فهرست مطالب

طراحی مهندسی و اکولوژیکی منظر - پیاپی 2 (بهار و تابستان 1395)

نشریه طراحی مهندسی و اکولوژیکی منظر
پیاپی 2 (بهار و تابستان 1395)

  • بهای روی جلد: 150,000ريال
  • تاریخ انتشار: 1395/05/18
  • تعداد عناوین: 8
|
  • سید عبدالهادی دانشپور، احمدرضا لطفی* صفحه 1
    زندگی انسان ها وابسته به محیط اطرافشان و کیفیت آن است. با رشد شهرنشینی این وابستگی بیش از پیش به محیط شهری معطوف شده است. رشد شهرنشینی نیز ‬نه ‬تنها ‬تعادل ‬اقتصادی ‬و ‬اجتماعی ‬درون ‬شهرها ‬را ‬بر ‬هم‬ زده است‬ بلکه ‬موجب‬ عدم ‬تعادل ‬اکولوژیک‬ منطقه‬ای ‬شده ‬که ‬در ‬آن‬ قرار ‬گرفته اند ‬و ‬عرصه های ‬طبیعی ‬را ‬بطور ‬فزاینده‬ای ‬بر ‬زیستمندان‬ آن‬ تنگ‬ کرده است. همچنبن نابسامانی ها درآب و هوا، خاک ومحیط زیست پیرامون سبب عدم تعادل بین فضاهای مصنوع شهری ونبود سرزندگی گردیده است.
    این مقاله با بهره گیری از مباحث اکولوژیک و محیط زیست و ادغام آن با رویکردهای متابولیسم شهری به بررسی احیاء اکولوژی شهری می پردازد، چیزی که در نتیجه آن کیفیت زندگی شهروندان ارتقا می یابد. این تحقیق از نوع نظری و از روش توصیفی- تحلیلی در بستر مطالعات کتابخانه ای و الکترونیکی، بررسی کتب و مقالات منتشره در مجلات و سایر موارد بهره گرفته است. در این تحقیق در تجزیه و تحلیل اطلاعات با توجه به نوع تحقیق، بصورت توصیفی و تحلیلی عمل شد.
    بر اساس این بررسی اکولوژی شهری ابزاری جهت کنترل و هدایت توسعه شهر، فعالیت ها و ارتقای کیفیت های محیطی شهر به شمار می رود. استفاده از رویکرد اکولوژیک در طراحی شهری فرصت هایی را برای خلق سیستم های اکولوژیکی کاربردی که از طریق این سیستم ها، می توان فرآیندهای طبیعی، محیط های شهری و فعالیت های انسانی را با یکدیگر ادغام نمود، پدید می آورد. همچنین متابولیسم شهری که به عنوان شاخص های پایدار شهری و بخشی از شهر اکولوژیک لحاظ می شود از دو مکتب odum و MFA که مرتبط اما غیر متناقض در ارتباط با متابولیسم شهری تشکیل شده است. به کارگیری یافته هایی از این دست در طراحی شهری با توجه به مشکلات موجود شهرهای امروزی امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.
    کلیدواژگان: شهر، توسعه پایدار، اکولوژی، متابولیسم شهری
  • پیمان نجفی*، زهرا خاکسار، مهسا شعله، علیرضا صادقی صفحه 13
    فضاهای همگانی همواره به عنوان عرصه تبلور جریان زندگی و نمود اجتماعی در محیط های شهری مطرح بوده اند؛ اما همین فضاها در دهه 1960 میلادی به دنبال آسیب های اجتماعی ناشی از جنگ جهانی دوم در محیط های شهری با نقد برنامه ریزان و طراحان شهری همچون جین جیکوبز و اروین گافمن از نقطه نظر عدم تعامل میان زندگی و فضای شهری، روبرو می شوند. در پی این مساله، مطالعه نظام مند رفتار در فضاهای همگانی با پژوهش های نظریه پردازانی همچون ویلیام وایت1و یان گل2 انجام می گیرد و ابزارهای مدونی برای بررسی رفتاری در فضاهای شهری ارائه می گردد. یان گل با ارائه روش مشاهده رفتاری به عنوان یک ابزار سیاست گذاری، زمینه نشان دادن تغییرات الگوهای رفتاری را در فضاهای شهری فراهم می کند. این روش که شعار اصلی آن دیدن و آموختن است، سعی می کند تا به وسیله ی پایش انواع الگوهای رفتاری، به تصویر واضح تر و معنادارتری از وضعیت آن ها در محیط های شهری برسد. در این مقاله ابتدا جمع بستی از اصول و معیارهای رهیافت مشاهده رفتاری در فضاهای شهری ارائه می گردد، سپس تجربه ی استفاده از روش برداشت مشاهده رفتاری در یک نمونه از محیط های شهری، مورد بررسی قرار می گیرد و سر آخر، چارچوب مدونی از نحوه برداشت و استفاده از این روش در شرایط شهری و فضاهای همگانی، ارائه می گردد.
    کلیدواژگان: فضای همگانی، مشاهده رفتاری، الگوهای رفتاری
  • غلامرضا نگهداری خورسند فرد*، فریال احمدی صفحه 27
    این پژوهش به بررسی مشکلات حاصل از زمین های قهوه ای و ارائه راهکار توسط ساکنان محل جهت حل این مشکلات می پردازد. روش تحقیق بر اساس روابط متقابل میان متغیر مستقل شامل معضلات اجتماعی و متغیر وابسته شامل بهبود محیط و انتخاب کاربری با توجه به نظرات ساکنان محیط می باشد. به منظور ادراک ترجیحات گروه های سنی مختلف از روش پیمایشی استفاده گردید و اطلاعات با استفاده از نرم افزار (SPSS) تحلیل شد. یکی از فرضیه های اصلی تحقیق شامل عدم امنیت در اطراف این سایت بود که از دیدگاه ساکنان محل این موضوع رد شد و دلیل آن قرارگیری سایت در مرکز شهر و فعالیت های اطراف سایت بود. مهم ترین مسئله ای که این اشخاص به عنوان معضل اصلی محیط بیان نمودند عدم استفاده از فضای سبز باغ بود.نتایج نشان می دهد که جنسیت سن، شغل، تحصیلات و تعداد نفرات خانوار عامل مهمی در انتخاب کاربری های پیشنهادی، استفاده از محل و پیشنهاد برای بهبود وضعیت محل، از دیدگاه ساکنان نیست، اما این موضوعات ارتباط معناداری با قابلیت اصلی محیط یعنی فضای سبز و شرایط بهره برداری از آن دارند.
    کلیدواژگان: امنیت، بازآفرینی، زمین قهوه ای، باغ فرزانه، ترجیحات گروه های سنی
  • مینا رزم آرا، فاطمه رضایی، ملیحه تقی پور* صفحه 36
    حس تعلق به یک مکان یکی از نیازهای اساسی جوامع امروز و تحت تاثیر کیفیت و شاخصه های محیط است. از آنجا که حس تعلق، توقعات و ادراکات شخصی از محیط، پاسخ و رفتار فرد نسبت به محیط را تحت تاثیر قرار می دهد، بررسی مولفه های تقویت و افزایش آن می تواند مفید باشد. شاخصه های متعددی در شکل گیری حس تعلق تاثیرگذار است. پژوهش حاضر حس تعلق به مکان را در جامعه هدف شیراز با بررسی تاثیر نشانه های شهری ارزیابی می نماید. همچنین ارتباط حس تعلق با خوانایی محیط و شکل گیری الگوی رفتاری نیز مورد سنجش قرار می دهد. این مقاله به روش اسنادی و پیمایشی با استفاده از پرسشنامه برای جمع آوری اطلاعات تدوین گردیده است. در انتها با وزن دهی به مولفه های تحقیق مطابق طیف لیکرت به تحلیل نتایج پرداخته شد. یافته ها نشان می دهد که نشانه های شهری می توانند حس تعلق به محیط را افزایش دهند و همچنین این حس منجر به شکل گیری الگوی رفتاری در میان شهروندان می شود. اگرچه نشانه ها برخوانایی محیط تاثیر مثبت دارند ولی خوانایی به عنوان یک مولفه مستقل نمی تواند بر حس تعلق تاثیرگذار باشد.
    کلیدواژگان: حس تعلق، خوانایی، الگوی رفتاری، نشانه، شیراز
  • تحلیل کاربرد تکنیک مکان نسجی در تحلیل منظر شهری / نمونه موردی: شهر هوبارت در استرالیا
    مهسا شعله، علیرضا صادقی، الهه حقانی*، عرفانه قنبری صفحه 45
    طراحی شهری به شکل مشارکتی امری بسیار با اهمیت است که می تواند تاثیر چشم گیری در افزایش کارایی فضاهای شهری داشته باشد. درصورتی که استفاده کنندگان از فضاهای شهری برای تصمیم گیری های مربوط به ارتقا سطح کیفی فضاهایی که روزانه در آن ها زندگی و کار می کنند، مشارکت داده شوند، فضاهای بهتری خلق خواهد شد. یکی از مهم ترین فاکتورها در سنجش فضاهای شهری، منظر شهری است که به طور مستقیم با حس فرد در ارتباط است و بر ادراک و ذهنیت وی از فضا موثر است. از این رو مورد توجه معماران، طراحان و روان شناسان محیط و جامعه شناسان قرار گرفته است. روش های متعددی برای مشارکت دادن شهروندان در روند تصمیم گیری های شهری وجود دارد، یکی از این روش ها، روش مکان سنجی است که برای شهروندان این امکان را فراهم می کند که همگام با مسئولین، نقاط قوت و ضعف فضاهای زندگی شان را شناسایی و در جهت بهبود شرایط دست به اقدامات موثر بزنند. شهر هوبارت از جمله تجارب موفق استفاده از این تکنیک در زمینه بررسی کیفیت مسیرهای ارتباطی این شهر است که در این نوشتار به طور خاص نتایج حاصل از آن در ارتباط با سنجش منظر شهری بررسی شده، که با استفاده از تجربه آن می توان راهکارهایی برای مشارکت دادن شهروندان در روند تصمیم گیری های شهری متناسب با شرایط بومی کشور ارائه داد.
    کلیدواژگان: تکنیک مکان سنجی، منظر شهری، شهر هوبارت، استرالیا
  • محمدرضا بمانیان، فریال احمدی*، علی اسدپور صفحه 69
    دیگر منظر روستایی از با ارزش ترین جاذبه های گردشگری روستایی است که حاصل مولفه های طبیعی و انسان ساخت می-باشد و به سبب ماهیت شکننده آن همواره با چالش زوال و نابودی روبرو است. از این رو گردشگری پایدار اهمیت مضاعفی در منظر روستایی دارد. در واقع گردشگری پایدار آن دسته از فعالیت های گردشگری است که نیاز گردشگران امروز را تامین کند بدون آنکه امکان تامین نیاز گردشگران آینده را به مخاطره اندازد. این پژوهش از راهبردهای ترکیبی شامل راهبرد کیفی در رویکردی استنتاجی و مورد پژوهی استفاده می نماید. روستای مارگون فارس، به سبب جاذبه های طبیعی و میزان حضور گردشگران در سال 1378 در زمره مناطق حفاظت شده سازمان حفاظت محیط زیست قرار گرفته با این حال فاقد برنامه های مرمتی و نوسازی مناسبی است. نتایج بیانگر ضعف ساختارهای کنونی منظر در جذب پایدار گردشگر است. لذا راهکارهایی جهت رفع آن طبق فرآیند دستیابی به گردشگری پایدار پیشنهاد شده است. در نهایت با توجه به مباحث نظری مطرح شده الگوهای بازیابی منظر روستایی در قالب مطالعات تاریخی (فهرست بندی و مستندسازی شرایط موجود جهت تنظیم پلان مدیریتی و توسعه بویژه در مورد عناصر شاخص گردشگری) و مطالعات بوم شناختی (تحلیل الگوها و شناسایی آشفتگی های منظر بویژه عناصر جاذب گردشگری) تدوین گردیده که از نتایج آنها تنظیم برنامه های مرمتی و حفاظتی، مرمت بستر طبیعی، مرمت لایه های فرهنگی و در نهایت مرمت نشانه ها و نمادهای فرهنگی منظر جهت مداخله در مناظر روستایی صورت خواهد پذیرفت.
    کلیدواژگان: منظر روستایی، توسعه پایدار، بازیابی منظر، گردشگری پایدار روستایی
  • ملیحه تقی پور*، صدیقه نسیبی صفحه 83
    روز به روز شاهد رشد صنعت درآمدزای گردشگری در سطوح ملی و بین المللی هستیم و در این میان گردشگری روستایی بخش قابل توجهی از این درآمد را به خود اختصاص داده است، از همین رو این مقاله مسائل مربوط به گردشگری روستایی در روستای تاریخی قلات (ایران) را مطرح می کند. در ابتدا با استفاده از روش پژوهش تحلیلی، توصیفی به تعریف گردشگری روستایی و اصول آن پرداخته و در ادامه با بررسی های میدانی ، مصاحبه و عکس برداری به تطبیق این اصول با وضع موجود در روستای قلات می پردازیم. روستاها در سطح جهانی از منابع متفاوتی ( تاریخی، طبیعی، فرهنگی،...) جهت جذب گردشگر برخوردارند که می توان این منابع را شناسایی کرد و در جهت ارتقاء سطح آن ها برنامه هایی طرح و اجرا نمود. با توجه به نتایج به دست آمده از تحقیق می توان به موضوع نارضایتی ساکنین محلی از فقدان وجود سازمانی جهت شناخت، برنامه ریزی و اجرای طرح های مورد نیاز جهت جذب گردشگر و افزایش سطح درآمد دست یافت.
    کلیدواژگان: توریسم روستایی، پایداری، تجربه گردشگری، روستای تاریخی، قلات
  • تحلیل و ارزیابی پایداری اکولوژیکی در سیستم های نوین ساختمانی / نمونه موردی: سیستم قاب فولادی سبک نورد سرد (LSF)
    مرضیه فقیه الاسلام *، اعظم رستگاری، امیر اسدی وایقان صفحه 95

    امروزه با توجه به رشد شهرنشینی، تقاضا برای کالاها و خدمات در شهرها افزایش قابل ملاحظه ای دارد. در این راستا، تامین نیازهای شهروندان مستلزم وجود منابع مالی کافی می باشد. اما نکته حائز اهمیت در بحث تامین منابع مالی، در نظر قرار دادن منابع طبیعی و محیط زیست است به گونه ای که درآمدها را به سمت درآمدهای پایدار سوق دهد و تهدیدی برای توسعه پایدار شهری به حساب نیاید. به منظور دستیابی به این روند، استفاده از ابزارهای اقتصادی متناسب با مدیریت محیط زیست ضروری به نظر میرسد. البته توسعه، نیازمند برنامه ریزی دقیقی می باشد و باید متناسب با شرایط و موقعیت هر کشوری انجام شود. توسعه پایدار شهری که نیازهای کنونی جهان را، بدون مخاطره افکنی توانایی نسلهای آتی در برآوردن نیازهای خود، تامین میکند؛ دارای سه رکن اساسی میباشد: پایداری زیست محیطی، پایداری اقتصادی و پایداری اجتماعی. در نتیجه همسازی مصالح اصلی با طبیعت، امکان بازگشت مصالح به طبیعت و بازیافت آن ها، کاهش اتلاف انرژی ومصالح در مراحل تولید و اجرا معیارهایی است که در پایداری اکولوژیکی باید مورد توجه قرار گیرد.
    روش تحقیق در این مقاله از نوع توصیفی- تحلیلی است که جمع آوری اطلاعات از طریق تدقیق و مطالعه منابع کتابخانه ای و اینترنتی صورت پذیرفته است. با استقاده از پیشینه پژوهش های مرتبط، ابتدا به توضیح مفاهیم پایداری پرداخته، سپس تاثیرپذیری محیط زیست از این ابزارها که منجر به پایداری اکولوژیکی در سیستم های نوین ساختمانی، به خصوص سیستم قاب فولادی سبک نورد سرد (L.S.F.) میگردد، با تصاویر مربوطه بررسی و تحلیل شده است.

    کلیدواژگان: سیستم های نوین ساختمانی، سیستم قاب فولادی سبک نورد سرد، پایداری اکولوژیکی، سازهLSF
|
  • A.Daneshpour, A.R.Lotfi* Page 1
    It would not be far-fetched to say that people''s lives depend on their environment and its quality. With growth of urbanization¡ this dependence is growing increasingly. Urbanization also makes economic and social development imbalance not only in the cities but also in the regional ecological organisms and the natural areas it is in touch with. In addition to these problems¡ there is disruption of water¡ air¡ soil and environment built on imbalances between urban areas and the lack of social vitality and frustration. All cities¡ especially metropolitans with developing economies face uncertainty in terms of health¡ environment¡ and quality of life. This article utilizes the ecological and environmental issues and integrates them with urban metabolism approaches to the study''s revival of urban ecology¡ something that results in enhanced quality of life for citizens. This research is the theoretical and analytical method. In the research process of this study¡ related domestic and foreign literature subsequently of traditional and electronic library resources¡ books and articles published in journals have been used. According to the type of research in this study¡ descriptive analysis was performed. Based on findings of this study¡ urban ecology is a tool to control and guide urban growth and activities in a way to improve quality of urban environment. Applying urban ecology in designing cities has provided opportunities to create practical ecological systems which by using them¡ natural process¡ human activities and urban environment could be combined. Moreover¡ urban metabolism as an indicator of urban sustainability and part of urban ecology is included two main related and non-contradictory approaches of odum and MFA. Due to difficulties which modern cities are faced with¡ benefiting and applying these approaches seems vital.
    Keywords: Urban, Sustainable development, Ecological urbanism, Urban metabolism
  • P.Najafi*, Z.Khaksar, M.Shoaale, A.R.Sadeghi Page 13
    Public spaces were known as the arena of expression of life and social sphere in urban environments¡ but these spaces in the 1960s¡ faced trauma of World War II in urban environments. In this period¡ critical urban planners and designers such as Jane Jacobs and Erwin Goffman criticized public spaces from the point of view of lack of interaction between life and urban space.
    Following this issue¡ the systematic study of behavior is carried out by research theorists such as William White and Jan Jehl and tools are provided programmatically to study human behavior in urban spaces. Jan Jehl¡ by providing behavioral observation as a policy tool¡ shows changes in behavior patterns in public spaces. The main slogan of this method actually is seeing and learning. In fact¡ it tries to control a variety of behavior patterns to reach a clearer image of the situation in urban environments.
    In this paper¡ first the principles and standards of behavior observation method in urban situations have been reviewed¡ then an experience of using behavior observation method in an urban space is showed. Finally¡ a systematic framework of how to utilize this method in terms of public spaces will be presented.
    Keywords: Behavior Observation Method, Assessing Public Behaviors, Public Space
  • Gh.R.Negahdari Khorsand Fard*, F.Ahmadi Page 27
    This study examines the problems of brown field land and solutions to solve these problems by its residents. The method is based on interactions between independent variables including social problemsand dependent variables including improving the environment and choice of land use according to comments of the residents of the environment. Correlational research was used to see the preferences of different age groups and (SPSS) software to analyze the .data One of the main hypotheses of the study included lack of security around the site that the views of local residents and the issue was rejected by environment residents because the position of the site was in the center of town and activities were around the site. The main problem of environment that these people have mentioned as the main problem was the lack of use of green space garden . The results show that sex ¡ age¡ job¡ education and household members are not important factors in the selection of proposed land use¡ use of land and suggestions to improve the situation from the perspective of residents. But these items have significant relationships with the main feature of the landscape environment conditions and conditions using it.
    Keywords: Security, Farzaneh Garden, Broewn Field, Preferences age groups
  • M.Razmara, F.Rezaie, M.Taghipour* Page 36
    Sense of place attachment is one of the basic needs of communities affected by the quality and characteristics of the environment. Since place attachment influences the personal expectations¡ perceptions¡ responses and behaviors towards the environment¡ analyzing its strengthening and increasing components could be effective. Several factors affect the formation of sense of place attachment. The present study measures the sense of place attachment in the target community in city of Shiraz by analyzing the urban signs. Also¡ the relationship between place attachment and environment legibility and formation of the pattern of behavior are addressed. This article is developed by documentary and survey method using a questionnaire to collect information. In the end¡ the research components are analyzed by weighting based on Likert scale. The results indicate that the urban signs can increase the sense of place attachment and also this sense can lead to the formation of behavioral pattern among citizens. Although the signs affect the legibility of the environment¡ legibility cannot affect the sense of place attachment as an independent component.
    Keywords: sense of place attachment, behavioral pattern, sign, Shiraz
  • M.Shoaale, A.R.Sadeghi, E.Haghani*, E.Ghanbari Page 45
    Urban design with a cooperative approach is so important that can have substantial impacts on increasing the efficiency of urban spaces. With the cooperation of the users of urban spaces in making decisions for the quality promotion of their life and work spaces¡ better spaces would be created. One of the most important factors in evaluating urban spaces is urban landscape that is directly related to the individual’s sensation and also influences his perception of the space. Therefore¡ urban landscape has attracted the attention of architects¡ designers¡ environmental psychologists and sociologists. There are many ways of cooperating citizens in the process of urban decisions. One of these ways is the place check technique that provides this possibility for the citizens to identify the strengths and weaknesses of their urban spaces and cooperate effectively for the improvement of conditions. Hobart city is the successful sample of using this technique for the evaluation of the quality of the city connectivity routs. This study discusses specifically the findings of Hobart city about the evaluation of urban landscape. Such experiences can be examined models for advancing collaborative work.
    Keywords: Placecheck Method, Cityscape, Hobart City
  • M.R.Bemanian, F.Ahmadi*, A.Asadpour Page 69
    Rural Tourism is a social and recreational activity which contains a variety of recreation and serenity services that the villagers serve for attracting tourists for economic income. On the other hand¡ rural landscape is one of the richest attractions of rural tourism that consists of natural and human made components. These landscapes faced deterioration and destruction because of their fragile nature. Hence¡ the rural sustainable tourism development (RST) has an important role. Indeed¡ sustainable tourism is a kind of tourism activity that supplies the current needs without endangering future tourists’ needs. This paper used qualitative and case study strategies with an inductive approach. Margoon village in Fars province has dramatic natural attractions with high rate of tourist’s presence that in 1999 registered as a protected area in Iranian Environmental Protection Agency. Unfortunately¡ it suffers from lack of renovation and restoration programs. The qualitative and quantitative results prepared by statistical and field surveys showed the weakness of its current landscape to attract sustainable tourism. So¡ the authors recommended some solutions for this problem as a part of an extended way of dealing with RST. In the end¡ with regard to theoretical topics and case study¡ patterns of rural landscape revitalization have been established. In the recommended chart¡ historical studies (categorizing and documenting existing conditions for preparing developed management plans particularly for all tourism indicators elements) and ecological studies (analysis of landscape patterns and identifying the particular elements of chaos particularly for all tourism indicators elements) led to regulating restoration and conservation programs¡ restoration of the natural substrata¡ restoration of cultural layers and repair of the signs and symbols of cultured landscapes in rural landscape with regard to achieving RST.
    Keywords: Rural Landscape, Sustainable Development, Landscape revival, Sustainable Development of Tourism
  • M.Taghipour*, S.Nasibi Page 83
    Day by day we witness a profitable industry growth at the tourism in the national and international level and the rural tourism has been allocated a significant portion of these revenues to itself¡ therefore this paper discuss the Issues related to rural tourism in the historic village of Qhalat (Iran). At first by using descriptive analysis research method we define the rural tourism and its principals and in the following by field surveys¡ interviews and photography we adapt these principals with the current situation in the village of Qhalat. Villages at the global level have different resources (historical¡ natural¡ cultural¡ …) to attract tourists that these resources can be identified and in order to promote their level¡ programs can be designed and implemented. According to the results of the research the subject of complaints from local residents about the lack of an organization to identify¡ plan and implement projects needed to attract tourists and increase the income level can be achieved.
    Keywords: Rural Tourism, Sustainability, Tourism Experience, Historical Village, Ghalat
  • M.Faghih*, A.Rastgari, A.Asadi Vayghan Page 95

    Due to growing urbanization¡ the demand for goods and services in cities has increased considerably. Therefore¡ the needs of the citizens requires adequate financial resources. But the important point for the discussion of financing is in terms of natural resources and the environment¡ in such a way that incomes lead to sustainable income and not considered as a threat to sustainable urban development. In order to achieve this process¡ the use of economic instruments in accordance with environmental management is very important. The development requires careful planning and must be done according to the terms and conditions of each country. Current needs of the world’s urban sustainable development provides the ability of future generations to meet their own needs. It has three bases¡ environmental sustainability¡ economic sustainability and social sustainability. As a result¡ measures that should be considered in ecological sustainability are the compatibility with nature materials¡ the possibility of returning to nature and recycling materials¡ reducing energy consumption and materials in the production process¡ run¡ etc.
    This paper benefits from collecting information through books¡ articles and various sites. Explaining sustainability concepts and the environmental impact of these tools leading to ecological sustainability in building new systems¡ particularly cold-rolled steel frame style systems are analyzed with corresponding images.

    Keywords: Cold, rolled light steel frame system, Construction of new system, Ecological sustainability, LSF structures