فهرست مطالب

English Language Teaching and Learning - Volume:9 Issue: 20, Fall-Winter 2017

Journal of English Language Teaching and Learning
Volume:9 Issue: 20, Fall-Winter 2017

  • تاریخ انتشار: 1396/09/20
  • تعداد عناوین: 9
|
  • سحر علوی زاهد*، علیرضا احمدی صفحات 1-24
    هدف از مطالعه حاضر بررسی تاثیر دو نوع پاراگراف بر نوشته های زبان آموزان بود. در واقع، سه جنبه تولید زبان (پیچیدگی، دقت و روایی) در دو نوع پاراگراف (پاراگراف های زمانی و علی معلولی) نوشته شده توسط زبان آموزان، بررسی شد. 30 دانشجوی سطح متوسط در این مطالعه شرکت کردند. هر دانشجو، دو نوع مشخص پاراگراف را در امتحان نهایی درس نگارش نوشت. در مرحله اول مطالعه، تست های زوجی تی بر روی هر متغیر وابسته انجام شد تا بررسی شود آیا اختلاف آماری معنی داری در پیچیدگی، دقت و تسلط انواع پاراگراف وجود دارد یا خیر. در مرحله دوم مطالعه، برای بررسی این موضوع که آیا ارزیابان، ناسازگاری در پیچیدگی، دقت و روایی پاراگراف های نوشته شده توسط زبان آموزان را تشخیص می دهند، از چهار ارزیاب خواسته شد تا 12 پاراگراف را که توسط شش زبان آموزی نوشته شده اند و در یکی از سه ویژگی گفته شده، مشکل دارند، ارزیابی کنند. یافته ها نشان داد که زبان آموزان در پاراگراف های زمانی به طور قابل توجهی بهتر از پاراگراف های علی و معلول از لحاظ روایی و دقت هستند. با این حال، تجزیه و تحلیل پیچیدگی نشان داد که بین دو نوع پاراگراف، تفاوت معناداری وجود ندارد. تجزیه و تحلیل کیفی نشان داد که ارزیابان این سه ویژگی را در بررسی کیفیت پاراگراف ها در نظر نمی گیرند. آنها به کیفیت هایی مانند انسجام، انسجام و اتحاد بیشتر توجه می کردند.
    کلیدواژگان: انواع پاراگراف، زبان آموزان، پیچیدگی، دقت و روایی
  • پرویز آژیده، لیلا محمودی* صفحات 25-48
    بررسی اثر امتحانات «خطیر و سرنوشت ساز» بر روی نظرات زبان آموزان یکی از زیرشاخه های تحقیقی مربوط به پژوهشهای معطوف به «اثرپژوهی» آزمونها می باشد. در این تحقیق اثر امتحان سراسری کنکور بر روی نظرات دانش آموزان دوره پیش دانشگاهی در مورد بخش انگلیسی امتحان مزبور با استفاده از پرسشنامه مورد بررسی قرار گرفت. شرکت کنندگان این مطالعه 218 دانش آموز دختر دوره پیش دانشگاهی از دو دبیرستان شهر اهواز بودند. نتایج حاصل از تحلیل داده ها نشان داد که جواب ها به سوالات پرسشنامه متفاوت بودند. در حالی که کسر قابل توجهی از دانش آموزان نگرش مثبتی نسبت به کلیت آزمون داشتند وآن را ارزیاب گر قابل اعتمادی برای سواد علمی داوطلبین می دیدند و در حالت حداقلی تست کنکور را عاملی وادارکننده برای مطالعه زبان انگلیسی توسط دانش آموزان می دیدند، اکثریتی از دانش آموزان قابلیت تست مزبور را بیشتر معطوف به ارزیابی توان حفظیات داوطلبین می دانستند و مشخصا انتقاد را متوجه اضطراب زایی فراوان، فرمت چندگزینه ای آزمون و موار مشابه دیگر می دیدند. نتایج به دست آمده در این تحقیق می توانند مورد اقبال و استفاده سیاست گذاران آموزشی، پژوهشگران حوزه آزمون سازی و معلمین زبان قرار بگیرند.
    کلیدواژگان: اثر تست، دانش آموزان، پیش دانشگاهی، آزمون کنکور، نظرات
  • مرتضی نصیری *، محمودرضا عطایی صفحات 49-74
    پژوهش حاضر به بررسی تاثیر برنامه ریزی استراتژیک، برنامه ریزی آنلاین، ترکیبی از برنامه ریزی استراتژیک و برنامه ریزی آنلاین (برنامه ریزی مشترک)، و نبود برنامه ریزی بر پیچیدگی، دقت و روانی کلام زبان آموزان در حین انجام دو فعالیت ساده و پیچیده می پردازد. هشتاد زبان آموز زبان انگلیسی به زبان خارجی در سطح پیشرفته یک فعالیت ساده و یک فعالیت پیچیده (روایت داستان) را با فاصله 20 دقیقه انجام دادند. برای کنترل اثر تمرین، ترتیب ارایه دو داستان عوض می شد. نتایج نشان داد که نبود برنامه ریزی در هر دو نوع فعالیت کمترین تاثیر را بر عملکرد آنها داشته است. برنامه ریزی استراتژیک موجب افزایش معنادار پیچیدگی و روانی کلام زبان آموزان در فعالیت ساده و افزایش معنادار روانی کلام در فعالیت پیچیده شد. برنامه ریزی آنلاین باعث شد دقت زبان آموزان در هر دو فعالیت ساده و پیچیده به طور معناداری افزایش یابد. در نهایت، برنامه ریزی مشترک از یک طرف باعث افزایش معنادار دقت و روانی کلام در فعالیت ساده شد، و از سوی دیگر پیچیدگی و دقت عملکرد آنها در فعالیت پیچیده را افزایش داد. در مورد تاثیر پیچیدگی فعالیت، تعامل بین پیچیدگی فعالیت و پیچیدگی، دقت و روانی کلام معنادار بود. در انتها، نتایج و مقایسه بین گروه ها با توجه به مدل گفتاری لوولت، فرضیه مبادله اسکی هان و مطالعات انجام شده ارایه شده است.
    کلیدواژگان: فعالیت، پیچیدگی، دقت، روانی کلام، پیچیدگی فعالیت
  • لیلا دوبختی*، محمد ظهرابی صفحات 75-91
    اگر ما مسر هستیم تا فرایند یادگیری زبان را افزایش دهیم، لازم است تا هر جنبه و عامل برنامه درسی مان را بررسی کنیم. به این خاطر، هر جز به جز واحد درسی را در زیر ذره بین قرار می دهیم. ارزیابی یک درس به این منظور است تا انواع مختلف اطلاعات بصورت منظم جمع آوری شود تا عملکرد یک برنامه آموزشی زبان مطالعه شود. مطمئنا، ارزشیابی یک کلاس شاید برای براورد اهداف و مقاصد متفاوتی انجام یابد. بنابراین، یک ارزشیاب بایستی طرفین و اهداف انجام سنجش برنامه درسی را از همان ابتدا شفاف سازد تا نتایج مورد قبول را بدست آورد. محققین مختلف پیشنهادهای متفاوتی را برای زمان بخصوص جمع آوری داده ها، انواع داده ها و فرآیند جمع آوری داده ها ارائه داده اند. در نتیجه، یک ارزشیاب بایستی با زوایای سنجش برنامه درسی آشنا باشد. همچنین، برخی محققین ارزش یابی برنامه درسی را به عنوان یک محصول در نظر می گیرند، یعنی صرفا شامل نمره پایانی یادگیرنده ها. با این وجود، سایرین ارزشیابی برنامه درسی را به عنوان یک فرآیند در نظر می گیرند. در این میان مسئله مهم انتخاب یک طراحی مناسب برای انجام فرایند عملی ارزشیابی می باشد. پیشنهاد براین است که روش منیر بخاطر مزایایش نسبتا یک طراحی مناسب برای ارزشیابی برنامه درسی می باشد. این مقاله سعی دارد تا زوایا، اهداف و طراحی یک برنامه آموزشی را مورد بررسی و کنکاش قرار دهد.
    کلیدواژگان: ارزشیابی برنامه درسی، زوایا، روش منیر
  • رجب اسفندیاری*، مریم هزاری صفحات 93-108
    هدف از مطالعه حاضر، آزمایش تاثیر سه تکنیک لغت (کاربرد لغت نامه، تحلیل ریشه یابی لغت، و توضیحی) روی تولید لغت دانشجویان ایرانی در درس زبان تخصصی می باشد. 45 دانشجوی رشته معماری از دانشگاه آزاد واحد انزلی در این مطالعه شرکت کردند. آنها به سه گروه تقسیم شدند و هر گروه به صورت تصادفی به یکی از شرایط مورد نظر گروه بندی شدند (گروه کاربرد لغت نامه، گروه ریشه یابی لغت و گروه توضیحی). از تست میشیگان برای اطمینان از هم سطح بودن دانشجویان درس زبان تخصصی استفاده شد. هر سه گروه آزمایشی به مدت سه هفته آموزش دیدند و سپس از دانشجویان درس زبان تخصصی یک تست تولید لغت (VPT) گرفته شد.د روش آنالیز داده ها از طریق تحلیل واریانس یک طرفه انجام شد. نتایج نشان دادند که گروه کاربرد لغت نامه، تولید لغت دانشجویان درس زبان تخصصی را بهبود بخشید و کاربرد لغت نامه از دو گروه دیگر بهتر عمل کرد. تحقیق بیانگر این امر بود که لغت نامه تولید لغت را تسهیل می کند.
    کلیدواژگان: تکنیک لغت، تولید لغت، کاربرد لغت نامه، تحلیل ریشه یابی لغت، توضیح
  • آرزو آشوری توتکابنی*، محمد خطیب صفحات 109-134
    اگرچه آموزش زبان به روش رویکرد ارتباطی توسط معلمان و زبان شناسان بسیاری مورد توجه قرار گرفته است، به کارگیری آن در محیط های آموزش زبان انگلیسی با مشکلات عدیده ای مواجه شده است. مروری بر تحقیقات گذشته نشان می دهد که یکی ار دلایل عدم موفقیت در به کارگیری آموزش زبان به صورت ارتباطی ممکن است به دلیل نادیده گرفتن باورهای زبان آموزان در فرآیند یادگیری باشد. به همین دلیل مطالعه حاضر بر آن شد تا باورهای 242 زبان آموز ایرانی را نسبت به شش اصل رویکرد ارتباطی به نام های اهمیت دستور زبان انگلیسی، استفاده از فعالیت های گروهی و دو نفره، نقش و مشارکت زبان آموزان، نقش معلمان در کلاس درس، کیفیت و کمیت تصحیح اشتباهات و ارزیابی و همچنین نقش زبان مادری زبان آموزان بسنجد. تحلیل داده ها نشان داد اگرچه در برخی موارد، نقطه نظر زبان آموزان در تضاد با اصول رویکرد ارتباطی بود، درصد قابل توجهی از زبان آموزان درک مثبت بالایی نسبت به این اصول را از خود نشان دادند که این خود نشانگر وجود فضای رضایت بخش نسبت به اجرای رویکرد ارتباطی در ایران می باشد.
    کلیدواژگان: آموزش زبان ارتباطی، انگلیسی به عنوان زبان خارجی، باورهای زبان آموزان، توسعه و اعتبارسنجی پرسشنامه
  • هادی یعقوبی نژاد، احمد معین زاده*، حسین براتی صفحات 135-155
    انگیزش برای یادگیری یک زبان جدید بر محوریت شخص و زمان استوار است. انگیزش فراگیران زبانی در طول زمان نوساناتی تدریجی را تجربه می نماید و تصویر شخص از خودش در هر یک از بازه های زمانی تحقیق متفاوت است. بررسی تعامل موجود میان بازه های زمانی مختلف در شکل گیری زبان دوم یک حوزه تحقیقاتی جدید است (دی بات، 2015). به منظور واکاوی این ماهیت تعاملی، تحقیق حاضر تلاش نمود تا پویایی موجود در انگیزش گروهی از زبان آموزان را در بازه های زمانی طولانی تری مورد مطالعه قرار دهد که خود این بازه ها متشکل از تعدادی تکالیف بودند که در بازه های زمانی کوتاهتر انجام می گرفتند. بدین منظور، گروهی از دانشجویان در آغاز ترم تحصیلی، هنگام انجام تکالیف و پایان ترم مورد مطالعه قرار گرفتند تا تصویر روشن تری از عناصر انگیزشی مختلف در طول زمان به دست آید. نتایج تحقیق بازنمودهای متفاوتی را از مولفه های سیستم خودهای انگیزشی زبان دوم در طول بازه های زمانی مختلف تحقیق آشکار ساختند. صرف نظر از بازنمود تدریجی این مولفه ها، نتایج آزمون انووا نشان داد که تفاوت های معناداری بین نمرات هر یک از این مولفه ها در هر یک از بازه های زمانی وجود داشتند. در مجموع، نتایج تحقیق حاکی از وجود تغییرات زمانی و رویاگرایانه در انگیزش شرکت کنندگان بود. در پایان تلویحاتی از این یافته ها ارائه گردید.
    کلیدواژگان: نوسانات، تعامل، سیستم خودهای انگیزشی زبان دوم، شکل گیری زبان دوم، بازه زمانی
  • جعفر محمد امینی *، محمد مومنیان، رضا غفار ثمر صفحات 157-186
    اخیرا علاقه زیادی به یادگیری هم آیندها در زمینه یادگیری زبان دوم به وجود آمده است چون ادعا شده است که هم آیندها سبب بهبود فصاحت و سلاست زبانی می شوند. مطالعه حال حاضر بر آن بود که تاثیر حافظه های کارآمدی زبانی و مکانی - فضایی را بر پردازش هم آیندها با استفاده از آزمون خواندن خودخوان (SPRT) و آزمون های مرتبط با حافظه های کارآمدی بررسی نماید. بدین سبب شرکت کنندگان بر اساس نمرات بدست آمده در آزمون های حافظه های زبانی و مکانی-فضایی به گروه های متمایز (بالا و پایین) تقسیم شدند. نتایج تحلیل داده ها نشان داد که تفاوت معناداری در پردازش هم آیندها میان گروه های حافظه زبانی بالا و پایین وجود ندارد. با این وجود، تفاوت معناداری میان گروه های حافظه مکانی-فضایی بالا و پایین در زمان واکنش (یعنی پردازش) هم آیندها مشاهده شد. این نتایج پیامدهای مهمی را برای پردازش عبارات چند کلمه ای و نحوه تدریس آنها دربردارد.
    کلیدواژگان: حافظه کارآمدی زبانی (VWM)، حافظه کارآمدی تصویری، فضایی مکانمند (VSWM)، هم آیندهای محدود، سرعت بازیابی (هم آیندها)، خواندن با سرعت خود
  • مصطفی مرادی مقدم *، فرهاد معزی پور صفحات 187-221
    این مقاله به بررسی مشکلات اجرایی و ساختاری در برنامه ریزی های زبان در سطح ملی از یک سو و از سوی دیگر، فقدان نظم علمی مناسب در اجرای برنامه های مربوط به زبان در دانشگاه، نشریات علمی و کنفرانس های داخلی در سطح محلی در آموزش عالی ایران پرداخته است. این مقاله نشان می دهد که در وضع کنونی، برنامه های زبانی مربوط به آموزش زبان انگلیسی، زبانشناسی و زبانشناسی کاربردی (دیگر برنامه های زبانی از قبیل مطالعات ترجمه یا زبان و ادبیات فارسی از محدوده این مقاله خارج است) در ایران، هم در سطح ملی و محلی، از مشکلات مدیریتی رنج می برد. بنابراین، این مطالعه تاکید بر بررسی دقیق برنامه ریزی و سیاست های زبانی دارد که از طریق آن مرز مه آلود سه برنامه زبانی به نام آموزش زبان انگلیسی، زبانشناسی و زبانشناسی کاربردی در آموزش عالی ایران برطرف شود. در همین راستا، برنامه ریزی های زبان نیز باید تغییر کند. تغییری که مشکلات نظری و کاربردی زبان را در سطح ملی و محلی پوشش دهد. در قدم اول، باید راهبردی مشخص و واضح نسبت به تعریف مرز سه برنامه زبانی نام برده شده در آموزش عالی داشت. بدین معنا که حیطه و محدوده برنامه های زبان باید مشخص شود. سپس، در سطح محلی، نشریات علمی، کنفرانس ها و طرح درس مربوط به هر سه رشته باید اصلاح شود. نتایج این تحقیق به برنامه ریزان آموزش عالی کمک می کند که سیاست ها و برنامه ریزی های زبانی را تنظیم کنند.
    کلیدواژگان: زبان شناسی کاربردی، آموزش زبان انگلیسی، ایران، سیاست های زبان، زبانشناسی، برنامه ریزی
|
  • Sahar Zahed Alavi *, Alireza Ahmadi Pages 1-24
    The aim of the present study was to investigate the effects of two types of paragraph on EFL learners’ written production. It addressed the issue of how three aspects of language production (i.e. complexity, accuracy, and fluency) vary among two types of paragraphs (i.e. paragraphs of chronology and cause-effect) written by EFL learners. Thirty intermediate level learners of English participated in the study. Each learner wrote the two specified types of paragraphs in the final exam of their writing course. In the first phase of the study, separate paired t-tests were conducted on each dependent variable to see whether there were any statistically significant differences in measures of complexity, accuracy, and fluency across the paragraph types. In the second phase of the study, to investigate if the raters detect the inconsistencies in the complexity, accuracy, and fluency of paragraphs written by a learner, four raters were asked to rate 12 paragraphs written by six learners whose paragraphs differed extremely in one of the three features. The findings revealed that EFL learners performed significantly better in paragraphs of chronology than the paragraphs of cause-effect in terms of fluency and accuracy. However, the analysis of complexity measures showed that there was no significant difference between the two types of paragraphs. In the qualitative analysis, it was found that raters did not consistently consider these three features in their examining the quality of the paragraphs. They paid attention to qualities such as coherence, cohesion and unity more consistently.
    Keywords: Types of paragraphs, EFL learners, complexity, accuracy, fluency
  • Parviz Ajideh, Leila Mahmoudi * Pages 25-48
    Examining the effect of high-stakes tests on learners’ perceptions has been one of the strands of washback-related research. The present study purported to investigate the washback effect of the English section of the Iranian National University Entrance Exam (henceforth INUEE) on the pre-university students’ perceptions about the high-stakes test. The participants of the study were 218 female students at two pre-university schools in the city of Ahwaz, Iran. The data were collected through a validated questionnaire. Responses and reactions to the questions were found to be mixed: a sizeable segment of the students were positive about the INUEE, considering it a valid evaluator of academic knowledge and viewing the test as a factor which at least 'forced' them to study English. However, those with negative perceptions criticized the test for mainly being an evaluator of rote-memorization ability (rather than academic knowledge) and a major source of anxiety, and its multiple-choice testing format etc. The findings could be of pedagogic help and significance to policy makers, language testing scholars and teachers.
    Keywords: washback, Iranian National University Entrance Exam, perceptions, students
  • Morteza Nasiri *, Mahmoud Reza Atai Pages 49-74
    The current study aimed to examine the effects of strategic planning, online planning, strategic planning and online planning combined (joint planning), and no planning on the complexity, accuracy, and fluency of oral productions in two simple and complex narrative tasks. Eighty advanced EFL learners performed one simple narrative task and a complex narrative task with 20 minutes in between. The order of the two stories was counterbalanced to control for any possible practice effect. The results suggest that no planning in both tasks was the least effective. Strategic planning led the learners to elevate both their complexity and fluency significantly in the narrative simple task and only their fluency in the complex task. Online planning helped the participants improve their accuracy significantly both in the simple and complex tasks. Finally, joint planning resulted in the significant elevation of accuracy and fluency in the simple task on the one hand, and complexity and accuracy in the complex task on the other. With respect to the effect of task complexity, the interaction between task complexity and CAF was significant. The results and comparisons between groups are discussed in the light of Levelt’s model of speaking, Skehan’s Trade-off Hypothesis, and earlier studies.
    Keywords: task, complexity, accuracy, fluency, task complexity
  • Leila Dobakhti *, Mohammad Zohrabi Pages 75-91
    If we are keen to boost the process of language learning, we need to study every aspect and component of our course. To this end, we carry out an investigation in which every detail of the course is put under microscope. Assessment of a course is an attempt in which different type of information is gathered systematically in order to study the working of a language instruction program. Certainly, program evaluation might be carried out for fulfilling different goals and purposes. Therefore, an evaluator should clarify the audience and the objectives of conducting program evaluation from the very beginning in order to obtain some adequate results. Different researchers have presented different proposals for the specific time of collecting data, type of data, and procedures of gathering data. Consequently, an evaluator should be familiar with the different dimensions of program evaluation. Also, some researchers treat program evaluation as a neat product, i. e. merely consisting of learners’ end of instruction scores. Yet, others consider program evaluation as a process. At this juncture, the important issue is the selection of an appropriate design for the implementation of the actual process of the evaluation. It is suggested that the illuminative model is rather a proper design for program evaluation because of its different advantages. This article attempts to shed some light on the dimensions, goals, and design of the course study.
    Keywords: course study, dimensions, illuminative model
  • Rajab Esfandiari *, Maryam Hezari Pages 93-108
    The present study aimed to examine the effect of three vocabulary techniques (dictionary use, etymological analysis, and glossing) on the Iranian ESP learner's vocabulary production. Forty-five university students majoring in architecture at Azad University, Anzali branch, participated in this study. They were divided into three groups, and each group was randomly assigned to one kind of treatment condition (dictionary use group, etymology group, and glossing group). The Michigan proficiency test was used to ensure the homogeneity of the ESP learners. The three experimental groups received instruction for three weeks. ESP learners took a vocabulary production test (VPT). A one-way between groups ANOVA was conducted to analyse the data. The results showed that dictionary use improved ESP learner's vocabulary production, and dictioary use group outperformed the other two groups. The study concludes that dictionary use faciliates vocabulary production.
    Keywords: Dictionary use, Etymological analysis, Glossing, Vocabulary production
  • Arezoo Ashoori Tootkaboni *, Mohammad Khatib Pages 109-134
    Although Communicative Language Teaching (CLT) has been widely advocated by a considerable number of applied linguists and English language teachers, its implementation in English as a Foreign Language (EFL) contexts has encountered a number of difficulties. Reviewing the literature suggests that one of the reasons for unsuccessful implementation of CLT may be neglect of learner's beliefs in the process of learning. Using a Likert-type scale, the current study was undertaken to explore 242 Iranian EFL learner's beliefs towards six core tenets of the CLT approach: namely, the importance of grammar; the use of group work and pair work; the role and contribution of the learners; the role of the teachers in the classroom; the quality and quantity of error correction and assessment; and the role of the learner's native language in EFL classes. Analysis of the data revealed that although in some cases learners had viewpoints that opposed CLT principles, a considerable percentage of the respondents appreciated and had a high perception of CLT principles, indicating a welcoming atmosphere toward the implementation of CLT in Iran.
    Keywords: Communicative Language Teaching (CLT)_English as a Foreign Language (EFL)_Learner's beliefs_questionnaire development_validation
  • Hadi Yaghoubi Nezhad, Ahmad Moinzadeh *, Hossein Barati Pages 135-155
    Motivation for learning a new language is both self and time-oriented. The language learner’s motivation experiences gradual fluctuation over time and the view of oneself is different on each timescale of the study. Interaction among different timescales throughout the Second Language Development (SLD) is a novel area of investigation (de Bot, 2015). In order to probe this interactive nature, the present study tried to examine the motivational dynamics of a group of language learners in longer timescales composed of a number of tasks performed on shorter timescales. To this end, a group of university students were surveyed at the onset, while performing tasks and at the end of the course to better picture the interplay of different motivational themes over time. The results revealed different manifestations of components of L2 Motivational Self System (L2MSS) over different timescales of the study. Apart from this evolutionary manifestation of L2MSS components, ANNOVA results revealed significant difference between scores of each individual component among all three timescales. In sum, results of the study confirmed temporal and visionary variation in participants’ motivation. Finally, some implications were driven from the findings of the study.
    Keywords: Fluctuation, interaction, L2 motivational self-system, second language development, timescales
  • Jafar Mohammad Amini *, Mohammad Momenian, Reza Ghafar Samar Pages 157-186
    Much interest has recently been directed toward the knowledge of collocations in the field of second language learning since they have been asserted to improve fluency. The current study was intended to examine the effect of verbal and visuospatial working memory spans on the processing of collocations using a Self-Pace Reading Task (SPRT) and relevant working memory tasks. To this end, participants were divided into two distinct groups (high vs. low) based on their scores in the verbal and visuospatial memory tasks. The results of the analyses revealed that there was not a statistically significant difference between high and low verbal memory groups in the processing of collocations. However, a significant difference was witnessed between high and low visuospatial memory groups in their reaction time. These results have important implications for the multi-word processing models and the way collocations should be taught in the classroom.
    Keywords: Verbal Working Memory (VWM), Visuo-Spatial Working Memory (VSWM), restricted collocations, retrieval speed (of collocations), self-paced reading
  • Mostafa Morady Moghaddam *, Farhad Moezzipour Pages 187-221
    In this study, we attempt to bring to light various organisational and implementational clashes relevant to the conceptualisation of language policies at national level, and the planning of local practices with regard to degree programmes, language journals and conferences in Iranian higher education. We also prove that in its current status, the ELT syllabus in Iran, both at national and local levels, is a mixture of English Language Teaching, Linguistics, and Applied Linguistics (a hotchpotch), which suffers from ‘regulatory barriers’. The paper asks for an in-depth language policy and planning (LPP) that would clarify the blurred boundaries between ELT, Applied Linguistics, and Linguistics in Iranian higher education. This paper recommends that there should be a change regarding language-in-education policy and planning in Iran; a change that would be able to address both theoretical and applied language problems at national and local levels. The attempt should begin with organising a clear and comprehensive language planning with regard to language programmes. This would mean carefully determining the scope and boundaries of the fields as ELT, Applied Linguistics, and Linguistics in the higher educational context. The subsequent challenge is to fix the problematic implementation of language programmes at the local level, considering language journals, conferences, and syllabuses. The findings presented in this work are useful for language policymakers to regulate language-in-education policy and planning in Iran.
    Keywords: Applied Linguistics, ELT, Iran, language policies, Linguistics, planning