فهرست مطالب

Physical Treatments Journal
Volume:7 Issue: 4, Winter 2018

  • تاریخ انتشار: 1396/11/12
  • تعداد عناوین: 6
|
  • فریبا رئیسی* ، امیر مسعود عرب، مصلح الدین ادیب حسامی صفحات 193-196
    هدف
    مطالعات متعددی نشان می دهد که اختلالات و ناراحتی های اسکلتی و عضلانی تجربه شده توسط کودکان و نوجوانانی که در سنین رشد قرار دارند ارتباط زیادی با وزن کوله پشتی حمل شده توسط آنها دارد. با توجه به اینکه کودکان و نوجوانان دانش آموزا بخش زیادی از طول روز را در مدرسه سپری می کند و ستون فقرات آنها در موقعیت زمانی مهمی از نظر رشد و شکل گیری قرار دارد، توجه به فشارها و نیروهای وارده به بدنشان از اهمیت بالایی برخوردار بوده و این فشار ها می تواند موجب بروز مشکلات اسکلتی و عضلانی و همچنین اختلالات رشدی متعددی شوند. هدف از این مطالعه، بررسی شیوع کمر درد و بررسی میزان ارتباط آن با وزن کیف یا کوله پشتی حمل شده در در کودکان و نوجوانان دانش آموز مناطق مختلف شهر تهران می باشد.
    روش بررسی
    این مطالعه که از نوع غیر تجربی و بصورت مقطعی [1] انجام شد تعداد 2000 نفر از دانش آموزان دختر (1000 نفر) و پسر (1000 نفر) در مقاطع ابتدایی و راهنمایی، که به صورت تصادفی از مدارس مختلف 5 منطقه از شهر تهران انتخاب شده بودند شرکت داشتند. دانش آموزانی که در هنگام انجام مطالعه بیش از 6 هفته کمردرد داشتند یا در طول یک سال گذشته به طور متناوب در 3 مقطع زمانی مبتلا به کمر درد شده بودند که هر مقطع، یک هفته یا بیشتر طول کشیده بود تحت عنوان افراد مبتلا به کمردرد کد گذاری شده و سایر افراد به عنوان دانش آموزان بدون کمردرد در نظر گرفته شدند. وزن کیف آنها در طول یک هفته اندازه گیری شد و میانگین آن به عنوان وزن کیف حمل شده ثبت شد. شدت درد آنها نیز با استفاده از مقیاس دیداری درد اندازه گیری شد. جهت تعیین میزان شیوع کمر درد در میان جامعه ی مورد نظر، از آزمون توزیع فراوانی مطلق و جهت بررسی و تعیین میزان ارتباط بروز کمر درد با وزن کیف حمل شده، از آزمون T مستقل استفاده شد
    یافته ها
    نتایج حاصله از این تحقیق نشان می دهد که 6/29 درصد دختران و 8/21 پسران دانش آموز و در مجموع 26 درصد دانش آموزان دارای کمردرد می باشند. میانگین (انحراف معیار) شدت درد گزارش شده آنها نیز بر مبنای مقیاس دیداری درد در دختران (8/2±3 /4) و در پسران (8/7±2 /3) بود. نتایج آزمون T مستقل نشان داد که اختلاف معنی داری در وزن کیف حمل شده بین دو گروه سالم و کمردرد هم در دختران و هم در پسران دانشجو وجود دارد. (P<0. 05). همچنین نتایج آزمون همبستگی Pearson نشان داد ارتباط معنی داری بین وزن کیف حمل شده با شدت درد افراد مبتلا به کمردرد هم در گروه پسران (r=0. 26, P=0. 007) و دختران (r=0. 31, P<0. 001) وجود دارد.
    نتیجه گیری
    از نتایج حاصله می توان چنین استنباط کرد که میزان وزن کیف حمل شده توسط دانش آموزان، نقش مهمی در بروز کمردرد در این گروه سنی از جامعه دارد.
    کلیدواژگان: کمردرد، دانش آموزان، کوله پشتی، نوجوانان
  • آقا فرج فتاحی* ، آقا یوسف منگشتی جونی، آقا اسکندر حسین پور صفحات 205-214
    هدف از این مطالعه بررسی تاثیر ناهنجاری زانوی پرانتزی بر فعالیت عضله ساقی قدامی طی تکلیف پرش-فرود تک پا بود. 28 دانشجوی پسر رشته تربیت بدنی (سن: 65/1±53/21 سال، وزن: 51/7 ±76/66 کیلوگرم، قد: 54/4 ±38/173 سانتی متر) در دو گروه زانوی پرانتزی (14 نفر) و نرمال (14 نفر) قرار گرفتند. سطح فعالیت عضله ساقی قدامی با استفاده از دستگاه الکترومیوگرافی، و نیروی عکس العمل زمین با استفاده از صفحه نیرو در حرکت پرش-فرود تک پا ارزیابی شد. به منظور تجزیه و تحلیل داده ها، از آزمون T-test مستقل در سطح معنی داری 05/0>P استفاده شد. آزمودنی ها تکلیف پرش-فرود را که نیاز بود تا 50% حداکثر پرش عمودی بپرند و با یک پا روی صفحه نیرو فرود بیایند را اجرا می کردند. RMS عضله ساقی قدامی با استفاده از نرم افزار مت لب محاسبه شد. نتایج تحقیق اختلاف معنا داری در میانگین فعالیت عضله ساقی قدامی در قبل و بعد از فرود بین دو گروه زانوی پرانتزی و زانوی نرمال نشان نداد (05/0p>). هنگامی که آزمودنی ها تکلیف پرش-فرود را انجام دادند فعالیت عضله ساقی قدامی بین دو گروه قبل و بعد از تماس با زمین مشابه بود. بنابراین بنظر نمی رسد که سطح فعالیت عضله ساقی قدامی مسئول اختلافات مشاهده شده در تعادل بین افراد دارای زانوی پرانتزی و نرمال باشد. احتمالا علاوه بر دلایل بیومکانیکی، سایر عضلات یا گروه های عضلانی مسئول تعادل ضعیف تر که در افراد دارای زانوی پرانتزی مشاهده می شود هستند.
    کلیدواژگان: ناهنجاری زانوی پرانتزی، عضله ساقی قدامی، پرش فرود تک پامتن کامل [PDF 643 kb] (3
  • امیرعلی جعفرنژادگرو* ، علی کاووسی ، مهرداد عنبریان ، فاطمه سلاری اسکر، Benjamin Senderling صفحات 215-224
    هدف
    یک شیوه ایجاد تغییر در تکنیک اسکوات، استفاده از دست ها جها هل دادن هالتر با استفاده از اندام فوقانی است که به طور رایجی در بدن سازی استفاده می شود. هدف پژوهش حاضر مقایسه فعالیت الکترومیوگرافی عضلات منتخب در طی اجرای حرکت اسکوات با و بدون کمک اندام فوقانی می باشد.
    روش شناسی: پژوهش حاضر از نوع نیمه تجربی بود. 15 پاورلیفتر مرد سالم در این مطالعه شرکت نمودند. آزمودنی ها دو ست با پنج تکرار حرکت اسکوات را با و بدون کمک اندام فوقانی با شدتی برابر 70 درصد یک تکرار بیشینه اجرا نمودند. فعالیت الکترومایوگرافی 6 عضله با استفاده از یک سیستم الکترومایوگرافی بی سیم ثبت شد. آزمون آماری تی همبسته در سطح معنی داری 0. 05 جهت تحلیل اماری مورد استفاده قرار گرفت. نتایج با استفاده از نرم افزار spss نسخه 18 مورد تحلیل قرار گرفت.
    یافته ها
    میانگین فعالیت الکترومایگرافی عضله سرینی میانی در طی فاز بالا بردن حرکت اسکوات با کمک اندام فوقانی در حدود 17/1 درصد بالاتر از فعالیت این عضله طی اجرای حرکت اسکوات بدون کمک اندام فوقانی بود (0. 017=p). میانگین فعالیت الکترومایوگرافی عضله پهن داخلی در طی فاز پایین رفتن اسکوات با کمک اندام فوقانی یک کاهش 6 درصدی را نشان داد (0. 008=p). در طی فاز پایین رفتن اسکوات با کمک اندام فوقانی، نسبت فعالیت عضله پهن داخلی به پهن خارجی 15 درصد فزایش یافت (0. 039=p). در طی فاز بالا رفتن اسکات با کمک اندام فوقانی بیشینه فعالیت عضله سرینی میانی حدود 22 درصد افزایش یافت (0. 043=p).
    نتیجه گیری
    سطح فعالیت عضله سرینی میانی و نسبت فعالیت عضله پهن داخلی به پهن خارجی در سرایط اجرای اسکوات با کمک اندام فوقانی افزایش یافت. این موضوع میتواند در توانبخشی و پیشگیری از آسیب هایی همچون درد کشککی رانی و سندروم اسطکاکی ایلیوتیبیال باند مفید باشد. این موضوع همچنین می تواند برای تغییرات تمرین هم مفید باشد.
    کلیدواژگان: اندام فوقانی، الکترومایوگرافی، هم انقباضی، اسکوات
  • آقا مصطفی سیروسی ، محمد اکبری ، خانم زهرا تیموری* ، اصغر اکبری صفحات 225-232
    هدف
    بررسی اثر خستگی ارادی و الکتریکی عضله چهار سررانی بر کنترل وضعیتی
    روش
    شانزده مرد بالغ جوان در این مطالعه شرکت داده شدند. همه افراد شرکت کننده دو نوع برنامه خستگی ارادی و الکتریکی را با شدت یکسان حداکثر انقباض عضلانی انجام دادند. میزان جابجایی مرکز فشار قبل و بعد از هردو نوع برنامه خستگی اندازه گیری و ثبت شد.
    نتایج
    هر دو نوع خستگی ارادی و الکتریکی اثر معناداری بر شاخص های کنترل وضعیتی شامل میانگین سطح نوسان، میانگین سرعت نوسان،دامنه نوسان قدامی-خلفی و دامنه نوسان داخلی- خارجی داشت. خستگی ارادی در مقایسه با خستگی الکتریکی به میزان بیشتری کنترل وضعیتی را تحت تاثیر قرار داد.
    نتیجه گیری
    خستگی ارادی بیشتر از خستگی الکتریکی سبب اختلال در کنترل وضعیتی می گردد. بنابراین می توان نتیجه گرفت که اختلال در کنترل وضعیتی بیشتر به نوع و ماهیت انقباضات عضلانی بستگی دارد.
    کلیدواژگان: کنترل وضعیتی، عضله چهارسررانی، خستگی ارادی، خستگی الکتریکی
  • هومن محمد علی زاده، زهرا مصلی نژاد* ، نور الدین کریمی، حمیده میری ابیانه، عنایت الله بخشی صفحات 233-240
    زمینه کمردرد مزمن از شایعترین دلایل مراجعه به پزشک در کل دنیا محسوب می شود و موجب محدودیت تحرک، ناتوانی طولانی مدت و افت کیفیت زندگی و شغلی بیماران می گردد. بررسی کارایی راهکارهای درمانی محافظه کارانه برای کمک مبتلایان به کمردرد مزمن اهمیت زیادی دارد. هدف مطالعه حاضر با هدف بررسی تاثیر کاربرد کینزیوتیپ به همراه درمان معمول فیزیوتراپی بر بهبود بیماران مبتلا به کمردرد مزمن غیر اختصاصی اجرا گردید. روش اجرا از بین بیماران مبتلا به کمردرد مزمن غیر اختصاصی مراجعه کننده به کلینیک فیزیوتراپی کرج در دامنه سنی 20 تا 55 سال، 15 داوطلب در سال93-1392 از طریق نمونه گیری هدفمند وارد یک مطالعه نیمه تجربی شدند. مداخله درمانی شامل برنامه فیزیوتراپی (امواج ماوراء صوت، کیسه گرم و تحریکات الکتریکی از طریق پوست و تمرینات ثباتی بود. علاوه بر دریافت فیزیوتراپی،نوار کینزیوتیپ نیز در هر جلسه استفاده شد. شدت درد (توسط معیار دیداری درد) و میزان ناتوانی حاصل از بیماری (توسط آزمون معیار ناتوانی اوسوستری قبل، حین و بعد از درمان محاسبه گردید. در نهایت تغییرات گروه از طریق آزمون تحلیل واریانس اندازه های مکرر مورد تحلیل و مقایسه قرار گرفت. یافته ها میانگین نمره درد از حدود 33/7 در ابتدای درمان به 80/1 رسید که این کاهش معنادار بود (001/0>P). میانگین نمره ناتوانی بر اساس معیاراسوستری از حدود 50% در ابتدای درمان به 11% رسید که کاهش ناتوانی اسوستری نیز معنادار بود (03/0>P). نتیجه گیری کاربرد کینزیوتیپ به همراه درمان معمول فیزیوتراپی بر بهبود بیماران مبتلا به کمردرد مزمن غیر اختصاصی موثر است. مطالعات بیشتر در این زمینه توصیه می شود.
    کلیدواژگان: کینزیو تیپ، فیزیوتراپی، کمردرد مزمن غیر اختصاصی، ناتوانی
  • مهدی مهدی اصلانی* ، هومن هومن مینونژاد ، رضا رضا رجبی صفحات 241-250
    هدف
    از مهم ترین عوامل خطرزای آسیب اندام تحتانی نقص در تعادل و کنترل پوسچر می باشد لذا یافتن بهترین و باصرفه ترین روش برای بهبود این متغیرها در خلال فعالیت های ورزشی ضروری است. هدف از این تحقیق مقایسه ی تاثیر دو شیوه ی تمرینی تعلیقی با تی آر ایکس و هاپینگ بر تعادل ایستا و پویای ورزشکاران مرد دانشگاهی می باشد.
    روش بررسی
    بدین منظور تعداد 36 بازیکن مرد والیبال، بسکتبال، فوتبال و هندبال دانشگاه تهران، با دامنه سنی 20 تا 28 سال به صورت هدفمند انتخاب شده بودند را به صورت تصادفی به سه گروه کنترل (12n=) ، گروه تمرینات تعلیقی با تی آر ایکس (12n=) و گروه تمرینات هاپینگ (12n=) تقسیم کردیم. گروه های تمرینی 4 هفته تمرینات هاپینگ و تی آر ایکس را در قالب 3 جلسه در هفته (12 جلسه) انجام دادند. تعادل ایستا و پویای آزمودنی ها قبل و بعد از انجام 4 هفته تمرینات تعلیقی با تی آر ایکس و هاپینگ به وسیله دستگاه تعادلی بایودکس اندازه گیری شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی، آزمون تحلیل کوواریانس و بونفرونی در سطح معنی داری (05/0≥ p) استفاده شد.
    یافته ها
    امتیازات آزمون تعادل ایستا و پویا در هر سه جهت در دو گروه تمرینی در مقایسه با گروه کنترل بهبود معناداری نشان دادند (05/0 ≥ P). از طرفی بین تاثیر تمرینات هاپینگ و تی آر ایکس بر تعادل ایستا و پویای ورزشکاران تفاوت معنی داری وجود نداشت (05/0 < P).
    نتیجه گیری
    4 هفته تمرینات هاپینگ و تی آر ایکس به طور معنی داری تعادل ایستا و پویای ورزشکاران دانشگاهی را بهبود می بخشد؛ اما این دو پروتکل تمرینی تاثیری یکسان در بهبود متغیرهای ذکر شده در ورزشکاران دانشگاهی دارند.
    کلیدواژگان: تمرینات تی آر ایکس، تمرینات مقاومتی کل بدن، تمرینات هاپینگ، تعادل
|
  • Fariba Raeisi*, Amir Massoud Arab , Moslehedin Adib Hesami Pages 193-196
    Purpose
    Several studies have reported that musculoskeletal disorders and discomforts experienced by children and adolescent students are closely related to the weight of bags or backpacks carried by them. Since students are at growth and spinal development age, attention to the pressures on their bodies is important. These pressures can cause musculoskeletal problems and various growth disorders. This study aimed to investigate the prevalence of Low Back Pain (LBP) and its relation with the backpack weight among students.
    Methods
    This cross-sectional study with non-experimental design was conducted on 2000 elementary and secondary school students (1000 boys and 1000 girls) who were randomly selected from schools in 5 regions of Tehran City, Iran. Students with LBP for more than 6 weeks during the study or during the last 3 years at 3 intervals that each lasted for 1 week or more were listed in a group with LBP and others in a group with no LBP (the control group). The weight of their bags or backpacks was measured over a week, and the average was recorded as the weight of carrying load. The intensity of pain was measured using the Visual Analogue Scale. To examine the prevalence of LBP in students, absolute and relative frequency distribution tests, and for examining the correlation between LBP and weight of backpacks, Independent t test were employed. Furthermore, the Pearson correlation coefficient was used to determine the relationship between the weight of backpacks and the intensity of pain. In addition, logistic regression analysis was used to assess the predictability of LBP based on the backpack weight.
    Results
    Based on the results, 26% of students had LBP (29.6% girls, and 21.8% boys). Mean±SD scores of LBP in girl and boy students were reported as 3.4±2.8 and 2.3±5.8, respectively. According to t test results, there was a significant difference between the two groups in terms of backpack weight both in girls and boys (P<0.05). The Pearson correlation test results showed a significant correlation between the weight of backpacks and intensity of LBP among boys (r=0.26, P=0.007) and girls (r=0.31, P<0.001). Furthermore, results of logistic regression analysis indicated that the variable of backpack weight can predict LBP (B=0.52, P=0.01).
    Conclusion
    The weight of the bags or backpacks carried by children and adolescent students has a significant relationship with the prevalence and intensity of LBP in this age group
    Keywords: Low Back Pain, Students, Backpacks, Adolescents
  • Faraj Fatahi*, Yosef Mongashti Joni , Alireza Najafi , Eskandar Hossein Pour Pages 205-214
    Purpose
    This study aimed to investigate the effect of genu varum abnormality on the activity of the anterior leg calf muscle during single-leg jump-landing task.
    Methods
    A total of 28 male students of Physical Education (Mean±SD age: 21.53±1.65 y, weight: 66.67±7.15 kg, height: 173.38±4.54 cm) were assigned into the genu varum (n=14) and normal knee (n=14) groups. Their level of activity of tibialis anterior muscle and ground reaction force were analyzed using an electromyography and force plate in single-leg jump-landing task. In order to analyze the data, the Independent t test was used at the significance level of P<0.05. In jump-landing task, the subjects were required to jump up to 50% of maximum vertical jump and land with one leg on the plate. Root-Mean Square (RMS) level of tibialis anterior muscle was calculated by MATLAB.
    Results
    The study results showed no significant differences between genu varum and normal knee groups (P>0.05) in the mean scores of the tibialis anterior muscular activity before and after landing.
    Conclusion
    In performing the jump-landing task, tibialis anterior muscular activity of the two groups was similar before and after floor contact. Therefore, activity of tibialis anterior muscle does not seem responsible for differences observed in the balance between people with genu varum and normal knee. In addition to biomechanical reasons, other muscles or muscle groups might responsible for weaker balance observed in people with genu varum
    Keywords: Genuvarum, deformity, Tibialis anterior muscle, single-leg jump, Posture, Jump-landing
  • Amir Ali Jafarnezhadgero*, Ali Kavoosi , Mehrdad Anbarian , Fatemeh Salari Esker , Benjamin Senderling Pages 215-224
    Purpose
    A variation in squatting technique is using arms to actively push the bar up with the upper limbs which is common in bodybuilding. This study aimed to compare the Electromyography (EMG) activity of selected muscles during squat with and without upper limb assistance.
    Methods
    This was a quasi-experimental study. Fifteen healthy male power lifters (using the convenience sampling method) participated in this study. Participants performed 2 sets of 5 repetitions while squatting 70% of their one-repetition maximum with and without upper limb assistance. Surface EMG signals were collected from 6 muscles using a wireless electromyography with a sampling frequency of 1200 Hz. The paired sample t test was used for statistical analyses at a significance level of P<0.05. The obtained data were analyzed using SPSS.
    Results
    Average activity of the gluteus medius during the upward phase of squatting with upper limb assistance increased by 17.1% (P=0.017), compared to squatting without upper limb assistance. Mean activity ratio of the vastus medialis during the downward phase with upper limb assistance showed a 6% decrease (P=0.008). During the downward phase of squatting with upper limb assistance, the mean activity ratio of the vastus medialis to vastus lateralis increased by 15% (P=0.039). During the upward phase with upper limb assistance, the maximum activity of the gluteus medius increased by 22% (P=0.043).
    Conclusion
    The activity level of the gluteus medius and the activity ratio of the vastus medialis to vastus lateralis increased as a result of squatting with upper limb assistance. This could possibly be helpful in the rehabilitation or prevention of injuries such as patellofemoral pain or iliotibial band friction syndrome. It could also have implications for training variation
    Keywords: Squat, Upper limb, Electromyography, Co-contraction
  • Mostafa Sirousi , Mohammad Akbari , Zahra Teymuri*, Asghar Akbari Pages 225-232
    Purpose
    The present study aimed to investigate the effect of voluntary and electrically stimulated quadriceps muscle fatigue on postural control.
    Methods
    Sixteen healthy young males participated in this quasi-experimental study. All subjects performed two fatiguing exercises with equal intensity of isometric maximal voluntary contraction: Voluntary (VOL) and Electrical Stimulation (ES). The Centre of Pressure (CoP) displacement in the VOL and ES exercises were measured before and after conducting each protocol. The CoP displacement variables were analyzed by repeated measures ANOVA in SPSS. The Newman-Keuls post hoc test was used to determine the mean score differences.
    Results
    The VOL and ES fatiguing exercises had significant effects on mean scores of sway area, mean velocity, anteroposterior, and mediolateral displacements. There was a significant difference between VOL and ES fatigue on postural control (P<0.05).
    Conclusion
    The VOL fatiguing exercise impaired postural control more significantly than the ES fatiguing exercise. The disturbance of postural control in quadriceps muscle fatigue is related to the nature of the muscle contractions rather than the magnitude of strength loss
    Keywords: Postural control, Quadriceps fatigue, Voluntary contraction, Electrical Stimulation
  • Mohammadalizade H, Mosallanezhad Z, Karimi N, Miri Abyane H, Bakhshi E. Effectiveness of Kinesiotaping, Conventional Physiotherapy on Patients With Non, Specific Chronic Low Back Pain. PTJ. , () : Pages 233-240
     
    Purpose
    Low Back Pain (LBP) is among the most common reasons of medical visits worldwide. It can cause limited movements, long lasting disability, and low quality of life and work. Thus, studying the efficacy of conservative treatment strategies to help patients with LBP is very important. The present study aimed to evaluate the effect of kinesiotaping in addition to conventional physiotherapy on pain and disability in patients with non-specific chronic LBP.
    Methods
    Of the non-specific chronic LBP patients who referred to a private physiotherapy clinic in Karaj City, Iran, patients with the age range of 20-55 years were included in this study, using simple random sampling method. Before the onset of intervention, patients on the waiting list for treatment for 2 weeks were considered as the controls. The intervention program performed in 10 sessions (2 weeks), comprising physiotherapy (ultrasound, hot pack, electrical stimulation and stability exercise) in addition to kinesiotaping which was applied on every session. Pain severity (using Visual Analog Scale) and disability (using Oswestry) were evaluated before, during and after the intervention. The repeated measures ANOVA was used for statistical analysis.
    Results
    Overall, 15 patients with the Mean±SD age of 39±8.9 years and the body mass index of 26.92±5.46 kg/m2, participated in the study. During the time that we considered as the period of control, assessments were performed and the results regarding pain and disability showed no significant changes (P>0.05). Changes in the mean score of pain severity were significant (P>0.001); it altered from 7.33 before the intervention to 1.80 after the intervention. Disability based on the Oswestry scale changes were also significant (P>0.03); it changed from 50% before the intervention to 11% after that.
    Conclusion
    Combined kinesiotaping and conventional physiotherapy can decline pain and disability in patients with LBP
    Keywords: Kinesiotape, Physiotherapy, Non-specific chronic low back pain, Disability
  • Mehdi Aslani*, Homan Minoonejad , Reza Rajabi Pages 241-250
    Purpose
    This study aimed to compare the effect of 4 weeks of suspension exercises with TRX and hopping on the static and dynamic balance of male college athletes.
    Methods
    This was a quasi-experimental study. In total, 36 male volleyball, basketball, soccer and handball players of the University of Tehran with an age range between 20 and 28 years were selected purposefully and then randomly assigned into 3 groups of control (n=12), TRX suspension exercise (n=12), and hopping exercise (n=12). The exercise groups performed hopping and TRX exercise 3 sessions a week for 4 weeks (12 sessions). Static and dynamic balance of the participants were measured before and after 4 weeks of suspension exercises with TRX and hopping using Biodex balance system. For data analysis paired t test, ANCOVA and Bonferroni test were performed in SPSS. P≤0.05 was considered as the significant level.
    Results
    The scores of the general indicator of the static and dynamic balance test in the 2 exercise groups showed significant improvements, compared to the control group (P≤0.05). However, there was no significant difference between the effect of hopping and TRX exercise on the static and dynamic balance of the athletes (P>0.05).
    Conclusion
    Four weeks of hopping and TRX exercise significantly improves the static and dynamic balance of college athletes; Athletes and coaches can use both of these 2 sets of exercises for improving the static and dynamic balance and for prevention of injury
    Keywords: TRX exercises, Total body resistance exercises, Hopping exercises, Balance