فهرست مطالب

مطالعات مدیریت ورزشی - پیاپی 33 (بهمن و اسفند 1394)

مجله مطالعات مدیریت ورزشی
پیاپی 33 (بهمن و اسفند 1394)

  • تاریخ انتشار: 1394/12/01
  • تعداد عناوین: 11
|
  • مقاله پژوهشی
  • سعید حاتمی *، ایرج عیوضی، سعید صادقی بروجردی صفحات 1-14
    هدف از انجام این پژوهش بررسی ارتباط بین سبک های رهبری مربیان، انسجام تیمی و انگیزه موفقیت طلبی در فوتبالیست های لیگ برتر ایران بود. روش پژوهش حاضر پیمایشی و از نوع همبستگی بوده است. جامعه آماری این پژوهش را بازیکنان حاضر در تیم های فوتبال لیگ برتر ایران در سال 92-91 تشکیل می دهند، که تعداد آنها بر اساس اعلام سازمان لیگ 414 نفر بوده است. 201 نفر از بازیکنان به عنوان نمونه تحقیق انتخاب گردیدند. یافته ها نشان داد که بین سبک رهبری، انسجام تیمی و انگیزه موفقیت طلبی ورزشکاران رابطه معنادار وجود دارد و سبک رهبری و انگیزه موفقیت طلبی می توانند انسجام تیمی را پیش بینی نمایند. با توجه به نتایج تحقیق در خصوص سبک رهبری، انسجام تیمی و انگیزه موفقیت طلبی به نظر می رسد که استفاده مربیان از سبک های مختلف مربیگری و الگوهای رفتاری متفاوت، سطوح انسجام تیمی و انگیزه موفقیت طلبی را دستخوش تغییر خواهد کرد.
    کلیدواژگان: سبک رهبری، انسجام تیمی، انگیزه موفقیت طلبی، ورزشکار
  • محمدعلی صاحبکاران*، رحیم رمضانی نژاد صفحات 15-32
    هدف پژوهش حاضر تعیین شاخص های ارزیابی عملکرد سرمربیان لیگ برتر والیبال ایران از دیدگاه مربیان و ورزشکاران بود. جامعه آماری پژوهش شامل کلیه سرمربیان و مربیان (24نفر) و ورزشکاران (144نفر) شاغل در لیگ برتر والیبال ایران سال (1391) بودند. نمونه آماری برابر با جامعه آماری در نظر گرفته شد که در نهایت، 138 نفر (82 درصد) در پژوهش حاضر شرکت کردند. ابزار تحقیق، پرسشنامه محقق ساخته ای حاوی 42 شاخص ارزیابی عملکرد سرمربیان والیبال بود که در یک مصاحبه نیمه هدایت شده با مقیاس پنج ارزشی لیکرتی تنظیم گردید. ضمنا 18 نفر از اساتید صاحب نظر و مربیان و کارشناسان با سابقه والیبال، روایی صوری و محتوایی آن را تایید کردند و پایایی آن با استفاده از روش آلفای کرونباخ محاسبه شد (93/0 =α). از روش تحلیل عاملی اکتشافی با چرخش متمایل (چرخش ابلیمین مستقیم) برای تحلیل داده ها استفاده شد. بر اساس نتایج تحلیل عاملی، یازده شاخص حذف شدند و 31شاخص باقیمانده در شش عامل مدیریت تیم، روابط حرفه ای، مهارت های اجتماعی-ارتباطی، مهارت های روان شناختی، عامل سابقه و تجربه و مهارت های فنی، با ارزش ویژه بزرگ تر از 1 طبقه بندی گردید. از دیدگاه پاسخ دهندگان به ترتیب عامل های مهارت های اجتماعی- ارتباطی، مدیریت تیم، مهارت های روان شناختی، مهارت های فنی، روابط حرفه ای و سابقه و تجربه ورزشی، مهم ترین ابعاد ارزیابی عملکرد مربیان شناخته شد و همچنین شاخص ایجاد نظم و انضباط تیمی در تمرین و مسابقه در اولویت اول و شاخص ارتباط با اصحاب رسانه در آخرین اولویت قرار داشتند. بنابراین، با توجه به اولویت بالای عامل مهارت های اجتماعی- ارتباطی و عامل مدیریت تیم، ارزیابی این مهارت ها برای سرمربیان بسیار ضروری است.
    کلیدواژگان: ارزیابی عملکرد، سرمربی والیبال، مهارت های اجتماعی، ارتباطی، مدیریت تیم، مهارت های روان شناختی و فنی
  • جمال الدین بیرامی ایگدر*، بهنام محمودی، هادی تقی زاده صفحات 33-46
    هدف از پژوهش حاضر، بررسی نقش کیفیت خدمات ادراک شده در بروز مولفه رفتار شهروندی تماشاگران شهر آورد فوتبال پایتخت می باشد. روش پژوهش از نوع هم بستگی بوده و در زمره مطالعات کاربردی (به لحاظ هدف) قرار دارد که به شکل میدانی انجام شده است. جامعه آماری آن را کلیه تماشاگران بالای 18 سال که جهت تماشای مسابقه فوتبال 2 تیم پرسپولیس و استقلال در شهریور 91 به ورزشگاه آزادی آمده بودند، تشکیل دادند. از آن جا که حجم جامعه آماری بیش از 75000 نفر بود، بر اساس جدول مورگان نمونه به تعداد 384 نفر انتخاب شد. بررسی روابط بین متغیرها نشان داد بین ابعاد کیفیت خدمات با رفتار شهروندی ارتباط وجود دارد. علاوه براین، نتایج نشان داد کیفیت برنامه، پیش بینی کننده قوی تری نسبت به کیفیت تعامل، کیفیت محیط و کیفیت نتایج برای رفتارشهروندی می باشد. از این رو پیشنهاد می شود مدیران باشگاه ها با ارتقای کیفیت خدمات و درک آن توسط تماشاگران از مزایای ایجاد رفتارشهروندی در تماشاگران استفاده کنند.
    کلیدواژگان: کیفیت خدمات، رفتار شهروندی، مدل معادلات ساختاری، شهرآورد
  • بهمن عسگری*، هاشم کوزه چیان، علی ضیایی صفحات 47-60
    هدف از این پژوهش، شناسایی و رتبه بندی موانع کسب مدال در رشته کشتی در استان های ناموفق ایران از دیدگاه صاحب نظران این رشته می باشد. 110 نفر ازجمله مدیران فدراسیون کشتی و هیات های استان های ناموفق در کسب مدال (25 نفر)، دانشگاهیان صاحب نظر (15 نفر)، مربیان درجه یک کشور (30 نفر) و کشتی گیران نخبه در سطح ملی (40 نفر) به عنوان نمونه انتخابشدند. یافته ها نشان می دهد که موانع فرهنگی، جغرافیایی و رسانه ای، مسائل مالی، مدیریت و برنامه ریزی، زیرساخت ها، امکانات و تجهیزات، برگزاری مسابقات و اردوها، مسائل آموزشی و تکنولوژی، نیروی انسانی و کشف و پرورش استعداد به ترتیب به عنوان مهم ترین موانع کسب مدال در رشته کشتی در استان های ناموفق ایران می باشند. با توجه به اهمیت این عوامل در توسعه رشته ورزشی کشتی به مسئولان ورزش کشور پیشنهاد می شود با تدارک برنامه های مناسب و حل مشکلات موجود، زمینه مدال آوری کشتی گیران این استان ها در بازی های مهم المپیک را فراهم آورند.
    کلیدواژگان: موانع توسعه کشتی، مدیریت ورزش کشتی، بازی های المپیک
  • فرهاد نظری *، بهرام یوسفی، حسین عیدی صفحات 61-81
    فرایند استعدادیابی یکی از مهم ترین مسائل در ورزش های معاصر است. هدف از این مطالعه، تحلیل عاملی تاییدی ابزار ارزیابی کیفیت در توسعه سیستم استعدادیابی ورزشی بود.روش پژوهش توصیفی و از نوع مطالعات پیمایشی است. جامعه آماری پژوهش، شامل، مربیان، ورزشکاران، کارشناسان فدراسیون ها و هیئت هاو اساتید متخصص تربیت بدنی بود که در کل460 نفر به عنوان نمونه به پرسشنامه تحقیق پاسخ دادند. در این تحقیق پس از بررسی روایی محتوا، جهت تعیین روایی سازه از تحلیل عاملی اکتشافی و تاییدی و آلفای کرونباخ استفاده شد. یافته های مربوط به تحلیل عاملی اکتشافی منجر به شناسایی شش عامل اهداف، منابع، فرصت ها، الزامات، فرایند و نتایج گردید. پایایی به دست آمده با استفاده از آلفای کرونباخ برای مولفه های شش گانه بین 78/0 تا 85/0 بود که نشان دهنده پایایی مناسب ابزار است. شاخص های نسبت x2 به df (65/1) وGFI=0/92 CFI=0/96 ،NNFI=0/91 ،NFI=0/94 ،RMSEA=0/06 نتایج تحلیل عاملی تاییدی نشان داد که الگوی شش عاملی سازه ارزیابی کیفیت در توسعه سیستم استعدادیابی ورزشی دارای برازش مناسبی بود. در نهایت می توان از پرسشنامه مذکور در بررسی های مربوط به کیفیت نظام ارزیابیسیستم استعدادیابی در فدراسیون ها و رشته های ورزشی استفاده کرد.
    کلیدواژگان: استعدادیابی ورزشی، کیفیت، تحلیل عاملی اکتشافی و تاییدی
  • طاهره قربانی جلودار*، محمدباقر فرقانی اوزرودی صفحات 83-98
    هدف این تحقیق، رابطه خصوصی سازی و بهره وری سالن های ورزشی از دیدگاه مدیران و روسای هیات های ورزشی استان مازندران بود. به این منظور، تعداد 242 نفر از مدیران و روسای هیات های ورزشی استان مازندران، پرسشنامه های موانع خصوصی سازی در ورزش و بهره وری از اماکن ورزشی را بطور داوطلبانه تکمیل کردند. پرسشنامه موانع خصوصی سازی 4 محور (بهبود مدیریت و ارتقاء خدمت رسانی، رضایت مشتری، رضایت سرمایه گذاران (سود آوری) و تسهیلات مالی دولت به بخش خصوصی) (89/0=α) و پرسشنامه بهره وری از اماکن ورزشی 4 محور (کارایی، اثربخشی، کیفیت خدمات و رضایت مشتریان سالن های ورزشی) (88/0=α) را مورد ارزیابی قرار می دهند. داده های گردآوری شده با استفاده از آزمون پیرسون در سطح 05/0≥α با بکارگیری نرم افزار آماری 19SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج تحقیق نشان داد تمامی خرده مقیاس های بهره وری با خصوصی سازی رابطه معنی دار داشته (05/0≥p) و تنهابین خصوصی سازی و تسهیلات مالی دولت به بخش خصوصی در ورزش رابطه معنی داری وجود ندارد (124/0=p). یافته های کلی تحقیق نشان داد که بین خصوصی سازی و بهره وری از دیدگاه مدیران و روسای هیات های ورزشی مازندران در استفاده از سالن های ورزشی رابطه معنی داری وجود دارد.
    کلیدواژگان: خصوصی سازی، بهره وری، مدیران، روسای هیات ورزشی
  • رامین ایرجی نقندر*، حسین پورسلطانی زرندی صفحات 99-114
    هدف از این پژوهش، تعیین روایی و پایایی پرسش نامه رضایتمندی نیازهای اساسی می باشد. جامعه آماری آن را جانبازان و معلولان ورزشکار استان خراسان رضوی (700=N) تشکیل دادند که از میان آن ها 181 نفر به شکل تصادفی به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. یافته ها نشان دهنده پایایی مطلوب برای پرسش نامه رضایتمندی نیازهای اساسی می باشد. در خصوص روایی سازه و بر اساس میزان روابط و سطح معناداری، تمامی عامل ها رابطه معناداری با مفهوم رضایت مندی نیازهای اساسی دارند. شاخص های برازندگی هم برازش مدل را تایید می کنند. همچنین، نتایج در خصوص روابط عامل ها با مفهوم رضایت مندی نیازهای اساسی نشان می دهد که تمامی عامل ها توانسته اند پیشگوی خوبی برای مفهوم رضایت مندی نیازهای اساسی باشند. در نتیجه، روایی درونی و بیرونی مدل «رضایت مندی نیازهای اساسی» مورد تایید قرار می گیرد.
    کلیدواژگان: رضایتمندی نیازهای اساسی، جانبازان، معلولان
  • عباس نظریان مادوانی*، مریم مختاری دینانی صفحات 115-128
    هدف از این پژوهش، بررسی ارتباط بین عدالت سازمانی ادراک شده، پایبندی به قراردادهای روان شناختی و رفتارهای شهروندی سازمانی معلمان تربیت بدنی شهرستان های استان تهران می باشد. جامعه آماری پژوهش شامل کلیه معلمان تربیت بدنی شهرستان های استان تهران در سال تحصیلی 9291 (بالغ بر 1528 نفر) و نمونه آماری آن نیز 314 نفر انتخاب شد. نتایج نشان داد بین عدالت سازمانی ادراک شده در هر 3 بعد توزیعی، رویه ای و تعاملی و نیز بین پایبندی به قراردادهای روان شناختی در هر 2 بعد تبادلی و رابطه ای با رفتارهای شهروندی سازمانی معطوف به همکاران و سازمان رابطه معناداری وجود دارد. همچنین، از بین ابعاد عدالت سازمانی، عدالت توزیعی و تعاملی به طور معناداری قابلیت پیش بینی برای پایبندی به قراردادهای روان شناختی داشتند. علاوه براین، پایبندی به قراردادهای روان شناختی تبادلی، عدالت توزیعی و عدالت تعاملی 86/49% از واریانس رفتار شهروندی سازمانی را تبیین می کند. پیشنهاد می شود عدالت سازمانی و پایبندی به قراردادهای روان شناختی به عنوان پیش بین های مهم رفتارهای شهروندی سازمانی معلمان تربیت بدنی شهرستان های استان تهران مدنظر مسئولان این سازمان قرار گیرد.
    کلیدواژگان: عدالت سازمانی، قراردادهای روان شناختی، رفتارهای شهروندی سازمانی، معلمان تربیت بدنی
  • بهزاد احدی*، میرحسن سیدعامری صفحات 129-146
    هدف از پژوهش حاضر، شناسایی معیارهای حرفه ای معلمان تربیت بدنی شهر ارومیه است. روش اجرای آن نیز ترکیبی (کمی و کیفی) و 3 مرحله ای (کتابخانه ای، دلفی و پیمایشی) می باشد. جامعه آماری این پژوهش را در مرحله دلفی، اساتید رشته تربیت بدنی دانشگاه ارومیه، دانشگاه فرهنگیان ارومیه و معاونین و کارشناسان تربیت بدنی ادارات آموزش و پرورش شهر ارومیه تشکیل دادند. در مرحله پیمایشی نیز جامعه آماری شامل 311 نفر از معلمان تربیت بدنی زن و مرد شاغل در مدارس شهر ارومیه بود که از این تعداد، 285 نفر به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. نتایج حاصل از تحلیل عاملی تاییدی نشان دهنده برازش مناسب انتخاب معیارهای حرفه ای معلمان تربیت بدنی در 8 مولفه مدیریت، رهبری، محیط یادگیری و جو کلاس، نظارت، ارزشیابی و بازخورد، برنامه ریزی، مسئولیت های قانونی، اخلاقی و حرفه ای معلم، تدریس (آموزش) و توسعه حرفه ای معلم می باشد.
    کلیدواژگان: معیارهای حرفه ای، روش دلفی، معلمان تربیت بدنی
  • رضا نظری*، محمود گودرزی، حبیب هنری صفحات 147-161
    هدف از این پژوهش، بررسی ارتباط بین مولفه های جو سازمانی و کیفیت زندگی کاری در ادارات ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی است. پژوهش حاضر از نوع توصیفی همبستگی بوده و به صورت میدانی انجام گرفته است. جامعه ی آماری شامل مدیران و کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی می باشد و حجم نمونه آماری 112 نفر از این جامعه است. از پرسش نامه جو سازمانی لایل سوسمان و سام دیپ و پرسش نامه کیفیت زندگی کاری والتون استفاده گردید. از روش های آماری ضریب همبستگی اسپیرمن، آزمون کروسکال والیس ویومان ویتنی استفاده گردید. نتایج پژوهش نشان داد که رابطه ای مثبت ومعنی دار بین جوسازمانی و میزان کیفیت زندگی کاری کارکنان وجود دارد. بین هر کدام ازابعاد جو سازمانی و میزان کیفیت زندگی کاری کارکنان رابطه ای مثبت و معنی دار وجود دارد. همچنین تفاوت معنی دار بین جو سازمانی برحسب ویژگی های جمعیت شناختی در (سن، وضعیت تاهل، رشته تحصیلی، نوع استخدام و میزان سابقه خدمت) وجود دارد، اما در (جنسیت و مدرک تحصیلی) تفاوت معنی دار وجود ندارد. و تفاوت معنی داری بین میزان کیفیت زندگی کاری در (سن و رشته تحصیلی) وجود دارد، اما در(جنسیت، وضعیت تاهل، مدرک تحصیلی، نوع استخدام و میزان سابقه خدمت) تفاوت وجود ندارد.
    کلیدواژگان: جو سازمانی، کیفیت زندگی کاری، ادارات تربیت بدنی
  • معصومه حسینی*، ابوالفضل فراهانی، غلامرضا شعبانی بهار صفحات 163-177
    دانشگاه پیام نور به دلیل وسعت و پراکندگی جغرافیایی و جذب دانشجو در هر گروه سنی، جزء پرطرفدارترین مراکز آموزش عالی موجود در ایران است از اینرو به دنبال کسب رضایت ذی نفعان و دستیابی به بالاترین درجه کیفیت در ارائه خدمات آموزشی و تخصصی می باشد. به همین دلیل این تحقیق با هدف ارزیابی عملکرد گروه تربیت بدنی دانشگاه پیام نور از نظر استانداردها، کیفیت آموزشی، پژوهشی و ارائه خدمات تخصصی به دنبال شناسائی نقاط قوت و ضعف و مواردی است که نیاز به اصلاح، بازنگری و روزآمدسازی دارد. جامعه آماری این تحقیق دانشجویان ترم چهار به بالا در مقطع کارشناسی (5000 نفر)، دانش آموختگان چهار سال گذشته (972 نفر)و اعضاء هیات علمی گروه تربیت بدنی (66 نفر) در دانشگاه ها و مراکز مجری رشته تربیت بدنی در سراسر کشور می باشد که براساس فرمول کرج سی و مورگان 357 دانشجوی ترم چهار به بالا و 275 دانش آموخته به عنوان نمونه آماری تحقیق حاضر به صورت تصادفی انتخاب شدند اما در شاخه اعضای هیات علمی به دلیل حجم کم جامعه، حجم نمونه و جامعه یکسان فرض شده است (66 نفر). برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه پاسخ- بسته مصوب سازمان سنجش آموزش کشور استفاده شد. پایائی پرسشنامه ها با استفاده از آلفای کرونباخ در زیر گروه اعضا هیات علمی 90/0 دانشجویان 85/0 و دانش آموختگان 82/0 به دست آمد. اعتبار صوری پرسش نامه ها نیز به تایید اساتید و متخصصان تربیت بدنی رسید. داده های موردنیاز در خصوص هشت عامل در قالب سه پرسشنامه از دانشجویان- دانش آموختگان و اعضاء هیات علمی گردآوری شدو پس از تجزیه و تحلیل داده ها براساس نرم افزار SPSS و سنجش دیدگاه پاسخ دهندگان با استفاده از مقیاس 5 درجه ای لیکرت نتایج و یافته های تحقیق به شرح زیر حاصل شد. گروه تربیت بدنی در عامل های دانشجویان- دانش آموختگان- برنامه های درسی و دوره های آموزشی مورد اجرا - دروس و کلاس های عملی-فرآیند یاددهی و یادگیری- و اعضاء هیات علمی در وضعیت نسبتا مطلوب قرار دارد در عامل اهداف، سازماندهی و مدیریت گروه در وضعیت مطلوب و در عامل امکانات و تسهیلات آموزشی و پژوهشی در وضعیت نامطلوب می باشد از جمع بندی عوامل بالا نتیجه می شود که کل گروه تربیت بدنی در ارزیابی درونی انجام شده از نظر کیفیت در وضعیت نسبتا مطلوب می باشد.
    کلیدواژگان: ارزیابی درونی، دانشگاه پیام نور، گروه تربیت بدنی، کیفیت، دانش آموخته
|
  • Saeed Hatami*, Iraj Eivazi, Saeed Sadeghi Boroujerdi Pages 1-14
    The Purpose of this study is investigation of the relationship between coaching leadership styles and team cohesion and achievement motivation in selected athletes in Iran's premier league teams. The study method is descriptive and is of correlative type. Survey community consists of 414 athletes participating in premier league teams in the season of 2012-2013. Study results showed that there is meaningful relationship between coaching leadership style, team cohesion, coaching leadership style and achievement motivation. So considering the findings of the study, it’s found that the use of different styles of coaching and different behavior styles will change team cohesion and achievement motivation that could affect coaching task and athlete and this case clarifies the importance of the relationship between the coach and the athlete.
    Keywords: Coach leadership style, team cohesion, achievement motivation, athlete
  • Mohammad Ali Sahebkaran*, Rahim Ramezani Nezjad Pages 15-32
    The purpose of this study was performance evaluation’s indicators of the head coaches in professional volleyball premier League of Iran from the coaches and athletes point of views. The statistical population of this study included all the head coaches and coaches (24 persons), and (144 persons) employed in volleyball premier league of iran (2012-2013). The statistical sample contained number to statistical population and finally 138 individuals (82 percent) paticipated in the present study. A researcher made questionnaire was used which included 42 performance evaluation indicators of the volleyball head- coaches gathered by a semi-directed interview and was used in a five valued likert measure. The apparent and content validity of this questionnaire was also confirmed by 18 experienced expert and coaches of volleyball. The reliability was also computed through alpha kronbakh method (α= 0.93). In order to analyze the data, the discovery factor analysis metod with the inclined rotation (direct oblimined rotation) was used. According to the factor analysis results, eleven indicators were eliminated; and 31 remain in indicators, were categorized with the special value of bigger than one in to the following factors; team management, professional relationship, social-relationship skill, psychological skill, experience and athletic background factor and technical skills. From the responders point of views, the following factors in order were considered as the most important dimension in coaches performance evaluation indicators; social-relationship skill, team management, psychological skill, professional relationship and experience and athletic background. The indicator of team discipline during practices and games was in the first priority and the indicator of relationship with media was in the last priority. In general the club managers and specialists could use basis and important indicators and factors in order to evaluation the head coaches. However, considering the high priority of the social-relationship skill and team management factors, evaluation these skills is very necessary for the head-coaches that gained the technical qualifications.
    Keywords: Performance evaluation, volleyball head, coaches, social, relationship skills, Team management, Psychological, technical skills
  • Jamaleddin Beirami Eigder*, Behnam Mahmoudi, Hadi Taghizadeh Pages 33-46
    The purpose of this study the role of perceived service quality factors in the development of football in the capital derby spectators Citizenship Behavior. All statistical community spectators watching football for over 18 years, the two teams were Persepolis and Esteghlal Azadi Stadium in September 91. Since the volume of the statistical population of more than 75,000 people, according to Morgan statistical sample, 384 subjects were selected to collect data from a stratified random sampling method was used.
    The data was collect, from Two questionnaires, Ko (2006) service quality questionnaire, and Groth (2005) citizenship behavior questionnaire that their validities was approved from 8 sport management Experts. Their reliabilities were test by using Cronbach’s alpha coefficient and they were respectively 0.84 and 0.79 for service quality and citizenship behavior questionnaires. The results showed that there was a significant positive relationship between the service quality of dimensions and citizenship behavior (p
    Keywords: service quality, citizenship behavior, structural equation modeling, derby
  • Bahman Asgari*, Hashem Kuzechian, Ali Ziaei Pages 47-60
    The purpose of this study was identifying and prioritizing of barriers of achievement medal in wrestling in Iran unsuccessful provinces based on perspective of experts of this field. 110 people such as managers of wrestling federation and provincial delegations (25 persons), academic experts (15 persons), Coaches of grade І (30 persons) and elite wrestlers in national level (40 persons) were selected as sample. Results showed that cultural, geographic, and of media barriers, financial issues, management and planning, infrastructure, facilities, holding competitions and camps, training and technology issues, human resources and discovery and development of talent, respectively were most important barriers of achievement medal in wrestling in Iran unsuccessful provinces. With regarding to importance of these factors in wrestling development, it is recommended to the country sport responsibilities through providing appropriate programs and with resolving existing problems try to provide conditions for wrestlers of these provinces to get medals in important Olympic Games.
    Keywords: barriers of wrestling development, management of wrestling sport, Olympic Games
  • Farhad Nazari*, Bahram Yousefi, Hossein Eydi Pages 61-81
    Talent identification process was one of the most important issues in contemporary sports. The purpose of this research was to assess Confirmatory Factor Analysis (CFA) of Quality Assessment of Sports Talent Development System Questionnaire (QASTDSQ). The research method was descriptive - survey and performed in practical way. Participants included all coaches, athletes, experts of sporting federations and commissions and physical education experts that 460 person finally completed questionnaire. After content validity, used Exploratory Factor Analysis (EFA) and CFA and Cronbakh alpha for reliability and validity of questionnaire. Result of CFA showed that six factor of questionnaire was a good factorial structure and reliability of questionnaire with Cronbakh alpha for six factors showed the range between 0.78 – 0.85. X2/df=1.65, RMSEA=0.06 indexes and NFI=0.94, NNFI=0.91, CFI=0.96, GFI=0.92, six factor structure of QASTDSQ has good fit. Ultimately, the questionnaire Can be used in the studies the quality of talent evaluation system in federations and sports.
    Keywords: Sports Talent, Quality, Exploratory, Confirmatory Factor Analysis
  • Tahere Ghorbani Jelodar*, Mohammad Bagher Forghani Ozroudi Pages 83-98
    The purpose of this study was to Relationship between privatization and productivity gymnasium view directors and heads of delegations in Mazandaran province. To this end, 242 managers and heads of delegations, privatization barriers questionnaire voluntarily completed the exercise and enjoyment of the sport. 5-axis scale privatization barriers (to improve management and enhance service, employee satisfaction and teacher satisfaction, customer satisfaction, investment (profitability) and financial liabilities to the private sector) and scale efficiency of 4-Axis Sport (efficiency, effectiveness quality, service and customer satisfaction gyms) are evaluated. Data were examined using Pearson on (α≤0.05) analyzed using SPSS statistical software was used. The results showed that all subscales were significantly associated with privatization (p≤0.05), and the privatization of government fiscal incentives to the private sector in sport, there is a significant relationship (p=0.124). The overall findings of the study showed that between privatization and efficiency of the board of directors and heads of sports delegations Mazandaran in the gymnasium, there is a significant relationship.
    Keywords: privatization, productivity, managers, chiefs of staff sport
  • Ramin Iraji Noghondar*, Hossein Poursoltani Zarandi Pages 99-114
    The aim of this study is to determine the validity and reliability of basic needs satisfaction in sport scale. The statistical population of this study was the veterans and the disables athlete of Khorasan-e Razavi province (N=700) among which 181 were selected randomly as the sample. Analytical results showed reliability for basic needs satisfaction questionnaire. All factors had a significant relationship with concept basic needs satisfaction in reliability of Structure, the amount of relationship and T-value. Suitability indexes also confirmed the goodness of models. Also, the results about the relations of factors with the meaning of Basic Needs Satisfaction showed that all factors could be a good predictor for the concept of Basic Needs Satisfaction, finally internal and external validity of Basic Needs Satisfaction model was accepted.
    Keywords: basic needs satisfaction, veterans, disables
  • Abbas Nazarian Madavani*, Maryam Mokhtari Dinani Pages 115-128
    The purpose of the study was studying the relationship between percepted organizational justice, Psychological Contract Breach and organizational citizenship behavior of physical education teacher Tehran provienc sities. Research method was descriptive- correlation.
    The statistical population was all of physical education in Tehran province cities (include 1582 peoples). The sample of statistical according to Kerjesi & Morgan sampling table was 314 peoples. The data analysis was accomplished descriptive and infrentional statistic. The instrument was organizational justice (Neihoff & Moorman, 1993), organizational citizenship behaviors (Lee & Allen, 2002) and Psychological contracts breach (Rousseau, 1995), questionnaires. The results were showed the relationship between organizational justice and Psychological contracts breach with organizational citizenship behaviors. Also, organizational justice prospects Psychological contracts breach. The results of regression analysis showed Psychological contracts breach, organizational justice inconsistent 49.86 percent of variation of organizational citizenship behaviors.
    Keywords: organizational justice, psychological contract breach, organizational citizenship behavior, physical education teacher
  • Behzad Ahadi*, Mirhassan Seyyed Ameri Pages 129-146
    The aim of this study is to determine professional standards of urmia's physical education teachers. The applied method for this research is combinational (quantitative and qualitative) and in three levels (library, Delphi and survey). Research population in delphi stage were physical education professors of Urmia University, Farhangian University (Urmia branch) and physical education deputies and experts of Urmia education administrations. In survey level Research population included (311) male and female physical education teachers of Urmia schools. Of this number, 285 were selected as the statistical sample. Results of Confirmatory Factor Analysis (CFA) showed the good fit for professional standards for physical education teachers in 8 component: management; leadership; learning environment and class atmosphere; supervision, appraisal and feedback; programming; teacher statutory, moral and professional responsibilities; teaching; teacher professional development.
    Keywords: Delphi method, professional standards, physical education teachers
  • Reza Nazari*, Mahmoud Goudarzi, Habib Honari Pages 147-161
    The purpose of this study is to examine the relationship between components of organizational climate and quality of work life in Physical Education of East Azarbaijan Province. The present research is descriptive-correlation one and is performed in a field research method. The statistical population includes managers and staffs at Physical Education agencies and 112 members of this population are selected as sample for this research. The research methods of this study was descriptive, survey and correlation. Organizational climate and quality of work life standard questionnaires were used to test hypotheses. The relationship between organizational climate dimensions (goals, roles, rewards, methods, relations) hypotheses showed following results. Significant relationship between organizational climate dimensions( goals, roles, rewards, methods, relations) and quality of work life were observed.In addition, the relationship of som individual characteristics with organizational climate and quality of work life were studied.The relationship of some between individual characteristics with organizational climate and quality of work life were significant. Overall, findings of this research reveald that there was a relationship between organizational climate and quality of work life of personnels of physical education agencies.
    Keywords: Organizational climate, quality of work life, Physical Education agencies
  • Masoumeh Hosseini*, Abolfazl Farahani, Gholamreza Shabani Bahar Pages 163-177
    So the goal of this study is to evaluate the performance of physical education faculties of PayamNoor University based on standards, education and research quality and professional servicing and it wants to specify the strength and weakness and also shows the points that are needed to be corrected, revised or updated. Date set of this study is students of 4th semester and higher(5000), graduated students of 4 years old (972) and faculties of department of physical education of all the universities that run physical education(66) across the country, that are randomly chosen by using Craig C. Morgan Formula, are 357 students, 275 graduated student and 66 faculties. For gathering the data, the standard questionnaires of the organization of Evaluation of Education National Organization for Educational Testing has been used. Reliability of questionnaires of examined by Cronbach’s Alpha are obtained as -0/90 for faculties sub-group 0/85 for students and 0/82 for graduated students. Validity of questionnaires are proved by physical education experts. Required data for 8 criteria are gathered based on 3 formats of questionnaires from students, graduated students and faculties, The department of physical education is fairly good at criteria of students-graduated students- curriculum and educational courses in progress-lessons and practical classes- the process of teaching and learning- and faculties and it is good at criteria of goals, organizing and managing the department and it’s not bad at educational and research facilities. So the result is the department of physical education is totally fairly good in quality in domestic evaluation.
    Keywords: domestic evaluation, PayamNoor University, department of physical education, quality, graduated student