فهرست مطالب

رشد فناوری - پیاپی 43 (تابستان 1394)

فصلنامه رشد فناوری
پیاپی 43 (تابستان 1394)

  • تاریخ انتشار: 1394/05/20
  • تعداد عناوین: 8
|
  • سجاد عساکره، سعید زرندی، محسن افشارپور* صفحه 2
    همواره تامین سرمایه مورد نیاز در استارتاپ ها، به عنوان یکی از چالش ها برای کارآفرینان مطرح شده است. از طرفی به دلیل ریسک سرمایه گذاری های خطرپذیر، موسسات مالی و بانک ها اغلب تمایل کمتری به سرمایه گذاری در این فعالیت ها نشان می دهند. با گسترش روزافزون اینترنت و شبکه های اجتماعی مرزها در ارتباطات حذف شده و مفاهیم جدیدی نظیر شبکه سازی و بهره برداری از سرمایه های اجتماعی مطرح شده است. در این مقاله به معرفی سرمایه گذاری جمعی به عنوان جدیدترین روش تامین سرمایه از طریق اینترنت برای بهره برداری از سرمایه های اجتماعی، به جای استفاده از وام های بانکی، فرشتگان کسب و کار و سرمایه گذاری مخاطره پذیر پرداخته شده است. به دلیل کم بودن تحقیقات علمی در این زمینه، با استفاده از روش استنتاجی مفهوم پدیده سرمایه گذاری جمعی، بسط و گسترش ادبیات در این حوزه، اهداف و انگیزه مشارکت کنندگان، بیان مدل ها، پتانسیل های بالقوه، موانع و محدودیت ها تبیین شده است. نتایج تحقیق نشان دهنده سرعت رشد این مفهوم در جهان به خصوص، کشورهای در حال توسعه می باشد که می توان با فراهم کردن بسترهای فرهنگی، فناوری، قانونی و اجتماعی در کشور، مدل سرمایه گذاری جمعی را عملیاتی کرد.
    کلیدواژگان: سرمایه گذاری جمعی، تامین سرمایه، سرمایه گذاری خطرپذیر، پلتفرم، شبکه های اجتماعی
  • حجت الله حمیدی* صفحه 14
    سیستم های برنامه ریزی منابع سازمانی (ERP) با یکپارچه کردن فرآیندهای کسب و کار بر روی یک زیرساخت سیستم اطلاعاتی، سازمان را کاراتر می کنند. انتخاب سیستمERP مناسب، که همه استراتژی های تجاری و اهداف شرکت را تامین کند یک مسئله حیاتی است. شرکت ها باید یک سیستمERP انعطاف پذیرکه پاسخگوی نیازمندی های مشتری باشد را انتخاب کنند. دلیل عمده شکست اجرای ERP، انتخاب سیستم نامناسب می باشد. فرآیند انتخاب نامناسب ERP، به طور قابل توجهی می تواند نه تنها بر اجرا، بلکه بر عملکرد شرکت نیز تاثیر بگذارد. بنابر این، اهمیت انتخاب یک سیستم ERP مناسب قابل تاکید است. این مقاله یک مدل تصمیم گیری چند معیاره، برای انتخاب سیستم ERP براساس فرایند تحلیل شبکه ای (ANP)، معرفی کرده و کاربرد فرآیند تحلیلی شبکه فازی را برای ارزیابی انتخاب های مختلف ERP مورد بررسی قرار می دهد. مزیت استفاده از روش فرآیند تحلیلی شبکه فازی، برای ارزیابی معیارها، وزن دهی و اولویت بندی واضح میان گزینه های انتخاب می باشد. انتخاب مناسب سیستم ERP، می تواند باعث صرفه جویی زیادی هم در هزینه ها و هم در زمان شود. فرآیند تحلیلی شبکه فازی، اولویت انتخاب ها را با توجه به معیارهای ارزیابی مشخص می کند. نتایج نشان می دهد که نادیده گرفتن تعاملات میان معیارها ممکن است به تصمیم گیری های نادرست منجر شود. به این منظور ابتدا، براساس نیازمندی ها و درخواست های اجرایی شرکت، معیارهای انتخابERP تعیین شدند. بعد از تعیین معیارها و بررسی گزینه های سیستم های ERP و پیشنهادات آنها، از روش فرایند شبکه تحلیلی فازی، که ابهام فرآیند تصمیم گیری را در نظر می گیرد، بهترین گزینه سیستم برنامه ریزی منابع سازمان، انتخاب می شود.
    کلیدواژگان: برنامه ریزی منابع سازمان (ERP)، بهترین گزینه، فرآیند تحلیلی شبکه، انتخاب سیستم
  • بیتا کمالی*، حجت الله حاج حسینی، مهدی الیاسی صفحه 30
    هدف از این مقاله بررسی عوامل موثر بر نوآوری پذیری صنعت اپراتوری تلفن همراه در خارج و داخل کشور می باشد که با رویکرد تحقیقات ترکیبی و با استفاده از مطالعه موردی، انجام شده است. با توجه به اینکه صنعت مخابرات یکی از صنایع کلیدی کشور از منظر اقتصادی و فناوری است و می تواند موتور محرک بسیاری از فناوری های پیشرفته دیگر در کشور باشد این بررسی می تواند یافته های مناسبی برای صنعت مخابرات کشور به صورت عام و شرکت های اپراتوری کشور به صورت خاص داشته باشد. در نتیجه در این تحقیق به بررسی عوامل موثر بر نوآوری پذیری اپراتورهای کشور در گذار نسلی از نسل 2 به سمت موبایل باند پهن پرداخته شده است. در ابتدا با مرور ادبیات تحقیق اهمیت نوآوری در صنعت بیان شده و سپس عوامل موثر بر نوآوری پذیری در قالب چاچوب مفهومی نشان داده شده است که شامل عوامل درونی؛ 1) ساختار زنجیره ارزش 2) مدل کسب و کار 3) همگرایی و هم سویی سازمانی و 4) همگرایی فنی (تجهیزات قدیم و جدید) و عوامل بیرونی؛ 1) پذیرش فناوری توسط بازار و 2) نهادهای تنظیم مقررات می باشد. و در نهایت از طریق مصاحبه با خبرگان صنعت صحت مدل و عوامل آن سنجیده شده است.
    کلیدواژگان: نوآوری، نوآوری پذیری، صنعت اپراتوری تلفن همراه، موبایل باند پهن
  • غلامرضا ملک زاده*، نرگس خنده رو، تورج صادقی صفحه 37
    توسعه برنامه های بازاریابی راهبردی موفق برای تجاری سازی فناوری های جدید، به چالشی برای شرکت های کوچک و متوسط مبتنی بر فناوری تبدیل شده است. سازوکار توسعه راهبردهای بازاریابی موفق برای نوآوری های فناورانه فرایندی پیچیده از طراحی تا پیاده سازی است. شرکت های کوچک و متوسط فناوری محور نقش مهمی در تسهیل اقتصاد دانش بنیان یا اقتصاد هوشمند بازی می کنند با این حال، برتری های فناورانه تضمینی برای موفقیت شرکت های کوچک و متوسط فناورمحور نیست. در عوض، شانس موفقیت می تواند با ترکیبی از برتری فناوری و قابلیت بازاریابی به حداکثر برسد.
    در این مقاله با توجه به مطالعات کلیدی منتشر شده در حوزه شرکت های کوچک و متوسط فناوری محور، ابتدا ویژگی شرکت های کوچک و متوسط فناوری محور مورد بررسی قرار گرفته و عوامل و موانع موفقیت این شرکت ها به اختصار بیان گردیده و با توجه به اینکه بازایابی به عنوان یکی از دو عامل موفقیت شرکت های کوچک و متوسط فناوری محور تشخیص داده شده است، به بررسی چالش ها و راهکارهای بازاریابی فناوری پرداخته شده است تا به مدیران این شرکت ها یادآوری کند تنها، موفقیت حاصل از یک فناوری ناب متضمن موفقیت یک شرکت نخواهد بود و بازاریابی به عنوان یکی از عناصر اصلی و مولفه های مهم موفقیت شرکت های کوچک و متوسط فناوری محور می بایست در اولویت فعالیت آن ها قرار گیرد.
    کلیدواژگان: عوامل کلیدی موفقیت، بازاریابی فناوری، قابلیت های بازاریابی، شرکت های کوچک و متوسط فناور
  • روح الله شهنازی*، زهرا دهقان شبانی صفحه 44
    یکی از راهبردهایی که تجربه موفقی را برای بسیاری از کشورهای توسعه یافته مبتنی بر اقتصاد دانش محور به همراه داشته، تشکیل و گسترش مناطق ویژه یا کریدورهای علم و فناوری است. محوریت کار در این کریدورها مبتنی بر اصل کارایی جمعی و شکل گیری پیوندهای پیشین و پسین بین بنگاه های درون کریدور است. این مناطق از مسیرهای متعددی تاثیر مثبت بر رشد منطقه ای دارند که هدف این مقاله تعیین آنها است. همچنین در این مقاله اثرات سیلیکون والی به عنوان اولین و بزرگترین کریدور علم و فناوری دنیا بر شاخص های رشد منطقه ای بررسی شده است. نتایج تئوریک مقاله نشان می دهد کریدورهای علم و فناوری از مسیرهایی چون حل مشکل بنگاه های کوچک و متوسط (با استفاده از ساختار خوشه ایو شبکه ای در سازماندهی صنایع کوچک و متوسط)، بهبود رقابت پذیری (از طریق افزایش بهره وری مبتنی بر محل استقرار شرکت ها، با هدایت سریع و پیشرفت نوآوری و با ترغیب تشکیل کسب و کارهای جدید)، افزایش نوآوری و ارتقاء فناوری، بهبود کارآفرینی، افزایش سرمایه گذاری مخاطره پذیر (با توجه به قوانین حمایتی و بیمه ای کریدورها از سرمایه های مخاطره پذیر و پرداخت یارانه ریسک سرمایه گذاری در کریدورها نسبت به بیرون) و صرفه جویی های ناشی از کریدور (شامل صرفه جویی های بیرونی، صرفه جویی های ناشی از تجمیع، صرفه جویی های ناشی از مقیاس و صرفه جویی های ناشی از تنوع) بر رشد منطقه ای اثرگذار است. نتایجی که تجربه سیلیکون والی در زمینه جذب سرمایه های مخاطره پذیر، افزایش اشتغال، افزایش درآمد سرانه و در نهایت رشد منطقه ای، موید آن است.
    کلیدواژگان: مناطق ویژه علم و فناوری، سرمایه های مخاطره پذیر، کارآفرینی، سیلیکون والی
  • محسن شفیعی نیک آبادی*، سعیده قوچکانلو صفحه 55
    با توجه به رویکرد جهانی اقتصاد دانش بنیان در اکثر کشورها، ایجاد سازمان هایی همچون پارک های علم و فناوری با توجه به تاثیر بسیاری که در رشد و توسعه علم و فناوری دارند ضروری به نظر می رسد. هدف اصلی تحقیق، بررسی تاثیر کیفیت خدماتی که پارک های علم و فناوری ارائه می دهند بر عملکرد رشد و نوآوری شرکت های مستقر در این پارک ها می باشد. این تحقیق کاربردی در پارک فناوری پردیس به صورت پیمایشی و با کمک بیش از 30 مدیر فعال در این پارک صورت گرفته است. در این تحقیق از روش آلفای کرونباخ برای بررسی پایایی و میزان واریانس استخراج شده برای بررسی روایی استفاده شده است. همچنین برای پاسخگویی به سوالات از تحلیل عاملی تاییدی مرحله اول و دوم و آزمون همبستگی و تحلیل مسیر استفاده شده است. جنبه نوآوری تحقیق را می توان نگاهی جدید به تاثیر خدمات ارائه شده توسط پارک های علم و فناوری بر رشد و نوآوری شرکت های مستقل مستقر در این پارک ها دانست. مهم ترین عامل از نظر مدیران فعال در این پارک قابلیت اطمینان ارباب رجوع به پارک می باشد. همدلی کارکنان پارک با ارباب رجوع نیز از اهمیت کمتری برخوردار بوده است.
    کلیدواژگان: پارک علم و فناوری، کیفیت خدمات، ارزیابی عملکرد، رشد، نوآوری
  • علیرضا امینی*، سیدآرش ولی نیا، یونس سلمانی، زهرا انصاری صفحه 62
    ارتقای بهره وری نیروی کار یکی از اهداف اصلی بنگاه های اقتصادی است و شناخت عوامل موثر بر آن همواره از سوی اقتصاددانان مورد تاکید بوده است؛ از مهمترین عوامل موثر بر ارتقای بهره وری نیروی کار می توان به توسعه کارآفرینی اشاره داشت؛ به طوریکه کارآفرینی با سوق جامعه به سمت تغییرات فناورانه و مبتکرانه، شرایط لازم برای تبدیل دانش جدید به خدمات و محصولات جدید و نهایتا بهره وری بالای نیروی کار را فراهم می کند. با توجه به اهمیت این مسئله، تحقیق حاضر براساس داده های سال 2011 و 2012 به بررسی تاثیر توسعه کارآفرینی بر بهره وری نیروی کار در دو گروه کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته با استفاده از روش رگرسیون GLS پرداخته است. نتایج این مطالعه نشان می دهد که در هر دو گروه کشورهای مورد بررسی، سرمایه انسانی تاثیر نسبتا برابری در ارتقای بهره وری نیروی کار دارد حال آنکه درخصوص تاثیر سرمایه فیزیکی سرانه بر بهره وری نیروی کار تفاوت قابل ملاحظه ای وجود دارد. شایان ذکر است، شاخص کلی کارآفرینی، نگرش کارآفرینی و فعالیت کارآفرینی بر ارتقای بهره وری نیروی کار کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته تاثیر مثبت و معناداری دارد؛ همچنین، تاثیر شاخص انگیزه کارآفرینی بر ارتقای بهره وری نیروی کار مثبت است و معنادار نیست. نتایج این مطالعه نشان می دهد که مولفه های مربوط به دو شاخص نگرش و فعالیت کارآفرینی در گروه کشورهای در حال توسعه از سطح تاثیرگذاری پایین تری بر بهره وری نیروی کار نسبت به کشورهای توسعه یافته برخوردار هستند.
    کلیدواژگان: کارآفرینی، بهره وری نیروی کار، نوآوری، سرمایه انسانی
  • بررسی تاثیر نوآوری سازمانی و نوآوری مدیریتی در موفقیت شرکت های دانش بنیان / مورد مطالعه: شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری گیلان
    مرتضی اسدپور*، مهناز کارگر صفحه 71
    امروزه نوآوری، از مهم ترین عوامل رشد اقتصادی به شمار می رود. نوآوری زمانی رخ می دهد که ایده به صورت محصول، فر آیند یا خدمتی توسعه یابد. نوآوری یک نظام مدیریتی است که بر رسالت سازمان تاکید دارد، به دنبال فرصت های استثنایی است و تعیین می کند که آیا مسیر راهبردی سازمان مناسب است یا خیر. نوآوری معیارهای موفقیت را معلوم می کند و نیز به دنبال فرصت های جدید است. از طرفی توسعه شرکت های دانش بنیان یکی از راهبردهای مهم و اثرگذار جهت تحقق اقتصاد مقاومتی است و این شرکت ها نقش تاثیرگذاری در توسعه اقتصاد دانش بنیان دارند. در این تحقیق تاثیر نوآوری سازمانی و نوآوری مدیریتی در موفقیت شرکت های دانش بنیان بررسی شد. هدف کلی این پژوهش، بررسی تاثیر نوآوری سازمانی و نوآوری مدیریتی در موفقیت شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری گیلان می باشد. بررسی و توصیف اطلاعات به دست آمده از پرسشنامه با استفاده از شاخص های فراوانی و درصد فراوانی، بررسی فرضیه های پژوهش و وجود روابط بین متغیرهای پژوهش با استفاده از آزمون برازش مدل با استفاده از شاخص های برازندگی نرم افزار LISREL انجام شد. تحلیل ها بیانگر تایید تمامی فرضیه های این تحقیق بود. نتایج نشان داد که نوآوری سازمانی و نوآوری مدیریتی در موفقیت شرکت های دانش بنیان تاثیر دارند. نتایج همچنین نشان داد نوآوری سازمانی تاثیر غیرمستقیم بیشتری را از طریق شدت نوآوری بر موفقیت شرکت ها دارد و شدت نوآوری بیشترین تاثیر را بر موفقیت شرکت ها دارد.
    کلیدواژگان: نوآوری سازمانی، نوآوری مدیریتی، شدت نوآوری، شرکت های دانش بنیان، موفقیت
|
  • Sajad Asakere, Saeid Zarandi, Mohsen Afsharpour* Page 2
    Financing capital for startups, always had been propounded as one of the challenges for entrepreneurs. On the other hand, the risk of venture capital investment, financialinstitutions and banks often seem less willing to invest in this activity. By developing Internet and social networks, limitation in communications have been removed and new concepts such as networking and utilization of crowdfunding has been raised. This paper introduces a new method of collective investment fund over the Internet to exploit social capital rather than bank loans, business angels and venture capital. Due to the lack of scientific research in this field, by using inductive method we discuss about the crowdfunding phenomenon concept, development of literature in this field, goals and motivations of the participants, expressing the models, potential, obstacles and limitations of the crowdfunfing. The results indicate that the rate of this concept in the world especially in developing countries has been increasing and this model can be operated by providing cultural, technological, legal and social contexts.
    Keywords: Crowdfunding, Financing, Venture Capital, Platforms, Social Networking
  • Hojjatollah Hamidi* Page 14
    Eelecting an enterprise resource planning (ERP) system is time consuming due to the resource constraints, the software complexity, and the different of alternatives. A comprehensively systematic selection policy for ERP system is very important to the success of ERP project. In this paper, we propose a fuzzy analytic hierarchy process (FAHP) method to evaluate the alternatives of ERP system. The selection criteria of ERP system are numerous and fuzzy, so how to select an adequate ERP system is crucial in the early phase of an ERP project. The framework decomposes ERP system selection into four main factors. The goal of this paper is to select the best alternative that meets the requirements with respect to “product factors”, “system factors”, “management factors” and “vendor factors”. The sub-attributes (sub-factors) related to ERP selection have been classified into thirteen main categories. These criteria and factors are weighed and prioritized and finally a framework is provided for ERP selection with the fuzzy AHP method. Also, a real case study from PARDIS-LO Company is presented.
    Keywords: Enterprise Resource Planning (ERP) System, Decision Analysis, Analytic Hierarchy Process (AHP), Fuzzy Logic, Decision, making, Fuzzy AHP, ERP System Selection
  • Bita Kamali*, Hojjatolah Hajhoseini, Mehdi Elyasi Page 30
    This paper investigate the factors affecting the innovation of telecommunication in transition to mobile broadband. The methodology is qualitative through a case study approach. Since telecom is one of the key industries in terms of economy and technology. Therefore It can be a driving force behind many of other high-tech industries. The findings of this study may applies for telecommunication industry in general and mobile operators in particular. At first a literature review discusses the importance of innovation in the industry and then the factors are affecting the innovation modelized within a conceptual framework that includes internal factors such as, 1) the structure of the value chain 2) business model, 3) integration and organizational side, and 4) integration technology (between old and new equipment), and external factors includes, 1) the adoption of technology by the market and 2) regulatory. In order to validate the proposed model, a set of interviews with industry experts has been deployed.
    Keywords: Innovation, Innovativeness, Mobile Operators, Mobile broadband
  • Gholamreza Malekzadeh*, Narges Khanderoo, Toraj Sadeghi Page 37
    Development of successful strategic marketing programs for the commercialization of new technology represents a challenge for small and medium sized technology-based firms. The mechanics of developing successful marketing strategies for technological innovations is a complex process from design to implementation. Technology-based SMEs play an important role in facilitating the „knowledge-based‟ or „smart‟ economies. However, technological superiority is not a guarantee for the success of a high-tech SMEs. Instead, the odds of success are maximized by a combination of technology superiority and marketing capability. In this paper, the characteristic of technology-oriented small and medium enterprises have examined according to the published key studies in the field of small and medium sized companies, the factors and barriers to the success of the companies mentioned briefly and given that marketing has been diagnosed as one of the success factors of technologybased small and medium enterprises, we reviewed the challenges and solutions of technology marketing to remind the managers of these companies that the success of a pure technology will not ensure the success of the company and marketing as one of the key elements and critical component of the success of technology-based small and medium enterprises should be a priority in their activities.
    Keywords: Key Success Factors, Marketing, Technology, Marketing Capabilities, Small, Medium sized Technology Companies, Challenges, Solutions
  • Rouhollah Shahnazi*, Zahra Dehghan Shabani Page 44
    One of the successful strategies, based on knowledge-based economy, for many developed countries is the formation and development of science and technology corridors. These areas have positive impacts on the regional growth. This is the purpose of this article. For this purpose, we consider the effects of Silicon Valley, as the first and largest science and technology corridor in the world, on regional growth. Theoretical results show the science and technology corridors have positive effects such as improve competitiveness of small and medium enterprises (by using cluster structure in the organization of small and medium industries), solve problems of small and medium enterprises (With the increase in productivity based on the establishment of the company, led innovation and encouraging the formation of new businesses) increase innovation and improve technology, improve entrepreneurship and increase the venture capital (Corridors can use protection laws and insurance and take subsidies to venture capital investment) and corridor economies (external economies, economies of agglomeration, economies of scale and economies of scope). These results in Silicon Valley have been confirmed.
    Keywords: Science, Technology Corridor, Venture Capital, Entrepreneurship, Silicon Valley
  • Mohsen Shafiei Nikabadi*, Saeedeh Ghoochkanloo Page 55
    According to the global approach of knowledge base economy in most countries, the creation of organizations such as science and technology parks seems to be necessary considering to their influence on the development of science and technology. The main purpose of this study, is to evaluate the impact quality of the service provided by science and technology parks on growth and innovative performance of firms located in these parks. This research is an applied one which was conducted as a survey in Pardis Technology Park, as the biggest and most important science and technology park of the country, and with the help of more than 30 managers in active firms of this park. In this research, the Cronbach's alpha and Average Variance Extracted was used to measure reliability and validation. Also, Confirmatory Factor Analysis (First and Second stage), correlation test and path analysis was used for answering the questions. Innovation aspect of the study is a new look to the impact of service quality provided by science and technology parks on growth and innovative performance of independent firms located in these parks. Results indicates that the most important factor for these managers is the reliability of the clients to the park. Park staff empathy with clients is also less important factor.
    Keywords: Science, Technology Park, Service Quality, Performance Evaluation, Growth, Innovation
  • Alireza Amini*, Seyed Arash Valinia, Younes Salmani, Zahra Ansari Page 62
    Improvement of labor productivity is one of the main objectives of the economic firms. Consequently, identification of the factors that affect the productivity was significantly considered by the economists. Entreprenership is one of the factors that affect the labor force productivity. Overall, entrepreneurship prepares the ground for efficient application of new technologies in the society. Moroever, entrepreneurship support the knowledge and technologies to new goods and services and increases the labor productivity. The current study is gathering the effects of development of entrepreneurship on improvement of labor force productivity in developed and developing countries using GLS regression. The results show that in both groups of countries, human capital has an equal effect on improvement of productivity. However, the effect of per capita physical capital on labor productivity is significantly different in developed and developing countries. It is worth noting that GEDI, entrepreneurial attitudes and entrepreneurial activities indices have significant and positive effect on improvement of labor force productivity in both developing and developed countries. However, the effect of entrepreneurial aspirations on improvement of labor productivity is posititve and insignificant. The results of the current study show that the coefficient of entrepreneurial attitudes and activities in developing countries is less effective on labor productivity compared to developed countries.
    Keywords: Entrepreneurship, Labor Productivity, Innovation, Human Capital
  • Morteza Asadpour*, Mahnaz Kargar Page 71
    Nowadays, innovation is considered the most important factor for economic growth. Innovation occurs, when an idea develops as a product, process or service. Innovation is also a management system in which, focuses on the organization mission, seeks exceptional opportunities and determines if the direction of strategy is appropriate or not. Innovation makes clear success criteria and looks for new opportunities.,on the other hand, development of knowledge based companies is one of important and effective strategies toward the realization of resistance economy and these companies have influential role in the development of knowledge based economy. In this study the Influences of organizational innovation and managerial innovation in the success rates of knowledge based companies have been investigated. The main goal of this research is the study of the effects of the organizational innovation and managerial innovation on the success rate of the knowledge based companies in Guilan Science and Technology Park. Examine and describing the obtained data from questionnaires using frequency indicators, the research hypothesis and the relationship between variables were performed using Lisrel software. Studies indicate all the hypothesis are accepted and the theoretical model is confirmed. The results show that organizational innovation and managerial innovation have positive effects on the success of knowledge based companies, the results also indicate that organizational innovation have more indirect influence in companies‟s success through innovation intensity, furthermore, innovation intensity has the most influence in companies success rate.
    Keywords: Organizational Innovation, Managerial Innovation, Innovation Intensity, Knowledge Based Company, Success