فهرست مطالب

بسپارش - سال ششم شماره 1 (پیاپی 18، بهار 1395)

فصلنامه بسپارش
سال ششم شماره 1 (پیاپی 18، بهار 1395)

  • تاریخ انتشار: 1395/04/16
  • تعداد عناوین: 15
|
  • مقالات علمی
  • میثم مهدی نیا *، محراب مدهوشی صفحات 3-17
    طی دو دهه اخیر، با توجه به اهمیت مسائل زیست محیطی، استفاده از الیاف لیگنوسلولوزی به عنوان عامل تقویت کننده برای کامپوزیت های گرمانرم در کاربردهایی همچون صنعت اتومبیل، بسته بندی و مواد ساختمانی رشد قابل توجهی داشته است. الیاف لیگنوسلولوزی ترکیبی از ویژگی های مطلوبی همچون چگالی کم، مقاومت ویژه و مدول زیاد، تجدیدپذیری، زیست تخریب پذیری، دسترس پذیری گسترده و قیمت کم را ارائه می دهند که در بسیاری از کاربردها می توانند جایگزین مناسبی برای الیاف مصنوعی معمولی با مصرف انرژی زیاد، گرانی و آثار منفی زیست محیطی باشند. بنابراین، با توجه به ویژگی های منحصر به فردی که این نانوالیاف سلولوزی دارند، در این پژوهش روش های تولید و ویژگی های این نانوالیاف بررسی می شوند.
    کلیدواژگان: اهمیت مسائل زیست محیطی، الیاف لیگنوسلولزی، نانوزیست الیاف، نانو الیاف سلولزی، الیاف مصنوعی
  • سیدمصطفی حسینی، علی اکبر یوسفی* صفحات 18-32
    پلی (وینیلیدن فلوئورید) به دلیل خواص مکانیکی، پایداری شیمیایی و خاصیت فروالکتریک عالی بسیار مورد توجه پژوهشگران است. این پلیمر ساختار شیمیایی ساده ای دارد و قابلیت داشتن پنج شکل بلوری (δ ،γ ،b ،a و ε) را دارد. در این میان، فاز β به علت ممان دوقطبی زیادی که دارد از فعالیت پیرو و پیزوالکتریک زیادی برخوردار بوده و به همین دلیل بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. تاکنون روش های مختلفی برای افزایش مقدار فاز β در پلی (وینیلیدن فلوئورید) کشف و ارائه شده است که عبارت از کشش مکانیکی، اعمال فشار زیاد، سرد کردن مذاب، استفاده از حلال های قطبی، تزریق مذاب، قطبش تحت کرنش و میدان الکتریکی قوی، استفاده از کوپلیمرها، افزودن نانوذرات و الکتروریسی است. هدف از این مطالعه، جمع آوری و بررسی پژوهش های گسترده انجام شده در زمینه تهیه و مشخصه یابی نانوکامپوزیت های پلیمری پلی(وینیلیدن فلوئورید) با نانولوله های کربن، نانورس ها و سایر نانوذرات است. برای درک اهمیت فناوری نانو و به روزرسانی اطلاعات، سعی شده است تا داده های برخی از مقالات معتبر که در زمینه نانوکامپوزیت های پلی (وینیلیدن فلوئورید)منتشر شده، جمع آوری و بررسی شود. افزون براین، چهارچوب پژوهش های علمی موجود در کار حاضر، بر پیشرفت در زمینه نانوکامپوزیت های پلی(وینیلیدن فلوئورید)، با هدف افزایش مقدار فاز بتا در پلی(وینیلیدن فلوئورید) و افزایش خاصیت پیزوالکتریک آن متمرکز شده است.
    کلیدواژگان: پلی وینیلیدین فلوراید، نانوکامپوزیت، نانولوله های کربن، نانو خاک رس، پیزوالکتریسیته
  • مرضیه جهانگیری*، معصومه باقری صفحات 33-42
    پلیمرهای حافظه شکلی (SMPs) دسته مهمی از مواد هوشمند هستند که با توجه به ویژگی های برجسته ای چون وزن سبک، فشار بازیابی زیاد، هزینه کم و سهولت تولید نسبت به آلیاژهای حافظه شکلی، توجه بسیاری را در سال های اخیر جلب کرده اند. پلیمرهای حافظه شکلی قابلیت تغییر شکل و تثبیت به شکل موقت دارند. آن ها تنها پس از تغییر کوچکی در شرایط محیط، مانند گرما، میدان الکتریکی، میدان مغناطیسی، pH، نور، یون ها، حلال، میدان صوتی، آنزیم، آب و غیره شکل دائمی اصلی خود را بازمی یابند. این قابلیت ناشی از تلفیق ساختار و شکل شناسی پلیمر با فناوری پردازش و برنامه ریزی استفاده شده است که اصطلاحا به اثر حافظه شکلی ساده می شود. پلیمرهایی که اثر حافظه شکلی را نشان می دهند، دسته مهمی از مواد مصرفی در پزشکی، به ویژه برای استقرار در جراحی های کوچک تر هستند. این ویژگی منحصر به فرد موجب شده است تا پلیمرهای حافظه شکلی موادی مناسب و سودمند برای کاربردهای مختلف در فناوری، از جمله ساخت وسایل پزشکی هوشمند باشند. در این مقاله مروری، پیشرفت ها و محدودیت های کلی در طراحی پلیمرهای حافظه شکلی، به ویژه برای کاربرد های پزشکی، بحث و بررسی می شود.
    کلیدواژگان: پلیمرهای حافظه شکلی، پاسخگو به محرک، کاربرد پزشکی، زیست سازگار، زیست تخریب پذیر
  • رحیم ابراهیمی بریسا *، محرم حضرتی، ژینو شیخی، علیرضا شاکری صفحات 43-51
    به دلیل مزایای زیست محیطی و اقتصادی، به تری گلیسیریدها برای تهیه چسب و مواد کامپوزیتی، نسبت به مواد نفتی، توجه بیشتری شده است. در مقاله پیش رو، روش های مختلف تولید رزین از تری گلیسیریدها و اپوکسی دار کردن آن ها مطالعه و بررسی شده است. مناطق فعال موجود در تری گلیسیریدها مانند پیوندهای دوگانه، کربن های آلیلی و گروه استری می توانند پیوند شیمیایی برقرار کنند. تری گلیسیریدها را می توان با واکنش هایی مانند پلیمرشدن رادیکال آزاد، حلقه گشا یا تراکمی و نیز به کمک اصلاح با انیدریدها، پلی ایزوسیانات ها و دی اسیدها به رزین تبدیل کرد. برای اپوکسی دار کردن تری گلیسیریدها نیز می توان از مواد مختلفی از جمله پرکربوکسیلیک اسیدها، پراکسیدهای آلی یا معدنی و هالوهیدرین ها استفاده کرد. اپوکسی دار کردن رزین های تری گلیسیرید باعث شاخه دارشدن پلیمر و ایجاد پیوند عرضی در زمان اتصال می شود. درنتیجه، پیوند ایجاد شده با رزین های تری گلیسیرید مقاوم تر است. نتایج نشان داده است، استفاده از رزین های تری گلیسیرید اپوکسی دار شده نسبت به رزین های معدنی، مانند اوره فرمالدهید، موجب تولید کامپوزیت و دیواره های چوبی مقاوم تر می شود.
    کلیدواژگان: تری گلیسیرید، رزین، اپوکسی دار کردن، کامپوزیت، پیوند عرضی
  • مهدی سلیمانی، مهرزاد مرتضایی* صفحات 52-63
    سامانه های اپوکسی، به علت دارا بودن خواص بسیار مطلوب، از جمله چسبندگی عالی، مقاومت شیمیایی و گرمایی زیاد و خواص فیزیکی-مکانیکی مناسب، کاربردهای فراوانی در صنایع مختلف دارند. به طورکلی، سامانه های اپوکسی به دو دسته دوجزئی و تک جزئی تقسیم می شوند. در این مقاله، انواع سامانه های تک جزئی، عوامل پخت و شتاب دهنده های مناسب آن ها ارائه شده است. در سامانه های نام برده، رزین و عامل پخت از پیش با یکدیگر ترکیب می شوند. همچنین، تا زمانی که شرایط محیطی مناسب فراهم نشود، واکنش پخت درخور توجهی اتفاق نمی افتد. طی سال ها، چند روش جدید توسعه یافته است تا سامانه های تک جزئی با عمر مفید طولانی و خواص عملکردی مناسب ارائه شوند. در میان این روش ها، استفاده از عوامل پخت تاخیری موثرترین و کاربردی ترین روش است. از میان عوامل پخت تاخیری نیز دی سیان دی آمید، افزون بر تامین خواص فیزیکی مکانیکی مطلوب تر، طول عمر طولانی تری نسبت به سایر عوامل پخت تک جزئی ایجاد می کند. واکنش پخت با عوامل پخت تاخیری در دماهای زیاد اتفاق می افتد. ازاین رو، برای دست یابی به سامانه پخت مناسب در دماهای کمتر، یک یا چند شتاب دهنده سازگار با عامل پخت گزینشی لازم است. به طور معمول، برای سامانه های تک جزئی با عامل پخت دی سیان دی آمید، اوره های استخلاف شده مناسب ترین شتاب دهنده اند. از میان اوره های استخلاف شده نیز 4،4-متیلن بیس(فنیل دی متیل اوره A) نوع ایزومری، با نام تجاری Omicure U-52 بهترین عملکرد را داراست، زیرا مجموعه ای از خواص بهینه را ایجاد می کند.
    کلیدواژگان: اپوکسی، عامل پخت تک جزئی، شتاب دهنده، دمای زیاد، دی سیان دی آمی
  • امین عبدالهی *، مرتضی سلطان دهقان، بهاره رضوی صفحات 64-75
    در این مطالعه، فرمول بندی و ایمنی اسفنج های چسبان و سلاح مناسب آن، به عنوان سلاحی غیرکشنده بررسی می شود. این اسفنج ها دسته ای از ترکیبات پلیمری هستند که خواصی مانند چگالی کم، چسبندگی زیاد و استحکام پارگی مناسب دارند. این مواد نوعی از چسب های حساس به فشارند که با عامل پف دهنده مخلوط می شوند. فرمول بندی اسفنج های چسبان با آمیزه سازی الاستومرهای گرمانرم، رزین چسبنده، ماده سطح فعال و عامل پف دهنده تهیه می شود. این فرمول بندی در مخازن زیر فشار نگه داری می شود. در زمان لازم، اسفنج در فشار جو آزاد می شود. از سوی دیگر، افزایش مقدار رزین چسبنده و نرم کننده، خواص چسبندگی اسفنج چسبان را تقویت می کند. سلاح لازم برای پخش این اسفنج، باید دارای مخزن زیر فشار برای ذخیره سازی اسفنج باشد. از پارامترهای بسیار مهم سلاح مناسب اسفنج چسبان، می توان وزن سلاح و قدرت پرتاب آن و ظرفیت ذخیره سازی اسفنج را نام برد. تماس پوست بدن انسان با اسفنج چسبان به سوزش و التهاب موضعی در پوست منجر می شود. اما تماس مداوم آن با پوست می تواند موجب بروز علائم سرطان شود. این خطرها ناشی از وجود ترکیبات نفتی و هیدروکربن های سنگین در فرمول بندی اسفنج چسبان است. این ماده کاربردهای گسترده ای در استتار در مناطق جنگی، کاهش میدان دید ابزارهای نظامی، مانند تانک و مقابله با شورش در زندان ها و خیابان ها دارد.
    کلیدواژگان: اسفنج چسبان، سلاح غیرکشنده، چسب حساس به فشار، الاستومر گرمانرم، رزین چسبنده
  • حسین سلیمانی*، حسین میقانی، سید محمد تاش شمس آبادی صفحات 76-85
    امروزه پیشرفت فناوری پلیمرهای معدنی موجب استفاده گسترده از آن ها در صنایع الکترونیک، پزشکی، هوافضا، نظامی و سایر کاربردها شده است. بنابراین، پژوهشگران در مراکز پژوهشی و بخش های تحقیق و توسعه صنایع مختلف، پژوهش های بسیاری را در زمینه سنتز پلیمرهای معدنی جدید با ویژگی های خاص فیزیکی، شیمیایی و الکترونیکی انجام داده اند. پلی فسفازین ها از بزرگ ترین و متنوع ترین گروه های خانواده پلیمرهای معدنی هستند. تاکنون دست کم 700 نوع مختلف از آن ها ساخته شده است. این مواد با داشتن خواص منحصر به فرد از جمله خوداطفایی، آبگریزی و زیست سازگاری توجه بسیاری از پژوهشگران علوم پلیمری را به خود جلب کرده اند. دلیل اصلی بروز ویژگی های منحصر به فرد در پلی فسفازین به زنجیر اصلی آن برمی گردد. این زنجیر دارای دو گروه جانبی به ازای هر واحد تکراری است. این گروه ها می توانند به سادگی با گستره وسیعی از ترکیبات آلی مختلف جابه جا شوند و خواص متفاوتی را نشان دهند. در این مقاله ساختار، روش های سنتز و کاربرد پلی فسفازین ها بررسی می شود.
    کلیدواژگان: پلیمرهای معدنی، پلی فسفازین، خوداطفائی، زیست سازگاری، آب گریزی
  • سماحه سادات سجادی* صفحات 86-93
    به تازگی، به پلیمرهای نانوساختار توجه بسیاری شده است. از این نانوساختارها، پلیمرزوم ها یا وزیکول های پلیمری را می توان نام برد. این ترکیبات به علت ویژگی های منحصر به فرد خود، مانند پایداری مکانیکی، خواص کشسانی و نفوذپذیری تنظیم شدنی، کاربردهای بالقوه در طراحی سامانه های دارورسانی، نانوراکتورها و کاتالیزورهای هوشمند دارند. در این مقاله سعی شده است، افزون بر معرفی وزیکول های پلیمری، با بیان نمونه هایی از کاربردهای متنوع آن ها، زمینه آشنایی بیشتر با این ترکیبات فراهم آید.
    کلیدواژگان: پلیمرزوم، ویزیکول پلیمری، مواد هوشمند، پلیمر خود ترمیم شونده، دارورسانی
  • آتشه سلیمانی گرگانی*، فرهود نجفی، سمانه جعفری فرد صفحات 94-105
    قطعات فوتوالکترونیک از جمله قطعات بسیار پرکاربرد در صنایع الکترونیک به شمار می روند. در تولید این قطعات از مواد آلی و معدنی متفاوت استفاده می شود که بیشتر این مواد حساسیت زیادی نسبت به عوامل محیطی، مانند رطوبت و اکسیژن نشان می دهند. به همین دلیل، برای افزایش طول عمر این قطعات، ایجاد لایه محافظ روی آن ها اهمیت ویژه ای دارد. این لایه باید خواص سدگری مناسبی در برابر بخار آب و اکسیژن داشته باشد. همچنین، مقاومت مکانیکی مناسبی را برای قطعه فوتوالکترونیک فراهم آورد. این قطعات نور را ساطع یا جذب می کنند. بنابراین، لایه محافظ باید در برابر محدوده طول موج مرئی شفاف باشد تا در روند نورگسیلی این قطعات اخلالی ایجاد نشود. با توجه به ویژگی های بیان شده، ساختارهای پلیمری مناسب ترین گزینه برای این کاربرد به شمار می روند. در این مقاله، انواع ساختارهای پلیمری استفاده شده برای کپسولی کردن قطعات فوتوالکترونیک و ویژگی های آن ها بررسی شده است.
    کلیدواژگان: دیود نورگسیل آلی، سلول خورشیدی، کپسولی کردن، خواص سدگری، هیبرید آلی، معدنی
  • اخبار علمی
  • مجید غیاث صفحات 110-113
  • پایان نامه
    صفحات 114-115
  • معرفی کتاب
    صفحات 116-117
  • همایش ها
    صفحه 118
  • معرفی وبگاه
    صفحه 119
|
  • Meysam Mehdinia*, Mehrab Madhoushi Pages 3-17
    In the last two decades, the application of lignocellulosic fibers, as reinforcing agents of thermoplastic composites, in automobile, packaging and building industries have significantly grown due to recent environmental issues. Lignocellulosic fibers with desirable properties such as low density, specific strength, high modulus, renewability, biodegradability, high availability and low cost are appropriate alternatives to synthetic fibers. Therefore, due to these unique characteristics, in this study, we have investigated the properties and fabrication methods of nanocellulose fibers.
    Keywords: Environmental issues importance, lignocellulosic fibers, Nano bio, fiber, Cellulose nanofibers, Synthetic fibers
  • Seyed Mostafa Hoseini, Ali Akbar Yousefi* Pages 18-32
    Poly(vinylidene fluoride) (PVDF) has received great popularity because of their excellent mechanical properties, chemical stability and ferroelectricity. It has a simple chemical structure and is crystallized in five different phases including α, β, γ, δ and ε. Since β-phase has a greater dipole moment, its pyro and piezoelectric activity is very high. To date, various techniques including mechanical stretching, applying high pressure, cooling, use of polar solvents, injection molding, polarization under high strain and electrical field, its copolymers derivatives, addition of nano fillers and electrospinning have been discovered and provided in order to increase the β-phase proportion in poly(vinylidene fluoride). The purpose of this review article is to collect and study numerous research reports performed to prepare and characterize of PVDF/multi-walled carbon nanotubes, PVDF/nanoclay and PVDF/other nanofiller polymeric nanocomposites. For updating and helping the readers in order to understand the importance of nanotechnology, it has been tried to study and gather data from authentic journals in the field of PVDF nanocomposites. Moreover, the focus of the present review article is how it is possible to increase the amount of β-phase of PVDF and consequently its piezoelectric property.
    Keywords: polyvinylidene fluoride, nanocomposite, carbon nano tubes, nanoclay, piezoelectrcity
  • Marzieh Jahangiri*, Masoumeh Bagheri Pages 33-42
    Shape-memory polymers ()SMPs) are an important class of intelligent materials which have attracted much attention in recent years, due to their prominent characteristics such as light weight, high recovery strain, low cost and ease of fabrication compared to shape-memory alloys. Shape-memory polymers can be deformed and fixed into a temporary shape, and recover their original permanent shape only upon asmall variation in environmental conditions such as heat, electric field, magnetic field, pH, light, ions, solvent, sonic field, enzyme, water and etc. This capability results from a combination of the polymer structure and the polymer morphology together with the applied processing and programming technology which is simply termed asshape-memory effect ()SME). Polymers that exhibit SME are an important class of materials in medicine, especially for minimally invasive surgery deployment of devices. These unique properties make SMPs suitable and useful materials for various technological applications, including the manufacturing of smart biomedical devices. In this review, recent developments and common limitations in the design of SMPs especially for biomedical applications are discussed.
    Keywords: shape memory polymers, Stimuli, responsive, Biomedical application, Biocompatible, Biodegradable
  • Rahim Ebrahimi Berisa*, Moharram Hazrati, Alireza Shakeri Pages 43-51
    The use of triglycerides to produce adhesive and composite materials is taken into consideration, instead of fossil-based feedstock due to their economic and environmental benefits. Several methods have been studied and Investigated for production of resins from triglycerides and epoxidation of modified resins. The reactive sites on the triglyceride structure such as double bonds, allylic carbons, ester groups and etc. are able to enter into chemical reactions. Triglycerides can be converted into resins by reactions such as, free radical polymerization, ring opening polymerization, poly-condensation and modification by anhydrides, polyisocyanates and diacids. Also, various materials such as percarboxylic acid, organic or inorganic peroxides and halohydrins can be used for epoxidation of triglycerides. Epoxidation of triglycerides resins lead to branching and cross-linking of chains. Consequently, the bond sresulting from epoxidized triglyceride resins are more resistant. The results showed that epoxidized triglyceride resins can be used to produce more resistant composite and wood panels compared to those produced from inorganic resins such as urea formaldehyde.
    Keywords: triglycerides, resin, epoxidation, composite, cross, linking
  • Mahdi Soleimani, Mehrzad Mortazaei* Pages 52-63
    Epoxy systems have many industrial applications because of their excellent adhesion, high chemical and thermal resistance, interesting mechanical and physical properties and so on. Generally, epoxy systems are categorized as two-component and one-component systems. In this report, different kinds of one-component systems, hardeners and accelerators are studied. In single-component epoxy systems, the resin and curing agent have already been mixed together and are supplied as a single product. There is no significant reaction between the resin and curing agent, unless environmental conditions are favorable to trigger a reaction. Several new methods have been developed over the years to provide single-component systems with a long shelf life and good performance characteristics. Among these methods, the most effective and widely used method is the use of latent curing agents especially, dicyandiamide, which providesnot only high mechanical properties, but also a shelf life longer than any othersingle-component curing agents. Curing reaction takes place at high temperatures, when latent curing agents are used. Hence, to achieve a desired curing system which can be activatedat lower temperature, one or more compatible accelerators are required with achosen curing system. The selection of an accelerator depends on the desired final properties. Typically, for a single-component system with the dicyandiamide curing agent, substituted ureas are the most appropriate accelerators. Among substituted urea, 4,4-methylenebis()phenyldimethyl urea A) ()grade isomer) with commercial name of Omicure U-25 has the best performance, since it provides a set of optimized properties.
    Keywords: epoxy, one component curing agent, accelerator, elevated temperature, dicyandiamide
  • Amin Abdollahi *, Morteza Soltan, Dehghan, Bahareh Razavi Pages 64-75
    The formulation, gun and safety of the sticky foams as a non-lethal weapon are studied. Sticky foams are one of the polymeric materials which have specific properties such as low density, high adhesion and suitable tensile strength. Sticky foams are a type of pressure-sensitive adhesive ()PSA) which are mixed with a foaming agent. Sticky foams are prepared by blending different compounds such as thermoplastic elastomers, tacky resin, surfactant and foaming agent. The foams are stored in tanks under pressure and released to atmospheric pressure at a desirable time. In addition, increase in the amount of the tacky resin and softener will lead to enhancement in the adhesion properties. The weapon needs a pressure vessel for storing the sticky foam formulation in order to release the sticky foam. Weight, throwing power and sticky-foam storage capacity are important parameters associated with asticky foam gun. Contacting the skin surface of the bodywith a sticky foam leads to irritation and local inflammation. Long-term continual exposure may lead to cancer due tooil derivatives and heavy hydrocarbons present in the sticky foam formulation. Sticky foams have various applications in obscuring the military sites, weakening the visibility of the military tools such as tanks and combatting insurgency in prisons and street demonstrations.
    Keywords: Sticky foam, Non, lethal weapon, Pressure sensitive adhesive, Thermoplastic elastomer, Tacky resin
  • Hossein Soleimani *, Hossein Mighani, Seyed Mohammad Tash Shamsabadi Pages 76-85
    To date, by development of inorganic polymer technology and the use of these materials in electronics industry, medical, aerospace, military and other fields, the researchers have shown a growing interest in the synthesis of novel inorganic polymers having specific physical, chemical and electrical properties in their laboratories and industry research and development centers. Polyphosphazenes are one of the most wide-ranging groups of inorganic polymer families, until nowat least seven hundred variations of these polymers have been synthesized. These polymers with unique properties such as self-extinguishing, hydrophobicity, and biocompatibility have attracted the attention of many researchers in polymer science. All these unique properties are related to the main chain of polyphosphazene which has two side groups in each repeating unit; that they can be altered with a wide range of diverse organic compounds simply to indicate various properties. This study aims to contribute to this growing area of research by outlining the structure, synthesis methods and applications of polyphosphazenes.
    Keywords: Inorganic polymers, Polyphosphazene, self, extinguishing, biocompatibility, hydrophobicity
  • Samahe Sadjadi* Pages 86-93
    Recently, nanostructured polymers have attracted much attention. One category of these nanostructured polymers is polymersomes, also termed as polymer vesicles. Due to their unique properties such as mechanical stability, tunable permeability and elastic properties, polymersomes have potential applications in designing and synthesis of drug delivery systems, nanoreactors, smart catalysts, and etc. In this article, polymersomes and their essential aspects have been introduced and their broad applications have been addressed.
    Keywords: Polymersomes, Polymer vesicle, Smart materials, Self, healing polymer, Drug Delivery
  • Atasheh Soleimani Gorgani*, Farhood Najafi, Samane Jafarifard Pages 94-105
    The photo-electronic devices are widely used in electronic industries. These devices are made from specific organic and inorganic materials with unique properties. Most of these materials are highly sensitive to atmosphere conditions such as moisture and oxygen.We need to protect these devices from harmful atmospheric conditions. Encapsulation layer with suitable barrier properties against oxygen and moisture and proper mechanical properties to protect photo-electronic devicesand to improveits longevity. The photo-electronic devices emit or absorb light. For this reason the encapsulation layer should be transparent in the visible wavelength range to support a photo-electronic device with its satisfactory performance. Therefore, the polymeric materials are the best candidates for this application to afford the required properties. In this article, to find a suitable polymer for use as an encapsulation layer, the properties of different kinds of polymers are investigated.