فهرست مطالب

مدیریت ورزشی - پیاپی 28 (آذر و دی 1394)

نشریه مدیریت ورزشی
پیاپی 28 (آذر و دی 1394)

  • تاریخ انتشار: 1394/09/30
  • تعداد عناوین: 10
|
  • اسماعیل شریفیان*، محمد مصلی نژاد صفحات 637-655
    این پژوهش با هدف ارزیابی سلسله مراتب ارزش ها و منابع تاثیرگذار بر باورهای داوطلبان ورود به رشته ی تربیت بدنی انجام شد. روش تحقیق از نوع پیمایشی و جامعه ی آماری تحقیق شرکت کنندگان در آزمون عملی رشته ی تربیت بدنی دانشگاه های دولتی و نمونه ی تحقیق 300 نفر داوطلب بودند که به صورت تصادفی انتخاب شدند. ابزار تحقیق پرسشنامه ی استاندارد نظام ارزش های آلپورت، ورنون و لیندزی بود که روایی و پایایی آن بررسی وتاییدگردید، برای توزیع داده ها از آزمون شاپیرو ویلک و برای تعیین سلسله مراتب ارزش ها و منابع تاثیرگذار از آزمون تحلیل واریانس فریدمن استفاده گردید.یافته های تحقیق نشان داد از بین شش ارزش مورد بررسی در این مطالعه، ارزش نظری دارای بالاترین رتبه (15/4MR=) وارزش سیاسی دارای پایین ترین رتبه (98/2MR=) بود و ارزش های اجتماعی، معنوی، اقتصادی و هنری نیز به ترتیب در رتبه های دوم تا پنجم جای گرفتند.مطالعه منابع تاثیرگذار بر باورها نشان دادکه از بین منابع ده گانه مورد بررسی خانواده و اسطوره های ورزشی بیشترین منابع تاثیرگذار و فیلم ها و بازیگران تلویزیون کمترین تاثیر را داشته اند.بنابراین به نظر می رسد که متقاضیان ورود به رشته ی تربیت بدنی به ارزش های اقتصادی، هنری و سیاسی کمتر واقف بوده و نیاز است که رسانه ها و جامعه ی ورزش در این زمینه ها آموزش های بیشتری داشته باشد
    کلیدواژگان: ارزش ها، باورها، تربیت بدنی، داوطلبان، سلسله مراتب
  • بابک ضیاء، مجتبی ناهید، محمد مهدی طوطی فر طهران پور* صفحات 657-672
    تغییر و تحولات سریع علم و فناوری در جهان و تلقی ورزش به مثابه یک حرفه از یک طرف و تبدیل آن به صنعت از طرف دیگر، دست اندرکاران ورزش را با چالش های جدیدی روبه رو ساخته است که گذر از آنها نیازمند به کارگیری رویکردها و روش های خلاقانه است و موفقیت بالقوه سازمان ها در قابلیت های فکری آنها ریشه دارد. ازاین رو هدف این تحقیق بررسی تاثیر ابعاد سرمایه فکری در تشخیص فرصت های کارآفرینانه ورزشی شهر تهران است. جامعه آماری پژوهش را 110 نفر از کارآفرینان صنعت ورزش، سرمایه گذاران ورزشی در شهر تهران تشکیل دادند. روش تحقیق توصیفی از نوع همبستگی و ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه است. به منظور تحلیل داده ها از تحلیل رگرسیون ساده و چندگانه و آزمون فریدمن استفاده شد. نتایج حاکی از آن است که سرمایه فکری تاثیر مثبت و معناداری در تشخیص فرصت های کارآفرینانه دارد و از بین ابعاد سه گانه آن سرمایه رابطه ای یا مشتری، بیشترین تاثیر را در تشخیص فرصت صنعت مذکور دارد.
    کلیدواژگان: تشخیص فرصت، سرمایه انسانی، سرمایه رابطه ای، سرمایه ساختاری، سرمایه فکری
  • محسن غفرانی صفحات 673-686
    افراد دارای سرمایه اجتماعی برای کلیه سازمان ها بسیار بااهمیت اند و نوعی دارایی کمیاب محسوب می شوند. اهمیت عوامل موثر بر سرمایه اجتماعی در دنیا روزبه روز بیشتر می شود. یکی از این عوامل بسیار مهم می تواند عدالت سازمانی باشد. ازاین رو هدف این پژوهش بررسی تاثیر ارتباط عدالت سازمانی ادراک شده بر میزان سرمایه اجتماعی کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان اصفهان بود. روش پژوهش توصیفی از نوع پیمایشی بود. جامعه آماری پژوهش، کلیه کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان اصفهان بود که با استفاده از فرمول تعیین حجم نمونه مورگان، 159 نفر به عنوان نمونه آماری به طور تصادفی - طبقه بندی شده انتخاب و بررسی شدند. دو پرسشنامه عدالت سازمانی و سرمایه اجتماعی آزمون شد و اعتبار محتوای این پرسشنامه ها را هشت نفر از استادان و متخصصان حوزه مدیریت ورزشی، رفتار سازمانی و جامعه شناسی تایید کردند. پایایی هر دو پرسشنامه محقق ساخته، عدالت سازمانی و سرمایه اجتماعی از طریق مطالعه آزمایشی پرسشنامه ها که توسط 30 نفر از کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان اصفهان تکمیل شده بود، با استفاده از آزمون، ضریب آلفای کرونباخ به ترتیب 91/0 و 84/0 به دست آمد.
    کلیدواژگان: اجتماعی، توزیعی، سازمانی، سرمایه، عدالت سازمانی
  • سیدمحمود زنجیرچی، عبدالنبی خطیبی عقدا، محمدحسن پیمان فر* صفحات 687-700
    به نظر می رسد محاسبه کارایی و ارزیابی عملکرد کاروان های شرکت کننده در بازی های المپیک، به منظور بهبود عملکرد آنها در دوره های بعدی ضروری است. با توجه به اهمیت سنجش کارایی، در این مطالعه، عملکرد کاروان ورزشی ایران در بازی های المپیک طی سال های 2012-1948 به روش تحلیل پوششی داده ها ارزیابی و بررسی شده است. در ابتدا مشکلات مدل تحلیل پوششی داده ها در ارزیابی بازی های المپیک در پژوهش های گذشته شناسایی و به بهبود و تکمیل آن روش ها پرداخته شده است. سپس با استفاده از مدل BCC خروجی محور تکمیل شده به ارزیابی کاروان ورزشی ایران در پانزده دوره بازی های المپیک پرداخته شده است. مطالعه حاضر که از نوع پژوهش های ریاضی - تحلیلی است، نشان داد که عملکرد کاروان ایران تنها در بازی های المپیک سال 1956 کارا و در سایر سال ها ناکارا بوده است. همچنین یافته ها نشان داد کاروان ورزشی ایران در المپیک 1964 لندن کمترین کارایی را داشته است.
    کلیدواژگان: ارزیابی عملکرد، بازی های المپیک، روش DEA، کارایی، مدل BCC
  • ابراهیم ویسی*، مظفر یکتایار، جمال ادهمی صفحات 701-712
    پژوهش حاضر، به نیازسنجی تاسیس تلویزیون خصوصی ورزش در ایران و ارائه الگوی مطلوب پرداخته است. این پژوهش از نوع توصیفی و علی- مقایسه ای است و به صورت میدانی اجرا شده است. نمونه آماری پژوهش را 140 نفر از کارکنان صداوسیما و 237 نفر از کارشناسان تربیت بدنی تشکیل دادند. برای جمع آوری اطلاعات از یک پرسشنامه مشخصات دیموگرافیک و یک پرسشنامه محقق ساخته بهره گرفته شده است. نتایج نشان می دهد بین دیدگاه کارکنان صداوسیما و کارشناسان تربیت بدنی در زمینه تاسیس تلویزیون خصوصی ورزش اختلاف معناداری وجود ندارد. همچنین بین دیدگاه کارکنان صداوسیما و کارشناسان تربیت بدنی در زمینه تاثیرات تاسیس تلویزیون خصوصی ورزش بر انحصار تلویزیون دولتی تفاوتی معناداری مشاهده نشد، یعنی در نیاز به تاسیس تلویزیون خصوصی ورزش و تاثیرات تاسیس تلویزیون خصوصی ورزش بر انحصار تلویزیون دولتی بین دو گروه اجماع وجود دارد. تاسیس تلویزیون خصوصی ورزش برای ترویج و اعتلای ورزش کشور در سطح جامعه ضروری است.
    کلیدواژگان: انحصار، تلویزیون، تلویزیون خصوصی، تلویزیون دولتی، کارکنان صداوسیما، کارشناسان تربیت بدنی
  • حامد فرزی *، همایون عباسی، شیرین زردشتیان صفحات 713-729
    هدف از این پژوهش تبیین رابطه هوش سازمانی و چابکی سازمانی با کارآفرینی سازمانی در وزارت ورزش و جوانان ایران است. روش تحقیق از نوع توصیفی- همبستگی و جامعه آماری شامل تمام کارشناسان معاونت های شش گانه وزارت ورزش و جوانان در سال 1392 است (حدود 340 نفر) و از طریق نمونه گیری طبقه ای-تصادفی متناسب با حجم 180 نفر از آنها به عنوان نمونه انتخاب شدند. ابزار اندازه گیری پژوهش پرسشنامه های هوش سازمانی آلبرشت (2003)، پرسشنامه کارآفرینی سازمانی براون (1997) و پرسشنامه های چابکی سازمانی محقق ساخته سرابندی (1390) است. به منظور محاسبه پایایی پرسشنامه ها از روش آلفای کرونباخ استفاده شد. برای تجزیه وتحلیل این پژوهش در بخش آماری توصیفی از فراوانی، درصد، انحراف معیار و نمودارو در بخش آمار استنباطی از همبستگی پیرسون، تی تست، آنوا و رگرسیون چندگانه استفاده شد. نتایج نشان داد که ضریب همبستگی پیرسون بین هوش سازمانی و کارآفرینی سازمانی (564/0=r، 01/0>P) و چابکی سازمانی و کارآفرینی سازمانی مثبت و معنادار است (753/0=r، 01/0>P). همچنین، براساس نتایج رگرسیون همزمان سه مولفه از هوش سازمانی و سه مولفه از چابکی سازمانی به ترتیب توان تبیین و پیش بینی 40 و 81 درصد از تغییرات کارآفرینی سازمانی را دارند.
    کلیدواژگان: چابکی سازمانی، کارآفرینی سازمانی، معاونت های شش گانه، وزارت ورزش، هوش سازمانی
  • عبدالحمید پاپ زن، حسین آگهی، مهنا شاهمرادی* صفحات 731-749
    احیا و ترویج ورزش های بومی و محلی در میان اقشار مختلف جامعه روستایی، نیازمند شناسایی و معرفی بازی ها و ورزش های بومی و محلی و برنامه ریزی دقیق در سطح راهبردی و عملیاتی است؛ اما متاسفانه تاکنون در استان کرمانشاه و حتی در کشور، پژوهشی کاربردی متناسب با این هدف به اجرا در نیامده است. ازاین رو با توجه به ضرورت مسئله، پژوهش حاضر با هدف تبیین و تحلیل وضعیت موجود در خصوص ورزش های بومی و محلی و برنامه ریزی راهبردی در خصوص کاربرد آنها، با رویکردی کیفی- کمی، در قالب تکنیکAHP - SWOT و با بهره گیری از نرم افزار Expert choice انجام گرفت. یافته های پژوهش نشان داد که سهولت اجرای ورزش های بومی و محلی، پیوند با ساختارهای فرهنگی روستا و برخورداری ورزش های بومی و محلی از تنوع و گوناگونی، به ترتیب مهم ترین قوت ها؛ و عدم رعایت نکات ایمنی و بهداشتی در برخی از ورزش های بومی و محلی مهم ترین ضعف ورزش های بومی و محلی مناطق روستایی شهرستان کرمانشاه است. در عین حال، وجود زمینه برگزاری جشنواره های ورزش بومی و محلی و حمایت ناکافی از ورزش های بومی و محلی از جمله مهم ترین فرصت ها و تهدیدها در زمینه ورزش های بومی و محلی مناطق روستایی شهرستان کرمانشاه به شمار می آید.
    کلیدواژگان: راهبرد، شهرستان کرمانشاه، ورزش بومی، ورزش روستایی، AHP - SWOT
  • سید محمدحسین رضوی، حسن اسیوند چمعالی*، محسن منوچهری نژاد صفحات 751-764
    هدف از پژوهش حاضر، بررسی رابطه بین نفوذ اجتماعی مدیران مدارس و توانمندسازی شغلی دبیران تربیت بدنی شهرستان شهرکرد است. روش پژوهش توصیفی از نوع همبستگی است و جامعه آماری، کلیه دبیران تربیت بدنی شهرستان شهرکرد بودند. حجم نمونه با توجه به جدول کرجسی و مورگان (1970)، 104 نفر تعیین شد. روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای متناسب با جامعه آماری استفاده شد. ابزار اندازه گیری دو پرسشنامه نفوذ اجتماعی و توانمندسازی شغلی با اقتباس از پرسشنامه یوکل و همکاران (2002) و پرسشنامه اسپریتزر (1995) بودند. تحلیل آماری روی 100پرسشنامه برگشتی، با استفاده از روش های آماری توصیفی، ضریب رگرسیون و ضریب همبستگی با نرم افزار spss نسخه 18 انجام گرفت. نتایج نشان داد همبستگی مثبت و معناداری بین نفوذ اجتماعی مدیران مدارس و توانمندسازی شغلی دبیران وجود دارد (0001/0 =sig و 37/0=r2 ). نتایج نشان داد سه مولفه از مولفه های نفوذ اجتماعی (روش های قانونی، ائتلاف و همکاری) توانستند مولفه های توانمندسازی شغلی را پیش بینی کنند (05/0 P <).
    کلیدواژگان: ائتلاف، توانمندسازی شغلی، روش های قانونی، نفوذ اجتماعی، همکاری
  • محسن وحدان*ی، مهرداد محرم زاده، رضا طلایی صفحات 765-778
    هدف از این مطالعه، تحلیل عوامل موثر بر میزبانی رویدادهای بزرگ ورزشی شهر ارومیه براساس مدل مزیت رقابتی پورتر بود. روش تحقیق توصیفی- همبستگی بود. جامعه آماری را دانشجویان و دانش آموختگان بخش تربیت بدنی تشکیل می دهند. از میان این افراد 208 نفر به روش نمونه گیری در دسترس به عنوان نمونه انتخاب شدند. ابزار پژوهش شامل پرسشنامه محقق ساخته (با ضریب آلفای کرونباخ 87/0) بود که با 38 سوال عوامل موثر بر مزیت رقابتی شهر ارومیه در میزبانی رویدادهای ورزشی را ارزیابی می کند. در این تحقیق از روش نمونه گیری غیراحتمالی گلوله برفی و برای تحلیل داده ها از آزمون تحلیل عاملی اکتشافی (با چرخش واریمکس) استفاده شد. کلیه داده ها با استفاده از نرم افزار spss در سطح معناداری05/0P≤ تحلیل شدند. نتایج آزمون تحلیل عاملی نشان داد که 08/78 درصد از مجموع واریانس به وسیله عوامل مستخرج به شرح زیر تبیین شد: عوامل سخت افزاری و منابع پشتیبان (25/23درصد)، عوامل سیاسی - ارتباطی (24/20درصد)، عوامل نرم افزاری (78/16درصد)، منابع و جاذبه های محوری (56/9 درصد) و عوامل اجتماعی (25/8 درصد). هر کدام از این عوامل به تناسب میزان اهمیت و ضعف و قوتی که نسبت به شهرهای رقیب دارد، نیازمند سرمایه گذاری، برنامه ریزی، مدیریت و توجه لازم است.
    کلیدواژگان: رقابت، رویداد های ورزشی، شهر ارومیه، مزیت رقابتی، میزبانی مسابقات
  • سید علی نقوی، میرمحمد اسعدی، سید حبیب الله میرغفوری صفحات 779-794
    این تحقیق با هدف شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر معنویت سازمانی با توجه به الگوهای ملی و دینی، با استفاده از رویکرد مدلسازی ساختاری تفسیری انجام گرفت. تحقیق حاضر از نظر هدف، کاربردی، و از نظر گردآوری داده ها، توصیفی از نوع پیمایشی است و ابزار جمع آوری اطلاعات، پرسشنامه است. جامعه آماری تحقیق از دو بخش تشکیل شده است، بدین صورت که در بخش اول به منظور شناسایی عوامل موثر بر معنویت سازمانی در اداره کل تربیت بدنی استان یزد براساس منطق مدل های تحلیل عاملی، یک نمونه 123 نفری از کارکنان اداره کل تربیت بدنی استان یزد به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای انتخاب، بررسی و تجزیه وتحلیل شد. در بخش دوم به منظور اولویت بندی عوامل کلیدی شناسایی شده، از 10 نفر از استادان دانشگاه که از نظر علمی و عملی بر موضوع تحقیق تسلط داشتند، استفاده شد. نتایج تحلیل عاملی نشان داد که 10 عامل فضایل، فضای معنوی، محتوایی، ساختاری، رهبری، فرهنگی، خلاقیت، ایمان، انگیزش و اجتماعی عوامل موثر بر معنویت سازمانی به شمار می روند. همچنین نتایج مدلسازی ساختاری تفسیری نشان داد که عامل رهبری بیشترین قدرت نفوذ و کمترین وابستگی را در بین نه عامل کلیدی دیگر دارد.
    کلیدواژگان: تربیت بدنی، دین، معنویت، معنویت سازمانی، یزد
|
  • Esmaeil Sharifian *, Mohammad Mosala Nejad Pages 637-655
    The purpose of this study was evaluated the hierarchy of values and source of influence on beliefs of candidates entering the field of physical education. The research method was survey. The Statistical population were participants in the physical education practical test. 180 boys and 120 girls were randomly selected as the statistical sample (n= 300). Data collection tools was the Allport, Vernon and Lindzey (1970) values standard questionnaire which has been used in several research and in various communities. Reliability of this questionnaire were estimated 0.84, 0.75, 0.87, 0.86, 0.89 and 0.84 for each of the six values of the Theoretical, Economic, Aesthetic, Social, Political and Religious respectively. The Shapiro_Wilk test to check data distribution and the friedman ANOVA test to rank the hierarchy of values and the source of influence on beliefs was used. All statistical analysis were performed by SPSS20 statistical software. The results showed that Theoretical value was the highest ranking (MR=4.15), Political value was the lowest ranking (MR=2.89), In addition, Social, Religious, economic and Aesthetic values were second and fifth positions respectivly. It was also observed that the family had the greatest impact on the volunteer's beliefs (MR=7.91, p
    Keywords: belief, Candidates, Hierarchy, Physical Education, Values
  • Babak Ziyae, Mojtaba Nahid, Mohammad Mahdi Toutifar Tehranpour* Pages 657-672
    Rapid changes in the science and technology and considering sport as a profession clues new challenge for sport policy-makers. In this situation, intellectual property and particularly human capital are among the most important organizational assets. The purpose of this study is to evaluate the effect of intellectual capital on Entrepreneurial opportunities recognition in sport industry in Tehran. The sample of study consisted of 110 individuals from the sports industry entrepreneurs, investors and sports officials in Tehran. In this study, the research method is descriptive with correlation technique. The results indicated that intellectual capital has a positive and significant impact on the recognition of entrepreneurial opportunities in sport industry.
    Keywords: Human Capital, Intellectual Capital, Opportunity Recognition, Relational (Customer Capital), structural capital
  • Mohsen Ghofrani Pages 673-686
    The aim of present study was to Comparison Men with social capital are so important for organizations and they are considered as rare assets. The significance of factors effecting social capital is increased day by day. Organizational justice can be one of these factors. So, the aim of the current study was to investigate the effect of perceived organizational justice on the social capital level of Youth and Sports office staffs in Isfahan province. The study was a descriptive survey. The population of the study includes 159 staff members of Sports and Youth agencies in Isfahan province, which was selected, based on random-classified selection using Morgan sample size formula. In this study two questionnaires, organizational justice and social capital, whose validities have been confirmed by 8 professors and experts in the field of sports management, organizational behavior, and sociology, are used. The reliabilities of the author made questionnaires, based on a pilot study on 30 employees in sport and youth offices in Isfahan province, using Cronbachs alpha coefficient revealed .91 and .84 respectively.
    Keywords: and social capital, Organizational justice, distributive justice, procedural justice, interactional justice
  • Seyed Mahmoud Zanjrichi, Abdolnabi Khatibi Aghda, Mohamadhasan Peymanfar* Pages 687-700
    There are varieties of researches for appraisal of results obtained by countries in Olympics, using data envelopment analysis method. This research is aimed to make such appraisal for Iranians’ results in Olympics Games using the DEA method. Before taking any measures, main issues of DEA methods for appraisal of Olympics Games in the previous research were discussed, afterward optimization and removing disadvantages have been under consideration. Then, using BCC model of optimized output-oriented, Iran’s performance in 15 Olympics games were appraised. Results showed that Iranian have been efficient only in 1956 games. Also Results showed that Iranian have been lowest efficient in 1964 Olympic.
    Keywords: Performance appraisal, Efficiency, Olympic Games, DEA method, BCC model
  • Ebrahim Veisi *, Mozafar Yektayar, Jamal Adhami Pages 701-712
    Descriptave and causal methods-are compared.The population of the City and its staff includes experts in physical education official IRIB number 377 was the capital of Kurdistan.
    The measuring instrument consisted of a questionnaire survey requires the establishment of private TV sport in which a pilot study reliability 0/824, respectively. To analyze the data from software spss version 19, t-test and the factor loadings were used to determine priority. Results showed that between views of the staff of the establishment of private TV sports radio Symav physical education experts, there is no significant difference, there are significant differences related to the establishment of private TV Sports. IRIB personnel and experts perspective as well as the effects of physical exercise on the establishment of private TV state television monopoly, there is no significant difference.
    This pattern 4 or scale factors economic, cultural, social and structural is given by And suggested that the components of the economic, social, cultural and the structural model And also factors in each component of assessment on private TV sports, the establishment of private TV sports action and The model with the model put forward by managers and invest in this platform to provide a private TV sports.
    Keywords: IRIB staff, Monopoly, Private Tv, State Tv, Tv
  • Hamed Farzi *, Homayoun Abbasi, Shirin Zardoshtian Pages 713-729
    The purpose of this research was to explaining the relationship of OI and OA with organizational entrepreneurship in Ministry of Sports and Youth of Iran. The research methodology was descriptive-correlation and the population includes all of the experts at six deputies in Ministry of Sport and Youth in 2013 comprising of 340 people. 180 of the population were selected through stratified random sampling in proportion to the volume. The measurement instruments of this research were questionnaires of the Albrecht (2003), the Brown’s organizational entrepreneurship questionnaire (1997) and self-constructed organizational Agility questionnaire by Sarabandi (1390). To confirm the reliability of the questionnaires, the Cronbach's alpha were used. To analyze the data, the descriptive statistics ( frequency, percentage, standard deviation and figuers) were employed and Pierson correlation coefficient, t-test, Anova and multiple regression were used for inferential analysis. The results of Pearson correlation showed that, there were a significant relationship between OI and OE (P> 0/01 ,r=0/564), and OA and OE (r=0.753, P
    Keywords: Organization Intelligence, Organization Entrepreneurship, organizational agility, Ministry of Sport, six deputies
  • Abdolhamid Papzan, Hossein Agahi, Mohana Shahmoradi* Pages 731-749
    Resuscitation and promotion of local and indigenous sports among different classes of the rural society, requires identification and introduction of local and indigenous games and sports and careful planning at the strategic and operational levels. But unfortunately so far in the Kermanshah Province and even at the national level applied research fits this goal have not been conducted. This study aimed to explore and analyze the present situation of the regarding local and indigenous sports And strategic planning for their application, Qualitative-quantitative, Paradiym was performed. Findings from this study showed that facility local and indigenous sports, Connection with cultural constructions of rural, Benefit from the diversity of local and indigenous sports, Respectively most important strengths and non-compliance with health and safety issues in some of the local and indigenous sports, The most important weaknesses on local and indigenous sports of Rural areas of Kermanshah township is the lack of safety standards. However, Existence of the holding of local and indigenous sports festival and insufficient support of local and indigenous sports Opportunity to promote and preserve the indigenous culture and Existence of legal, are most important opportunities and threat on local and indigenous sport is Rural areas of Kermanshah township.
    Keywords: Indigenousl sport_Kermanshah township_AHP – SWOT_rural sport_strategi
  • Seyed Mohammad Hossein Razavi, Hassan Osivand *, Mohssen Manoochehrinejad Pages 751-764
    The purpose of this study was Relationship between schools manager’s Social Influence and sports teacher’s occupational empowerment in Shahrekord city. The research method was descriptive - correlation. Statistical population was include; all the sports teachers of Shahrekord city .The sample size was determined by Krejcie and Morgan Table (1970) which comprised 104 subjects. Random sampling method was used for the statistical population. Measuring tools was two questionnaires of social influence and occupational empowerment were derived from Influence Behavior Questionnaire (IBQ) developed by Yukl and Hilton (2002) and Spritzer (1995). Statistical analysis was performed on 100 questionnaires that returned. data were analyzed by statistical methods of the regression coefficient, correlation coefficient, and multivariate analysis of variance by Spss18 software. The results showed there is a positive, meaningful correlation between social influence of managers and occupational empowerment of the sports teachers in Shahrekord city(r=0.375, sig=0.0001, p≤0.05). Result also showed components of social influence factors (legal ways, coalition and cooperation) could be predict components of occupational empowerment .
    Keywords: Social Influence, occupational empowerment, coalition, cooperation, legal ways
  • Mohsen Vahdani *, Mehrdad Moharramzadeh, Reza Talaie Pages 765-778
    The purpose of this study Affective factors analyze in hosting sport major events of Urmia city based on Porter's model of competitive advantage. Research Method was descriptive-correlation. The population for this study consists of students and graduates in physical education. Among these patients, 208 were selected as the sampling method. The research instrument consisted of a questionnaire (Cronbach's alpha coefficient of 0.87) with 38 questions is evaluated about the factors that influence in competitive advantage of Urmia in hosting sport events. In this research, snowball sampling method was used. For analyze of Data were used from the test exploratory factor analysis (rotated Varimax ). All data were analyzed with using spss software at a significance level of p ≤ 0.05. The results of factor analysis showed that 78.08 % of total variance explained by the factors extracted as follows : hardware and sources of support (23.25 %) , political - communication factors (20.24 %) , software index (16.78 %) , Core resources and attractions (9.56 %) , social factors (8.25%). Each of these factors according to the important, weakness and strength than competing cities require investment, planning, and management and attention.
    Keywords: Competition, Competitive Advantage, hosting the tournament, sport event, Urmia
  • Seyed Ali Naghavi *, Mir Mohammad Asadi, Seyed Habibollah Mirghafoori Pages 779-794
    The aim of this research was to identify and prioritize effective factors on organizational spirituality according to national and religious patterns and by using interpretive structural modeling approach. The present study is applicable in view of aim, and in view of data collection is description with survey type and data collection tools in this research is questionnaire. The statistical society of this research consists of two parts: in the first part in order to identify the factors affecting organizational spirituality in the Yazd physical education office, a sample of 123 person were selected from Yazd physical education staff by stratified random sampling, on the basis of logic of factorial – analysis models and were analyzed. In the second part, for prioritizing identified key factors, 10 university masters were used who had scientific and applicable skill on the research subject. Factorial analysis results showed that the 10 factors: excellence, spiritual space, content, structure, leadership, culture, creativity, faith, and social motivation are considered as factors affecting on organizational spirituality. Also, the results of interpretive, structural modeling showed that the leadership factors has the highest influencing power and the least dependence among other nine key factors.
    Keywords: Physical Education, Religion, Spirituality, Organizational Spirituality, Yazd