فهرست مطالب

نشریه پژوهش های معاصر در مدیریت ورزشی
پیاپی 8 (پاییز و زمستان 1393)

  • تاریخ انتشار: 1393/12/24
  • تعداد عناوین: 9
|
  • محمدرضا اسمعیلی، محمد جوادی پور، مهدی طالب پور صفحات 1-13
    هدف پژوهش حاضر، طراحی مدل معادلات ساختاری عدالت سازمانی، رفتار شهروندی سازمانی و سرمایه اجتماعی کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان خراسان رضوی بود. جامعه آماری این پژوهش را کلیه کارکنان ادارات ورزش و جوانان خراسان رضوی تشکیل می دادند (253 نفر) که از میان آنان 163 نفر با روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای انتخاب شدند. روش تحقیق در این پژوهش، توصیفی از نوع همبستگی بود. به منظور تحلیل داده های پژوهش و استنباط آماری، از آزمون همبستگی پیرسون، تحلیل رگرسیون و مدل معادلات ساختاری با استفاده از نرم افزار SPSS 19 و LISREL 8.8 استفاده شده است. نتایج تحلیل رگرسیون نشان داد که عدالت سازمانی به میزان 53/ 0 درصد از واریانس رفتار شهروندی سازمانی را تبیین می کند. همچنین، عدالت سازمانی و رفتار شهروندی سازمانی به میزان 60/ 0 واریانس سرمایه اجتماعی کارکنان را تبیین می کنند. علاوه بر این نتایج مدل معادلات ساختاری نشان داد که عدالت سازمانی هم به طور مستقیم و هم به طور غیرمستقیم و از طریق رفتار شهروندی سازمانی، بر سرمایه اجتماعی کارکنان تاثیر دارد، خروجی های نرم افزار (NFI= 0.98، GFI = 0.94، RMSEA=0.062) نشان دهنده مناسب بودن مدل ساختاری برازش یافته منطبق بر مدل مفهومی پژوهش می باشد. نتایج این پژوهش حاکی از آن است که گام برداشتن در راستای افزایش رعایت عدالت در سازمان ها یکی از مهم ترین راه هایی است که سازمان ها را یاری می دهد، علاوه بر بهره مندی از مزایای عدالت سازمانی، بتوانند محیطی آکنده از رفتار شهروندی سازمانی و سرمایه اجتماعی فراهم آورده، به دستاوردهای مهمی در این خصوص دست یابند.
    کلیدواژگان: مدل معادلات ساختاری، رفتار شهروندی سازمانی، سرمایه اجتماعی، عدالت سازمانی، ادارات ورزش و جوانان
  • احمد محمودی، غلامعلی کارگر، محمدحسن متقی شهری، ایوب اسلامی صفحات 15-28
    هدف پژوهش حاضر، بررسی نقش چابکی سازمانی در آمادگی برای تغییر در کارکنان اداره کل ورزش و جوانان استان البرز بود. روش پژوهش حاضر توصیفی و از نوع همبستگی بود. جامعه آماری، کلیه کارکنان اداره کل ورزش و جوانان استان البرز در سال 1392 بودند (115=N) که با توجه به محدود بودن جامعه پژوهش، نمونه آماری به صورت کل شمار در نظر گرفته شد (72=N). ابزار گردآوری اطلاعات برای چابکی سازمانی پرسشنامه اسپایدزر (2007) و برای آمادگی برای تغییر از پرسشنامه الوینگ (2009) بود که روایی آنها در پژوهش های پیشین تایید و پایایی آن از طریق ضریب آلفای کرونباخ برای چابکی(87/ 0=α) و برای تغییر (90/ 0=α) به دست آمد. برای تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از آمار توصیفی (میانگین، جداول فراوانی و...) و از آمار استنباطی (کالموگروف اسمیرنوف، همبستگی پیرسون و رگرسیون خطی چندگانه) در سطح معناداری (P<=0.05) استفاده گردید. نتایج و یافته های پژوهش نشان داد که بین چابکی سازمانی و ابعاد آن با آمادگی برای تغییر در کارکنان اداره کل ورزش و جوانان البرز ارتباط مثبت و معنادار وجود دارد (r=0.764، P،=0.01). همچنین، از بین ابعاد چابکی، مولفه منابع انسانی پیش بین قوی تری برای متغیر ملاک بود (Beta0.753، t=9.29). لذا با توجه به نتایج پژوهش، اجرای موفق برنامه تغییر در این اداره کل نیازمند پذیرش تغییر توسط کارکنان سازمان مربوطه است که در تسهیل آن نقش عمده ای دارند. لذا از وظایف مدیران این اداره کل است که با توانمندسازی و توجه ویژه به نیروی انسانی، سازمان خود را در برابر هر گونه تغییر احتمالی آماده نمایند.
    کلیدواژگان: آمادگی برای تغییر، ابعاد چابکی سازمانی، اداره کل ورزش و جوانان، استان البرز
  • سید رسول عمادی، غلامرضا شعبانی بهار، سارا نعمت زاده صفحات 29-40
    هدف از پژوهش حاضر، مقایسه تاثیر آموزش با استفاده از نرم افزار آموزشی و شیوه سنتی در اجرای سرویس های فور هند و بک هند تنیس روی میز درس تربیت بدنی دانشجویان دختر بود. پژوهش از نظر هدف کاربردی و از لحاظ روش شبه آزمایشی بود. جامعه آماری پژوهش شامل کلیه دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی ساری سال تحصیلی91-1390 در درس تربیت بدنی (تنیس روی میز) که شامل50 نفر بودند. حجم نمونه تحقیق به تعداد 44 نفر بر اساس جدول کرجسی و مورگان انتخاب شدند. نمونه ها به طور تصادفی به دو گروه 22 نفره آزمایش و کنترل تقسیم شدند. گروه های آزمایش و کنترل به طور جداگانه به مدت10 هفته به ترتیب با نرم افزار آموزشی و شیوه سنتی آموزش دیده اند. قبل از اجرای آموزش از دو گروه آزمون به عمل آمد. پس از پایان 10هفته، از هر دو گروه آزمایش و کنترل از درس مزبور پس آزمون گرفته شد. برای تجزیه و تحلیل نتایج آزمون ها، از روش های آماری توصیفی و استنباطی از جمله t مستقل و با استفاده از نرم افزار SPSS استفاده شد. نتایج تحقیق نشان داد که بین میانگین نمرات پیش آزمون و پس آزمون گروه آزمایش تفاوت معنادار وجود دارد و میانگین نمرات گروه آزمایش از میانگین نمرات گروه کنترل در درس مورد نظر بیشتر بوده و تفاوت بین میانگین ها از نظر آماری معنادار است. به طور کلی، تاثیر نرم افزار آموزشی بر اجرای صحیح و بهتر سرویس های فورهند و بک هند از شیوه سنتی بیشتر است.
    کلیدواژگان: آموزش'، نرم افزار آموزشی، شیوه سنتی، سرویس های فورهند و بک هند، تنیس روی میز
  • لیلا قربانی قهفرخی، ابوالفضل فراهانی صفحات 41-54
    هدف از پژوهش حاضر،تعیین اثر عوامل آموزشی بر اشتغال فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد تربیت بدنی دانشگاه های دولتی و غیردولتی می باشد. پژوهش حاضرتوصیفی-پیمایشی و از نوع کاربردی است.جامعه آماری تحقیق شامل کلیه فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد تربیت بدنی دانشگاه دولتی و غیردولتی در سال های 1385 لغایت 1390 می باشد که از مجموع 7500 نفر تعداد 360 نفر طبق فرمول کوکران به صورت تصادفی به عنوان نمونه تحقیق انتخاب و جهت بالابردن میزان تعمیم و اعتبار تا 421 نفر افزایش یافت. نمونه گیری به صورت طبقه ای خوشه ایو به صورت تصادفی انجام شد. جهت جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه محقق ساخته بهره گرفته شد. روایی محتوایی پرسشنامه مورد تایید اساتید و اعضای هیات علمی گروه تربیت بدنی و مدیریت رسید. برای بررسی روایی سازه پرسشنامه، از روش تحلیل عاملی اکتشافی استفاده شد که روایی ساختاری قابل قبولی نشان داده شد (بار عاملی، 748/ 0) و میزان پایایی پرسشنامه برابر 97/ 0 (آلفای کرونباخ) گزارش شد. عوامل موثر بر اشتغال فارغ التحصیلان تربیت بدنی با استفاده از نرم افزار آماری لیزرل از دیدگاه فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد تربیت بدنی دو گروه دانشگاه های دولتی و غیردولتی اولویت بندی شدند.
    به طور کلی، عامل تقویت برنامه های خوداشتغالی از دیدگاه فارغ التحصیلان دانشگاه دولتی با بار عاملی 807/ 0 و عامل جذب دانشجو بر اساس نیازهای آموزشی واقعی جامعه با بار عاملی 778/ 0 از نظر فارغ التحصیلان دانشگاه های غیردولتی در اولویت اول قرار گرفتند.
    کلیدواژگان: عوامل آموزشی، اشتغال، فارغ التحصیلان، دانشگاه دولتی، دانشگاه غیردولتی
  • رضا اندام، مریم خارکن صفحات 55-63
    هدف از پژوهش حاضر، بررسی ارتباط ساختار سازمانی و کارآفرینی در اداره کل ورزش و جوانان در استان مازندران بود. روش پژوهش، توصیفی و از نوع مطالعات همبستگی بود. جامعه آماری پژوهش حاضر، کارکنان و روسای هیئت های ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان مازندران بودند (125=N). نمونه گیری به روش سرشماری بوده و کل جامعه به عنوان نمونه در نظر گرفته شد. برای جمع آوری داده ها، از پرسشنامه ساختار سازمانی استیفن پی رابینز، کارآفرینی شریفیان و ویژگی های فردی استفاده شد. روایی پرسشنامه ها با بهره گیری از نظرات اصلاحی اساتید مدیریت ورزشی، کارکنان و روسای هیات های ورزشی به دست آمد و پایایی آن ها با استفاده از آزمون آلفای کرونباخ به ترتیب 77/ 0 و 86/ 0 تعیین شد. داده ها با استفاده از آزمون های آماری توصیفی و استنباطی (آزمون کالموگراف-اسمیرنوف، ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون خطی) تجزیه و تحلیل شدند. نتایج پژوهش نشان داد که بین مولفه رسمیت با کارآفرینی رابطه معنادار و مثبت وجود دارد (r=0.318، p=0.001). همچنین، در نتایج تحلیل رگرسیون، خرده مقیاس رسمیت تنها پیش بینی کننده قوی برای افزایش کارآفرینی شناخته شد. بنابراین، براساس نتایج این پژوهش، مسوولان می بایست به این عامل به عنوان اصلی ترین عامل در کارآفرینی توجه نمایند.
    کلیدواژگان: پیچیدگی، رسمیت، تمرکز، کارآفرینی
  • عباس شعبانی، مرتضی رضایی صوفی، ابوالفضل فراهانی صفحات 65-79
    هدف از انجام این پژوهش، مطالعه چالش های موجود در ساختار ورزش کشور بود. روش پژوهش از نوع توصیفی تحلیلی می باشد و از نظر هدف، از نوع مطالعات کاربردی می باشد. روش جمع آوری داده ها شامل مطالعات کتابخانه ای، روش دلفی و پرسشنامه محقق ساخته می باشد. روایی پرسشنامه به وسیله متخصصین تایید و جهت تعیین پایایی پرسشنامه از روش آلفای کرونباخ استفاده گردید. جامعه آماری این پژوهش شامل مدیران وزارت ورزش و جوانان، هیات اجرایی و مدیران آکادمی کمیته ملی المپیک، روسای فدراسیون ها و اعضای هیات علمی بودند. در این پژوهش، نمونه تحقیق به صورت تمام شمار تعیین شد که از 302 پرسشنامه ارسالی برای جامعه تحقیق 238 پرسشنامه (79 درصد) واصل گردید. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی و آزمون های استنباطی مانند آزمون کلموگروف اسمیرنف، مقایسه میانگین یک جامعه (t تک نمونه) و آزمون فریدمن استفاده گردید. در این پژوهش، چالش های درونی و بیرونی (محیطی) هر یک از چهار بخش ورزش کشور (ورزش آموزشی، همگانی، قهرمانی و حرفه ای) مشخص گردید که شناسایی این نقاط قوت و ضعف های بر شمرده شده در این پژوهش می تواند به تدوین استراتژی ها و برنامه ریزی های راهبردی برای توسعه بخش های مختلف ورزش کمک نماید.
    کلیدواژگان: چالش ها، ورزش آموزشی، ورزش همگانی، ورزش قهرمانی، ورزش حرفه ای
  • ابراهیم شکرانی، سید مهدی آقاپور صفحات 81-92
    برنامه های ورزشی بیش از یک پنجم کل برنامه های تلویزیونی جهان را تشکیل می دهند و پربیننده ترین و مستمرترین برنامه های تلویزیونی، تولید و پخش برنامه های ورزشی و گزارش مسابقات بزرگ ورزشی هستند. در کشورهای مختلف دنیا، معمولا رسانه های جمعی توسط بخش خصوصی اداره می شوند اما در جمهوری اسلامی ایران، رسانه های جمعی و به ویژه تلویزیون کاملا دولتی بوده و سیاست های کلی آن توسط حاکمیت تعیین می شود. هدف از این تحقیق، تحلیل محتوای برنامه های ورزشی تلویزیون که یک نهاد حکومتی می باشد، از نظر میزان توجه و مدت زمان پخش و مقایسه آنها بر اساس مقوله های ورزش همگانی، ورزش قهرمانی، ورزش حرفه ای، ورزش پایه، ورزش بانوان، ورزش باستانی، آموزش ورزشی، علوم و تحقیقات ورزشی، ورزش فوتبال و برنامه های غیرمرتبط (موسیقی، خواندن نامه های بینندگان و غیره) بود.
    به همین منظور، برنامه های ورزشی پنج شبکه تلویزیونی 1، 2، 3، 5 و 6 در طی 4 هفته با استفاده از روش تحلیل محتوای کمی و تکنیک مشاهده مستقیم بررسی شد. به منظور تقویت این تکنیک، برنامه های ورزشی توسط Mp3 Player ضبط گردید. مقوله های از پیش تعیین شده در23 برنامه ورزشی مثل ورزش و مردم، دیدار در وقت اضافه، ورزش2، صبح آمد، رخصت، نود، دایره طلایی، ورزش از نگاه 5، ورزش ما و... مشاهده شد و بر اساس مدت زمان پخش با استفاده از نرم افزار SPSS و از طریق محاسبه میانگین ها و درصدگیری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
    نتایج حاکی از آن است که به طور کلی برنامه های ورزشی سیما در مقوله های تعیین شده از نظر میزان توجه و مدت زمان پخش با یکدیگر متناسب نیستند. بنابراین، محقق پیشنهاد می کند، بازنگری در میزان پخش انواع برنامه های ورزشی و تناسب آنها با یکدیگر با اولویت ورزش پایه و ورزش همگانی به عنوان زیرساخت ورزش قهرمانی و سلامتی عمومی لازم و ضروری است.
    کلیدواژگان: تحلیل محتوا، برنامه های ورزشی، تلویزیون
  • بهرام یوسفی، رضا صابونچی، بیتا سنگ سفیدی، مریم عسکری صفحات 93-101
    از آنجا که نوجوانی دوره ای مهم از عمر است که الگوهای رفتاری مربوط به سبک زندگی در این دوره می تواند به مراحل بزرگسالی منتقل شود، از این رو، شناخت عوامل مرتبط با فعالیت جسمانی در نوجوانان برای کارآمدسازی برنامه های مداخله ای در ایجاد سبک زندگی فعال دارای اهمیت است. هدف این پژوهش، آزمون عوامل روانی- اجتماعی و محیطی در پیش بینی فعالیت جسمانی در یک نمونه تصادفی از دانش آموزان دختر مقاطع تحصیلی متوسطه شهر کرمانشاه بود. شرکت کنندگان شامل 307 دانش آموز در کلاس های اول تا سوم دبیرستان بودند. از چهار پرسشنامه برای اکتشاف رابطه احتمالی متغیر های محیطی، روانی و اجتماعی با فعالیت جسمانی دختران نوجوان استفاده شد. داده ها از طریق همبستگی و مدل معادلات ساختاری موردتحلیل قرار گرفت. نتایج موید آن بود که همه متغیرهای محیطی و روانی- اجتماعی، به طور معنی داری با هم همبستگی متقابل داشته و با فعالیت جسمانی رابطه معناداری دارند. کلیه شاخص های برازش مدل در دامنه قابل قبول بود و به ترتیب عوامل حمایت اجتماعی (دوستان)، خودکارآمدی فعالیت جسمانی و دسترسی به محیط ورزشی دارای ضریب تاثیر معنادار و پیش بینی کننده فعالیت جسمانی در اوقات فراغت بودند.
    کلیدواژگان: فعالیت جسمانی، خودکارآمدی، حمایت اجتماعی
  • علی ضمیری کامل، مجید سلیمانی، اعظم ایزدی مهر صفحات 103-112
    موفقیت ورزشی به عنوان هدف اصلی ورزش های قهرمانی همیشه مدنظر ورزشکاران، مربیان و پژوهشگران بوده است. هدف از انجام پژوهش تعیین و رتبه بندی عوامل موثر بر موفقیت ورزشکاران استان همدان در راهیابی به تیم های ملی بود. با توجه به اهداف پژوهش منابع انسانی، تجهیزات، مالی و روانی از دیدگاه مدیران هیات های ورزشی، ورزشکارن، مدیران اداره ورزش و جوانان، مربیان و کارشناسان مورد بررسی قرار گرفتند. بدین منظور 116 آزمودنی پرسشنامه ها، را تکمیل نمودند. داده ها باآزمون فریدمن مورد ارزیابی قرار گرفت. روایی صوری و محتوای پرسشنامه با توزیع ابتدایی پرسشنامه ها بین تعداد 15 نفر از متخصصین رشته تربیت بدنی و اعمال نظرات اصلاحی تایید شد. همچنین، به منظور بررسی پایایی پرسشنامه ابتدا تعداد 30 پرسشنامه بین جامعه آماری توزیع که پس از جمع آوری پایایی کل پرسشنامه 91% محاسبه گردید. نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد که از بین عوامل تجهیزات وامکانات «توسعه تعداد اماکن تخصصی»، از بین عوامل مالی «نظام تقسیم عادلانه منابع مالی»، از عوامل انسانی «دانش و فداکاری مربیان»، و از بین عوامل روانی-انگیزشی «تاثیر پاداش بر موفقیت ورزشکاران» دارای بالاترین اولویت می باشند (p<0.05). همچنین، نتایج آزمون فریدمن نشان داد که از دیدگاه شرکت کننده ها بین عوامل موثر بر موفقیت ورزشکاران تفاوت معنادار وجود دارد و عوامل «تجهیزات، امکانات و اماکن ورزشی» در در راهیابی ورزشکاران به تیم های ملی بالاترین اولویت را دارد (p<0.05). در نهایت، توصیه می شود که مدیران ورزشی استان در سیاست گذاری ها بیشترین توجه را به توسعه و بهبود امکانات و فضاهای ورزش معطوف کنند.
    کلیدواژگان: عوامل مالی، انسانی، تجهیزات و امکانات ورزشی، موفقیت ورزشکاران
|
  • Pages 1-13
    This study aimed to design a structural equation model organizational justice، organizational citizenship behavior and social capital in employees of Departments of sport and youths of Khorasan Razavi Province. The population included all of staffs in the Departments of sport and youths of Khorasan Razavi (N = 253) that selected 163 staff members by Using a stratified random sampling technique. The research method in this study was descriptive and correlation. In order to analyze the data and statistical inference was used at Pearson''s correlation، regression analysis and structural equation modeling using of SPSS 19 and LISREL 8. 8. The regression analysis results showed that organizational justice predict variance of OCB (0/53)، also organizational justice and OCB predict variance of social capital (0/60). Moreover structural equation model result showed that organizational justice both directly and indirectly through organizational citizenship behavior has an impact on employee''s social capital، output software (NFI= 0. 98، GFI = 0. 94، RMSEA=0. 062) shows fit model to data. The result of this study representative that enhance of organizational justice assemble environment profuse of OCB and social capital.
    Keywords: structural equation model, organizational citizenship behavior, social capital, organizational justice, Departments of sport, youths
  • Pages 15-28
    The aim of the present research is to investigate the role of organizational agility in the potential to change among employees of adolescent sport office. The methodology is descriptive-correlative. Statistical population is all the employees of Alborz adolescent sport office (N=115); Baring in mind the limited number of the research population, the sample was considered as a total number. The material for gathering the information was Spiders questionnaire(2007), as well as Elwing questionnaire for the potential to change(2009) whose reliability was confirmed by the preceding researches with the validity of(a=0.87)for agility and (a=0.90) for change, applying Cronbach alpha quotient. For data analysis, descriptive statistics was applied (mean, frequency table, etc.), as well as inferential statistics (Kolmogorov, Esmirnov, Pierson correlation, and multiple linear Regression), on a significant level (P<=0.05). The findings and results of the research showed that there is a positive and meaningful relationship between dimensions of organizational agility and the potential to change among employees of adolescent sport office in Alborz province (r=0.764, P,=0.01). Besides, among agility dimensions, human resource index was a stronger criterion for change (Beta0.753, t=9.29). Therefore, according to the given results, successful implementation of the change plan in this office requires the employee's adaptation which may alleviate the procedure. Consequently, this is supposed to be the duty of executives of the office to enable, as well as focus on, human resources in order to be prepared to confront any probable change.
    Keywords: Potential to change, dimensions of organizational agility, adolescent sport office, Alborz province
  • Pages 29-40
    The current study was alone with the aim of comparing the educational effect by using educational software and traditional method in doing forhand and backhand services of table tennis. According to applicable purpose and its method the study was semi-experimental the statistical society of study includes all girl students of sari Islamic azad university belonging at 1390-91educational years in sports 2 table tennis that involves 50 students and was selected according to MORGAN table of 44 people that were divided accidentally into two 22 people groups which and resolution of tests results in pre-test and after test stays. We used descriptive and inferential statistics including independent and SPSS software. the results of tests according to obtained average difference of forhand and backhand services in experimental group show this in doing forehand and backhand services has meaning full effect but also. its effect on correct and better doing of forehand and backhand services is more than traditional method.
    Keywords: Instruction, Instruction software, traditional method, forehand, backhand service table tennis
  • Pages 41-54
    Determine the effects of physical training on the employment of graduates of master of public and private universities. the aim of this study was to determine the effects of training on the employment of university graduates and postgraduate physical education is public and private. The study was descriptive - survey and practical. This research has been carried out using descriptive – retrospective method; it is an applied research based on its aim and results. It is a field study in terms of performance. It has conducted in the area of cross-sectional studies. Statistical universe: Statistical universe of this research includes all MA graduates who graduated from both public and Islamic Azad universities in the field of physical education, all majors, from 2006 to 2011. Studied sample: Studied sample of this research was considered 7500 persons (graduates from both public and Islamic Azad universities); Cochran formula was used to estimate the sample and sample estimation was considered 360 persons. Researcher increased sample results up to 421 persons to increase generalization and validity level of
    Results
    Sampling was done stratified-cluster and randomly. Researcher’s questionnaire was used to collect data. Content validity of the questionnaire was confirmed by teachers and faculty members of departments of physical education, management, economics, sociology and social sciences. Factor analysis method was used to study the Content validity of questionnaire; it demonstrated an acceptable content validity (Cronbach's alpha, 877/0). The questionnaire reliability level was reported, 97/0. Statistical software, SPSS, 20, was used for data analysis. Confirmatory factor analysis of educational factors affecting the employment of graduates of master's degree in physical education were prioritized. Strengthen the self-employment program of state university graduates with a load factor of 807/0 and Based on the real educational needs of the student recruitment A load factor of 778/0 of university graduates were the first priority.
    Keywords: educational factors, physical education, employment, public, Islamic Azad universities
  • Pages 55-63
    The aim of present study was to investigate the relationship between organizational structure and entrepreneurship in Sport and Youth Organization of Mazandaran Province. The method of this research was descriptive –correlation. The statistical population of the present study were Staff and Chief the Sports Board the Sport and Youth Organization in Mazandaran Province. The statistical Samples were equal to statistical population. To collect the data of Organizational structure of Stephen P. Robbins, entrepreneurship Sharifian and demographic questionnaires were used. The validity of questionnaires was confirmed by constructive comments of sport management professors, sports board staff and chief and their reliability determined by Cronbach’s alpha coefficient of 0.77 and 0.86 respectively.The data were analyzed using descriptive and inferential statistics Kolmogorov-Smirnove test (KS-test), pearson correlation and linear regression. The results of this study indicated that there was a positive and significant relation between the Formalization components with entrepreneurship (r=0.318, p=0.001). The results of the linear regression analysis indicated that formalization subscale was found to just strong predictor of increase entrepreneurship. Therefore, according to the results authorities should pay attention to this factor as the most important factor in entrepreneurship.
    Keywords: Complexity, Formalization, Centralization, Entrepreneurship
  • Pages 65-79
    The purpose of this study was Study Challenges Structure of Sport in Iran. The research method was analytical descriptive and in terms of the purpose, it is an applied study. Methods of data collection include library research, Delphi method and finally a researcher made questionnaire. The validity of the questionnaire was determined by professors and specialists in the field. Reliability by Cronbach's alpha Measured, The statistical population of the study consisted of managers of the Ministry of Youth and Sports, and the executive directors of National Olympic Committee and Academy Directors, heads of federations and faculty members. In this study, the sample was determined as equivalent to the research population and by counting all. Out of 302 questionnaires sent to members of the research population, 238 questionnaires were filled (79 percent). For data analysis, descriptive statistics and inferential tests including the Kolmogorov-Smirnov test, comparison of the mean of the population (one sample t-test) and Friedman's analysis of variance were applied. The results showed inner and environmental challenges each part of Structure sports (educational sports, sports for all, championship sports and professional championship).
    Keywords: Challenge, educational Sport, Sport for All, Championship Sports, Professional Sports
  • Pages 81-92
    Content Analysis of Sport Programs in IRIB Thesis Sport programs constitute more than 1/5 th of the total scheduled conductor in TV channels throughout the world. Sport events attract most viewers and audiences among other programs in TV s.This research focuses on content analysis duration of sport programs in TV channels of IRIB as per factors specified in the state of determined criterions (public sport, athletic sport, professional sport, basis sport, women sport, "Bastani Sport", training sport, sport sciences, football, unrelated programs).To do this, sport programs in Channels 1, 2, 3, 5 and 6 of IRIB were observed directly and too were recorded by Mp3 player for 4 weeks. They were analyzed based on the determined criterions and time of broadcast and following conclusion was obtained: Sport programs are not coordinate at determined criterions and time of broadcast.
    Keywords: Sport, Public, Athletic, Basic, Women sport
  • Pages 93-101
    Because adolescence is a period of life that lifestyle behaviors in these courses can be transferred to the adult stage, hence, understanding the factors associated with adolescent's physical activity intervention strategies for the efficient creation of an active lifestyle is important. The purpose of this study was to test the environmental and psychosocial variables in predicting the leisure time physical activity behavior among a random sample of high school students in Kermanshah. Participants included 307 female students enrolled in the 1th to 3th high school grades. Four questionnaires were used to explore possible associations between environmental and psychosocial variables and physical activity among female adolescents. Data were analyzed using correlation analysis and structural equation modeling. Results indicated that all of the environmental and psychosocial variables showed statistically significant intercorrelations, and were clearly correlated with physical activity behavior. The proposed model had an excellent fit for exploring relationships among environmental and psychological variables with physical activity behavior.
    Keywords: Keywords: Socio, ecological models, self, efficacy, social support, structural equation modeling
  • Pages 103-112
    Hence, the overall aim of this study was to determine the factors affecting the athletes’ success in achieve the national teams and championship sports in Hamadan province.. 116 subjects completed the questionnaire. Information obtained from the questionnaires were evaluated by single sample t-test and Friedman test. The results of the data analysis with single sample t-test Showed that human resources factors, equipment & facilities and sport venues, Financial and psychological -motivating factors In the qualification to the national team and championship sports have a significant effect. as well as, the Friedman test showed that there are significant differences between the factors that affect the success of the athletes. And factor's equipment, facilities and sporting venues» to reach the national teams is the highest priority in the success athletes. Ultimately, recommended that sports administrators in the policy, to have most attention the development and improvement of facilities and sporting venues.
    Keywords: Achievement, athletics, financial resources, human resources, sports equipment