوجرسی آمریکا در پاسخ به نیازهای رو به افزایش صنعت هوایی در آمریکا و لزوم پیشرفت در این صنعت تاسیس گردیده است. پارک طی تفاهم نامه ای با جامعه توسعه اقتصادی نیوجرسی جنوبی و با واگذاری 23/5 هکتار زمین از دارایی های اداره هوایی فدرال در سال 2008 ساخته شده است. در این راستا، این مقاله به معرفی پارک تحقیقات و فناوری هوایی نکسجن پرداخته و سپس سیاست های اتخاذ شده توسط پارک را مورد تحلیل و بررسی قرار می دهد. همچنین بر اساس این تحلیل ها، نقاط و اهرم های مثبت و اثربخشی را به سیاستگذاران و مدیران عالی متولی مدیریت پارک فناوری هوایی ارائه می نماید. در این مقاله تصویر غنی ذینفعان و مولفه های اصلی پارک هوایی ترسیم و تشریح شده است. سپس به بررسی اثر اداره هوایی فدرال و مرکز فنی هوگز و اعضا، اثر مرکز رشد و ایجاد موسسات دانش و فناور بنیان نوپا، اثر توسعه پارک بر توسعه منطقه نیوجرسی، کشور و صنعت هوایی، اثر دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی بر پارک پرداخته شده است. در نهایت با استفاده از این تحلیل ها نکات مهم و اهرمی موثر بر پارک استخراج گردیده است که شامل مکان و محیط بیرونی پارک، همکاری، کمک های دولتی، تامین مالی و برنامه ریزی و مطالعه دقیق می باشد.
    کلیدواژگان: فناوری، پارک تحقیقات و فناوری هوایی نکسجن، تصویر غنی
  • مریم عاشوری*، مونا شریف خانی، محمدجعفر تارخ صفحه 62
    در سال های اخیر، شرکت های زیادی اقدام به یکپارچه سازی فعالیت های مرتبط با مدیریت ارتباط با مشتری و مدیریت دانش نموده اند. علت این امر را می توان در نقش کلیدی که مدیریت دانش در مدیریت ارتباط با مشتری بازی می کند، جستجو نمود. پتانسیل ارتباط دو جانبه دو حوزه مذکور و نقش کلیدی مدیریت دانش در موفقیت مدیریت ارتباط با مشتری توجه محققان را به خود جلب کرده است. حاصل ترکیب مدیریت دانش با مدیریت ارتباط با مشتری، مدیریت دانش مشتری می شود که نیازمند طرز تفکر متفاوتی در تعدادی از متغیرهای کلیدی این دو حوزه است. متغیرهای کلیدی در نظر گرفته شده برای هر مدل مدیریت دانش مشتری با توجه به نوع مدل متفاوت می باشد. تعدادی از مدل های ارائه شده برای مدیریت دانش مشتری عبارتند از مدل مفهومی، فرایندی و سیستمی. این مقاله به توسعه ی مدل فرایندی پرداخته که از تلفیق مدل مهندسی کسب و کار، شش فرایند کسب و کار مبتنی بر سیستم های مدیریت ارتباط با مشتری با چهار جنبه مدیریت دانش در فعالیت های اصلی کسب و کار (بازاریابی، فروش و خدمات) حاصل می گردد.
    کلیدواژگان: فرایندهای کسب و کار، مدیریت ارتباط با مشتری، مدیریت دانش، مدیریت دانش مشتری، مدل مهندسی کسب و کار
|
  • Meysam Jafari Eskandari*, Alireza Aliahmadi, Gholamhossein Khaleghi Page 2
    Today performance evaluation is counted as one of the important and major process in organizations. Companies allocate some resources annually for this work. Performance evaluation in strategic planning process plays a key role, first: for environmental analysis and second: as feedback at the end of plan for correction. In this paper we decide to rank some knowledge based companies in one of the incubators based on EFQM indicators. This will be done by multi criteria decision making (MCDM) methods. The purposed method can deal with uncertainty well. Besides, using Game theory will make this model more flexible. Based on this, we try to control the environmental uncertainty with use of Grey time series and cooperative games and based on Frequentist school approach. Therefore we gathered expert's opinion at six time periods based on three parameter interval Grey numbers and we obtained the parameters of decision table within weighting to every time period by cooperative games. The used criteria are the criteria which are introduced in EFQM model. Then we rank companies with implementation of combination of Bulls-eye weighting method and Grey-numerical taxonomy method. In this ranking, companies, No. 1, 3 and 2 gained first, second and third rank by order which their Fi were 0.389, 0.463 and 0.523 by order. Also results of social and processes are known as the vital criteria by weights 0.161 and 0.153 orderly.
    Keywords: Shapley Value, Numerical Taxonomy, Grey, MCDM, Grey Time Series, Uncertainty, Cooperative Game Theory, Bulls, eye Weighting Method, EFQM
  • Mostafa Safdari Ranjbar*, Manouchehr Manteghi, Gholamreza Tavakoli Page 10
    In the past, the development and commercialization of an innovation process used to depend on intra-organizational think-tank and efforts. Today, however, Open Innovation paradigm calls companies to also tap into outside ideas and technologies and yet mutually allow other companies to exploit their innovative ideas. Open Innovation is a hot topic which has outstandingly drawn researcher's and manager's attention from various perspectives in the past few years. Therefore, reviewing on a case study basis, the topic's entire literature that comprises 70 papers, the current research paper aims to cover its concepts, approaches, major trends, and key success factors. To point to a few findings of the research, the paper dramatizes new and emerging perspectives and trends in the realm of Open Innovation, successes like external networking, innovation brokers, technology intelligence, absorption capacity, open business model, and human factors such as culture and motivation. The paper concludes that managers of companies and organizations should exploit Open Innovation as a solution to confront fast changing technological trends, short technology life cycles, high internal R&D costs, and sever global competition.
    Keywords: Open Innovation, External Networking, Innovation Intermediaries, Technology Intelligence, Absorptive Capacity, Open Business Model
  • Mahmoud Moradi, Mostafa Ebrahimpour, Yaqub Mombeini* Page 18
    Organizational ambidexterity as a new managerial construct has been proposed in recent years. This concept is entering into the field of technology, innovation, entrepreneurship, organizational behavior, organizational design and strategy. Ambidexterity is viewed as a tool to gain sustainable competitive advantage, business performance and firm survival. It can be achieved through organizations’ endeavor to exploit and explore available opportunities. Many companies have comprised the view that to function effectively in today’s economy, it is indispensable to become a knowledge-based organization. The Knowledge Based Organizations created in order to synergistically exploit science and wealth, develop knowledge based economy and strongly depend on innovation as a source of the competitive advantage. In this article, by systematically reviewing related literature, we have tried to illuminate the notion of ambidexterity. Structures and forms of organization ambidexterity in knowledge based organizations were revised and its role to improve the performance of knowledge based organizations has been clarified. Paper suggested that knowledge based organization through ambidexterity in management, structure and process could guarantee its survival in today’s dynamic environment. In the paper, organizational ambidexterity definition in explained. Furthermore, the necessary that knowledge based organization must pass on toward ambidexterity in explained. The sequential ambidexterity, structural ambidexterity and contextual ambidexterity as foremost typologies for ambidexterity is discussed.
    Keywords: Ambidexterity, Sequential Ambidexterity, Structural Ambidexterity, Contextual Ambidexterity, Knowledge Based Organizations
  • Seyed Habibolah Tabatabaeian, Mohammadreza Attarpour* Page 28
    In the concept of innovation systems, the interrelationship between actors is important. One of the most important tools that will shape this interrelationship between different actors in the system is regulations and laws related to science, technology and innovation (STI). In the literature, especially according to some economists such as Schumpeter, it is proven that laws and regulations could have the positive and negative impact on the development of technology and innovation. The literature review has shown that there are three views to achieve a comprehensive legislation in the field of STI. The classification categories are OECD’s rules, technological and non-technological laws and the prevention of failures rules. In addition, in this research, science and technology rules and laws as "lows on science and technology" in other countries are also examined. As a result, the proposed framework is introduced to show the different dimensions considered to achieve comprehensive science, technology and innovation law. Finally, according to this research, there are some proposed factors such as institutional modifications and innovations, determination of important science and technology branches, comprehensive view about these regulating and concept of STI, and attention to dynamics of laws and rules, that decision makers should consider to achieving comprehensive regulations.
    Keywords: Science, Technology, Innovation, laws on Science, Technology, Occasional Laws on Science, Technology, Social Laws, Economic Laws, Institutional Laws
  • Mohsen Shafiee Nikabadi*, Haniyeh Farahmand, Atiyeh Derakhshan, Fatemeh Rezaie Page 37
    In turbulent business environment, organizations are struggling to make themselves agility and for this purpose, it is necessary for them to reengineer the business process. Selecting an appropriate process for reengineering can improve organization in low cost and high speed. This means that organization should select reengineering processes with the greatest potential for change and also generate the best result for the organizations agility. Due to the high failure rate in business processes reengineering, risk assessment is important for these processes. This paper aims to assess the potential risk in the success of business processes reengineering. This study is an applied research in terms of results and in terms of variables; it includes qualitative variables and takes place in the field of descriptive researches and performs via survey method. Cronbach's alpha method is used for the reliability and content for validity. To verify the hypothesis of research, correlation and regression methods are used. A case study performed small and medium enterprises of an Incubator in Ferdowsi University. The innovative aspect of research is to create a new perspective to examine the effect of risk and failure rates in business processes reengineering. According to the results of this research, among the potential risk dimensions, management support and workplace have the greatest impact on success rate of business processes reengineering.
    Keywords: Business Processes Reengineering, Potential Risks, SMEs, Reengineering
  • Hosseinali Hasanpour*, Yousef Naeimaei Ali, Mahdi Moghan, Jahanbakhsh Mombeini, Soheil Emamian Page 45
    Knowledge Translation (KT) is the meeting ground between two fundamentally different processes: research and action. It knits them with communicative relationships. Knowledge translation is a dynamic and interactive process that includes synthesis, dissemination, exchange and ethically sound application of knowledge to provide more effective services and products and strengthen system. This is done through a complex system of researchers and knowledge users. Knowledge translation is catalyst for knowledge cycle in knowledge to action process. Utilization of observation and decision-making appropriate with field conditions that is proposed with knowledge translation is very useful in industrial researches. This research proposes a model for knowledge translation from research to industry (case study: A Defense Industry Research Center). By extending the concept of knowledge translation several models and structures are proposed that each one has a strategy to overcome the gap between what we know and what actually happens in practice. In this research we studied some of them and try to find an appropriate model. The proposed model has seven processes: research needs assessment, input to research, research processes, primary outputs from research, making a sample for taking customers endorsement, using product and final outcome. For data collection, interviews and questionnaires were used. The population is consisting of experts, managers and Defensive Research Centers researchers who are familiar with knowledge translation issues.
    Keywords: Knowledge Translation Model, knowledge Transfer, Knowledge Management
  • The Study on Research and Technology Park Policies and its Effective Factors / Case Study: NexGen Aviation Research and Technology Park
    Ali Hajigholam Saryazdi*, Manouchehr Manteghi, Seyed Saeid Hashemi Page 53
    The Next Generation Aviation Research and Technology Park (NexGen ARTP) is established to meet the present and future aviation needs of USA and develop this industry. The Park, established in 2008, is in an agreement and lease with the South Jersey Economic Development District covering 58 acres of FAA property located at the William J. Hughes Technical Center. Thus, this paper aims to introduce NexGen ARTP and investigate the park and its policies. Also, we are offering positive leverages to top managers and policy makers of aviation technology park in Iran. In this paper, after the park introduction, we are drawing rich picture of Nexgen ARTP in order to analyse it. The Finding of Analysis includes the impacts of Federal Aviation Administration, William J. Hughes Technical Center and members; incubator and start up SMEs; park development on the New Jersey economic district development, nation, and aviation industry; universities and research centers on park. Eventually, we are extracting effective leverages and important points that include park location and external environment, collaboration, government supports, funding and precise studies and planning.
    Keywords: Technology, NexGen Aviation Research, Technology Park, Rich Picture
  • Maryam Ashouri*, Mona Sharifkhani, Mohammad Jafar Tarokh Page 62
    In recent years, many companies have integrated the activities of customer relationship management with knowledge management together as one concept. In fact, the knowledge management is major parameter in customer relationship management. The potential of bilateral relationship between these two fields and also the critical function of knowledge management in success of customer relationship management, has attracted the attention of researchers to this matter recently. The term of “customer knowledge management” is the combination of knowledge management and customer relationship management. The customer knowledge management requires applying different approaches through considering wide variety of key variables in these fields. The considered key variables for each customer knowledge management model are different according to its model. Generally, many models have been presented for customer knowledge management, including conceptual, process and system model. In this paper, we intend to develop process model which achieved from combination of business engineering model, six business processes based on customer relationship management systems, and four aspects of knowledge management in principle business activities, namely marketing, sales and services.
    Keywords: Business Processes, Customer Relationship Management, Knowledge Management, Customer Knowledge Management, Business Engineering Model