فهرست مطالب

مطالعات مدیریت رفتار سازمانی در ورزش - سال پنجم شماره 1 (پیاپی 17، بهار 1397)

نشریه مطالعات مدیریت رفتار سازمانی در ورزش
سال پنجم شماره 1 (پیاپی 17، بهار 1397)

  • تاریخ انتشار: 1397/03/02
  • تعداد عناوین: 10
|
  • مقاله پژوهشی
  • مرجان صفاری، عرفان مرادی * صفحات 11-22
    شناسایی انگیزه های گردشگران ورزشی به عنوان مفهومی اساسی در درک رفتار و روند تصمیم آنان مطرح است. بنابراین هدف از این پژوهش، تعیین روابط علی انگیزه های کششی و رانشی بر رفتار گردشگران ورزشی: نقش میانجی رضایت بود. روش شناسی پژوهش حاضر از منظر هدف؛ کاربردی و از منظر روش توصیفی – همبستگی به طور مشخص مبتنی بر مدل سازی معادلات ساختاری با استفاده از نرم افزار Smart PLS 3 بود. جامعه ی آماری پژوهش حاضر را گردشگران ورزشی استفاده کننده از ورزش های آبی شهر رامسر بر اساس روش نمونه گیری تصادفی با در نظر گرفتن توان آماری 90/0 با استفاده از نرم افزار PASS (298) نفر را تشکیل دادند. یافته ها حکایت از اثرگذاری مثبت و معنی دار در مسیر مستقیم انگیزه ها بر رضایت و رفتارآتی گردشگران ورزشی داشت. از طرفی در بررسی نقش میانجی رضایت گردشگران، نتایج حاکی از وجود روابط مثبت و معنی دار جزئی انگیزه های کششی و عدم وجود روابط معنی دار مربوط به انگیزه های رانشی در ارتباط بین انگیزه ها و رفتارآتی گردشگران ورزشی داشت. با توجه به نتایج پژوهش، لزوم اندیشیدن تمهیداتی در راستای تفکیک انگیزه های گردشگران ورزشی در مراکز تفریحی ورزشی به منظور جلب رضایت آنان و تاثیرگذاری مثبت بر رفتارآتی آنان به مدیران، بازاریابان مراکز خدماتی – تفریحی پیشنهاد می شود.
    کلیدواژگان: انگیزه ها، رضایت مندی، رفتار گردشگران ورزشی، نقش میانجی
  • محمد نامور *، محمدحسین رضوی، معصومه کلاته سیفری صفحات 25-32
    هدف از انجام این تحقیق، تحلیل اثر سرمایه فکری بر بهره وری با تاکید بر تسهیم دانش در کارشناسان ادارات ورزش و جوانان استان خراسان رضوی می-باشد روش تحقیق حاضر از نوع توصیفی- همبستگی و نوع تحقیق کاربردی است و جامعه آماری آن شامل کلیه کارشناسان ادارات ورزش و جوانان استان خراسان رضوی به تعداد 165 نفر می باشد. به علت محدود بودن جامعه کلیه افراد مورد مطالعه قرار گرفتند. جهت گردآوری داده ها، از سه پرسشنامه استاندارد فکری سرمایه بنتیس(1998)، بهره وری هرسی و گلد اسمیت(1980) و تسهیم دانش هسلت(2003) استفاده شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها، از مدل معادلات ساختاری و تحلیل مسیر به وسیله نرم افزارهای SPSS و LISRELاستفاده شد. همچنین، بر اساس مدل ارایه شده می توان گفت سرمایه فکری با میزان ضریب 89/0 اثر بالایی بر تسهیم دانش و با مقدار ضریب 58/0 نیز اثر مثبت ومتوسطی بر بهره وری دارد. تسهیم دانش نیز با ضریب بتای 43/0 اثر مثبت و متوسطی بر بهره وری دارد .نتیجه این که، متغیر تسهیم دانش متغیر سرمایه فکری و بهره وری را به صورت مثبت و نسبی میانجی گری می کند.
    کلیدواژگان: سرمایه فکری، بهره وری، تسهیم دانش
  • محمدحسن فردوسی*، امین کرایی، فاطمه سادات مرعشیان صفحات 33-42
    هدف پژوهش حاضر، طراحی و تدوین مدل تطابق در محیط کار بر عملکرد شغلی کارکنان اداره کل ورزش و جوانان استان خوزستان با نقش میانجی رفتار مدنی سازمانی بود. جامعه آماری در این پژوهش کلیه کارکنان اداره کل ورزش و جوانان استان خوزستان می باشد که نمونه ای به حجم 170 نفر (130 نفر مرد و 40 نفر زن) با استفاده از روش نمونه-گیری تصادفی چندمرحله ای از میان جامعه مذکور انتخاب شد. طرح پژوهش حاضر، پژوهش حاضر از نوع تحلیل ماتریس کوواریانس یا همبستگی (تحلیل مسیر) است. ابزارهای مورد استفاده برای جمع آوری اطلاعات شامل پرسشنامه تطابق فرد – سازمان پیاسنتین و چپمن (2006)، پرسشنامه تطابق فرد – گروه واگل و فلدمن (2009)، پرسشنامه تطابق فرد – شغل کیبل و درو (2002)، پرسشنامه رفتار مدنی سازمانی گراهام و دینش (1994) و پرسشنامه عملکرد شغلی پاترسون (1970) می باشند. نتایج نشان داد تطابق فرد- سازمان از طریق رفتار مدنی سازمانی با عملکرد شغلی رابطه دارد. همچنین تطابق فرد- شغل از طریق رفتار مدنی سازمانی با عملکرد شغلی رابطه دارد. اما، تطابق فرد – گروه فقط به صورت غیرمستقیم از طریق رفتار مدنی سازمانی موجب ارتقای عملکرد شغلی می شود. رفتار مدنی سازمانی نیز با عملکرد شغلی ارتباط دارد. یافته های به دست آمده از تحلیل مسیر نشان داد مدل ساختاری از برازندگی خوبی برخوردار است و همه ی روابط ساختاری موجود در مدل در سطح 05/0> P معنادار می باشد.
    کلیدواژگان: تطابق فرد - سازمان، تطابق فرد - گروه، تطابق فرد - شغل، رفتار مدنی سازمانی، عملکرد شغلی
  • سهیلا بورقانی فراهانی، بنفشه فتوت*، پدرام ابدارزاده، امین همتی صفحات 43-51
    پژوهش حاضر با هدف بررسی اثر اخلاق کار بر استرس شغلی و فرسودگی شغلی دبیران تربیت بدنی مدارس متوسطه شهر تهران صورت گرفت. این پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نوع توصیفی- پیمایشی است. جامعه آماری پژوهش شامل کلیه دبیران تربیت بدنی شهر تهران می باشد که حدود 1500 نفر در سال تحصیلی 95-96 می باشند که بر طبق جدول مورگان 306 نفر نمونه با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شدند. همچنین جهت جمع آوری داده ها از سه پرسشنامه استاندارد اخلاق کار پتی، پرسشنامه استرس شغلی اسیپو و پرسشنامه فرسودگی شغلی مزلاچ استفاده شد. داده های پژوهش با استفاده از مدلسازی معادلات ساختاری مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد اخلاق کار بر استرس شغلی و فرسودگی شغلی دبیران تربیت بدنی مدارس متوسطه شهر تهران اثر معکوس معناداری دارد و استرس شغلی بر فرسودگی شغلی دبیران تربیت بدنی اثر مثبت و معناداری داشت.
    کلیدواژگان: اخلاق کار، استرس شغلی، فرسودگی شغلی
  • لیلا قربانی قهفرخی، مرضیه کلانی نسب، معصومه یاراحمدی، فریبرز فتحی * صفحات 45-54
    هدف پژوهش بررسی نقش ساختار سازمانی در بکارگیری مدیریت مشارکتی در ببین کارکنان اداره کل ورزش و جوانان استان هرمزگان می باشد. این پژوهش از لحاظ هدف کاربردی و از نظر روش از نوع توصیفی همبستگی و تحلیلی است. جامعه ی آماری شامل تمامی کارکنان اداره کل ورزش و جوانان استان هرمزگان به تعداد 97 نفر بودند. برای دستیابی به اهداف پژوهش از دو پرسشنامه ی ساختار سازمانی استیفن رابینز (1987) و مدیریت مشارکتی نظری کمیشانی (1384) استفاده شد. روایی هر دو پرسشنامه به تایید 10 تن از متخصصین رسید و پایایی آن ها در یک مطالعه مقدماتی با 30 آزمودنی به ترتیب با مقدار ضریب آلفای کرونباخ 90/0 و 87/0 محاسبه شد. برای تحلیل اطلاعات جمع آوری شده از ضریب همبستگی پیرسون و معادلات ساختاری با کمک دو نرم افزار SPSS و Lisrel استفاده شد نتایج ضریب همبستگی نشان داد که بین ساختار سازمانی (پیچیدگی، رسمیت و تمرکز) با مدیریت مشارکتی رابطه معکوس و معنی داری وجود دارد. نتایج اثر پیچیدگی بر مدیریت مشارکتی برابر 50 درصد و معکوس (قدر مطلق عدد معناداری 33/3)، اثر رسمیت بر مدیریت مشارکتی برابر 55 درصد و معکوس (قدر مطلق عدد معناداری برابر 37/2) و اثر تمرکز بر مدیریت مشارکتی برابر 89 درصد و معکوس (قدر مطلق عدد معناداری برابر 14/5) می باشد. همچنین هر سه بعد ساختار سازمانی به میزان 63 درصد از مدیریت مشارکتی را تبیین می نمایند بنابراین می توان گفت ساختار سازمانی یکی از فاکتورهای مهم در مدیریت مشارکتی است و باید اهمیت مدیریت مشارکتی در بین سازمان ورزش و جوانان استان هرمزگان در نظر گرفته شود.
    کلیدواژگان: ساختارسازمانی، مدیریت مشارکتی، کارکنان، ورزش و جوانان، هرمزگان
  • مریم حسینی*، شیرین زردشتیان، جواد کریمی صفحات 55-62
    هدف از پژوهش حاضر، تیببن رابطه هوش معنوی و میزان پرخاشگری با ملاحظه نقش میانجی تاب آوری در بین کنگ فوکاران آسیایی. می باشد. جامعه آماری پژوهش حاضر شامل تمامی ورزشکاران حاضر در مسابقات آسیایی کنگ فو می باشند. تعداد ورزشکاران رشته کنگ فو، حاضر در مسابقات آسیایی، 150نفر، شامل (120 مرد ورزشکار و 30 زن ورزشکار)، بود که با توجه به محدود بودن جامعه آماری مورد مطالعه، از طریق روش سرشماری (کل شماری)، کل جامعه آماری به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. جهت جمع آوری اطلاعات مورد نیاز این تحقیق از ابزار پرسشنامه های تاب آوری کانر و دیویدسون(2003) ، پرخاشگری پری(1992) و هوش معنوی کینگ(2008) استفاده شده است. به منظور بررسی تحقیق از مدل یابی معادلات ساختاری و تحلیل مسیر به وسیله نرم افزار لیزرل استفاده شده است. یافته های تحقیق، نشان داد رابطه ی معنادار بین هوش معنوی و میزان پرخاشگری با توجه به نقش میانجی تاب آوری در کنگ فوکاران آسیایی وجود دارد. بنابراین نتیجه می گیریم که برخورداری از تجربیات معنوی بالا به عنوان برترین حامی تاب آوری، کاهش پرخاشگری را تضمین می کند.
    کلیدواژگان: هوش معنوی، پرخاشگری، تاب آوری، کنگ فو کاران
  • رحیم خسرومنش *، محمد خبیری، ابراهیم علیدوست قهفرخی، حسین خنیفر، حسن زارعی متین صفحات 63-73
    هدف این تحقیق تحلیل عاملی فرهنگسازان در ترویج فرهنگ ورزش در ایران بود. روش شناسی تحقیق از نوع ترکیبی اکتشافی بود. یعنی ابتدا با روش کیفی فرهنگسازان و خلق کنندگان فعالیتهای ورزشی شناسایی و مدل مفهومی ساخته شد و سپس با استفاده از روش کمی معادلات ساختاری رویکرد حداقل مربعات جزئی یا PLS، نقش آنها مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه محقق ساخته پنج ارزشی لیکرت بود. روایی پرسشنامه به تایید ده تن از خبرگان مدیریت ورزشی رسید. نتیجه آزمون آلفای کرونباخ با مقدار 0.878 نشان داد پایایی پرسشنامه در سطح قابل قبولی است. جامعه آماری افرادی بودند که در خلق انواع فعالیتهای ورزشی در ایران نقش داشتند. 604 مورد از پرسشنامه های توزیع شده پاسخ داده شد (n=604). تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزارهای SPSS22 و Smart-PLS انجام گرفت و سطح اطمینان 95% در نظر گرفته شد. یافته ها نشان داد؛ در حال حاضر؛ خانواده، دوستان و نهادهای اجتماعی، جامعه پزشکی، وزارت ورزش و رسانه ملی؛ در ترویج فرهنگ ورزش در جامعه نقش معناداری دارند ولی مدیران دولتی و سیاستمدارن، رهبران و علمای مذهبی، هنرمندان، ورزشکاران نخبه و افراد مشهور در ترویج فرهنگ ورزش منفعل هستند. با توجه به یافته ها ضرورت دارند مدیران ورزشی به منظور استفاده از پتانسیل فرهنگسازان مختلف جهت ترویج فرهنگ ورزش؛ راهکارهایی شناسایی و اجرا نمایند.
    کلیدواژگان: تحلیل عاملی، فرهنگسازان، فرهنگ ورزش
  • سهیلا مجلسی ارده جانی*، غلامرضا شعبانی بهار، مجید سلیمانی، حبیب هنری صفحات 75-88
    هدف از انجام این پژوهش، تدوین مدل مدیریت دانش و تفکر راهبردی بر اساس آمادگی سازمانی وزارت ورزش و جوانان می باشد. جامعه آماری شامل تمامی کارکنان وزارت ورزش و جوانان تهران (890 نفر) بود که با روش نمونه گیری تصادفی ساده تعداد350 نفر به عنوان نمونه انتخاب شدند، روش پژوهش، کمی و از نوع همبستگی است، و ابزاراندازه گیری؛ پرسشنامه های استاندارد آمادگی سازمانی ضیایی و همکاران (1390)، مدیریت دانش همتی (1389)، و تفکرراهبردی منوریان و همکاران (1391)، می باشد. روایی پرسشنامه ها با نظر 10 نفر از اساتید متخصص مدیریت ورزشی تایید و پایایی آن ها با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ برای آمادگی سازمانی78/0، تفکرراهبردی 83/0و مدیریت دانش 75/0، به دست آمد. به منظور تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون دوجمله ای و روش مدل معادلات ساختاری از طریق نرم افزار Smart-PLS استفاده شد. نتایج نشان داد بین سنجش آمادگی سازمانی برای استقرار مدیریت دانش و تفکرراهبردی ارتباط معناداری وجود داشت. همچنین نتایج نشان داد که مدیریت دانش بر تفکرراهبردی تاثیر معناداری دارد. بررسی شاخص های نیکویی برازش مدل نیز نشان داد که مدل ساختاری مدیریت دانش و تفکر راهبردی بر اساس آمادگی سازمانی از براش مناسب و قابل قبولی برخوردار است (24/0GOF=). مدیران می-توانند به آمادگی سازمانی، به عنوان شاخص موفقیت آینده سازمان به منظور استقرار و ارتقاء استراتژی های منحصر به فرد توجه داشته باشند.
    کلیدواژگان: آمادگی سازمانی، تفکرراهبردی، مدیریت دانش، وزارت ورزش و جوانان
  • سعید حاتمی*، نجف آقایی، حسین پورسلطانی زرندی، حسین اکبری یزدی صفحات 89-98
    هدف از پژوهش حاضر، بررسی نقش میانجی مسئولیت اجتماعی در رابطه اخلاق حرفه ای مدیران با رفتار شهروندی هواداران باشگاه های فوتبال بود. روش تحقیق حاضر همبستگی و از نوع پیمایشی است. جامعه آماری این پژوهش تمامی هواداران لیگ برتر فوتبال کشور در سال 1396، که برای تماشای مسابقات فوتبال تیم محبوب خود در ورزشگاه آزادی حضور یافتند؛ بود. با استفاده از فرمول تعیین حجم نمونه برای جامعه نامحدود 320 نفر به عنوان نمونه انتخاب شدند. برای جمع آوری اطلاعات از سه پرسشنامه اخلاق حرفه ای عیدی و همکاران (1395)، پرسشنامه مسئولیت اجتماعی باشگاه بخشنده (1391) و پرسشنامه رفتار شهروندی گروث (2005) استفاده شد. برای تجزیه و تحلیل داده-ها از آزمون همبستگی پیرسون و مدل معادلات ساختاری استفاده گردید. نتایج پژوهش نشان داد بین اخلاق حرفه ای و مولفه های آن و مسئولیت اجتماعی و مولفه های آن با رفتار شهروندی هواداران رابطه معنادار وجود دارد. خروجی های نرم افزار AMOS نشان دهنده مناسب بودن مدل ساختاری بود (میزان شاخص های 91/0=GFI،96/0=NFI، 95/0=IFI، 96/0=CFI و 012/0= RMSEA نشان دهنده برازش مدل ساختاری بودند). با توجه به نتایج تحقیق به نظر می رسد، که مسئولیت اجتماعی باشگاه می تواند به عنوان متغیر میانجی بین اخلاق حرفه ای مدیران و رفتار شهروندی هواداران عمل نماید و اخلاق حرفه ای از این طریق اثرات خود را بر رفتار شهروندی هواداران نمایان سازد.
    کلیدواژگان: اخلاق حرفه ای، مسئولیت اجتماعی، رفتار شهروندی، هواداران
  • لقمان کشاورز *، ابوالفضل فراهانی، جواد محمدخانی صفحات 99-108
    هدف از پژوهش حاضر، تحلیل عوامل موثر بر رفتار مدیران ورزش قهرمانی با رویکرد برنامه ریزی سناریو است جامعه آماری پژوهش روسا، نائب رئیسان فدراسیون های ورزش قهرمانی، کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان و اساتید مدیریت ورزش دانشگاه های کشور است. برای نمونه آماری 32 نفر به طور هدفمند انتخاب شد. ابزار و روش گردآوری اطلاعات شامل دو پرسش نامه ویک ماتریس بود. پرسش نامه میزان تاثیرگذاری و پرسش نامه میزان عدم قطعیت. ابتدا از میان 64 عامل اولیه، 21 عامل مهم تر شناسایی، سپس در پرسش نامه سوم به شکل ماتریسی به ابعاد 21×21 توسط خبرگان تکمیل و داده ها توسط نرم افزار میک مک مورد تحلیل قرار گرفتند. یافته های پژوهش نشان داد 7 عامل برنامه جامع ورزش قهرمانی، سیستم حمایتی مداوم، نظام جامع استعدادیابی، اماکن ورزشی مدرن، دوره های بازآموزی مربیان، تمرینات علمی درازمدت وسیستم ارزیابی عملکردمربیان و ورزشکاران بر رفتار مدیران ورزش قهرمانی ایران با رویکرد برنامه ریزی سناریو موثر هستند.
    کلیدواژگان: رفتار مدیران، سناریو، ورزش قهرمانی
|
  • Marjan Safari, Erfan Moradi * Pages 11-22
    The purpose of this study was to determine the causal relationship between pull and push motives on the behavior of sports tourists: the Mediating role of satisfaction. The methodology of the present research has been applied in terms of purpose, and from the perspective of the method, descriptive-Correlation was specifically based on structural equation modeling using Smart PLS 3 software. The statistical population of the study included sports tourists using water sports of Ramsar. Among them, 298 people were selected by random sampling method with taking into account test power of 90% and utilizing from PASS Software. In the present study, the evaluations related to the face and content validity and convergent and discriminant validity were carried out based on the supporting standard opinions of experts in the fields of marketing and sports tourism, Composite Reliability, Average Variance Extracted, Heterotrait - Monotrait Ratio was conducted. Findings indicate a positive and significant effect on the direct path of motivations on the satisfaction and future behavior of sports tourists. The results indicate a positive and significant relationship between pull motivations, there was no significant relationship between pull incentives in relation to the motivation and future behavior of sports tourists. According to the results of the study, the necessity of thinking about measures to differentiate the motivations of sports tourists in recreational sports centers in order to satisfy their satisfaction and positive impact on their behavior towards managers, marketers of recreational centers is suggested.
    Keywords: Motivations, satisfaction, Sports tourists behavior, Mediator role
  • Mohammad Namvar *, Mohammad Hossen Razavi, Masomeh Kalateh Syfari Pages 25-32
    The purpose of this study was to the effect of The Effect of Intellectual Capital is Productivity with an Emphasis on Knowledge Sharing in the Experts of Sports and Youth Departments of Khorasan Razavi Province. The research method is descriptive-correlative and applied and Population of study was all experts of Sports and Youth Departments of Khorasan Razavi Province are 165 of us Due to the limitation of Population, all patients were evaluated In order to collect data, three questionnaires of intellectual capital Bontis( 1998), productivity Hersey and Goldsmith( 1980) and Knowledge Sharing Hesselt (2003), was used. To analyze the data, structural equation modeling and path analysis were used by the PLS SPSS and LISREL software’s. Also, based on the suggested model can be said that,Intellectual capital with a coefficient of 0.89 has a significant effect on knowledge sharing and with a coefficient of 0.58, has a positive and significant effect on productivity. Knowledge sharing with the beta coefficient of 0.43 has a positive and moderate effect on productivity. The result is that the variable of knowledge sharing will mediate the variable of intellectual capital and productivity in a positive and relative is Mediates.
    Keywords: Intellectual Capital, Productivity Emphasis, Knowledge Sharing
  • Mohammad Hassan Ferdosi *, Amin Korayi, Fateme Sadat Marashian Pages 33-42
    The purpose of this study was to design and elaborate an adaptive pattern in the work environment on the job performance of the staff of the Department of Sports and Youth of Khuzestan province with the role of mediator of organizational citizenship behavior. The statistical population in this research is all employees of the General Department of Sports and Youth of Khuzestan Province. A sample of 170 people (130 men and 40 women) was selected using multistage random sampling. The current project is a covariance matrix or correlation matrix (path analysis). The tools used for data collection were Individual Adjustment Questionnaire (Paceentin & Chapman, 2006), Individual Perceived Adaptation Questionnaire (Wagel and Feldman, 2009), Individual Perceived Adaptation Questionnaire - Kabel & Drew (2002), Graham & Deynesh (1994) and Personal Career Performance Questionnaire (1970). The results showed that the individual-organization matching is related to organizational performance with organizational performance. Also, the individual-job matching is related to organizational performance with organizational performance. However, the individual-group adaptation only indirectly increases organizational performance through organizational civic behavior. Organizational civic behavior is also related to job performance. The findings of the path analysis revealed that the structural model has good fitness and all structural relationships in the model are significant at P
    Keywords: Individual adaptation to organization, Individual adaptation to group, Individual adaptation to occupation, Organizational civil behavior, Occupational performance
  • Soheila Bourghani Farahani, Banafsheh Fotovat *, Pedram Abdarzadeh, Amin Hemmati Pages 43-51
    This study aimed to investigate the role of work ethic on job stress and burnout in teachers of physical education in tehran secondary schools. This study is applied and descriptive_survey in terms of objective and method, respectively. The research population includes all Teachers of Physical Education in Tehran Which is about 1500 people in the academic year 95-96 and the statistical sample includes 306 subjects who were selected by simple random sampling method. Three standardized questionnaires were used to collect date: Petty work ethic questionnaire, Osipow job stress questionnaire, and Maslach job burnout questionnaire. The research data were analyzed using structural equation modeling technique. The results showed that work ethic on job stress and job burnout of teachers physical education in tehran secondary schools has significant reverse effect and job stress on job burnout has a positive and significant effect.
    Keywords: work ethic, job stress, job burnout, Teachers of Physical Education
  • Fariborz Fathi *, Masuome Yar Ahmadi, Lila Ghorbani Pages 45-54
    This study examined the role of organizational structure in the use of participatory management in between the workers of sport and youth organization of Hormozgan. The purpose of applied research and the method of cross correlation. Statics society definded equal of Statics sample to 97 numbers. After distribution of questionnaires. The purpose of applied research and the method of cross correlation. For collecting research data, we used Robin's organizational structure standardized questionnaire (1987) and participative management questionnaire derived from Nazari kemishani (1384). The questionnaires were validity by ten teachers elite sport management were approve and reliability by Cronbach's alpha (0.90) and (0.87). The data were analyzed by descriptive statistics, Pearson Order correlation and multiple regression and structural equation with Lisrel and spss 21 software. The data analysis showed that the organizational structure (Complexity, formality and concentration) a significant inverse relationship between the level (P ≥0 / 01) there. Effect of participative management complexity 50 percent and reverse (absolute value of a significant number 3/33), Recognize the collaborative management and reverse the effects of the 55%. (Absolute value of a significant number 2/37) and Effect of participative management concentration 89 percent and reverse (absolute value of a significant number 5/14) is. Also the three dimensions of organizational structure by 63 percent Participatory management, explain. So we can say the organizational structure is an important factor in collaborative management and the importance of participatory management the staffs of sport and youth organization of Hormozgan should be considered.
    Keywords: Organizational Structure, Participative Management, Staffs, Sport, Youth, Hormozgan
  • Maryam Hoseini *, Shirin Zadoshtiyan, Javad Karimi Pages 55-62
    The purpose of study was to examine The Relationship Between spiritual intelligence and aggression with mediating role of resiliency in between asian kung fu workers The statistical research to include all athletes in the Games ofAsian Kung Fu . The number of athletes in Kung Fu, in Asian games, about 150 person , including (120 man athlete and 30 woman athlete), that with regard to the limited statistical society study via the census method (total number) , the statistical society as a model of statistics were chosen. For accumulation information about this research we used of questioners of Resiliency Connor and Davidson (2003), Aggression Perry (1992), Spiritual IntelligenceKing (2008). To check research model diagnostics structural equations and analyze route via used of LISREL software. research findings, Suggests a significant relationship between spiritual intelligence and level of aggression with role of resiliency in asian kung fu workers. So the result for the enjoyment of spiritual is moving forward up as paramount sponsor technology could decrease chooses aggression ensures.
    Keywords: Spiritual Intelligence, Aggression, resiliency, Kung Fu workers
  • Rahim Khosromanesh*, Mohammad Khabiri, Ebrahim Alidoust Ghahfarokhi, Hosein Khanifar, Hasan Zaree Matin Pages 63-73
    The purpose of this research was factor analysis the culture makers in promoting culture of sport in Iran. The research methodology was a exploratory mixed method. In other words, first, using the qualitative method, were identified culture makers and physical activities creators, and conceptual model was created, and then, using quantitative Structural Equation Method, Partial Least Squares (PLS) approach, their role was investigated and analyzed. Data gathering tool was a researcher-made five-point Likert questionnaire. The validity of the questionnaire was approved by ten sports management experts. The results of the Cronbach's alpha with a value of 0.878 showed that the reliability of the questionnaire was acceptable. The statistical population was the people who played a role in creating a variety of sports activities in Iran. 604 questionnaires were answered (n=604). Data analysis was performed using SPSS22 and Smart-PLS software. The confidence level was 95%. The findings showed that at present, families, friends and social institutions, the medical community, the Ministry of Sport and, the national media, have a significant role in promoting the culture of sport in society. But government executives and politicians, religious leaders and scholars, artists, elite athletes and celebrities are passive in promoting a culture of sports. Regarding the findings, it is necessary for sport managers to identify and implement strategies to use the potential of different cultures to promote sport culture.
    Keywords: Factor Anylysis, Culture Makers, Sport Culture
  • Soheila Majlesi Ardehjani *, Gholam Reza Shabanibahar, Majid Soleimani, Habib Honari Pages 75-88
    The purpose of this research is to develop a model of knowledge management and strategic thinking based on organizational readiness in the Ministry of Sports and Youth. The statistical population consisted of all employees of the Ministry of Sport and Youth of Tehran (890 people). By simple random sampling, 350 individuals were selected as sample. The research method is quantitative and correlational, and instrumental measurement; organizational preparedness standard questionnaire Ziaee et al. (2011), Hemati Knowledge Management (2010), and Manourian et al. (2012). Validity of the questionnaires was confirmed by 10 experts of sport management and their reliability was Cronbach's alpha coefficient for organizational readiness 0.78, strategic thinking 0.83 and knowledge management 0.75. In order to analyze the data, binomial test and structural equation modeling were used through Smart-PLS software. The results showed that there was a significant correlation between organizational readiness for establishing managerial knowledge and strategic thinking. Also, results showed that KM has a significant effect on strategic thinking. The study of goodness of fitness fit of the model also showed that the structural model of knowledge management and strategic thinking based on the organizational readiness of the brush has a suitable and acceptable (GOF =0.24). Managers can consider organizational readiness as an indicator of the organization's future success in order to deploy and promote unique strategies
    Keywords: Organizational readiness, strategic thinking, knowledge management, Ministry of Sports, Youth
  • Najaf Aghaei, Hossein Poorsoltan Zarandi, Hossein Akbari Yazdi, Saeed Hatami * Pages 89-98
    The purpose of this study was to investigate the role of mediator of social responsibility in the relationship between professional ethics of managers and Behavioral Citizenship of the fans of football clubs. The research method was correlation and survey. The statistical population of this research was all fans of the national football league in 2017-18, who were present at the Azadi Stadium to watch their favorite football matches. Using the sample size formula for an unlimited society, 320 people were selected as samples. The research Instruments were Eidi professional ethics questionnaire (2016), Bakhshande Social responsibility questionnaire (2012) and citizenship behavior Gruth questionnaire (2005). Collected data were analyzed by inferential methods such as pearson correlation coefficient and structural equation model. Research. results showed a positive and significant relationship between professional ethics, social responsibility citizenship behavior Fans. the output of the AMOS software showed that structural model is fit. (GFI = 0.91, IFI = 0.95, NFI = 0.96, CFI = 0.96 & RMSEA = 0.012). According to results it seems that The social responsibility of the club can act as a mediator between the professional ethics of managers and the citizenship behavior of the fans And professional ethics thus show their effects on the citizenship behavior of supporters.
    Keywords: Social responsibility, Professional Ethics, Citizenship behavior, fans
  • Loghman Keshavarz*, Abolfazl Farahani, Javad Mohammadkhani Pages 99-108
    The purpose of this study was to analyze the factors affecting the behavior of the championship sports managers with the scenario planning approach. The statistical population of the research is the principals, vice president of sport championship federations, the National Olympic Committee, and the Ministry of Sports and Youth and the sports management professors of the universities of the country. For statistical sample 32 individuals were selected purposefully. The data gathering tool and method included two matrix questionnaires. Impact questionnaire and uncertainty questionnaire. First, among the 64 primary factors, 21 factors were identified, then in the third questionnaire, a 21-dimensional 21-dimensional questionnaire was completed by the experts and the data were analyzed by the Mick-Mac software. The findings of this study showed that 7 factors of the comprehensive championship program, continuous support system, comprehensive scouting system, modern sporting venues, coaches 'retraining courses, long term training exercises of the team and player's evaluation system are effective on the behavior of Iranian champions of sport with a scenario planning approach. .
    Keywords: Leadership Behavior, Scenario, Championship Sports