فهرست مطالب

Journal of Sport Sciences and Health Research
Volume:2 Issue: 4, 2012

  • تاریخ انتشار: 1390/10/25
  • تعداد عناوین: 8
|
  • فرشید آقابیگی، فرزین حلبچی، رضا رجبی، سارا چشمی صفحه 5
    هدف از تحقیق حاضر، مقایسه میزان بروز آسیب های ورزشی در دو سطح دسته برتر و دسته یک فوتبال دانشجویان ایران (مسابقات قهرمانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تابستان 1387) بود. به این منظور تمامی بازی های دسته برتر (28 بازی) و دسته یک (42 بازی) بررسی شد و اطلاعات آن (تعداد آسیب، ساز و کار وقوع آسیب، پست بازیکنان آسیب دیده و زمان آسیب) از طریق ثبت در برگه گزارش آسیب توسط محقق و با کمک پزشک مسابقات در حین برگزاری مسابقات به دست آمد. در تحقیق حاضر که از نوع توصیفی – مقایسه ای است، از آزمون Z برای مقایس? میزان بروز آسیب در دو سطح دسته برتر و دسته یک و آزمون آماری مجذور کای (2x) برای تجزیه و تحلیل دیگر داده ها استفاده شد. نتایج نشان داد که بروز آسیب در بازی های دست? یک (122 آسیب در هر 1000 ساعت مسابقه) به طور معناداری بیشتر از بازی های دست? برتر (6/91 آسیب در هر 1000 ساعت مسابقه) است (96/1 < Z). در هر دو دست? برتر و دسته یک بیشترین آسیب ها در 15 دقیقه انتهایی نیمه دوم رخ داده است (05/0P). در بازی های دستهبرتر، پست مهاجم (3/22 درصد) و در بازی های دسته یک پست دروازه بان (5/22 درصد) آسیب بیشتری دیده اند (05/0
    کلیدواژگان: فوتبال دانشجویان، دسته برتر، دسته یک، آسیب ورزشی
  • لیلا قائدی، محمدحیسن علیزاده، توراندخت امینیان رضوی صفحه 19
    هدف از پژوهش حاضر، تعیین تاثیر برنام? تمرین هوازی، ماساژ و ترکیبی بر علائم سندرم پیش از قاعدگی (PMS) دانشجویان دختر غیرورزشکار بود. نمونه های آماری، 60 آزمودنی داوطلب مبتلا به PMS دانشکد? فنی مهندسی دانشگاه تهران بودند که به صورت تصادفی در چهار گروه 15 نفری ماساژ، هوازی، ترکیبی و کنترل قرار گرفتند. اندازه گیری متغیرها به وسیل? پرسشنام? تشخیص موقت PMS و تحلیل داده ها با استفاده از آزمون t همبسته، تحلیل واریانس یکطرفه و آزمون تعقیبی LSD انجام گرفت. براساس یافته ها، کاهش معنی داری در میانگین های علائم جسمانی چهار گروه و کاهش معنی داری در میانگین های علائم روانی و کل 3 گروه تجربی در مقایس? پیش آزمون و پس آزمون مشاهده شد (05/0 >P). در پس آزمون میانگین های علائم جسمانی در گروه های تجربی نسبت به گروه کنترل کاهش معنی داری داشت (03/0 = P). نتایج این پژوهش نشان می دهد ماساژ، تمرین هوازی و ترکیبی، تقریبا به یک اندازه در کاهش علائم سندرم پیش از قاعدگی موثرند. درنتیجه می-توان شیوه های مذکور را برای کمک به دختران مبتلا به این عارضه پیشنهاد کرد.
    کلیدواژگان: ماساژ، مانیپولاسیون، _ تمرینات فیزیکی، تمرینات هوازی اینتروال، سندرم پیش از قاعدگی، درمان های مکمل
  • خسرو ابراهیم، حسن دانشمندی، سیدمسعود میرهاشمی، پگاه رحمانی صفحه 39
    هدف از تحقیق حاضر، بررسی تاثیر تمرینات قدرتی ماگزس (ترکیبی از تمرینات قدرتی بیشینه و قدرت انفجاری) بر افزایش قدرت، سرعت و چابکی ورزشکاران بسکتبال با ویلچر بود. از بین 52 نفر از ورزشکاران پاراپلژی برتر مرد بسکتبال با ویلچر، به روش تصادفی – هدفدار 20 نفر انتخاب و به دو گروه 10 نفری به عنوان گروه های کنترل (با میانگین سنی 55/2± 2/29 سال و طول قد نشسته 04/9± 7/87 سانتی متر) و گروه تجربی (با میانگین سنی 55/2± 1/28 سال و طول نشسته 14±3/89 سانتی متر) تقسیم شدند. اطلاعات دموگرافیک و پزشکی با استفاده از پرسشنامه و پروند? پزشکی آنان جمع آوری شد، سپس آزمون های قدرت، سرعت و چابکی در مرحل? پیش آزمون و پس آزمون با استفاده از تست های پرس سینه، پیمودن قطر زمین بسکتبال و تست زیگزاگ انجام گرفت. آنگاه گروه تجربی به مدت 6 هفته و هر هفته 3 جلسه به اجرای برنام? تمرینی ماگزس پرداختند. گروه کنترل، برنامه های تمرینی عادی فرد را انجام می دادند. در پایان، پس آزمون از هر دو گروه گرفته شد و داده ها و اطلاعات کسب شده با نرم افزار SPSS و در سطح معنی داری (01/0?P) تجزیه و تحلیل آماری شدند. نتایج نشان داد که برنام? 6 هفته ای تمرینات پیشنهادی ماگزس بر قدرت و چابکی آزمودنی ها در سطح (01/0?P) و نیز بر متغیر وابست? سرعت فقط در سطح (05/0?P) اثر معنی داری داشته است. نتایج مذکور بر ضرورت به کارگیری پروتکل تمرینی ماگزس که پیش از این در میان ورزشکاران سالم، موثر بوده است تاکید می ورزد. برمبنای نیازهای تمرینی و مهارتی بازیکنان بسکتبال با ویلچر، می توان تمرینات ترکیبی قدرتی و توان انفجاری را که قابلیت اجرا در وضعیت نشسته بر روی ویلچر را دارند، به مربیان توصیه کرد.
    کلیدواژگان: معلول، تمرین با وزنه، پلیومتریک، _ تمرینات قدرتی ماگزس، بسکتبال با ویلچر
  • عفت بمبئی چی، نادر رهنما، اعظم بارانی، مریم رهنما صفحه 55
    والیبال، یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین ورزش ها در دنیاست که خطر بروز آسیب نیز در آن زیاد است. هدف از این تحقیق، بررسی خصوصیات آسیب های زنان والیبالیست نخب? کشور بود. 74 بازیکن از 5 تیم شرکت کننده در لیگ برتر (1386 – 1385) والیبال زنان کشور در این تحقیق شرکت کردند. اطلاعات مربوط به آسیب ها به صورت آینده نگر و با استفاده از فرم گزارش آسیب و به کمک پزشکان تیم جمع آوری شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها، از آمار توصیفی و آزمون خی دو استفاده شد. در مجموع 27 آسیب در بازیکنان رخ داد که 8/77 درصد آنها در اندام تحتانی، 5/18 درصد در اندام فوقانی و 7/3 درصد در تنه بود. پرآسیب ترین قسمت بدن مچ پا (9/51 درصد) و به دنبال آن زانو (2/22 درصد) بود. متداول ترین نوع آسیب نیز اسپرین (6/55 درصد) و به دنبال آن استرین (5/18 درصد) بود. اسپکرها (6/55 درصد)، پاسورها (9/25 درصد) و به دنبال آن لیبروها (5/18 درصد) بیشتر دچار آسیب شدند. اسپکرها بیشتر از ناحی? مچ پا و زانو دچار آسیب شدند، درحالی که انگشتان دست در پاسورها و مچ دست در لیبروها بیشتر دچار آسیب شد. بین میزان آسیب های برخوردی و غیربرخوردی تفاوت معناداری مشاهده نشد (05/0 >P، 1 =2?). آسیب های زمان تمرین بیشتر از زمان مسابقه بود (05/0 P، 81/5 = 2?). براساس یافته های این تحقیق می توان گفت که اسپکرها بیشتر در معرض آسیب های مچ پا و زانو حین فرود بعد از پرش قرار دارند و اسپرین متداول ترین نوع آسیب ها و منطق? جلو زمین پرآسیب ترین منطق? زمین بازی است. این اطلاعات برای دست اندرکاران پزشکی تیم های والیبال برای تحت پوشش قرار دادن مسائل پزشکی مسابقات و طراحی راهبردهای پیشگیری از آسیب ها مفید است.
    کلیدواژگان: خصوصیات آسیب، والیبال، ورزشکار زن نخبه، مطالعه آینده نگر
  • محمد یوسفی، سعید ایل بیگی، ناصر مهرشاد، محمداسماعیل افضل پور صفحه 73
    در این تحقیق یک روش غیرتهاجمی جدید برای ارزیابی قوس های ستون فقرات ارائه شده است. از مزایای این روش، سرعت در فرایند اندازه گیری و عدم لمس بدن آزمودنی است. برای اثبات اینکه این دو مزیت روش پیشنهادی تاثیر منفی بر دقت اندازه گیری زوایای مربوط به قوس های پشتی و کمری نداشته است، مقادیر کیفوز پشتی و لوردوز کمری برای چهل نفر از دانشجویان دانشگاه بیرجند با میانگین و انحراف استاندارد سنی 2?26 (سال)، وزن 5/2?72 (کیلوگرم) و قد 5/5? 169 (سانتی متر) توسط روش پیشنهادی و همچنین روش پرکاربرد خط کش منعطف (به عنوان شاهد) استخراج و میزان همبستگی بین این دو روش از طریق ضریب همبستگی پیرسون محاسبه گردید. نتایج نشان داد که روش پیشنهادی و روش خط کش منعطف در اندازه گیری زوایای لوردوز کمری و کیفوز پشتی به ترتیب دارای همبستگی 95/0 و 97/0 می باشند (05/0 P<). براساس نتایج به دست آمده، روش پیشنهادی دارای همبستگی بالایی در اندازه گیری زوایای لوردوز کمری و کیفوز پشتی در مقایسه با روش خط کش منعطف می باشد، بنابراین می توان از روش پیشنهادی به عنوان یک روش با دقت بالا در کنار سایر روش های غیرتهاجمی استفاده کرد.
    کلیدواژگان: لوردوز، _ ستون فقرات، کیفوز، پردازش تصویر، تشخیص ناهنجاری
  • حسن قدیمی ایلخانلار، رامین بلوچی، محمدرضا نیک نژاد صفحه 91
    هدف از تحقیق حاضر، بررسی علل و شیوع آسیب در ورزش مدارس از دیدگاه دبیران تربیت بدنی است. به این منظور نظرها و دیدگاه های 83 نفر از دبیران تربیت بدنی که به طور مستقیم در ورزش مدارس فعالیت می کنند، بررسی شد. اطلاعات مربوط به نوع، علل و سازوکار بروز و شیوع آسیب از طریق پرسشنامه محقق ساخته و به صورت مصاحبه با معلمان تربیت بدنی ثبت شد. میانگین سنی دبیران 58/2? 32/35 سال و سابقه کاری آنها 42/6? 12 سال بود. اطلاعات به دست آمده از طریق آمار توصیفی بررسی شد. نتایج بررسی نظرها ودیدگاه های دبیران ورزش نشان داد که اکثریت معتقدند (6/38 درصد) که کوفتگی شایع ترین و بیشترین مصدومیتی است که در مدارس اتفاق می افتد. همچنین به نظر بیشتر معلمان (5/67 درصد) بیشترین آسیب ها در اندام تحتانی در ورزش مدارس در میان دانش آموزان اتفاق می افتد. به اعتقاد آنان (9/40 درصد) مهم ترین عامل بیرونی بروز آسیب در بین دانش آموزان درورزش مدارس، سطح نامطلوب زمین ورزشی و غیراستاندارد بودن آن است. همچنین به نظر بیشتر دبیران (4/37 درصد) عدم آمادگی جسمانی مطلوب دانش آموزان، مهم ترین عامل درونی بروز خطر است که موجب آسیب دیدگی دانش آموزان می شود. بررسی دیدگاه های دبیران تربیت بدنی (2/72 درصد) نشان داد که مهم ترین عاملی که موجب آسیب و مصدومیت دانش آموزان در مدارس می شود، سازوکار ضربه ای (تروماتیک) هنگام بازی است.
    کلیدواژگان: دیدگاه دبیران تربیت بدنی، ورزش مدارس، _ دانش آموزان، شیوع آسیب های ورزشی
  • زهرا مهدوی جعفری، رضا مهدوی نژاد، وحید ذوالاکتاف، منصور صاحب الزمانی، آرزو محمودی نجف آبادی صفحه 103
    هدف از تحقیق حاضر، مقایسه تعادل بین دو گروه با و بدون سابقه پیچ خوردگی جانبی مچ پا به تفکیک پای اتکا و غیراتکا بود. آزمودنی های این تحقیق 103 بسکتبالیست دختر شرکت کننده در مسابقات دسته یک دانشگاهی سال 1387 بودند که براساس وجود پیچ خوردگی جانبی قبلی مچ پا به گره با آسیب قبلی و گروه بدون آسیب قبلی تقسیم شدند. برای اندازه گیری تعادل از آزمون لک لک در دو حالت چشم بسته و چشم باز بر روی پای اتکا و غیراتکا به صورت مجزا، استفاده شد. برای ثبت اطلاعات ورزشکاران از جمله سابقه آسیب آنها، از فرم ثبت اطلاعات و به منظور مقایسه نمره های تعادل در بین دو گروه از آزمون t مستقل در سطح 05/0P< استفاده شد. یافته های تحقیق در مورد پای غیراتکا نشان داد که نمره آزمون تعادل در هر دو حالت چشم باز و چشم بسته در ورزشکارانی که سابقه پیچ خوردگی مچ پا غیراتکا داشتند، به طور معناداری کمتر از گروه بدون آسیب بود. اما در مورد پای اتکا نمره آزمون تعادل نه در حالت چشم باز و نه در حالت چشم بسته بین دو گروه تفاوت معناداری نداشت (05/0P<). پای غیراتکا در صورت آسیب دیدگی قبلی نسبت به پای اتکا تعادل ضعیف تری را نشان داد. ورزشکاران آسیب دیده از ناحیه مچ پای غیراتکا احتمالا در صورت توانبخشی ناکافی دچار ضعف تعادل خواهند شد و از آنجا که ضعف تعادل از عوامل ایجادکننده پیچ خوردگی مچ پا است، بنابراین ورزشکاران آسیب دیده از ناحیه مچ پای غیراتکا احتمالا بیشتر در معرض آسیب مجدد هستند.
    کلیدواژگان: تعادل، پای اتکا، پای غیراتکا، _ اسپرین جانبی مچ پا
  • مهرداد عنبریان، پرویز زارعی، علی یلفانی، مسعود مختاری صفحه 115
    این تحقیق با هدف تعیین مکانیزم بازیابی تعادل بدن به دنبال ایجاد اغتشاش بیرونی ناگهانی در صفحه ساجیتال در بین افراد مبتلا به کایفوسیس در مقایسه با افراد نرمال انجام گرفت. به این منظور 10 نفر با انحنای فقرات پشتی بیش از 40 درجه به عنوان گروه کایفوتیک (میانگین سنی 6/1? 5/21 سال) و 15 فرد فاقد عارضه کایفوسیس به عنوان گروه نرمال (میانگین سنی 19/1? 1/22 سال) در این تحقیق شرکت کردند. 6 نشانگر بر روی نقاط استخوانی مشخص شده سمت راست بدن هر آزمودنی مشتمل بر زائده آکرومیون، تروکانتر بزرگ ران، اپی کندیل خارجی ران، قوزک خارجی پا، پاشنه و سر پنجمین استخوان کف پایی نصب و یک مدل دو بعدی چهار قطعه ای تعریف شد. آزمایش ها در دو شرایط بدون اعمال اغتشاش (3 تکرار) و با اعمال اغتشاش ناگهانی در جهت قدامی – خلفی (3 تکرار) با رها کردن وزنه ای برابر 10 درصد وزن هر آزمودنی انجام گرفت. اطلاعات کینماتیکی، به وسیله سه دوربین پرسرعت با فرکانس 120 هرتز در ثانیه جمع آوری شد. تغییرات دامنه حرکتی و نوسانات گشتاور مفاصل ران، زانو و مچ پا محاسبه و داده های آماری با استفاده از تست آماری آنالیز واریانس با اندازه های مکرر در سطح معناداری 05/0 تجزیه و تحلیل شدند. نتایج نشان داد که گروه کایفوتیک نوسانات و تغییرات بزرگ تر و معنی داری در دامنه حرکتی در مفاصل ران (00/0= P) و مچ پا (000./0 = P) نسبت به گروه نرمال دارد. همچنین، بین الگوی نوسانات گشتاوری مفاصل در هر دو گروه کایفوتیک و نرمال در واکنش به اغتشاش ایجاد شده تشابه نسبی مشاهده شد، اما در گروه کایفوتیک میزان نوسانات بیشتر از گروه نرمال بود. یافته ها بیانگر آن است که هر دو گروه آزمودنی برای بازگشت به حالت تعادل پس از اعمال اغتشاش ناگهانی بیرونی در جهت قدامی – خلفی، مکانیزم و پاسخ متفاوتی از خود نشان دادند. این امر نشان می دهد که اتخاذ راهبرد کنترل پوسچر تحت تاثیر دفورمیتی کایفوسیس قرار می گیرد.
    کلیدواژگان: استراتژی ران، کایفوسیس، استراتژی مچ پا، _ مکانیزم بازیابی تعادل، اغتشاش ناگهانی
|
  • Page 5
    The aim of this study was to compare the incidence of sport injuries between premier and first divisions of student soccer players (championships of Ministry of Science, Research and Technology, summer 2008). For this purpose, all the games of the premier division (28 games) and first division (42 games) were investigated and the data of the number and mechanism of injury, playing post of injured players and time of injury were registered in an injury report data sheet. In a descriptive – comparative approach, the appropriate statistical tests including z test to compare the incidence of injury between premier and first divisions and chi – square test (?2) to analyze other data were used. The results indicated that injuries in the first division (122 injuries per 1000 hours of game) were significantly more frequent than premier division games (91.6 injuries per 1000 hours of game) (z>1.96). In both premier and first divisions, the majority of injuries occurred in the last 15 minutes of the second half time (P>0.05). Being tackled in the premier division (35.1%) and contact and collision in the first division (34%) were the most frequent mechanisms of injury (P<0.05). Forward players in the premier division (22.3%) and goalkeepers in the first division (22.5%) experienced more frequent injuries (P>0.05). It seems that in the equal condition of play, season of tournament, field condition and the facilities in both divisions, lower playing skill was the most important reason why first division players were more susceptible to injury compared to premier division players.
  • Page 19
    The aim of the present study was to examine the effect of an aerobic exercise, massage and a combined protocol on premenstrual syndrome (PMS) of non – athletic female students. 60 non–athletic university students with the primary diagnosis of PMS voluntarily participated in this study. Subjects were randomly divided into four groups called aerobic exercise, massage, combined and control group. Variables were measured by the criteria of PMS (DSM – IV). Data were analyzed by descriptive and analytic statistics (paired T test, one-way ANOVA and LSD). As a results, the comparison of pretest and posttest showed that somatic symptoms significantly decreased in all four groups (P<0.05) and psychological and total symptoms decreased just in the three experimental groups (p<0.05). In posttest, somatic symptoms significantly decreased in three experimental groups compared to the control group (p=0.03, f=3.51). This study showed that all three mentioned approaches were effective to the same degree on PMS symptoms, so, they can be suggested to the girls with PMS.
  • Page 39
    The aim of this research was to study the effect of Maxx strength training which was the combination of maximal strength training and explosive power) on the increase of speed, strength and agility of disabled athletes. 20 paraplegic subjects were selected randomly out of 52 elite basketball wheelchair players and then they were divided into two groups: experimental group (n=10, age 28.1± 2.55, sitting height 89.3± 14) and control group (n=10, age 29.2 ±2.55, sitting height 87.7±9.04). Demographic and medical data were collected by interviews, questionnaire and medical history records. Then, speed, agility and maximum strength of subjects were measured in pretest and posttest respectively by propelling wheelchair across the diameter of basketball field, zigzag test and bench chest press. Experimental group performed the Maxx training protocol for 6 weeks and 3 sessions per week. Control group performed ordinary training. The results of posttest were analyzed by SPSS (P?0.01). The findings showed that Maxx training protocol for 6 weeks significantly influenced subjects’ strength and agility. These results emphasized the need to perform Maxx training protocol which had previously been effective in healthy athletes. Because of the training and skill demands of basketball wheelchair players, it can be suggested that trainers apply the combination of strength training and explosive power for paraplegic players because they can be performed in the sitting position on wheelchair.
  • Page 55
    Volleyball is one of the most popular sports in the world. The purpose of this study was to investigate characteristics of injury in Iranian elite female volleyball players. 74 players from five teams which participated in 2006-2007 Iran female volleyball leagues were studied. The data of injuries were collected using injury report form that was completed by team physicians. Descriptive statistics and chi square test were used for analysis of data. Totally, 27 injuries were noted; 77.8% occurred in lower extremities, 18.5% in upper extremities and 3.7% in trunk. Most common sites of injury were ankle (51.8%) and knee (22.2%). Most common types of injuries were sprain (55.6%) and strain (18.5%). The majority of injuries occurred in spikers (55.6%), setters (25.9%) and liberos (18.5%). Spikers were injured mostly in ankle and knee, setters in fingers and liberos in wrist. There was no difference between contact and non – contact injuries (?2 = 1, P>0.05). Injuries during practice were significantly more than competition (?2=5.89, P<0.05). Most of injuries occurred because of landing. Injuries occurred in front line position were significantly higher than back line position (?2=5.81, P<0.05). In conclusion, spikers were more prone to ankle and knee injury during landing and sprain was the most common type of injury and front line was the most critical zone in volleyball court. These findings are useful to volleyball medical staff to cover the competition and also to design prevention strategies to minimize injury.
  • Page 73
    The aim of the present study was to introduce a non-invasive method (image processing) to measure lumbar lordosis and thoracic kyphosis. The advantages of this method are fast measurement and no direct contact with the subjects. For this purpose, 40 male students (age: 26±2 years old, weight: 72±2.5 kg, and height: 169±5.5 cm) volunteered to identify these advantages and the accuracy of the suggested method. The lumbar lordosis and thoracic kyphosis of all subjects were extracted and compared using the suggested method as well as the flexible ruler method (control). Findings of this research were analyzed by descriptive statistics and Pearson correlation coefficient. The results showed that the correlation of the suggested and flexible ruler methods to measure lumbar lordosis and thoracic kyphosis were 0.95 and 0.97 respectively. These results indicated that the suggested method could be used effectively to measure lumbar lordosis and thoracie kyphosis and was valid compared with the flexible ruler. So image processing method can be used as a non-invasive method along with the other methods.
  • Page 91
    The purpose of this study was to survey physical education teachers’ viewpoints on sport injuries at schools. Viewpoints of 83 physical education teachers (mean age: 36.32+2.58 years, mean work experience: 12+6.42 years) who were directly working with students at schools were collected by a researcher-made questioner and interview. Data were analyzed by descriptive statistics. The results showed that most physical education teachers (38.6%) believed that contusion was the most prevalent injury at schools. Also, most physical education teachers (67.5%) believed that most injuries happened in lower limbs at schools. 40.9% believed that the most important external factor of injuries was non-standard playground and 37.4% believed that the most important internal factor of injuries was a lack of body fitness. 72.2% of teachers believed that the most important factor of injuries was traumatic mechanism at schools.
  • Page 103
    This study aimed to compare balance between two groups of female basketball players: with and without the history of lateral ankle sprain with support and nonsupport legs separately. Subjects were 103 female basketball players participating in University Primer League (1387) and were divided into two groups: with and without previous injuries based on previous lateral ankle sprain. To measure their balance, the stork balance stand test was used in two positions: open and closed eyes on support and non-support legs separately. To collect athlete's data, recording sheets were used and to compare their balance scores, an independent statistical t test was used (P<0.05). The findings of this study showed that in nonsupport legs, balance test scores in athletes with previous ankle sprain were significantly lower than the group without previous injury in both open and closed eyes position. However, in support legs, balance test scores showed no significant difference between the two groups neither in open eyes nor in closed eyes position (P<0.05). Non-support legs showed weaker balance than support legs in case of previous injury. The athletes with an injury in non-support ankle region will probably face weak balance if they do not receive sufficient rehabilitation. Moreover, as balance weakness is one of sprain risk factors in ankle, the injured athletes with an injury in their non-support ankle region will probably be more exposed to injuries again.
  • Page 115
    The purpose of this study was to determine the balance recovery mechanism following a sudden external perturbation in kyphotic individuals in comparison with normal individuals (control). For this purpose, ten males (mean age: 21.5+1.6 years) with increased thoracic kyphosis>40 degrees and 15 individuals (mean age: 22.1+1.19) without thoracic kyphosis (control) were selected to participate in the study. Six reflective markers were attached to the right side of the acromion, greater trochanter, lateral femoral epicondyle, external malleolus, calcaneus and fifth metatarsal and a 4-segment 2-dimension model was defined. Kinematic data were collected using three high-speed cameras at 120 Hz. Each subject conducted six 5-second trials including three quite standing trials and three unexpected anterior-posterior perturbed trials triggered by a weight equivalent to 10% of the subjects’ body weight. The change in range of motion and torque deviation of the hip, knee and ankle joints were calculated with Eva software. Statistical data were analyzed by analysis of variance with repeated measures (p=0.05). The results showed that kyphotic subjects had a greater significant change and deviation in their range of motion after perturbation in their hip (p=0.000) and ankle (p=0.000) joints compared with control subjects. There was a relative similarity in joint torque deviation pattern in response to a balance perturbation between the two groups. But this torque deviation fluctuated with greater amplitude in kyphotic group. These findings illustrated that postural.