فهرست مطالب

Physical Treatments Journal
Volume:3 Issue: 3, 2013

  • تاریخ انتشار: 1392/09/20
  • تعداد عناوین: 8
|
  • عباس طباطبایی*، اسماعیل ابراهیمی، امیر احمدی، جواد صراف زاده صفحات 9-15
    زمینه و هدف
    نقاط ماشه ای یکی از اصلی ترین مشخصه های اختلالات عضلانی-اسکلتی می باشد و عمده علت دردهای عضلانی را به خود اختصاص داده است.نوع غیر فعال نقاط ماشه ای هم با بسیاری از اختلالات اسکلتی عضلانی در ارتباط می باشد.در این بین عضله تراپز فوقانی بیشتر مورد ابتلای نقاط ماشه ای قرار دارد.هدف از این مطالعه بررسی تفاوت های تاثیرات روش های درمانی Pressure Releaseو Dry Needlingبر بهبودی نقطه ماشه ای غیر فعال عضله ی تراپز فوقانی می باشد.
    روش بررسی
    در این تحقیق 40 مرد مبتلا به نقطه ی ماشه ای غیر فعال در عضله ی تراپز فوقانی به صورت تصادفی و به تعداد برابر(هر گروه 20 نفر) در یکی از دو گروه درمانی Pressure Release(PR)وDry Needling(DN)قرار گرفتند.در گروه اول سه بار در هفته درمان و ارزیابی و در گروه دوم دو جلسه درمان و سه جلسه ارزیابی در هفته انجام شد.ارزیابی شامل بررسی شدت درد،آستانه ی درد،دامنه فعال حرکتی خم کردن طرفی گردن و دامنه چرخش گردن به همان سمت و به سمت مخالف بود. به منظور بررسی و مقایسه اثرات درمانی دو گروه از آزمون آنوای تکراری استفاده شد.
    یافته ها
    تجزیه وتحلیل آماری کاهش معنی دار درد و افزایش معنی دار دامنه حرکتی و آستانه درد را بعد از درمان در هر دو گروه نشان داد (P<0/001).همچنین مشخص شد که روش Dry Needlingتاثیرات بهتری در درمان نقاط ماشه ای داشته است (P<0/001).
    نتیجه گیری
    اگرچه تکنیک های Dry Needlingو Pressure Release هر دو درمان موثری برای بهبود نقاط ماشه ای بودند اما به نظر می رسد که تاثیر روش Dry Needlingروی دامنه حرکتی و درد بیماران موثر تر می باشد.
    کلیدواژگان: نقطه ماشه ای غیر فعال، Dry Needling، Pressure Release، عضله تراپز فوقانی
  • لیلا غمخوار*، امیر مسعود عرب صفحات 16-21
    هدف
    اکستنشن هیپ در وضعیت دمر یک روش ارزیابی شایع برای تعیین الگوی فعالیت عضلات اکستانسور ناحیه کمری-لگنی می باشد. تصور شده که با انجام فعالیتهای ثبات دهنده ناحیه شکمی در طی اکستنشن هیپ بتوان الگوی فعالیت این عضلات اکستانسوری این ناحیه را تغییر داد ولی تا بحال هیچ تحقیقی تاثیر فعالیت یکباره عضلات ناحیه قدامی خارجی شکم را بر روی میزان فعالیت این عضلات بررسی نکرده است.
    روش بررسی
    10 زن سالم (بدون عارضه کمر درد) که از نظر سن، جنس و شاخص توده بدنی یکسان بودند انتخاب شدند. با استفاده از الکترومیوگرافی سطحی میزان فعالیت عضلات ارکترواسپاین دو طرف، گلوتئوس ماگزیموس و بای سپس فموریس پای سمت غالب در طی اکستنشن هیپ در وضعیت دمر با و بدون انجام تمرین ثبات دهنده عضلات شکمی اندازه گیری شد. داده ها از طریق روش آماری تی همبسته ارزیابی شدند.
    یافته ها
    با آنکه انجام تمرین ثبات دهنده عضلات شکمی سبب کاهش معنادار فعالیت عضلات ارکترواسپاین همان طرف شد (01/0 P=) ولی در سمت مقابل معنادار نبود. همچنین اختلاف معناداری در فعالیت عضلات گلوتئوس ماگزیموس و بای سپس فموریس در دو حالت اکستنشن هیپ با و بدون تمرین ثبات دهنده عضلات شکمی دیده نشد.
    نتیجه گیری
    انجام تمرین ثبات دهنده عضلات شکمی سبب کاهش فعالیت افزایش یافته عضلات ارکترواسپاین ناحیه کمری می شود.
    کلیدواژگان: اکستنشن هیپ در وضعیت دمر، مانور سفت کردن شکم، الکترومیوگرافی
  • حمیدرضا مختاری نیا*، اسرین شافعی، لیلا پیری صفحات 22-26
    هدف
    پرسشنامه ها به عنوان ابزاری مفید و موثر در ارزیابی و غربال کردن افراد در معرض ناتوانی است. یکی از علل ناتوانی کمردرد شغلی است که می توان با کمک پرسشنامه آن را پیش بینی کرد. در ابتدا، می بایست پرسشنامه مطابق با شرایط فرهنگی آن جامعه ساخته و انطباق پیدا کند تا قابلیت تعمیم نتایج و مقایسه آن با سایر کشور ها فراهم شود. هدف از مطالعه حاضر ترجمه، انطباق میان فرهنگی و بررسی روایی صوری پرسشنامه غربالگری درد اسکلتی عضلانی اربرو به زبان فارسی است.
    روش بررسی
    بر اساس پروتکل استاندارد IQOLA انجام شد که شامل مراحل ترجمه، سنجش کیفیت ترجمه، ترجمه رو به عقب، مقایسه نسخه انگلیسی با نسخه فارسی توسط طراح اصلی پرسشنامه است. پرسشنامه از لحاظ کیفیت ترجمه مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و روایی صوری آن نیز بر روی 15 نفر مورد بررسی قرار گرفت.
    یافته ها
    نشان داد که ترجمه عبارت و جملات پرسشنامه در مجموع آسان بود. کیفیت ترجمه (شامل وضوح ترجمه، کاربرد زبان مشترک، یکسانی مفهومی و کیفیت کلی ترجمه) عبارات و جملات پرسشنامه در مجموع مطلوب بود. اعتبار صوری نسخه فارسی پرسشنامه مورد بررسی قرار گرفت و منجر به تغییر در 3 تا از سوالات پرسشنامه شد.
    نتیجه گیری
    نسخه فارسی این پرسشنامه در این مرحله به لحاظ فرهنگی و روایی صوری انطباق مناسبی پیدا کرده است. جهت بررسی روایی و پایایی نیاز به انجام مطالعات بعدی است..
    کلیدواژگان: انطباق فرهنگی، پرسشنامه اربرو، ناتوانی، روایی صوری
  • سمیه کریمی بدرابادی*، سید صدرالدین شجاع الدین، مهدی رشیدی، نفیسه کریمی بدرابادی صفحات 27-32
    زمینه و هدف. تمرین درمانی امروزه در راس درمانهای توصیه شده جهت بیماران کمر درد است و محققین بسیاری بر این موضوع هم عقیده اند که از میان تمرینات ارائه شده تمرینات ثباتی در شرایط مزمن شدن درد و تمرینات مکنزی در شرایط حاد کمر درد مناسب ترین گزینه می باشد. در این میان تاثیر اعمال جریانات الکتریکی در درمان کمر درد، هرچند کوتاه مدت و اندک باشد از نظرها دور نمانده است و روشی موثر جهت کنترل و درمان بیماران شناخته شده است.در این حیطه جریان همانند سازی شده ی پتانسیل عمل که به تازگی ابداع شده است توجه محققین زیادی را به خود جلب کرده است.
    روش بررسی
    در این مطالعه ی کار آزمایی بالینی 24 بیمار دختر جوان با کمر درد مزمن به طور تصادفی در یکی از دو گروه ورزش های منتخب با و بدون کار برد جریان APS قرار گرفتند.هر دو گروه به مدت چهار هفته(14 جلسه)تحت درمان قرار گرفتند.یکی از دو گروه همراه با تمرینات منتخب طی 14 جلسه هر جلسه ده دقیقه جریان APS را نیزروی ناحیه ی دردناک کمر دریافت کردند.داده ها بر اساس تست تعادل ایستای با چشم بسته ی رومبرگ و تست های تعادل پویای زمان نشستن و برخاستن از صندلی و تست بلند شدن از روی صندلی و راه رفتن، جمع آوری شد و داده ها با استفاده از روش های آمار استنباطی شامل، آزمون کلمو گروف – اسمیرنف جهت بررسی طبیعی بودن توزیع داده ها، آزمون t نمونه های وابسته جهت مقایسه امتیاز آزمودنی ها درهریک از متغیرهای مورد نظر تحقیق دردو مرحله پیش و پس از انجام تمرین در هریک از گروه های تمرینی و آزمون t نمونه های مستقل به منظور مقایسه تفاوت میانگین امتیاز دوگروه تمرینی پیش از اجرای طرح، به منظور بررسی عدم تفاوت بین دو گروه در هریک از شاخص های مورد نظر،و نیز پس از جرای دوره تمرینی در هریک ازمتغیرهای مورد نظرتحقیق در سطح 5% استفاده شده است. کلیه محاسبات توسط رایانه و با استفاده از نرم افزار SPSS15 انجام شده و نمودارها با استفاده ازنرم افزار EXCELL2010 رسم شده است.
    یافته ها
    زمان مربوط به آزمون های تعادلی ایستا و پویا نیز در هر دو گروه به طور معنا داری افزایش یافته است اما این تفاوت در دو گروه معنا دار نمی باشد.
    نتیجه گیری
    با توجه به یافته های این بررسی، تمرینات منتخب ورزشی با و بدون کاربرد جریان APS در دو گروه موجب بهبود تعادل ایستا و پویا شد، در حالی که دو گروه برتری نسبت به هم نداشتند.
    کلیدواژگان: تعادل ایستا، تعادل پویا، جریان همانند سازی شده ی پتانسیل عمل، تمرینات منتخب
  • مطهره هاشم بروجردی*، امیرمسعود عرب، نورالدین کریمی صفحات 33-39
    هدف
    این مطالعه با هدف بررسی رابطه بین روش الکترومیوگرافی سطحی وسونوگرافی برای تعیین سطح فعالیت عضلات شکم در طی انقباض عضلات کف لگن در افراد سالم انجام شده است
    روش بررسی
    دراین مطالعه 15 زن سالم شرکت داشتند. انقباض عضلات کف لگن توسط هر فرد انجام شده و ثبت همزمان الکترومیوگرافی سطحی و سونوگرافی عضلات شکم (عضله عرضی، مایل داخلی و مایل خارجی) صورت گرفته است. از ضریب همبستگی درون گروهی و میزان خطای استاندارد به منظور بررسی تکرار پذیری نسبی و مطلق الکترومیوگرافی و سونوگرافی استفاده شد. همچنین از ضریب همبستگی پیرسون جهت تحلیل رابطه بین الکترومیوگرافی و سونوگرافی استفاده شده است.
    یافته ها
    نتایج آزمون بیانگر تکرارپذیری بالای الکترومیوگرافی سطحی ونیز سونوگرافی، جهت ثبت فعالیت عضلات شکم در حین انقباض عضلات کف لگن بوده است. گرچه افزایش فعالیت الکترومیوگرافی و تغییرضخامت در عضلات عرضی و مایل داخلی و خارجی شکم در هنگام انقباض عضلات کف لگن دیده شده است، اما از نظر آماری ارتباط معناداری بین حداکثر فعالیت الکترومیوگرافی عضلات شکم و حداکثر تغییرضخامت ثبت شده توسط سونوگرافی در این عضلات مشاهده نشده است (ضریب همبستگی عضله عرضی =0.31، مایل داخلی=0.38، مایل خارجی=0.05 و عضله عرضی =0.10ٰٰ، مایل داخلی=0.04، مایل خارجی=0.81)P value
    نتیجه گیری
    الکترومیوگرافی سطحی و سونوگرافی هردو روشی تکرارپذیر برای بررسی فعالیت عضلات شکم در حین انقباض عضلات کف لگن می باشند، اما نتایج بدست آمده از این دو روش قابل تعمیم به یکدیگر نبوده و ارتباط معنادار آماری میان آنها وجود ندارد.
    کلیدواژگان: عضلات شکم، عضلات کف لگن، الکترومیوگرافی، سونوگرافی
  • علی اصغر نورسته، نجمه براتی، نادر رهنما، ساره شاه حیدری* صفحات 40-45
    هدف از تحقیق حاضر بررسی اثر خستگی عضلات گردن بر تعادل پویا در دختران ورزشکار و غیرورزشکار بود. بدین منظور 48 نفر زن سالم (24 ورزشکار و 24 غیرورزشکار) در قالب چهار گروه تجربی و کنترل ورزشکار و غیرورزشکار برای سه جهت سخت آزمون تعادلی ستاره و چهار گروه آزمایشی و کنترل ورزشکار و غیرورزشکار برای سه جهت آسان آزمون تعادلی ستاره (سن:58/1±33/22سال، وزن:52/6±15/57 کیلوگرم، قد: 04/5±37/162 سانتیمتر) در تحقیق حاضر شرکت نمودند. تعادل پویا آزمودنی ها بوسیله آزمون تعادلی ستاره اندازه گیری شد. برای ایجاد خستگی عضلات گردن، از تکرار بالا بردن شانه ها تا شدت نمره 15 مقیاس بورگ استفاده شد، در حالی که در دودست دمبلی بود که وزن آنها 30% یک تکرار بیشینه هر فرد بود. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از ازمون آنووا و ازمون تعقیبی توکی (P≤0.05) انجام شد. نتایج نشان داد تفاوت معنی داری در میانگین تعادل پویا پس از اعمال خستگی عضلات گردن بین 4 گروه در جهت های سخت (0001/0꞊P و51/12F=) و چهار گروه در جهات آسان (0001/0꞊P و13/10F=) وجود دارد، به طوری که فاصله های دستیابی در اثر خستگی در گروه تجربی ورزشکار و غیرورزشکار در هر دو جهات آسان و سخت آزمون تعادلی ستاره کاهش یافت در حالیکه در گروه های کنترل تغییر معنی داری در میزان تعادل مشاهده نشد. لذا به مربیان توصیه می شود، تا به منظور افزایش تعادل پویا و کاهش اثرات خستگی و متعاقب آن کاهش احتمال آسیب دیدگی، در طراحی برنامه های ورزشی و آمادگی جسمانی، به افزایش استقامت عضلات گردن نیز توجه داشته باشند.
    کلیدواژگان: تعادل، خستگی، آزمون ستاره ای، میزان درک تلاش
  • خدیجه کاظمی*، امیرمسعود عرب، ایرج عبداللهی صفحات 46-52
    زمینه مطالعه
    هدف از این مطالعه بررسی تاثیر پیچ خوردگی مچ پا روی فعالیت الکترومیوگرافی عضلات دیستال و پروگزیمال اندام تحتانی می باشد. منبع داده ها: جستجوی مقالات به صورت کاملا الکترونیک در پایگاه های اطلاعاتیOvid، Google Scholar، Science Direct و منابع اطلاعاتی داده شده در مقالات انجام شد. کلمات کلیدی استفاده شده عبارت بودند از؛ پیچ خوردگی عملکردی مچ پا، الکترومیوگرافی، اغتشاش، پرونئوس لانگوس، تیبیالیس آنتریور، گلوتئوس ماکسیموس و گلوتئوس مدیوس. معیار انتخاب مطالعات: مقالاتی که پیچ خوردگی مچ پا را مورد مطالعه قرار داده بودند، مقالات انگلیسی زبان و مطالعات موردی- شاهدی بوده است و مقالاتی که در آن ها از الکترومیوگرافی سطحی استفاده شده بود.
    یافته ها
    با استفاده از کلمات کلیدی مطرح شده در زیر ما در مجموع 29 مقاله، از طریق پایگاه های اطلاعاتی پیدا کردیم که سال انتشار آن ها بین 1995- 2013 بوده، که با توجه به معیار انتخاب بیان شده مطالعات، 13 مقاله دارای معیار ورود بوده و مورد بررسی قرار گرفتند.
    نتیجه گیری
    مطالعات نشان دادند بعد از پیچ خوردگی مچ پا، فعالیت الکترومیوگرافی، زمان شروع و سطح فعالیت الکتریکی عضلات دیستال و پروگزیمال اندام تحتانی کاهش می یابد، و کنترل پوسچر و الگوی حرکتی در این افراد تغییر می کند.
    کلیدواژگان: الکترومیوگرافی، پیچ خوردگی عملکردی مچ پا و عضلات گلوتئال، پیچ خوردگی عملکردی مچ پا و عضلات پرونئال، پیچ خوردگی عملکردی مچ پا و اغتشاش
  • علی اعتمادالعلما* صفحات 53-57
    کاهش تراکم استخوانی یکی از عوارض شایع در بیماران پیوند کلیوی می باشد. با توجه به نقش فعالیت بدنی و ورزش در جلوگیری از کاهش تراکم استخوانی، هدف از این مطالعه بررسی تاثیر 12 هفته تمرینات مقاومتی (با وزنه) بر تراکم استخوانی بیماران پیوند کلیه بود.
    روش کار
    تحقیق حاضر از نوع نیمه تجربی با طرح پیش آزمون- پس آزمون وگروه شاهد بود. تعداد 24 بیمار پیوند کلیه برای شرکت در این پژوهش در نظر گرفته شدند که به طور تصادفی به دو گروه شاهد(12نفر) وگروه مداخله(12نفر) تقسیم شدند. بیماران گروه مداخله به مدت 12هفته در یک برنامه تمرین درمانی برای تنه و اندام تحتانی در نظر گرفته شده بود، شرکت کردند. تراکم مواد معدنی استخوان ناحیه کمری و ران در آزمودنی ها قبل و بعد از 12 هفته دوره تمرین درمانی توسط دستگاه سنجش تراکم استخوان اندازه گیری شد. اطلاعات بدست آمده توسط نرم افزارا (اس پی اس اس نسخه 18) با استفاده از آزمون های تی مستقل و وابسته مورد ارزیابی قرار گرفت.
    نتایج
    نتایج پژوهش حاضر نشان داد که تراکم استخوانی استخوان ران درگروه مداخله پس از 12 هفته تمرین درمانی(تمرین مقاومتی) به طور معناداری افزایش پیدا کرد (از 09/0± 679/0 گرم بر سانتی متر مربع به 09/0± 689/0 گرم بر سانتی متر مربع) (00/0P=). درحالی که در میزان تراکم استخوانی مهره های ناحیه کمری پس از این دوره تمرینی تغییری مشاهده نشد (از 06/0± 853/0 گرم بر سانتی متر مربع به 05/0± 852/0 گرم بر سانتی متر مربع ((463/0P=). در بیماران گروه شاهد نیز تفاوتی در تراکم استخوان پس از 12 هفته مشاهده نشد(05/0P=). در مجموع بین تراکم استخوانی ناحیه ران گروه مداخله و شاهد پس از 12 هفته تمرین درمانی تفاوت معناداری مشاهده شد(00/0P=)، همچنین بین تراکم استخوانی مهره های کمری گروه مداخله و شاهد تفاوت معناداری مشاهده نشد (452/ 0P=).
    نتیجه گیری
    از یافته های این تحقیق می توان نتیجه گیری کرد که تمرینات مقاومتی بر تراکم استخوانی ناحیه ران بیماران پیوند کلیوی تاثیر مثبتی داشت، لذا این برنامه تمرینی می تواند به عنوان یک مداخله مناسب برای این دسته از بیماران توصیه شود.
    کلیدواژگان: تمرین مقاومتی، پیوند کلیه، تراکم استخوانی
|
  • Abbas Tabatabaiee *, Ismaeel Ebrahimi, Amir Ahmadi, Javad Sarrafzadeh Pages 9-15
    Objective
    Myofascial trigger point(MTP) is one of the main causes of musculoskeletal disorders.The latent type of this point is relevant with different of this disorders.Upper trapezius muscle is probably most involved by MTP.The main purpose of this study was to compare the effect of Pressure Release(PR) and Dry Needling(DN) on the treatment of latent trigger point of upper trapezius muscle. Method and Material: forty subjects with diagnosis of latent upper trapezius MTP participated in this study.Subjects were randomly divided into 2 groups(PR and DN).DN group were treated 2 sessions per week and PR group were treated 3 sessions per week.the course of treatment was two weeks.Pain intensity,pain pressure threshold(PPT),active cervical range of motion(AROM)include lateral flextion and rotation in both side were assessed in every session.one-way mixed model ANOVA was used to investigate the effect of treatment and compare groups.
    Result
    Significant decrease of pain and increase of ROM and PPT after treatment in both group occurred(P>.001) and also DN group had better effect related to PR group in all parameters(P>.001).
    Conclusion
    Although both of DN and PR are effective treatment for MTP but the effectiveness of DN Method may be more in PPT and ROM.
    Keywords: Latent trigger point, Dry Needling, Pressure Release, Upper trapezius
  • Leila Ghamkhar *, Dr Ami Masoud Arab Pages 16-21
    Objectives
    Prone hip extension (PHE) is a commonly used test to investigate the extensor activation pattern in the lumbo-pelvic area. It has been belived that performing abdominal stabilization maneuvers during PHE may change the pattern of lumbo-pelvic muscles activity. No study has yet assessed the muscular activation pattern during PHE with and without abdominal bracing (AB) to activate all antero-lateral abdominal wall muscles.
    Materials and Methods
    A total of 10 asymptomatic women with no history of low back pain participated in the study. The EMG signal amplitude was recorded from bilateral erector spinae (ES) and the dominant side of gluteus maximus (GM) and bicepsfemoris (BF) muscles during PHE with and without performing AB maneuvers and was normalized to maximum voluntary electrical activity (MVE) of each muscle. Data were analyzed using dependent t test.
    Results
    Although there was significant decrease in EMG signal amplitude of the ipsilateral ES during PHE with AB (p=0.01), it was not significant in cotrolateral ES. There was no significant difference in EMG activity of the GM or BF muscles between PHE with and without abdominal maneuver.
    Conclusion
    The results of this study indicate that performing AB during PHE could be used as an effective method to reduce over activity of the ES muscles.
    Keywords: Prone hip extension, Abdominal bracing maneuver, Electromyography
  • Pages 22-26
    Subject: Questionnaires are one of the most important instruments for screening the people with disability. خoccupational low back pain is one of the causes of disability. Initially, questionnaires should be created and adapted with the cultural conditions of the target group in order to generalize the results and to compare with other countries. The aim of the current study was translation, cross cultural adaptation and face validity evaluation of the Persian version of Orebro Musculoskeletal Pain Screening Questionnaire.
    Materials and Methods
    This study was performed according to standard protocols of IQOLA that included following steps: translating the questionnaire, evaluation of the quality of translation, back translation and comparison of the English version with the Persian version by the developer of the questionnaire. Questionnaire was evaluated in basis of quality of translation and face validity that was conducted in 15 low back pain subjects.
    Result
    results showed that the sentences and items translation was easy. Quality of translation (includes clarity of translation, common language use, conceptual equivalence and overall quality of translation) of the items were good. Face validity was evaluated and resulted in changing in the 3 items of questionnaire.
    Conclusion
    in this stage the Persian version of the questionnaire has appropriate cultural adaptation and face Validity. More studies are needed to evaluate it's construct validity and reliability.
    Keywords: Keywords: Cross cultural adaptation, Orebro questionnaire, Disability, Face validity
  • Somayeh Karimi *, Seyed Sadredin Shojaedin, Mahdi Rashidi, Nafiseh Karimi Pages 27-32
    Review: Purpose. Practice in today's health care center is recommended for patients with back pain and many researchers agree that the issue of the proposed stabilization exercise training in chronic pain conditions Mackenzie workouts with acute conditions, back pain the most appropriate option be. within the influence of the electric current applied to the treatment of back pain, however, is little short of ideas around, there is no effective way to control and treat patients, is known. within the scope of the potential of the of-action (APS), which has recently been developed, has attracted the attention of many researchers.
    Methods
    In this clinical trial study, 24 patients with chronic low back pain in young girls randomly selected two groups of athletes with and without the APS were used. Every two to four weeks (14 sessions)and rising from a chair or getting up from a chair and walking tests - were collected. It is meant to improve the static balance test time increases static balance and dynamic test time reduction is meant to improve dynamic balance.In order to investigate the lack of difference between the two groups in each of the indicators, as well as the impacts of the training period.
    Results
    The static and dynamic balance tests in both groups significantly increased in both groups, but this difference is not significant.
    Conclusions
    The findings of this study, selective training exercise with and without the use of APS in both static and dynamic balance were improved, while the two groups were not superior.
    Keywords: static, dynamic balance, aps, Selected Plan Exercising
  • Miss Motahare Hashem Boroojerdi *, Dr Amir Masoud Arabloo, Dr Noreldin Karimi Pages 33-39
    Objective
    To asses relationship between abdominal muscles superficial Electromyography (EMG) and ultrasound measurement during Pelvic Floor Muscles (PFM) contraction in healthy people.
    Methods
    15 healthy women participated in the study. Their abdominal muscles activation (transversus abdominis, internal oblique and external oblique muscles) was measured by EMG and sonography during maximal PFM contraction. Inter Correlation Coefficient (ICC) and Standard Error Measurement (SEM) was used for reliability assessment and Pearson correlation coefficient to analyze data.
    Results
    EMG and ultrasound had high reliability to assess abdominal muscles activity during PFM contraction. Although increase in abdominal muscles EMG activity and muscles thickness changes in ultrasound imagine was showed but there was no significant relationship between EMG activity and changes in thickness of abdominal muscles(Transverse (r=0.31, P=0.10) Int Oblique (r=0.38, P=0.04) Ext Oblique (0.05, P=0.81).
    Conclusion
    According to this study, EMG and Ultrasound were reliable methods to study abdominal muscles activity during PFM contraction but maybe we could not use them instead of each other, because there was not any significant relationship between them.
    Keywords: Abdominal muscles, Pelvic floor muscles, Electromyography, Ultrasonic imaging
  • Ali Asghar Norasteh, Najmeh Barati, Nader Rahnama, Sareh Shahheidari * Pages 40-45
    The purpose of this study was examined effect of neck muscles fatigue on dynamic balance control in athlete and non-athletes females. 48 healthy females (24 athletes and 24 non-athletes) in 4 athlete and non-athlete control and experimental groups for 3 easy and 3 difficult directions of SEBT (with age:22/33±1/54 years, weight:57/15±6/52 km, height: 162/37± 5/04cm) participated in this study. We measured dynamic balance control by star excursion balance test (SEBT). For produce fatigue in neck muscles, subject repeated to elevate her shoulders (until Borg scale=15) while hold a dumbbell with 30% of her 1RM. We used ANOVA and Tukey for data analysis (P≤0.05). The results showed a significant different between balance of 4 groups after the neck muscle fatigue in difficult directions (P꞊0/0001, F=12/51,) and easy directions (P꞊0/0001, F=10/13)and the reach distances decreased after the fatigue protocol in experimental groups. Therefore we suggest to coaches that note for increase the neck muscles endurance.
    Keywords: Balance, fatigue, Star excursion balance test, ratings of perceived exertio
  • Khadijeh Kazemi *, Amirmasoud Arab, Iraj Abdollahi Pages 46-52
    Background
    The purpose of this study was to investigate the effects of ankle sprain on the electromyographic activity of distal and proximal muscles of lower extremity. Data Source: A full literature electronic search was performed using google scholar, Science direct, Ovid database. The following keywords were used: Functional ankle sprain, Electromyography, Perturbation, Gluteus maximus, Gluteus medius, Tibialis anterior, Proneus longous. Study Selection: Study of Ankle sprain, English language articles, Case-Control studies and Use of surface electromyography. Data extraction: We found 29 articles through database (1995-2013) searching,13 articles, potentially relevant papers retrieved for evaluation of full text. Data Synthesis: Studies have found after ankle sprain, electromyography activity, onset time and amplitude of distal and proximal muscles of lower extremity decrease, postural control and movement pattern also changed. Key words: Electromyography, Functional ankle sprain & Gluteal muscles, Functional ankle sprain & peroneal muscles, Functional ankle sprain & perturbation.
    Keywords: Electromyography, Functional ankle sprain, Gluteual muscles, Functional ankle sprain, peroneal muscles, Functional ankle sprain, perturbation
  • Ali Eatemadololama * Pages 53-57
    Loss of bone density is one of the most common side effects in kidney transplant patients. Regarding the role of physical activity and exercise in preventing bone loss bone density, The purpose of this study was to examine the effects of 12 weeks of resistance training on the bone density in renal transplant patients. Methods A quasi-experimental study was designed for this research. A total of 24 renal transplant patients are randomly assigned to either a control group (n = 12) test group (12 people) and 12 weeks participated in a resistance training program. Lumbar and femoral bone mineral density in subjects before and after 12 weeks of resistance training were measured by DEXA. Information obtained by SPSS software using t-test evaluated the independent and dependent. Results The results showed that the femur bone mineral density in experimental group after 12 weeks of exercise therapy was significantly increased from (0/689 ± 0/09 g/cm2 to 0/679± 0/09 g/cm2), (P = 0/00) While lumbar spine bone mineral densitometry BMD after the training of the 0/853 ±0/06 g/cm2 to 0/852± 0/05 g/cm2 was changed where change was not significant (P= 0/463) While the control group did not show any differences in bone mineral density after 12 weeks (P= 0/05). In between the thigh bone was a significant, (P = 0/00) difference between experimental and control groups. and between bone mineral density of the lumbar spine intervention and control groups was not significant(P= 0/445). Conclusions The findings of this study can be concluded that resistance exercise on bone mineral density in the hip kidney transplant patients have a positive effect, this training program can serve as an appropriate intervention for treatment of patients with may be recommended.
    Keywords: resistance training, kidney transplant, bone density