فهرست مطالب

نشریه مدیریت ورزشی
پیاپی 5 (تابستان 1389)

  • تاریخ انتشار: 1389/07/10
  • تعداد عناوین: 9
|
  • هاشم کوزه چیان، محمد احسانی، سید حمیدخداداد حسینی، سیدعماد حسینی صفحه 5
    هدف از تحقیق حاضر ارزیابی عامل آمیخته بازاریابی ورزشی و هفت مؤلفه آن (محصول، قیمت، ارتقاء، مکان، روابط عمومی، افراد و شواهد فیزیکی) در لیگ برتر فوتبال از دیدگاه مدیران سازمان تربیت بدنی و فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران در دو وضعیت موجود و مطلوب بود. بدین منظور، میان مسئولین ستادی سازمان تربیت بدنی تا رده مدیران کل، مسئولین فدراسیون فوتبال تا رده مدیران واحدها، تعداد 32 نفر به پرسشنامه محقق ساخته ای با روایی مناسب و پایایی (آلفای کرونباخ) 94/0 پاسخ دادند. پرسشنامه ها با استفاده از نرم افزار آماری SPSS مورد تحلیل قرار گرفت. از آزمون فریدمن برای اولویت بندی و جهت مقایسه دو وضعیت موجود و وضعیت مطلوب از روش آماری ویلکاکسون و آزمون یومن ویتنی و کروسکال والیس جهت مقایسه نظرات افراد با سطح خطای (05/0??) استفاده شد. از دیدگاه آزمودنی ها، مؤلفه های آمیخته بازاریابی در وضع موجود و مطلوب، اولویتی بر هم ندارند. همچنین تفاوت معنی داری میان وضع موجود و مطلوب عامل آمیخته بازاریابی ورزشی و مؤلفه های آن در لیگ برتر فوتبال، مشاهده گردید. به طور کلی از نظر مسئولین سازمان تربیت بدنی و فدراسیون فوتبال در وضع مطلوب باید به همه مؤلفه های آمیخته بازاریابی به یک اندازه توجه شود که در وضع موجود هم به همین گونه است. اما کمیت یا کیفیت توجه در وضع موجود نسبت به وضع مطلوب کم است.
  • محمدحسین رضوی، رضا اشکوه طاهری صفحه 21
    هدف پژوهش حاضر، بررسی وضعیت اجتماعی – اقتصادی (SES) افراد شرکت کننده در فعالیت های ورزشی همگانی استان مازندران بوده است. این پژوهش از جمله پژوهش های زمینه یابی است. نمونه آماری این پژوهش شامل 384 نفر از افراد مذکور بودند که به صورت تصادفی انتخاب شدند. ابزار تحقیق پرسشنامه، وضعیت اجتماعی – اقتصادی با اعتبار 89% =? می-باشد. برای تجزیه و تحلیل یافته های این پژوهش از آمار توصیفی و استنباطی (ضریب همبستگی پیرسون) در سطح 05/0 > P استفاده گردید. نتایج تحقیق نشان داد که از نظر وضعیت اجتماعی – اقتصادی (SES)، 9/83 درصد در طبق? پایین و متوسط به پایین و متوسط، 9/12 درصد در طبقه متوسط به بالا و تنها 2/3 درصد شرکت کنندگان در طبقه بالا قرار دارند. همچنین مشخص گردید که 7/17 درصد دارای وضعیت اقتصادی خوب، 9/23 درصد متوسط به بالا، 1/51 درصد متوسط، 5/3 درصد متوسط به پایین و 8/3 درصد ضعیف می باشند. نتایج مربوط به سطح تحصیلات نیز نشان داد که 7/17 درصد دارای مدرک تحصیلی زیردیپلم، 5/56 درصد دیپلم و فوق دیپلم و 9/26 درصد لیسانس و بالاتر بودند. علاوه بر این، نتایج پژوهش رابطه معنی داری بین میزان مشارکت در ورزش همگانی با وضعیت اجتماعی – اقتصادی (01/0>P)، سطح تحصیلات (05/0>P)، تراکم خانواده (05/0>P) و وضعیت اقتصادی (01/0>P) افراد شرکت کننده را نشان داد. بنابراین به نظر می رسد که شرکت-کنندگان در فعالیت های ورزش همگانی عمدتا از طبقات متوسط و متوسط به پایین هستند. لذا برنامه ریزی جهت حذف موانع برای افزایش مشارکت طبقات پایین و جلب نظر افراد طبقات متوسط به بالا و بالا که حضور کمرنگ تری در این عرصه دارند، به منظور ارتقای سطح بهداشت ورزشی آحاد مردم در فعالیت های ورزش همگانی، امری ضروری به نظر می رسد.
    کلیدواژگان: ورزش همگانی، وضعیت اجتماعی - اقتصادی (SES)، _ تراکم خانواده
  • حسین پورسلطانی زرندی، امیر قنبرپور نصرتی، مرتضی دوستی، ناصر بای، محمد سیاووشی صفحه 35
    هدف از این تحقیق، تعیین رابط? بین انگیزش و تعهد داوطلبان شرکت کننده در نهمین المپیاد ورزشی دانشجویان بود. باتوجه به جامع? 240 نفری پژوهش، تعداد نمون? آماری در این تحقیق با استفاده از جدول مورگان 147 نفر است که با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی انتخاب شدند. برای گردآوری اطلاعات از پرسشنام? کینسو (2007) پس از تایید روایی صوری و پایایی (89/0 =? ) استفاده شد. در این تحقیق از آمارهای توصیفی و استنباطی مانند آزمون t، S-K، ضریب همبستگی اسپیرمن، پیرسون و دو رشته ای نقطه ای استفاده شد. یافته های تحقیق نشان داد که تعهد داوطلبان در دو گروه زن (51/0 ± 87/2 = M) و مرد (81/0 ± 93/2 = M) کمتر از میانگین است. ولی انگیزش در هر دو گروه زن (72/0 ± 37/3 = M) و مرد (50/0 ± 21/3 = M) در حد مطلوبی قرار دارد. همچنین مشخص شد که بین انگیزش و تعهد داوطلبان زن و مرد رابط? معنی-داری وجود دارد (001/0>P، 337/0 = r). از دیگر یافته های تحقیق این بود که بین جنسیت و انگیزش داوطلبان رابط? معناداری وجود دارد (021/0=P و 191/0=r). بین متغیرهای جمعیت شناختی (سن، تحصیلات و وضعیت تاهل) با انگیزش و تعهد داوطلبان رابط? معناداری مشاهده نشد (05/0
  • عباس نقی زاده باقی، حسن اسدی، محمود گودرزی، نصرالله سجادی صفحه 51
    تعارض، بخشی از زندگی و کار گروهی است و اگر بدرستی مدیریت نشود، در موفقیت و شکست تیم مؤثر خواهد بود. هدف از تحقیق حاضر، بررسی رابطه بین نوع تعارض (وظیفه، ارتباطی)، سبک مدیریت تعارض (همکاری، رقابتی) و اثربخشی تیم های والیبال باشگاه های لیگ برتر کشور است. به این منظور، کلیه بازیکنان و مربیان 13 تیم شرکت کننده در شانزدهمین دوره مسابقات والیبال لیگ برتر باشگاه های ایران در سال 1386 به عنوان نمونه پژوهش انتخاب شدند. برای جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه های معتبر نوع تعارض جین، پرسشنامه مدیریت تعارض تجسولد و همکاران و پرسشنامه اثربخشی تیمی وان در وگت و آلپر استفاده شد. برای تعیین روایی پرسشنامه از روش تعیین شاخص میانگین واریانس استخراج شده (AVE) و برای تعیین پایابی آن از روش پایابی مرکب (CR) استفاده شد. نتایج با استفاده از مدل معادلات ساختاری و روش حداقل مربعات جزیی نشان داد که در تیم های والیبال لیگ برتر کشور بین تعارض وظیفه و ارتباطی رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد و هر دو نوع تعارض وظیفه و ارتباطی در اثربخشی تیمی تاثیر منفی دارند. سبک مدیریت تعارض همکاری بر روی اثربخشی تیمی از دیدگاه مربیان و بازیکنان معنی دار بوده و این سازه بر روی اثربخشی تیمی از دیدگاه مربیان و بازیکنان اثر مثبت و معنی داری دارد. همچنین سبک رقابت بر روی اثربخشی از دیدگاه مربیان تاثیری منفی داشت و بر روی اثربخشی از دیدگاه بازیکنان تاثیر معنی داری به لحاظ آماری نشان نداد.
  • نفیسه الماسی، محمد خبیری، ابوالفضل فراهانی، رسول حمایت طلب صفحه 73
    هدف از این پژوهش، بررسی رابطه سبک زندگی و رضایت زناشویی ورزشکاران و مقایسه آن با افراد عادی بود. نمونه آماری تحقیق متشکل از ورزشکاران متاهل باشگاه های فولاد مبارکه سپاهان، ذوب آهن و شهرداری در مجموع 120 نفر و افراد عادی بود. به این منظور گروه های ورزشکاران با جامعه آماری یکسان و گروه افراد عادی (100 نفر)، از بین افرادی که از لحاظ سن، جنس، درآمد و مدرک تحصیلی با جامعه آماری همتا بودند، به روش نمونه گیری تصادفی انتخاب شدند. این تحقیق توصیفی و از نوع همبستگی بوده و اطلاعات آن از طریق سه پرسشنامه به دست آمده است.
  • بهرام یوسفی، وریا طهماسبی، زهره حسنی صفحه 89
    هدف اصلی از این پژوهش، مقایسه شدت هیجانات پیش از رقابت در میان ورزشکاران دارای الگوی رفتاری A و B بود. به این منظور با پایش 108 ورزشکار که در سطح مسابقات انتخابی قهرمانی بزرگسالان (1385) فعالیت می کردند، با استفاده از پرسشنامه بورتنر 32 نفر انتخاب و از میان آنها 16 نفر با بیشترین امتیاز (31/0± 45/6) به عنوان ورزشکاران الگوی رفتاری A و 16 نفر با کمترین امتیاز (74/0 ± 69/3) به عنوان ورزشکاران الگوی رفتاری B انتخاب شدند. مدل فردگرایانه هنین در زمینه منطقه بهینه عملکردی برای ارزیابی شدت هیجاناتی که ورزشکاران در بهترین و بدترین اجرای خود تجربه می کنند، مورد استفاده قرار گرفت. نتایج توصیفی نشان داد در هر دو گروه بهترین اجرا با سطح بالاتری (نزدیک به خیلی زیاد) از شدت هیجانات خوشایند و مؤثر (P+) و سطوح پایین ترین (نزدیک به کم تا متوسط) از شدت هیجانات ناخوشایند و مؤثر (N+) همراه بوده است. آزمون ویلکاکسون تفاوت معناداری را در بهترین و بدترین عملکرد ورزشکاران گروه A هنگام مقایسه شدت هیجان ناخوشایند مؤثر در برابر مخرب نشان داد (01/0? P). همچنین در بهترین عملکرد ورزشکاران گروه B هنگام مقایسه شدت هیجان خوشایند مؤثر در برابر هیجان مخرب، تفاوت معناداری وجود داشت (01/0?P). آزمون من ویتنی نشان داد که تفاوت معناداری میان ورزشکاران الگوهای رفتاری A و B در شدت هیجانات ادراک شده منفی (مؤثر – مخرب) در بهترین و بدترین اجرای آنها وجود دارد (01/0 = P). این تحقیق نشان داد ورزشکاران الگوی رفتاری A نسبت به شدت هیجانات منفی مخرب و مؤثر در بهترین و بدترین اجرای خود در مقایسه با ورزشکاران الگوی رفتاری B، حساسیت بیشتری داشتند (شدت-های بیشتری را تجربه کردند).
  • مصطفی افشاری، حبیب هنری، فرزاد غفوری صفحه 105
    امروزه مدیران برای توفیق در انجام وظایف خود باید نقش های متعددی را بپذیرند و برای ایفای آنها به مهارت های خاصی نیاز دارند. لزوم اطلاع کافی از اولویت این مهارت ها در پست های مدیریتی از چالش های اصلی پیش روی مدیران ارشد و به ویژه مدیران ادارات تربیت بدنی دانشگاه هاست. از این رو پژوهش حاضر با هدف بررسی مهارت های سه گانه مدیریتی مدیران ادارات تربیت بدنی دانشگاه های کشور انجام شد. روش تحقیق حاضر از نوع توصیفی بوده و به شکل میدانی انجام گرفته است. برای جمع آوری اطلاعات پژوهش از پرسشنامه گودرزی (1381) استفاده شد (a= 973/0). جامعه تحقیق مورد نظر کلیه مدیران ادارات تربیت بدنی دانشگاه های کشور (41 نفر) و متخصصان مدیریت ورزشی است که در نهایت 20 پرسشنامه از مدیران ادارات دریافت و تعداد متخصصان نیز 11 نفر در نظر گرفته شد. برای آزمون فرضیه ها از آزمون های کلموگروف اسمیرنف، تحلیل واریانس فریدمن و t مستقل در سطح معناداری 05/0
  • ابراهیم علی دوست قهفرخی، هاشم کوزه چیان، مجید جلالی فراهانی، مریم ترکی صفحه 127
    این پژوهش با هدف بررسی و مقایسه رضایتمندی مشتریان زن باشگاه های بدنسازی خصوصی و دولتی شهر تهران با روش توصیفی و از نوع پیمایشی و به شکل میدانی انجام شد. جامعه آماری، مشتریان زن باشگاه های بدنسازی شهر تهران بودند که دست کم شش ماه سابقه فعالیت ورزشی داشتند. براساس نمونه گیری خوشه ایپنج منطقه از شهر تهران انتخاب و سپس در این مناطق، 25 باشگاه خصوصی و 25 باشگاه دولتی به صورت تصادفی انتخاب شدند. در نهایت نیز 10 نفر از مشتریان هر باشگاه با نمونه گیری تصادفی گزینش شدند و تجزیه وتحلیل آماری روی 475 پرسشنامه انجام. شد. برای گردآوری اطلاعات از پرسشنامه محقق ساخته با اعتبار 92% استفاده شد. تجزیه و تحلیل اطلاعات نیز با استفاده از آزمون t مستقل انجام شد. نتایج پژوهش نشان داد، بین مؤلفه های رضایتمندی در باشگاه های خصوصی و دولتی اختلاف معنی داری وجود دارد که به جز مؤلفه رضایت از هزینه و شهریه که در آن میزان رضایتمندی در باشگاه های دولتی به طور معنی داری بالاتر بود (00/0 = P)، در دیگر مؤلفه ها، باشگاه های بدنسازی خصوصی به طور معنی داری مورد رضایت بیشتری بودند (05/0 >P). همچنین بین رضایت کلی مشتریان باشگاه های بدنسازی خصوصی و دولتی اختلاف معنی داری مشاهده شد (00/0 = P) و مشتریان باشگاه های خصوصی رضایت بیشتری را نشان دادند. مهم ترین عاملی که موجب بروز این تفاوت در باشگاه های خصوصی و دولتی می شود، رضایت از تاسیسات و محیط فیزیکی باشگاه و همچنین نحوه برخورد مدیریت، مربیان و کارکنان باشگاه های خصوصی است که ممکن است ناشی از جلب رضایت مشتریان و درآمدزایی بیشتر در باشگاه های خصوصی باشد.
  • سید نصرالله سجادی، حسین عیدی، جواد مهربانی، همایون عباسی صفحه 141
    در پژوهش حاضر وضعیت نشریه حرکت از آغاز (شماره 1، تابستان 1378) تا زمستان 1386 (شماره 34) بررسی شده است. به این منظور مقالات چاپ شده در این نشریه طی 34 شماره براساس موضوع تحقیق، گرایش موضوعی مقالات، رتبه علمی نویسندگان، روش تحقیق، نوع هم پژوهی، نوع استناد مقالات، نوع و تعداد منابع، دانشگاه محل فعالیت و اینکه آیا صاحبان مقاله از دانش آموختگان حوزه تربیت بدنی اند یا خیر، بررسی شد. روش تحقیق، توصیفی است. جامعه آماری تحقیق شامل 338 مقاله به چاپ رسیده در نشریه حرکت طی 34 شماره و نمونه آماری برابر جامعه آماری است. باتوجه به تجزیه و تحلیل داده ها، در مجموع 338 مقاله با میانگین 94/9 برای هر شماره مشخص شد که از این میان بیشترین مقالات به صورت سه نفری (104 مقاله، 30 درصد) و کمترین مقدار (17 مقاله، 5 درصد) به صورت 5 نفری و بیشتر تهیه شده بود. در مجموع 7139 استناد منبعی با میانگین 12/21 برای هر مقاله صورت گرفته بود. در بین منابع اطلاعاتی، کتاب ها و مقالات قبل از پایان-نامه ها قرار گرفت و نشان داد که محققان این حوزه بیشتر کتاب و مقاله محورند. منابع زبان انگلیسی در استنادها بالاتر از زبان فارسی بود. روش توصیفی برای اجرای تحقیق با 158 مورد بیشترین و روش پس رویدادی با 21 مورد کمترین مورد استفاده را داشت. گرایش فیزیولوژی ورزشی با 147 مقاله بیشترین و بیومکانیک ورزشی با 9 مقاله کمترین مقدار را دارا بود. دانشگاه تهران با 103 مقاله، دانشگاه گیلان با 40 مقاله و دانشگاه تربیت مدرس با 23 مقاله، به ترتیب رتبه های اول تا سوم و دانشگاه های شیراز، شهید رجایی و تربیت معلم سبزوار، با 1 مقاله در رتبه های آخر قرار داشتند. بیشتر مقالات چاپ شده توسط دانشجویان، دانش آموختگان و استادان تربیت بدنی و تعدادی نیز توسط پژوهشگران خارج از این حوزه ارائه شده است.
|
  • H. Koozehchian –.M.Ehsani –.S.Khodadad –.S.E.Hosieni Page 5
    1The Purpose of this study was to evaluate sport marketing mix factor and its seven components (production, price, promotion, place, public relations, people and physical evidence) in football premier league from the viewpoint of managers of Physical Education Organization and Football Federation of Islamic Republic of Iran. For this purpose, a researcher-made questionnaire (Cronbach's alpha = 0.94) was distributed among managers of Physical Education Organization and Football Federation and the responses were collected. Data were analyzed by SPSS software. Friedman, Wilcoxon, Mann Whitney U and Kruskal Wallis tests were used (≥0.05). From manager's viewpoints, marketing mix components are not prioritized in the existing suitable situation. But a significant difference was observed between the existing suitable situation of marketing mix factor and its components in football premier league. Generally, from the viewpoint of Physical Education Organization and Football Federation authorities, in a suitable situation, all marketing mix components should be equally considered and such a situation exists at the moment, but the quality and quantity of the existing situation is considered less than the suitable situation.
  • M.H. Razavi , R. Oshkouh Taheri Page 21
    The purpose of this study was to survey the socioeconomic status of participants in sport for all in Mazandaran province. The sample consisted of 384 subjects who were randomly selected. The questionnaire of socioeconomic status was used in this study (α=0.89). Descriptive and inferential statistics (Pearson correlation coefficient) as well as SPSS ver. 3 were used to analyze the data (P<0.05). The following results were obtained: 83.9% of participants occupied low, low-middle and middle socioeconomic classes, 2.9% middle-high socioeconomic class and 3.2% high socioeconomic class. 7.7% of participants occupied high economic class, 23.9% high-middle economic class, 5.% middle economic class, 3.5% middle-low economic class and 3.8% low economic class. There was a significant relationship between education (P<0.05), socioeconomic class (P<0.0), family (P<0.05), economic class (P<0.0) and the rate of participation in sport for all.
  • H.Poursoltani Zarandi – A.Ghanbarpour Nosrati – M.Dousti – N.Bay – M.Siavashi Page 35
    The purpose of this study was to determine the relationship between motivation and commitment of volunteers in 9th sport Olympiad of Iran Universities. The statistical population of this study included all volunteers (n=240) who participated in this event (women and men). 47 subjects were randomly selected as the sample of this study according to Morgan table. Kinso (2007) questionnaire was used to collect the data. professors of sport management determined content validity of this questionnaire. The questionnaire reliability was determined with Alpha Cronbach's alpha ( = 0.89). K.S test was used to identify the normal distribution of data and Pearson correlation coefficient, Spearman, point biserial correlation and independent sample t-test to analyze the data. Findings showed that commitment of volunteers in two groups of women (M=2.87±0.5) and men (M=2.93±0.58) was lower than the mean, but the motivation in two group of women (M=3.37±0.72) and men (M=3.2±0.050) was at an optimal level. There was a significant relationship between motivation and commitment of volunteers (r=0.337, P≤0.00). Results showed a significant relationship between gender and motivation of volunteers (r=0.9, P≤0.02), but no significant relationship was found between age and educational degree of volunteers to their motivation and commitment. The results showed no significant relationship motivation and commitment of volunteers (P>0.50).
  • .A.Naghizadeh Baghi – .H.Asadi – .M.Goodarzi – .N.Sajjadi Page 51
    The purpose of this study was to investigate the relationship between conflict type (task, relation), conflict management approach (cooperative, competitive) and team effectiveness of Iranian super league volleyball clubs. The sample consisted of all players and coaches of 3 teams from 6th tournament of super league volleyball clubs in 2007 were selected. Jhen conflict type questionnaire, Tjosvold conflict management questionnaire and Van Der Vegt and Alper team effectiveness questionnaire were used to collect the data. To estimate the validity of the questionnaires, an average variance extracted method (AVE) and to estimate the reliability of the questionnaires, a composite reliability method (CR) was used. Findings indicated a positive significant relationship between task and relationship conflict in Iranian super league volleyball teams. Both conflicts had a negative effect on team effectiveness. Cooperative conflict management approach had a significant positive effect on team effectiveness from the viewpoints of coaches and players. Competitive conflict management approach had a negative effect on team effectiveness from the viewpoint of coaches and it had no significant effect on team effectiveness from the viewpoint of players.
  • N.Almasi – .M.Khabiri – .A.Farahani – .R.Hemayat Talab Page 73
    The aim of this research was to study the relationship between lifestyle and marital satisfaction in athletes and non-athletes. The statistical population of this research consisted of married athletes in Sepahan Foolad Mobarakeh, Zob-e-Ahan and municipality clubs as well as non-athletes (n=20). and ordinary people for this reason groups of athletes uniform statistical population and group of ordinary people (00 persons) were randomly selected frompeople who were match with statistical population in age, sex, outcome and education. A researcher – made questionnaire for lifestyle (α= 0.79), Enrich questionnaire for marital satisfaction (α=0.95) and the questionnaire of demographic characteristics were used to collect the data. Results of this research showed a significant and direct relationship between athlete's lifestyle and marital satisfaction (p<0.05). This relationship was significant for non-athletes as well. In addition, the findings indicated that lifestyle in athletes was better than non-athletes (P < 0.05), but no difference was observed in marital satisfaction between athletes and non-athletes. Also, according to multiple regression, there was a significant relationship between income, age, sex and duration of marriage as demographic characteristics and marital satisfaction. This relationship was reverse between duration of marriage and marital satisfaction. In addition, findings showed a significant relationship between sex as a demographic characteristic and lifestyle.
  • B. Yousefi – .W.Tahmasebi – .Z. Hasani Page 89
    The aim of this study was to compare the intensity of pre-competition emotion in athletes with type A and B behavior patterns. Out of 08 wrestlers participating in Iranian national championships (2005), 32 wrestlers were selected as subjects by global Bortner scale. Then, 6 subjects with high scores (mean 6.45±0.3) formed Type A athletes group and 6 with low scores (mean 3.69 ± 0.47) were considered as Type B athletes group. Hanin's Individual Zones of Optimal Functioning (IZOF) model was used to assess the intensity of emotions athletes feel in their best / worst performance. Descriptive data showed that in both groups best performance was associated with a higher level (close to very much) of positive and effective emotion intensity (P+) as well as a lower level (close to little to moderate) of negative and effective emotion intensity (N+). Wilcoxon test showed a significant difference between best and worst performances of Type A group when there was a comparison between the intensity of negative and effective emotion and negative and harmful emotion (P≤0.0). In Type B group, there was a significant difference in athlete's best performance when positive and effective emotion and harmful emotion (P≤0.0). Mann-Whitney U test revealed a significant difference between Type A and B athletes in perceived negative (effective – harmful) emotions in their best / worst performances (P=0.0). This study showed that Type A athletes were more sensitive (i.e. they experienced higher intensities) to the negative effective and negative harmful (N±) emotions in their best/ worst performances when compared with Type B athletes.
  • M.Afshari – H.Honari – F. Ghafouri Page 105
    The aim of this research was to study triple management skills of managers of physical education departments at state universities. The survey was a case study which used descriptive methodology. The Goudarzi (38) questionnaire was used to collect data ( = 0.973). The research population consisted of all managers of physical education departments of state universities (n=4) as well as physical education management experts (n=). Finally, 20 questionnaires from department managers and questionnaires from experts were collected. Kolmogorov- Smirnoff test, Friedman variance analysis and the independent t-test were used to analyze the data (P<0.05). The results showed a significant difference among triple management skills of the managers of physical education departments (χ2=52.97, P<0.05). The priority of these skills was as follows: human skills (MR=2.84), conceptual skills (MR=2.3) and technical skills (MR=-.03). It can be claimed that human skills play an important role in performing managerial assignments in different management levels of all organizations and it can be considered as an essential factor in performing managerial assignments.
  • E.Alidoust Ghahfarrokhi – .H.Koozechian – .M.Jalali Farahani – M.Torki Page 127
    The purpose of this study was to investigate female customer's satisfaction in private and state bodybuilding clubs of Tehran with a descriptive method. The sample of this study consisted of the customers of private and state bodybuilding clubs in Tehran who had at least 6 months of sport participation. Based on systematic sampling, 5 regions of Tehran were selected. Then, 25 private and 25 state bodybuilding clubs from these regions were randomly selected. 0 subjects from these clubs randomly participated in this study and finally 475 questionnaires were collected. A questionnaire was used to collect the data (reliability=0.92). Independent sample t test was used to analyze the data. The results showed a significant difference in all parameters of satisfaction between private and state clubs. Except for cost and fee satisfaction parameter which was significantly higher in state clubs (P=0.00), satisfaction was significantly higher in private clubs for other parameters (P<0.05). Also, a significant difference was observed in overall customer satisfaction between private and state bodybuilding clubs (p=0.00), and the customers of private clubs had higher satisfaction. The most important factors that caused these differences were satisfaction from employee's behavior and quality of equipment.
  • N.Sajjadi – H.Eidi – J.Mehraban – H.Abbasi Page 141
    The current study aimed to investigate the status of Harakat Journal from its first volume (summer, 378, No.) to the last one (winter, 368). Descriptive research method was used. The statistical population included 338 published papers in 34 Harakat journals, and the statistical sample was equal to the statistical population. The data analysis identified 338 papers (average of 9.94) for each volume. In these papers, papers with three authors and five authors had the highest and the lowest percentage (30% and 5% respectively). Regarding research methods, 52% of papers were descriptive, 9% experimental and 29% semi- experimental. The sport physiology had the highest number of papers (n=47) and sport biomechanics the lowest number of papers (n=9). Regarding data sources, books and papers had the highest number of reference. Also, English language sources were more referred to than Persian language sources. University of Tehran with 03 papers, Guilan University with 40 papers and Tarbiat Modarres University with 23 papers occupied first to third places. On the other hand, universities of Shiraz, Shahid Rajaee and Sabzevar Tarbiat Moallem with paper occupied the last place.