ورود اعضا [Sign in]  |  درخواست عضويت  |  رمز خود را فراموش کرده ايد؟
جستجوی پيشرفته مطالب   |
شناسنامه نشريات مطالب همه مجلات مطالب مجلات علمي، پژوهشي مطالب روزنامه ها
   جستجو:    
 
روزنامه ايران88/11/28: سيم هاي توپودري با کاربردهاي مختلف ساخته شد
magiran.com  > روزنامه ايران >  فهرست مطالب شماره
مشخصات نشريه
آخرين شماره
آرشيو شماره هاي گذشته
جستجوي مطالب
سايت اختصاصي
تماس با نشريه
شماره جديد اين نشريه
شماره 4563
پنجشنبه هفتم مرداد ماه 1389



تبليغات




 
MGID2825
magiran.com > روزنامه ايران > شماره 4437 28/11/88 > صفحه 5 (دانش) > متن
 
      


سيم هاي توپودري با کاربردهاي مختلف ساخته شد




    پژوهشگران دانشکده مهندسي و علم مواد دانشگاه صنعتي شريف موفق به توليد سيم هاي توپودري با ترکيبات و کاربردهاي مختلف شدند که در فرايندهاي مختلف جوشکاري قابل استفاده است.
    دكتر اميرحسين كوكبي، عضو هيات علمي دانشگاه صنعتي شريف گفت: در اين طرح، سيم يا الکترود توپودري تهيه شده که در جوشکاري چدن فلز جوش چدن و حتي گرافيت کروي قابل استفاده است. وي افزود: اين الکترودها کاربردهاي مختلفي در عمليات اتصال و يا عمليات سطحي دارند که يکي از مهم ترين کاربردهاي آن را مي توان در عمليات رسوب دادن لايه سخت (Hard Surfacing) دانست. کوکبي ادامه داد: همچنين با تغيير جنس لوله و ترکيبات داخل آن امکان ايجاد رديف گسترده اي از ترکيبات در فلز جوش ميسر است.
    وي افزود: به عنوان مثال مي توان جنس لوله را از فولاد ساده کم کربن برگزيد و داخل آن انواع کاربيدها را اضافه کرد و يا عناصر آلياژي و همچنين جنس لوله را فولاد زنگ نزن انتخاب و مداد داخل آن را از عناصر مختلف انتخاب كرد. عضو هيات علمي دانشکده مهندسي و علم مواد دانشگاه صنعتي شريف با اشاره به ادامه تحقيقات در اين زمينه اظهار داشت: در ادامه انجام اين طرح تحقيقاتي جنس لوله را تيتانيم و داخل آن را کاربيد تيتانيم انتخاب كرديم و در حال بررسي خواص و کاربردهاي آن هستيم.
    سيم هاي توپودري با کاربردهاي مختلف ساخته شد
    




    دفعات مطالعه اين مطلب: 46 بار
      

 

 
 
چاپ مطلب
ارسال مطلب به دوستان

معرفی سايت به ديگران
گزارش اشکال در اطلاعات
اشتراک نشريات ديگر
 جستجوی مطالب
کلمه مورد نظر خود را وارد کنيد

جستجو در:
همه مجلات عضو
مجلات علمی مصوب
آرشيو اين روزنامه
متن روزنامه های عضو
    
جستجوی پيشرفته



 

تبليغات
ايران
جام جم
دنياي اقتصاد
رسالت
كيهان
ساير روزنامه ها را در سايت هاي اختصاصي شان مطالعه نماييد.
 پيشخوان
فصلنامه پژوهش زبان هاي خارجي
متن مطالب شماره 57، بهار 1389را در magiran بخوانيد.

سايت را به دوستان خود معرفی کنيد    
 1389-1380 کليه حقوق متعلق به سايت بانک اطلاعات نشريات کشور است.

توجه:
magiran.com پايگاهی مرجع است که با هدف اطلاع رسانی و دسترسی به همه مجلات کشور توسط بخش خصوصی و به صورت مستقل اداره می شود. همکاری نشريات عضو تنها مشارکت در تکميل و توسعه سايت است و مسئوليت چگونگی ارايه خدمات سايت بر عهده ايشان نمی باشد.
 
 

پشتيبانی سايت magiran.com (در ساعات اداری): 77512642  021
تهران، صندوق پستی 111-15655

فقط در مورد خدمات سايت با ما تماس بگيريد. در مورد محتوی اخبار و مطالب منتشر شده در نشريات اطلاعی نداريم!

توصيه می کنيم هنگام استفاده از اين سايت یه ويژه در هنگام جستجو از مرورگر IE استفاده کنيد.