فهرست مطالب

فصلنامه سیاست
سال چهل و دوم شماره 3 (پیاپی 23، پاییز 1391)

  • تاریخ انتشار: 1391/10/20
  • تعداد عناوین: 15
|
  • کیامرث اشتریان، راضیه امامی میبدی صفحات 1-15
    در این مقاله، هدف نشان دادن اهمیت و اصول پیشین? پژوهش است و معتقدیم در ورای صورت ساد? پیشین? پژوهش، نکاتی ظریف نهفته است که بخشی مهم از جان پژوهش را تشکیل می دهد. پیشین? پژوهش نوعی مستندسازی انتقادی دربار? پژوهش های انجام شده است و بر این بنیان معرفتی استوار است که شناخت، امری بین الاذهانی است. وضعیت کنونی ادبیات علمی در ایران به گونهای است که اطلاعرسانی به پژوهشگران از جدیدترین دستاوردهای علمی در جهان و نیز از کارهای انجام شده در کشور ضرورتی اساسی است. اطلاع از آنها می تواند ما را از دوباره کاری ها حذر دهد و تلاش های علمی را صرف کارهای کاملا جدید و پیشبرد مرزهای علم کند. از این رو، باید فعالیت های پژوهشی مستقل تحت عنوان مرور ادبیات علمی در دستورکار مراکز پژوهشی و دانشکده های ما بویژه پایان نامه های کارشناسی ارشد قرار گیرد. در واقع، یکی از اهداف اصلی ما توجیه نظری و روش شناسی این اقدام در دانشگاه های ایران است.
    کلیدواژگان: برنامه پژوهشی، پیشینه پژوهش، روش پژوهش، مرور ادبیات، موسسات پژوهشی
  • علی اشرف نظری، علیرضا صحرایی صفحات 17-34
    یکی از رویکردهایی که اندیشمندان علوم اجتماعی و سیاسی برای بررسی مفاهیم و تحول آن مورد توجه قرار می دهند؛ رویکرد پدیدارشناسی است. این رهیافت که از جمله رهیافت های پیچیده در عرصه علوم اجتماعی و سیاسی به شمار می رود اشتراکات بارز با رهیافت های تفسیری دارد که در پایان قرن بیستم میلادی علیه پوزیتیویسم و امپریسیسم رشد کرد. پرسش اصلی این پژوهش، پرسش از میزان و نحوه کاربری روش پدیدارشناسی در عرصه علوم سیاسی است. به عبارت بهتر، سوال از امکان یا امتناع کاربرد دانش و روش پدیدارشناسی در قلمرو مزبور است و اینکه چگونه و در چه ابعادی می توان از پدیدارشناسی برای فهم و توضیح علوم سیاسی استفاده کرد؟ مدعا و مفروض این تحقیق آن است که امکان استفاده از دانش پدیدارشناسی در عرصه های مختلف علوم سیاسی کاملا منتفی نیست و می توان با حذف جوانب ناهمساز آن، ازاین روش برای تجزیه و تحلیل پژوهش های سیاسی استفاده کرد.
    کلیدواژگان: آگاهی، پدیدارشناسی، دازاین، روش شناسی، شوتز، مرلوپونتی، هایدگر، هوسرل
  • جلال درخشه صفحات 37-55
    یکی از پرسش های دیرینه و پایدار در حوزه اندیشه سیاسی، پرسش نسبت اخلاق و سیاست می باشد. نتیجه تامل درباره چنین نسبتی منجر به شکل گیری نگرش های متفاوتی شده است. عده ای معتقدند که کاربرد موثر قدرت سیاسی با رعایت اصول و موازین اخلاقی سازگاری ندارد و در نتیجه هیچ آرمانی بدون اعمال قدرت حتی عدالت تحقق نخواهد داشت. در مقابل گروهی معتقدند که اصول اخلاقی بخودی خود آنقدر ارجمند است که باید به صورت دائم تمایلات گسیخته قدرت سیاسی را مهار کند و گرنه سیاست هیچ ارزشی ندارد. مقاله حاضر سعی خواهد کرد که پرسش این نسبت را در اندیشه و عمل حکومتی امام علی(ع) مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار داده و پاسخی در خور عرضه دارد.
    کلیدواژگان: اخلاق، اخلاقی سیاسی، امام علی(ع)، سیاست، سیاست اخلاقی
  • محمد جواد هراتی، مسعود معینی پور صفحات 59-78
    پس از هر انقلابی، حساس ترین مساله، موضوع تداوم و آینده انقلاب بوده است. از این منظر مقاله حاضر تلاش می کند تا با توجه به اهمیت آینده انقلاب اسلامی ایران و با در نظر گرفتن فشار های بین المللی علیه آن، با استفاده از شیوه سناریو نویسی به عنوان یکی از شیوه های آینده پژوهی، به طرح برخی سناریو های مطرح درباره آینده حیات سیاسی انقلاب اسلامی پرداخته و تحلیلی از آینده ارائه دهد. در این پژوهش با طرح و نقد چند سناریو در بحث مورد نظر، این فرضیه مورد تایید قرار خواهد گرفت که انقلاب اسلامی ایران با در نظر گرفتن پارامتر های مختلف، روند بالنده ای را در حیات سیاسی خود تجربه خواهد نمود.
    کلیدواژگان: آینده پژوهی، انقلاب اسلامی، سناریو نویسی
  • کیامرث جهانگیر، ابراهیم شفیع پور صفحات 79-93
    در انقلاب اسلامی 1357 ایران، عناصری محوری وجود داشت که با نقش آفرینی خود از یک سو موجبات تضعیف رژم فاسد گذشته را و از سوی دیگر، تحول و حرکت انقلابی را در اقشار مختلف مردم ایران فراهم آورد. شناخت و بررسی این عوامل و کشف رابطه تعاملی و انداموار آن و بدست آوردن چارچوب، قواعد و کارکردهای آن در جهت نیل به ارائه الگویی ویژه در انقلاب اسلامی ایران، کاری است که این مقاله آن را وجه همت خود قرار داده است.
    در انقلاب اسلامی 1357 ایران، عناصری محوری وجود داشت که با نقش آفرینی خود از یک سو موجبات تضعیف رژم فاسد گذشته را و از سوی دیگر، تحول و حرکت انقلابی را در اقشار مختلف مردم ایران فراهم آورد.
    کلیدواژگان: الگو یابی، امام خمینیره، انقلاب اسلامی، روحانیت، مردم، ولایت فقیه
  • محمدجعفر جوادی ارجمند، مرتضی اسمعیلی صفحات 97-113
    تغییر شرایط و مطرح شدن مولفه های جدید و تاثیر گذار در عرصه بین المللی باعث شده است تا کشورها برای پیشبرد هر چه بهتر منافع ملی خود، به نقش دیپلماسی عمومی در سیاست خارحی اهمیت بسیار قائل شوند. نوشتار حاضر با تمرکز بر جایگاه دیپلماسی عمومی در روابط ایران و کشورهای فارسی زبان افغانستان و تاجیکستان در صدد پاسخگویی به دو سوال ذیل است: آیا جمهوری اسلامی ایران در روابط خود با کشورهای فارسی زبان افغانستان و تاجیکستان دیپلماسی عمومی را مورد توجه قرار داده است؟ و دیگر اینکه دیپلماسی عمومی جمهوری اسلامی ایران در کشورهای فارسی زبان افغانستان و تاجیکستان چه تاثیری بر روابط سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی با این کشورها داشته است؟
    کلیدواژگان: افغانستان، تاجیکستان، دیپلماسی عمومی، کشورهای فارسی زبان
  • بهرام مستقیمی، مجیدمحمد شریفی صفحات 115-134
    حادثه یازده سپتامبر یکی از اثر گذارترین وقایع بین المللی در سیاست بین الملل به شمار می رود. این رویداد فصلی جدید را در مناسبات بین المللی آغاز و از ابعاد مختلف بر سیاست های قدرت های بزرگ و همچنین نهادهای بین المللی اثر گذاشت. ناتو، نهاد اصلی تامین کننده امنیت غرب نیز از این رویداد متاثر شد و تغییراتی در راهبرد و روند برخورد آن با عوامل تهدید کننده امنیت غرب و فرایند گسترش آن پدید آمد. در این مقاله بقاء و تداوم ناتو پس از جنگ سرد و نگاه نظریه های نوواقع گرایی و نهادگرایی نو لیبرال در این باره، بویژه تاثیر رویداد یازده سپتامبر بر روابط فراآتلانتیک و همچنین ماده پنج اساسنامه ناتو بررسی می شود.
    کلیدواژگان: یازده سپتامبر، تروریسم، وحشت افکنی، روابط فرآتلانتیک، گسترش ناتو، ماده پنج
  • مجید بزرگمهری صفحات 135-151
    تداوم حیات ناتو پس از جنگ سرد و انحلال پیمان ورشو و گسترش آن به شرق پرسش هایی عدیده را درباره آینده این سازمان مهم نظامی - سیاسی در نظام بین الملل به میان آوردن است. عضویت ده کشور از حوزه بالتیک و اروپای شرقی روند رو به گسترش این سازمان را نشان می هد. سه کشور جمهوری چک، لهستان و مجارستان در مارس1999 و هفت کشور بلغارستان، استونی، لتونی، لیتوانی، اسلواکی و اسلونی در مارس 2004 به ناتو ملحق شده اند. این سازمان همکاری هایی با گرجستان و مولداوی آغاز کرده است که خطوط قرمز روسیه تلقی می شوند. کشور روسیه نیز در دو دهه اخیر با مسائل متعدد در سیاست خارجی خود روبرو بوده است.
    کلیدواژگان: آمریکا، روسیه، گسترش به شرق، ناتو
  • مصطفی ملکوتیان، سید حمید حسینی صفحات 153-164
    پس از فروپاشی اتحاد شوروی، کشور تازه استقلال یافته گرجستان با توجه به موقعیت جغرافیایی اش دروازه ورود به قفقاز نام گرفت. این موقعیت تاکنون تاثیری فوق العاده بر چگونگی روابط روسیه با این کشور و غرب داشته است؛ به گونه ای که در موضوع حمله نیروهای نظامی گرجستان به اوستیای جنوبی در سال 2008م. روس ها عکس العمل شدید از خود بروز دادند که غرب حامی گرجستان تصور وقوع آن را نداشت. این منازعه برغم تلاش های رسانه ای و عملی غرب به نفع روسیه تمام شد. پژوهش حاضر تاثیر موقعیت راهبردی گرجستان بر سیاست های فدراسیون روسیه در قبال این کشور و رقابت روسیه – غرب در موضوع گرجستان و برخی دیگر از مسائل راهبردی منطقه قفقاز را بررسی می کند.
    کلیدواژگان: پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو)، جغرافیای سیاسی، ژئوپلتیک، منازعات قومی، موقعیت راهبردی
  • بهاره سازمند، فریبرز ارغوانی پیرسلامی صفحات 165-184
    گام نهادن همزمان چین و کشورهای جنوب شرق آسیا در مسیر رشد و توسعه اقتصادی در سال های اخیر آنها را ناگزیر از تعامل و همکاری کرده است. با این حال و با وجود پیوندهای اقتصادی و مشابهت های نسبی ارزشی و نیز مجاورت جغرافیایی، چالش «تصور تهدید» از چین در میان کشورهای پیرامونی عملا به مثابه مانعی در برابر گسترش همکاری های فراگیر بوده است. این نوشتار با هدف درک و واکاوی ریشه های تکوین و تداوم «تصور تهدید» از چین در میان کشورهای جنوب شرق آسیا ضمن بررسی روندهای روابط دو جانبه به ویژه در سال های بعد از جنگ سرد اختلافات مرزی، تفاوت های ایدئولوژیک و زمینه های اقتصادی را عامل تکوین «تصور تهدید» دانسته و در ادامه به پاسخ ها و رویکردهایی اشاره می کند که از طریق آنها چین سعی در کمرنگ کردن این تصور داشته است.
    کلیدواژگان: اختلافات مرزی، آسه آن، تصور تهدید، جنوب شرق آسیا، چین
  • محمدرحیم عیوضی، سید حسام الدین باب گوره صفحات 187-205
    مقوله شهروندی بسته به قرار گرفتن در بسترهای اجتماعی مختلف تحولات تاریخی گوناگونی را پشت سر گذاشته است، بطوریکه در هر یک از این دوره ها روابط عناصر شاکله آن متغیر و متفاوت بوده است. شهروند جهانی مفهومی است حاصل بازاندیشی در عناصر شاکله شهروندی مدرن، که هویت، حقوق، وظایف، گستره عمل و بسترهای اجتماعی جهانی برای خویش قائل است. سوال اصلی و محوری این مقاله این است که: ایده ی شهروندی، متاثر از تحولات جهانی شدن و پسامدرنیسم چه تحولاتی به خود دیده است و متاخرترین آموزه منتج از آن چه بوده است؟ فرضیه ی نگارنده گان در این مقاله بدین قرار است: آخرین مرحله تکامل شهروندی، نیل به«شهروند جهانی» در دوره پسامدرن و در بستر اجتماعی جهانی شدن است.
    کلیدواژگان: پسامدرنیسم، جهانی شدن، شهروندی، شهروند جهانی
  • ابراهیم متقی، محبوبه شهرابی فراهانی صفحات 207-225
    الگوی رفتار استراتژیک امریکا در دوران بعد از جنگ سرد با تغییرات بنیادینی روبرو شده است. قدرت نرم به عنوان یکی از ابزارهای اصلی سیاست خارجی امریکا مورد توجه نظریه پردازان نئولیبرال قرار گرفته و کاربرد ابزار نظامی در منازعات منطقه ای اهمیت خود را از دست داده است. قدرت نرم را می توان ابزار جنگ نرم امریکا در مناطقی دانست که از اهمیت ژئوپلیتیکی برخوردارند. کاربرد قدرت نرم را می توان زمینه شکل گیری امپریالیسم خوش خیم دانست. نظریه پردازان نئولیبرال تاکید دارند که کاربرد قدرت سخت افزاری منجر به گسترش بحران های ادواری در نظام سرمایه داری امریکا می شود. الگوی رفتار امریکا در بسیاری از کشورهای اروپای شرقی، قفقاز، آسیای مرکزی و خاورمیانه بیانگر کاربرد جنگ نرم در سیاست امنیتی امریکا می باشد. در این مقاله، موضوع جنگ نرم در کشورهای در حال گذار مورد بررسی قرار می گیرد
    کلیدواژگان: امپریالیسم خوش خیم، جنگ نرم، سیاست خارجی، مداخله گرایی نظامی
  • مهدی برات علی پور صفحات 229-246
    جمهوری خواهی را می توان رویارویی با لیبرالیسم در تاکید بر خیرهای اجتماعی و غایات مشترک افراد جامعه، مشارکت سیاسی فعال شهروندان به مثابه عنصر اساسی در زندگی خوب و شناسایی متمایز از آزادی فراتر از آزادی منفی و عدم مداخله دولت در زندگی خصوصی دانست. در دو دهه پایانی سده بیستم، کاستی های لیبرالیسم نفع گرا و وظیفه گرا با اتکای بر احیای سنت جمهوری خواهی مورد انتقاد قرار گرفت. هم اکنون این سنت در پیوند با ایدئولوژی فضیلت مدنی در چارچوب چشم انداز کامیونتاریانیستی گسترشی فزاینده یافته است. مدعای این پژوهش آن است که «جمهوری خواهی کامیونتاریانیستی با ایجاد تعدیلاتی در پیش فرض های اساسی کامیونتاریانیسم رادیکال، در سیاست حمایتی خود تلاش می کند تا با شناسایی دو ویژگی پیوستگی و تفاوت؛ از فروپاشی اجتماعی جلوگیری کند.
    کلیدواژگان: اتزیونی، پیوستگی، تفاوت، جمهوری خواهی، سیاست حمایتی، کامیونتاریانیسم
  • ابراهیم برزگر، محسن سلگی صفحات 247-262
    مقایسه «ابرمرد» نیچه و «انسان کامل» اقبال لاهوری موضوع این نوشتار است تا وجوه افتراق و اشتراک آنها هویدا شود. هر دو فیلسوف رویکردی نو و بدیع به «انسان آرمانی» دارند. ابرمرد نیچه برای نخستین بار بوسیله خود او بیان شده است. انسان کامل تعبیری است که در سپهر اندیشه اسلامی، نخستین بار توسط محی الدین عربی به کار برد. با وجود این، اقبال نیز در تبیین مفهوم انسان کامل به شیوه تقلیدی صرف عمل نکرد، بلکه به گونه ای تاسیسی، تاریخ اندیشیدن درباره انسان کامل را توسعه و تعالی بخشیده است. توجه و علاقه اقبال به نیچه و شباهت های انسان آرمانی آنها سبب شده تا عده ای به اشتباه این دو مفهوم را یکی انگارند. نیچه از مطرح ترین فیلسوفان معاصر غرب در ایران و اقبال، شناخته شده ترین فیلسوف معاصر مسلمان در غرب است. «ابرمرد» و «انسان کامل» دایرمدار و مهم ترین حاصل فکری آنهاست.
    کلیدواژگان: ابرمرد، آرمان، انسان کامل، بازگشت جاودان، جاودانگی، دین و اخلاق
  • باورها و رهبری در سیاست جهان
    علی خواجه نایینی صفحات 265-273
    کتاب «باورها و رهبری در سیاست جهان؛ روش ها و کاربردهای تحلیل رمزگان عملیاتی» بوسیله گروهی از نویسندگان به رشته تحریر درآمده و مارک شیفر و استیفن واکر به ویرایش، جمع آوری و هدایت کلی کتاب پرداخته اند. نویسندگان دراین کتاب به بررسی نقش باورهای بازیگران سیاسی دولتی و غیر دولتی در تصمیم گیری های خارجی پرداخته و چگونگی و روند تاثیرات علی نظام باورها را در گرایشات شناختی رهبران سیاسی مورد تحلیل قرار می دهند. ویژگی برجسته کتاب رویکرد روش شناسی آن است؛ آنجا که از روش تحلیل رمزگان عملیاتی و نظریه بازی ها برای تبیین نظام باورهای سیاستمداران مختلف و چگونگی تعاملات آنها از منظر قدرت استفاده می کند.
    کلیدواژگان: بازی های ذهنی، تحلیل رمزگان عملیاتی، _ رهبری، سیاست جهان، نظام باورها
|
  • Kioomars Ashtarian, Razieh Emami Meibodi Pages 1-15
    In this article authors consider literature and systematic review as a managing process in research institution and Iranian academic milieu. This kind of studies could accelerate researches. Authors propose ways and methods to do adequate literature survey in order to better management in research institutes. Current situation of Iranian academic institution is marked by overlapping researches. That’s why it is necessary to discuss new ways for overcoming this challenge. Our theoretical perspective insist on the fact that literature review is a critical documentation based on an epistemological perspective of interactive knowledge. To this end literature review should be synthetic، analytic، and evolutionary.
    Keywords: Literature review, research institutes, Research Method, research program
  • Aliashraf Nazari, Alireza Sahraie Pages 17-34
    One of the important and serious subjects in recent decades is concentration on methodological issues and its application in various areas. Of course using of different procedures and methods has been taken into consideration by scientist from long time ago. But in recent years focus on this matter which is phenomenology has been clear through various researches. This is one of the most complicated researches in political and social sciences area: which shares specific characteristics with interpretive researches. That developed against positivism and empiricism in 19th century. Application of phenomenological research in politics opens new realms for scientists and scientific elites and creates important theoretical and methodological results. Application and clarifying of some of the methodological and epistemological of this phenomenological research in politics is the main goal of this paper.
    Keywords: Consciousness, Dasein, Husserl, Heidgger, Methodology, Phenomenology, Schutz
  • Jalal Dorakhshah Pages 37-55
    One of the most important and enduring questions in the sphere of Political thought is the kind of The Relationship Between Ethics and Politics. The outcome of such a debate has led to the formation and development of different perspectives. While some scholars believe that there is a practical paradox between exercising effective political power and observing ethical principles، others assume that the ethical principles and values are so dear that must rule over political power. Otherwise politics will be worthless. This paper is an attempt to evaluate The Relationship Between Ethics and Politics in Imam Ali''s View and to find a viable answer to this question
    Keywords: Ethical Politics, ethics, Imam Ali, Political Ethics, Politics
  • Mohammad Javad Harati, Masood Moeinipour Pages 59-78
    Future of revelution is the most important issue after any revolution. Considering the importance of the futue of the Islamic revolation in Iran and the interrational pressure agints it، the present article attempts to analyze future of the Islamic revolution with serario writing method which is one of the future studies methods. Having considerd several possible sevarios، the researcher showed that regarding different paramiters، the Islamic revolution of Iran will experence growth in its future political life. Future of revelution is the most important issue after any revolution. Considering the importance of the futue of the Islamic revolation in Iran and the interrational pressure agints it، the present article attempts to analyze future of the Islamic revolution with serario writing method which is one of the future studies methods.
    Keywords: future, Islamic Revolution, Senario writing
  • Kiamars Jahangir, Ibrahim Shafeepur Pages 79-93
    There were pivotal elements in 1978''s Islamic Revolution of Iran playing such roles which led to the derogation of Pahlavi government on one hand، and set the scene for evolution and revolutionary movement in different classes of Iranians، on the other. Recognizing and studying these factors and discovering their interactional and organic relationship as well as gaining their framework، rules and functions toward developing a special design in Islamic Revolution of Iran comprise the matter at which this article is aimed. There were pivotal elements in 1978''s Islamic Revolution of Iran playing such roles which led to the derogation of Pahlavi government on one hand، and set the scene for evolution and revolutionary movement in different classes of Iranians، on the other.
    Keywords: Imam Khomeini, Islamic Revolution, Pattern, finding, People, Spirituality, Vilayat, e, Faqih
  • Mohammad Jafar Javadi Arjmand, Mortaza Esmaeili Pages 97-113
    Conditions change and use of new and influential components in the international arena has led to countries to advance their national interests better، to place great importance on the role of public diplomacy in Foreign Policy. This Research focuses on the subject of public diplomacy in relations between Iran and the Persian-Language Countries، Afghanistan and Tajikistan، sought to answer two questions: Does the Islamic Republic of Iran in their relations with Persian- Language countries، Afghanistan and Tajikistan، considered public diplomacy or not? In addition this question “What influences had the public diplomacy of the Islamic republic of Iran in the relationships with Afghanistan and Tajikistan on political relations، economic، cultural and community with these countries?
    Keywords: Afghanistan, Persian, Language Countries, Public diplomacy, Tajikistan
  • Bahram Mostaghimi, Majid Mohammad Sharifi Pages 115-134
    9/11 (September) is one of the influential events in the international politics. In fact this event opens a new chapter of transaction in international relation and has been affected great powers policy and international institution in different aspects. NATO as the most important security institution in West also affected by these events. These events have been changed NATO strategy in deal with of threaten to West security. Among this 9/11 has been changed NATO enlargement process. This article examines survival and continue of NATO after the cold war trough Neorealist and Neoliberal Institutional theory، and the changes that 9/11 have in relations of transatlantic countries and Five Provision of NATO and also affects of this changes on NATO enlargement process.
    Keywords: 11 September, Five Provision, NATO enlargement, Terrorism, Transatlantic relation
  • Majid Bozorgmehri Pages 135-151
    At the crux of the evolution of NATO’s new missions and partnerships over the past two decade has been the question of how to deal with the Russian Federation. This remains the key question today. Therefore، this article examines the options NATO and Russia face in developing a new NATO-Russia institutional framework. The Article begins with a brief outline of enlargement of NATO towards East and then tries to discuss the Russia’s relations with NATO institutions since 1991. The second section assesses the implications of the terrorist attacks of September 11 on Russia-NATO relations. Russia’s perceptions of the new threats (including global terrorism، instability in Eurasia and the proliferation of weapons of mass destruction and their means of delivery) and how to counter them are analyzed. The third section of the paper examines the options for the development of future NATO Russia Relations.
    Keywords: NATO. Enlargement to East. Russia. USA
  • Mostafa Malakootian, Seyed Hamid Hosseini Pages 153-164
    After the Soviet Union in newly independent Georgia، the location of his gate and called the Caucasus since this position tremendous impact on how relations with Russia and the West had in this country is a way to attack the topic Georgian forces in South Ossetia in 2008. MD، the severe Russian reaction to Georgia''s pro-West thought it had occurred، the incidence of and despite media efforts and practical West، this conflict will actually benefit Russia by. The strategic location of Georgia study the effect of policies towards the Russian Federation Russia competition - West Georgia in the topic and some other strategic issues will tell the Caucasus region.
    Keywords: Ethnic Conflict, Geopolitic, Political geography, strategic location, the North Atlantic Treaty (NATO)
  • Bahareh Sazmand, Fariborz Arghavani Pirsalami Pages 165-184
    China and South East Asian countries have economic growth in recent years and in this regard they have been forced to interact and collaborate. However، despite the relative value of economic ties and similarities and geographical proximity، the challenge of «threat perception» from china is actually an obstacle to the development of comprehensive cooperation with the neighbor countries in South East Asia. Aim of this paper is to understand the roots of «threat perception» from China among the countries of South East Asia. Hypothesis of this article is that ideological differences، border disputes and economical contexts are the main factors of genesis «threat perception» of China and in the final section of the article points to responses that China applies for reduce this perception.
    Keywords: ASEAN, border disputes, China, South East Asia, threat perception
  • Mohammad Rahim Eivazi, Seyed Hesamodin Babgowreh Pages 187-205
    The category of citizenship depends on happening in difference social contexts، has been distanced various evolutions، that is in each terms، the relationships between structure and it`s elements (factors)، has been differed. The world citizen is a concept that is result of rethinking in structure elements of the modern citizenship that accepts for himself some parameters such as world identity، rights، duties، extent of action and social contexts. The basic and important question in this article is: “The idea of citizenship how much effects on the evolutions of globalization and postmodernism and finally what was the results of it? The hypothesis of writers in this paper is in the following sentence: “Attaining to «World Citizen» in postmodernism term and in the social context of globalization is the last stage of citizenship evolution.”
    Keywords: Citizenship, Globalization, postmodernism, World citizen
  • Ebrahim Motaghi, Mahboobeh Sharabi Farahani Pages 207-225
    Strategic behavior of America has been changed a lot after cold war. Soft power as one of the main principles in foreign and security policies of America has been noted by neoliberals and nowadays using military tools in regional conflicts has lost its importance. Soft power is the main tool for soft war of America in counties with geopolitical importance. Using soft power has provided the background for the benign imperialism. Neoliberals emphasize that using hard power cause periodic crisis in American capitalism system. Behavior of America in many countries of east Europe، Georgia، Middle Asia and Middle East indicates the application of soft war in security policies of America in geopolitical regions. The aim of this study was to evaluate soft war issue in developing countries. Countries which known as broke countries in foreign policy of America are exposed to soft war.
    Keywords: benign imperialism, Broke countries, Foreign Policies, military intervention, Soft war
  • Mahdi Baratalipour Pages 229-246
    Republicanism can introduced as confrontation with Liberalism with emphasizing on social goods and common goal of community members، active political participation of community in order to critical element in good life and recognizing freedom over than negative freedom and non-interference of society in private life. In two last final of twentieth century، defects of utilitarianstic and deontological Liberalism was criticized rely on reviving the tradition of Republicanism. Currently، this tradition has increasingly developed in connection with ideology of civic virtue prospect within communitarianism. The claim of this research is that “Communitarianistic Republicanism with developing Adjustments in the basic assumptions of radical Communitarianism، in supportive policy try to Prevent social disintegration with Identifying both continuities and differences.
    Keywords: Communitarianism, continuities, differences, Etzioni, Republicanism, Supportive Politics
  • Ebrahim Barzegar, Mohsen Solgi Pages 247-262
    In this article، the Nietzsche، s superman and the “perfect man” by iqbal lahoori are compared to the find and share their differences and similarities. Both philosophers have an innovative new approach to the “ideal man”. Nietzsche is one of the most well known conetemporary philosophers in the west and iqbal lahoori is the most well known conetemporary philosophers in the west.”superman” and “perfect man” are the most significant product of their thought. The present article tries to out line and compare the main idea and ideals of the philosopher about the promised man upon which there is more consensus.
    Keywords: eternal recurrence, Eternity, Perfect man, religion, ethic, Superman
  • INQUIRY IN UNDERSTANDING THE DIFFERENCES AND SIMILARITIES SUPERHUMAN NIETZSCHE AND PERFECT MAN IQBL LAHORI
    Ali Khaje Naieni Pages 265-273
    This book examines how beliefs shape leaders'' perceptions of reality and lead to cognitive and motivated biases that distort، block، and recast incoming information from the environment. Using content analysis and formal modeling methods associated with quantitative operational code analysis، contributors analyze how beliefs affect policies related to international security and international political economy. This book examines how beliefs shape leaders'' perceptions of reality and lead to cognitive and motivated biases that distort، block، and recast incoming information from the environment. Using content analysis and formal modeling methods associated with quantitative operational code analysis، contributors analyze how beliefs affect policies related to international security and international political economy.
    Keywords: beliefs, leaders, operational code analysis, subjective games, world politics