فهرست مطالب

Reproductive BioMedicine - Volume:13 Issue: 4, Apr 2015

International Journal of Reproductive BioMedicine
Volume:13 Issue: 4, Apr 2015

  • تاریخ انتشار: 1394/03/11
  • تعداد عناوین: 8
|
  • صفحات 195-202
    مقدمه

    اخیرا استفاده از فاکتور محرک کلونی گرانولوسیت (G-CSF) برای ارتقاء نتایج حاملگی توصیه شده است.

    هدف

    یک مرور سیستماتیک بر روی مقالات با موضوع استفاده از G-CSF در بیماران با مشکل حاملگی و حفظ آن.

    مواد و روش ها

    جستجو در دو پایگاه الکترونیکی PubMed/ Medlineو Scopus انجام شد. انتخاب نمونه، استخراج اطلاعات و بررسی کیفی در دو مرحله انجام گردید. موضوع های مورد بررسی شامل: فاکتور محرک کلونی گرانولوسیت، G-CSF، سقط مکرر، شکست IVF و اندومتریوم بود.

    نتایج

    جستجو در پایگاه های اطلاعاتی منجر به یافتن 215 مقاله شد (139 مقاله در Pubmed/ Medline و 76 مقاله در Scopus) که 38 مقاله در هر دو پایگاه اطلاعاتی مشترک بود. از 177 مقاله باقیمانده، هفت مطالعه در این تحقیق مروری وارد شدند.

    نتیجه گیری

    درمان با G-CSF یک پیشنهاد جدید برای درمان ایمنولوژی در بیماران با سقط عود کننده و اشکال در لانه گزینی به دنبال IVF می باشد. اگر چه مطالعات با طراحی مناسب برای این که این درمان تثبیت شود مورد نیاز است.

    کلیدواژگان: فاکتور محرک کلونی گرانولوسیت، درمان ایمنولوژی، سقط مکرر، طب تولید مثل، مقاله مروری
  • فاطمه میرزایی*، طیبه امیری مقدم صفحات 203-208
    مقدمه

    کمبود ویتامین D در حاملگی با بعضی از پیامدهای نامطلوب بارداری همراه است اما رابطه آن با وزن کم زمان تولد (SGA) نامشخص است .

    هدف

    در این مطالعه ما سطح 25-هیدروکسی ویتامین D را در میان مادران و نوزادان آن ها که وزن کم زمان تولد (SGA) داشتند را با مادران و نوزادان آن ها که وزن مناسب برای سن حاملگی (AGA) داشتند، مقایسه کردیم.

    مواد و روش ها

    در این مطالعه زنان باردار مراجعه کننده در بیمارستان افضلی پور کرمان در سال 1391 تا 1392 در دو گروه بررسی شدند. گروه مورد شامل 40 مادر با نوزادان SGA و گروه کنترل شامل 40 مادر با نوزادان AGA بود. هر گروه از نظر کمبود ویتامین D بررسی شده و در نهایت سطح ویتامین D در مادران و نوزادان در دو گروه مقایسه شد.

    نتایج

    کمبود 25 هیدروکسی ویتامین D (ng/ml20>) در زنان با نوزاد SGA به طور معناداری بالاتر از از زنان با نوزاد AGA بود (003/0=p). کمبود ویتامین D در نمونه بند ناف نوزادان با وزن کم نسبت به نوزادان با وزن مناسب بیشتر بود (25% در مقابل 5/17%)، اما رابطه از نظر آماری معنی دار نبود (379/0=p). رابطه کمبود سطح ویتامین D مادر با کمبود آن در نوزادان هم در گروه SGA (009/0=p) و هم در گروه AGA (026/0=p) معنی دار بود.

    نتیجه گیری

    دراین مطالعه شیوع بالاتری از کمبود هیدروکسی ویتامین D در زنان با نوزاد SGA در مقایسه با زنان با نوزادان AGA دیده شد. میان سطح ویتامین D مادری و سطح ویتامین D در نوزادان ارتباط وجود دارد.

    کلیدواژگان: وزن کم زمان تولد، نوزاد با وزن مناسب برای سن حاملگی، بارداری، مادر نوزاد، ویتامین D
  • زینب نعمت الهی، حسین هادی ندوشن*، عباس افلاطونیان، گیلدا اسلامی، نسرین قاسمی صفحات 209-214
    مقدمه

    سقط مکرر به دو یا بیش از دو بار سقط قبل از هفته بیستم حاملگی اطلاق می شود. به نظر می رسد که اینترلوکین-27 (IL-27) با کاهش پاسخ های التهابی در بقاء جنین در طی حاملگی نقش داشته باشد. پلی مورفیسم در ژن IL-27 ممکن است با تغییر در میزان یا فعالیت ژن در ایجاد سقط مکرر دخیل باشد.

    هدف

    ما برای اولین بار ارتباط پلی مورفیسم تک نوکلیوتیدی در ناحیه A>G964- ژن IL-27 را مورد مطالعه قرار دادیم.

    مواد و روش ها

    مطالعه به روش مورد شاهدی بر روی دو گروه شامل 150 زن سالم با حداقل یک زایمان بعنوان شاهد و 150 زن با سابقه حداقل دو مورد سقط مکرر اولیه (گروه مورد) انجام شد. پلی مورفیسم تک نوکلیوتیدی در ناحیه A>G964- ژن IL-27 با تکنیک PCR-RFLP تعیین گردید. فراوانی آلل ها و ژنوتیپ ها با استفاده از تست آماری مجذور کای بین دو گروه مقایسه شد.

    نتایج

    میانگین سنی گروه کنترل 4/4±29 و گروه مورد 2/5±84/30 سال بود. دو گروه از لحاظ سنی تفاوت معنی داری را نشان نمی دادند. فراوانی ژنوتیپ های ناحیه A>G964- در گروه مورد AG (3/49%)، AA (40%) و GG (7/10%) بود. این فراوانی در گروه شاهد AG (3/43%)، AA (7/48%) و GG (8%) بود. فراوانی ژنوتیپ ها در دو گروه تفاوت معنی داری را نشان نمی داد (23/0=p). فراوانی آلل A در افراد با سابقه سقط 7/64% و در گروه کنترل 3/70% بود . فراوانی آلل ها نیز در دو گروه تفاوت معنی داری را نشان نمی داد (19/0=p).

    نتیجه گیری

    یافته های ما نشان می دهد که پلی مورفیسم تک نوکلیوتیدی در ناحیه A>G964- ژن IL-27 را نمی توان یک ریسک فاکتور برای سقط مکرر در زنان ایرانی در نظر گرفت.

    کلیدواژگان: سایتوکین، اینترلوکین- 27، التهاب، پلی مورفیسم، سقط مکرر
  • اسکندر تقی زاده، سید مهدی کلانتر، رضا مهدیان، محمد حسن شیخها، احسان فراشاهی، یزد، سعید قاسمی، اسماعیل آباد، زهرا شهبازی* صفحات 215-220
    مقدمه

    حذف گروه 6-O- sulphate از هپاران سولفات باعث تغییر جایگاه اتصال عوامل رشد خارج سلولی می شود. حذف این گروه توسط محصول ژن سولفاتاز 1 (SULF1) به انجام می رسد. مشاهده شده است که بیان این ژن در زمان آنژیوژنز تغییر می یابد. در این مطالعه یکی از پلی مورفیسم های تک نوکلیوتیدی (SNP) این ژن در ارتباط با سقط جنین در تکنیک IVF مورد مطالعه قرار گرفته است.

    هدف

    هدف از انجام مطالعه بررسی پلی مورفیسم rs6990375 از ژن SULF1 در ارتباط با ناباروری در زنان دارای سابقه از دست رفتگی جنین در تکنیک IVF بود .

    مواد و روش ها

    پس از جمع آوری نمونه ها از 53 بیمار دارای سابقه از دست رفتگی جنین در روش IVF، و نیز 53 فرد گروه کنترل، روش PCR و سپس RFLP بر روی نمونه های تکثیر شده با PCR به انجام رسید و اطلاعات حاصل با روش های آماری مورد بررسی قرار گرفتند.

    نتایج

    پلی مورفیسم rs6990375 دارای همراهی معنی دار با از دست رفتگی زودرس جنین در تکنیک IVF است. همچنین مشاهده شد که در زنان دارای سابقه این اختلال، فراوانی آلل G بالا می باشد.

    نتیجه گیری

    واریانت های ژنتیکی ژن SULF1 می تواند ایفا کننده نقش موثری در شکست تکنیک IVF باشند.

    کلیدواژگان: ژن Restriction fragment length polymorphism (RFLP)، Polymerase chain reaction (PCR)، SULF1، پلی مورفیسم، (Single nucleotide polymorphism (SNP، مطالعه همراهی، آنزیم های محدود کننده
  • صفحات 221-226
    مقدمه

    ناهنجاری های دیس مورفیک قبل از قاعدگی (PMDD) از جمله ناهنجاری خلقی هستند که با علایم فیزیکال و موثر در طی فاز لوتیال در خانم های متعدد رخ می دهد.

    هدف

    هدف این مقاله بررسی ارتباط بین پلی مورفیسم DRD3 و پلی مورفیسم CNR1 با PMDD می باشد.

    مواد و روش ها

    51 بیمار با PMDD بر اساس معیارهای DSM IV و 51 نمونه کنترل سالم در این مطالعه cross sectional وارد شدند. علایم بوسیله خود آزمایی روزانه، فرم های قبل قاعدگی ماهیانه و مصاحبه روانشناسی اندازه گیری شد.ژیوتیپ DRD3 و CNR1 بوسیله روش Taqmanfluorogenic مشخص شد.

    نتایج

    شیوع پلی مورفیسم های DRD3 و CNR1 بین بیماران و گروه کنترل تفاوتی نداشت.

    نتیجه گیری

    یافته های ما تایید کننده نقش موثری برای پلی مورفیسم های DRD3 و CNR1 در استعداد ابتلا به PMDD نبود.

    کلیدواژگان: گیرنده Cannabinoid، گیرنده دوپامین D3، سندرم قبل از قاعدگی، پلی مورفیسم ژنتیکی
  • شهرزاد زاده مدرس، زهرا حیدر*، زهرا رزاقی، لیلی ابراهیمی، کاوه سلطان زاده، فرهنگ عابد صفحات 227-230
    مقدمه

    سندرم تخمدان پلی کیستیک یک بیماری شایع اندوکرین می باشد که در درازمدت با عوارض مخرب زیادی همراهی دارد و تشخیص زودرس آن می تواند به پیشگیری از بروز این مشکلات کمک کند.

    هدف

    هدف از انجام مطالعه تعیین ارزش هورمون آنتی مولرین در تشخیص سندرم تخمدان پلی کیستیک وتعیین سطح تشخیصی آن بود.

    مواد و روش ها

    در این مطالعه 117 زن 20 تا 40 ساله در دو گروه مورد بررسی قرار گرفتند: 60 زن با تشخیص سندرم تخمدان پلی کیستیک (طبق کرایتریای روتردام) به عنوان گروه مورد و 57 زن با سیکل قاعدگی منظم به عنوان گروه کنترل. در روز 4-2 سیکل، سطوح سرمی هورمون های آنتی مولرین، LH، FSH، استرادیول، تستوسترون ، قند خون ناشتا، TSH و پرولاکتین اندازه گیری و سونوگرافی ترانس واژینال رحم و تخمدان ها انجام گردید. در تمام افراد اسکور هیرسوتیسم بر اساس معیارهای فریمن و گالووی تعیین شد.

    نتایج

    الگوی قاعدگی، سطح هورمون آنتی مولرین، FSH و درجه هیرسوتیسم بین دو گروه شاهد و مورد تفاوت آماری معنی دار داشت. ولی در مورد متوسط سن، شاخص توده بدنی، سطح سرمی استرادیول، قند خون ناشتا، تستوسترون، LH، TSH و پرولاکتین تفاوت آماری معنی دار نبود. بررسی با منحنی ROC نشان داد که سطح سرمی 3/15 nmol/mol برای هورمون آنتی مولرین با حساسیت 70/37% و اختصاصیت 77/36% می تواند سطح تشخیصی در سندرم تخمدان پلی کیستیک باشد.

    نتیجه گیری

    هورمون آنتی مولرین در سطح تعیین کننده 3/15 nmol/mol با حساسیت 70/37% واختصاصیت 77/36% برای تشخیص زودرس سندرم تخمدان پلی کیستیک قابل استفاده است.

  • صفحات 231-236
    مقدمه

    هورمون آنتی مولرین (AMH) به طور مداوم در طول چرخه قاعدگی ترشح می شود و ممکن است مزایای متعددی نسبت به بیومارکرهای دیگر ذخیره تخمدان ارایه دهد.

    هدف

    بررسی ارتباط بین سطح سرمی AMH که معمولا برای تخمین ذخیره تخمدان استفاده می شود با کیفیت اووسیت و نتیجه ART در بیماران تحت درمان با تزریق اینتراسیتوپلاسمی اسپرم (ICSI).

    مواد و روش ها

    در این مطالعه مقطعی، 50 زن تحت درمان با ICSI در مرکز ناباروری بیمارستان زنان و کودکان زینب کملی، استانبول ترکیه ، باlong protocol مورد مطالعه قرار گرفتند. در تمام بیماران سطحLH ،FSH ، استرادیول و AMH اندازه گیری و شمارش فولیکول ها در روز سوم قاعدگی انجام شد. یک cut-off value بر اساس تعداد تخمک ها برای AMH تعیین شد و با توجه به سطح AMH، زنان در دو گروه پاسخ دهنده بد و خوب مورد بررسی قرار گرفتند.

    نتایج

    12 بیمار (3/27 درصد) در گروه پاسخ دهنده بد و 32 بیمار (7/72 درصد) در گروه پاسخ دهنده خوب ارزیابی شدند. میزان AMH به طور معنی داری بین دو گروه متفاوت بود (p<0.01). بر اساس این اختلاف معنی دار، محققین از آنالیز ROC جهت تخمین نقطه موثر AMH استفاده کردند. در این مطالعه پاسخ خوب، با سطح سرمی AMH معادل یا بیشتر از 90/1 با حساسیت 50/87% و اختصاصیت 67/66%، پیش بینی مثبت 50/87% و پیش بینی منفی 67/66% بدست آمد (AVC=0.777, P<0.01).

    نتیجه گیری

    سطح پایه AMH می تواند به عنوان یک تعیین کننده پاسخ تخمدانی در بیماران تحت درمان با ICSI استفاده شود. از AMH می توان جهت پیش بینی تعداد اووسیت های بالغ قابل جمع آوری در درمان و همچنین تعداد اووسیتهای قابل باروری نیز استفاده کرد. ولی آنتی مولرین هورمون جهت بررسی کیفیت تخمک، رشد جنین های با کیفیت بالا و یا موفقیت بارداری ارزش ندارد.

    کلیدواژگان: هورمون آنتی مولرین، ذخیره تخمدان، کیفیت اووسیت
  • آزیتا فرامرزی، محمدعلی خلیلی*، مهرداد سلیمانی صفحات 237-242
    مقدمه

    فرایند انتخاب جنین بخش مهمی از برنامه های لقاح آزمایشگاهی است. سیستم های درجه بندی جنین بر اساس ریخت شناسی (مورفولوژی) چندین دهه است که مورد استفاده قرار می گیرد. تصویربرداری حرکات جنین (موروفوکینتیک) با استفاده از Time-lapse ابزاری غیر تهاجمی برای بهبود فرآیند انتخاب جنین می باشد.در این مقاله با استفاده از سیستم Time-lapse در انتخاب بهترین جنین، اولین حاملگی های بالینی و شیمیایی در ایران گزارش شده است.

    موارد: 

    مورد اول: زوجی نابارور با اتیولوژی عامل لوله ای و اسپرموگرام طبیعی برای لقاح آزمایشگاهی (IVF) پذیرش شدند. بعد از تحریک تخمدانی، شش توده کومولوس برداشته شده با 2500 اسپرم با حرکت پیشرونده/اووسیت تلقیح شد. پنج زیگوت به صورت منفرد در چاهک های متعادل شده پلیت embryoscope برای مشاهدات Time lapse در انکوباتور در دمای °C 37، 5% CO2 قرار داده و در روز سوم کشت، انتخاب جنین منفرد (SET) بر اساس پارامترهای حرکتی (کینتیکی) انجام شد. حاملگی بالینی هفت هفته بعد از انتقال جنین مورد تایید قرار گرفت. مورد دوم: زوجی با اتیولوژی آزواسپرمی با سابقه شکست تزریق داخل سیتوپلاسمی (ICSI) بود. نه تخمک بالغ زوج تحت ICSI قرار گرفت و در سیستمTime Lapse انکوبه شدند. بقیه فرآیند مشابه مورد اول انجام شد. در این مورد حاملگی شیمیایی 15 روز بعد از انتقال جنین تایید گردید.

    نتیجه گیری

    استفاده از سیستم غیر تهاجمی Time Lapse برای انتخاب جنین منفرد، راهی جدید است که میزان لانه گزینی را افزایش می دهد، در حالیکه عوارض حاملگی های چند قلویی کاهش می یابد.

    کلیدواژگان: کینتیک، Time-lapse، انتخاب، جنین
|
  • Marcelo Borges Cavalcante, Fabr, Iacute, Cio Da Silva Costa, Ricardo Barini, Edward Araujo J., Uacute, Nior Pages 195-202
    Background

    Recently, the use of granulocyte colony-stimulating factor (G-CSF) has been proposed to improve pregnancy outcomes in reproductive medicine.

    Objective

    A systematic review of the current use of G-CSF in patients who have difficulty conceiving and maintaining pregnancy was performed.

    Materials And Methods

    Two electronic databases (PubMed/ Medline and Scopus) were searched. Study selection, data extraction and quality assessment were performed in duplicate. The subject codes used were granulocyte colony-stimulating factor, G-CSF, recurrent miscarriage, IVF failure, and endometrium.

    Results

    The search of electronic databases resulted in 215 citations (PubMed/ Medline: 139 and Scopus: 76), of which 38 were present in both databases. Of the remaining 177 publications, seven studies were included in the present review.

    Conclusion

    Treatment with G-CSF is a novel proposal for immune therapy in patients with recurrent miscarriage and implantation failure following cycles of IVF. However, a larger number of well-designed studies are required for this treatment to be established.

    Keywords: Granulocyte colony, stimulating factor, Immunotherapy, Recurrent miscarriage, Reproductive medicine, Review
  • Fatemeh Mirzaei, Tayebeh Amiri Moghadam, Peyman Arasteh Pages 203-208
    Background

    Vitamin D deficiency during pregnancy is associated with some adverse pregnancy outcomes but its relationship with fetal growth is unknown.

    Objective

    We compared the 25-hydroxy vitamin D levels between mothers and their small for gestational age (SGA) newborns with mothers and their appropriate for gestational age (AGA) newborns.

    Materials And Methods

    The study population included pregnant women that referred to Afzalipour Hospital in Kerman from 2012 to 2013. The case and control group consisted of 40 pregnant mothers with SGA and AGA newborns, respectively. The maternal and infants 25-hydroxy vitamin D levels were measured in the two groups.

    Results

    25-hydroxy vitamin D deficiency (<20 ng/ml) was statistically higher in women with SGA newborns in comparison to women with AGA newborns (p=0.003).Vitamin D deficiency was higher among the SGA newborns in comparison to AGA newborns (25% vs. 17.5%), although this finding was not statistically meaningful (p=0.379). The relationship of vitamin D deficiency levels between mothers and infants in both the SGA group and the AGA group was significant.

    Conclusion

    Our study reveals a high prevalence of vitamin D deficiency in women with SGA infants in comparison to women with AGA children. In addition, maternal vitamin D deficiency is associated with its deficiency in newborns.

    Keywords: Small for Gestational Age, Appropriate for Gestational Age Pregnancy, Mother, Newborn, Vitamin D
  • Zeinab Nematollahi, Hossein Hadinedoushan, Abbas Aflatoonian, Gilda Eslami, Nasrin Ghasemi Pages 209-214
    Background

    Recurrent pregnancy loss (RPL) has been defined as two or more miscarriages before 20th week of gestation. It seems that IL-27 may reduce inflammatory responses and affect the survival of the embryo during human pregnancy. IL-27 polymorphisms may influence RPL by altering the levels or the activity of gene product.

    Objective

    We studied for the first time the association of IL-27 -964 A>G single nucleotide polymorphism (SNP) with RPL in Iranian women.

    Materials And Methods

    A case-controlled study was performed on two groups consisting of 150 healthy women with at least one delivery (control group) and 150 women with two or more primary RPLs history (RPL group). The -964 A>G SNP in IL-27 gene was determined by PCR-RFLP technique. Genotype and allele frequencies were compared using c2 tests between two groups.

    Results

    There was no difference between the two groups regarding age of women (29±4.4 [control] vs. 30.84±5.2 years [case]). In the RPL group, the genotype frequencies of -964 A>G polymorphism were AG (49.3%), AA (40%), and GG (10.7%), and in the control group, they were AG (43.3%), AA (48.7%), and GG (8%). There was no significant difference between the genotypes of AA, AG, and GG in two groups (p=0.23). As the frequency of allele A was 64.7% in the RPL group and 70.3% in the control group, the difference in frequency of allele A in -964 A>G between two groups was not significant (p=0.19).

    Conclusion

    Our findings indicate that SNP of -964 A>G in IL-27 gene is not a risk factor for RPL in Iranian women.

    Keywords: Cytokine, IL, 27, Inflammation, Polymorphism, Recurrent abortion
  • Eskandar Taghizadeh, Seyed Mehdi Kalantar, Reza Mahdian, Mohammad Hasan Sheikhha, Ehsan Farashahi, Yazd, Saeed Ghasemi, Zahra Shahbazi Pages 215-220
    Background

    Sulfatase 1 (SULF1) function is to remove the 6-O-sulphate group from heparan sulfate. This action changes the binding sites of extracellular growth factors. SULF1 expression has been reported to be changed in angiogenesis. We hypothesized that single nucleotide polymorphisms (SNPs) of SULF1 would impact clinicopathologic characteristics.

    Objective

    Study of SULF1 gene polymorphism with fetus failure in in vitro fertilization (IVF) technique.

    Materials And Methods

    We studied one common (minor allele frequency >0.05) regulatory SNP, rs6990375, with polymerase chain reaction and restriction fragment length polymorphism method, in 53 infertile women with fetus failure in IVF technique and 53 women with at least one healthy child as controls.

    Results

    We found that rs6990375 is significantly associated with an early failure in IVF and frequency of G allele is high in women with fetus failure in IVF technique (p<0.001).

    Conclusion

    These findings suggest that SULF1genetic variations may play a role in IVF technique fetus failure. Further studies with large sample sizes on SULF1 SNPs may be useful in support of this claim.

    Keywords: SULF1 gene, Polymerase chain reaction, Restriction fragment length Polymorphysm, Single nucleotide polymorphism, Restriction endonucleases, rs6990375
  • Mesut Yi, Ldiz., Mehmet Vural, Mehmet Emin Erdal, Ouml, Zlem İ., Zci Ay, Ş, Enay G., RÜcÜ Yi, Lmazi., Brahim Fatih Karababa, Salih Selek Pages 221-226
    Background

    Premenstrual dysphoric disorder (PMDD) is a mood disorder characterized with physical and affective symptoms during the luteal phase of susceptible women.

    Objective

    The aim of this study was to investigate the association of Dopamine D3 receptor (DRD3) polymorphism, and Cannabinoid receptor Type 1 (CNR1) polymorphism with PMDD.

    Materials And Methods

    Fifty one participants with documented PMDD according to the DSM IV criteria and 51 healthy controls were included in this cross sectional study. Symptom severity was measured with daily self-rating, monthly premenstrual assessment forms and psychiatric interviews. The genotyping of DRD3 receptor and Cannabinoid type 1 receptors were performed using Taqmanfluorogenic assay method.

    Results

    Distribution of DRD3 and CNR1 polymorphism was not different between patients and controls.

    Conclusion

    These findings do not support a major role of DRD3, and CNR1 polymorphisms in contributing to susceptibility to premenstrual dysphoric disorder.

    Keywords: Cannabinoid receptor, Dopamine D3 receptor, Premenstrual syndrome, Genetic polymorphism
  • Shahrzad Zadehmodarres, Zahra Heidar, Zahra Razzaghi, Leili Ebrahimi, Kaveh Soltanzadeh, Farhang Abed Pages 227-230
    Background

    Polycystic ovarian syndrome (PCOS) is a common endocrinopathy that accompanied with long term complications. The early diagnosis of this syndrome can prevent it.

    Objective

    The aim was to determine the role of anti-mullerian hormon (AMH) in PCOS diagnosis and to find cut off level of it.

    Materials And Methods

    In this cross sectional study, 117 women between 20-40 years old were participated in two groups: 60 PCOS women (based on Rotterdam criteria consensus) as the case group and 57 normal ovulatory women as the control group. In day 2-4 of cycle, transvaginal sonography was performed and serum hormonal level of AMH, luteinizing hormone (LH), follicle stimulating hormone (FSH), estradiol (E2), testosterone, fasting blood sugar (FBS), thyroid stimulating hormone (TSH), and prolactin (PRL) were measured in all of participants. For all of them score of hirsutism (base on Freeman-Galloway scoring) was determined.

    Results

    There were statistically significant in irregular pattern of menstruation, AMH and FSH level, and presence of hirsutism between two groups. But regarding mean of age, body mass index, plasma level of PRL, TSH, LH, Testosterone, FBS, and E2 differences were not significant. Construction by ROC curve present 3.15 ng/ml as AMH cut off with 70.37% sensitivity and 77.36% specificity in order to PCOS diagnosis.

    Conclusion

    AMH with cut off level of 3.15 ng/ml with sensitivity 70.37% and specificity 77.36% could use for early diagnosis of PCOS patients.

    Keywords: Anti, mullerian hormon, Polycystic ovarian syndrome, Hirsutism, Rotterdam criteria
  • GÜltekin AdanaŞ, Aydin., Arzu Yavuz, Hasan Terzi, Tayfun Kutlu Pages 231-236
    Background

    Anti-Mullerian hormone (AMH) is constantly secreted during menstrual cycles and may offer several advantages over traditional biomarkers of ovarian reserve.

    Objective

    To assess the relationship of anti-Mullerian hormone (AMH) values, which are used to evaluate ovary reserves, with oocyte and embryo quality and with ART outcomes in patients undergoing intra-cytoplasmic sperm injection (ICSI).

    Materials And Methods

    This cross sectional study was performed using 50 women undergoing ICSI in IVF center of Zeynep Kamil Women''s and Children''s Hospital, İstanbul, Turkey. All patients received the long protocol. Follicle-stimulating hormone, luteinizing hormone, estradiol, and AMH levels were measured and antral follicle counts were obtained on the 3rd day of menstruation. A cut-off value based on the number of oocytes was determined for AMH, and women were evaluated after being divided into two groups as bad responders and good responders, according to their AMH levels.

    Results

    Twelve (27.3%) women were in bad responders group and 32 (72.7%) women were in good responders group. AMH measurements were statistically significantly different between the two groups (p<0.01). Based on this significance, the researchers used ROC analysis to estimate a cut-off point for AMH. The researchers detected the good responders with an AMH level 1.90 or above, with 87.50% sensitivity, 66.67% specificity, 87.50% positive prediction, and 66.67% negative prediction (AUC=0.777, p<0.01).

    Conclusion

    Basal AMH levels can be used as an indicator to determine the ovarian response in women undergoing ICSI. AMH can be used to predict the number of mature oocytes that can be collected during treatment and the number of oocytes that can be fertilized. However, AMH is not a valuable tool to evaluate oocyte quality, the development of high-quality embryos, or pregnancy conception.

    Keywords: Anti, Mullerian hormone, Ovary reserve, Oocyte quality
  • Azita Faramarzi, Mohammad Ali Khalili, Mehrdad Soleimani Pages 237-242
    Background

    Embryo selection is a vital part of in vitro fertilization (IVF) programs, with morphology-based grading systems having been widely used for decades. Time-lapse imaging combined with embryo morph kinetics may proffer a non-invasive means for improving embryo selection. We report the first ongoing and chemical pregnancies using Time-lapse embryo scope to select best embryos for transfer in Iran.

    Cases:

     A case with tubal factor infertility was admitted to IVF program with normozoospermia. After ovarian hyper stimulation, 6 COCs were retrieved and inseminated with 25,000 progressive sperms/ oocyte. Five zygotes were placed individually into the micro wells of equilibrated embryo scope dish for Time-lapse observation, and incubated at 37°C, 5% CO2. On day 3, single embryo transfer (SET) took place based on kinetic parameters of the embryos. Clinical pregnancy was confirmed 7 weeks after SET. The second case with history of previous ICSI failure was admitted with azoospermia. Nine MII oocytes underwent ICSI, and incubated in Time-lapse facilities. The rest of procedures were followed as described for case 1. Chemical pregnancy was confirmed 15 days after SET.

    Conclusion

    This approach opens a way to select best embryo non-invasively for SET; thus, increasing implantation, while reducing multiple pregnancy complications.

    Keywords: Kinetics, Time, lapse, Embryo, Selection