فهرست مطالب

مجله مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی یزد
سال دوازدهم شماره 4 (زمستان 1396)

  • تاریخ انتشار: 1397/01/20
  • تعداد عناوین: 8
|
  • مسعود میرزایی* صفحه 226
  • حامد عباسی کسانی*، محسن حاجی زین العلابدینی، امین رئیسی صفحات 227-239
    مقدمه
    فناوری اطلاعات و ارتباطات موجب ظهور شیوه های نوین آموزش و یادگیری شده است. یادگیری الکترونیکی نیز یکی از شیوه-های نوین یادگیری در عصر حاضر است؛ بنابراین برای کارآمدی نظام یادگیری الکترونیکی باید آسیب هایی که بر سر راه آن وجود دارد را شناسایی و رفع کرد. هدف پژوهش حاضر نیز تبیین آسیب های نظام یادگیری الکترونیکی دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران بر اساس مدل خان می باشد.
    روش بررسی
    این پژوهش، یک پژوهش کیفی با رویکرد تحلیل محتوا از نوع مقوله بندی هست. جامعه آماری پژوهش را اساتید و کارشناسان بخش یادگیری الکترونیکی دانشگاه های علوم پزشکی سطح شهر تهران تشکیل دادند که از روش نمونه گیری هدفمند برای انتخاب آن ها استفاده شد و تعداد «8 نفر» به عنوان نمونه پژوهش انتخاب شدند. ابزار پژوهش نیز مصاحبه نیمه ساختاریافته بود. برای تحلیل یافته های حاصل از مصاحبه نیز از روش تحلیل محتوا به شیوه مقوله بندی استفاده شد.
    نتایج
    بر اساس مدل خان، آسیب های نظام یادگیری الکترونیکی دانشگاه ها مورد بررسی در ابعاد ذیل طبقه بندی شد که شامل |«بعد آموزشی» شامل مولفه های برنامه ریزی آموزشی، منابع انسانی، ساختار سازمانی، روش تدریس، و محتوای آموزشی؛ از «بعد فناورانه» شامل مولفه های زیرساخت، کیفیت، و امنیت؛ از «بعد طراحی رابط کاربری» شامل مولفه های دانش پایه، شفافیت، سازماندهی مجدد محتوا؛ از «بعد ارزشیابی» شامل مولفه های استاندارد ارزشیابی، و اجرای ارزشیابی؛ از «بعد مدیریت» شامل مولفه-های برنامه ریزی، ساختار سازمانی، و دیدگاه مدیران؛ از «بعد اخلاقی» شامل مولفه های جایگاه آموزش الکترونیکی، اخلاق حرفه ای، و قانون و مقررات؛ از «بعد سازمانی» شامل مولفه های تغییر، سیاستگذاری، نگرش، هدف گذاری؛ و از بعد پشتیبانی شامل مولفه های سرمایه گذاری، و منابع علمی می باشد
    نتیجه گیری
    با توجه به یافته های پژوهش، نظام یادگیری الکترونیکی دانشگاه های علوم پزشکی به عنوان یک نظام نوین در عرصه آموزش و یادگیری، دارای آسیب های متعددی است و دانشگاه های علوم پزشکی باید سعی کنند تا با شناسایی آسیب های هر بخش نظام یادگیری الکترونیکی، نسبت به رفع آسیب ها اقدام نمایند و زمینه پیشرفت این نوع آموزش در علوم پزشکی را فراهم نمایند.
    کلیدواژگان: آسیب شناسی، یادگیری، یادگیری الکترونیکی، مدل خان، دانشگاه علوم پزشکی
  • فاطمه حسین زاده*، حسین فیروزی، علی سیاه پشت خاچکی صفحات 240-247
    مقدمه و اهداف
    دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی از آغاز پیدایش تاکنون ادوار متفاوتی را پشت سر گذاشته اند و مسئولیت هایی بزرگتر را برعهده گرفته اند. در حالیکه در آغاز این موسسات بیشتر مسئولیت آموزش نسل های آتی را فراروی خود داشتند به تدریج پژوهش و تحقیق نیز جزو اجزای لاینفک آنها شد و نسل جدیدی از دانشگاه ها متولد شدند که جدا از کار آموزشی خود به فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی در عرصه های مختلف دانشی نیز روی آوردند لذا هدف از تحقیق حاضر بررسی حرکت بسوی نسل سوم دانشگاه های علوم پزشکی هست.
    روش بررسی
    این تحقیق عنوان می دارد که دانشگاه مدرن از بدو پیدایش، سه نسل مختلف را تجربه کرده است. دانشگاه های مدرن نسل اول، عموما آموزشی و مبتنی بر فعالیت های تعلیمی، و دانشگاه های نسل دوم، عموما پژوهشی و مبتنی بر فعالیت های تحقیقاتی بودند. نسل سوم دانشگاه های علوم پزشکی، عموما مبتنی بر کارآفرین در حوزه علوم پزشکی و حل مسائل جامعه با رویکرد علمی و نظام یافته در تعامل با محیط پیرامونی هستند لذا روش بررسی در این تحقیق از نوع توصیفی بوده است.
    یافته ها
    در دانشگاه نسل سوم، محور و ماموریت کانونی نظام دانشگاهی، کارآفرین در حوزه علوم پزشکی است. در تمامی گروه های علمی، آموزش کارآفرین در حوزه علوم پزشکی همسو با طبیعت و ویژگی هر گروه علمی و در گروه های فنی مهندسی و پزشکی، آموزش کارآفرین در حوزه علوم پزشکی و توسعه مهارت بر مبنای نیازهای هر گروه و رشته علمی، باید مورد توجه باشد.
    نتیجه گیری
    برای شکل گیری دانشگاه نسل سوم و بهره مندی از مزایا و مواهب این نسل دانشگاهی باید مهارت آموزی دانشجویان، اعضای هیئت علمی، مدیران و کارکنان نظام دانشگاهی در کانون راهبردها و سیاست های نهاد دانشگاه و آموزش عالی قرار گیرد. در این تحقیق، به روش مطالعه اسنادی (مرور پژوهش های موجود در زمینه دانشگاه نسل اول و دوم، با محوریت نسل سوم دانشگاه های علوم پزشکی) ارائه می شود.
    کلیدواژگان: دانشگاه نسل سوم، مدرنیته، آموزش عالی، کارآفرین در حوزه علوم پزشکی، مهارت آموزی
  • آرزو فرج پور، زهرا مصطفویان*، محمدعلی راه چمنی صفحات 248-259
    سابقه و اهداف
    آموزش اخلاق و تعهد حرفه ای در پزشکی منحصر به آموزش بالینی نیست. در استراتژی ادغام عمودی در آموزش پزشکی قرن 21،دروس علوم پایه نیز می توانند آغازگر آموزش مفاهیمی چون تعهد حرفه ای، تفکر انتقادی، برقراری ارتباط موثر،تعامل، مشارکت و یادگیری خودمحور باشند.
    روش بررسی
    این مطالعه به روش مروری و با استفاده از جستجوی کلمات کلیدی «سوگند جسد»، «تعهد حرفه ای»، «کالبدشکافی جسد»، «ملاحظات اخلاقی»، در پایگاه های داده google scholar، SID، Pub med و به زبان فارسی و انگلیسی از سال 2002 تا 2017 انجام شد. در این مرور متون 26 مقاله کامل در مورد ارتباط تعهد حرفه ای و آموزش درس آناتومی مورد مطالعه قرار گرفت.
    یافته ها
    درس آناتومی مبدا ورود به حرفه پزشکی است و اجساد انسانی به طور معمول برای درک مستقیم و یادگیری ساختار بدن انسان که پایه درک مبانی بیماری ها و معاینات بالینی است به کار رفته و اغلب به ابعاد اخلاقی و انسانی آن توجه نمیشود، از این فرصت باید جهت توسعه نگرش های اخلاقی، دلسوزی، شفقت و نوعدوستی بهره برد. صاحب جسد بدن خود را جهت ارتقای آموزش پزشکی و خدمت به جامعه اهدا نموده است و دانشجویان بایستی این سخاوت و مروت را پاس داشته و این پیکرهای بی روح را به عنوان اولین بیمار و مربیان خاموش تکریم نمایند.
    نتیجه گیری
    برگزاری مراسم رسمی چون سوگند جسد در ابتدای دوره آموزش آناتومی و یا تجلیل و یادبود در انتهای سال تحصیلی و نیز استفاده از روش های آموزش و ارزیابی پروفشنالیسم و تعهد حرفه ای در طی آموزش آناتومی از جمله فعالیت هایی است که جهت ترویج آموزش پروفشنالیسم و اخلاق پزشکی توصیه می گردد.
    کلیدواژگان: تعهد حرفه ای، سالن تشریح، کالبد شکافی، جسد، سوگند جسد
  • شفیقه محمدی تبار*، خدیجه محمدی، پروین رهنما، ویدا سپاهی صفحات 260-272
    مقدمه
    فرایندهای جاری سیاستگذاری بدون استفاده از مشارکت انجمن های علمی و دانشگاهیان صورت می گیرد که چنین ساختاری نظام علمی را با مشکلاتی مواجه می سازد. لذا این پژوهش با هدف تبیین دیدگاه های اعضا هیات علمی پرستاری و مامایی در مورد سیاست گذاری های آموزشی انجام شد.
    روش بررسی
    این یک مطالعه کیفیاست که بر اساس رویکرد قراردادی انجام شده است. برای جمع آوری داده ها از مصاحبه انفرادی نیمه ساختاریافته استفاده شد. مصاحبه های نیمه ساختار یافته تا اشباع داده ها ادامه یافت. شرکت کننده ها بر اساس نمونه گیری مبتنی بر هدف وارد مطالعه شدند. شرکت کننده ها شامل 12 نفر از اعضاء هیئت علمی دانشکده پرستاری و مامایی بودند. همه مصاحبه ها ضبط شد و کلمه به کلمه پیاده شد. و برای تحلیل داده ها از روش تحلیل محتوای کیفی استفاده شد.
    نتایج
    با استفاده از تحلیل دست نوشته ها، در ابتدا 321 کد به دست آمد و پس از آن این کدها بر اساس شباهت ها و تفاوتهایمفهومی خلاصه سازی و طبقه بندی شدند و در نهایت در قالب 3 طبقه اصلی و 6 طبقه فرعی تبیین گردید که بی توجهی به ماهیت رشته های مختلف در سیاستگذاری ها، نداشتن شناخت کافی سیاستگذاران از شرایط کاری اعضای هیات علمی پرستاری و مامایی، بعنوان عوامل اصلی ضعف در سیاستگذاری ها، و عدم آشنایی مدیران دانشکده ها با مدیریت آموزش عالی و وجود نظام سیاستگذاری متمرکز در نظام آموزش عالی بعنوان موانع تعدیل ضعفهای سیاستگذاری ها، ایجاد مشکلات جسمی و روانی برای اعضای هیات علمی و تاثیر منفی ضعفهای موجود در سیاستگذاری بر روی کیفیت آموزش و پژوهش بعنوان پیامدهای آن یافت شد.
    نتیجه گیری
    پیشنهاد می گردد که سیاستگذاران حیطه آموزش عالی در پرستاری و مامایی در سیاستهای موجود تجدید نظر نمایند و با توجه ویژه به خصوصیات این رشته ها از اعضا هیات علمی این رشته ها نیز نظر خواهی نمایند.
    کلیدواژگان: عضو هیات علمی، پرستاری، مامایی - سیاستگذاری - تحقیق کیفی
  • لیلی صالحی* صفحات 273-285
    سابقه و هدف
    اهمال کاری تحصیلی از مشکلات شایع در بین دانشجویان است و از اصلی ترین عوامل شکست در رابطه با مسائل مرتبط با یادگیری است. این مطالعه باهدف بررسی اهمال‏کاری تحصیلی و ارتباط آن با مولفه های تئوری شناختی اجتماعی در دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی البرز در سال 1396 انجام گرفت.
    روش ها
    این مطالعه مقطعی بر روی 300 دانشجوی انتخاب شده به روش تصادفی طبقه ای انجام گرفت. ابزار گردآوری داده شامل مشخصه های دموگرافیک، پرسشنامه اهمال کاری تحصیلی و سازه های الگوی شناخت اجتماعی بود. نتایج این مطالعه به کمک نرم افزار SPSS و با در نظر گرفتن سطح معنی داری 05/0 با استفاده از آمار توصیفی و تحلیلی ( T Test– Anova– ضریب همبستگی پیرسون و آنالیز رگرسیون خطی) مورد تحلیل قرار گرفت.
    یافته ها
    میانگین سنی دانشجویان موردمطالعه 8/8± ./22 بود که 59% دختر و 80% مجرد بودند. میانگین نمره اهمال کاری تحصیلی 24/4 ± 41/12 بود و اختلاف بین زنان و مردان، متاهلین و مجردان، گروه های مختلف سنی و رشته ای از این نظر معنی دار بود. بین اهمال کاری تحصیلی و خودکارآمدی و خودکنترلی همبستگی خطی- منفی و معنی داری وجود داشت و این دو متغیر از عوامل پیش بینی کننده اهمال کاری تحصیلی در بین دانشجویان بودند.
    نتیجه گیری
    خودکارآمدی و خودکنترلی دو متغیر پیش بینی کننده اهمال کاری تحصیلی می باشند که با طراحی راهبردهای مناسب در این زمینه می توان شاهد کاهش اهمال کاری تحصیلی بود.
    کلیدواژگان: اهمال کاری، اهمال کاری تحصیلی، نظریه شناخت اجتماعی بندورا
  • حسن میسایی*، مژگان محمدی مهر صفحات 286-298
    اهداف
    ارزیابی کیفیت خدمات آموزشی در دهه های اخیر یکی از مهمترین مسائل آموزش عالی است. مدل سروکوآل (مدل تحلیل شکاف) به ارزیابی کیفیت خدمات از دیدگاه مشتریان می پردازد. با بررسی شکاف بین انتظارات و ادراکات دانشجویان از کیفیت خدمات آموزشی، می توان به برنامه ای مناسب جهت ارتقا کیفیت خدمات آموزشی دست یافت. این مطالعه به منظور ارزیابی کیفیت خدمات آموزشی دانشکده ی ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر دانشگاه تهران بر اساس مدل سروکوآل انجام شده است.
    روش ها
    این مطالعه به روش تحلیلی- مقطعی بر روی تعداد 220 نفر از دانشجویان دانشکده ی ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر دانشگاه تهران انجام شد. نمونه گیری به روش تصادفی ساده بود. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه استاندارد سروکوآل در دو بخش استفاده گردید. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS22 و با کمک آمار توصیفی و آزمون های کولموگروف–اسمیرنوف، تی–تست، آنالیز واریانس یک طرفه و رگرسیون لجستیک انجام شد.
    یافته ها
    در تمامی ابعاد کیفیت خدمات آموزشی شکاف منفی وجود داشت. بیشترین میزان مربوط به بعد پاسخگویی (680/1-) و کمترین میزان مربوط به بعد همدلی (890/0-) بود. در ابعاد پاسخگویی و فیزیکی در سطوح جنسیت تفاوت معناداری وجود داشت. ابعاد مختلف کیفیت در سطوح رشته ی تحصیلی دارای تفاوت معناداری بود. بر اساس رگرسیون لجستیک، متغیرهای جنسیت و رشته-ی تحصیلی پیشگویی کننده های مناسبی برای شکاف کیفیت بودند.
    نتیجه گیری
    انتظارات دانشجویان فراتر از ادراک آنها از کیفیت خدمات آموزشی است. در جهت بهبود کیفیت خدمات آموزشی باید ابعاد پاسخگویی و همدلی در اولویت قرار گیرند.
    کلیدواژگان: مدل سروکوآل، مدل تحلیل شکاف، کیفیت، آنالیز واریانس یک طرفه، رگرسیون لجستیک
  • لیلا سبزمکان، لیلا کاووسی آرایی، شیوا حسینی*، سارا علی اکبرپور صفحات 299-301
|
  • Hamed Abbasikasani *, Mohsen Haji Zeynalgabedini, Amin Raisi Pages 227-239
    Introduction
    Information and communication technology has led to emergence of new ways of teaching and learning. E-learning is one of the new ways of learning in the present era. For the e-learning system to be effective, the current e-learning system should be assessed and. The aim of the present study was to investigate the pathology of e-Learning system in Tehran University of Medical Sciences based on Khan Model.
    Methods
    This is a qualitative research with a content analysis approach. The population of the study was the e-learning experts and professors of Tehran Universities of Medical Sciences who sampled purposefully, after eight interviews, saturation was achieved. A semi-structured questionnaire was used to interview. To analyze the interviews and field notes, content analysis by means of codification was used.
    Results
    According to the Khan model, the damage to the electronic learning system of universities was categorized in the following dimensions, including: "Educational dimension" including components of educational planning, human resources, organizational structure, teaching method, and educational content; The "technical dimension" includes the components of the infrastructure, quality, and security; the "dimensional design interface" includes basic knowledge components, transparency, content reorganization; the "evaluation dimension" including the standard components of the evaluation, and the implementation of the evaluation ; The "dimension of management" includes planning components, organizational structure, and manager's view; the "ethical dimension" includes the components of Amo According to the Khan model, the damage to the electronic learning system of universities was categorized in the following dimensions, including: "Educational dimension" including components of educational planning, human resources, organizational structure, teaching method, and educational content; The "technical dimension" includes the components of the infrastructure, quality, and security; the "dimensional design interface" includes basic knowledge components, transparency, content reorganization; the "evaluation dimension" including the standard components of the evaluation, and the implementation of the evaluation ; The "dimension of management" includes planning components, organizational structure, and manager's view; the "ethical dimension" includes the components of Amon’s position Electronic ethics, professional ethics, and law and regulation; from the "organizational dimension" includes components of change, policy, attitude, and targeting, and from the support dimension, including investment components, and scientific resources’ position Electronic ethics, professional ethics, and law and regulation; from the "organizational dimension" includes components of change, policy, attitude, and targeting, and from the support dimension, including investment components, and scientific resources.
    Conclusion
    According to the findings, the electronic learning system of medical universities has been affected by. Decision makers should identify each affected sections of the electronic learning system in order to eliminate the pitfalls and provide the ground for advancement of this type of education in medical sciences.
    Keywords: Pathology, learning, e-learning, Khan Model, medical sciences
  • Fateme Hoseinzadeh *, Hosein Firozie, Ali Siahposhtkhachki Pages 240-247
    Introduction
    Critical thinking is an essential skill and the ultimate goal for medical education. This study aimed to compare the critical thinking skills among medical and paramedical students who studied at the Fasa University of Medical Science.
    Method
    A cross- sectional analytical study was conducted on 231 medical and paramedical students in 2015. The subjects were selected using a randomized stratified method. The critical thinking of students was investigated using California B questionnaire. Data were analyzed using descriptive statistics by SPSS v. 22.0.
    Results
    The mean score of student's critical thinking was (2.3 ± 7.11). The results showed an overall weakness in utilizing critical thinking skills in Fasa medical students. Also, the overall mean scores of critical thinking skill and different aspects of the skill were compared across the two groups. A significant difference was found between the two groups.
    Conclusion
    University education should address the critical thinking skills more. To achieve this, universities should train their students accordingly.
    Key words: Critical thinking, skill, education, medical, paramedical, students, Fasa University of Medical Science
    Keywords: Critical thinking, skill, education, medical, paramedical, students, Fasa University of Medical Science
  • Arezo Farajpor, Zahra Mostafaviyan *, Mohammad Rah Chamani Pages 248-259
    Introduction
    Medical ethics and professionalism is not limited to clinical course. With the implementation of vertical integration strategy in medical education in the 21st century, concepts such as professionalism, critical thinking, effective communication, collaboration and self-directed learning can be educated in basic sciences too.
    Methods
    In this review article, the key words "cadaveric oath", "professionalism", "cadaveric dissection", "ethical considerations" were searched in the google scholar, SID, Pub med databases in Persian and English and from 2002 to 2017. The 26 accessible full articles in this regard were studied.
    Results
    Dissection hall is the entry to medical profession for new medical students Thus, nurturing them with professionalism aspects must be considered. Typically, cadaveric dissection lead to direct perception and deep learning of structure of the human body that itself is a fundamental for disease understanding and physical exams but attention to the ethical, human and emotional aspects of it often to be missed. Dignity and respect to cadavers Emphasizes human aspects and therefore, this opportunity should be used to develop ethical attitudes, empathy, compassion and philanthropy benefited. A cadaver belongs to person that donated it to improve medical education and community health so students must respect the generosity and mercy and Honor the cadavers as the first patient and silent teachers.
    Conclusion
    Holding formal ceremony such as cadaveric oath at the beginning of course or memorial celebrating and commemorating at the end of the academic year in addition to use teaching and evaluation methods of professionalism during course is recommended to promote professionalism and medical ethics.
    Keywords: professionalism, cadaveric dissection, medical ethics, cadaveric hall, cadaveric oath
  • Shafigheh Mohammaditabar *, Khadigheh Mohammady, Parvin Rahnama, Vida Sepahi Pages 260-272
    Introduction
    Several current academic policies are being developed without participation of academics and relevantscientific associations in Iran. This study was conducted to explain the views of academics of nursing and midwifery on the development of current educational and research policies.
    Method
    This qualitative study was conducted on 12 academic members of the Faculty of Nursing and Midwifery. Semi-structured interviews were conducted and continued until data saturation was achieved. Purposive sampling was used to recruit the participants. All interviews were tape recorded and transcribed verbatim. A content analysis approach was used to explore the data.
    Results
    Overall, 321 codes were found, and then these codes were summarized and categorized based on conceptual similarities and differences and ultimately described in three main categories and six sub categories. "Ignoring the nature of different disciplines in policy making" and, "lack of policymaker's awareness of working conditions" was the main factors identified by the faculty members. "Lack of recognition of college administrators from higher education management" and "the existence of a centralized policy system in the higher education system" were identified as barriers to contribution to policy development by the academic staffs.
    Conclusion
    It is recommended that policy-makers in the field of higher education in nursing and midwifery consider revision of existing policies and pay special attention to the requirements of these disciplines. We also suggest involving more nursing faculties in the future policy making endevours.
    Keywords: Faculty, nursing, midwifery, qualitative
  • Leili Salehi * Pages 273-285
    Introduction
    Academic procrastination is one of the most common problems among students and is one of the main barriers for learning. This study aimed to investigate academic procrastination and its relation with the components of 'social cognitive theory" in students of Alborz University of Medical Sciences in 2017.
    Method
    This cross-sectional study was conducted on 300 students who selected according to stratified random sampling. The data gathering tool included demographic characteristics, academic procrastination questionnaire and 'Social Cognitive Theory' constructs. The results of this study were analyzed using SPSS software and taking into account the significance level of 0.0.
    Results
    The mean age of participants was 22.0 ± 8.8, of which 59% were female and 80% were single. The average score of academic procrastination was 12.41 ± 4.14. The difference between females and males, married and singles, different age groups was statistically significant in relation to procrastination. There was a linear, negative and significant correlation between academic procrastination, self-efficacy and self-control..
    Conclusion
    Self-efficacy and self- control are two predictors of academic procrastination. By implementing appropriate strategies in this field, we may expect a decrease in academic procrastination.
    Keywords: Procrastination, academic, social cognitive theor
  • Hasan Misaii *, Mojgan Mohammadimehr Pages 286-298
    Introduction
    Evaluating the quality of educational services is one of the most important jobs of the higher education. The SERVQUAL model for gap analysis evaluates the quality of services based on customer’s viewpoint. A good plan for increasing educational services quality can be achieved by SERVQUAL model. This study aims to evaluate the quality of educational services at Faculty of Mathematical, Statistics and Computer Sciences of Tehran University based on SERVQUAL model.
    Methods
    This cross-sectional analytic study undertook on 220 randomly selected enrolled students of the faculty using SERVQUAL questionnaire. Descriptive statistics and Kolmogorov-Smirov, t-test, one way ANOVA and logistic regression were administered by SPSS V.22.0 for data analysis.
    Result
    Negative gap existed in all dimensions. The maximum gap was identified for Responsiveness dimension (-1.680) and the minimum gap was observed for Empathy dimension (-0.890). Males and females were different in Responsiveness and Physical dimensions. Gender and field of study variables were appropriate predictors for quality gap based on logistic regression modeling.
    Conclusion
    Students’ expectations are greater than their perceptions. In order to increase educational services quality, priority must be given to Responsiveness and Empathy dimensions.
    Keywords: SERVQUAL Model, Gap Analysis Model, quality students, Tehran University