رابطه بین ادراک از محیط یادگیری ساختن گرای اجتماعی، سبک های تفکر با رویکرد عمیق به یادگیری و بازنده ها یا پیامدهای یادگیری

چکیده:
هدف این مطالعه بررسی رابطه بین ادراک دانشجویان از محیط یادگیری ساختن گرای اجتماعی با سبک های تفکر، رویکردهای یادگیری و بازده ها یا پیامدهای یادگیری در آنها است. این مطالعه یک مطالعه همبستگی است که از تحلیل مسیر و تحلیل رگرسیون سلسه مراتبی بهره می برد تا تاثیر تفاوت سبک های تفکر و رویکردهای یادگیری را در ارتباط بین ادراک از محیطی یادگیری ساختن گرای اجتماعی و پیامدهای یادگیری مورد بررسی قرار دهد. آزمودنی های تحقیق حاضر277 نفر از دانشجویان دانشکده های فنی مهندسی، ریاضیات، و علوم پایه دانشگاه فردوسی مشهد به تعداد 193 دختر و 84 نفر پسر بودند. این مطالعه نشان داد که ادراک دانشجویان از محیط یادگیری ساختن گرای اجتماعی با بازده ها یا پیامدهای یادگیری آنها در ارتباط است و دانشجویان دارای سبک تفکر و رویکرد یادگیری متفاوت با وجود داشتن ادراک ساختن گرایی اجتماعی از محیط یادگیری، نتایج یادگیری متفاوتی را بروز خواهند داد. نتایج این مطالعه نشان دادند که هرچند محیط یادگیری ساختن گرای اجتماعی در کلاس درس، برای کلیه دانشجویان، محیط مطلوبی است و بر بازده ها یا پیامدهای یادگیری آنها تاثیر به سزایی می گذارد، اما دانشجویان دارای سبک تفکر نوع 1 و همچنین دارای رویکرد عمیق به یادگیری از چنین محیطی بهره بیشتری می برند و به نتایج یادگیری بهتری می رسند.
زبان:
فارسی
در صفحه:
139
لینک کوتاه:
magiran.com/p784321 
دانلود و مطالعه متن این مقاله با یکی از روشهای زیر امکان پذیر است:
اشتراک شخصی
با عضویت و پرداخت آنلاین حق اشتراک یک‌ساله به مبلغ 1,390,000ريال می‌توانید 70 عنوان مطلب دانلود کنید!
اشتراک سازمانی
به کتابخانه دانشگاه یا محل کار خود پیشنهاد کنید تا اشتراک سازمانی این پایگاه را برای دسترسی نامحدود همه کاربران به متن مطالب تهیه نمایند!
توجه!
  • حق عضویت دریافتی صرف حمایت از نشریات عضو و نگهداری، تکمیل و توسعه مگیران می‌شود.
  • پرداخت حق اشتراک و دانلود مقالات اجازه بازنشر آن در سایر رسانه‌های چاپی و دیجیتال را به کاربر نمی‌دهد.
In order to view content subscription is required

Personal subscription
Subscribe magiran.com for 70 € euros via PayPal and download 70 articles during a year.
Organization subscription
Please contact us to subscribe your university or library for unlimited access!