فهرست مطالب

محیط زیست و مهندسی آب - سال سوم شماره 1 (بهار 1396)

مجله محیط زیست و مهندسی آب
سال سوم شماره 1 (بهار 1396)

  • تاریخ انتشار: 1396/03/25
  • تعداد عناوین: 8
|
  • مقاله اصلی
  • ابوذر پرهیزکاری صفحات 1-15
    انتشار روزافزون گازهای گلخانه ای ازجمله عواملی است که طی دهه های اخیر بر سرعت به وجود آمدن پدیده تغییر اقلیم تاثیر گذاشته است. در مطالعه حاضر ابتدا با بهره گیری از داده های سری زمانی سال های 1392-1385 و مدل شبیه سازی RCM-PRECIS اثر انتشار گازهای گلخانه ای بر متغیرهای اقلیمی دما و بارش تحت سناریوهای مختلف در حوزه های آبخیز استان قزوین بررسی شد. سپس، جهت بررسی میزان اثرگذاری متغیرهای دما و بارش بر عملکرد محصولات منتخب از روش حداقل مربعات معمولی (OLS) و تحلیل های رگرسیونی استفاده شد. در ادامه با لحاظ نمودن نتایج تحلیل رگرسیونی در مدل برنامه ریزی ریاضی مثبت (PMP)، میزان تغییرات به وجود آمده در عرضه و تقاضای آب آبیاری و تولیدات بخش کشاورزی در حوزه های آبخیز استان قزوین بررسی شد. نتایج نشان داد که انتشار گازهای گلخانه ای تحت سناریوهای A، B و C، متغیرهای اقلیمی دما و بارش را به میزان 43/0 تا 27/1 درجه سلیسیوس و 1/14- تا 31/1 میلی متر متاثر می سازد. این امر عملکرد محصولات منتخب را در سطح حوزه های آبخیز استان قزوین تغییر می دهد. با تغییر در عملکرد، سطح زیر کشت محصولات زراعی از 51/10- تا 17/3 درصد، میزان عرضه آب آبیاری از 4/10- تا 64/1 درصد و میزان تقاضای آب آبیاری از 60/1 تا 35/7 درصد تغییر می کند. همچنین، نتایج نشان داد که بیشترین و کمترین کاهش شکاف بین عرضه و تقاضای آب آبیاری در حوزه های آبخیز خررود و شاهرود به میزان 20/9 و 82/1 درصد حاصل می شود. با برآورد شکاف بین عرضه و تقاضای آب آبیاری می توان تصمیمات درخور و مناسبی را جهت پایداری منابع آب در سطح حوزه های آبخیز استان قزوین اتخاذ نمود.
    کلیدواژگان: برنامه ریزی ریاضی مثبت، تقاضای آب، گازهای گلخانه ای، مدل گردش عمومی، قزوین
  • افسانه فرپور، عباس خاشعی سیوکی صفحات 16-29
    با توجه به کمبود منابع آب شرب و اهمیت آن در اقتصاد هر منطقه، لزوم توجه به مکان های مناسب جهت ذخیره سازی و استحصال آب دارای اهمیت است. بدین منظور مطالعه ای در خصوص استفاده از روش های تحلیلی مانند AHP و ANP در تعیین مکان مناسب احداث سد مخزنی در شهرهای طرقبه و شاندیز واقع در استان خراسان رضوی انجام شد. معیارهای انتخابی در این تحقیق 5 پارامتر حجم مخزن، خسارت مخزن، رواناب، موقعیت مکانی و زمین شناسی است. 8 نقطه در طرقبه و 4 نقطه در شاندیز دارای پتانسیل مناسب به منظور احداث سازه ذخیره آب می باشند. بدین ترتیب در شهر طرقبه مکانی که نسبت به سایر نقاط از میزان رواناب و حجم مخزن بالاتری برخوردار است و در شهر شاندیز نقطه ای که دارای امتیاز زمین شناسی و موقعیت مکانی بالاتری است به عنوان مناسب ترین مکان برای احداث سد پیشنهاد شدند. نتایج نشان داد علیرغم این که روش ANP توسعه بیش تری نسبت به روش AHP داده است، در این پژوهش نتایج هر دو روش تقریبا یکسان بود.
    کلیدواژگان: بند، ذخیره آب، تحلیل سلسه مراتبی، فرآیند تحلیل شبکه ای
  • الهام اسراری، وحیده خسروی صفحات 30-39
    امروزه یکی از مهم ترین مشکلات زیست محیطی، آلودگی فاضلاب های صنعتی حاوی فلزات سنگین است. کروم شش ظرفیتی به عنوان فلز سنگین، یکی از آلاینده های مهم محیط زیست محسوب می شود. هدف از این تحقیق استفاده از شبکه عصبی برای مدل سازی حذف کروم با استفاده از نانو ذرات اکسید آهن (Fe2O3) و مقایسه آن با روش های آزمایشگاهی می باشد. تاثیر عوامل مهمی مانند pH، غلظت اولیه محلول، مقدار جاذب، زمان تماس و دما بر روی فرآیند حذف کروم بررسی شد. بیش از 90% کروم تحت شرایط 3=pH، غلظت اولیه کروم 10میلی گرم در لیتر، مقدار نانو ذره 1 گرم در لیتر، زمان تماس 60 دقیقه و در دمای 27 درجه سانتی گراد حذف گردید. با توجه به نتایج به دست آمده، مدل شبکه عصبی توانست بازده جذب کروم را با تابع انتقال تانژانت سیگموییدی در لایه پنهان و تابع انتقال محرک خطی در لایه خروجی پیش بینی کند. الگوریتم لونبرگ- مارکوارت با توجه به خروجی شبکه با حداقل میانگین مربعات خطا (MSE) برای آموزش و اعتبار سنجی اعمال گردید. ضریب هم بستگی بالای حاصل از مدل سازی شبکه عصبی (996/0R2ANN =) و نزدیک بودن به ضریب هم بستگی نتایج تجربی (998/0 = R2Exp) نشان داد که مدل قادر به پیش بینی حذف کروم از محلول های آبی با استفاده از نانو ذرات اکسید آهن می باشد.
    کلیدواژگان: حذف، شبکه عصبی مصنوعی، غلظت کروم، نانو ذرات اکسید آهن
  • میلاد فضل الله نژاد، خسرو حسینی، حجت کرمی، سعید فرزین صفحات 40-53
    در سال های اخیر با بالا رفتن استاندارد ایمنی سدها، علاقه مهندسین هیدرولیک به طراحی یک سیستم استهلاک انرژی اقتصادی و مطمئن در مجاری اصلی تخلیه سیلاب، افزایش یافته است. سرریز لبه آبریز و پرتاب کننده جامی شکل ازجمله پرکاربردترین سرریزها و مستهلک کننده های انرژی محسوب می شوند. این پژوهش با هدف مدل سازی و بررسی خصوصیات هیدرولیکی جریان روی شوت همگرا و پرتابه جامی شکل با شیب منفی در سد گلورد نکا با استفاده از نرم افزار Flow-3D و مقایسه نتایج حاصل از تغییر هندسه سرریز این سد نسبت به مدل اصلی انجام شد. مقایسه صحت سنجی مدل عددی با نتایج مدل فیزیکی نشان داد که مدل RNG مناسب ترین مدل آشفتگی است. همچنین، در خصوص ابعاد سلول های محاسباتی، نتایج آنالیز حساسیت مشخص کرد که مش مربعی با ابعاد 6/0 مترمناسب ترین اندازه مش است. با توجه به نتایج حاصل از مدل سازی عددی، به علت بیشتر شدن سرعت جریان از 20 متر بر ثانیه در انتهای شوت و حداکثر فشار 70000- پاسکال در این ناحیه، پدیده کاویتاسیون قوس دایره ای انتهای شوت را تهدید می کند. از اینرو شیب و شعاع قوس تعدیل گردید و نتایج تحلیل عددی مجددا بررسی شد.نتایج بیانگر آن بود که با کاهش شیب شوت، نقاط بحرانی پدیده کاویتاسیون از 3 به 1 نقطه کاهش یافت. همچنین تغییر شعاع قوس دایره ای، به طور قابل ملاحظه ای بر خصوصیات هیدرولیکی اثرگذار نبوده و فقط با افزایش شعاع، افزایش طول پرتاب 5 متری مشاهده گردید.
    کلیدواژگان: خصوصیات هیدرولیکی، سد گلورد، کاویتاسیون، مدل آشفتگی، مدل عددی Flow-3D
  • حمیده افخمی، حسین ملکی نژاد، عصمت اسماعیلزاده، ابوالفضل عزیزیان صفحات 54-65
    یکی از فراوان ترین انواع ضایعات پلیمری، بطری های نوشیدنی می باشد که درزمینه بازچرخش این مواد اقدامات اساسی انجام شده بسیار محدود است. همواره حجم عظیمی از این ضایعات به عنوان زباله وارد محیط زیست می گردد. پژوهش حاضر باهدف کاهش تبخیر از منابع آبی مجتمع مس سرچشمه و همچنین مصرف بهینه ضایعات عظیم این پلیمر انجام شد. به این منظور پوشش فیزیکی شناوری به نام فومتالات طراحی گردید که حاصل تزریق صنعتی پلی استایرن در قالب های پرشده با بطری های دلستر می باشد. پوشش های فراهم شده، بعد از آماده سازی و ساخت، به محل احداث حوضچه های تحقیقاتی واقع در مجاورت سد رسوب گیر مجتمع مس سرچشمه منتقل گردیدند. کارایی پوشش در کاهش میزان تبخیر از سطح آب به مدت دو ماه موردبررسی و آنالیز قرار گرفت. نتایج به دست آمده موید تاثیر مثبت این پوشش در کاهش میزان تبخیر تا بیش از 90 درصد می باشد. درنهایت با توجه به عملکرد دومنظوره پوشش فوق، طرح ارائه شده می تواند طرحی موفق و کارآمد در راستای حفظ محیط زیست و مقابله با چالش کم آبی تلقی گردد.
    کلیدواژگان: پوشش فیزیکی شناور، تلفات آب، مجتمع مس سرچشمه، محیط زیست، منابع آب
  • مطلب بایزیدی، نادر کرمی صفحات 66-80
    انجام بررسی های پایه منابع آب و برآورد میزان فرسایش و رسوب، اهمیت فراوانی به منظور محاسبه و طراحی دقیق حجم مخازن سدها دارد. مدل های ریاضی یکی از ابزارهای مهم برای پیش بینی مقدار رسوب گذاری در بستر رودخانه ها و مخازن سد است که بر معادلات حاکم بر پدیده های موثر در انتقال، توزیع، انباشت و آب شستگی رسوب مبتنی می باشند. در پژوهش حاضر با استفاده از مدل GSTARS3 رسوب گذاری در رودخانه قره سو در دشت کرمانشاه پیش بینی گردید. بدین منظور قطعه ای به طول 18 کیلومتر مشتمل بر 60 مقطع عرضی به عنوان بازه مطالعاتی انتخاب و 7 مدل ریاضی موجود در GSTARS3 برای بازه مذکور بررسی گردید. در مقاطع مختلف با استفاده از روش الک و روش هیدرومتری منحنی دانه بندی رسوبات تهیه گردید. نتایج نشان داد مدل یانگ از عملکرد بهتری در پیش بینی پروفیل های طولی و عرضی برخوردار است. ازاین رو در رودخانه قره سو با استفاده از بهترین مدل برای 10 سال بعد، میزان رسوبات انتقال یافته حدود 329536 تن برآورد شد. همچنین نتایج نشان داد مدل GSTARS3 با توجه به مقدار ضریب همبستگی 85/0 بین پروفیل طولی بستر اولیه با پروفیل طولی محاسبه شده، تطابق خوبی برای بررسی روند رسوب گذاری در رودخانه ها دارد. ازاین رو از این مدل می توان برای مطالعه مکانیسم رسوب گذاری در سایر رودخانه های کشور نیز استفاده نمود.
    کلیدواژگان: پروفیل رودخانه، رسوب، مقطع عرضی، رابطه یانگ
  • محمدرضا جعفری، قباد رستمی زاد، زهرا خانبابایی صفحات 81-93
    مهار سیلاب ها، تغذیه مصنوعی سفره های آب زیرزمینی و کوشش در بهینه سازی بهره وری از منابع آب و خاک از مهمترین فوایدی هستند که درنتیجه پخش سیلاب بر آبخوان های کشور به دست آمده است. هدف از این پژوهش ارزیابی و تعیین میزان اثرات اقتصادی طرح پخش سیلاب بر منابع آب و کشاورزی دشت موسیان دهلران از طریق پایش و ثبت داده های مربوطه به طور پیوسته و مداوم می باشد. برای این منظور با استفاده از معیارهای ارزیابی اقتصادی طرح های سرمایه گذاری اقدام به تعیین میزان سودآوری و توجیه اقتصادی طرح در منطقه موردمطالعه شد. نتایج نشان داد سطح زیر کشت اراضی آبی روستاهای پایین دست آبخوان در سال 91 نسبت به سال پایه حدود 5/3 برابر شده است. همچنین ارزش افزوده حاصل از سیلاب تزریق شده بر اساس اندازه گیری حجم سیلاب کنترل شده برابر 6/14 میلیون ریال، ارزش افزوده علوفه تولیدی عرصه آبخوان برابر 1354 میلیون ریال، ارزش افزوده چوب تولیدی عرصه برابر 4/13 میلیون ریال، ارزش افزوده بخش کشاورزی برابر 657 میلیون ریال برآورد شد. شاخص های ارزیابی اقتصادی طرح NPV، ROR و B/C به ترتیب برابر 1399 ریال، 38/0 و 87/2 برآورد شدند که نشان دهنده توجیه اقتصادی طرح می باشند.
    کلیدواژگان: ارزیابی اقتصادی، پایش، پخش سیلاب، توجیه اقتصادی، شاخص های ارزیابی
  • محسن درستی، محمد محمودیان شوشتری، احمد فتحی صفحات 94-108
    تحقیقات نشان داده است که سازه های زیست محیطی در زمینه هزینه، اجرا، نگهداری، تعمیر و کارایی محیط زیست و کمک به حفظ سواحل در رودخانه های مئاندری نسبت به سازه های جایگزین نظیر پوشش سنگچین و آبشکن ها عملکرد بهتری دارند. صفحات مثلثی شکافدار ازجمله سازه های زیست محیطی است. این مطالعه با هدف بررسی اثر صفحات مثلثی شکافدار بر تغییرات بستر آبراهه های رسوبی در فلوم قوسی 90 درجه با نسبت (R/B=4 و R و B به ترتیب شعاع قوس و عرض فلوم) انجام شد. بدین منظور آزمایش ها با سه فاصله چهار، شش و هشت برابر طول موثر (Le) در اعداد فرود 287/0، 304/0 و 322/0 و در شرایط آب زلال انجام گردید. مصالح بستر از جنس ماسه با قطر متوسط (d50) معادل 5/1 میلی متر و ضریب انحراف معیار هندسی (σ) معادل 22/1 انتخاب شد. زاویه صفحات نسبت به ساحل بالادست ثابت در نظر گرفته شد. در پایان آزمایش ها توپوگرافی بستر و اطلاعات لازم برداشت شد. نتایج نشان داد که با تعبیه صفحات به قوس خارجی فلوم، در دماغه ی صفحات آبشستگی موضعی رخ داد. با افزایش فاصله ی بین صفحات عمق آبشستگی موضعی حول دماغه ی صفحات افزایش یافت. به طوری که فاصله ی 4Le نسبت به فواصل 6Le و 8Le عملکرد بهتری در کنترل آبشستگی موضعی حول صفحات داشت. مصالح شسته شده بستر در پشت صفحات و نزدیک به ساحل خارجی ترسیب یافتند. با افزایش فاصله ی بین صفحات و با توجه به بیشتر شدن فضای بین صفحات، مصالح شسته شده بستر طول بیشتری از فلوم را به خود اختصاص دادند و درنتیجه بیشینه ارتفاع پشته ترسیبی کاهش یافت.
    کلیدواژگان: توپوگرافی بستر، سازه های زیست محیطی، رسوب، حفاظت سواحل
|
  • Abozar Parhizkari Pages 1-15
    Increasing the emissions of greenhouse gases is among the factors affected the speed of occurrence of climate change during recent decades. In present study, first using time series data of 2006-2012 and RCM-PRECIS simulation model, the impacts of greenhouse gases emission on climatic variables of temperature and precipitation was investigated under different scenarios in watersheds of Qazvin Province. Then, the ordinary least squares (OLS) method and regression analysis were used to assess the impacts of climatic variables of temperature and precipitation on the selected products yield. Afterwards,considering the results of regression analysis in positive mathematical programing (PMP) model, the amount of the created variation in supply and demand of irrigation water and agricultural output in watersheds of Qazvin Province was investigated. The results showed that emission of greenhouse gases under scenarios A, B, and C affects the climatic variables of temperature and precipitation about 0.43 to 1.27 °C and -14.1 to 1.31 mm respectively. This case changes the selected products yield in the surface of each river basin of Qazvin Province. Change in yield affects acreage of agricultural crops by about -10.51 to 3.17 percent, the amount of irrigation water supply by about -10.4 to 1.64 percent, and the amount of irrigation water demand by about 1.60 to 7.35 percent. Moreover, the results showed that maximum and minimum decrease in the gap between supply and demand of irrigation water happens in Kharroud and Shahroud watersheds by about 9.20 and 1.82 percent respectively. With estimating the gap between demand and supply of irrigation water, one can adopt the appropriate decisions for sustainable water resources in watersheds of Qazvin Province.
    Keywords: Positive Mathematical Programing, Water Demand, Greenhouse Gases, general circulation model, Qazvin
  • Afsane Farpoor, Abbas Khashei Siuki Pages 16-29
    Due to the lack of drinking water resources and their importance in the economy of any region, it is vital to locate most suitable place for water storage and water harvesting. Hence, this study was conducted to determine the appropriate places of conservation dams through applying heuristic methods of optimum like AHP and ANP methods in Torghabe and Shandiz located in Khorasan Razavi Province. Selection criteria in this research were five parameters including reservoir volume, reservoir damage, runoff, location, and geology. The research found that eight points in Torghabe and four points in Shandiz have good potential for constructing water reservoir structures. Thus, in Torghabe, a point having higher runoff and reservoir volume compared with the other points was considered as the best place for dam construction. In Shandiz, a point having the highest rating location and geology was proposed as appropriate location for construction. The results showed although ANP method is more advanced than AHP method, both methods have equal value in selecting the best option for constructing the water reservoir.
    Keywords: Dike, Water reservoir, Analytical Hierarchy, Network Analysis
  • Elham Asrari, Vahide Khosravi Pages 30-39
    Nowadays, one of the most important environmental pollution is heavy metals industrial wastewater. Among the various types of heavy metals, chromium is one of the hazardous and toxic environmental pollutants. In order to prevent damage caused by chromium, it seems essential to prevent its entrance to the environment. The purpose of this study was modelling chromium removal using iron oxide nanoparticles through artificial neural network model for estimating the best removal Cr(VI) model. The optimum conditions (more than 90% removal efficiency) achieved were at pH=3, initial concentration of Cr = 10 mg/L; dosage of Fe2O3 = 1 g/L; contact time = 60 minutes, and temperature =25 . After backpropagation (BP) training, the ANN model was able to predict adsorption efficiency with a tangent sigmoid transfer function (Tansig) at hidden layer with 11 neurons and a linear transfer function (Purelin) at out layer. The Levenberg-Marquardt algorithm (LMA) was applied, giving a minimum mean squared error (MSE) for training and cross validation at the ninth place of decimal. The high correlation coefficient (R2ANN = 0.996) between the model and its closeness to the experimental coefficient (R2Exp = 0.998) showed that the model is able to predict the removal of Cr(VI) from aqueous solutions by iron oxide nanoparticles.
    Keywords: Removal, Chromium, Iron oxide nanoparticles, Aqueous Solutions, Neural network
  • Milad Fazlollahnejad, Khosrow Hosseini, Hojat Karami, Saeed Farzin Pages 40-53
    In recent years, as dam safety standards have increased, hydraulic engineers have become more eager to design an economical and safe energy dissipation system at the main flood evacuation course. Ogee spillway and flip bucket are the most used types of spillway and energy dissipation structures. The main aims of the present research were modeling and analyzing hydraulic characteristics of the flow over convergent chute and flip bucket with negative slope of Gelvard Dam, Neka, the north of Iran using Flow-3D software and comparing the results of spillway geometry modification in relation to the initial model. The validation results of numerical model with the experimental data showed that RNG model is the most appropriate turbulence model. Moreover, with respect to the dimensions of computational cells, sensitivity analysis showed that square mesh with dimensions of 0.6 m is appropriate. Considering the results of the numerical modeling, due to increasing the flow velocity more than 20 m/s at the end of chute and maximum pressure of -70000 pa in this area, cavitation threatens the circular arc. Therefore, the slope of the chute and circular arc radius was changed respectively and numerical analysis results were remeasured. The results showed that by reducing the chute slope, the critical points of cavitation decreased from 3 points to 1 point. In addition, it was indicated that changing circular arc radius had no considerable effect on hydraulic characteristics. It just showed that when arc radius increases, jet length increases up to 5 m.
    Keywords: Hydraulic characteristics, Gelvard dam, cavitation, turbulence modeling, Flow-3D numerical model
  • Hamide Afkhami, Hossein Malekinezhad, Esmat Esmailzadeh, Abolfazl Azizian Pages 54-65
    One of the most common types of polymeric waste is beverage bottles. Unfortunately, undertaking basic measures for recycling or reuse of these materials is very limited in Iran and always a huge amount of this waste is released into the environment. The present study was conducted in order to reduce evaporation from water resources of Sarcheshmeh Copper Complex and optimal use of great waste of this polymer. For this purpose, a plan is presented to build a Foamthalate floating cover. This cover was obtained from industrial injection of polystyrene into filled molds with Delester™ bottles. After preparing and constructing coatings, Foamthalate covers were transferred to research ponds in the vicinity of Sarcheshmeh tailing dam and the performance of coatings was evaluated for two months. The obtained results showed performance of Foamthalate coatings in evaporation reduction is more than 90%. Finally, because of the dual-purpose function ofFoamthalate, it can be considered as successful and efficient design to protect the environment and deal with water scarcity challenge.
    Keywords: Floating Physical Coatings, Water Losses, Sarcheshmeh Copper Complex, Environment, water resources
  • Motalleb Byzedi, Nader Karami Pages 66-80
  • Mohammad Reza Jafari, Ghobad Rostamizad, Zahra Khanbabaei Pages 81-93
    Floods control, artificial recharge of ground water aquifers, and attempt to optimize the efficiency of water and soil resources are the most important benefits that have been achieved as a result the construction of flood spreading stations in the country. The aim of this research is assessment and determination of economic effects of flood spreading project on water resources and agriculture by monitoring and recording relevant data steadily and continuously. For this purpose, profitability and economic justification of the project were studied using proper criteria of economical evaluation of investment projects. The results showed that water cultivation area of downstream villages of project have been 3.5 folds more compared to the year 2013. Moreover, the added value of the injected flood based on measuring the volume of controlled flood was estimated to be 14.6 Million Rials. The added value of grassland production project became 1354 Million Rials. Whereas, the added values of wood production and agriculture section were estimated to be 13.4 and 657 Million Rials respectively. Economic evaluation indicators of project (NPV, ROR, and B/C) were estimated to be 1399 Million Rials, 0.38, and 2.87 respectively showing economic justification of project.
    Keywords: Economic Assessment, monitoring, Flood Spreading, Economic Justification, Evaluation Indicators
  • Mohsen Dorosti, Mohammad Mahmoodian Shoshtari, Ahmad Fathi Pages 94-108
    Investigations have indicated that in-stream structures have better performance rather than alternative structures such as rip-rap revetment and spur-dikes in term of cost, performance, maintenance, and environmental enhancement and help preserve the environment on the banks of meandering rivers. The slotted triangular vanes are among the in-stream structures. This study aimed at investigating the effect of slotted triangular vanes in sedimentary channels bed variation in 90 degrees bend flume (R/B=4, R and B, bend radius and width of the flume, respectively). The experiments were performed by three distances of four, six, and eight times the effective length (Le) in Froude numbers of 0.287, 0.304, and 0.322 under clear water conditions. The bed materials used were sand with an average diameter (d50) of 1.5 mm and a geometric standard deviation ratio (σ) of 1.22. The vanes angle to the upper bank was constant. After conducting analysis, the bed topography and required data were collected. The results showed that by installing the vanes attached to the outer bend flume, local scour occurred at the tips of vanes. By increasing distance between the vanes, the average depth of scour around the tips of vanes increased so that the distance of 4Le presented better performance than the distance 6Le and 8Le in scour protection around vanes. The Scouring bed materials were precipitated on the back of vanes and near outer bank. By increasing distance between the vanes and increasing space between the vanes, scouring bed materials allocated more flume along the length; hence, the maximum mound height decreased.
    Keywords: Bed Topography, Instream Structures, Sediment, Banks Protection