فهرست مطالب

مطالعات قدرت نرم - پیاپی 14 (بهار و تابستان 1395)

نشریه مطالعات قدرت نرم
پیاپی 14 (بهار و تابستان 1395)

  • تاریخ انتشار: 1395/06/23
  • تعداد عناوین: 10
|
  • احمدرضا بسیج* صفحه 7
    نسبیت فرهنگی به معنای ارزشمند بودن همه فرهنگ ها و اعتقاد به این که فرهنگ ها قیاس ناپذیرند؛ زیرا شرایطی که فرهنگ ها در قالب آنها شکل می گیرند متفاوت هستند؛ پس فرهنگ هیچ ملتی با فرهنگ دیگر ملل قابل قیاس نیست. نقطه مقابل نسبیت فرهنگی، قوم مداری است که اعتقاد به برتری فرهنگ خود بر دیگر فرهنگ ها دارد. موضوع این مقاله، تبیین نظری و راستی آزمایی نسبیت فرهنگی از منظر گزاره های دین مبین اسلام است. سوال اصلی پژوهش این است که آیا می توان برای فرهنگ ها معیار و میزانی در جهت راستی و درستی یا ناراستی و نادرستی در نظر گرفت و آیا همه فرهنگ ها از سطح ارزشمندی یکسانی برخوردار هستند؟ در این نوشتار با توجه به موضوع تحقیق، روش تحقیق به صورت مطالعه کتابخانه ای دنبال شده و موضوع بحث با روش توصیفی و تحلیلی مورد بررسی قرار می گیرد. نگارنده ضمن تبیین معتقدات نسبی گرایان، با استفاده از آیات قرآن راه سومی را معلوم نموده است که نه نسبیت گرایی مطلق است و نه قوم مداری مطلق. از منظر قرآن حق مداری مطرح است و لذا در برخی امور اطلاق حاکم و بر برخی امور نسبیت جاری است.
    کلیدواژگان: فرهنگ، ارزش، هنجار، نسبیت، نسبیت فرهنگی، نظام ارزشی اسلام
  • سهراب صلاحی*، سید مهدی کشفی صفحه 28
    توسعه فناوری، اینترنت و ارتباطات و تجارت رایانه ای، با درنوردیدن ثغور، عرصه نوینی از فعالیت های انسانی را بازکرده و موجب تضعیف مشروعیت قوانین بر اساس مرزهای جغرافیایی شده است. پدیده حاضر، مرز جدیدی میان دنیای سایبری و دنیای حقیقی به وجود آورده که تهدید بزرگی در مقوله فقدان قانون و همچنین عدم امکان اجرای تمام و کمال قانون احساس می شود. استفاده دولت ها از فضای ناامن سایبری، زمینه را برای بسیاری از هم نوعان خود جهت خرابکاری، اخلال، ترور، جاسوسی و دیگر جرائم مرتبط هموار ساخته اند. اقدام به قانون گذاری در برخی کشورها، بسته به میزان پیشرفت در دنیای فناوری، جامعه بین المللی را نیز به فکر واداشته که بتواند در این آشفته بازار فضای مجازی، اقدامی هرچند اندک به منظور تلطیف این فضا انجام دهد. مقالات و کتب منتشره در سال های اخیر تاثیر شگرفی در توجه جهانیان به این جبهه جنگی داشته است. نوشتار حاضر به دنبال پاسخگویی به این سوال کلیدی است که جنگ سایبری چیست و آیا اقدامات مخرب سایبری از سوی کشورها می توانند موجد عناصر تجاوز و مشمول جرائم بین المللی، توسل به زور و بالتبع مسئولیت بین المللی دولت ها باشند؟ جهت یافتن پاسخ به چنین پرسشی باید به جستجو در اسناد بین المللی همچون منشور ملل متحد، کنوانسیون های حقوق جنگ و حقوق بشردوستانه و همچنین دستورالعمل تالین در خصوص جنگ های سایبری پرداخت. هرچند دستورالعمل اخیر، از نظر جرم انگاری و ارائه راهکار، با وجود کپی برداری از مواد کنوانسیون های با موضوع بشردوستانه، بالنسبه جامع و کامل بوده اما ماهیت ارشادی آن، مانع بزرگی در برابر لازم الاجرا و آمره بودن آن می نماید. با این وجود، بررسی آن به عنوان تنها منبع بین المللی با موضوع حقوق بین الملل قابل اعمال در نبردهای سایبری، خالی از لطف به نظر نمی رسد.
    کلیدواژگان: اقدامات مجرمانه سایبری، حقوق بین الملل، دستورالعمل تالین، حقوق بین الملل بشردوستانه، حقوق مخاصمات مسلحانه
  • محمد نظری*، مراد دلالت، حسین خالدی صفحه 48
    قدرت دارای دولایه سخت و نرم است. قدرت نرم عبارت است از: « توانایی کسب آنچه می خواهید، از طریق جذب کردن نه از طریق اجبار و یا پاداش.» در طول حدود هفت دهه اخیر از اتحاد استراتژیک تا قطع روابط و درگیری نظامی را می توان در پرونده مناسبات ایران و آمریکا مشاهده کرد. بر این اساس این پژوهش با روش توصیفی – تحلیلی درصدد بررسی نقش و ابعاد قدرت نرم در سیاست خارجی آمریکا در قبال جمهوری اسلامی ایران از منظر پدافند غیرعامل است. بر اساس یافته های پژوهش، بررسی مناسبات آمریکا با جمهوری اسلامی ایران نشان دهنده این واقعیت است که در دهه اول پیروزی انقلاب، آمریکا بیشتر از قدرت سخت علیه ایران استفاده کرده است که نمونه بارز آن، تحریم های اقتصادی، حمله به طبس و همکاری آمریکا با عراق در طول جنگ تحمیلی و وقوع درگیری های مستقیم و غیرمستقیم نظامی این کشور با ایران است. با شکست آمریکا در کاربرد قدرت سخت علیه ایران، این کشور به استفاده از قدرت نرم علیه ایران توجه بیشتری کرده است. بر همین اساس سیاست آمریکا در برابر ایران به ویژه پس از یازده سپتامبر آمیزه ای از شاخصه ای نرم و سخت است که یکی در مقام بسترساز، مکمل و توجیه کننده دیگری عمل می کند. درنتیجه در سیاست دفاعی کشور توجه به پدافند غیرعامل از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
    کلیدواژگان: جمهوری اسلامی ایران، ایالات متحده، قدرت سخت، قدرت نرم
  • جاوید منتظران*، حسین تاج آبادی صفحه 72
    بسیاری از پژوهشگران، امنیت ملی را توانایی یک کشور در حفظ ارزش های فردی در برابر تهدیدهای خارجی می دانند و از این منظر یکی از موضوعات بسیار مهم حال حاضر، شناخت ادبیات فکری و اعتقادی امام خمینی (ره) بنیان گذار انقلاب اسلامی و امام خامنه ای (مدظله العالی) رهبر جمهوری اسلامی ایران جهت درک و شناخت بهتر حوزه امینت ملی جمهوری اسلامی ایران و اهداف اصول آن است. لذا با توجه به اینکه در پیدایش اهداف و اصول امنیت ملی و استقرار آن، عاملی تاثیرگذار در اندیشه این دو بزرگوار دخیل بوده است که نیازمند تامل و ژرف نگری اساسی برای شناخت این عامل تاثیرگذار است و در اینجا ما با هدف بررسی این مسئله، ضمن تفهمیم مفاهیم امنیت و امنیت ملی و نیز بررسی این مفاهیم از منظر اسلام، با تامل و بازخوانی دیدگاه های مقام معظم رهبری و امام خمینی (ره) به تبیین اهداف و اصول امنیت ملی حال حاضر جمهوری اسلامی می پردازیم. نتایج پژوهش بیان می دارد رهبران جمهوری اسلامی ایران؛ اهداف و اصول امنیت ملی را از زاویه نگاه و اصول اعتقادی خود که همانا اسلام راستین است استخراج نموده اند و هدف اصلی از اصول و اهداف امنیت ملی حال حاضر جمهوری اسلامی، در حقیقت یک ابزار در خدمت اندیشه و گفتمان اسلام است که در اندیشه حفظ جان و مال و ناموس مسلمین در کنار حفظ ارزش ها و اعتقادات آنها در برابر سلطه کافران و معاندین و نیز ارتقا و اعتلای فکری فرهنگی مسلمانان در سراسر جهان است.
    کلیدواژگان: اهداف، اصول، امنیت، امنیت ملی، امام خمینی، مقام معظم رهبری
  • علیرضا نجاتی منفرد*، محمدرضا کمالی، سید کاظم دلخوش صفحه 101
    انقلاب اسلامی ایران را می توان الگوی تجلی و تحقق قدرت نرم اسلام در عصر حاضر محسوب نمود. این انقلاب از رهگذر اندیشه و آرمان عدالت خواهانه برخاسته از نگرش اصیل اسلامی و بینش والای بنیان گذار آن حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه) درصدد برآمد با روش های مسالمت جویانه به نتیجه دلخواه و مطلوب خود یعنی بیداری اسلامی دست یابد.
    به همین دلیل دشمنان انقلاب اسلامی در تلاش اند با بهره گیری از شیوه ها و ابزار گوناگون از جمله ابزار رسانه و تهاجم فرهنگی به طور مداوم و به انحای مختلف به مقابله فرهنگی با این نهضت الهی بپردازند. رهبر بیدار و فرزانه مان حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) در فرازی از فرمایشات گهربارشان فرموده اند، اولویت آن چیزی است که به آن می گویند نبرد نرم؛ یعنی نبرد به وسیله ابزارهای فرهنگی، به وسیله نفوذ، به وسیله دروغ، به وسیله شایعه پراکنی، با ابزارهای پیشرفته ای که امروز وجود دارد. ابزارهای ارتباطی که ده سال قبل و پانزده سال قبل و سی سال قبل نبود . در این تحقیق با در نظر گرفتن شیوهای نبرد نرم دشمن به بررسی راهبردها و شیوه های نرم رسانه ای و فرهنگی دشمن علیه انقلاب اسلامی پرداخته می شود. به منظور دستیابی به نتایج، روش این تحقیق تفسیری مبتنی بر رویکرد تحلیلی متن و تجزیه و تحلیل اطلاعات زمینه ای است که با توجه به ماهیت و نوع موضوع مورد مطالعه، گردآوری اطلاعات از روش های گوناگون و به طورکلی بر مبنای روش کتابخانه ای و اینترنتی صورت پذیرفته و تجزیه و تحلیل یافته ها نیز عمدتا با شیوه تحلیل کیفی انجام پذیرفته است. یافته های تحقیق آن است که اگر مسئولین کشور به راهبردها و شیوه های رسانه ای و فرهنگی دشمن در نبرد نرم علیه انقلاب اسلامی از منظر حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) توجه نمایند و در جهت مقابله با آنها به تقویت قدرت نرم فرهنگی رسانه ای انقلاب اسلامی بپردازند، سبب خنثی شدن توطئه های دشمنان به ویژه تبلیغات فرهنگی و رسانه ای آنها در این زمینه خواهد شد.
    کلیدواژگان: راهبرد، رسانه، نبرد، انقلاب، اسلامی، دشمن، فرهنگ
  • شهره جلال پور*، کیانوش پای فرد، محمد فلاح صفحه 128
    انقلاب اطلاعاتی و ظهور رسانه های نوین به زندگی امروز ما شتابی بی سابقه داده است که موجب جایگزینی فرهنگ رسانه های نوین با فرهنگ رسانه های سنتی مانند کتاب، روزنامه و... شده است و از آنجایی که رسانه های نوین مبتنی بر دیدار و شنیدار (و نه تفکر عمیق) هستند و نحوه ساخت برنامه در آنها نیاز به تفکر عمیق را منتفی کرده است، با اقبال گسترده جهانی رو به رو شده اند، همچنین فناوری های رسانه ای جنبه های مختلف زندگی بشر امروزی را تحت تاثیر خود قرار داده است؛ از طرفی نیز جنگ و نزاع به عنوان جزیی جدایی ناپذیر از نهاد جوامع بشری نیز دستخوش دگرگونی عمیق شده است و با توجه به امکانات گسترده موجود در رسانه های نوین، از جنگ کلاسیک و نبرد واقعی به سمت جنگ نرم در عرصه مجازی سوق یافته است. جنگ نرم در واقع جنگی است کم هزینه مبتنی بر نرم افزار رسانه و غیرمستقیم که در آن هدف تغییری نکرده است و فروپاشی از درون و استحاله در حاکمیت دولت های مخالف است، ولی ابزارها تغییر بنیادین کرده و رسانه ها به عنوان اصلی ترین ابزار به کار گرفته می شوند؛ پرسشی که به ذهن متبادر می شود این است که چرا رسانه های نوین به عنوان ابزاری برای جنگ نرم انتخاب شده اند و هدف از جنگ نرم چیست. تحقیق حاضر به روش توصیفی تحلیلی گردآوری شده است و نتایج آن نشان دهنده آن است که رسانه های نوین دارای خصوصیاتی برتر نسبت به دیگر ابزارها هستند از این رو از طرف دولت های مختلف بستر مناسبی برای تغییر نگرش و فروپاشی از درون گروه ها و کشورهای مخالف قرارگرفته اند. در این میان رسانه های نوین را به عنوان ابزار جنگ نرم انتخاب کرده تا به اهداف خود از قبیل: مرجع سازی، جایگزینی فرهنگ دنیایی به جای فرهنگ های ملی، رواج مادی گرایی، بازتعریف روابط اجتماعی و خواسته های شهروندان، تردید افکنی در کارایی نظام های سیاسی و... برسد.
    کلیدواژگان: جنگ نرم، رسانه های نوین، نابودی تفکر، فروپاشی از درون
  • علیرضا صدرا* صفحه 152
    نگاه، نظریه و نظام سیاسی انقلابی اسلامی بدیع و بی بدیل ایران: ظرفیت، ضرورت و زمینه تبدیل و تعالی قدرت بین المللی را داراست. به سبب اینکه برآمد و نیمساز سه وجهی اسلامیت، ایران و ایرانیت و جمهوریت است. همچنین نیمساز سه وجهی مکتب، امت یا ملت یعنی مردم و امامت یا ولایت فقیه بوده و به شمار می آید. با شعائر شعور خیز و درعین حال شورانگیز حکمت آمیز و در عین حال حرکت آفرین استقلال، آزادی و حکومت اسلامی یا مردم سالاری دینی است. همگی این ها از سویی موجب و موجد کارامدی؛ بهره وری و اثر بخشی ملی جمهوری اسلامی ایران می باشند. در نتیجه و از دیگر سو توسعه متعالی اقتصادی، سیاسی و فرهنگی سند چشم انداز بیست ساله جمهوری اسلامی ایران در افق 1404 ه.ش را ایجاب نموده و ایجاد می سازند. ارتقای هر چه فراتر کارامدی و توسعه متعالی ج.ا.ا. مقدمات و مبانی تعالی قدرت و اقتدار ملی و بین المللی ج.ا.ا. می باشند. درنتیجه از الزامات بوده و محسوب می گردند. ایمان اسلامی و تعالی فرهنگی؛ معنوی و اخلاقی، ضمن اینکه یکی از بخش های سه گانه توسعه متعالی ج.ا.ا. است، نیروی مولد و محرک و نیز به تعبیری علت فاعلی و در عین حال علت غایی توسعه متعالی ج.ا.ا. هست. بدین ترتیب تعالی فرهنگی برترین الزام توسعه متعالی و تبدیل و تعالی قدرت فرو ملی، ملی و فراملی از منطقه ای تا بین المللی و حتی جهانی است. الزام و ضرورت تعالی فرهنگی قدرت بین المللی ج.ا.ا. به نوبه خود دارای ضروریات و الزاماتی است. تعالی معنوی و اخلاقی: حقیقت، روح و محوریت عزیمت آن هاست. در اینجا نیم نگاهی به الزامات فرهنگی؛ معنوی و اخلاقی تعالی قدرت بین المللی ج.ا.ا. داریم.
    کلیدواژگان: الزام، الزامات، تعالی، قدرت، اقتدار، بین المللی، ج، ا، ا، معنوی و اخلاقی
  • سید امین صدرپور، محمدحسین جمشیدی*، محسن اسلامی صفحه 165
    در عصر حاضر، دیپلماسی عمومی به عنوان یکی از کارآمدترین ابزارهای قدرت نرم برای اثرگذاری بر کنش های بازیگران بین المللی، از سوی برخی کشورهای قدرتمند در عرصه سیاسی مورد استفاده قرارگرفته است، اما با پیشرفت تکنولوژی و گسترش ارتباطات، دیپلماسی عمومی نیز ساز و کار نوینی را برای تحقق اهداف خود به کار گرفته است. مقاله حاضر بر آن است که با بررسی نظریه جوزف نای پیرامون قدرت نرم و دیپلماسی عمومی، جایگاه این رویکرد را در تعیین ساز و کار نوین دیپلماسی عمومی مورد بررسی قرار دهد؛ بنابراین، نویسندگان در این مقاله با استفاده از روش علمی و رویکرد توصیفی-تحلیلی به دنبال پاسخ این پرسش هستند که دیدگاه جوزف نای در تبیین نظریه قدرت نرم چه تاثیری بر تعیین ساز و کار کنونی دیپلماسی عمومی در جهان داشته است. در پاسخ به این پرسش، یافته های تحقیق حاکی از آن است که جوزف نای در خلال نظریه قدرت نرم به دیپلماسی عمومی به عنوان یکی از مهم ترین شیوه های قدرت نرم توجه بسیار دارد و برای آن سه مولفه اساسی را بیان می کند که شامل ارتباطات روزانه با مردم، ارتباطات استراتژیک موضوعی و گسترش روابط بلند مدت با افراد کلیدی در کشورهای هدف می شود؛ که این سه مولفه امروزه به سه محور اساسی ساز و کار نوین دیپلماسی عمومی تحت عنوان مدیریت پیام، برقراری ارتباطات راهبردی و تثبیت روابط پایدار تبدیل شده است.
    کلیدواژگان: قدرت نرم، دیپلماسی عمومی، جوزف نای، پروپاگاندا، نفوذ
  • علیرضا وفایی نژاد صفحه 181
    فرهنگ و هنر ایرانی- اسلامی به دلیل پرمایگی محتوایی و تعلق تاریخی به سرزمین تمدنی اسلام، از جلوه های مهم و برجسته در بازتولید قدرت نرم به شمار می آید. ژرفای درونی فرهنگ و هنر اسلامی که در گذار تاریخی خود به تولید علم پرداخته است، توانسته است گهواره ای از تمدن را در سده های نخستین و میانی اسلام مدیریت کند. با از میان رفتن ارزش های نهادی فرهنگ و هنر که با علم و شکوفایی رابطه مستقیمی دارند، دوران فرو رفت علمی در ایران آغاز شد و باوجود گذار چندین سده، کامیابی چشمگیری در مقیاس جهانی به دست نیامده است. پژوهش حاضر با روش توصیفی- تحلیلی، کوشیده است تا جایگاه فرهنگ و هنر به عنوان دانش درونی و معنوی را در افزایش قدرت نرم ایران بررسی کند. بدین منظور، به کاوش اسناد بالادستی کشور، ازجمله سند چشم انداز و برنامه پنجم توسعه پرداخته شده است. نتایج پژوهش، نشان می دهد که جایگاه فرهنگ و هنر در اسناد بالادستی جمهوری اسلامی ایران به دلیل توجه بیشتر به امور عینی و صنعتی، چندان رضایت بخش نیست.
    کلیدواژگان: علم، فرهنگ، قدرت نرم، اسلام، ایران
  • سید محمد مهدی زاده*، مجید سلیمانی ساسانی صفحه 196
    این مقاله در پی آن است که با رویکرد تحلیل گفتمانی فوکو، تقابل گفتمانی غرب با اسلام و ایران را در عظیم ترین صنعت فرهنگی آمریکا یعنی هالیوود نشان دهد. از این رو به تحلیل تبارشناسانه گفتمان اسلام هراسی و ایران هراسی با رویکرد تحلیل گفتمانی فوکو پرداخته می شود و سپس با کاربست همین رویکرد، بازنمایی این گفتمان در فیلم سینمایی «غیرقابل درک» (گرگورجردن،2010) - که یکی از برجسته ترین فیلم های سینمایی هالیوود در موضوع تقابل گفتمانی غرب با اسلام و ایران است - مورد تحلیل قرار می گیرد. این فیلم، خواسته های به حق ملل مسلمان را در قالب درخواست های تروریست مسلمانی قرار می دهد که 3 عدد بمب اتمی را در نقاط مختلف آمریکا کار گذاشته است. تحلیل این فیلم می تواند چشم انداز مناسبی از آنچه که تحت عنوان اسلام هراسی و ایران هراسی در رسانه های غربی وجود دارد، ارائه دهد.
    کلیدواژگان: شرق شناسی، اسلام هراسی، ایران هراسی، هالیوود، تحلیل گفتمان فوکو، تبارشناسی، فیلم سینمایی غیرقابل درک
|
  • Ahmad Reza Basij* Page 7
    Cultural relativity means that all of the cultures are valuable and also refers to the belief based on which the cultures are incomparable, since the conditions in which the cultures are formed are different. Therefore, the culture of no nation is comparable with the culture of other nations. The antithesis of cultural relativity is ethnicity which believes in the superiority of its own culture over the other cultures. The subject of this paper is theoretical clarification and validity testing of cultural relativity in view of the principles of the Islam true religion.
    The main question of this research is that whether a criterion and standard can be considered for the cultures in terms of the truth and correctness or falsity and incorrectness and also all of the cultures enjoy the same level of valuation or not.
    Considering the research topic in this study, the research method is followed in a library-based manner and the topic of discussion is examined by the descriptive and analytical method. while clarifying the beliefs of relativists is considered absolute relativism nor absolute ethnicity, but it is right-orientation in Quran's view and so absoluteness governs in some affairs and relativity in some others.
    Keywords: culture, value, norm, relativity, cultural ralativity, value system of Islam
  • Sohrab Salahi*, Seyyed Mahdi Kashfi Page 28
    Technology development, internet and computer communications and commerce with traversing around has opened a new era of human activities and this undermine the legitimacy of laws is based on geographical boundaries. The new frontier of cyberspace and the real world phenomena have created a great threat in terms of the lack of full implementation of the law is necessary. Using states of the insecure cyber-ground for many of other states to vandalism, sabotage, assassinations, espionage and other crimes have been paved. Action legislation in some countries, depending on the progress in the technology world, the international community also let to think that this mess in cyberspace, though little action in order to soften the space to do this. Published books in recent years have had a dramatic impact on the world’s attention to this issue. The article seeks to answer the key question of what cyber warfare and cyber whether the country can generate destructive acts of aggression and crimes under international government is force, and consequently international responsibility. Find the answers to these questions should be sought in international documents such as the UN Charter, the convention on the law of war and humanitarian law, as well as international on cyber warfare Tallinn regarding cyber war.
    Although latter guidelines, in terms of criminalization and offer some solution to some extent is a copy of the Convention of humanitarian right, but it is to a large extent comprehensive, but its guided nature is a major obstacle to its entry into force. However, examining it as a matter of international law appliance, the only international source of cyber warfare, does not seem unpleasant.
    Keywords: Cyber crimes, international rights, international humanitarian law, rights
  • Mohammad Nazeri*, Morad Delalat, Hoseyn Khaledi Page 48
    Power has two layers of hard and soft power. Soft power is the "ability to earn what you want, through attraction rather than coercion or reward." During about seven recent decades of strategic alliance to cut ties and military conflicts has been able to be observed in the case of relations between Iran and America. Accordingly, this descriptive-analatic study sought to evaluate the role and America's soft power in foreign policy from the perspective of the Islamic Republic of Iran's Passive Defense. Based on the findings, review America's relations with Islamic Republic of Iran reflects the fact that in the first decade of the revolution, America had used hard power against Iran, which its obvious examples are economic sanctions, invasion of Tabas and cooperation with Iraq during the war and military confrontation with Iran directly and indirectly. With the defeat of America in the use of hard power against Iran, the country had paid more attention to soft power against Iran. Accordingly, America's policy toward Iran, especially after the September eleven is the mixture of hard and soft indicators which one operates as a context maker, complementary and justifier of another and vice versa. As a result, in the country's defense policy attention to passive defense has a special importance.
    Keywords: Islamic Republic of Iran, the United States, hard power, soft power
  • Javid Montazeran*, Hoseyn Tajabadi Page 72
    Many researchers believe the ability of a country to maintain national security against external threats are individual value and from this perspective one of the very important issues now is the knowledge of the literature of thought and belief of Imam Khomeini, the founder of the Islamic Revolution Imam Khomeini (may Allah grant him) and the leader of Islamic Republic of Iran. In order to better understand the scope of National Security of the Islamic Republic of Iran and its principles and objectives.Therefore, given that the emergence of the purposes and principles of national security, the literature of thought and belief of both leaders has been influential factor so requiring deliberation is essential for understanding the impact of this factor.
    And here we are aiming to address this issue, the understanding of concepts of security and national security, as well as review the concepts of Islam to reflect on and recall the views of the Supreme Leader and Imam Khomeini (RA(,we explain the purposes and principles of the National Security of the Islamic Republic deal. Research results suggest that leaders of the Islamic Republic of Iran look at the purposes and principles of national security through Islamic principles and beliefs which certainly have been extracted from true Islam. In fact the main objective of the principles and objectives of the current National Security of the Islamic Republic is seen as a tool at the service of Islam discourse. The idea of protecting the lives, property and honor of Muslims, along with their values and beliefs, against the domination of infidels and enemies as well as promoting cultural and intellectual advancement of Muslims around the world
    Keywords: Objectives, principles, security, national security, Imam Khomeini, the Supreme Leader
  • Alireza Nejati Monfared*, Mohammadreza Kamali, Seyyed Kazem Delkhosh Page 101
    Iran's Islamic Revolution can be an expression pattern and the realization of its soft power, nowadays. This revolution are derived from authentic Islamic perspective through the ideas and ideal justice and by great Islamic insight of originator, Imam Khomeini, try to achieve the desired result which is Islamic awakening with peaceful methods.
    For this sake, the enemies of Islamic revolution seeking to have cultural collation with this divine movement by using from various procedures and methods such as media tools and cultural invasion in different ways. Our wise Leader Imam Khamenei has stated in an eloquent passage: “the priority is called soft war; that means battle exists by following the advanced modern tools via cultural things, penetration, lies and rumors. Communication tools which didn’t exist for about 10 years or 30 years ago.” In this study by considering the ways of enemy's soft war, we review the strategies, practices of media and cultural enemy’s programs against the Islamic revolution. This research’s methodology, in order to access to the results, is an analysis based on text approach and background information analysis which is according to nature and type of study, data collection is done based on library and internet method, also data analyzing is done mainly with qualitative analysis methods, too. The research’s findings are as follows: if authorities focus on enemies’s media and cultural strategies in the soft war against the Islamic Revolution from the Imam Khamenei’s perspective, and in order to deal with cultural soft power to strengthen the media's Islamic revolution, so it will neutralize the plots of enemies, especially in field of cultural and media advertisements.
    Keywords: strategy, media, war, revolution, Islamic, enemy, culture
  • Shohreh Jalalpoor*, Kianoush Paifard, Mohammad Falah Page 128
    The information revolution and the emergence of modern media have given our present lives an unprecedented and tremendous momentum that have replaced the culture of modern media with the traditional media culture such as books, newspapers, etc. Based on audio-visual media (not on deep thinking), produced without any deep thinking, modern media has broadly been welcomed. These media technologies, on the one hand, positively affect different aspects of human being life and on the other hand, have deeply changed the method and strategy of conflict and war against the enemy, which is an integral part of human societies. Therefore, using the world-wide spread technologies in modern media, the war has been led to the Soft War in the virtual arena, from the classic and real war. As a matter of fact, the Soft War is a war based on media software and an indirect war with minimum cost. In the Soft War, the objectives do not change and the collapse and the transformation take place in the inside sovereignty of an enemy country. However, there is a fundamental change in the weapons and the media is main weapons used against the enemy. However, the question which comes to mind is that why modern media has been chosen as a weapon for Soft War and what the purpose of the Soft War is. The present study has been done using a descriptive-analytic method and the results indicate that modern media is of superior properties compared to the other weapons, giving a better option to make inside changes in the opposing parties and governments. Therefore, modern media has been chosen as Soft War to achieve their objectives such as, reference making , replacing world culture instead of national cultures, publicizing materialism, redefining social relationships and demands of the citizens, raising doubt in the effectiveness of the political system, etc..
    Keywords: Soft War, modern media, destruction of thought, inside collapse
  • Alireza Sadra* Page 152
    Revolutionary Islamic Political Order of Iran has capacity, necessity and background of changing and transcend to international power. Because of its issue and bisector of Islam, Iran and Republic. It is issue and bisector of School, Nation or People and Leadership or Imamate too. With Independence, Liberty and Islamic Government or Religious Democracy. There are cause National Productivity and Affectivity. Also cause Economic, Politic and Cultural Transcendental Development of Islamic Republic of Iran in the View of 1404 too. There are the Birthplaces and Motives Force or Agency Cause and Final cause of Transcendental Development or Progress of Islamic Republic of Iran. Therefore Cultural Transcendental or Transcendental Culture is the highest obligations or necessaries for changing and transcend to national and international power. Spiritual and Moral Transcendental is the Truth , Spiritual, and Axis of Starting and Leaving of there obligatons.
    Keywords: Obligations Transcendence Power Authority Internationalism I.R.I Moral Spiritual
  • Seyyed Amin Sadrpour, Mohammad Hoseyn Jamshidi*, Mohsen Eslsmi Page 165
    At the present era, public diplomacy as one of the most efficient tools of soft power in order to influence on international actor's acts, employed by some powerful states in politics. But with the advancement of technology and expansion of communications, public diplomacy employed new mechanism to achieving its goals. In this article, by study of Joseph Nye's soft power theory and his comments about public diplomacy, we intend to study the impacts of Nye's theory on new mechanism of public diplomacy. Thus, Authors in this article by means of scientific method and descriptive-analytical approach, are looking for answer of this question that what is the impact of Nye's approach about soft power on determination of present public diplomacy mechanism? According to the research findings, Joseph Nye in his books and papers about soft power,has specific attention to public diplomacy and illustrates three fundamental components about implementation of public diplomacy which include daily communications with peoples, strategic communications, and long-term relations with key persons in target country. Nowadays, these three fundamental components are known as news management, strategic communications and consolidation of long-term relations.
    Keywords: Soft Power, Public Diplomacy, Joseph Nye, Propaganda, Influence
  • Alireza Vafaeinejad Page 181
    Iranian -Islamic art and culture due to the high content and historical attachment to the land of Islamic civilization is an important manifestation of reproduction in soft power. Deep inside Islamic culture and art in its historical transition to the production of science had been able to manage this civilization in the first centuries of Islam.
    With the disappearance of core values of culture and art that have a direct relationship with the flourishing of science, scientific decline began in Iran and despite the passing centuries, significant success has not been made in this area on a global scale.
    Descriptive and analytical study has tried to place of culture and art as intrinsic and spiritual knowledge to increase Iran’s soft power. For this purpose, Main Documents such as Document of Future Perspective and the Fifth Development Plan have been studied. The results show that the place of culture and art in Main Documents of Islamic republic of Iran due to more attention to industrial issues is not satisfactory.
    Keywords: science, culture, soft power, Islam, Iran
  • Seyyed Mohammad Mahdizade*, Majid Soleimani Sasani Page 196
    This paper seeks for showing the conflict between the west discourse with the Islamic discourse using Discourse Analysis of Foucault in the greatest cultural industery of USA i.e. Hollywood Cinema. Due to this fact, we embark on the geneology analysis of Islamophibia and Iranophobia through Faoucault's discourse analysis and then we apply the aforementioned analysis in Gordan's 2010 Hollywood movie "Unthinkable", which is among the most robust cases for showing the alleged conflict.
    This movie represents the most apparet legal requests of Muslem nations in the form of a terrorist muslem who has placed 3 different atomic bomds in America. The analysis of this movie could be a good viewpoint towards what is nowadays assumed to be Iranophobia and Islamophobia in Western media.
    Keywords: Orientalism, Islamophobia, Iranophobia, Hollywood, discourse analysis, Foucault, genealogy, Unthinkable