فهرست مطالب

مواد و فناوری های پیشرفته - سال ششم شماره 1 (بهار 1396)

مجله مواد و فناوری های پیشرفته
سال ششم شماره 1 (بهار 1396)

  • تاریخ انتشار: 1396/03/11
  • تعداد عناوین: 8
|
  • فاطمه مهری، شهرام رایگان، مهدی پورعبدلی صفحات 1-9
    در این تحقیق اثر کاتالیزورهای پایه 38TiO2-36NiO-26C(درصد وزنی) تهیه شده به روش آسیاکاری به مدت 20 ساعت و عملیات حرارتی در دماهای 300، 600، 900 و 1200 درجه سانتی گراد بر قابلیت دفع هیدروژن از هیدرید منیزیم مطالعه شد. نتایج نشان داد که اثر آسیاکاری هیدرید منیزیم بدون استفاده از کاتالیزور، بر میزان دفع هیدروژن از هیدرید منیزیم در دمای 350 درجه سانتی گراد بسیار ناچیز (حدود 6/0 درصد وزنی) است در حالی که افزودن کاتالیزور موجب کاهش دما و افزایش مقدار دفع هیدروژن می شود. بررسی های انجام شده نشان داد که ساختار فازی کاتالیزورها در بهبود قابلیت دفع هیدروژن از هیدرید منیزیم تاثیر دارند. نمونه های تهیه شده با 20 ساعت آسیاکاری مکانیکی هیدرید منیزیم و کاتالیزورهای تهیه شده در دماهای 600، 900 و 1200 درجه سانتی گراد که به ترتیب حاوی فازهای جدید Ni، TiO2 با ساختار آناتاز و NiTiO3 بودند، تا دمای 400 درجه سانتی گراد، به ترتیب 3/5، 15/4 و 45/6 درصد وزنی دفع هیدروژن داشتند. در شرایط مشابه، هیدرید منیزیم اولیه و هیدرید منیزیم 20 ساعت آسیاکاری شده به ترتیب 0 و 6/0 درصد وزنی هیدروژن دفع کردند. هم چنین در نمونه های تهیه شده با 50 ساعت آسیاکاری هیدرید منیزیم و کاتالیزورهای عملیات حرارتی شده در دماهای 300، 600، 900 و 1200 درجه سانتی گراد، دمای شروع دفع هیدروژن به ترتیب 205، 210، 225 و 200 درجه سانتی گراد و میزان دفع هیدروژن 4/5، 3/6، 1/7 و 32/5 درصد وزنی بود.
    کلیدواژگان: هیدرید منیزیم، ذخیره هیدروژن، کاتالیزور، آسیاکاری مکانیکی، NiTiO3
  • جواد اسماعیل زاده، سعید حصارکی، محمد مهدی هادوی، مسعود اسفنده صفحات 11-21
    در این مقاله، تاثیر آمیختن و افزودن مقادیر اندک از نانوذرات شیشه زیست فعال در رفتار مکانیکی دینامیکی آمیخته های PDLLA/PCL بررسی شده اند. مدول ذخیره PDLLA خالص با افزایش فاز الاستومر PCL تا 30% وزنی از GPa 73/1 به حدود GPa 77/0 کاهش یافته و در مقابل مدول ذخیره آمیخته PDLLA/PCL با افزودن فاز پرکننده شیشه تا 6% وزنی از GPa 062/1 به حدود GPa 66/1 افزایش یافته است. همچنین بیشینه پیک tan δ در محدوده ی فاز زمینه PDLLA با افزودن فاز PCL کاهش یافته و مقدار آن 78/2 به 84/1 برای آمیخته حاوی 30% وزنی PCL رسیده است. این است احتمالا به این دلیل که فاز PCL در هر صورت به دلیل تحرک بالای زنجیره های آن مقدار دمپینگ خیلی کمی را از خود نشان می دهد. در مقابل شدت پیک انتقال شیشه برای آمیخته های PDLLA/PCL با افزایش نانوذرات BGn به عنوان نانوپرکننده افزایش می یابد که این مطلب کاملا قابل انتظار است. دلیل آن تغییرات در تحرک زنجیره های پلیمرهاست. مقادیر Tg بدست آمده از هر دو منحنی E« و tan δ با دما نشان می دهد که با افزودن فاز الاستومر PCL به فاز زمینه PDLLA در آمیخته ها و نیز در نمونه های نانوکامپوزیتی با افزایش فاز شیشه زیست فعال مقادیر Tg برای فاز زمینه PDLLA دچار کاهش شده است.
    کلیدواژگان: PDLLA خالص، آمیخته PDLLA، PCL، نانوکامپوزیت PDLLA، PCL، BGn، خواص مکانیکی دینامیکی
  • حمید میراحمدی، مهدی کلانتر، مسعود مصلایی پور، احمد کیوانی صفحات 23-31
    در این تحقیق پوشش سل ژل آلومینا به روش غوطه‬وری روی فولاد St44 اعمال شد، که پس از خشک شدن در دماهای 300 ، 400 و С ̊500 پخت شدند. آنالیز فازی و ریزساختار، مقاومت به خوردگی، استحکام چسبندگی و مقاومت به سایش نمونه های پوشش داده شده به ترتیب توسط XRD، SEM، آزمون های الکتروشیمیایی در محلول 5/3 درصد وزنی کلرید سدیم، آزمون چسبندگی و دستگاه آزمون سایش بررسی شدند. نتایج XRD نشان می دهد که ساختار پوشش در دمای С ̊300 به طور کامل آمورف بوده و در С ̊500 به γ-Al2O3 متحول می شود و تا С ̊1200 به طور کامل به α-Al2O3 تبدیل می شود. مشاهدات میکروسکوپی کمترین عیوب و بالاترین فشردگی برای فصل مشترک را برای نمونه پخت شده در دمای С ̊400 نشان می دهد. در دمای С ̊400 بهترین مقاومت به سایش و خوردگی حاصل شده و کاهش این خواص در نمونه ی پخت شده در دمای С ̊500 می تواند به دلیل ترک ها و حفره های ایجاد شده ناشی از تحول فازی از ساختار آمورف به ساختار کریستالی باشد.
    کلیدواژگان: پوشش آلومینا، سل ژل، مقاومت به خوردگی، مقاومت به سایش، استحکام چسبندگی، فولاد کربنی
  • ریحانه فرازی، محمدرضا واعظی، محمدجعفر مولایی، مریم سعیدی فر صفحات 33-41
    در سال های اخیر حضور مواد بر پایه گرافن مانند اکسید گرافن به دلیل دارا بودن ویژگی های منحصر به فردی رشد چشم گیری در حوزه پزشکی داشته است. در این تحقیق نانوکامپوزیت اکسید گرافن- مگنتیت با قابلیت رهایش کنترل شده دارو به روش سنتز هم رسوبی روی لایه های اکسید گرافن تولید شد. مطالعات فازی، مورفولوژی ذرات، خواص مغناطیسی و بارگذاری و رهایش دارو به ترتیب به روش های XRD، FE-SERM، VSM و طیف سنجی ماوراء بنفش-مرئی مورد بررسی قرار گرفت. طرح پراش اشعه ایکس شکل گیری مگنتیت و اکسید گرافن را در این کامپوزیت نشان داد. بررسی های میکروسکوپ الکترونی روبشی مشخص کرد اندازه متوسط ذرات مگنتیت سنتز شده 14 نانومتر است. مغناطش اشباع برای نانوکامپوزیت اکسید گرافن- مگنتیت emu/g 47 بود و این نانوکامپوزیت رفتار سوپر-پارامغناطیس از خود نشان داد. داروی دوکسوروبیسین هیدروکلراید روی این نانوکامپوزیت بارگذاری شد. بررسی های بارگذاری و رهایش دارو نشان داد که بازده کپسوله کردن و درصد بارگذاری دارو روی این سامانه به ترتیب 76/51% و 68/34% است. مدل رهایش این دارو مدل کورسمایر- پپاس تشخیص داده شد.
    کلیدواژگان: اکسید گرافن، مگنتیت، سوپر پارامغناطیس، دارورسانی، دوکسوروبیسین هیدروکلراید
  • فاطمه زهرا اکبرزاده، محمد رجبی صفحات 43-52
    در این تحقیق، مواد کامپوزیتی با ترکیب هیدرید منیزیم- 10 درصد وزنی (50 سریم-50 نیکل) (کامپوزیت C5N5) و هیدرید منیزیم- 10 درصد وزنی (25 سریم-75 نیکل) (کامپوزیت C2N7) با آسیاب کاری پودر هیدرید منیزیم و آلیاژ سریم - نیکل که به روش ذوب مجدد قوسی تحت خلاء تولید شده است، تهیه گردید. اثر افزودنی بر ساختار هیدرید منیزیم شامل اندازه دانه، کرنش شبکه، اندازه ذره و هم چنین خواص واجذب هیدروژن کامپوزیت های حاصل ارزیابی گردید و با هیدرید منیزیم خالص آسیاب کاری مقایسه شد. نشان داده شد که افزودن آلیاژهای سریم- نیکل به هیدرید منیزیم منجر به کاهش اندازه ذره از 3/1 به 6/0 میکرومتر در کامپوزیت C5N5 و به 75/0 میکرومتر در کامپوزیت C2N7 می گردد. به عنوان یک نتیجه، دمای واجذب هیدرید منیزیم فعال شده مکانیکی برای 5 ساعت، از 340 به 280 درجه سانتی گراد برای کامپوزیت C5N5 و به 268 درجه سانتی گراد برای کامپوزیت C2N7 کاهش یافته است. بهبود بیشتر در دمای واجذب کامپوزیت C2N7 می تواند مربوط به مقدار نیکل بالاتر باشد که با نتایج آنتالپی محاسبه شده مطابقت دارد.
    کلیدواژگان: هیدرید منیزیم، آلیاژ سریم، نیکل، دمای واجذب هیدروژن، آلیاژسازی مکانیکی
  • علیرضا کلاهی صفحات 53-59
    بررسی تاثیر بافت کریستالی بر طراحی و کنترل خواص مکانیکی و فیزیکی نهایی قطعات صنعتی امروزه به یک نیاز اساسی تبدیل شده است. برای آن که شبیه سازی بافت کریستالی کارایی لازم را داشته باشد و پارامترهایی که بافت کریستالی را کنترل می کنند به درستی انتخاب شود باید روش شبیه سازی و مدلی که استفاده می شود به درستی تعیین گردند. در این مقاله تمرکز بر معرفی یک روش مناسب مبتنی بر ترکیب شبیه سازی المان محدود با مدل پلاستیسیته کریستالی خود سازگار می باشد. با استفاده از شبیه سازی المان محدود و مدل پلاستیسیته کریستالی ، تغییرات بافت کریستالی یک فولاد IF بعد از آزمون پیچش گرم پیش بینی گردید. برای اطمینان از صحت مدل، آزمون پیچش گرم در دمای 300 درجه سانتی گراد بر نمونه های فولادی اعمال گردید و بافت کریستالی نمونه ها توسط روش پراش الکترون برگشتی به-دست آمد و با نتایج شبیه سازی مقایسه شدند که تطبیق قابل توجهی بین نتایج تجربی و شبیه سازی مشاهده گردید. در این تحقیق نشان داده شد که روش تاریخچه متغیر تغییر شکل و روش به کار گرفته شده در این تحقیق می تواند بافت کریستالی و از جمله جهات کریستالی ایده آل و شدت بافت کریستالی نهایی را دقیق تر پیش بینی نماید.
    کلیدواژگان: بافت کریستالی، شبیه سازی، المان محدود، پلاستیسیته کریستالی، پیچش گرم
  • حمیدرضا فرنوش صفحات 61-69
    در این پژوهش، ابتدا پوشش اکسید تیتانیم متخلخل حاوی کلسیم فسفات (CaP) بر روی زیر لایه تیتانیم خالص تجاری (CP-Ti) به وسیله فرآیند اکسیداسیون میکروقوس (MAO) در ولتاژهای مختلف 300، 330 و V 360 به مدت پنج دقیقه ایجاد شد. سپس، پوشش شیشه زیست فعال 45S5 (BG) به وسیله فرآیند لایه نشانی الکتروفورتیک (EPD) بر روی زیرلایه اصلاح شده، تشکیل شد. ترکیب فازی، عوامل ساختاری، ریز ساختار و ترکیب شیمیایی میان لایه MAO ایجاد شده در ولتاژهای مختلف و پوشش BG، به ترتیب به وسیله پراش اشعه ایکس (XRD)، طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز (FT-IR)، میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) و طیف سنجی تفرق انرژی (EDS) بررسی شد. رفتار حرارتی پوشش BG به وسیله آنالیز هم زمان گرماسنجی افتراقی (DSC) و توزین حرارتی (TG) مطالعه شد. میکروساختار به دست آمده بعد از اصلاح CP-Ti به روشMAO در ولتاژ V 360، نشان داد که لایه سطحی میکرومتخلخل TiO2 به طور گسترده ای با خوشه های به هم پیوسته هیدروکسی آپاتیت (HA) با نسبت کلسیم به فسفر نزدیک به استخوان تشکیل می شود. اندازه گیری های پلاریزاسیون پتانسیودینامیک در محلول شبیه سازی شده بدن (SBF) و آزمون ریزخراش نشان دادند که استفاده از پوشش BG بر روی CP-Ti اصلاح شده با استفاده از ترکیب روش های MAO و EPD باعث افزایش مقاومت به خوردگی و چسبندگی پوشش به زیرلایه می شود.
    کلیدواژگان: اکسیداسیون میکروقوس، لایه نشانی الکتروفورتیک، شیشه زیست فعال، خوردگی، استحکام چسبندگی
  • مسعود سبزی، رقیه کلانتری پور صفحات 71-80
    در این پژوهش، به بررسی تاثیر هندسه ی طرح اتصال بر جنبه های ریزساختاری و سازوکار خوردگی فلز جوش در اتصالات جوشکاری فولاد هادفیلد پرداخته شده است. برای این منظور، ابتدا چهار عدد ورق آستنیته شده به ضخامت mm2 از فولاد هادفیلد تهیه شد. سپس، طرح اتصال با دو پخ V و X شکل تهیه گردید و برای جوشکاری آنها از فرآیند SMAW استفاده شد. در مرحله بعد، از روش های پلاریزاسیون پتانسیودینامیک و طیف سنجی امپدانس الکتروشیمیایی برای بررسی رفتار خوردگی فلز جوش در اتصالات جوشکاری شده در محلول NaCl 5/3%استفاده شد. هم چنین برای بررسی ریزساختار فلز جوش در اتصالات جوشکاری شده از میکروسکوپ نوری، برای آنالیز فازهای تشکیل شده در ریزساختار از پراش پرتو ایکس و برای تعیین سازوکار خوردگی از میکروسکوپ الکترونی روبشی استفاده شد. تصاویر میکروسکوپ نوری نشان داد که با به کارگیری طرح اتصال حاوی پخ V شکل نسبت به طرح اتصال حاوی پخ X شکل در اتصالات جوش فولاد هادفیلد، ریزساختار فلز جوش دانه ریزتر شده و رسوب های کاربیدی زیاد شده است. هم چنین بررسی ها نشان داد که پخ V شکل نسبت به پخ X شکل منجر به کاهش مقاومت خوردگی و تبدیل سازوکار خوردگی فلز جوش از خوردگی یکنواخت به خوردگی موضعی میکروگالوانیکی در اتصالات جوش فولاد هادفیلد گردیده است.
    کلیدواژگان: فولاد هادفیلد، ساز و کار خوردگی، جنبه های ریز ساختاری، هندسه ی طرح اتصال، اتصالات جوشکاری
|
  • Fatemeh Mehri, Shahram Raygan, Mehdi Pourabdoli Pages 1-9
    Abstract The effect of catalysts with compound of 38TiO2-36NiO-26C (wt.%) prepared by 20 hours mechanical milling and heat treatment at 300, 600, 900, and 1200 C on H2 desorption properties of MgH2 was studied. It is found that H2 desorption capacity of milled MgH2 without catalyst addition at 350 C is negligible (0.6 wt. %), while catalyst addition to MgH2 and ball milling decreased the H2 desorption temperature and increased the H2 desorption capacity, significantly. Also, it is found that catalyst phase structures effect on hydrogen desorption properties of MgH2. Samples prepared by 20 hours ball milling of MgH2 and catalyst synthesized at 600, 900, and 1200 C which respectively contains Ni, TiO2 (Anatase), and NiTiO3 as a new phase, desorbed 5.3, 4.15, and 6.45 wt. % hydrogen up to 400 C, respectively. In comparison, as-received MgH2 and 20 hours ball milled MgH2 desorbed 0 and 0.6 wt. % H2, in the same condition. Moreover, samples prepared by 50 hours ball milling of MgH2 and catalysts synthesized at 300, 600, 900, and 1200 C, desorbed hydrogen at 205, 210, 225, 200 C with hydrogen desorption of 5.4, 6.3, 7.1, 5.32 wt. %, respectively.
    Keywords: Magnesium hydride, Hydrogen storage, Catalyst, Mechanical milling, NiTiO3
  • Javad Esmaeilzadeh, Saeed Hesaraki, Mohammad Mehdi Hadavi, Masoud Esfandeh Pages 11-21
    Abstract In this paper, the effect of blending and the addition of small amount of bioactive glass nanoparticles (BGn) on the dynamic mechanical behavior were investigated. While the storage modulus of neat PDLLA was decreased from 1.73 GPa to 0.77 GPa with addition of PCL phases, the storage modulus of PDLLA/PCL blends was increased from 1.062 GPa up to 1.66 Gpa with the addition of BGn from 1 wt% to 6 wt%. The intensities of the glass transition peak for PDLLA in the blends decreased 2.78 to 1.84 with the addition of elastomeric PCL phase up to 30 wt%. This is probably because PCL anyway shows extremely low damping as result of its fairly high chain mobility. The intensities of the glass transition peak for PDLLA/PCL blends increases with addition of BGn as nanofiller which were expected because of changes in the polymer chain mobility. The glass transition obtained from E" and tan ? curves indicated that Tg of the PDLLA with addition of BGn in the nanocomposites as well as addition of PCL in the blends was diminished.
    Keywords: Neat PDLLA, PDLLA-PCL blend, PDLLA-PCL-BGn nanocomposites, Dynamic mechanical properties
  • Hamid Mirahmadi, Mehdi Kalantar, Masoud Mosalaeipour, Ahmad Keivani Pages 23-31
    Abstract In this research alumina sol-gel coating was applied on St44 steel by dipping, that sintered at temperatures of 300, 400 and 500?? after drying. Phase and micro structure analysis, corrosion resistance, adhesive strength and wear resistance were evaluated by XRD, SEM, electrochemical tests in 3.5% NaCl solution, pull off test and wear tester respectively. The results of DTA and XRD indicate that coating structure was amorphous at sintering temperature of 300?? and transformed to ?-Al2O3 completely at 500?? and transformed to ?-Al2O3 completely up to 1200??. Microscopic observation indicate minimum defects and maximum compaction for interface of sample sintered at 400??. The best wear and corrosion resistance obtained at 400?? and the decrease properties of sample sintered at 500?? could be due to cracks and holes caused by the phase transformation from amorphous to crystalline structure.
    Keywords: alumina coating, sol gel, corrosion resistance, wear resistance, adhesive strength, carbon steel
  • Reyhaneh Farazi, Mohammad Reza Vaezi, Mohammad Jafar Molaei, Maryam Saeidifar Pages 33-41
    Abstract Graphene based materials such as graphene oxide have been developed in the biomedical applications during recent years. In this research, graphene oxide/magnetite nanocomposite with drug controlled release ability was synthesized through coprecipitation on graphene oxide sheets. Phase analysis, particles morphology, magnetic properties, drug loading and release behavior of the synthesized nanocomposite was investigated using XRD, FESEM, VSM and UV-visible spectroscopy, respectively. XRD pattern showed formation of the graphene oxide/magnetite nanocomposite. FESEM images revealed that the mean particles size is 14 nm. The synthesized nanocomposite showed superparamagnetic characteristics while the saturation magnetization of the nanocomposite was 47 emu/g. Doxorubicin hydrochloride as an anti-cancer drug was loaded on the nanocomposite. Encapsulation efficiency and loading of the drug for the nanocomposite were 51.76% and 34.68%, respectively. The release model of the drug was best matched with Korsmeyer-Peppas model.
    Keywords: graphene oxide, magnetite, superparamagnetic, drug delivery, doxorubicin hydrochloride
  • Fatemeh Zahra Akbarzadeh, Mohammad Rajabi Pages 43-52
    Abstract In this study, the composite materials with composition of MgH2-10 wt% (50Ce50Ni) (composite C5N5) and MgH2-10 wt% (25Ce75Ni) (composite C2N7) have been prepared by co-milling of MgH2 powder with Ce-Ni alloy produced by vacuum arc remelting. The effect of additive on MgH2 structure, i.e. crystallite size, lattice strain and particle size, and also hydrogen desorption properties of obtained composites were evaluated and compared with pure milled MgH2. It has been shown that the addition of Ce-Ni alloys to magnesium hydride leading to a reduction in the particle size from 1.3 m to 0.6 m for composite C5N5 and to 0.75 m to composite C2N7. As a consequence, the desorption temperature of mechanically activated MgH2 for 5 h has decreased from 340?C to 280?C for composite C5N5 and to 268?C for composite C2N7. Further improvement in the hydrogen desorption of composite C2N7 can be related to higher Ni value, which corresponded with calculated enthalpy results.
    Keywords: MgH2, Ce-Ni alloy, Hydrogen desorption temperature, Mechanical alloying
  • Alireza Kolahi Pages 53-59
    Abstract The introduction of texture in designing and controlling the final mechanical and physical properties of the final industrial product has become more essential in these days. Using an efficient way to simulate the texture and decide on the effective parameters that controls the texture needs a proper models and simulation technique. This paper is focused on introducing a proper technique based on combination of Finite element simulation with viscoplastic self-consistent crystal plasticity model. Using Finite element simulation and crystal plasticity model it was tried to predict the texture evolution after warm torsion test on IF steels. The results of simulation compared with results of practical warm torsion at 300oC.The warm torsion texture of practical samples was calculated using Electron Back Scattered Diffraction (EBSD) technique. It was showed that the variable deformation history and the used technique in this paper can reproduce the texture more accurately in term of ideal orientations and intensity of the final texture.
    Keywords: Texture, Simulation, Finite Element, Crystal Plasticity, Warm Torsion
  • Hamidreza Farnoush Pages 61-69
    In the present study, micro-arc oxidation (MAO) was first applied under the voltages of 300, 330 and 360V for 5 min to form a porous calcium-phosphate containing titanium oxide layer on CP-Ti. Subsequently, 45S5 Bioglass (BG) film was deposited on the MAO layer by electrophoretic deposition (EPD) technique. The phase, structural agents, microstructure and composition of MAO interlayer and BG film were characterized by X-ray diffraction, Fourier transform infrared spectroscopy, scanning electron microscopy and energy-dispersive X-ray spectroscopy, respectively. Thermal behavior of the as-deposited BG coating was analyzed by simultaneous differential scanning calorimetry and thermal gravimetery. The microstructure of oxidized samples showed that the micro-porous TiO2 surface layer was widely covered with interconnected HA clusters with Ca/P ratio similar to human bone after MAO treatment under 360 V. The results of potentiodynamic polarization measurements in simulated body fluid solution and micro-scratch tests depicted that the combination of MAO treatment at 360 V and EPD of BG on CP-Ti could effectively increase the corrosion resistance as well as the bonding strength between coating and substrate.
    Keywords: Micro-arc oxidation, Electrophoretic deposition, Bioglass, Corrosion, Bonding strength
  • Masoud Sabzi, Roghayeh Kalantaripour Pages 71-80
    In this study, the effect of joints design geometry on the microstructural aspects and corrosion mechanism of weld metal in the Hadfield steel welding joints was investigated. For this purpose, initially 4 austenitized sheets of Hadfield steel with 2mm thickness prepared. Then joints design with two chamfered V and X forms were prepared and SMAW process was used for welding. In the next step, potentiodynamic polarization and electrochemical impedance spectroscopy methods were used to evaluate corrosion behavior of welded joints weld metal in the 3.5% NaCl solution. Also optical microscopy method was used to evaluate the microstructure of weld metal, Corrosion morphology of weld metal were investigated by scanning electron microscopy and X-ray diffraction was used for the analysis of phases formed in the microstructure if weld metal. The results indicated that with using joints design containing chamfered V-shape in comparison with joints design containing chamfered X-shape in the Hadfield steel welded joints, resulted microstructures consisted from smaller grains and more carbide precipitates. The results indicated that V-shaped chamfers in comparison with X-shaped chamfer led to reduction in corrosion resistance and changed weld metal corrosion mechanism from uniform corrosion to localized micro-galvanic corrosion in the Hadfield steel weld joints.
    Keywords: Hadfield steel, corrosion mechanism, microstructural aspects, joints design geometry, welding joints