فهرست مطالب

Physical Treatments Journal - Volume:3 Issue: 1, 2013

Physical Treatments Journal
Volume:3 Issue: 1, 2013

  • تاریخ انتشار: 1392/03/11
  • تعداد عناوین: 8
|
  • آرزو بارگاهی*، امیر مسعود عرب، لیلا نژاد صفحات 9-17
    هدف
    مطالعه: هدف از انجام مطالعه مروری حاضر، بررسی تاثیرات روش های مختلف باند نواری کینزیولوژیک عضله تراپز فوقانی بر روی شدت درد، دامنه حرکتی گردن و کنترل عصبی عضلانی در یک چهارم فوقانی بدن می باشد..
    بررسی مقالات: مقالات با جستجو در پایگاه های اطلاعاتی متعددی که در حیطه تحقیقات پزشکی استفاده می شود از جمله: google scholar، pubmed،science direct، proquest،medline،advanced google and pedro به دست آمدند. از کلیدواژه های trapezius muscle، upper trapezius muscle، kinesio tape، elastic tape، physio tape، clinical taping، musculoskeletal disorder، upper quarter region استفاده شد. معیارهای ورود شامل مقالاتی بود که به زبان انگلیسی از سال 2000 تا 2013 چاپ شده بودند.
    یافته ها
    35 مقاله شامل کارآزمایی بالینی، آینده نگر، مورد-شاهدی، گزارش موردی و آزمودنی که شامل جامعه سالم، بیمار، زن و مرد در هر رده سنی بود، استخراج شد که از بین آن ها 15 مقاله معیارهای ورود به مقاله را داشتند. به طور کلی مطالعات با توجه به هدف کاربرد باند نواری کینزیولوژیک در 4 دسته قرار گرفتند.
    نتیجه گیری
    در مجموع با توجه به بررسی مقالات، برآیند کلی مطالعات مورد بررسی، نشان می دهد که باند نواری کینزیولوژیک عضله تراپز فوقانی می تواند باعث تاثیرات کوتاه مدتی بر روی درد و دامنه حرکتی گردن و شانه شود و کاربرد آن می تواند روی سطح فعالیت عضلانی عضلات یک چهارم فوقانی بدن تاثیر بگذارد.
    کلیدواژگان: عضله تراپزیوس، باند نواری کینزیولوژیک و باند نواری الاستیک، اختلالات اسکلتی عضلانی، یک چهارم فوقانی بدن
  • کامران عزتی*، نورالدین کریمی، کیمیا اسماعیلی صفحات 18-23
    هدف
    بررسی تاثیرات وابسته به دوز لیزر کم توان روی درد و دامنه حرکتی بیماران مرد و زن مبتلا به بیرون زدگی دیسک کمر.
    روش بررسی
    بیماران به صورت غیر احتمالی ساده، با روش نمونه گیری تصادفی در سه گروه 15 نفره شامل گروه بیماران با دوز بالای لیزر(دوزاژ: 40 ژول بر سانتی متر مربع، سن:86/35 ± 8/5 و وزن: 4/70 ± 7/8)، بیماران با دوز پائین لیزر((دوزاژ: 7 ژول بر سانتی متر مربع، سن:13/36 ± 3/6 و وزن: 3/69 ± 5/13)) و بیماران در گروه کنترل (سن: 53/36 ± 8/4 وزن: 16/69 ± 33/8) قرار گرفتند. تمامی بیماران در دو گروه درمانی و گروه کنترل سه بار در هفته به مدت 15 جلسه تحت درمان با لیزر قرار گرفتند. البته در گروه کنترل لیزر خروجی نداشت. درد با مقیاس دیداری آنالوگ و دامنه حرکتی ستون فقرات با اندازه گیری بالینی مورد ارزیابی قبل و بعد از درمان قرار گرفت. از آزمون آنووا جهت مقایسه گروه های مورد نظر در سطح معناداری05/0≥αاستفاده شد.
    یافته ها
    اکثر افراد مورد پژوهش حین نشستن درد داشتند. اختلاف معنی داری بین سه گروه از نظر جنسیت(p=0/145)، درد حین نشستن(p=0/432) و سابقه فعالیت ورزشی(p=0/132) مشاهده نشد. همچنین میانگین متغیرهای مربوط به درد(p=0/281)، دامنه حرکتی خم شدن(p=0/223)، صاف شدن(p=0/906)، چرخش به راست (p=0/205)و چپ(p=0/653) و نیز خم شدن جانبی به راست(p=0/211) و چپ(p=0/503) بیماران مبتلا به دیسک کمر در سه گروه قبل از درمان اختلاف معنی داری را نشان ندادند. از طرفی متغیرهای درد(p=0/001)، دامنه حرکتی خم شدن (p=0/011) و صاف شدن(p=0/045) تفاوت معنی داری را بعد از درمان نشان دادند در حالیکه متغیرهای چرخش به راست(p=0/224) و چپ(p=0/117) و نیز خم شدن جانبی به راست(p=0/198) و چپ(p=0/061) تفاوت معنی داری نداشتند. نتایج آزمون تعقیبی توکی نشان داد این اختلاف معنی دار در مورد متغیرهای درد، دامنه حرکتی خم شدن و صاف شدن مربوط به گروه لیزر با دوز پایین نسبت به دو گروه دیگر می باشد.
    نتیجه گیری
    لیزر با دوز پائین ممکن است روی کاهش درد و افزایش دامنه حرکتی ستون فقرات در بیماران مبتلا به دیسک کمر موثر باشد.
    کلیدواژگان: لیزر کم توان، درد، دامنه حرکتی، بیرون زدگی دیسک کمر
  • ریحانه فراهانی*، علی اصغر نورسته، زینب هلالات، علی آقاله صفحات 24-38
    هدف
    هدف پژوهش حاضر بررسی تعادل ایستا و پویای مردان ورزشکار با غیرورزشکار در سه گروه سالم، کم شنوا و نابینا بود.
    روش بررسی
    در این مطالعه توصیفی، 86 آزمودنی مرد در دامنه سنی 18 تا 36 سال، به صورت غیرتصادفی هدف دار انتخاب شدند. جهت بررسی تعادل ایستا و پویا به ترتیب از آزمون BESS و تعادلی Y استفاده شد. روش های آماری شامل آزمون تحلیل واریانس یک طرفه و آزمون t همبسته بود.
    یافته ها
    نتایج پژوهش نشان داد، در آزمون تعادل پویای Y بین سمت غالب و غیرغالب در هیچ کدام از گروه ها تفاوت معناداری وجود نداشت (0/05≥ p). بین گروه های ورزشکار در آزمون تعادلی پویای Y، تفاوت معنا داری مشاهده نشد (0/83= F و 42= df و 0/44=p)؛ درحالی که بین گروه های غیرورزشکار تفاوت معناداری مشاهده شد (10/15= F و 38= df و 0/001= p). بین حفظ تعادل ایستای گروه های ورزشکار تفاوت معناداری وجود داشت (10/11= F و 42= df و 0/001= p)؛ اما بین گروه های غیرورزشکار تفاوت معناداری مشاهده نشد (1/37= F و 38= df و 0/331= p). به طور کلی در هر دو آزمون تعادل ایستا و پویا، گروه های ورزشکار عملکرد بهتری نسبت به هم گروهی های غیرورزشکار خود داشتند.
    نتیجه گیری
    . شباهت بین پای غالب و غیر غالب در اجرای آزمون تعادلی Y نشان می دهد با انجام این آزمون می توانیم میزان مسافت دستیابی اندام آسیب دیده را با اندام سالم مقایسه کنیم و میزان عملکرد در سمت سالم را به عنوان شاخص در نظر بگیریم، بنابراین می توان از YBT-LQ برای تشخیص و ارزیابی عضو آسیب دیده استفاده نمود. به نظر می رسد افراد با اختلال حسی می توانند با انجام ورزش سطح تعادل خود را به سطح افراد سالم برسانند و درنتیجه خطر بروز آسیب در فعالیت روزانه و یا فعالیت-های ورزشی را کاهش دهند. داشتند
    کلیدواژگان: تعادل، نابینایی، کم شنوایی، ورزشکار
  • بهار پرویزی*، ناصر بهپور، سعید قایینی، سعید بحیرایی صفحات 39-44
    هدف از انجام پژوهش حاضر، بررسی تاثیر چهار هفته ماساژ درمانی بر میزان شدت درد عارضه شین اسپلینت بود. آزمودنی های این تحقیق شامل 22 نفر از دانشجویان دختر مبتلا به عارضه شین اسپلینت (با میانگین سن 1.33± 20.82 سال) بودند که به طور تصادفی به دو گروه کنترل (11 نفر) و تجربی (11 نفر) تقسیم شدند. در گروه تجربی درمان شامل انجام ماساژ موضعی 20 دقیقه ای (سه جلسه در هفته) برای 12 جلسه بود. در پیش و پس آزمون، شدت تظاهرات درد ساق پای دو گروه به وسیله مقیاس عددی شاخص درد ارزیابی گردید. مطالعه از نوع تجربی و با طراحی پیش و پس آزمون بود. برای تعیین اختلاف بین پیش آزمون و پس آزمون هر یک از گروه های تجربی و کنترل از روش آماری تی وابسته استفاده شد. شدت درد بعد از ماساژ درمانی براساس مقیاس عددی سنجش درد (001/0 p=) در گروه تجربی کاهش معنادار نشان داد. در نتیجه طبق یافته های تحقیق اجرای ماساژ موضعی منتخب، باعث بهبود معنی داری در میزان درد ساق پا در افراد مبتلا به شین اسپلینت شد
    کلیدواژگان: شین اسپلینت، ماساژ درمانی
  • کمال رضایی*، علی امیری، محمد علی سنجری، علی اشرف جمشیدی، نادر معروفی صفحات 45-49
    زمینه و هدف
    فعالیت عضلات تنه برای حفظ ثبات ستون مهره ای کمری بدلیل بی ثباتی ذاتی ساختارهای آن بخش از ستون مهره ای ضروری می باشد. همچنین ثبات تنه برای همه ی حرکات اندمها لازم است. به منظور بررسی عملکرد سیستم عصبی مرکزی در هنگام فرود بر روی ثبات تنه، زمان وارد عمل شدن عضلات تنه در حین فرود آمدن مورد بررسی قرار گرفت.
    روش بررسی
    در این مطالعه شبه تجربی برای انجام آزمون 15 نفر مرد سالم بدون سابقه بیماری یا آسیب خاص در ناحیه کمردرد مورد مطالعه قرار گرفتند. الکترومیوگرافی عضلات گلوتئوس مدیوس، ارکتور اسپاینا و مایل داخلی که شامل پارامتر زمان شروع فعالیت عضلانی در حین فرود از ارتفاع، مورد بررسی قرار گرفته است. تکلیف فرود آمدن از جعبه ای به ارتفاع 40 سانتی متر انجام شد. بطور همزمان لحظه برخورد پا با زمین هم به کمک صفحه حساس به لمس نعیین شد..
    نتیجه گیری
    سیستم عصبی مرکزی با انقباض عضلات تنه ثبات بدن را حفظ و از این طریق در مقابل اغتشاشات ناشی از فرود مقاومت می کند.
    کلیدواژگان: شروع فعالیت، عضلات تنه، فرودآمدن
  • وجیهه ثابتی*، ناهید خوشرفتار یزدی، ناهید بیژه، سحر مقیمی صفحات 50-55
    هدف
    یکی از شایعترین آسیب های ناشی از پرکاری، درد ساق پا می باشد که در قسمت قدام ساق پا حین دویدن بروز می کند. هدف از این مطالعه بررسی فعالیت الکتریکی عضلات ساق پا و ارتباط آن با درد ساق پا می باشد.
    روش شناسی: از بین دانشجویان رشته تربیت بدنی 17 نفر مبتلا به شین اسپلینت با میانگین قد و وزن 32/5±52/161 سانتیمتر و 30/9±85/56 کیلوگرم و 18 نفر سالم با میانگین قد و وزن 85/3± 75/162 سانتیمتر و 36/6 ± 73/54 کیلوگرم انتخاب شدند. سپس فعالیت الکتریکی عضلات ساق پا توسط الکترومیوگرافی از دو گروه ثبت شد. اطلاعات جمع آوری شده به وسیله آزمون t مستقل مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت.
    یافته ها
    اختلاف معنی داری در فعالیت الکتریکی عضلات درشت نئی قدامی(P=0.20)، دوقلوی داخلی (P=0.55)، دوقلوی خارجی (P=0.36) و نعلی (P=0.19) در دو گروه مبتلا به درد ساق پا و سالم مشاهده نشد. همچنین اختلاف معناداری در نسبت فعالیت الکتریکی عضلات قدامی به عضلات خلفی در دو گروه یافت نشد(P=0.12).
    نتیجه گیری
    با توجه به یافته های حاصل از تحقیق، ضعف عضلات ساق پا در بروز شین اسپلینت نقشی ندارند.
    کلیدواژگان: درد ساق پا، الکترومیوگرافی، عضلات ساق پا
  • مریم سلطانی، حسین نگهبان، محمد مهرآور، شیرین تجلی*، معصومه حسام صفحات 56-66
    زمینه و هدف
    پارگی لیگامان متقاطع قدامی معمولا با تغییرات حرکتی شامل کوتاه شدن طول گام، بیشترشدن عرض گام و تغییر بیومکانیک اندام تحتانی همراه است. به دنبال این تغییرات ممکن است راه رفتن در این بیماران به منابع توجهی بیشتری نیازمند باشد. بنابراین هدف از این مطالعه بررسی تاثیر تکلیف دوگانه بر کینماتیک مفاصل اندام تحتانی حین راه رفتن در بیماران مبتلا به پارگی لیگامان متقاطع قدامی است.
    روش بررسی
    20 مرد سالم و 20 بیمارمرد مبتلا به پارگی لیگامان متقاطع قدامی تکلیف راه رفتن بر روی تردمیل و تکلیف شناختی را در دو سطح آسان و دشوار انجام دادند. زوایای مفاصل مچ پا، زانو و ران در صفحه ساجیتال در 4 مرحله از یک دوره راه رفتن مورد محاسبه قرار گرفت.
    یافته ها
    نتایج این مطالعه نشان داد که مابین اندام درگیرگروه بیمار و اندام انطباق یافته گروه سالم برای هر سه مفصل اندام تحتانی در صفحه ساجیتال اختلاف معنی داراست (05/0 p<). علاوه براین مابین اندام درگیر و غیردرگیر گروه بیماربرای سه مفصل ران، زانو و مچ در اکثر مراحل راه رفتن تفاوت معنا دار است (05/0 p<). همچنین دشواری تکلیف شناختی باعث کاهش معنادار آزادی حرکت در مفاصل زانو و مچ پا در هردو گروه می شود (05/0 p<).
    نتیجه گیری
    نتایج این مطالعه نشان می دهد که پارگی لیگامان متقاطع قدامی الگوی حرکتی اندام درگیر را نسبت به اندام غیردرگیر تغییر می دهد. علاوه بر این انجام تکلیف دوگانه باعث می شود مفاصل دیستال(مچ و زانو) به حالت با ثبات مفصلی خود نزدیک شوند ولی باعث اختلاف معنا دار الگوی حرکتی مفاصل در صفحه ساجیتال مابین دو گروه سالم و بیمار نمی گردد.
    کلیدواژگان: لیگامان متقاطع قدامی، تکلیف راه رفتن، تکلیف شناختی و تکلیف دوگانه
  • آیلین طلیم خانی، رسول ترکمن، زهرا مصلی نژاد*، صدیقه میرباقری، الهه طالبی قانع، مرتضی تقی پور صفحات 67-73
    هدف
    تعیین ناهنجاری های وضعیتی در نواحی شانه، گردن، سینه ای و کمر در پرستاران و چگونگی ارتباط این ناهنجاری ها با کیفیت زندگی آن ها.
    روش و ابزارها: در این مطالعه ی توصیفی-تحلیلی، 36 پرستار زن و 20 پرستار مرد، به روش نمونه گیری در دسترس انتخاب شدند. افراد پرسشنامه ی SF-36 را(جهت اندازه گیری کیفیت زندگی) تکمیل نمودند. با استفاده از روش آزمون سازمانی نیویورک و خط مرجع شاقولی، ارزیابی وضعیت قوس پشتی، قوس کمر، شانه نامتقارن، سر به جلو، کجی سر انجام شد و از طریق استفاده از خط کش انعطاف پذیر، اندازه گیری دقیق لوردوز و کایفوز انجام شد. در نهایت، تحلیل داده ها با روش های آماری تی مستقل، کای اسکور و آنوا انجام شد.
    یافته ها
    نتایج نشان داد که از بین افرادی که ناهنجاری داشتند(شانه نامتقارن، میزان قوس کمر)شدت متوسط رایج تر بود.از لحاظ نمره ی پرسشنامه ی SF-36 و ناهنجاری کجی گردن، تفاوت معناداری بین مردان وزنان نبود. اما در ناهنجاری های افزایش قوس پشتی، سر به جلو و شانه نامتقارن زنان و در ناهنجاری افزایش قوس کمری مردان در وضعیت بدتری بودند. ارتباط معناداری بین ناهنجاری های وضعیتی و کیفیت زندگی یافت نشد.
    بحث و نتیجه گیری
    درجه ناهنجاری های وضعیتی و نمره کیفیت زندگی پرستاران هر دو در محدوده ی متوسط قرار داشتند. علت احتمالی عارض شدن ناهنجاری ها، راستای وضعیتی نامناسب، حرکات تکراری و فعالیتهای جسمانی نامناسب مرتبط با حرفه ی پرستاری می باشد. عوامل متعدد دیگری علاوه بر ناهنجاری های وضعیتی در تعیین کیفیت زندگی پرستاران تاثیر گذارند.
    کلیدواژگان: ناهنجاری های پوسچرال، کیفیت زندگی، پرستار
|
  • Arezoo Bargahi *, Doctor Amir Masoud Arab, Leila Nejad Pages 9-17
    Background
    we undertook a literature review to produce evidence-based recommendation for the kinesio tape of upper trapezius muscle in the musculoskeletal disorders of upper quarter region. Data source: a full literature electronic search was performed using google scholar، pubmed، science direct، proquest، medline، advanced google and pedro database. The following keywords were used: trapezius muscle، upper trapezius muscle، clinical taping. kinesio tape، elastic tape. physio tape، musculoskeletal disorders، upper quarter region. Study selection: criteria that were used by researcher included the English papers that had been published from 2000 to 2013. Data extraction: We found 35 articles through database searching، 15 articles، potentially relevant papers retrieved for evaluation of full text. generaiiy studies put into 4 categories on the based of the application of kinesio tape. Data synthesis: Although upper trapezius taping seems to reduce pain in short term and improve function in people with pain and movement disorder during activities of daily living، strong evidence to identify the underlying mechanisms is still not available
    Keywords: kinesio tape, physio tape, ekastic tape, clinical taping, trapezius muscle, upper trapezius muscle, muscluskeletal disorder, upper quarter region
  • Kamran Ezzati *, Dr Noreddin Karimi Kimia Esmaili Pages 18-23
    Objectives
    To assess the effectiveness of low level laser therapy (LLLT) on pain and range of motion (ROM) in patients with lumbar disc protrusion.
    Materials and Methods
    A sample of convenience of 45 patients randomly assigned to 3 groups (n=15) including: High dose LLLT group (Dose= 40 j/cm2،age=35/886±5/8 mass= 70/4±8/7)، low dose LLLT group (Dose= 7 j/cm2، age=36/13±6/3 mass= 69/3±13/5) and control group (age=36/53±4/8; mass=69/16±8/33). All Patients in each group treated with LLLT 3 times per week to 15 sessions. Pain and ROM were measured pre and post treatment with visual analogue scale and clinical tests respectively. Between group comparisons of all data were performed using ANOVA (α<0. 05)
    Results
    Most patients in this study had pain during sitting. There were not significant differences in gender (p=0/145)، pain during sitting (p=0/432) and sport activities (p=0/132) between 3 groups. Although the mean values of pain intensity (p=0/281)، flexion (p=0/223)، extension (p=0/906)، right (p=0/211) and left (p=0/503) lateral flexion، rigth (p=0/205) and left (p=0/653) rotation variables were not significant between these groups before treatment. Furthermore، pain (p= 0/001)، lumbar flexion (p= 0/011) and lumbar extension (p=0/045) showed significant differences after treatment that was related to low dosage laser therapy based on post-hoc analysis.
    Conclusions
    low dosage LLLT may be effective in decreasing pain and improving ROM in patients with lumbar disc protrusion.
    Keywords: low level laser therapy, pain, lumbar disc
  • Reyhane Farahani *, Ali Asghar Noraste, Zeinab Helalat, Ali Aghale Pages 24-38
    Objective
    The aim of this paper was to study static and dynamic balance in male athletes and non-athletes in 3 groups healthy، blind and deaf.
    Materials and Methods
    In this analytical study، 86 male subjects with age between 18 to 36، purposefully were selected non-randomly. Balance Error Scoring System (BESS) & Y balance test were used to measure Static & dynamic balance. Statistical methods included One-Way ANOVA and paired T-test.
    Results
    The results showed that there was not any significant difference between dominant and non-dominant limbs in any groups for Y dynamic balance test (p ≥ 0. 05). Moreover، there was not any significant difference in Y balance test in athletes group (F= 0. 83، df = 42، p=0. 44); whilst between non_ athletes group observed significant difference (F=10. 15، df =38، p=0. 001). There was significant difference between static balance of athlete group (F= 10. 11، df =42، p=0. 001) but this difference was not observed in non-athletic group (F=1. 37، df =38، p=0. 331). In general، athletes’ performance were better than non-athletes’ in both static and dynamic tests.
    Conclusion
    Similarity between dominant and non-dominant limbs indicates that performance on this test using a non-injured lower extremity may serve as a reasonable measure for»normal «when testing an injured lower extremity. Seem sensory impairment people can their balance level to healthy people with exercise and so risk of injury decrease in daily performance and or exercise performance.
    Keywords: Postural Balance, Blindness, Deafness, Athletes
  • Bahar Parvizi *, Naser Behpoor, Saeed Ghaeen, Saeid Bahiraei Pages 39-44
    The aim of the present study was to investigate the effect of four weeks of Massage therapy on pain intensity in shin splints. Subjects were 22 female students (1. 33 ± 20. 82 years) suffering from shin splints who were randomly assigned to either a control group (n = 11) and experimental (n = 11) groups. Experimental work carried out to the local 20-minute massage (three sessions per week) for 12 sessions. The pre- test and post-test) was assessed of leg pain protests by groups of verbal rating scale pain assessment (VRS). Method was experimental pre and post-test. To determine differences between pre-test and post-test data obtained from each of the experimental and control groups were analyzed using t-dependent and independent. The results of the analysis of the measured parameters showed significant differences in pain Massage on the Verbal Rating Scale (p = 0/001) was observed in the experimental group before and after the test. According to the findings of elected local Massage، Leg pain improved significantly in patients with shin splints.
    Keywords: Shin splint, Massage Therapy
  • Kamal Rezaei *, Doctor Ali Amiri, Doctor Mohammad Ali Sanjari, Doctor Ali Ashraf Jamshidi, Doctor Nader Marofi Pages 45-49
    Background And Aim
    Activity of trunk muscles is essential for the stability of lumbar spine because of the unstable structure of that portion of the spine. Also stabilization of the core and pelvis are necessary for all movements of the extremities. In order to investigate how function of the central nervous system in landing on trunk muscles. With this situation the timing component of the muscles of trunk were evaluated during landing.
    Material And Methods
    In this quasi-experimental study to examine onset of trunk muscles 15 male subjects with no history of low back pain studied. Surface EMG of gluteus medius، Erector spine and Internal Oblique was recorded and EMG onset was assessed during landing. The time of foot contact was assessed by a sensitive surface during landing.
    Results
    Findings of this study indicated that lumbar muscles activity occurring prior to touch of foot with ground.
    Conclusion
    Result suggest that the central nervous system deal with stabilization of the spine by contraction of the core muscle in anticipation of perturbation produced by touch of foot with ground.
    Keywords: onset, Trunk muscle, Landing
  • Vajihe Sabeti *, Nahid Khoshraftar Yazdi, Nahid Bigeh, Sahar Moghimi Pages 50-55
    Objective
    One of the most common injuries caused by over use is Shin splint or leg pain that occurs in the anterior lower leg during running. The aim of this study was to evaluate the Electromyograph of the leg muscles and also the associated of that with shin splint.
    Materials and Methods
    from students of Physical Education majors، 17 people with Shin splint with average height and weight 161. 52 ± 5. 32 cm and 56. 85 ± 9. 30 kg، and 18 healthy people with average height and weight، 162. 75 ± 3. 85 cm and 54. 73 ± 6. 36 kg،were selected. The Electromyograph of leg muscles was obtained from two groups. Independent t-test was used for data analysis.
    Results
    No significant difference was found in the Electromyograph of tibialis anterior (P=0. 20)، medial gastrocnemius (P=0. 55)، lateral gastrocnemius (P=0. 36) and soleus (P=0. 19) in group with shin splint and healthy group. Also no significant differences was found in ratio of electrical activity of the muscles of the anterior to posterior muscles of the leg in both groups (P = 0. 12).
    Conclusion
    According to the results of this investigation، weakness of leg muscles isn''t a risk factor for shin splint. Shin Splint / Electromyograph /leg muscle
    Keywords: Shin Splint, Electromyography, leg muscles
  • Maryam Soltani, Hossein Negahban, Mohammad Mehravar, Shirin Tajali *, Masumeh Hessam Pages 56-66
    Background And Aim
    Rapture of the anterior cruciate ligament (ACL) results into the changes in the movement patterns characterized by shorter stride length، greater step width and altered lower extremities biomechanics. As a result، gait pattern in ACL-injured patients may result in an attention demanding form of locomotion. Therefore، the aim of this study was to investigate the effects of cognitive dual tasking on the lower extremity kinematics during locomotion in patients with ACL rapture.
    Method
    Twenty men with ACL rapture and 20 men healthy controls walked on a treadmill at easy and difficult levels of gait and cognitive task difficulty. Sagittal plane joint angles at ankle، knee and hip joints in the 4 stages of gait cycle were analyzed in both study groups.
    Results
    The results revealed significant differences between involved limb of the patient group and matched limb of the control group for all 3 lower limb joints in the sagittal plane (p<0/05). In addition، there were significant differences between ankle، knee and hip joints of the involved and uninvolved limbs of the patient group in the most phases of gait cycle (p<0/05). Also، increasing cognitive task difficulty resulted into significant decrement of motion at ankle and knee joints in both study groups (p<0/05).
    Conclusion
    The results of this study revealed that rapture of the ACL alters kinematic patterns of the involved limb relative to the uninvolved limb in the patient group. Also، dual tasking decreases distal joints motion (ankle and knee joints) so that they approach to the stable، closed pack positions. However، dual tasking did not result into the significant differences in the kinematic patterns of lower extremity joints in the sagittal plane between healthy and patient groups.
    Keywords: Anterior Cruciate Ligament (ACL), Locomotion, Dual Task
  • Ailin Talimkhani, Rasool Torkeman, Zahra Mosallanezhad *, Sediqe Mirbaqeri, Elaheh Talebi Ghane, Morteza Taghipour Pages 67-73
    Objective
    to identify the incidence of postural abnormalities of the lumbar، thoracic، cervical and shoulder regions in nurses and to explore whether these abnormalities were associated with their quality of life.
    Materials and Methods
    In this descriptive and analytical study،36 female and 20 male nurses were selected through sample of convenience method. They completed SF-36 questionnaire (measuring quality of life). Usingthe New York organization test and plumb line kyphosis، lordosis، shoulder drop، forward head posture، head deviations were assessed. Using flexible ruler an exact measurement of lordosis and kyphosis were also performed. At the end، data were analyzed using statistical methods such as independent t - test، anova and chi-square.
    Results
    Results revealed that among those with postural abnormalities (lordosis، shoulder drop)، moderate intensity was more common. Regarding the score of SF-36 questionnaire and head deviation، there were no statistically significant differences between female and male nurses. The postural abnormalities of the kyphosis، forward head and shoulder drop were more common in women and lordosis in men. No statistically significant association was found between postural abnormalities and quality of life.
    Conclusion
    The degree of postural abnormalities and also the score of quality of life of the nurses were assessed moderate. The probable reasons for arising the postural abnormalities، are poor postural alignment، repetitive movement habits and improper physical functioning related to their occupation. In addition to postural abnormalities، many other factors can affect quality of life of nurses.
    Keywords: postural abnormalities, quality of life, nurse