فهرست مطالب

مدیریت منابع انسانی در ورزش - سال سوم شماره 1 (پاییز و زمستان 1394)

نشریه مدیریت منابع انسانی در ورزش
سال سوم شماره 1 (پاییز و زمستان 1394)

  • تاریخ انتشار: 1395/07/27
  • تعداد عناوین: 9
|
  • مقاله پژوهشی
  • علی منصف*، علی عباس حسین نژاد، حسین عیدی، غلامرضا شعبانی بهار صفحات 1-12
    هدف

    هدف از پژوهش حاضر، بررسی رابطه عزت نفس و مولفه های توسعه سازمانی با رضایت شغلی معلمان تربیت بدنی بود.
    روش شناسی: روش پژوهش توصیفی و از نوع همبستگی بود. جامعه آماری شامل کلیه معلمان مقطع دبیرستان دور اول و دوم شهر کرمانشاه بود که از بین آنها110 نفر به روش نمونه گیری طبقه ای نسبی و با استفاده از فرمول یامان به عنوان نمونه انتخاب شدند. برای جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه های عزت نفس کوپر اسمیت(1990)، رضایت شغلی دالت و همکاران(1966) و توسعه سازمانی فیلبین(2009) استفاده شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها، ازآزمون کلموگروف-اسمیرنوف، ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون استفاده شد.

    یافته ها

    یافته ها حاکی از آن بود که بین ابعاد عزت نفس (عزت نفس -شغلی، خانوادگی و اجتماعی) با توسعه سازمانی، رضایت شغلی ارتباط معناداری وجود داشت (1 0/0 p≤). نتایج تحلیل رگرسیون نشان داد که مولفه های توسعه سازمانی 51 درصد تغییرات رضایت شغلی را تبیین کرد. همچنین، مولفه های عزت نفس 30 درصد تغییرات رضایت شغلی را تبیین کردند. علاوه بر این، تفاوت معناداری بین جنسیت با توسعه سازمانی، عزت نفس و رضایت شغلی وجود داشت (5 0/0 p≤).

    نتیجه گیری

    بنابراین برای شکوفایی آموزش و پرورش در بخش تربیت بدنی، توجه بیشتری به ابعاد سازنده توسعه سازمانی، عزت نفس معلمان تربیت بدنی و عوامل انگیزشی آنها جهت تامین رضایت شغلی و افزایش اثربخشی سازمانی گردد.

    کلیدواژگان: عزت نفس، توسعه سازمانی، رضایت شغلی
  • احمد اسدی نیا*، رحیم رمضانی نژاد، ابوالفضل اسدی نیا صفحات 13-23
    هدف
    هدف از این تحقیق شناسایی انگیزه های داوطلبی دانشجویان تربیت بدنی در کنگره ملی علوم ورزشی نیاز نسل فردا است.
    روش شناسی: جامعه آماری تحقیق را کلیه داوطلبان شرکت کننده در « کنگره ملی علوم ورزشی نیاز نسل فردا» تشکیل داده اند(70=N). به علت پایین بودن حجم جامعه آماری، نمونه تحقیق برابر با جامعه تحقیق درنظر گرفته شد که در نهایت 62 داوطلب(88درصد) در تحقیق شرکت نمودند. ابزار تحقیق پرسشنامه انگیزه های داوطلبی اندام و همکاران(1387) بود که 7 بعد انگیزه های شغلی، مادی، هدفمند، پیشرفت، اجتماعی، حمایتی و تعهد را با مقیاس پنج ارزشی لیکرت اندازه گیری می-کرد. روایی پرسشنامه به وسیله 12نفر از متخصصان مدیریت ورزشی تایید شد. پایایی پرسشنامه نیز با استفاده از روش ضریب آلفای کرونباخ(83/0= α)محاسبه شد. تجزیه و تحلیل داده های تحقیق با استفاده از آمار توصیفی و آمار استنباطی انجام شد. به علت نرمال بودن توزیع داده ها از آزمون های تحلیل واریانس یک طرفه(F) و فریدمن استفاده شد(05/0≥p).
    یافته ها
    نتایج نشان داد که دانشجویان به ترتیب با انگیزه های شغلی، پیشرفت، هدفمند، اجتماعی، حمایتی، مادی و تعهد در این رویداد شرکت کرده اند(05/0≥p). همچنین مشخص شد که در دانشجویان مقطع کارشناسی انگیزه های شغلی بیشتر از دانشجویان ارشد و دکتری است، ضمنا در دانشجویان دکتری انگیزه های مادی و پیشرفت بیشتر از سایر دانشجویان بود.
    نتیجه گیری
    پیشنهاد می شود، هنگام جذب و گزینش داوطلبان از بین دانشجویان، سطح تحصیلی و نوع انگیزه آنها مورد توجه قرار گرفته و مدیران و مسئولین رویدادهای ورزشی براساس ارجحیت های داوطلبان، مسئولیت ها را تقسیم نمایند.
    کلیدواژگان: داوطلبی، دانشجویان، انگیزه، تربیت بدنی
  • محمد جوادی پور، علی پارساجو * صفحات 25-34
    هدف

    هدف این تحقیق بررسی ارتباط بین توانمندسازی کارکنان با سلامت سازمانی اداره کل ورزش و جوانان استان همدان بود.

    روش شناسی

    روش تحقیق توصیفی از نوع همبستگی بود. جامعه آماری این تحقیق را کلیه کارکنان اداره کل ورزش و جوانان استان همدان به تعداد 161 نفر تشکیل دادند و تعداد 118 نفر از این افراد بر اساس جدول کرجسی و مورگان به روش نمونه گیری تصادفی ساده به عنوان نمونه تحقیق انتخاب شدند. ابزار این تحقیق شامل؛ پرسشنامه های توانمندسازی کارکنان اسپریتزر(1995) و سلامت سازمانی هوی و فلدمن (1996)بودند.روایی پرسشنامه ها توسط متخصصان امر تایید و ضریب آلفای کرونباخ برای پرسشنامه سلامت سازمانی 86/0 و برای پرسشنامه توانمندسازی 84/0 محاسبه گردید. از آمار توصیفی برای توصیف وضعیت آزمودنی ها استفاده شد و در قسمت آمار استنباطی از آزمون کلموگروف - اسمیرنوف، جهت بررسی نرمال بودن توزیع داده ها، و برای بررسی متغیرهای تحقیق از آزمون های همبستگی پیرسون و رگرسیون چندگانه استفاده شد.

    یافته ها

    نتایج تحقیق نشان دادند؛ بین توانمندسازی با همه مولفه های سلامت سازمانی؛ سطح نهادی (001/0=p 475/0=r)، سطح مدیریتی (002/0=p 278/0=r) و سطح فنی (019/0=p 218/0= r) همبستگی مثبت و معنی داری وجود دارد.

    نتیجه گیری

    سطح مدیریتی به عنوان مولفه ای از متغیر سلامت سازمانی، می تواند پیش بینی کننده توانمندسازی کارکنان باشد که لزوم برنامه ریزی جدی مدیران را در این امر مهم می طلبد.

    کلیدواژگان: توانمندسازی، سلامت سازمانی، اداره ورزش و جوانان
  • رسول نظری*، نوش آفرین علی پناهیان صفحات 35-44
    هدف

    هدف این پژوهش ارائه مدل اثربخشی سرمایه انسانی با توجه به تفویض اختیار و توانمندسازی کارکنان سازمان های ورزشی بود. پژوهش از نوع توصیفی و به روش همبستگی انجام شد.

    روش شناسی

    جامعه آماری این پژوهش به کلیه سرمایه های انسانی سازمان های ورزشی استان اصفهان با حجم جامعه آماری 450 نفر بود. بر اساس فرمول کوهن(2000) حجم نمونه207 نفر در نظر گرفته که به صورت تصادفی طبقه ای از بین جامعه آماری انتخاب شدند. برای جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه های اصول تفویض اختیار موثر جامعه صنعتی(1996)، توانمندسازی کارکنان اسپریتزر(1995) و اثربخشی سازمانی هسو(2002) با پایایی (96/0، 84/0، 86/0=α)استفاده شد، همچنین روایی صوری و محتوایی پرسشنامه مورد تائید متخصصان قرار گرفت. برای تجزیه و تحلیل داده ها آمار توصیفی، استنباطی و مدل معادلات ساختاری در نظر گرفته شد.

    یافته ها

    تحلیل مسیر ارائه الگو رابطه بین تفویض اختیار با توانمندسازی و ارتقای اثربخشی سرمایه انسانی سازمان های ورزشی حاکی از مناسب بودن مدل است. ضمن بر اساس مدل رگرسیونی ارتباط بین تفویض اختیار و مولفه های موثر بودن، حق انتخاب و تصمیم گیری؛ همچنین ارتباط بین توانمندسازی و مولفه تصمیم گیری معنادار می باشد.

    نتیجه گیری

    به طور کلی می توان عنوان نمود مدیران ارشد سازمان های ورزشی با دادن حق انتخاب های به جا و فراهم سازی شرایط مناسب در فرصت های مختلف تصمیم گیری، احساس موثر بودن و اعتماد به نفس را در کارکنان افزایش دهند.

    کلیدواژگان: اثربخشی سازمانی، تفویض اختیار، توانمندسازی کارکنان، سازمان های ورزشی، سرمایه انسانی
  • محمدعلی زبردست*، مسعود نادریان جهرمی صفحات 45-54
    هدف

    با توجه به توانایی شخصیت در پیش بینی رفتار کارکنان و همچنین پیامدهای مهم سکوت سازمانی، پژوهش حاضر با هدف پیش بینی سکوت سازمانی از طریق تیپ شخصیتی کارکنان اداره کل ورزش و جوانان استان کرمان اجرا شد.

    روش شناسی

    روش تحقیق توصیفی-همبستگی بود که به صورت میدانی اجرا شد. جامعه آماری پژوهش، کلیه کارکنان اداره کل ورزش و جوانان استان کرمان بودند که با روش نمونه گیری تمام شماری، همگی به عنوان نمونه تحقیق برگزیده شدند (92=n=N). اطلاعات موردنیاز، از طریق پرسش نامه های پنج صفت بزرگ شخصیت (دنوی و اسوالد ،2012) و سکوت سازمانی (برینزفیلد، 2009) گردآوری و با استفاده از رگرسیون چندگانه و چند متغیره تحلیل شدند.

    یافته ها

    بر مبنای یافته ها، بیشتر کارکنان، شخصیتی سازگار داشتند و اغلب، رفتار سکوت مطیع را از خود بروز می داند. همچنین، تحلیل های آماری نشان داد شخصیت های سازگاری، روان رنجوری و برون گرایی، پیش بینی کننده مناسبی برای احتمال بروز رفتار سکوت میان کارکنان خواهند بود.

    نتیجه گیری

    بنابراین، می توان چنین نتیجه گرفت، اگر مدیران تمایل دارند کارکنانشان درباره مسائل سازمانی اظهار نظر کنند باید شخصیت آن ها را به عنوان جزئی از فرآیند استخدام در نظر بگیرند که در این راستا پیشنهاد می شود که اولویت به تیپ های شخصیتی وظیفه شناس و تجربه پذیر داده شود.

    کلیدواژگان: شخصیت، سکوت سازمانی، سکوت کارکنان
  • امیررضا خادم ازغدی صفحات 55-64
    هدف

    در شهرهای بزرگ، پارک ها و بوستان ها از مهم ترین مکان هایی هستند که بخش عمده ی اوقات فراغت خانواده-ها را در خود جای می دهند، لذا لازم است دارای سطح مطلوبی از ایمنی باشند. به همین علت پژوهش حاضر با هدف بررسی وضعیت ایمنی حریم ها، خطوط، تجهیزات و لوازم ورزشی در فضا های تفریحی و ورزشی، جنگل ها و بوستان-های منطقه 4 تهران انجام شد.

    روش ها

    247 پارک و بوستان این منطقه با استفاده از پرسشنامه محقق ساخته مورد ارزیابی قرار گرفتند. از آمار توصیفی و استنباطی برای بررسی وضعیت ایمنی مدنظر استفاده شد.

    یافته ها

    نتایج نشان داد که وضعیت ایمنی حریم ها و خطوط و تجهیزات و لوازم ورزشی در فضا های تفریحی و ورزشی، جنگل ها و بوستان های منطقه چهار به طور کلی 35 درصد رعایت شده بود و در نواحی مختلف این منطقه هم هیچ ناحیه ای وضعیتی بهتر از ضعیف نداشت.

    نتیجه گیری

    وضعیت ضعیف ایمنی مورد ارزیابی نشان داد که نیاز است در قالب برنامه های مختلف کوتاه، میان و بلند مدت به ترتیب اولویت در ارتقاء این ایمنی بویژه در بخش کودکان اقدامات عملی انجام شود. مهم ترین این اقدامات در قالب پیشنهادهای همین تحقیق آورده شده اند.

    کلیدواژگان: پارک، بوستان، ایمنی تجهیزات، ورزش و سلامتی
  • زهرا کریمی، رضا اندام * صفحات 65-79
    هدف

    هدف پژوهش حاضر، بررسی تعلل در کار و ارتباط آن با خودکارآمدی و ابعاد کما ل گرایی در بین کارکنان اداره کل ورزش و جوانان استان همدان بود.

    روش شناسی

    نمونه ای تصادفی از کارکنان به حجم 110 نفر انتخاب و اطلاعات جمع آوری شده توسط پرسش نامه های تعلل ورزی تاکمن (1991)، کمال گرایی فلت (2005) و خودکارآمدی شوارتز (1999) با استفاده از آزمون تی تک نمونه ای، تی مستقل، تحلیل واریانس، توکی، ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون چند متغیره مورد بررسی قرار گرفت.

    یافته ها

    نتایج گویای شیوع 7/19% تعلل در میان کارکنان بود. در حالی که رابطه معناداری بین کارکنان با تحصیلات مختلف و بین مردان و زنان به دست نیامد. نتایج نشان داد میزان شیوع تعلل در بین کارکنان متاهل/ مجرد، مدیر/کارمند و افراد با سن و سابقه خدمت مختلف، تفاوت معناداری داشت. همچنین، نتایج نشان داد تعلل با خودکارآمدی و کمال گرایی مثبت رابطه منفی و با کمال گرایی منفی رابطه مثبت داشت. نتایج رگرسیون چند متغیره نشان داد، خودکارآمدی 10 درصد تعلل را پیش بینی می کند.

    نتیجه گیری

    با تعدیل کمال گرایی منفی و افزایش خودکارآمدی و کمال گرایی مثبت، می توان میزان تعلل را در بین کارکنان سازمان ها کاهش داد و به بازده بیشتری دست یافت.

    کلیدواژگان: تعلل، ورزش کمال گرایی مثبت، کمال گرایی منفی، خودکارآمدی
  • اسفندیار خسروی زاده*، عابد حقدادی، اکرم کمانکش صفحات 81-92
    هدف

    هدف از انجام این پژوهش بررسی ارتباط بین میزان فعالیت جسمانی و اخلاق کار ادارات ورزش و جوانان استان مرکزی بود.
    روش شناسی: این پژوهش از نوع توصیفی -همبستگی است. جامعه آماری پژوهش شامل کارکنان (140 نفر) ادارات ورزش و جوانان استان مرکزی بودند که 103 نفر از آنها به شیوه تصادفی سهمیه ای به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند، که در نهایت نتایج مربوط به 88 پرسشنامه (43/85 درصد) مورد تحلیل آماری قرار گرفت. ابزارهای پژوهش شامل پرسشنامه جهانی فعالیت جسمانی (2002) و پرسشنامه اخلاق کار گریگوری(1991) بود. داده ها با استفاده از ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون در سطح معناداری 05/0 ≥ α تحلیل شدند.

    یافته ها

    نتایج پژوهش نشان داد بین فعالیت جسمانی و اخلاق کار کارکنان رابطه آماری معناداری وجود نداشت و مولفه های فعالیت جسمانی نتوانستند وضعیت اخلاق کار و مولفه های آن را پیش بینی نمایند.

    نتیجه گیری

    فعالیت جسمانی و اخلاق کار کارکنان مورد مطالعه از یکدیگر مستقل هستند، لیکن به نظر می رسد به پژوهش های بیشتری در این زمینه نیاز باشد.

    کلیدواژگان: فعالیت جسمانی، اخلاق کار، کارکنان، ادارات ورزش و جوانان
  • محمدحسین شوهانی*، محمد احسانی، مژگان صالحی پور صفحات 93-103
    هدف

    تحقیق حاضر با هدف تبیین رابطه بین فرهنگ سازمانی و کارآفرینی سازمانی در کارکنان کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران انجام شد.
    روش شناسی: روش تحقیق توصیفی-همبستگی است. جامعه ی آماری آن را کلیه ی کارکنان کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران به تعداد 116 نفر تشکیل دادند. نمونه آماری به علت محدود بودن جامعه آماری، برابر با کل جامعه در نظر گرفته شد. به منظور جمع آوری داده ها، دو پرسشنامه فرهنگ سازمانی (دنیسون، 2000) و کارآفرینی سازمانی (هیل، 2003) استفاده شد. روایی پرسشنامه ها به تایید 5 تن از متخصصان مدیریت ورزشی رسید و پایایی آن ها به روش آلفای کرونباخ به ترتیب؛ 91/0 و 82/0 بدست آمد. به منظور سازمان دادن و خلاصه کردن داده ها، از آمار توصیفی شامل: میانگین، انحراف معیار، جداول و نمودارها و آمار استنباطی شامل: آزمون کلموگروف-اسمیرنف، ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون چندگانه با روش ورود همزمان استفاده شد.

    یافته ها

    نتایج نشان داد که بین فرهنگ سازمانی و کارآفرینی در کارکنان کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد (05/0>p، 568/0=r). همچنین نتایج رگرسیون چندگانه نشان داد که مولفه های درگیرشدن در کار و انطباق پذیری قادر به پیش بینی معنادار کارآفرینی سازمانی هستند.

    نتیجه گیری

    با توجه به نتایج؛ به نظر می رسد که فرهنگ سازمانی بر کارآفرینی سازمانی اثرگذار است. لذا، برای دستیابی به یک سازمان کارآفرین، توجه ویژه به مولفه های فرهنگ سازمانی ضروری به نظر می رسد.

    کلیدواژگان: انطباق پذیری، درگیر شدن در کار، فرهنگ سازمانی، کارآفرینی سازمانی، کارکنان کمیته ملی المپیک
|
  • Ali Monsef*, Ali Abbas Hosein Nezhad, Hosein Eydi, Gholam Reza Shabanibahar Pages 1-12
    Objective

    The purpose of this study was to investigate the relationship between the self-esteem organizational development component and the job satisfaction of physical education teachers in Kermanshah.

    Methodology

    The statistical population consisted of all the high school teachers (first and second rounds) in the city of Kermanshah, out of which, 110 persons were selected by the stratified sampling method. To collect the information, the questionnaires Cooper-Smith self-(1990), Dolt and Partners job satisfaction (2008) and Philbin organizational development (2009) were used. For analyzing the data, the Kolmogorov-Smirnov test and the Pearson correlation and regression were used.

    Results

    The results obtained showed a significant positive relationship between self-esteem dimensions (job, family and social self-esteem), and organizational development with job satisfaction. The regression analysis results showed that the organizational development component explained 29% of the variance in job satisfaction. Also the self-esteem components explained 22% of the variance in job satisfaction.

    Conclusion

    For flourishing education in the physical education section, more attention should be paid to the organizational development and self-esteem factors among the physical education teachers for acquiring job satisfaction and organizational effectiveness.

    Keywords: Self, Esteem, Organizational Development, Job Satisfaction
  • Ahmad Asadinia*, Rahim Ramezani Nejad, Abolfazl Asadinia Pages 13-23
    Objective
    The purpose of this work was to study the voluntary motives of the physical education students participating in “National Congress Sport Sciences Needs of Future Generation”.
    Methodology
    The statistical population of this research work consisted of the volunteers participating in "National Congress Sport Sciences Needs of Future Generation" (N = 70). Due to the low statistical population, the statistical sample was equal to the statistical population; 62 (88% of the) subjects participated in this research work. The instrument used in this research work was the questionnaire for voluntary motives developed by Andam et al. (2009), which measured the 7 dimensions career, material, purposive, progressive, social, protective, and commitment motives on 5 point of the Likert scale. The questionnaire validity was confirmed by 12 sport management experts. The reliability coefficient of the questionnaire was calculated by the Cronbach's alpha (α = 0.83). The data analyzing methods were the descriptive statistics and the inferential statistics. Since the data distribution was normal, the one-way ANOVA and the Friedman's tests were used.
    Results
    The results obtained showed that the motivations of the students were career, material, purposive, progressive, social, protective, and commitment, respectively. Moreover, the career motives of the BSc students were more than those for the MSc and PhD students. Moreover, the PhD students had more material and progressive motives than the other students.
    Conclusion
    The present study suggests that the students’ educational degrees and kinds of their motives should be considered by sport managers in the students’ recruitment. In division of responsibilities, the sport event managers should also take into account the volunteer preferences.
    Keywords: Volunteering, Students, Motive, Physical education
  • Mohammad Javadipoor, Ali Parsaju Pages 25-34
    Objective

    The purpose of this study was to investigate the relationship between the staff empowerment and the organizational health in Youth and Sport General Administration in the province of Hamedan.

    Methodology

    The method implemented in this research work was descriptive-correlation. The statistical population of this work was the Youth and Sport General Administration staffs in the province of Hamedan (N = 161), and 118 persons were selected according to the Morgan simple random sampling method. The research instruments included the Hoy and Feldman’s (1996) organizational health and the Spreitzer’s (1995) empowerment questionnaires. Validity of the questionnaires was confirmed by the experts, and their reliability was approved based on the Cronbach's alpha coefficient for the staff empowerment questionnaire (α = 0.84) and the organizational health questionnaire (α = 0.92). Descriptive statistics were used to describe the status of the subjects and inferential statistics. The Kolmogorov-Smirnov test was used to evaluate the normal distribution of the data, and to examine the research variables, the Pearson correlation and multiple regression analysis test was used.

    Results

    The results obtained showed that there was a significant positive correlation between the empowerment and all the components of organizational health (the institutional level (r = 0.475, p = 0.001), management level (r = 0.278, p = 0.002), and technical level (r = 0.218, p = 0.019).

    Conclusion

    Managerial level, as a variable component of the organizational health, can be predicted by the staff empowerment, and the need for managers in this important matter requires a serious planning.

    Keywords: Empowerment, Organizational health, Youth, Sports Department
  • Rasool Nazari *, Noshafarin Alipanahian Pages 35-44
    Objective

    The purpose of this study was modeling the effectiveness of human capital due to delegating and empowering employees in sport organizations.

    Methodology

    This study was descriptive-correlation. The statistical society in this study was all human capital of sport organizations of Isfahan. Statistical sample were selected randomly from the statistical society based on Cohen (2000). Principles Effective Delegation Industrial Society Questioner (1996), empowering employees questionnaire (Spreitzer, 1995), and organizational effectiveness questionnaire (Hsu, 2002) by reliability (α = 0.96, 0.84, 0.86) respectively were used to data collection. Also the content validity of the questionnaires was confirmed by the experts. Descriptive statistics, inferential and structural equation modeling were used to data analysis.

    Results

    Providing a path analysis model, the relationship between the delegation and the empowerment, and enhancing the effectiveness of human capital was the favorable sport organizations. Also a regression model based on the relationship between the authority and effectiveness of the component choices and decisions was significant as well as the relationship between the empowerment and decision-making components.

    Conclusion

    In general, as the senior managers of sports organizations with the right choices to fit and provide the right conditions in various decision-making opportunities increased effectiveness and confidence in the staff.

    Keywords: Delegating, Effectiveness, Empowering, Human Capital, Sports Organizations
  • Mohammad Ali Zebardast*, Masoud Naderian Jahromi Pages 45-54
    Objective

    According to the ability of personality to predict the employee behavior and also the important consequences of organizational silence, this research work was conducted with the purpose of predicting organizational silence through personality types among employees of Sport and Youth Office in the province of Kerman.

    Methodology

    This research method was descriptive-correlation, conducted by the field study method. The statistical population was all the employees of Sport and Youth Office in Kerman, all of whom were chosen as the statistical sample (n = N = 92). The required data was gathered through the big five personality (Den Eve and Oswald, 2012) and organizational silence (Brinsfield, 2009) questionnaires, and analyzed using the multiple and multi-variate regression.

    Results

    Based upon the findings, most of the employees had agreeable personalities and often showed an acquiescent silence behavior. Also the statistical analysis showed that agreeableness, neuroticism, and extraversion were good predictors for organizational silence in the future.

    Conclusion

    With these findings, it can be concluded that if managers want their employees, and share their questions, ideas, concerns, information, and opinions about the organization, they should consider the employees’ personality as a part of the staffing process. In this regard, it is suggested that managers give employment priority to conscientiousness and openness personality types.

    Keywords: Personality, Organizational silence, Employee silence
  • Amir Reza Khadem Azghadi Pages 55-64
    Objective

    In big cities, parks and gardens are the most important locations, where much of the family’s leisure time are placed, and thus they are necessary to have a good level of safety. For this reason, this study was conducted to assess the immune of privacy, lines, and sports equipment in forests, parks, and entertainment and sport areas of the 4th region in Tehran.

    Methodology

    247 parks and gardens in the area were evaluated using a researcher-made questionnaire. Descriptive and inferential statistics were used to assess the considered immune status.

    Results

    The results obtained showed that the safety status of privacy, lines, and sports equipment in the entertainment and sport areas of the 4th region in Tehran was, in overall, 35%, and in different parts of the region, no area was better.

    Conclusion

    The poor state of safety evaluation show that it is essential to take practical steps in the form of short-, medium-, and long-term programs, in order of preference, to promote the safety, especially for children. The most important actions in the framework of this research work suggestions were brought.

    Keywords: Park, Garden, Equipment safety, Sport, health
  • Zahra Karimi, Reza Andam * Pages 65-79
    Objective

    The purpose of this research work was to measure procrastination at work and its relationship with self-efficacy and dimension of perfectionism among the Sport and Youth Office staff in the province of Hamedan.

    Methodology

    The method applied in this research work was descriptive-correlation. A sample of 110 employees was randomly selected. Appropriate statistical analyses including one-sample T-test, independent-sample T-test, Anova, Tukey, and Pearson correlation and multiple regression were utilized to analyze the data gathered using the procrastination of Tuchman (1991) questionnaire, perfectionism of Felatt (2005) questionnaire, and Self-efficacy of Shovartez (1999).

    Results

    The results obtained show that 19.7% prevalence of procrastination at work among the employees. However, no significant differences were found to exist among the employees of different educational background and between different genders. The findings of this research work showed that there was a significant procrastination difference at work prevalence between working single/married, manager/employee, and with different job positions and tenures. The results obtained showed that there was a significant negative correlation between procrastination at work with self-efficacy and positive perfectionism, and that there was a significant positive correlation between procrastination at work and negative perfectionism. The multiple regression results showed a 10% previse self-efficacy of procrastination.

    Conclusion

    By adjusting negative perfectionism and increasing self-efficacy and positive perfectionism, it is possible to decrease procrastination at work among the administrative staff in order to achieve more efficiency.

    Keywords: Procrastination at work, Exercise, Negative perfectionism, Positive perfectionism, Self, efficacy
  • Esfandiar Khosravizadeh *, Abed Haghdadi, Akram Kamankesh Pages 81-92
    Objective

    The purpose of this study was to investigate the relationship between the physical activity and the work ethic among the employees of the Sport and Youth offices in the province of Markazi.

    Methodology

    The research method was descriptive-correlation. The statistical population was 140 employees who worked in the Sport and Youth offices in the province of Markazi, 103 of whom were selected by the stratified sampling method as the statistical sample. Finally, the results of 88 questionnaires (85. 43٪) were analyzed. The research instruments were the global physical activity (2002) and the Gregory work ethic (1991) questionnaires. The analysis of data was done using the Pearson correlation coefficient and regression.

    Results

    No significant relationship was found between the physical activity and the work ethic of employees, and the components of physical activity were not able to predict the work ethic and its components.

    Conclusion

    Physical activity and work ethic of the Sport and Youth Office employees are independent. However, it seems that more research works are required in this area.

    Keywords: Physical activity, work ethic, employees, Sport, Youth offices
  • Mohammad Hossein Shohani *, Mohammad Ehsani, Mojgan Salehipour Pages 93-103
    Objective

    The purpose of this research work was to explore the relationship between the organizational culture and the organizational entrepreneurship among the Islamic Republic of Iran's National Olympic Committee employees.

    Methodology

    Methodology of this research work was correlative-descriptive, carried out by a descriptive field method. The statistical population was all the 116 staffs in Iran's National Olympic Committee. The statistical sample due to the limitations in the statistical population was all of the statistical society (N = n= 116). For gathering the data, the two standard questionnaires organizational culture questionnaire (Denison, 2000) and organizational entrepreneurship questionnaire (Hill, 2003) were used. The reliability of the questionnaires were approved by 5 experts in sport management. Furthermore, their consistency, measured by Cronbach’s alfa, were, respectively, 0.91 and 0.82. For the purpose of data analysis, descriptive statistical (average, standard deviation, Tables & Charts) and inferential statistics (Kolmogorov-Smirnov test, Pearson correlation coefficient and multiple regression) were used.

    Results

    The results obtained showed that there was a significant positive relationship between the organizational culture and the organizational entrepreneurship among the Islamic Republic of Iran's National Olympic Committee employees. Also the results of regression showed that "involvement" and "adaptability" could be used for predicting the organizational entrepreneurship.

    Conclusion

    According to the results obtained, it seems that organizational culture plays an important role in organizational entrepreneurship. Thus for achieving an entrepreneur organization, it is necessary to pay a special attention to the culture of the organization.

    Keywords: Adaptability, Involvement, Organizational Culture, Organizational Entrepreneurship, National Olympic Committee