مقایسه جاذب های سریم مولیبدات پلی اکریلونیتریل و مس هگزاسیانوفرات II- پلی اکریلونیتریل در جداسازی سزیم اکتیو در محیط های آبی

پیام:
چکیده:
پروژه تحقیقاتی حاضر برای دست یابی به فناوری های نوین در زمینه رفع آلودگی های رادیواکتیو انجام شده است. امروزه ساخت و استفاده از رزین های مبادله کننده با بازدهی و کارآیی زیاد، به عنوان روی کردی نوین در تحقیقات و هم چنین روشی کاربردی در علوم جداسازی مطرح است. در این پروژه برای رفع آلودگی ماده رادیواکتیو 137Cs به عنوان یکی از مهم ترین پاره های شکافت هسته ای، دو نوع کامپوزیت جدید با عنوان سریم مولیبدات-پلی اکریلونیتریل1 و مس هگزاسیانوفرات II- پلی اکریلونیتریل2 تهیه شد و کارآیی آن ها در شرایط پیوسته و ناپیوسته سنجیده شد. برای شناسایی ساختار ترکیب سنتز شده، از تکنیک طیف سنجی مادون قرمز استفاده شد. مساحت سطح دانه های جاذب و میزان تخلخل آن ها اندازه گیری شد. در راستای افزایش راندمان این دو کامپوزیت، ترکیب آن ها با ماده PAN تهیه شد و پایداری آن ها در شرایط مختلف محیطی سنجیده شدند. نتایج نشان می دهد که کامپوزیت مس هگزاسیانوفرات II- پلی اکریلونیتریل در شرایط یک سان راندمان بیش تری نسبت به کامپوزیت سریم مولیبدات-پلی اکریلونیتریل دارد.
زبان:
فارسی
صفحات:
209 تا 218
لینک کوتاه:
magiran.com/p1344595 
دانلود و مطالعه متن این مقاله با یکی از روشهای زیر امکان پذیر است:
اشتراک شخصی
با عضویت و پرداخت آنلاین حق اشتراک یک‌ساله به مبلغ 1,390,000ريال می‌توانید 70 عنوان مطلب دانلود کنید!
اشتراک سازمانی
به کتابخانه دانشگاه یا محل کار خود پیشنهاد کنید تا اشتراک سازمانی این پایگاه را برای دسترسی نامحدود همه کاربران به متن مطالب تهیه نمایند!
توجه!
  • حق عضویت دریافتی صرف حمایت از نشریات عضو و نگهداری، تکمیل و توسعه مگیران می‌شود.
  • پرداخت حق اشتراک و دانلود مقالات اجازه بازنشر آن در سایر رسانه‌های چاپی و دیجیتال را به کاربر نمی‌دهد.
In order to view content subscription is required

Personal subscription
Subscribe magiran.com for 70 € euros via PayPal and download 70 articles during a year.
Organization subscription
Please contact us to subscribe your university or library for unlimited access!