فهرست مطالب

جستارهای اجتماعی - پیاپی 2 (1394)

نشریه جستارهای اجتماعی
پیاپی 2 (1394)

  • وی ژه کلانشهر رشت
  • تاریخ انتشار: 1395/01/31
  • تعداد عناوین: 9
|
  • مدیریت شهری با رویکرد سه گانه مشارکت محلی، سرمایه گذاری و برندسازی شهری(نمونه موردی: شهر رشت)
    سید محمد علی ثابت قدم* صفحه 7
    پژوهش حاضر به ارزیابی رویکردهای مدیریت شهری رشت در راستای نقش آفرینی حاکمیت خوب شهری مبتنی بر سند بازآفرینی این شهر پرداخته است. رشت به عنوان بزرگترین و پرجمعیت ترین شهر شمال ایران دارای فرصت های مناسبی به منظور قرارگیری در مسیر توسعه به ویژه در زمینه های فرهنگی، اجتماعی، کالبدی، فضایی و گردشگری می باشد. مستند نمودن اولین سند بازآفرینی ایران در شهر رشت، بستر مناسبی را جهت رویکرد به شیوه های کارآمد و نوین مدیریت شهری فرآهم آورده است. پژوهش حاضر با استفاده از روش پانل خبرگان و ذینفعان، پس از طی جلسات متعدد، مسیر و رویکرد مدیرت شهری رشت را در سه زمینه مشارکت محلی، برندسازی و سرمایه گذاری یافته است. بر این اساس، اقدامات و تمهیدات ویژه ای جهت افزایش مشارکت ذینفعان و جلب سرمایه گذاران در نظر گرفته شده است. از سوی دیگر، طی این مسیر بدون اعتمادسازی غیر ممکن است. جلب اعتماد مردم در راستای مدیریت کارآمد شهری مبتنی بر شفافیت، مسئولیت پذیری و البته پاسخگویی است. برندسازی شهری با دارا بودن تصویری تاثیرگذار و وصول به وجهه شهری، نیازمند جلب اعتماد مردم و مشارکت های محلی است. اعتمادسازی موجب امنیت و وسعت سرمایه گذاری نیز می گردد. آنچه بیش از همه در جلسات پانل خبرگان و ذی نفعان به منظور برندسازی شهر رشت به عنوان بعد اصلی شکل گیری برند و پیشران توسعه شهر مورد توجه قرار گرفته، ابعاد فرهنگی- اجتماعی است. همچنین ثبت شهر رشت به عنوان شهر خلاق خوراک شناسی یونسکو ، به منزله برداشتن گامی اساسی به سوی یکی از مهم ترین اهداف سند بازآفرینی، یعنی برند سازی رشت تلقی می گردد.
    کلیدواژگان: رشت، مدیریت شهری، مشارکت محلی، برندسازی، سرمایه گذاری
  • بررسی اصول طراحی پارک های محله با توجه به پیشگیری از جرم علیه کودکان شهری / مطالعه موردی:پارک گلسار و حمیدیان در کلانشهر رشت
    افشین عموزاده لیچایی*، محدثه نیکوکار آقامحله صفحه 23
    در کشور ما طراحی شهری به مفهوم امروزی، سابقه چندان طولانی ندارد و در این بین طراحی فضاهای بازی کودکان اولویت کمتری را داشته است. در شهرسازی سنتی ما به دلیل هویتمندی و احساس تعلق ساکنین به فضا و بودن آن با جوامع سنتی، کودکان به راحتی میتوانستند فضای مورد نیاز خود را برای بازی بیابند. امروزه افزایش شهرنشینی و تغییر نحوه زندگی محدودیت های فضای و زمانی بیشتری را برای کودکان و بازی آنها ایجاد کرده که موجب شده تا روش بازی آنها کاملا متفاوت از نسل قبل شود. رواج بازی های کامپیوتری بین بیش از 80 درصد کودکان امروز، این مساله را ثابت و لزوم راه حل های شهرسازانه را در شهرهای معاصر برای اختصاص فضای مناسب برای این قشر سنی ایجاب می کند. این مقاله با تحلیل و ارزیابی دو محله گلسار و حمیدیان در شهر رشت به عنوان دو محله جدید و قدیمی با استفاده از اصول و معیارهای جاری در طراحی فضاهای بازی به مقایسه این دو پرداخته و با استفاده از تکنیک های مصاحبه و مشاهده که به صورت میدانی است و اسناد که به صورت کتابخانه ای است به جمع آوری اطلاعات پرداخته است و با اثبات فرضیاتی که انتظارات کودکان امروز از فضای بازی را فراتر از تاب و سرسره های سنتی دانسته و آن را نیازمند بازنگری می بیند و تاثیر محیط کالبدی را روی رفتارهای بازی کودکان و فعالیت فیزیکی آنها تایید می کند، سعی در ارایه اصول و نگرشی نو در باب طراحی فضاهای بازی دارد.
    کلیدواژگان: کودک، محله، پارک، امنیت، نظام اجتماعی
  • روشن بابایی همتی، سیامک ارض پیما، نگین شاهی صفحه 41
    امروزه توسعه پایدار گردشگری ضرورت تلقی می شود و خلاقیت در گردشگری و استفاده از پتانسیل های شهرهای خلاق درزمینه های ادبی، موسیقی،صنایع دستی وهنرهای عامیانه، فیلم،طراحی ،هنرهای رسانه ای وخوراک می تواند در برطرف نمودن بسیاری از مشکلات کنونی جامعه نظیر بیکاری، درآمد پایین موثر باشد.وموجب دستیابی به اقتصاد پایدار و بهبود سبک زندگی شهروندان گردد. دراین پژوهش عوامل موثر بر انتخاب شهر رشت به عنوان مقصدگردشگریخوراک در شبکه شهرهای خلاق یونسکو مورد بررسی قرار گرفته است.پرسشنامه ها به دوصورت حضوری والکترونیکی توسط گردشگران ورودی به شهررشت تکمیل گردید. نوع تحقیق پیمایشی و بر حسب روش گردآوری اطلاعات، غیر آزمایشی و مقطعی استو از فنون مطالعه ی کتابخانه ای و اسنادی، روش میدانی و پیمایش اکتشافی (مصاحبه حضوری و پرسش نامه)استفاده شده است.
    بیشترگردشگرانی که به گیلان سفر نمودند در رده سنی 26 تا 35 سال قرار داشتند که حدود 47.40 درصد از حجم نمونه را تشکیل می دهند و این آمار، حاکی از استقبال زیاد قشر جوان می باشد. یافته های حاصل از فرضیه های مربوط به عوامل انگیزاننده حاکی از آن است که متغیرهای «تجربه غذاهای گیلانی» و «مهمان نوازی گیلانیان»به طور معناداری در انتخاب مقصد شهر رشت موثر هستند و نتایج آزمون اولویت بندی عوامل انگیزاننده فریدمن نشان می دهد که متغیرهای « تجربه غذاهای محلی»، «مهمان نوازی گیلانی» و« آب و هوای گیلان» بیشترین میانگین رتبه ای را دارند و از نظر گردشگران مهمتر هستند.
    یافته های حاصل از فرضیه مربوط به عوامل جذب کننده نیز بیانگر تاثیر متغیرهای «تنوع غذاهای گیلانی» و « جاذبه های طبیعی» و«آب و هوا» بر انتخاب مقصد گیلان است و با توجه به نتایج آزمون اولویت بندی عوامل جذب کننده فریدمن، متغیرهای «تجربه غذاهای گیلانی»، و «آب و هوای گیلان»،«جاذبه های طبیعی»و «خرید سوغات» و «ماجراجویی» به ترتیب بالاترین میانگین رتبه ای را دارند، بنابراین از اهمیت بیشتری برخوردار هستند.
    نتیجه یافته های فرضیه مربوط به عوامل محدود کننده بیانگر آنست که بر خلاف پیش فرض اولیه پژوهش، متغیر« نبود امکانات زیرساختی» در محدود کردن انتخاب مقصدگیلان اثر معناداری ندارد. در اولویت بندی عوامل محدودکننده سفر، نتایج آزمون فریدمن متغیرهای «فاصله جغرافیایی میان گیلان وسایرنقاط» و«هزینه کلی سفر به گیلان»با بیشترین میانگین ها ازعوامل مهم محدودکننده سفر به شهر رشت برای گردشگران پژوهش حاضر به حساب می آیند.
    کلیدواژگان: رشت، خوراک، گردشگری خلاق، شهرخلاق، یونسکو
  • سید محمد اجاق زاده محمدی، علی یعقوبی، محمدرضا غلامی صفحه 69
    پژوهش حاضر به بررسی اثرات وضعیت شغلی بر گرایش به آسیب های اجتماعی شهروندان شهر رشت پرداخته تا از این طریق به بررسی تفاوت نظرات گروهای شغلی در خصوص گرایش به آسیب های اجتماعی نظیر سرقت، وندالیسم، گرایش به اعتیاد، کلاهبرداری، طلاق بپردازد.
    پژوهش از نظر روش، توصیفی و از نوع علی – مقایسه ای بوده و از نظر هدف، کاربردی است. جامعه آماری کلیه زنان و مردان بالای 20 سال شهر رشت (645000) است. حجم نمونه برای افراد دارای مشاغل کاذب 200 نفر و برای افراد فعال در سایر مشاغل 200 نفر و در دو گروه مجزا محاسبه گردید. ابزار سنجش و اندازه گیری در تحقیق حاضر پرسشنامه محقق ساخته بوده و جهت بررسی رابطه ها از ضریب همبستگی خی دو و جهت بررسی تفاوت میانگین آراء دو گروه از آزمون، استفاده گردید. نتایج حاکی از آن است که بین متغیر نوع شغل با متغیرهای سرقت، وندالیسم، گرایش به اعتیاد، کلاهبرداری، رابطه معنادار بوده و تفاوت معناداری بین میانگین نظرات دو گروه (شاغلان مشاغل کاذب – شاغلان سایر مشاغل) مشاهده می شود.
    کلیدواژگان: آسیب های اجتماعی، وندالیسم، اعتیاد، کلاهبرداری
  • نرگس رضازاده* صفحه 87
    از غنی ترین عناصر فرهنگ هر سرزمین که نشانه تمدن و بیان موجودیت یک تاریخ می باشد، آثارمعماری بجای مانده است که همگان را به تحسین وا می دارد. حفظ، حمایت و چگونگی نگه داری از میراث گذشتگان یک ضرورت اساسی برای هر کشوری است. تاکنون معماری نقش ویژه ای را درگردشگری ایفا نموده است، این مطلب از توجه به ساختمان های باارزش تاریخی درشهر های مقصدگردشگران دریافت می شود. معماری هرمنطقه، براساس اشکال بازاریابی می تواند نیازها، اهداف وجنبه های مختلف گردشگری را شناخته وکمک قابل ملاحظه ای به رونق آن نماید. در سال های اخیر، موفقیت برخی آثار معماری در جذب گردشگران به شهر های بعضا غیرمطرح، موجب توجه به نقش معماری در رونق گردشگری شده است، رویکرد ی که از لحاظ اقتصادی و فرهنگی نیزسودمند است. امروزه معماری و گردشگری بیش از پیش با هم در ارتباطند و به نظر می رسد بایستی در آینده به انتظار نمونه های بیشتری از آثار معماری که در راستای تحقق اهداف گردشگری بازسازی می شوند نشست. هدف اصلی این پژوهش معرفی خانه «آوادیس هوردانانیان»، بازسازی و استفاده ازآن برای کاربری های مختلف فرهنگی و گردشگری است. روش انجام پژوهش مبتنی بر مطالعات کتابخانه ای و برداشت های میدانی نگارنده می باشد. این خانه در مرکز شهر رشت واقع است و قدمت بنا، به اواخر دوره قاجار بر می گردد. با نگاهی به این اثر می توان هنر وتوانایی معماران دوره قاجار را در آن مشاهده کرد.
    کلیدواژگان: میراث فرهنگی، معماری، بازسازی، هویت فرهنگی، آوادیس هوردانانیان
  • سیاوش رضازاده*، روشنک مرادیان حقی گروسی صفحه 101
    گردشگری ورزشی بخشی از گردشگری است که با بهره گیری از ورزش به عنوان یک پدیده مثبت و فراملی عمل می کند. توجه به برنامه ریزی برای گردشگری ورزشی از زمانی آغاز شد که مکان های طبیعی به عنوان یکی از مقاصدگردشگری انتخاب شدند. اقلیم از پدیده هایی است که تاثیر بسیار زیادی بر گردشگری دارد، و ارتباطی قوی بین آن دو وجود دارد . پژوهش حاضر با استفاده از شاخص دمای معادل فیزیولوژی و به کمک نرم افزار ریمن با تجزیه و تحلیل عناصر اقلیمی (دما، رطوبت، ابرناکی، فشارهوا وسرعت باد) ایستگاه هواشناسی رشت طی دوره، 2010- 1976 با هدف شناسایی محدوده ی زمانی مناسب برای گردشگری ورزشی و با استفاده از روش کی و و مپلو جهت معرفی ورزش های مناسب در بخش سنگر از توابع شهرستان رشت، با روش توصیفی تحلیلی، مبتنی بر مطالعات میدانی و کتابخانه ای انجام شده است. بر اساس نتایج حاصله، سه ماه نخست سال و ماه های شهریور، مهر، آبان و اسفند از منظر زمانی مناسب ترین ماه ها برای گردشگران ورزشی است. انتظار می رود با معرفی توان های طبیعی و فرهنگی- ورزشی متنوع گردشگری در منطقه، توام با برنامه ریزی صحیح، بتوان به توسعه پایدار، افزایش درآمد و بالا بردن سطح اشتغال درمنطقه، کمک نمود.
    کلیدواژگان: گردشگری ورزشی، آسایش اقلیمی، محیط های طبیعی، سنگر، توسعه پایدار
  • مجید حسینی نثار صفحه 115
    هدف از این مقاله، بررسی نظریه ها و الگوهای سیاسی حقوق شهروندی در ارتباط با اقوام، در جهان و به ویژه در اروپا است. ابتدا مفاهیم شهروند، شهروندی، حقوق و تکالیف شهروندی بررسی می شود. سپس ضمن اشاره به تاریخچه شهروندی، مبانی نظری حقوق شهروندی در جامعه شناسی و در ادامه حقوق شهروندی گروه های قومی در کشورهای اروپایی و دیگر کشورهای جهان و چالش های الگوهای سیاسی موجود، مورد بررسی قرار می گیرد. شواهد حاکی از آن است که حقوق شهروندی نابرابر گروه های اقلیت نژادی در اروپا، صرفا نتیجه نژادپرستی اکثریت نیست، بلکه عوامل ساختاری مهمی در این امر تاثیرگذار هستند مانند رکود اقتصادی و کاهش تولید.
    گروه های اقلیت نژادی یا قومی، اشکال متفاوتی در ارتباط با جامعه اکثریت که در آن ندگی می کنند، به خود می گیرند. الگوهای مختلف اجرا شده از جمله همانند سازی، چندفرهنگ گرایی، دموکراسی انجمنی و غیره هر کدام با چالش هایی در زمینه تضمین حقوق شهروندی مواجه هستند و انتقادهایی را به دنبال داشته اند.
    کلیدواژگان: شهروند، حقوق شهروندی، اقلیت ها، گروه های قومی، اروپا، جهان
  • جان کارل ترجمه: علی سیف زاده* صفحه 137
    سن گرایی: یک نوع تبعیض و تعصب صرفا بر پایه سن افراد است.
    مراقبت خانگی: خدماتی برای افراد سالمندی است که توانایی ترک خانه های خود را ندارند ولی امید به بهبودی دارند.
    مراقبت بیمارستانی: یک دوره خدماتی کوتاه مدت است فقط مختص افرادی است که کمتر از 6 ماه زنده خواهند بود.
    نظریه متارکه اجتماعی: بر این است که کاهش تعامل بین افراد سالخورده و دیگر اعضای جامعه امری اجتناب ناپذیر، متقابل و قابل قبول است.
    نظریه فعالیت: بر این پایه است که امید به زندگی بسته به درگیر نگه داشتن افراد در فعالیت های اجتماعی است که این پویایی توسط بازنگری در علایق فردی افراد، وظایف و روابط امکان پذیر است.
    نظریه پیوستگی: بر این است که افراد سالخورده اجتماع، سعی در شناسایی روتین های زندگی خود دارند و همین طور که پا به سن می گذارند در نگهداری و پایبندی به آنها می کوشند، که راهکاری برای رویارویی با مسایل مربوط به سالخوردگی می تواند باشد.
    مراقبت بیمارستانی: یک برنامه پوششی بیمه دولت محور است که مربوط به امور سلامت افراد بالای 65 سال است.
  • مجید حسینی نثار صفحه 157
|
  • Urban Management with Approaches Trilogy Local Participations, Investment and Urban Branding (Case Study: Rasht city)
    Dr. Mohammad Ali Sabet Ghadam Page 7
    This study assesses the approaches of Rasht’s urban management in in the framework of decisive role of good urban governance on the basis of the city’s renewal document. Rasht as the largest and most populous city in north of Iran enjoys golden development opportunities particularly in socio-cultural, physical-spatial, and tourism context. Rasht as the first city in Iran which has been implementing its renewal document provides a good context for utilizing efficient and innovative approach for urban management practices. After holding some sessions done by panel of experts and stakeholders, Rasht’s urban management’s track in three joint approaches of local participation, investment, and branding were determined. According to this, special measures were considered to increase the stakeholders’ participation and investors’ enticement. On the other hand, conducting this practice without making confidence is impossible. The necessary requirements of creating confidence in people are on the bases of transparency, accountability, and also responsiveness. Urban branding with an impressive image requires people’s trust and local participation. In this regard, making people confidence arise capital safety and the extent of investment. The main issue which mattered in the panel of experts and stakeholders’ meetings concerning Rasht’s branding as the main aspects of brand formation and the driving agent in Rasht’s development are social and cultural dimensions. Also Rasht’s designation as UNESCO creative city for gastronomy is the realization of the essential step toward one of the most important goals of Rasht’s renewal document i.e. branding.
    Keywords: Rasht, City Management, Local Participation, Branding, Investment
  • Dr. Afshin Amoozadeh, Mohadese Nikookar Page 23
    In our country the concept of contemporary urban design, history is not very long, and in the design of spaces fo children to have a lower priority. Our traditional urban residents in the Hvytmndy and sense of space and the traditional societies, children could easily find space needed to play. More than 80% of today's popularity of computer games, this constant and necessary solutions for space allocation Shhrsazanh in contemporary cities suitable for this age group requires.a children's play behaviors and physical activity confirmed, try to offer a new perspective on design principles and game spaces there.
    Keywords: child, parish, park, security, social military
  • Roshan Babaee Hemmat, Siyamak Arzpeyma, Negin Shahi Page 41
    Nowadays the development of sustainable tourism is deemed necessary and creativity in tourism and the use of potential creative city in the fields of literature, music, crafts or performing art, film, design, media arts and feeding can solve many of the current problems of society such as unemployment and low income affect and can cause achievement in sustainable and improved economy of citizens’ lifestyle. In this study, affective factors on the choice of Rasht city as a food tourism destination in UNESCO Creative Cities Network are studied. Two questionnaires were completed as personal and electronic by the incoming tourists to the city of Rasht. Depending on the type of survey and data collection, non-experimental, cross-sectional study of library and documentary Stowe techniques, methods and field reconnaissance surveys (interviews and questionnaires) were used.
    Most of the touristswhotraveled to Gilan were in theagecategory of26to 35years , which is formed about 47.40% of the sample size, and this statisticsshow the higher welcome of young people. The results ofhypothesisofthemotivating factorssuggestthat the variables of"Gilanian food experience " and"Gilanian hospitality" are significantly effective to chooseRasht as a destination city and the results ofprioritizedmotivating factorsFriedmansuggests that thevariables of "The experience ofthe local foods", "Gilanian hospitality" and" Gilan weather " have thehighestratings andare more important in terms of thetourists.
    The findings produced by the hypothesis of absorbing the impact of variables "Gilanian food diversity" and "Natural Attraction" and "Weather" of Gilan is the chosen destination and prioritized according to the test results of absorbing Friedman, "Gilanian food experience", and " Gilan weather", "Natural" and "buy souvenirs" and "adventure" variables had the highest average rating , therefore, are more important.
    The result of the assumption of the limiting factors shows that despite of initial default research, the variable of "lack of infrastructure" in limiting the choice of destination Gilan has no significant effect.
    Inprioritizing thelimitingway factors, the result of Friedman test"Geographical distance variables betweenGillanandthe rest", and"The total cost of the trip toGilan" are considered as themostimportantfactorslimitingmeansfortouriststo travel toRashtstudy.
    Keywords: Rasht, foodtourism, creativetourism, creative city, UNESCO
  • Seyyed Mohammad Ojaghzadeh Mohammadi, Dr.Ali Yaghoobi, Dr. Mohammad Reza Gholami Page 69
    This research is purposed to measure correlation between Tendency to social diseases and social status of citizens in Rasht.The method of this research is based on survey. Statistical population is included citizens older than 20 years in Rasht city. Survey has been done by a pre-test questionnaire. The sample size was 400 persons( 200 for false jobs and 200 persons in other jobs ) and these separate groups were calculated.
    This research shows significance different between occupational status, employment status and attitude towards social diseases.
    Finding show that there are significant relationship between kind of job and variables such as robbery, vandalism, tendency to addiction, frauding, and also significant difference between average of ideas in Two mentioned groups.
    Keywords: social diseases, vandalism, addiction, fraud
  • Narges Rezazadeh* Page 87
    One of the richest elements of civilization and culture of each country which is a sign of civilization and indicates the presence of a history, is surviving architectural monuments which forces everyone to admire. Preserving, protecting and how to maintaining the heritage of ancestors is a basic necessity for any country. So far architecture has played a special role in tourism, it is of interest to the cities of valuable historical buildings destination of tourists received. It is receiving of attention to buildings with historical value in tourist destination cities. The architecture of each region, based on forms of marketing can recognize requirements, goals, different aspects of tourism and contribute significantly to its prosperity. In recent years, the success of some architectural monuments in attracting tourists to the cities, some non-suggestive, has been caused attention to the role of architecture in tourism boom, an approach that is also beneficial economically and culturally. Today, architecture and tourism is increasingly linked together and it seems we should expect in the future more examples of ancient architecture that will be revived in order to achieve tourism objectives. The main purpose of this study is to introduce "Avades Hurdananyan's home", reconstruction and using it for different applications of cultural and tourism. Research methodology is based on a literature review and field works. The house is located in the center of Rasht and the building dates back to the late Qajar period. With looking at this building can be see art and ability of Qajar period architects.
    Keywords: Cultural heritage, Architecture, Reconstruction, Cultural identity, Avades Hurdananyan
  • Siyavosh Rezazadeh*, Roshanak Moradiyan Haghi Garoosi Page 101
    Sports tourism is a part of tourism with the use of sport as a positive phenomenon and transnationally. Attention to planning for sports tourism began when natural locations were selected as a tourist destination. Climate phenomenon that has a huge impact on tourism, And there is a strong relationship between them. This study using physiological equivalent temperature index via Rayman software, and by analyzing climate elements (temperature, humidity, cloudiness, wind speed Air Pressure) Rasht weather station in During the period 1976- 2010 with the aim of identifying appropriate time limit for tourism use Kay and Vampplew method,to introduce appropriate sports in the city of Rasht, with analytical method, based on library and field studies have been performed. Based on results obtained, the first quarter of the year and the months of September, October, November and March is the best time for sports tourists. Expect to the introduction of natural and cultural potentials various sport with proper planning, be able to contribute sustainable development, increase revenues and raising the level of employment in the region.
    Keywords: Sport tourism, Bioclimate comfort, Natural environment, Sangar, Sustainable Development
  • Majid Hosseininesar Page 115
    This essay is aimed to study political and theories of citizenship rights about ethnics around the world and especially in Europe. At the beginning, concepts such as citizen, citizenship, rights and citizenship tasks would be studied. After that, meanwhile referring to citizenship history, theoretical bases of citizenship rights in sociology, citizenship rights of ethnic groups in European countries and other countries in the world and current political patterns challenges would be studied.
    Evidences show that unequal citizenship rights of minority ethnic groups in Europe is not merely due to majority racism, but important structural factors such as economic recession and production shortages are affecting so. Minority racial or ethnic groups, connecting to the majority society living in, take different forms.
    Conducted different patterns such as assimilation, multiculturalism, associational democracy and so on are confronted to challenges in guarantying citizenship rights and have been criticized.
  • Trans By: Ali Seyfzade* Page 137
    Ageism is prejudice and discrimination based solely on age.
    Home-health care is provided for patients who cannot leave their homes but have the possibility of improving.
    Hospice care is short-term care, but only available to patients with six months or less to live.
    Disengagement theory states that reduced interaction between elderly persons and other members of society is unavoidable, mutual, and acceptable.
    Activity theory states that life satisfaction depends on maintaining social involvement by developing new interests, hobbies, roles, and relationships.
    Continuity theory states that older people seek out familiar areas of their lives and strive to keep those constant as they age, which becomes a strategy for adaptation to the challenges of growing old.
    Medicare is a government-run social insurance program that provides health coverage for people65 and older.