بررسی نقاط قوت و ضعف آموزش مجازی از دیدگاه دانش آموزان در دوره کرونا (مورد مطالعه دانش آموزان مقطع متوسطه دوم، شهر ایذه)

پیام:
نوع مقاله:
مطالعه موردی (بدون رتبه معتبر)
چکیده:

آموزش همواره نقش مهمی در توسعه یک کشور ایفاء می نماید. با شروع دوره کرونا، بحث آموزش با بحران و مشکلاتی عدیده ای روبه رو شد که این شرایط سبب شد مدارس، به آموزش مجازی متمایل شوند. استفاده از آموزش مجازی در بستر اینترنت، نقاط قوت و ضعفی داشته است که شناخت این مسایل می تواند برای بحران های احتمالی آینده موثر باشد. هدف این پژوهش بررسی نقاط قوت و ضعف آموزش مجازی از دیدگاه دانش آموزان در دوره کرونا در شهر ایذه بوده است. روش تحقیق توصیفی-تحلیلی و مبتنی بر مطالعات میدانی با استفاده از ابزار پرسش نامه است. روایی پرسش نامه از طریق نخبگان انجام و پایایی نیز با آلفای کرونباخ بیشتر از 70/0 تایید شد. با توجه به حجم زیاد جامعه آماری، حجم نمونه برابر با 200 نفر تعیین شد. پرسشگری در سطح دانش آموزان مقطع متوسطه دوم به صورت تصادفی انجام گردید. تحلیل ها در نرم افزار spss و با آزمون آماری مناسب انجام شد. همچنین از روش مصاحبه با 16 معلم نیز جهت شناخت نقاط قوت و ضعف آموزش مجازی استفاده شد. نتیجه نشان داد همه نقاط قوت آموزش مجازی در سطح کمتر از 05/0 و برابر 000/0 معنادار بوده اند. بررسی جهت معناداری نشانگر آن است که تولید محتوای جدید با میانگین 930/3 ، دسترسی به اینترنت رایگان با میانگین 925/0 و بهبود شیوه های تدریس با میانگین 920/3 به عنوان مهمترین نقاط قوت آموزش مجازی شناخته می شود. همچنین نتیجه آزمون تی تک نمونه ای تایید نمود که همه نقاط ضعف بررسی شده در این تحقیق در سطح کمتر از 05/0 معنادار بوده و سه متغیر کیفیت و سرعت پایین اینترنت با میانگین 945/3 ، کیفیت پایین سامانه شاد با میانگین 930/0 و افزایش کم تحرکی با میانگین 905/3 ، به عنوان مهمترین نقاط ضعف آموزشی مجازی در دوره کرونا شناخته شده است.

زبان:
فارسی
صفحات:
1 تا 22
لینک کوتاه:
magiran.com/p2586990 
دانلود و مطالعه متن این مقاله با یکی از روشهای زیر امکان پذیر است:
اشتراک شخصی
با عضویت و پرداخت آنلاین حق اشتراک یک‌ساله به مبلغ 1,390,000ريال می‌توانید 70 عنوان مطلب دانلود کنید!
اشتراک سازمانی
به کتابخانه دانشگاه یا محل کار خود پیشنهاد کنید تا اشتراک سازمانی این پایگاه را برای دسترسی نامحدود همه کاربران به متن مطالب تهیه نمایند!
توجه!
  • حق عضویت دریافتی صرف حمایت از نشریات عضو و نگهداری، تکمیل و توسعه مگیران می‌شود.
  • پرداخت حق اشتراک و دانلود مقالات اجازه بازنشر آن در سایر رسانه‌های چاپی و دیجیتال را به کاربر نمی‌دهد.
In order to view content subscription is required

Personal subscription
Subscribe magiran.com for 70 € euros via PayPal and download 70 articles during a year.
Organization subscription
Please contact us to subscribe your university or library for unlimited access!