فهرست مطالب

نشریه مدیریت ورزشی
پیاپی 23 (زمستان 1393)

  • تاریخ انتشار: 1393/12/20
  • تعداد عناوین: 10
|
  • امین زارع، علی باباییان، غلامرضا مرادی، سید عبدالرسول حسینی صفحات 575-593
    بررسی مطالعات انجام گرفته در زمینه خصوصی سازی ورزش نشان می دهد که تقریبا همه کشورهای جهان اهمیت و ارزش زیادی برای نقش و جایگاه خصوصی سازی ورزش قائل اند. باید توجه داشت در زمینه خصوصی سازی ورزش، تنها یک یا دو عامل تاثیرگذار نیستند. مسئله اصلی این است که خصوصی سازی ورزش و به ویژه باشگاه های فوتبال، بدون فراهم کردن مجموعه ای از عوامل، سودمند و اثربخش نخواهد بود. از این رو، تحقیق حاضر با استفاده از مدل PEST، بر روی مهم ترین چالش های تاثیرگذار بر خصوصی سازی باشگاه های فوتبال کشور، تمرکز دارد.
    این پژوهش کاربردی و توصیفی از نوع پیمایشی است. جامعه آماری تحقیق شامل مدیران ورزش فوتبال، استادان دانشگاهی رشته تربیت بدنی و کارشناسان ورزشی است. به منظور شناسایی چالش ها از نرم ا فزارExcel و میانگین هندسی؛ و از نرم افزارExpert Choice و تکنیک های رتبه بندیAHP، TOPSIS و SAW به منظور رتبه بندی اولیه و از روش های اولویت بندی شامل میانگین رتبه ها، BORDA و COPELAND برای ادغام و رتبه بندی نهایی عوامل و معیارهایی که به عنوان چالش شناسایی شده بودند، استفاده شد. براساس یافته های تحقیق، مهم ترین چالش ها به ترتیب اولویت بندی؛ چالش های سیاسی حقوقی، اجتماعی فرهنگی، اقتصادی و چالش های تکنولوژیکی هستند. خصوصی سازی بدون برنامه و مرحله ای نبودن آن، مهم ترین معیار چالش سیاسی- حقوقی؛ اهمیت کم ورزش در مجموعه برنامه های توسعه اقتصادی اجتماعی، مهم ترین معیار چالش اجتماعی فرهنگی؛ عدم تحقق حق پخش تلویزیونی به عنوان یک منبع درآمد، مهم ترین معیار چالش اقتصادی و ناکافی بودن تسهیلات اعطایی ویژه از سوی دولت به بخش خصوصی، مهم ترین معیار چالش تکنولوژیکی شناخته شد.
    کلیدواژگان: ادغام، اولویت بندی، تکنیک های رتبه بندی، چالش خصوصی سازی، خصوصی سازی فوتبال
  • مجید رجبی، مهرزاد حمیدی، مجید جلالی فراهانی صفحات 595-612
    هدف این تحقیق تحلیل تاثیر مشارکت در بودجه بندی بر نگرش های شغلی و عملکرد مدیران تربیت بدنی دانشگاه ها بود. روش تحقیق توصیفی، از لحاظ روابط بین متغیرها، از نوع همبستگی و به لحاظ هدف، از نوع تحقیقات کاربردی و روش جمع آوری اطلاعات میدانی بود. جامعه آماری این پژوهش مدیران تربیت بدنی دانشگاه های دولتی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بودند. حجم نمونه برابر با کل جامعه و به صورت کل شمار تعیین شد. به منظور جمع آوری اطلاعات از پنج پرسشنامه استاندارد شامل پرسشنامه مشارکت در بودجه بندی، پرسشنامه رضایت شغلی، پرسشنامه عجین شدن با شغل، پرسشنامه تعهد سازمانی و پرسشنامه عملکرد استفاده شد. بررسی تاثیر متغیرها و ارزیابی مدل از مدل یابی معادلات ساختاری (SEM)، روش Bayesian Estimation با استفاده از نرم افزار AMOS انجام گرفت. نتایج نشان داد که مشارکت در بودجه بندی مدیران به طور مستقیم بر عملکرد مدیران تربیت بدنی تاثیر معناداری ندارد، اما نتایج معادلات ساختاری Bayesian Estimation نشان داد مشارکت مدیران در بودجه بندی به طور غیرمستقیم از طریق تاثیرگذاری بر رضایت شغلی و تعهد سازمانی بر عملکرد مدیران موثر است. همچنین رضایت شغلی مدیران تاثیر مثبت و معناداری بر تعهد سازمانی و تعهد سازمانی بر عجین شدن با شغل آنان دارد.
    کلیدواژگان: بودجه بندی، عملکرد، مدیران، مشارکت، نگرش
  • بابک عظیمی ثانوی، سید محمدحسین رضوی صفحات 613-625
    هدف از تحقیق حاضر، بررسی میزان ارتباط بین آشنایی و به کارگیری مهارت های کوانتومی در سازمان های ورزشی است. روش تحقیق از نوع توصیفی است. جامعه آماری پژوهش مدیران ستادی وزارت ورزش و جوانان کشور و روسای فدراسیون های ورزشی منتخب بودند (59 نفر). تجزیه وتحلیل داده ها در دو سطح توصیفی و استنباطی ارزیابی شد. برای تجزیه وتحلیل اطلاعات از آزمون های اسپیرمن و فریدمن استفاده شد. یافته های تحقیق نشان داد که بین میزان آشنایی و به کارگیری مهارت های کوانتومی توسط مدیران ارتباط مثبت و معناداری وجود دارد (001/0، P=53/0. (r=از این بین بیشترین میزان آشنایی و به کارگیری مربوط به عمل کوانتومی و کمترین میزان آشنایی و به کارگیری نیز به ترتیب مربوط به اعتماد کوانتومی و دیدن کوانتومی بود. بنابراین، مدیران سازمان های ورزشی برای رهبری موثرتر سازمان، باید به اولویت آشنایی با مهارت های کوانتومی و دانش افزایی سازمانی نسبت به این مقوله و میزان ارتباط آن با بعد کاربردی این مهارت ها توجه ویژه ای داشته باشند.
    کلیدواژگان: سازمان های ورزشی، کوانتوم، مدیریت، مهارت های کوانتومی، نظریه آشوب
  • سید حمید خداداد حسینی، علیرضا مسیبی صفحات 627-642
    بازاریابی اجتماعی عبارت است از به کارگیری ابزار بازاریابی به منظور دسترسی به اهداف مطلوب اجتماعی. به عبارتی بازاریابی اجتماعی، استفاده از فنون تجاری برای افزایش قابلیت پذیرش یک عقیده یا عمل در یک گروه هدف است. در این مقاله، تاثیر اعتبار و نام باشگاه های ورزشی در بهبود و تغییر رفتار هوادارانشان بررسی شد. یافته های تحقیق با استفاده از روش آماری تحلیل مسیر نشان داد که دو ویژگی سازمانی شامل اعتبار عمومی و مسئولیت درک شده و دو ویژگی مربوط به مسئولیت اجتماعی سازمان شامل تلاش درک شده و تاثیر درک شده متغیرهای مستقل تاثیرگذاری بر اعتبار محیطی هستند. همچنین نتایج نشان داد که اعتبار محیطی تاثیر زیادی بر رفتار محیطی حرفه ای هواداران شامل بهبود رفتار دائمی و بهبود رفتار آنان در هر بازی دارد. علاوه بر این، براساس نتایج تحقیق حاضر، درصورتی که سازمان های ورزشی برای افزایش اعتبار محیطی و اجتماعی خود بیشتر تلاش کنند، می توانند ابزار موثری در راستای بهبود رفتار اجتماعی باشند.
    کلیدواژگان: اعتبار باشگاه ها، تاثیر محیطی، تلاش محیطی، رفتار هواداران، مسئولیت اجتماعی
  • محسن عراقی، میرمحمد کاشف صفحات 643-655
    هدف از این پژوهش بررسی چالش های فراروی توسعه ورزش همگانی و تحلیل راهبردهای مناسب به منظور گسترش فعالیت های ورزشی در بین آحاد مختلف جامعه است. جامعه آماری افراد شرکت کننده در ایستگاه های ورزش همگانی کشور در سال 1391 (21 درصد جمعیت کل کشور) بودند که 2000 نفر از آنان با استفاده از جدول مورگان و با روش نمونه گیری خوشه ایتصادفی در پانزده استان کشور برای نمونه، پرسشنامه های تحقیق را تکمیل کردند. پرسشنامه از نوع محقق ساخته بود که پایایی آن به وسیله آلفای کرونباخ (81/0) محاسبه شد.
    نتایج داده های تحقیق نشان داد که بین اهداف و انگیزه های نمونه ها با میزان تحصیلات آنان رابطه معناداری وجود داشت و آنان بر تاثیر ورزش بر سلامت جسم و روان تاکید بیشتری داشتند. بین آثار فعالیت های ورزشی و اهداف و انگیزه های آزمودنی ها نیز براساس سن ارتباط معناداری مشاهده شد. کمبود امکانات، عدم آگاهی ورزشی، نبود مربیان متخصص و مشکلات اقتصادی به ترتیب، عمده ترین مسائل توسعه ورزش همگانی از سوی افراد مورد بررسی معرفی شدند.
    ایجاد امکانات و میادین ورزشی مناسب که به راحتی در اختیار شهروندان علاقه مند به فعالیت های ورزش همگانی قرار گیرد و همچنین برنامه های تبلیغاتی به منظور ارتقای آگاهی های عمومی مردم در زمینه ورزش و تربیت و تعیین مربیان و کارشناسان ورزش برای راهنمایی مردم در ایستگاه های ورزش همگانی، از اهم راهبردهایی است که باید مدنظر برنامه ریزان ورزش همگانی قرار گیرد.
    کلیدواژگان: ایستگاه های ورزشی، تندرستی، توسعه، چالش ها، راهبردها، ورزش همگانی
  • عادل رحمان پور، محسن غفرانی صفحات 657-670
    هدف پژوهش حاضر، مقایسه منابع قدرت مربیان و انسجام تیمی ورزشکاران از دیدگاه مربیان و ورزشکاران زن و مرد استان خراسان جنوبی بود. روش پژوهش توصیفی است و به شکل میدانی انجام گرفت. جامعه آماری کلیه مربیان (120 نفر) و ورزشکاران (800 نفر) در چهار رشته تیمی بودند. براساس جدول نمونه گیری مورگان، 92 نفر از مربیان و 260 نفر از ورزشکاران به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند و برای جمع آوری داده ها از روش نمونه گیری تصادفی ساده استفاده شد. برای گردآوری اطلاعات از پرسشنامه منابع قدرت [1]((PSQ و پرسشنامه انسجام تیمی (GEQ)[2]استفاده شد. روایی پرسشنامه ها توسط استادان صاحب نظر مدیریت ورزشی تایید و پایایی آنها با استفاده از روش آلفای کرونباخ به ترتیب 78/0- 79/0 و 81/0 به دست آمد. با توجه به نتایج آزمون کولموگروف اسمیرنوف از روش های ناپارامتری آزمون «U» مان- ویتنی و آزمون کروسکال– والیس استفاده شد (05/0 P≤). نتایج نشان داد، از دیدگاه هر دو گروه، قدرت تخصص مربی در اولویت اول و قدرت تنبیه در پایین ترین اولویت منابع قدرت مربیان قرار گرفته است. اولویت انسجام تیمی ورزشکاران (زن و مرد) به ترتیب کشش به سوی تکلیف گروه، یکپارچگی تکلیف، کشش اجتماعی به سوی گروه و در نهایت یکپارچگی اجتماعی بودند. بین دیدگاه مربیان مرد و زن در خصوص قدرت پاداش، قدرت قهریه و قدرت قانونی تفاوت معناداری مشاهده شد، اما بین دیدگاه آنها در مورد قدرت تخصص و قدرت مرجعیت تفاوت معناداری مشاهده نشد. پیشنهاد می شود مربیان برای انسجام تیمی بیشتر و بالاتر از قدرت تخصص بیشتر استفاده کنند، زیرا قدرت تخصص بیش از سایر منابع قدرت مورد استفاده مربیان و مورد قبول ورزشکاران است.
    کلیدواژگان: انسجام، تیم، قدرت، منابع، ورزشی
  • حسین صادقی*، حبیب هنری، زینب مندعلی زاده صفحات 671-681
    هدف مقاله حاضر بررسی عوامل رفتاری موثر بر توسعه کارآفرینی در ورزش کشور و ارائه الگوی مناسب است. روش تحقیق، همبستگی است و برای جمع آوری داده ها و نظرهای صاحب نظران ورزشی از مصاحبه و پرسشنامه استفاده شد. جامعه آماری تحقیق شامل مدیران باشگاه های ورزشی، مدیران ستادی سازمان ورزش، دانشجویان دکتری و اعضای هیات علمی مدیریت ورزشی و مدیریت کارآفرینی بود. در بخش کمی، پرسشنامه مربوط به کارآفرینی شامل 15 سوال در دو بخش عوامل رفتاری و توسعه کارآفرینی بود. روایی صوری و محتوایی پرسشنامه را ده نفر از اعضای هیات علمی تایید کردند (روایی سازه نیز تایید شد) و پایایی پرسشنامه ها از طریق ضریب آلفای کرونباخ 916/0 به دست آمد. به منظور تحلیل داده ها، از رگرسیون، تحلیل عاملی اکتشافی و تحلیل عاملی تاییدی و به منظور تبیین الگو از روش مدل معادلات ساختاری استفاده شد. تمام تجزیه وتحلیل ها با استفاده از نرم افزار Amos و SPSS انجام گرفت. نتایج نشان داد براساس تحلیل رگرسیون ارتباط معناداری بین عوامل رفتاری با توسعه کارآفرینی ورزشی وجود داشت و عناصری مانند انگیزه ها و نگرش های کارآفرینانه بر توسعه کارآفرینی تاثیرگذار بود. شاخص های مدلسازی (80/0 P=،94/0 GFI=، 90/0 AGFI=، 000/0 =RMSEA) نیز از برازش خوبی برخوردار بود. در نتیجه می توان گفت که تقویت و توسعه عوامل رفتاری در توسعه کارآفرینی ورزشی کشور نقش زیادی دارد. بنابراین به نظر می رسد انگیزه ها و نگرش های افراد جامعه یکی از عواملی است که به تقویت و گسترش کارآفرینی در ورزش کشور منجر می شود و در نتیجه شاخص های رفتاری می تواند به شناسایی افرادی که فرصت های کارآفرینانه را بهتر درک می کنند، کمک کند.
    کلیدواژگان: توسعه کارآفرینی، خطرپذیری، عوامل رفتاری، نوآوری، ورزش
  • امیر قنبرپور نصرتی، محمد خبیری، حسین پورسلطانی زرندی، نجف اقایی صفحات 683-696
    هدف از پژوهش حاضر، بررسی نقش رضایت شغلی در ارتباط بین عدالت سازمانی با تمایل به ترک شغل در کارشناسان فدراسیون های ورزشی بود. بدین منظور از پرسشنامه های رضایت شغلی وود (1986)، عدالت سازمانی کیم و لونگ (2007) و تمایل به ترک شغل کامان (1979) استفاده شد. جامعه آماری تحقیق شامل کارشناسان فدراسیون ها بود که 210 نفر به عنوان نمونه آماری تحقیق انتخاب شدند. روایی سازه ابزار تحقیق به روش تحلیل عاملی تاییدی و با استفاده از نرم افزار لیزرل 8.8 تایید شد. همچنین پایایی ابزار تحقیق به ترتیب 84/0، 87/0، و 86/0 به دست آمد. برای تجزیه وتحلیل داده ها از معادلات ساختاری با کاربرد نرم افزار Visual PLS استفاده شد. یافته ها نشان داد، اثر عدالت سازمانی بر رضایت شغلی، معنادار (189/21=t، 775/0β=)، و بر تمایل به ترک شغل غیرمعنادار است (211/0- =t، 016/0-β=). همچنین نتایج حاکی از اثر منفی و معنادار رضایت شغلی بر تمایل به ترک شغل بود (75/4- =t، 520/0-β=). دیگر یافته تحقیق این بود که اثر غیرمستقیم عدالت سازمانی (403/0-=β)، بر تمایل به ترک شغل بیشتر از اثر مستقیم آن است (016/0-β=)، (96/1≤ t value+≤96/1-). پیشنهاد می شود فدراسیون های ورزشی به منظور کاهش تمایل به ترک شغل کارکنان خود، زمینه ارتقای سطح عدالت سازمانی و رضایت شغلی کارکنان خود را فراهم کنند.
    کلیدواژگان: ترک شغل، رضایت شغلی، عدالت سازمانی، فدراسیون های ورزشی، معادلات ساختاری
  • مهرداد محرم زاده، محسن وحدانی، جعفر قهرمانی، میر حسن سیدعامری صفحات 697-711
    هدف از این تحقیق، توضیح ارتباط بین ابعاد پنج گانه شخصیت و فرسودگی شغلی در کارکنان وزارت ورزش و جوانان است. 162 کارمند پرسشنامه های فرسودگی شغلی مسلچ (MBI) و مدل پنج عاملی شخصیت (BFI) را تکمیل کردند. MBI با 22سوال، سه بعد فرسودگی شغلی و BFI با 44 آیتم پنج بعد شخصیتی را ارزیابی می کند. ثبات درونی پرسشنامه ها با استفاده از آزمون آلفای کرونباخ به ترتیب 80/0 و 82/0 به دست آمد. برای تجزیه وتحلیل اطلاعات، از آزمون های پارامتریک (همبستگی پیرسون، ANOVA، رگرسیون چندگانه و...) در سطح معناداری 05/0 ≤ P استفاده شد. نتایج نشان داد که افراد با سطوح بالاتر روان رنجوری و سطوح پایین تر برون گرایی، توافق پذیری، وظیفه شناسی و گشودگی به تجارب بیشتر در معرض فرسودگی شغلی قرار می گیرند. بنابراین اگر سازمان ها از ارزشیابی شخصیت به عنوان قسمتی از فرایند و سیستم استخدام، استفاده کنند، می توانند کارمندانی را که احتمالا دچار فرسودگی شغلی خواهند شد، شناسایی کنند و برنامه ریزی و سازماندهی دقیق تری در راستای ایفای تعهد کارکنان از موقعیت کاری آینده شان داشته باشند.
    کلیدواژگان: شخصیت، فرسودگی شغلی، فرسودگی عاطفی، مسخ شخصیت، نقصان موفقیت، وزارت ورزش
  • شمین مرادی دشت، مهوش نوربخش*، حسین سپاسی صفحات 713-727

    هدف این پژوهش بررسی رابطه بین هوش هیجانی و مهارت های ارتباطی با تحلیل رفتگی شغلی مربیان بین المللی تنیس روی میز ایران بود. نمونه آماری تحقیق مربیان با مدرک مربیگری درجه بین المللی در رشته تنیس روی میز ایران به تعداد 150 نفر بود. برای جمع آوری داده ها از سه پرسشنامه هوش هیجانی سیبریا شرینگ (1986)، مهارت های ارتباطی بارتون جی (1990) و تحلیل رفتگی مسلش (1996) استفاده شد. نتایج نشان داد که بین هوش هیجانی با فراوانی تحلیل رفتگی در مربیان زن و مرد همبستگی منفی و معنادار وجود دارد. بین مهارت های ارتباطی با شدت تحلیل رفتگی در مربیان زن همبستگی معنادار منفی مشاهده شد. از بین هوش هیجانی و مهارت های ارتباطی، بهترین متغیر پیش بین برای تحلیل رفتگی، هوش هیجانی است. بنابراین پیشنهاد می شود که دوره های آموزشی به منظور افزایش سطح مهارت های ارتباطی و ارتقای هوش هیجانی مربیان برگزار شود تا مربیان کمتر در معرض تحلیل رفتگی قرار گیرند.

    کلیدواژگان: تحلیل رفتگی، تنیس روی میز، مربیان بین المللی، مهارت های ارتباطی، هوش هیجانی
|
  • Amin Zare, Ali Babaeian, Gholam Reza Moradi, Sayed Abdolrasul Hosseini Pages 575-593
    A review of studies done in the field of sports privatization indicates that almost all countries in the world have given considerable attention to the role and the significance of sports privatization. However، it should be noted that there are not only one or two influential factors in this field. The main issue is that sports privatization especially football clubs privatization is not effective without the existence a set of factors. Accordingly، employing the Pest Model; the present study has concentrated on the most important challenges facing football clubs privatization. This descriptive-correlational study has employed a survey method. The population under study included football clubs managers، university professors in the field of physical educations، and sports experts. Excel Software and numerical means were used to indentify challenges affecting football clubs privatization. Besides، Expert Choice and ranking techniques such as AHO، TOPSIS، and SAW were used to perform the primary ranking of factors under investigation. Prioritizing methods such as prioritizing means، BORDA، COPELAND were employed to merge and rank factors and indexes considered as a challenge. The findings of the study suggested that the most important challenges are legal-political، socio-cultural، economic، and technological challenges، respectively. Unplanned privatization with no specific stages was considered as the main legal-political challenge، sports underestimation in socio-cultural development programs as the main socio-cultural challenge، the nonexistence of broadcast right as the main source of income as the core economic challenge، and finally inadequacy of loans granted to the private sector by the government was regarded as the major technological challenge.
    Keywords: football clubs privatization, privatization challenges, prioritizing, merging, prioritizing methods
  • Majid Rajabi, Mehrzad Hamidi, Majid Jalali Farahani Pages 595-612
    The purpose of this research was analysis the impact of budget participation on job attituds and performance managers of physical education state universies. Reserch method of this study was correlation، the type of the research was applied and data collected by field method. The population is comprised of all directors of physical education university affiliated to the ministry of science، research and technology. sample is equal to total population. Standardized questionnaire were used to collect data include budget participation، job satisfaction، organizational commitment، job involvement and performance. To evaluate the impact of variables، was used the evaluation model through structural equation modeling (SEM)، Bayesian estimates with AMOS software. The Result revealed: Directly impact participation in budgeting of managers not significant on their performance. But the results of structural equation analysis، bayesian estimates showed indirected participation of managers in budgeting effect through job satisfaction and organizational commitment on performance. Also job satisfaction effected on organizational commitment and organizational commitment effect on job involvement.
    Keywords: job attituds, Budget participation, performance, managers of physical education
  • Babak Azimi Sanavi, Mohammad Hosein Razavi Pages 613-625
    A key element of any organization''s leadership and management، and director of basic features: knowledge، personal skills، and human resources under his influence. Obviously، success and goals of the organization will be achieved when the organization in line with the speed of the various theories of knowledge and action، and the traditional forms and styles without leaving your work. One of the newest and most efficient management styles، modern quantum theory. The purpose of the present article، we examine the relationship between knowledge and application quantum skills in sports organizations is. Research method is descriptive. The study sample، the Youth and Sports Ministry staff managers، and heads of sports federations were selected. Based on the number 59، as the samples، were evaluated. Data from the questionnaires were collected by the researcher quantum skills. Face and content validity of the questionnaire was confirmed by a group of university professors، experts، and a pilot study using Cranach''s alpha coefficient، the reliability of the questionnaire، was calculated 0. 80. The data was analyzed by descriptive and inferential statistics were evaluated. For data analysis، the Spearman test was used. The Friedman test was used to rank the variables. The findings showed that the quantum of knowledge and skills، administrators، and significant positive correlation was observed among these (P <0. 05)، the most familiar application، the action quantum (4. 18 ± 0. 69) and (3. 77± 0. 55); lowest level of understanding and applying for، respectively، trust the quantum (3. 37± 0. 49)، and see the quantum was (3. 09± 0. 96). Therefore، managers of sports organizations، to lead a better and more efficient organization، and align your organization to be involved with the advancement of science and technology، and leadership needs of the organization، you must learn to prioritize، quantum skills، and knowledge of corporate synergy، in this context، and its relation to the application of these skills are of particular interest.
    Keywords: Quantum, chaos theory, sports organizations, the Quantum management skills
  • Hamid Khodadad, Alireza Mosayebi Pages 627-642
    Social marketing is defined as applying the marketing tools to achieve desired social targets. In other words، social marketing includes using commercial methods to increase a given group''s ability to admit a belief or an action. In this article the effect of sport clubs reputation on their fans behavior was studied. Using SEM method، the results demonstrate that the two organizational characteristics including general reputatin and perceived responsibility as well as the two social marketing characteristics including perceived effort and perceived influence، are effective independent variables on environmental reputation. Also the results present that environmental reputation has a significant influence on professional environmental behavior of fans including permanent behavior and improving it in each match. Furthermore according to current study we can conclude that the more sport clubs try the more social behavior improves.
    Keywords: sport clubs reputation, sport fans behavior, environmental issues, perceived responsibility
  • Mohsen Araghi, Mohammad Kashef Pages 643-655
    The aim of this research is to survey the challenges and problems associated with the Sport for All in Iran، as well as presenting solutions for them. The subjects of this research include 2000 people randomly selected from 15 different provinces. They participated actively in programs. They were required to fill out a questionnaire that was valid and its reliability was calculated through Alfa Kronbach (? =0. 81). The results showed a higher correlation for the students and clerks whose major were above the high school degree. The results showed a higher correlation for the married people، males those who lived in houses rather than flats. There were also a significant correlation between the aims and motivations of the participants and the level of their education. They emphasized that sport had a tremendous effect on their general health. Besides، the results showed a significant correlation between the participants’ physical activity effects and their aims and motivations. The results indicate that lack of sport facilities، lack of sport awareness، shortage of skilled coaches and financial problems were respectively the most important problems that the participants complained about. Building suitable sport facilities and fields available for fans of sport for all activities and also presenting advertising programs to improve general awareness of people in regard to sport and training sport trainers and experts to direct people in sport for all stations are among the important strategies which should be notified by sport for all planners.
    Keywords: strategies, Sport for All, challenges, sport stations
  • Adel Rahman Por, Mohsen Ghofrani Pages 657-670
    The aim of present study was to Comparison the power resource of manager and athletes Team cohesion from the perspective of Coaches and men and women athletes in South Khorasan Province. Research method of this study is Descriptive، and by object is application. The population of this study was the coach’s entire (120 individual) and Athletes (800 individual) Participated in four Group field. Based on Morgan scale the sample size determined 92 people of coach’s and 260 people of Athletes. The instrument for collecting the data includes two questionnaires: (PSQ) and (GEQ). Validity of the questionnaires determined by 8 professors of sport management and reliability by using the cronbach’s alpha coefficient that ordinarily are: 0/79، 0/81. Considering the result of Kolmogorov–Smirnov test، non-parametric methods such as u-mann whithney and kruskal-wallis test were used (p? 0. 05). Results showed that from the perspective of both groups، expert Power of coach is in the first Priority and Coercing Power in the Lowest Priority. Priority of Team cohesion from the perspective of athletes (men and women) in order was: attraction to group-task، group integration-task، attraction to group-social and Group integration-social. There is a significant different between the views of men and women coaches regard the Reward Power، Coercing Power and Legal Power; but there wasn’t a significant different between them regard the Expert Power and Referent Power. It is recommended that for achieving higher team cohesion، coaches should use the expert power. Because this source of power is used by coaches and approved by athletes.
    Keywords: power resource, Team cohesion, sport team
  • Hussein Sadeghi*, Habib Honari, Zeinab Mondalizade Pages 671-681
    The purpose of this study is to the survey behavioral factors affecting on sport entrepreneurship and developing a model. The research was descriptive analytical one and was conducted as a survey that was used from research designed questionnaire for collecting data. Statistical population consisted of sport clubs managers، top managers in sport organization، PhD students and professors at sport management. In quantity sector، questionnaire included 19 questions at subsections including structures، education planning، technology، developmental policies and entrepreneurship development. Reliability by Cranach’s alpha (? =. 916) after validity confirmation by professors was obtained. For data analysis was used regression، expletory and confirmatory factor analysis and structure equation modeling for developing a model. On the basis of regression analysis، there was significant relationship between behavioral with entrepreneurship development. Modeling indices was suitable (? 2 / df= 1. 049، P=. 80، RMSEA=. 000، AGFA=. 90، GFI=. 94). So، we can say that fortifying and developing behavioral factors effect entrepreneurship development in sport.
    Keywords: behavioral factors, entrepreneurship development, sport
  • Amir Ghanbar Pour Nosrati, Mohammad Khabiri, Hosein Poorsoltani Zarandi, Najaf Aghaii Pages 683-696
    The purpose of this study was to investigate the role of job satisfaction in relationship organizational justice with turnover intention in sport Federations. For this purpose Wood job satisfaction (1986)، Kim and lung (2007) organizational justice، and cummann (1979) turnover intention questionnaires was used. Construct Validity of research questionnaires used to confirmatory factor analysis and LISERL 8. 8. approved. for Reliability of the questionnaire using Cronbach''s alpha test equal to 0/84، 0/87، 0/86 respectively. Statistical Society of the study was expert of sport federations and sample population is 210 expert. for data analysis and identification the effect of research variable Structural equation modeling used to Visual PLS Software were used. Findings showed، the effect of organizational justice on job satisfaction is significant (r= 0/775، T= -21/189)، and on turnover intention not significant (r= -0/016،T= -0/211). Also finding showed that the effect of job satisfaction on turnover intention is significant and negative (r=-0/520، T= -4/75).
    Keywords: Job Satisfaction, Turnover Intention, Structural Equation Modeling, Organizational Justice, Sport Federations
  • M. Moharamzadeh, Mohsen Vahdani, Jafar Ghahremani, Hasan Mir Ameri Pages 697-711
    The purpose of this research is to investigate the relationship between employees? personality big five factors and job burnout in Ministry of Sport and Youth of Iran. 162 employees completed The Maslach burnout inventory (MBI) and Big Five Inventory (BFI). MBI contains 22 items assess 3dimensions of job burnout and BFI contains 44 items assess the 5 dimensions of personality. Cronbach''s alpha coefficient was utilized to examine the internal reliability of MBI (r=0. 80) and BFI (r=0. 82). Data were analyzed with parametric tests (Pearson Correlation ANOVA، Multiple linear regression and so on)، in significance level of P? 0. 05. Our findings indicate that individuals who are higher in neuroticism and lower in extraversion، conscientiousness، and agreeableness are more prone to experience job burnout. So، If organizations use personality assessment as part of their selection systems، then they would be well informed of employees that are likely to burnout and have organizing and planning sake employees warranty of thoughts about future work situations.
    Keywords: Personality_Job burnout_Ministry of Sport_Youth_emotional exhaustion_loss of a sense of personal accomplishment_depersonalization
  • Shamin Moradidasht, Mahvash Nourbakhsh, Hossein Sepasi Pages 713-727

    The aim of this study was to investigate the relationship between emotional intelligence and communication skills with burnout in Iranian international table tennis coaches. The population in this research included all coaches holding Degree in the field of international table tennis coaching in Iran which were 150 people which the whole population formed the statistic sample. Data was collected from all three Shrink Sybrya Emotional Intelligence Questionnaire (1986)، Barton J. Communication Skills (1990) and Meslech burnout (1996) were used. Data were analyzed using descriptive statistics and correlations between variables (α=0. 05). The results showed that there is a significant negative correlation between emotional intelligence and the prevalence of burnout in male and female teachers. Significant negative correlation was observed among communication skills with the intensity of burnout in female caches. Between emotional intelligence and communication skills، the most predictive variable for burnout is emotional intelligence. Between the subscales of the EI، the best subscales for predicting the frequency of burnout is sympathy. According to the results we can suggest to put Emotional Intelligence and Communication Skills in educational refrences of coaching courses. further this two factors can be suitable factor to final selecting of top coacehs. enhancing emotional intelligence and communication skills can be more effective to prevent of coaches burnout. So، it is suggested that in order to promote communication skills level and emotional intelligence special training coaching courses to be hold to help coaches to be less exposed by burnout.

    Keywords: emotional intelligence, communication skills, burnout, international coaches, table tennis