فهرست مطالب

پژوهش نامه نظم و امنیت انتظامی - سال نهم شماره 1 (پیاپی 33، بهار 1395)

پژوهش نامه نظم و امنیت انتظامی
سال نهم شماره 1 (پیاپی 33، بهار 1395)

  • تاریخ انتشار: 1395/05/20
  • تعداد عناوین: 7
|
  • کاظم مجتبایی، اسکندر مومنی، محمدعلی عامری صفحه 1
    مقدمه
    با توجه به نقش موثر نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در زمینه ارتقای امنیت، هدف از این تحقیق شناخت راهبردهای انتظامی تبیین شده در نقشه مهندسی فرهنگی کشور در زمینه ارتقای نظم و امنیت عمومی می باشد.
    روش
    این تحقیق به روش کیفی و با استفاده از تکنیک مصاحبه نیمه ساختاریافته صورت پذیرفته است. جامعه آماری تحقیق حاضر عبارت است از: فرماندهان، روسا و مدیران فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، اعم از روسای کلانتری ها، مسئولان مراکز مشاوره و کارشناسان حوزه اجتماعی آن یگان میباشند. بهطورکلی، در این تحقیق با 15 نفر از کارشناسان، خبرگان، فرماندهان، روسا و مدیران مرتبط با موضوع، مصاحبه شده و یافته های مصاحبه بهروش تحلیل ساختاری و از طریق کدگذاری باز، مورد تحلیل قرار گرفتند.
    یافته ها
    یافته های تحقیق نشان داد که که از بین راهبردهای انتظامی نقشه مهندسی فرهنگی کشور، چهار مولفه مشارکت سایر نهادهای اجتماعی و ذیربط، رصد تغییر و تحولات فرهنگی و اجتماعی، اتخاذ تدابیر پیشگیرانه از جرایم و آسیبهای اجتماعی و اقدامات فرهنگی و حمایتی در خصوص افراد آسیبدیده و در معرض آسیب اجتماعی فرهنگی تاثیر بسزایی در ارتقای نظم و امنیت عمومی دارند.
    بحث و نتیجه گیری
    با توجه به اینکه بین راهبردهای انتظامی نقشه مهندسی فرهنگی کشور و نظم و امنیت عمومی رابطه معنی داری وجود دارد. بنابراین، در این راستا لازم است شاخصهایی چون طراحی و اجرای برنامه های جامع فرهنگی انتظامی، تقویت خدمات مشاوره و مددکاری با رویکرد کاهش آسیب های فرهنگی اجتماعی، تدوین و اجرای پیوست فرهنگی طرح-های پیشگیرانه انتظامی و بالاخره مدیریت هوشمند آسیبها و تهدیدهای اجتماعی با رویکرد فرهنگی جهت ارتقای سطح امنیت عمومی و اجتماعی اجرا گردد.
    کلیدواژگان: امنیت، امنیت عمومی و اجتماعی، مهندسی فرهنگی، راهبردهای انتظامی _
  • ابراهیم داودی دهاقانی صفحه 25
    مقدمه
    با عنایت به این که یکی از راهکارهای بررسی عملکرد نگهبان محله، بررسی تاثیر آن در کاهش میزان جرایم است، پژوهش پیش رو با هدف تعیین میزان تاثیر نگهبان محله در پیشگیری از جرم سرقت در محله های دارای نگهبان محله تهران بزرگ، انجام شد.
    روش
    پژوهش حاضر از نوع تحقیقات کاربردی است و به روش توصیفی – تحلیلی انجام شد. در اجرای تحقیق از دو روش اسنادی و پیمایشی استفاده شده است. برای جمع آوری داده ها در بخش ادبیات و پیشینه، از فیش برداری و برای دستیابی به داده های میدانی از داده های رسمی پلیس (برای تحلیل آماری داده های بزه سرقت و بررسی و مقایسه وضعیت این جرم) استفاده شد.
    یافته ها
    یافته های تحقیق ضمن تایید فرضیه اصلی، بیانگر این موضوع است که در مجموع مقایسه کلیه کلانتری های دارای نگهبان و بدون نگهبان تهران بزرگ، بین میزان سرقت و وجود نگهبان رابطه معناداری وجود دارد. به عبارت دیگر می توان بیان کرد که عملکرد نگهبان محله در پیشگیری از سرقت موثر بوده است.
    نتایج تحقیق: نتایج تحقیق بیانگر تاثیر بیشتر نگهبان محله در پیشگیری از سرقت موتورسیکلت، سرقت قطعات خودرو و سرقت از اماکن عمومی در محله های مورد مطالعه است که این امر نشانگر این است که نگهبان محله توانسته است اعتماد شهروندان را تاحدود زیادی در این محلات به دست آورد.
    کلیدواژگان: ارزیابی عملکرد، پیشگیری از سرقت، تهران بزرگ، سرقت، نگهبان محله
  • آیت الله فتحی، بابک موسویفر، نورمحمد رضایی، ابراهیم نوری صفحه 51
    مقدمه
    گسترش فناوری های نوین و ابزارهای چندرسانه ای تغییراتی بسیار عمیق را در باورها، ارزش ها و سبک زندگی مردم بهوجود آورده است و گسترش جهانی این تغییرات به طور دایم، دامنه و شدت بیشتری می یابد و این تغییرات به طور متقابل تاثیری عظیم بر جوانب گوناگون زندگی اجتماعی و فرهنگی به جای می گذارد. ازاین رو این پژوهش باهدف بررسی تاثیر استفاده از شبکه های اجتماعی اینترنتی مانند فیس بوک، تلگرام، تانگو، وایبر و... بر احساس امنیت اجتماعی و هویت ملی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز انجام گرفت.
    روش
    روش تحقیق پژوهش حاضر به صورت توصیفی از نوع علی مقایسهای میباشد. بههمین منظور 181 نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی که بهروش نمونه گیری تصادفی چندمرحله ای انتخاب شدند به پرسشنامه اطلاعات جمعیت شناختی، احساس امنیت اجتماعی و هویت ملی پاسخ دادند.
    یافته ها
    نتایج تحلیل واریانس چند متغیره نشان داد که از مولفه های احساس امنیت اجتماعی، مولفه عملکرد ناجا و قوانین حکومتی در دو گروه افراد دارای عضویت در شبکه های اجتماعی و افراد غیر عضو معنی دار می باشد. با توجه به میانگین ها مشخص می شود که دانشجویان دارای عضویت در شبکه های اجتماعی احساس امنیت اجتماعی کمتری نسبت به همتایان غیر عضو خود کسب کرده اند. همچنین نتایج تحلیل واریانس یک راهه نشانگر این نکته بود که تفاوت معنی داری بین دو گروه (گروه دارای عضویت در شبکه های اجتماعی و افراد غیر عضو) در متغیر هویت ملی وجود دارد.
    بحث و نتیجه گیری
    نتایج تحقیق حاکی از آن است که بایستی اقدامات آگاهیبخشی و مدیریتی در راستای میزان و محتوای مورداستفاده در شبکه های اجتماعی انجام گیرد.
    کلیدواژگان: شبکه های اجتماعی، احساس امنیت اجتماعی، هویت قومی
  • رضا دوستدار، غلامرضا غفاری، حسن آب نیکی، توحید عبدی صفحه 75
    امروزه سازمان هایی که در تعامل و ارتباط پویایی با شهروندان قرار دارند، از سرمایه اجتماعی به عنوان یک نوع دارایی با ارزش به منظور ارتقای توان و قابلیت خود بهره می گیرند. سرمایه اجتماعی از جمله مباحثی تلقی می گردد که از اهمیت بسیاری برای سازمان ها به ویژه سازمان هایی نظیر نیروی انتظامی (پلیس) که در تعامل روزمره با جامعه است، برخوردار می باشد. این در حالی است که باوجود اهمیت بالای این مقوله، هنوز از لحاظ نظری تعریف مشخص و روشنی از سرمایه اجتماعی پلیس وجود ندارد و کارهای تجربی انجام شده نیز اغلب نتوانسته اند تعریف درستی از این مفهوم ارائه نمایند. بنابراین، این پژوهش به دنبال پاسخ به این سوال بوده است که سرمایه اجتماعی پلیس چیست؟ و ابعاد آن کدامند؟ در این پژوهش، سرمایه اجتماعی پلیس از منظر برون سازمانی مد نظر بوده است و برای پاسخ به سوالات فوق، با استفاده از روش کیفی و تحلیل رویکردهای موجود در خصوص سرمایه اجتماعی، تلاش شده است تا تصویر و تعریف روشنی از سرمایه اجتماعی پلیس ارائه شود. بر اساس نتایج تحقیق، سرمایه اجتماعی پلیس عبارت است از: مجموعه ای از ظرفیت ها و قابلیت ها و منابع اجتماعی پلیس شامل: اعتماد مردم به پلیس، مشارکت مردم با پلیس، اقتدار، مقبولیت و مشروعیت پلیس (و به عبارتی پذیرش مردمی پلیس) و وجهه و منزلت اجتماعی پلیس است به نحوی که بهره مندی از این منابع زمینه تولید و بازتولید نظم و امنیت را در عرصه اجتماع و پاسداری از ارزش های آن جامعه فراهم می سازد. این سرمایه با ابعاد «اعتماد مردم به پلیس»، « مشارکت مردم با پلیس»، «اقتدار پلیس» و «مقبولیت و مشروعیت (پذیرش مردمی) پلیس»، «منزلت و وجهه اجتماعی پلیس» قابلیت سنجش و اندازه گیری پیدا می کند.
    کلیدواژگان: سرمایه اجتماعی پلیس، ابعاد، مفهوم سازی نظری
  • حمیدرضا اشراق، علی محمد احمدوند صفحه 109
    مقدمه
    به اعتقاد بسیاری از صاحبنظران مسائل اجتماعی، فرهنگ عنصر جهت دهنده تصمیم های کلان کشور میباشد. فقدان اهداف کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت، فقدان راهبردها و اهداف کلان فرهنگی و... از جمله آسیبهایی است که ریشه در مدیریت، ساختار و برنامه ریزی فرهنگی دارند. در این راستا، پژوهش حاضر به-دنبال طراحی یک الگوی برنامه ریزی راهبردی فرهنگی بهمنظور برنامه ریزی راهبردی سازمان های فرهنگی کشور است.
    روش
    پژوهش حاضر از نظر هدف تحقیق در زمره تحقیقات کاربردی و از نظر پارادایم تحقیق تفسیری ساختاری و از نظر روش تحقیق، توصیفی تحلیلی است. جامعه آماری این تحقیق شامل کلیه خبرگان و صاحب نظران در حوزه امور فرهنگی، برنامه ریزی راهبردی و تدوین راهبردها و جهت گیری های اساسی فرهنگی که دارای تحصیلات تکمیلی مرتبط، برخوردار از تجربه برنامه ریزی راهبردی، دارای سابقه در پست های مدیریتی در سازمان های فرهنگی اجتماعی بزرگ کشور یا مراکز مهم تصمیم گیری می باشند. به همین منظور، به روش نمونه گیری هدف مند 103 نفر بهعنوان نمونه انتخاب و از آنان درخواست گردید که پرسش نامه محقق ساخته را تکمیل نمایند.
    یافته ها
    نتایج تحقیق نشان گر توافق خبرگان حوزه مدیریت فرهنگی کشور بر یک الگو با 4 فاز اساسی و 18 مرحله به عنوان یک الگوی کل نگر، سیستماتیک، درون زا، مشارکتی و... می باشد. که این الگو از برازندگی قابل قبولی برخودار می باشد.
    بحث و نتیجه گیری
    از آنجایی که این الگو از یک توالی و تسلسل منطقی بین فازها، مراحل، و گام ها و... برخوردار است؛ بنابراین، دارای یک نگاه سیستمی به مقوله برنامه ریزی راهبردی فرهنگی است. با توجه به بررسی الگوهای مختلف برنامه ریزی راهبردی در پژوهش حاضر و با توجه به ماهیت مقوله فرهنگ پیشنهاد می شود؛ الگوی برنامه ریزی راهبردی ترکیبی مبتنی بر عوامل حیاتی موفقیت و سناریوهای آینده ارائه شود.
    کلیدواژگان: طراحی الگو، برنامه ریزی، برنامه ریزی راهبردی، مدیریت فرهنگی _
  • مهدی کرمی دهباغی، محمد قاسمی صفحه 141
    مقدمه
    این پژوهش با هدف شناسایی عوامل موثر بر عدم گزارش سرقت توسط مردم به مراکز انتظامی در شهر تهران (از دیدگاه کارکنان ناجا و مردم ) انجام شده است.
    روش
    روش پژوهش اسنادی، پیمایشی و نمونه تعداد 694 نفر از شهروندان شهر تهران و 200 نفر از کارکنان فرماندهی انتظامی تهران بزرگ میباشد. پرسشنامه مورد استفاده محقق ساخته بوده و داده های بهدست آمده با روش آمار توصیفی و روش استنباطی (آزمون فریدمن و ضریب همبستگی ) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.
    یافته ها
    نتایج بهدست آمده نشان میدهد (9/57 درصد ) از پاسخ دهندگان مورد سرقت واقع نشدهاند. از دیدگاه شهروندان، ناامیدی به دلیل عدم امکان کشف با میانگین (48/3 درصد) در صدر مهمترین عوامل عدم گزارش سرقتها قرار دارد و تاخیر در اطلاع از سرقت و گذشت زمان با میانگین (24/ 2 درصد) کم اهمیتترین عامل بوده است. از دیدگاه کارکنان، احساس ناامیدی به دلیل ضعف قانون برای مبارزه با سارقان با میانگین( 48/3 درصد ) مهمترین عامل و پیگیری شخصی برای کشف اموال بدون اطلاع پلیس یا مصالحه با سارق با میانگین (16/2) کمترین عامل عدم گزارش بوده است. نتایج دیگر پژوهش نشان می دهد متغیرهای جمعیت شناختی، سن، جنسیت، وضعیت تاهل، تحصیلات و شغل ارتباط معنی داری با عدم گزارش سرقت نداشتهاند. وسابقه قبلی مال باخته در مراجعه به مراکز انتظامی نیز ارتباط معنی داری با عدم گزارش سرقت نداشته است. اما بین نوع سرقت صورت گرفته با عدم گزارش آن ارتباط معنی داری بهدست آمده است. و به ترتیب بیشترین گزارش سرقت مربوط به سرقت خودرو با)13/95 درصد) و کمترین گزارش سرقت مربوط به جیببری با )67/41 درصد( بوده است .
    بحث و نتیجه گیری
    نتایج پژوهش نشان میدهد متغیرهای جمعیتشناختی تاثیری معنیدار در عدم گزارش سرقتها ندارند و علل عدم گزارش سرقتها را باید در عوامل دیگری خارج از فرد جستجو کرد. عواملی که بیشتر مرتبط با دستگاه های ذیربط هستند. همچنین نوع سرقتها نیز تاثیر مهمی در گزارش یا عدم گزارش سرقت دارند. به نظر میرسد هر چقدر ارزش مادی اموال به سرقت رفته بالاتر و احتمال کشف آن بیشتر باشد مردم انگیزه و تمایل بیشتری برای گزارش پیدا میکنند.
    کلیدواژگان: عدم گزارش سرقت، کارکنان ناجا، شهروندان شهر تهران
  • محمد شریفی صفحه 165
    مقدمه
    امنیت اجتماعی در سطح جوامع ناشی از استمرار وجود ارزشهای فرهنگی چون فرایند اجتماعی شدن، نظم، وفاق و همکاری اجتماعی به حفظ حریم اجتماعی، رفع خطرات، استفاده بهینه از فرصتها و ارتقای سطح زندگی اجتماعی میپردازد و تامین آن مستلزم یک عمل آگاهانه، جمعی و مشارکت همگانی در تعامل با نیروهای تامین کننده نظم وامنیت اجتماعی است. با وجود گستره تاریخی امنیت این مفهوم تنها در دوران مدرن به عنوان یک مسئله اجتماعی مطرح شده وسعی شده به شیوه تجربی و خردمندانه مورد بررسی علمی قرار بگیرد.
    روش
    در این پژوهش به تاثیر نقش آموزه های دینی در امنیت اجتماعی پرداخته شده است. تحقیق حاضر از نوع توصیفی و از روش همبستگی بوده وجامعه آماری آن را دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب در سال 1393تشکیل میدهند. حجم نمونه آماری 370 نفر بوده که به روش نمونه گیری تصادفی انتخاب شده اند. روایی ابزار پژوهش به صورت صوری و پایایی آن با محاسبه ضریب آلفای کرونباخ به تایید رسیده است.
    یافته ها
    یافته های تحقیق نشان داد بین آموزه های دینی در بعد تجربی، بعد دانشی، بعد مناسکی و بعد مشارکتی وامنیت اجتماعی رابطه معناداری وجود دارد.
    بحث و نتیجه گیری
    در این تحقیق به بررسی نقش دینداری دانشجویان در بعد ارزشی، بعد مناسکی و بعد مشارکتی با امنیت اجتماعی اعم از امنیت اخلاقی، امنیت جانی، امنیت مالی و امنیت شغلی پرداخته شده است. نتایج حاکی از آن است که بین حضور در مناسک دینی و امنیت اجتماعی رابطه معناداری وجود دارد. بر اساس بررسی های صورت گرفته از جامعه آماری با احتمال 95 درصد بین دو متغیر دینداری از بعد مناسکی و امنیت اجتماعی رابطه معناداری وجود دارد.
    کلیدواژگان: امنیت اجتماعی، آموزه های دینی، مناسک دینی، ارزش های دینی
|
  • Kazem Mojtabaei, Eskandar Momenei, Mohammad Ali Ameri Page 1
    Introduction
    Considering effective role of Islamic Republice of Iran law enforcement in promotion of security the goal of the present research is to know policing serategies explained in the cultral engineering map of the country in promotion of public security and order.
    Method
    The study is performed via qualitative method using semistructared interview. Statistical socity of the reaserch is composed of FATEB containong sherifs. Directores of adversory centens and social experts of the related unit. As a whole 15 people of subject were interviewed and its finding were analyzed through structural method and coding.
    Findings: Study findings showed that among policing stragies of cultural of engineering map of the contry, there are four items affect public order and security promotion: Cooperation of social organization, observation of cultural and social changes , policies preventing crimes and social losses and finding cultural opretective measures towards damaged peaple or exposed to social-cultural damage persons.
    Discussions and
    Conclusions
    Regarding significant relationship beatween policing startegies of cultheral engineering map and public order and security. Its necessary to implement indicators such as degin and perform comprehensive cultured policing programs, support of advisory services based on reduction of social-cultural index of preventive policing programs and finally, intelligent management of social threats and harms based on culture in order to develope social and public security level.
    Keywords: Order, Security, Public Social Security, Cultural Engineering, Policing Strategies
  • Ebrahim Davoodi Dehaghanei Page 25
    Introduction
    One of the ways to evaluate the performance of local guards is its effect on reduce the rate of crime; this research was conducted to determine the effect of local guards in the prevention of theft in Tehran's district.
    Method
    The present study is an applied research and was conducted by descriptive – analytical method. In conduct the research has been used the survey and documentary methods. The data in the literature were used from notes and official police.
    Findings: The results of study was confirmed the significant relationship between the theft rate and the Existence of local guards in district with local guards than all district without local guards. In other words it can be said that the local guards has been effective in preventing theft.
    Discussions and
    Conclusions
    The results further is show that local guards effective in preventing motorcycle theft, car theft and theft from auto parts and public places. This indicates that the local guards have been able to gain the trust of citizens largely in these districts.
    Keywords: Performance Evaluation, Theft Prevention, Tehran, Theft, Local Guards
  • Ayatollah Fathi, Babak Mosavei Far, Noormohammad Rezaei, Ebrahim Nouri Page 51
    Introduction
    Development of new technologies and multimedia tools has created changes in believes, values and lifestyles, Global spread of these changes are permanently intensified and have a profound mutual effect on many aspects of social life and cultural interaction. Therefore, this study trying to evaluate the impact of social networking such as Facebook, Tango, Viber, Telegram on social security and national identity was carried out on the students of Islamic Azad University of Tabriz.
    Method
    For this purpose, 181 students of Islamic Azad University, who were selected by multistage random sampling answered perfect the questionnaire of demographic information, social security and national identity.
    Findings: Multivariate variance analysis showed that the components of social security sense and component of the police function and state laws in two groups: composed of member and not member social networks is significant. The means indicate that students with membership in social networks feel social security less than non-members. ANOVA results (analysis of variance) also indicate a significant difference between the two groups (groups with membership in social networks and non-members) in national identity.
    Discussions and
    Conclusions
    The results indicate that informative and managerial measures should be used alongside using content in social networks.
    Keywords: Social networks, Social Security Feeling, National Identity
  • Reza Doostdar, Gholamreza Ghaffari, Hassan Abniki, Tohid Abdi Page 75
    Nowadays, organizations in high level of active interaction and communication toward citizens , use social capital as a kind of valuable possessing inorder to promote their own abilities and capabilities. Social capital is considered as important subjects in organizations such as police which have daily interactions toward society. Meanwhile within high importance of the subject . There isnt any clear theoretical definition of social capital yet and empirical actions couldnt often show a good definition of the concept. Therefor The present research is trying to answer the question: what is police social capital? What are its aspects? in this research extra organization aspect of police social capital is considered and in order to answer the above questions. They have tried to present a clear image and definition of police social capital using qualitative procedure and analysis of available aspects about police social capital. According to research findings, police social capital is a complex of capacities, capabilities and police social source such as people reliance on police, people participation with police, authority, acceptability legitimacy popularity and dignity of police in a manner that enjoyment of these sources leads to production and reproduction of order and security in society and caring society values. This capital is measured with aspects of people "trust to police", "people participation with police", "police authority", "legitimacy and acceptibilty of police(by people)" and social popularity and dignity of police.
    Keywords: Police Social Capital Aspects, Theoretical Conceptualization
  • Hamidreza Eshragh, Ali Mohammad Ahmadvand Page 109
    Introduction
    According to many conversant of social problems, culture is a navigator element for macro decisions of countries. Lack of short term, midterm and long term goals, lack of strategies and macro cultural goals are defects comes from lock of management, structure, targeting and designing. This research is to design a model of strategic cultural planning in order to create strategic planning of macro cultural organizations of Iran.
    Method
    This Research is practical in goal and interpretive structural in Paradigm of research and its Methodology is explanatory-analytic. Statistical population of research is composed of in experts of cultural, strategic designing and strategy gathering contexts have high Education, strategic planning experiences, work history in managerial Positions in large cultural-social organizations or important decision making centers. As sample society, 103 Person are selected upon mindful sample gathering manner and the society requested to answer is researcher made questions.
    Findings: Research findings indicate compromise among experts of cultural management regarding a model with 4 basic phase and 18 stage as a holistic, systematic, endogenous and collaborative model has acceptable position.
    Discussions and
    Conclusions
    Due to logical sequences among phases, stages and steps, the model has a systematic view to cultural strategic planning. With attention to models assessed in this research and nature of culture, the research offers compositional strategic Planning Model based on vital factors of success and future scenarios for execution.
    Keywords: Model Planning, Designing, Strategic Designing, Cultural Management
  • Mehdi Karami Deh Bagh, Mohammad Ghasemi Page 141
    Introduction
    This survey is conducted to assess effective factors influencing not reporting theft to police( in NAJA Staff and peoples point of view).
    Method
    This research is carried out via a sample of 694 persons in NAJA STAFF. The questionnaire is designed by the researched and data is analyzed by inferential statistics and descriptive method.
    Findings: The result indicate that 57/9 of the respondents were not victim of theft. From citizens point of view, disappointment (3/48 is the main factor of not reporting. And delay informing the theft ( 2/24) is the last one.
    According to staffs sense of disappointment because of low weakness in confronting the thief (2/16) is the most important factor and personal following for detection properties without informing police or compromising (2/16%) is the last factor of not reporting. Other findings show that population variables such as age, sex, education, job and not theft report. But there is a significant relationship between the kind of theft and not report of theft. The most number of theft report belongs to auto theft (95/13%) and the least one belongs to pocket-picking( 41/67%).
    Discussions and
    Conclusions
    The study findings indicate that population variables do not have any significant relationship in not reporting of theft, so the reason should be searched in some other factors having more relationship with the related organizations. Besides, the kind of the theft . It seems as the value of theft properties and probability of detection the people become more willing to report.
    Keywords: Not Reporting Theft, NAJA Staff, Tehran Citizens
  • Mohammad Sharifi Page 165
    Introduction
    Social security in the communities originated from continued existence of cultural values such as socialization process, order, unity and social cooperation social privacy, eliminate risks, optimize opportunities and enhance social life and meeting it requires a conscious action deals collective, public participation in dealing with social and security forces in order supplier. Despite the historical range of the sense of security in the modern era as a social problem raised by the empirical and rational way to try to be scientifically investigated.
    Method
    In this study, the role of religious teachings on social security was considered. This research is to study the effects of religious education is on social security. This study was a cross-correlation and statistical society contains the university students of South Azad university in Tehran at the year of 1393. The sample size were 370 person who were randomly selected. According to the formal validity and reliability have been confirmed by calculating Cronbach's alpha coefficient.
    Findings: Results showed significant relationship between religious teaching and social security In experimental, scientific, cooperative and rites aspects.
    Discussion and
    Conclusion
    By performing multivariate regression analysis we will see a meaningful result of social cohesion in empirical religious dimension on social security. Result showed there are meaningful relationship between social security and religious rites. Based on study from 95 percent of statistical society, there are meaningful relationship between social security and, religious values.
    Keywords: Social Security, Religious Teachings, Religious Rites, Religious Values