فهرست مطالب

فصلنامه پژوهش های مدیریت در ایران
سال بیست و سوم شماره 1 (پیاپی 103، بهار 1398)

  • تاریخ انتشار: 1398/01/12
  • تعداد عناوین: 8
|
  • سید حمید خداداد حسینی*، مهرعلی همتی نژاد، رحمان معصومی جهانگیرلو صفحات 1-24
    تشخیص نادرست و اشتباه در انتخاب برند اصلی با برند تقلبی و تقلیدی می تواند ضررهای مالی به مصرف کننده برساند و وفاداری مصرف کننده را تحت تآثیر قرار دهد. با این حال این پژوهش با هدف بررسی تاثیر تقلید برند بر شباهت درک شده توسط مصرف کننده با تعدیل گری ذهنیت مصرف کننده و وفاداری به برند انجام شد. و هدف آن افزایش آگاهی مصرف کنندگان در رابطه با برندهای اصلی و تقلیدی می باشد. جامعه آماری این پژوهش شامل خریداران محصولات شامپو کلیر در داروخانه ها و دوغ مغانه در فروشگاه های شهرستان پارساآباد مغان می باشد. که به دلیل نامحدود بودن جامعه آماری از فرمول کوکران استفاده شده است و طبق آن تعداد نمونه انتخابی 384 نفر می باشد. برای تجزیه و تحلیل داده از نرم افزارهای  SPSS 22و Smart PLS استفاده شده است. با استفاده از رویکرد حداقل مربعات جزیی روابط متغیرهای پژوهش و مدل اصلی پژوهش بررسی شده است. نتایج، نشان دهنده این است که در فرضیه اصلی اول، استراتژی های تقلید برند  بر شباهت درک شده توسط مشتری تاثیر مثبت دارد. در فرضیه اصلی دوم متغیر ذهنیت مصرف کننده، رابطه بین تقلید برند و شباهت درک شده را تعدیل می کند. در فرضیه اصلی سوم متغیر وفاداری به برند، رابطه بین استراتژی های تقلید برند و شباهت درک شده را تعدیل می کند.
    کلیدواژگان: تقلید برند، شباهت درک شده، ذهنیت مصرف کننده، وفاداری به برند
  • سجاد صالحی کردآبادی، کرماللهدانشفرد*، ناصر میرسپاسی، مهرداد گودرزوند چگینی صفحات 25-47
    ارائه مدل نظام تامین و تعدیل منابع انسانی و متناسب سازی آن با سازمان های مخاطب قانون مدیریت خدمات کشوری هدف اصلی پژوهش حاضر است. روش پژوهش از نوع طرح های پژوهش آمیخته اکتشافی است. جامعه آماری فاز کیفی شامل اساتید مدیریت دولتی با گرایش منابع انسانی و جامعه آماری فاز کمی مدیران و متخصصان منابع انسانی دستگاه های دولتی است. در فاز اول تحقیق، داده ها به روش مصاحبه و به صورت نیمه ساختاریافته گردآوری شد و در فاز دوم پرسشنامه ای نیمه باز و 97 سوالی توزیع گردید. در فاز اول داده ها به روش کدگذاری با استفاده از نرم افزار Atlasti و در فاز دوم از آزمون مدل برآمده از فاز نخست تحقیق به روش مدلسازی معادلات ساختاری با استفاده از نرم افزار PLS و آمار توصیفی، شاخص های مرکزی و درصد اجماع بر مدل استفاده شد که میانگین 89٪ از مشارکت کنندگان بر مدل مفهومی تحقیق حاضر اجماع داشتند و تمامی ابعاد مدل استخراجی تبیین گردید. مقوله محوری پژوهش حاضر، برنامه ریزی برای بالندگی منابع انسانی در سازمان است که با توجه به شرایط علی، زمینه ای و مداخله گر، ابعاد آن تبیین و راهبردهای تحقق آن تدوین و سپس مدل نهایی بر اساس آن ارایه شد.
    کلیدواژگان: تامین و تعدیل منابع انسانی، شایسته سالاری، برداشت های ناصحیح و خطاهای ادراکی، نظام ارزشیابی معیوب، رابطه گرایی
  • جمشید ابوالفتحی*، رضا رسولی، مجید ضماهنی، مهرداد استیری صفحات 49-74
    این مطالعه با توجه به استراتژی بهبود عملکردی خود در صدد شناسایی ابعاد موثر بر طراحی مدل مدیریت استراتژیک منابع انسانی با رویکرد سیستم های کاری با عملکرد بالا، برای شرکتهای دانش بنیان است. درهمین راستا در این تحقیق توسعه ای- کاربردی، مفاهیم موثر ابتدا با بررسی گسترده ی ادبیات نظری موضوع HPWS)) و احصاء شاخصهای مطرح شده در تحقیقات پیشین،307 بعد شناسایی و بعد از حذف موارد تکراری و ادغام موارد مشابه، 33 بعد استخراج گردید. سپس با استفاده از تکنیک دلفی در بین اعضای پانلهای نخبگان دانشگاهی و خبرگان شرکتهای دانش بنیان به اجماع گذاشته شد و با حذف4 بعد و  اضافه شدن 3 بعد جدید در جهت انطباق با خصوصیات شرکتهای دانش بنیان، سرانجام 32 بعد اصلی به عنوان ابعاد نهایی مدل مفهومی مدیریت استراتژیک منابع انسانی با رویکرد HPWS شرکتهای دانش بنیان، به اجماع اعضای پانلها رسید. یافته های تحقیق نشان می دهد که از دیدگاه اعضای پانلهای دلفی از ابعاد سیستمهای کاری باعملکرد بالابعد"مدیریت حمایتی" بیشترین تاثیر را بصورت مستقیم و غیر مستقیم بر عملکرد شرکتهای دانش بنیان دارند.
    کلیدواژگان: ابعاد موثر، مدیریت استراتژیک منابع انسانی، سیستم های کاری با عملکرد بالا، شرکتهای دانش بنیان
  • سیده الهه عادل رستخیز، علی مبینی دهکردی*، جهانگیر یداللهی فارسی صفحات 75-97
    ارزشیابی فرصت های کارآفرینی از مصادیق مهم تصمیم گیری در شرایط عدم اطمینان است. این ارزشیابی ها اغلب در محیطی پیچیده، پویا و تحت عدم اطمینان حقیقی صورت می گیرند. در عدم اطمینان حقیقی بر خلاف ریسک و ابهام، نه تنها نتایج ممکن و احتمال وقوع هر یک از نتایج از پیش شناخته شده نیست بلکه برآورد احتمالات و کسب شناخت براحتی امکان پذیر نمی باشد. در این شرایط ارزشیابی کارآفرینان از فرصت ها بر اساس اطلاعات حداقلی و نادقیق بوده و با متغیر های کلامی بیان می شود که مرز روشنی ندارند و فازی هستند. از این رو، هدف از این پژوهش ارائه مدلی برای ارزشیابی فرصت های کارآفرینی در شرایط عدم اطمینان  با رویکرد فازی است. برای این منظور، محققان ارزشیابی فرصت را در قالب یک مساله تصمیم گیری چند معیاره-چند خبره طرح نموده و با استفاده از روش غربال گری فازی به بررسی آن پرداخته اند. پژوهش متشکل از دو بخش است: بخش اول از طریق مرور سیستماتیک ادبیات به توصیف راهکارهای رایج کارآفرینان برای ارزشیابی فرصت در شرایط عدم اطمینان می پردازد و بخش دوم، به ارائه راهکار و مدلی برای ارزشیابی فرصت ها در شرایط مذکور متمرکز شده است. جهت آزمون مدل پیشنهادی، دوازده فرصت کارآفرینی در یک شرکت متوسط توسط پانزده خبره مورد ارزشیابی قرار گرفت که در نتیجه آن دو فرصت (O6, O11) در میان سایر فرصت ها از ارزشیابی بالاتری برخوردار شده و کاندیدای مناسبی برای پیگیری می باشند.
    کلیدواژگان: ارزشیابی فرصت، عدم اطمینان، تصمیم گیری چند معیاره، مرور سیستماتیک، غربالگری فازی
  • مسلم شیروانی ناغانی، روح الله بیات*، صفر فضلی، علی اصغر پور عزت، طاهر روشندل صفحات 99-122
    تغییرات سریع و گسترده محیطی، نظام های سنتی راهبردپردازی را با چالش مواجه ساخته و آینده نگاری راهبردی به دلیل انعطاف پذیری در برابر بدیل های متغیر آینده، با استقبال روز افزونی از طرف سازمان ها روبرو شده است. این پژوهش در پی توسعه مرحله راهبردپردازی در فرایند آینده نگاری راهبردی برای سازمان ها است و از لحاظ هدف، تحقیقی توسعه ای به شمار می آید. روش کلی تحقیق از نوع کیفی می باشد. ابتدا مبتنی بر تحلیل و تفسیر ادبیات و پیشینه پژوهش، 19 مورد الزامات و گام های توسعه گزینه های راهبردی مستخرج از فرایند آینده نگاری راهبردی ارایه شدند. سپس به کمک تکنیک دلفی، فهرست موارد ارایه شده مورد اعتبار سنجی قرار گرفت. بر پایه رای همگرای خبرگان در مرحله دوم دلفی، مقبولیت علمی و کاربردی همه موارد و برازش کلی آنها مورد تایید واقع شد. در پایان بر اساس الزامات و گام های ارایه شده، به مدیران پیشنهاد شد که 26 گونه گزینه راهبردی یکپارچه ارایه شده در این تحقیق را در فرایند خلق راهبرد برای سازمان های خود ملحوظ نمایند. نوآوری این تحقیق، ارایه شیوه ای برای خلق گزینه های راهبردی در فرایند آینده نگاری راهبردی است، که علاوه بر حفظ ماهیت مبتنی بر "مزیت رقابتی" راهبرد، با رویکردی یکپارچه در بعد زمان و مکان، تمام فرصت ها، تهدیدها، ضعف ها و قوت ها را با دو رویکرد "پیش فعالانه و فرافعالانه" لحاظ می نماید و گزینه های راهبردی را بصورت یکپارچه در سه افق کوتاه، میان و بلند مدت در کنار یکدیگر ترسیم می کند.
    کلیدواژگان: راهبرد، گزینه راهبردی، آینده نگاری راهبردی، رویکرد یکپارچه، تمایز
  • مرتضی خان محمدی اطاقسرا، حامد دهقانان*، وحید ناصحی فر، جهانیار بامدادصوفی صفحات 123-142
    سنجش و اندازه گیری برای هر سازمانی یک امر حیاتی است. نظام مدیریت و ارزیابی عملکرد به عنوان یکی از فرایند های مدیریتی نقش برجسته ای در کمک به تحقق اهداف و ماموریت های سازمان دارد. هدف این پژوهش شناسایی عوامل موثر در مدیریت عملکرد چند سطحی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی صنعت آب و برق براساس کارت امتیازی متوازن می باشد. تحقیق حاضر از حیث هدف، کاربردی است. روش تحقیق، آمیخته اکتشافی می باشد. جامعه آماری تحقیق، خبرگان موسسه آموزش عالی علمی کاربردی صنعت آب و برق هستند که حداقل 5 سال سابقه مدیریت آموزش بوده و دارای مدرک کارشناسی ارشد به بالا می باشند. با استفاده از روش نمونه گیری هدفمند قضاوتی به مصاحبه با خبرگان جامعه آماری پرداخته شد که پس از انجام 15 مصاحبه با خبرگان نسبت به موضوع اشباع نظری حاصل گردید. نتایج حاصل از مصاحبه با روش کدگذاری سه مرحله ای مورد تحلیل قرار گرفت و در قالب 4 بعد کارت امتیازی متوازن، عوامل موثر بر مدیریت عملکرد در سه سطح فردی، گروهی و سازمانی شناسایی و ارائه شده است.
    کلیدواژگان: ارزیابی عملکرد، مدیریت عملکرد، رویکرد چند سطحی، کارت امتیازی متوازن، موسسه آموزش عالی صنعت آب و برق
  • امید محبی منش، رضا حسنوی*، غلامرضا توکلی، ابوالفضل باقری صفحات 143-169
    هدف اصلی این مطالعه ارائه یک مدل مفهومی یکپارچه و معتبر برای سنجش و ارزیابی اقدامات کلیدی و مشترک دو شرکت همکار برای موفقیت در فاز عملیاتی یک مشارکت راهبردی می باشد که در طراحی آن تلاش گردیده است حتی الامکان دیدگاه های نظری مختلف موجود در ادبیات موضوع در نظر گرفته شوند. در این تحقیق مدل اندزه گیری پیشنهادی و فرضیه های مرتبط با آن با استفاده از پرسشنامه در همکاری های راهبردی میان صنایع دفاعی هوایی و تامین کنندگان راهبردی آنها مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته است و برای تجزیه و تحلیل داده ها نیز از روش مدل سازی معادلات ساختاری با رویکرد حداقل مربعات جزئی بهره گرفته شده است. نتایج این تحقیق نشان می دهد دو شرکت همکار برای موفقیت در فاز عملیاتی یک رابطه مشارکتی می بایستی حول پنج اقدام کلیدی و مشترک همکاری گسترده و تنگاتنگی داشته باشند که عبارتند از: «برنامه ریزی مشارکتی»، «یکپارچه سازی فرایندهای عملیاتی»، «به اشتراک گذاری موثر اطلاعات»، «توسعه مشترک منابع مشارکت» و «توسعه مشترک شایستگی های مشارکت». به طور کلی مدل ارائه شده در این پژوهش می تواند چارچوب جامعی را برای اقدامات مشترک شرکت های همکار در فاز عملیاتی یک مشارکت در حوزه های مختلف مشخص نماید و به عنوان ابزاری مناسب در اختیار مدیران سازمان ها در بررسی وضعیت موجود اقدامات صورت گرفته در این مرحله از مشارکت قرار گیرد.
    کلیدواژگان: مشارکت راهبردی، چرخه عمر مشارکت، عملیات مشارکت، صنایع دفاعی هوایی
  • اشکان نیوشا، عادل آذر*، هاشم معزز، کیومرث حیدری صفحات 171-191
    چشم انداز پایان سوخت های فسیلی، گرمایش آب و هوایی و تغییرات اقلیمی ناشی از آن و سیاست های تنوع بخشی به منابع تامین انرژی از علت های استقبال بسیاری از کشورها از انرژی های تجدیدپذیر هستند. در همین راستا کشورهای تولیدکننده نفت و گاز برنامه ریزی هایی را برای افزایش سهم انرژی های تجدیدپذیر در سبد تولید برق خود کرده اند. تنوع انرژی های اولیه تجدیدپذیر، وجود فناوری های مختلف تبدیل آن ها به برق و ویژگی های مختلف هر یک و همچنین انتظارات فنی، مالی و زیست محیطی گوناگون، تصمیم گیری درباره این که برق پاک مورد نظر از چه منابعی تولید شود را پیچیده می کند. این پژوهش به دنبال ارائه و حل یک مدل برنامه ریزی آرمانی برای به دست آوردن سهم به نسبت بهینه توان (ظرفیت نصبی) هر یک از انرژی های تجدیدپذیر خورشیدی (فتوولتاییک)، بادی، برق آبی کوچک، زمین گرمایی و زیست توده در تولید برق پاک ایران است به گونه ای که هزینه ها، اشتغال زایی، دانش فنی، بازده فنی و پیامدهای اجتماعی آن بهینه باشد. مدل در چهارچوب برنامه ششم توسعه ایران و بودجه های مصوب مجلس شورای اسلامی حل شده است.
    کلیدواژگان: استاندارد پرتفوی تجدیدپذیر، بهینه سازی چندهدفه، برق پاک، برنامه ریزی انرژی، انرژی تجدیدپذیر
|
  • Seyyed Hamid Khodadad Hosseini*, Mehr Ali Hemati Neghad, Rahman Masoumi Pages 1-24
    Diagnosis mistakes in selecting a original brand with a counterfeit and imitation brand can affect consumer financial losses and affect consumer loyalty. However, This study aimed to investigate the role of copycat strategy on the perceived similarity with moderator consumer mindset and brand loyalty was performed. And the goal is to increase consumer awareness of original brand and imitation brand. The study population includes  buyers of Clear shampoo in pharmacies and Moghaneh Doogh(yogurt drink) in Parsaabad Moghan stores. Because of the Unlimited community is used Cochran, and the sample number is 384. For data analysis used  software SPSS 22 and Smart PLS. And using with Partial Least Squares, Relations of variables and model Been investigated. Results show that in hypotheses the observed correlation is significant. In the first main hypothesis, copycat  strategy have positive impact on perceived similarity. In the second main hypothesis, consumer mindset moderate Relation between copycat strategy and perceived similarity. In the third  main hypothesis, brand loyalty,moderate relation between copycat strategies and perceived similarity.
    Keywords: brand loyalty, consumer mindset, copycat, perceived similarity
  • Sajjad Salehi Kordabadi, Karamollah Daneshfard*, Naser Mirsepasi, Mehrdad Goudarzvand Chegini Pages 25-47
    The main purpose of this study is to present a model of the planning, recruitment, select and redundancy of human resource and its adaptation to the organizations of the civil service management act audience. The research method is exploratory mixed research projects. The statistical population of the first phase (qualitative) included the faculty of public administration with human resources orientation and the statistical population of the second phase (quantitative) of managers and human resource specialists of public institutions. In the first phase (qualitative) of the research, the data were collected by semi-structured interview and in the second phase (quantitative), semi-open questionnaires and 97 questions were distributed. In the first phase, the data were coded by Atlasti software, and in the second phase, the model test was derived from the first phase of the study by structural equation modeling using PLS software and descriptive statistics, central indices and consensus percentage on the model and results indicate that %89 of the participants had a consensus on the conceptual model of the research, and all dimensions of the model were explained. The main issue of the present research is planning for human resource development in the organization, which has been formulated based on the causal, ground and interventional conditions, its dimensions and strategies for its realization, and then the final model was presented based on it.
    Keywords: Planning, RecruitmentSelect, Redundancy of Human Resources Meritocracy, Civil Service Management ActMisconceptions, Perceptual ErrorsDefect Evaluation System Relationshipism
  • Jamshid Abolfathi*, Reza Rasouli, Majid Zamaheni, Mehrdad Estiri Pages 49-74
    Given the strategy of performance improvement, the present study aims to identify the effective dimensions on designing a strategic human resource management with a high performance work system (HPWS) approach for the knowledge-based organizations. For this purpose, in this developmental- applied research, first a comprehensive study of literature on HPWS for learning the effective concepts was conducted. Then the proposed indicators in the previous studies was counted from which 307 dimensions were identified and after excluding the repeated ones and And merge similar items,33 dimensions were elicited. Then, using the Delphi technique, it was agreed among the members of the university elite panels and the experts of Knowledge based Companies. and by excluding 4 dimensions and including 3 new ones to adjust them to knowledge-based companies' characteristics, at last 32 dimensions were confirmed by the panel as final ones for strategic human resources management with a HPWS approach. The findings showed that from Delphi panels' viewpoint on HPWS, the »supportive management « has the greatest influence on HPWS in the knowledge- based companies.
    Keywords: effective dimensions, strategic human resource management, HPWS, knowledge- based organization
  • Seyedeh Elahe Adel Rastkhiz, Ali Mobini Dehkordi*, Jahangir Yadollahi Farsi Pages 75-97
    Evaluating entrepreneurial opportunities exemplifies the decision-making under conditions of uncertainty. These evaluations mainly have been done in a complex and dynamic environment under true uncertainty. In contrast to risk and ambiguity, in true uncertainty not only all potential outcomes and their assigned probabilities are unknown, but also it is not possible easily to estimate the probabilities and acquire knowledge about the results. In these situations, entrepreneurs evaluate opportunities based on minimal and inaccurate information, which is described by fuzzy variables, i.e. linguistic variables that do not have any clear boundaries. Hence, adopting a fuzzy approach, the purpose of this paper is to propose a model for evaluating entrepreneurial opportunities under conditions of uncertainty. This study is the first using fuzzy screening to formulate opportunity evaluation as a Multi-Expert Multi-Criteria Decision-Making (ME-MCDM) problem and it is innovative in this research area. In doing so, first, through a systematic literature review and focus group the authors identified entrepreneurs’ current solutions for evaluating opportunities under true uncertainty. Then, a ME-MCDM model has been suggested to evaluate opportunities and select between them. The model is based on fuzzy screening method and evaluates 12 opportunities by 15 experts in a medium entrepreneurial firm. R software has been used to perform calculations. With regard to experts’ aggregate evaluations, findings show that O6 and O11 have higher rating (better evaluation) among opportunities and considered as appropriate candidates for pursuing.
    Keywords: opportunity evaluation, uncertainty multicriteria, decision making, systematic review, fuzzy screening
  • Moslem Shirvani Naghani, Roohallah Bayat*, Safar Fazli, Ali Asghar Pourezzat, Taher Rovshandel Pages 99-122
    Rapid and wide-ranging environmental changes have challenged traditional systems of strategy making, and strategic foresight has been increasingly welcomed by organizations due to flexibility against alternative futures. This research seeks to develop the process of creating strategic options in strategic foresight for organizations and is a developmental research in terms of purpose. The overall research method is qualitative. First, based on the analysis and interpretation of literature and research background, 19 requirements and steps were presented, to develop strategic options in strategic foresight. Then, with the help of Delphi technique, the validity of the list of provided items was tested. The second round of Delphi, confirmed the scientific and practical appropriateness of all items and their general goodness of fit. In the end, based on presented requirements and steps, the research suggested that managers consider the 26 types of integrated strategy options, presented in this study, in the process of creating strategy for their organizations.
    Keywords: Strategy, Strategic Option, Strategic Foresight, Integral Approach, Differentiation
  • Morteza Khanmohammadi Otaghsara, Hamed Dehghanan*, Vahid Nasehifar, Jahanyar Bamdadsofi Pages 123-142
    Measurement and measurement is vital for any organization. The management and performance appraisal system as one of the management processes play a key role in realizing the goals and missions of the organization. The purpose of this research is to identify the effective factors of multilevel performance management of the Applied Higher Education Institution of Applied Water and Power industry which are based on a balanced scorecard. The present research is applicable to the purpose. The research method is exploratory blend. The statistical population of the research is the experts of the Applied Higher Education Institute of Water and Power Industry, which has at least 5 years of education management experience and has a master's degree. By using a targeted and judgmental sampling method, an interview was conducted with experts from the statistical community, After 15 interviews with experts on the subject of research, theoretical saturation was obtained.The results of the interview were analyzed by the three-step coding method and were identified and presented at three levels: individual, group, and organizational levels in the form of four dimensions of the balanced scorecard.
    Keywords: Performance evaluation, performance management, multi level appoarch, Balance Score Card, Power Water Industry institute
  • Omid Mohebimanesh, Reza Hosnavi*, Gholamreza Tavakoli, Abolfazl Bagheri Pages 143-169
    The main objective of this study is to develop a coherent and valid conceptual model for measuring and evaluating key and common actions of two partner companies to succeed in the operational phase of a strategic partnership. In designing the model, attempts have been made to take into account the various theoretical perspectives found in the literature research. In this research, the proposed model and related hypotheses have been tested using questionnaires distributed in strategic collaborations between the air defense industries and their strategic suppliers. In order to analyze the data, structural equation modeling with partial least squares approach has been used. Results of data analysis show that, in order to succeed in the operational phase of a collaborative relationship, partners should have a broad and close collaboration around five key actions which include: collaborative planning, integrating key operational processes, effective sharing of information, joint development of resources, joint development of competencies. In general, the model presented in this study can provide a framework for collaborative actions of partnering companies in the operational phase of an alliance in different areas and also be used as an appropriate tool for managers of organizations to examine the status quo of activities in this stage.
    Keywords: strategic alliance, alliance lifecycle, alliance operationsair, defense industries
  • Ashkan Niusha, Adel Azar*, Hashem Moazzez, Kioumars Heydari Pages 171-191
    Predictions about depletion of fossil fuels, global warming and climate change, and energy portfolio diversification policies are key drivers for deployment of renewable energies for power generation. Fossil fuel exporting countries have also developed policies to increase share of renewable energies in their energy mix. Variety of feasible renewable prime energy resources in Iran, different commercial technologies to convert them to electricity, various stakeholder expectations from renewable power deployment, and multiple technical, financial and environmental constraints make such decision making a complex problem. Authors have developed a multi-objective optimization of Iran Renewable Portfolio. The solution specifies optimized share of solar photovoltaic (PV), land wind, small hydro, geothermal and biomass (waste and sewage) in deploying 5,000 MW renewable power, stated in 6th Economic, Social and Cultural Development Plan of Iran. Weight of goals and data for technical knowledge and social impacts have been obtained through primary research utilizing Analytical Hierarchical Process among Iranian experts.
    Keywords: Renewable Portfolio Share (RPS), Multi-objective Optimization, Iran, Energy Planning, Sustainable Energy