آرشیو چهار‌شنبه ۲۵ دی ۱۳۹۲، شماره ۵۵۵۹
صفحه آخر
۲۴

خانه «پروین» کارگاه مبل سازی شده!

به گفته یک تهران شناس، برخی شاعران در وصف تبدیل گلفروشی محله شان به دفتر املاک و مستغلات شعر می سرایند، اما به نظر می رسد نمی دانند خانه پروین اعتصامی را به کارگاه مبل سازی تبدیل کرده اند؛ اقدامی که باید به خاطر آن به همه مسئولان شهری تبریک گفت نصرالله حدادی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به این که ایران یک پروین اعتصامی شاعر داشت که 72 سال پیش فوت کرده است، ادامه داد: دست کم به دلیل وجود زن ها در کشور هم که شده، باید این خانه ارزشمند حفظ و به خانه «فرهنگ و ادب» تبدیل شود.

او با بیان این که بالاترین قیمتی که برای این خانه می توان گذاشت، کمتر از دو میلیارد تومان است، افزود: این پول نباید برای شهرداری تهران، هزینه ای باشد. این که بخشی از این خانه دفتر ایکوم ایران، بخشی مسکونی و بخشی کارگاه مبل سازی باشد، در شان این بنای تاریخی نیست، آن را باید به یک خانه فرهنگ و ادب تبدیل کرد تا همه از ارزش واقعی آن مطلع باشند و به این خانه احترام بگذارند.

حدادی اضافه کرد: اکنون که ما به ادب و آداب گذشته های مان احترام نمی گذاریم و احترام بزرگ ترهای شعر و ادب را نگه نمی داریم، از مسئولان آینده کشور هم نباید انتظار داشته باشیم که این بزرگان را در سال های آینده به یاد آورند. او در ادامه با اشاره به این که در «موزه مقدم» عکسی تمام قد از قاتل مرحوم «امیرکبیر» بر دیوار نصب است و به ریش همه دوستداران امیرکبیر و ایران دوستان می خندد، گفت: در شهری که قبر مرحوم «میرزا جهانگیرخان صوراسرافیل» و «ملک المتکلمین» کاملا از بین رفته است. شهرداری نسبت به این گونه اتفاقات بی اعتناست.

حدادی همچنین گفت: در پاریس عمارتی را که می گویند «ارنست همینگوی» یک بار در آنجا قهوه خورده است، هنوز نگه داشته اند، آن وقت ما به راحتی قبر شهدای روزنامه نگار مشروطه، خانه پروین اعتصامی، شاعر بزرگ کشورمان، و دیگر خانه های تاریخی مان را تخریب می کنیم و هیچ کس هم صدایش درنمی آید.