خلق فرهنگ نوآوری

مترجم:
فاطمه توانا
چکیده:

در این مقاله،‌ واگویی ایشاک، رییس تکنولوژی شرکت کرونینگ، که یک شرکت پیشرو در نوآوری علم مواد و واقع در دره سیلیکون است، تجارب چهل‌ساله خود را درباره خلق فرهنگ نوآوری در یک شرکت به رشته تحریر درآورده است.
امروز زمانه‌ای غیرمعمول برای نوآوری است. به نظر می‌رسد که تغییرات فناورانه و شکست ساختار سنتی صنعت در حال شتاب گرفتن است. شبکه‌های اطلاعاتی دیجیتال، افراد، سازمان‌ها و ملت‌ها را بیش از هر زمان دیگر به هم پیوند می‌دهند.
همزمان با رشد فرصت‌های تبادل اطلاعات و امکان درهم‌آمیختن ایده‌های نوآورانه از خارج مرزهای سازمانی، رنسانسی در حال وقوع در یکی از امور سنتی سازمان‌هاست: واحدهای تحقیق و توسعه شرکت‌ها. دیگر زمانه تمرکز بر استعدادهای علمی از داخل شرکت‌ها گذشته است. واحدهای تحقیق و توسعه سنتی تحت فشارهای هزینه‌ای درخشش خود را از دست داده‌اند. امروز، انقلاب دیجیتال سازمان‌های کوچک‌تر را قادر ساخته است که لقمه‌های بزرگ‌تر از دهانشان بردارند و نوآوری‌های فراتر از اندازه خود ارایه دهند. اما اخیرا نسل جدیدی از نیروگاه‌های تحقیق و توسعه در شرکت‌های پیشرو فناوری، نظیر آمازون، گوگل و مایکروسافت، ظهور کرده است. پیشرفت فناوری‌هایی نظیر هوش مصنوعی، مجموعه جدیدی از فرصت‌های نوآوری را برای این شرکت‌های پیشرو به ارمغان آورده است.
تمام این رخدادها، ‌مرا به آن واداشته است که تجربه شغلی 40 ساله خود در شرکت‌های متعدد حوزه دانش و فناوری را مرور کنم. من اعتقاد دارم که فشار محیطی که شرکت‌ها را به احیای واحدهای تحقیق و توسعه وامی‌دارد، الزاماتی را برای تلاش‌های شرکت‌ها در زمینه نوآوری با خود به همراه دارد. همه ما به مکانیزم‌ها و فرهنگی نیاز داریم که پذیرش فناوری‌های جدید را تشویق کند؛ آتش اشتیاق به دانش را شعله‌ور کند؛ و موانع را از پیش پای خلاقیت و پیشرفت‌های نامتعارف بردارد. من در این مقاله ایده‌هایی برای خلق چنین فرهنگی پیشنهاد می‌کنم. همه ما درباره ایده‌هایی نظیر «روی نوآوری سرمایه‌گذاری کنید»، «استعدادها را جذب کنید»، «روی پیوند بین ایده‌ها، خلق محصول و پذیرش مشتری کار کنید»؛ و... بسیار شنیده‌ایم. من درباره این ایده‌های بدیهی حرف نمی‌زنم. تمرکز من بر ایده‌هایی است که کمتر بدیهی هستند.

زبان:
فارسی
در صفحه:
31
لینک کوتاه:
magiran.com/p1891852 
دانلود و مطالعه متن این مقاله با یکی از روشهای زیر امکان پذیر است:
اشتراک شخصی
با عضویت و پرداخت آنلاین حق اشتراک یک‌ساله به مبلغ 1,390,000ريال می‌توانید 70 عنوان مطلب دانلود کنید!
اشتراک سازمانی
به کتابخانه دانشگاه یا محل کار خود پیشنهاد کنید تا اشتراک سازمانی این پایگاه را برای دسترسی نامحدود همه کاربران به متن مطالب تهیه نمایند!
توجه!
  • حق عضویت دریافتی صرف حمایت از نشریات عضو و نگهداری، تکمیل و توسعه مگیران می‌شود.
  • پرداخت حق اشتراک و دانلود مقالات اجازه بازنشر آن در سایر رسانه‌های چاپی و دیجیتال را به کاربر نمی‌دهد.
In order to view content subscription is required

Personal subscription
Subscribe magiran.com for 70 € euros via PayPal and download 70 articles during a year.
Organization subscription
Please contact us to subscribe your university or library for unlimited access!