فهرست مطالب

مطالعات مدیریت رفتار سازمانی در ورزش - سال دوم شماره 4 (پیاپی 8، زمستان 1394)

نشریه مطالعات مدیریت رفتار سازمانی در ورزش
سال دوم شماره 4 (پیاپی 8، زمستان 1394)

  • تاریخ انتشار: 1394/12/24
  • تعداد عناوین: 10
|
  • رسول آزادی *، حسین عیدی صفحات 11-24
    پژوهش حاضر، با هدف بررسی ارتباط بین سرمایه اجتماعی، رضایت شغلی و تعهد سازمانی با عملکرد کارکنان ستادی وزارت ورزش و جوانان کشور انجام شده است. روش تحقیق از نوع توصیفی _ تحلیلی است. جامعه آماری این پژوهش را 303 نفر از کارشناسان و مدیران وزارت ورزش و جوانان کشور تشکیل دادند که از بین آنها 181 نفر به عنوان نمونه انتخاب گردید. ابزار گرداوری داده ها، چهار پرسشنامه استاندارد عملکرد سازمانی هرسی و گلداسمیت (2003)، تعهدسازمانی (می یر و آلن، 1997)، سرمایه اجتماعی (ناهاپیت و گوشال، 1998) و رضایت شغلی (مینه سوتا، 1967) بود. که پایایی آنها نیز با استفاده از آلفای کرونباخ برای پرسشنامه های عملکرد سازمانی، 87/0، تعهد سازمانی، 80/0، سرمایه اجتماعی، 86/0 و رضایت شغلی90/0 به دست آمد. نتایج آزمون تحلیل معادلات ساختاری بر روی مدل پیشنهادی پژوهش نشان داد که مدل از برازش خوب و قابل قبولی برخوردار بود. و تمامی مسیرها (فرضیه ها) با اطمینان بالا مورد تایید قرار گرفتند. که در این بین، بیشترین میزان اثر مربوط به رابطه بین تعهد و عملکرد سازمانی کارکنان بود (54 درصد). سرمایه اجتماعی و رضایت شغلی نیز هریک به ترتیب، اثری 41 و 33 درصدی بر تعهد سازمانی می گذارند. با توجه به یافته های پژوهش حاضر، به مدیران ورزشی پیشنهاد می گردد به عوامل موثر بر تعهدکارکنان، از جمله سرمایه اجتماعی و رضایت شغلی کارکنان توجه ویژه ای داشته باشند؛ چراکه افزایش کارایی و اثربخشی کارکنان را به همراه دارد؛ و متعاقبا این امر بهره وری سازمان را افزایش می دهد.
    کلیدواژگان: عملکرد سازمانی، تعهد سازمانی، رضایت شغلی، سرمایه اجتماعی
  • یعقوب بدری آذرین، محمدرسول خدادادی*، معصومه اعلمی کشکی، رقیه سرلاب صفحات 25-34
    هدف از این پژوهش، ارتباط بین هوش سازمانی و رفتار شهروندی سازمانی کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی بود. پژوهش حاضر از نوع همبستگی بوده و به صورت میدانی انجام شده است. جامعه آماری این پژوهش را کلیه کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی (114=N) و نمونه آماری 106 نفر از این جامعه می باشد. ابزار پژوهش پرسشنامه هوش سازمانی و رفتارهای شهروندی سازمانی می باشد که روایی هر دو پرسشنامه به تایید اساتید فن در رشته مدیریت ورزشی رسیده و پایایی آنها با ضریب آلفای کرونباخ به ترتیب 83/0 و 75/0 بدست آمده است. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون پیش بین در نرم افزار spss استفاده شد. نتایج تحقیق نشان داد که بین تمامی مولفه های هوش سازمانی با رفتار شهروندی سازمانی کارکنان ادارات ورزش و جوانان رابطه مثبت و معناداری وجود دارد (254/0< r < 476/0). هم چنین بین هوش سازمانی کل و رفتار شهروندی سازمانی کارکنان ادارات ورزش و جوانان رابطه مثبت و معناداری وجود دارد (001/0 >p، (471/0= r). در نهایت معادله رگرسیون نهایی (طی پنج مرحله در تحلیل رگرسیون مرحله ای) برای پیش بینی رفتار شهروندی سازمانی نشان داد که در مجموع پنج مولفه سرنوشت مشترک، روحیه، اتحاد، توافق و کاربرد دانش قادر به تبیین 3/29 درصد واریانس OCB بوده اند.
    کلیدواژگان: هوش سازمانی، رفتارهای شهروندی سازمانی، ادارات، ورزش و جوانان
  • مجید جلالی، علی صابری*، محمد حیدری، مجید جاوید صفحات 35-44
    هدف از این پژوهش تبیین رابطه فراموشی سازمانی هدفمند و یادگیری سازمانی با چابکی سازمانی در کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان همدان بود. جامعه آماری پژوهش شامل کلیه کارکنان رسمی و غیر رسمی ادارات ورزش و جوانان استان همدان بود که تعداد آنها برابر با 147 نفر بود. برای تعیین نمونه آماری با استفاده از جدول کرجسی و مورگان تعداد 105 نفر به عنوان نمونه به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای متناسب با حجم، انتخاب شدند. به منظور گردآوری داده ها ازکارکنان ادارات از سه پرسش نامه یادگیری سازمانی، چابکی سازمانی و فراموشی هدفمند استفاده شد که پایایی پرسش نامه ها با انجام یک مطالعه مقدماتی به ترتیب برابر با 86/ و 894/ و 844/ به دست آمد. همچنین برای روایی صوری و محتوایی پرسش نامه از نظر متخصصان ورزشی و مدیریتی و دانشجویان دکتری مدیریت ورزشی در این زمینه استفاده شد و روایی این پرسش نامه ها نیز تائید شد. تجزیه و تحلیل داده ها در دو سطح آمار توصیفی( فراوانی، درصد، میانگین و انحراف معیار) و آمار استنباطی( آزمون کلوموگرف- اسمیرنف، ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون چند متغیره،) استفاده شد. نتایج نشان داد که بین یادگیری سازمانی و فراموشی هدفمند رابطه مثبت و معناداری وجود دارد و یادگیری سازمانی می تواند پیش بینی کننده خوبی برای چابکی سازمانی باشد.
    کلیدواژگان: فراموشی هدفمند، چابکی سازمانی، ادارات ورزش و جوانان
  • لقمان کشاورز، ابوالفضل فراهانی، یگانه موسوی جهرمی، فاتح فرازیانی* صفحات 45-56
    هدف از پژوهش حاضر شناسایی عوامل تاثیر گذار بر رفتار بخش خصوصی جهت سرمایه گذاری در ورزش حرفه ای ایران و ارائه الگو بود. جامعه آماری پژوهش شامل صاحب نظران مدیریت ورزشی، اقتصاد، سرمایه گذاران بخش خصوصی و مدیران حوزه ورزش حرفه ای به تعداد نامحدود بود. در بخش کیفی پژوهش 15 تن به طور هدفمند و در بخش کمی بر اساس فرمول کوکران 143 تن به عنوان نمونه تحقیق برگزیده شدند. برای دست یابی به اهداف پژوهش از پرسشنامه 79 سوالی محقق ساخته استفاده شد. روایی صوری و محتوایی پرسشنامه به تائید 15 نفر از متخصصان رسید و روایی سازه پرسشنامه با تحلیل عاملی تاییدی مورد تائید قرار گرفت. آلفای کرونباخ برای تمامی سازه ها و کل پرسشنامه بالاتر از 7/0 بودند. برای تحلیل داده ها در بخش کیفی از روش دلفی در سه مرحله استفاده شد. در بخش کمی نیز از روش های آماری توصیفی و استنباطی ازجمله کلموگروف – اسمیرنف، تحلیل عاملی تاییدی و تحلیل مسیر با کمک دو نرم افزار SPSS 22 و Smartpls 3.0 استفاده شد. یافته ها نشان داد در الگوی عوامل تاثیر گذار بر رفتار بخش خصوصی در ورزش حرفه ای ایران نه عامل به ترتیب اولویت مدیریتی و اجرایی با بار عاملی (922/0)، بازاریابی (890/0)، ویژه ورزش (859/0)، مرتبط با اقتصاد (842/0)، رسانه ای و تبلیغاتی (762/0)، حمایتی (746/0)، فرهنگی (719/0)، سیاسی (647/0) و قانونی (642/0) وجود دارند. همچنین الگوی تدوین شده از برازش مطلوب (663/0) برخوردار بود.
    کلیدواژگان: سرمایه گذاری، ورزش حرفه ای، بخش خصوصی
  • بهرام یوسفی، کامران عیدی پور، سجاد غلامی ترکسلویه* صفحات 58-62
    هدف از انجام این تحقیق، بررسی رابطه بین سبک رهبری اصیل و دلبستگی شغلی کارکنان ادارات کل ورزش و جوانان استان های غرب کشور می باشد. جامعه آماری تحقیق، شامل کلیه کارکنان ادارات کل ورزش و جوانان استان های غرب کشور به تعداد 300 نفر بود. نمونه آماری بر اساس جدول مورگان، تعداد 185 نفر، به صورت طبقه ی- تصادفی تعیین شد. ابزار مورد استفاده تحقیق، دو پرسشنامه استاندارد رهبری اصیل اولیو و دیگران (2007) و دلبستگی شغلی لوداهل و کجنر (2001) بود که پایایی آنها به ترتیب 834/0و 779/0 گزارش شده است. برای تجزیه و تحلیل داده ها، از آمار توصیفی و استنباطی استفاده شد. نتایج تحقیق، ارتباط مثبت و معنادار بین رهبری اصیل و مولفه های آن با دلبستگی شغلی کارکنان را نشان داد. همچنین، نتایج رگرسیون چندگانه نیز نشان داد که رهبری اصیل توان پیش بینی و تبیین 344/0 از تغییرات دلبستگی شغلی کارکنان را دارد. بنابراین به مدیران این سازمان ها پیشنهاد می شود که جهت بهبود نگرش ها و دیدگاه های کارکنان نسبت به شغل و افزایش دلبستگی آنها به سازمان و متناسب با آن افزایش عملکرد سازمان، زمینه را برای به کار گیری سبک رهبری اصیل در سازمان های شان فراهم کنند.
    کلیدواژگان: رهبری اصیل، دلبستگی شغلی، کارکنان، ادارات ورزش و جوانان
  • امید رفیعی*، مهدی غفوری یزدی، ابراهیم علی دوست قهفرخی، مژگان آریانا صفحات 63-71
    هدف از پژوهش حاضر تحلیل رابطه بین ادراک از منابع قدرت اساتید دانشگاه با اثربخشی دانشجویان تربیت بدنی دانشگاه های دولتی شهر تهران بود. پژوهش حاضر توصیفی و از نوع همبستگی می باشد که در آن جمع-آوری اطلاعات به شکل میدانی انجام گرفت. جامعه آماری موردنظر 2000 نفر برآورد شد که با استفاده از جدول مورگان تعداد 311 نفر به عنوان حجم نمونه آماری تعیین شد. ابزار جمع آوری اطلاعات پرسشنامه پایگاه های قدرت وان و همکاران (2000) و پرسشنامه اصلاح شده اثربخشی مدیریت سازمان جفری و همکاران (2002) بود. برای تجزیه وتحلیل آماری داده ها از آزمون های کالموگروف اسمیرنوف، پیرسون، دوربین واتسون و رگرسیون چندگانه استفاده گردید. نتایج پژوهش نشان داد بین ادراک از منابع قدرت اساتید با اثربخشی دانشجویان رابطه مثبت معنی دار وجود دارد (001/0=>P). همچنین ضریب تعیین بدست آمده نشان داد که منابع قدرت 36 درصد از اثربخشی دانشجویان را تبیین می کند. از طرفی منابع قدرت تخصص (001/0=P، 195/5=t) و قدرت مرجعیت (001/0=P، 361/3=t) دارای ارتباط معنی دار و واجد شرایط پیش بینی کنندگی برای تحقق اثربخشی دانشجویان تربیت بدنی دانشگاه های دولتی شهر تهران می باشند.
    کلیدواژگان: اساتید، اثربخشی، تربیت بدنی، دانشجویان، منابع قدرت
  • سید رضا حسینی نیا*، سوسن عشوره، حسن بحرالعلوم صفحات 73-81
    هدف از انجام این پژوهش، بررسی ارتباط بین رفتار رهبران همسطح با تعهد و اثربخشی تیم های فوتسال شهرستان شاهرود بود. این پژوهش توصیفی و طرح آن از نوع همبستگی است. جامعه آماری این تحقیق را کلیه بازیکنان تیم های فوتسال شهرستان شاهرود (200 نفر) تشکیل دادند. تمامی بازیکنان، پرسشنامه را تکمیل نمودند و به عنوان نمونه مورد تحلیل قرار گرفت. برای گردآوری داده ها از پرسشنامه های استاندارد چندعاملی رهبر (باس و آلیو، 1995)، تعهدتیمی (اسکانلن و همکاران، 1993) و اثربخشی تیمی (لارسون و لافاستو، 2001) استفاده گردید. جهت تحلیل داده ها از آزمون های آلفای کرونباخ، همبستگی پیرسون و مدل معادلات ساختاری استفاده شد. نتایج نشان داد سبک تحول گرای رهبران همسطح تاثیر مستقیم و معناداری بر تعهد و اثربخشی تیمی داشت. همچنین سبک تحول گرا به واسطه تعهدتیمی به صورت غیرمستقیم نیز بر اثربخشی تیمی تاثیر مثبت داشت. تعهد تیمی به عنوآن یک متغیر میانجی به طور مستقیم برروی اثربخشی تیمی تاثیر معنی داری داشت. ضریب تعیین متغیرهای درون زا نشان داد که 30 درصد از تغییرات اثربخشی تیمی و 23 درصد از تغییرات تعهد تیمی توسط متغیرهای برون زا قابل تبیین می باشد. درنهایت، نتایج حاکی از آن است رفتار رهبران همسطح، سطوح بالاتری از تعهد را در درون تیم ایجاد کرده و این تعهد باعث افزایش اثربخشی تیم می شود.
    کلیدواژگان: رهبران همسطح، تعهد تیمی، اثربخشی تیمی، فوتسال، رهبری تحولگرا
  • فریبرز فتحی*، میرحسن سیدعامری، جمال قادر زاده صفحات 83-94
    هدف این پژوهش عبارت است از تبیین ارتباط رهبری دانش و توانایی جذب دانش در ادارات کل ورزش و جوانان غرب ایران بود. پژوهش حاضر توصیفی و از نوع همبستگی و به شیوه میدانی انجام گرفت. برای گردآوری داده های پژوهش از دو پرسشنامه استاندارد رهبری دانش بر اساس مدل ویتالا و توانایی جذب دانش بر اساس مدل مینباوا و همکاران استفاده شده است. جامعه آماری شامل تمامی کارکنان مرد و زن ادرات کل ورزش و جوانان شمال غرب کشور که با استفاده از روش نمونه گیری غیر تصادفی هدفمند 274 نفر به عنوان نمونه آماری جهت مطالعه انتخاب شدند. برای سنجش میزان پایایی از ضریب آلفای کرونباخ در یک مطالعه مقدماتی روی یک نمونه 40 نفری، پرسشنامه رهبری دانش 93/0 =α و توانایی جذب دانش 83/0=α به دست آمد. داده های تحقیق پس از جمع آوری با استفاده ازt تک نمونه ای، ضریب همبستگی پیرسون و تحلیل رگرسیون چندگانه تحلیل شدند نتایج گویای آن است که، وضعیت رهبری دانش با مقدار (5.66 t= ، 001/ 0 p= ) بالاتر از سطح متوسط و توانایی جذب با مقدار (0.33- t= ، 001/ 0 p= ) پایین تر از حد متوسط بود همچنین بین رهبری دانش و ظرفیت جذب دانش ارتباط مثبت و معناداری وجود دارد و مولفه حمایت از فرایند یادگیری فردی و گروهی می توانند ابعاد قابلیت جذب دانش{ انگیزش کارکنان (0.45=β) و توانایی کارکنان (0.68=β)} را پیش بینی کنند. بنابراین می توان نتیجه گرفت که وجود یک رهبری دانش محور در ادارات تربت بدنی می تواند در افزایش توانایی جذب دانش کارکنان نقش موثری داشته باشد.
    کلیدواژگان: رهبری دانش، جذب، توانایی جذب دانش، انگیزش کارکنان، توانایی کارکنان، اداره کل ورزش وجوانان
  • تحلیل عوامل اجتماعی، فرهنگی، خانوادگی و جنسیتی موثر در انتخاب رشته تربیت بدنی داوطلبان کنکور سراسری 94-93
    محمدرضا نیک نژاد*، سید قاسم قربانزاده زعفرانی، ماریه فلاح صفحات 91-100
    فرایند انتخاب رشته داوطلبان کنکور سراسری، می تواند مطابق با شرایط زمانی و مکانی از عوامل و ملاک های متعددی تاثیرپذیر باشد. بنابراین تحقیق حاضر در نظر دارد عوامل اجتماعی، فرهنگی، خانوادگی و جنسیتی موثر در انتخاب رشته تربیت بدنی را برای داوطلبان کنکور سراسری 94-93 بررسی نماید. پژوهش حاضر به صورت پیمایشی بوده و جامعه آماری آن212 نفر از داوطلبان رشته تربیت بدنی به تعداد 97 نفر پسر و 115 نفر دختر از استانهای سمنان،گلستان و مازندران در سال تحصیلی 94- 1393 بودند نمونه آماری به صورت کل شمار، به عبارتی نمونه برایر با جامعه آماری بوده است. ابزار پژوهش پرسشنامه محقق ساخته بود که با استفاده از روش های علمی روایی و اعتبار آن تایید شد. به منظور تجزیه و تحلیل داده ها علاوه بر شاخص های آمار توصیفی از آمار استنباطی همچون ضریب همبستگی و رگرسیون و نرم افزار آماری spss استفاده شد. یافته های تحقیق نشان داد که شش عامل مهم در انتخاب رشته تربیت بدنی نقش دارد. از نظر دانشجویان تربیت بدنی، خانواده، دوستان، بستگان درجه اول و دبیران و مشاوران تحصیلی مولفه اول هستند عامل دوم، کسب موقعیت اجتماعی، عامل سوم، علاقه و جالب و جذاب بودن رشته تحصیلی است. از دیگر عوامل موثر جنسیت داوطلب، شغل پدر و مادر و رشته تحصیلی هستند.
    کلیدواژگان: فرهنگی، جنسیتی، تربیت بدنی، داوطلبان
  • طراحی مدل ارتباطی بازاریابی رابطه مند و وفاداری مشتریاناستخرهای دولتی شهر تهران
    عبدالرضا امیرتاش*، سولماز ملکی، جواد افشاریان صفحات 101-110
    هدف تحقیق حاضر ترسیم مدل ارتباطی بازاریابی رابطه مند و وفاداری مشتریاناستخرهای دولتی شهر تهران بود. جامعه آماری شامل کلیه مشتریاناستخر های دولتی شهر تهران می باشد که با استفاده از روش نمونه گیری خوشه ایمرحله ای، ابتدا شهر تهران به چهار منطقه جغرافیایی تقسیم گردید، سپس به صورت تصادفی چهاراستخر از هر یک از مناطق چهار گانه مشخص گردید و باکمک فرمول کوکران، 375 آزمودنی انتخاب شد. داده های این پژوهش از طریق دو پرسشنامه ی یو کیوم کیم (2008) و آلن(1990) جمع آوری شد. اعتبار صوری و محتوایی پرسشنامه ها توسط متخصصان سنجیده شد و پایایی آنها با استفاده از روش آلفای کرونباخ در مجموع 89/0 محاسبه گردید. تجزیه و تحلیل داده ها توسط آمار توصیفی و آمار استنباطی انجام شد. نتایج پژوهش و شاخص های برازش مدل نشان داد مدل تحقیق از برازش مناسبی برخوردار است و دادهای به خوبی مدل تحقیق را تایید و حمایت می کنند. نتایج مدل تحقیق نشان داد، رابطه مثبت نسبتا قوی بین بازاریابی رابطه مند و وفاداری مشتریاناستخرهای دولتی شهر تهران وجود دارد (05/0>P).
    کلیدواژگان: بازاریابی رابطه مند، وفاداری مشتری، مشتری، استخرهای شهر تهران، مدیراناستخرها
|
  • Rasoul Azadi*, Hossein Eydi Pages 11-24
    The present study was conducted to investigate the relationship between social capital, job satisfaction and organizational commitment and performance of the staff of the Ministry of Youth and Sports. The method, type, descriptive survey based on structural equation model. The population of this research were the employees of the Ministry of Youth and Sports stylish, out of which, 181 were selected as examples. The data gathered, four questionnaire organizational performance Hersey and Goldsmith (2003), commitment (Meyer & Allen, 1997), social capital (Nahapiet and Ghoshal, 1998) and job satisfaction (Minnesota, 1967). Formalized their validity, and reliability was obtained, using Cronbach's alpha for the questionnaire on organizational performance, 87/0, organizational commitment, 80/0, social capital, 86/0 and job satisfaction 90/0. The results of analysis on the structural equation model indicated that the model fit was good, and acceptable. And all paths (hypotheses) were confirmed with high confidence. In the meantime, most of the work on the relationship between organizational commitment and performance (54%). Social capital and job satisfaction are also each work 41 and 33 percent on their commitment. The results of this study, it is proposed to athletic directors, the factors influencing employee engagement, including social capital and job satisfaction have special attention because they increase the efficiency and effectiveness of its existing staff and subsequently this interest increases organizational productivity.
    Keywords: organizational performance, Organizational Commitment, job satisfaction, social capital
  • Yaghoub Badriazarin, Mohammad Rasoul Khodadadi*, Masoumeh Alami Kashki, Roghayeh Sarlab Pages 25-34
    The purpose of this study is to examine the relationship between components of organizational intelligence and organizational citizenship behaviors in Staff of East Azerbaijan youth and sports administrations. The research is correlation one and is performed in a field research method. The statistical population includes managers and staffs at youth and sports offices and 106 members of this population are selected as sample for this research. The data were collected by organizational intelligence questionnaire as well as organizational citizenship behaviors questionnaire. Also Pearson and step by step multiple regression test were used. Therefore the result shows that there is a positive and meaningful relationship between organizational citizenship behaviors and organizational intelligence, and 7 components of organizational intelligence. Finally, the result of step by step multiple regression analysis show that among organizational intelligence components shard fate, sprit, alignment congruence and knowledge deployment are contributing to predict 29.3 persent of organizational citizenship behaviors.
    Keywords: Organizational Intelligence (OI), organizational citizenship behaviors (OCB), Manager, staffs, Youth Affairs, Sports
  • Majid Jalali Farahani, Ali Saberi*, Mohammad Heydari, Majid Javid Pages 35-44
    The purpose of this study was Explain the relationship organizational forgetting and organizational learning and organizational agility in staff of Office of Youth and Sports in Hamadan province. The study sample included all formal and informal workers and youth and sports organizations in Hamedan province, that their number was equal with 147 people. For determined sample static Used the table Morgan krejcie that 105 subjects were selected random sampling proportional to size. To collect data used from three questionnaires, organizational learning, organizational agility and purposeful forgetting the reliability of the questionnaire conducted a pilot study study to be equal to 86 /894 / and 844 /. Also for face and content validity of the questionnaire and management of sports professionals and doctoral students in the field of sport management and validity of the questionnaire was verified. For Data analysis) were used, descriptive statistics (frequency, percentage, mean and standard deviation) and inferential statistics (Kolmogorof- Smirnof test, Pearson correlation and multiple regression, path analysis.results show that there are relationship between learning organizational and forgetting proposal with organizational agility and organizational learning could be good prediction for organizational agility.
    Keywords: organizational learning, Organizational Agility, organizational forgetting, office of youth, sport
  • Fateh Farazyani Pages 45-56
    The aim of this study was to identify factors that influence the behavior of the Iranian private sector to invest in professional sports and was a model. The study population consisted of experts in sports management, economy, private sector investment and sport managers.In the qualitative study,15 people are targeted based on a sample of 143 people were chosen as a sample.To achieve objectives of the 79-item questionnaire was used. validity of the questionnaire was confirmed by 15 experts and construct validity was confirmed by factor analysis. Cronbach's alpha for the total scale structures and were higher than 0.7. The data on the quality of the Delphi method was used in three stages. The little too descriptive and inferential statistical methods such as K - S, confirmatory factor analysis, path analysis with the help of the software SPSS 22 and Smartpls 3.0 was used. The model factors in attracting private sectorinvestment in professional sports management with load factor (0.922), marketing (0.890),especially sports (0/859), related to the economy (0/842), media and advertising (0/862), support (0.846), cultural (0.719), political (0.647) and legal (0.642) exist. The findings of this study wasto investigate the factor structure and theoretical foundation in this model fit (0.663) strong enough to suggest the models to explain the factors influencing the behavior of the private sector to invest in sport is a professional
    Keywords: investment, professional sport, Privet sector
  • Bahram Yousefi, Kamran Eydipour, Sajad Gholami Torkesaluye* Pages 58-62
    The aim of this study was to investigate the relationship between authentic leadership style with job interest of General Sport and Young offices employments of west provinces of Iran. Study population was all employments and staff of General Sport and Young offices of west provinces of Iran (N=300). Sampling was done through category-simple sampling using Morgan Korsji Table (n=185). Study tools were two standard questionnaires included authentic leadership Questionnaire of Ovelyo, Gardner et al (2007) and Job Interest Questionnaire of Lodahal and Kejner (2001) that their reliabilities were reported 0.834 and 0.779 respectively. For data analyzing, descriptive and inferential statistics were used. Study results showed significant positive correlation between authentic leadership style and its factors with job interest of employments. The results of multiple regression showed that basic leadership style can define and predict 0.240 of job interest changes. Based on the results, it can be suggested to managers of these organizations for improving interest of employments to their jobs and increasing their attitude and thoughts to organization and also improving organization performance, consider authentic leadership as their management style.
    Keywords: Authentic leadership, Job interest, employments, Sport, young office
  • Omid Rafiei*, Mahdi Ghafoori Yazdi, Ebrahim Alidoust Ghahfarokhi, Mojgan Ariana Pages 63-71
    The purpose of this study was to Analysis the relation between perceptions of the Professors power of resources with effectiveness of physical education students in Tehran public universities. This study's statistical way was descriptive and correlational. Roughly 2,000 people were estimated target population that Morgan using the number 311 as the volume of sample was determined. Questionnaires of this study were: power resources Van et al. (2000) and improved inventory management effectiveness questionnaire by Jeffrey et al. (2002). For statistical analysis, Kolmogorov-Smirnov tests, Pearson, Durbin -Watson and Multiple Regression were used. Results shows there is a positive relationship Student's perception of Teachers power sources and students efficiency (p
    Keywords: Professors, Effectiveness, physical education, students, Power sources
  • Seyyedreza Hosseininia*, Sosan Ashoreh, Hassan Bahreloloum Pages 73-81
    The purpose of this study was to investigate the relationship of peer leader's behavior with team commitment and team effectiveness among shahrood futsal teams. This research is descriptive- correlational type. The research population consisted of all shahrood futsal teams players (N= 200). All players completed questionnaires and analyzed as study sample. In order to data gathering used of multifactor leadership (Bass & Avolio, 1995), team commitment (Scanlan, et al., 2004) and team effectiveness (Larson & Lafasto, 2001) scales. To analyze the data used of Cronbach's alpha, Pearson correlation and structural equation modeling. Findings indicated that transformational leadership style of peers has direct, positive and significant effect on commitment and team effectiveness. Also transformational style indirectly through team commitment has positive and significant effect on team effectiveness. Team commitment as a mediator variable has direct and positive effect on team effectiveness. Endogenous Variables’ R-Square indicated that 30% and 23% of team effectiveness and team commitment variance respectively is explained by exogenous variables. Finally, Results indicate that the peer leaders’ behavior has created a higher level of commitment within the team and the commitment increase the effectiveness of the team.
    Keywords: peer leaders, team commitment, team effectiveness, futsal, transformational leadership
  • Fariborz Fathi*, Mir Hasan Saied Ameri, Jamal Ghader Zadeh Pages 83-94
    This survey aims to investigate the relationship between knowledge leadership Absorptive Capacity General Offices of Sports and Youth in West of Iran. The present survey is descriptive and is also done according to correlation and field method. In order to collect data of this survey two standard questionnaires of knowledge leadership were used based on Viitalamodel (2004) model and Absorptive Capacity was done according to Minerva et al (2003) model. The study population consisted of all male and female employees of all agencies in sports and youth west, using non-random sampling as a purposive sample of 274 individuals was selected for the study. In order to analyze the amount of reliability, Chronbach alpha was used and knowledge leadership questionnaire was a=0.93 and Absorptive Capacity was a=0.83 After collecting the data, they were analyzed according to survey hypothesizes using One Sample t Test, Pearson correlation as well as multiple Regressions so that the results indicate that: 1- knowledge leadership status with the value (P=0.001, t= 5.66) above-average and absorptive capacity with the value (P=0.001, t= -0.33) Lower than the average level was 2- There is a significant and positive relation between knowledge leadership and its features with absorptive capacity. 3- Support the learning process individual and group can predict absorptive capacity dimensions {Employees motivation (β= 0.45) Employees ability (β= 0.68)} in a positive and significant way. So it can be concluded that the knowledge leadership of employees can play an effective role in facilitating their absorptive capacity.
    Keywords: Knowledge Leadership, Absorptive Capacity, Employees Ability, Employees Motivation, General Offices of Sports, Youth
  • Analysis of social, cultural, family and gender in the selection of candidates for the entrance examination of physical education 94-93
    Mohammadreza Niknejhad Pages 91-100
    of time and place numerous factors and criteria to be withdrawn. The research investigates the social factors, cultural, family and gender in the selection of candidates for the entrance examination for physical education 94-93 study.The present study was to survey a sample taken from 212 volunteers, 97 male and 115 physical education for girls from the provinces of Semnan, Mazandaran and Golestan in 1393 were 94 students in the total number of samples, ie samples of equal with the population. The instrument was a questionnaire whose validity and reliability were confirmed using scientific methods. To analyze the data, descriptive and inferential statistics as well as correlation and regression spss statistical software was used.
    The results showed that six important factor in the choice of physical education is important. Physical education students, family, friends, relatives and teachers and school counselors are the first component of the second factor, the acquisition of social status, the third factor, of course, is interested and interesting. Other factors that influence the sex of volunteer, career and discipline are parents
    Keywords: cultural, gender, candidates, physical education
  • A MODEL OF RELATIONSHIP MARKETING AND CUSTOMER LOYALTY IN THE USERS OF PUBLIC SWIMMING POOLS IN TEHRAN
    Abdoreza Amirtash *, Solmaz Maleki, Javad Afshariyan Pages 101-110
    The purpose of the present research was to model the link between relationship marketing and customer loyalty. The population of this descriptive-correlational research consisted of all the users of Public swimming pools in Tehran.The sample size of research by coocran’s fomula is 375 users which were selected by using two-stage cluster sampling. Data were collected using the questionnaires of Kim et al., (2008) with 7 dimensions (trust, commitment, intimacy, identification, reciprocity, satisfaction, and conflict handling) and Allen and Meyer (1990) with 2 dimensions (attitudinal and behavioral loyalty). Content validity of the instrument was confirmed by experts in the field and for consistency a Cronbach's alpha of 0.89 was obtained that is acceptable. Descriptive statistics and confirmatory factor analysis were used to analyze the data. The results showed that the proposed model adequately fit the data and there was a strong positive correlation between relationship marketing and customer loyalty in the public swimming pool users.