آرشیو پنجشنبه ۳۱ فروردین ۱۳۸۵، شماره ۷۷۴۷
سیاسی
۶

انقلاب, جنگ و انرژی هسته ای

دکتر مهدی علیخانی
مروری بر تحولات هسته ای ایران از 1357 تا 1377
بخش دوم و پایانی

(شرکتهای اورانیوم ملی) به ENUSA یک شرکت اسپانیایی دیگر موسوم به ایران سوخت عرضه می کرد که با شرکت کرافتورک یونیون) نیز در این زمینه همکاری داشته است. KraftwerkUnion ((3)

گزارشات بعدی نشان داد که یک هیات ده نفره از وزارت صنایع ایران به مادرید سفر کرد تا با مدیر شرکت های زنجیره ای فوق بنام «آدولفو گارسیا رودریگوئز» مذاکره کند. ایران همچنین با اسپانیا برای تعمیر و تکمیل رآکتورهایی که شاه ساخت آنها را در بوشهر آغاز کرده بود و نیز با) در آلمان در اواخر دهه 1980 و CENA)

برخی از خدمات سایت، از جمله مشاهده متن مطالب سال‌های گذشته روزنامه‌های عضو، تنها به مشترکان سایت ارایه می‌شود.
شما می‌توانید به یکی از روش‌های زیر مشترک شوید:
اشتراک شخصی
در سایت عضو شوید و هزینه اشتراک یک‌ساله سایت به مبلغ 1,950,000 ريال را پرداخت کنید.
همزمان با برقراری دوره اشتراک بسته دانلود 70 مطلب از مجلات عضو و دسترسی نامحدود به مطالب روزنامه‌ها نیز برای شما فعال خواهد شد!
پرداخت از طریق درگاه بانکی معتبر با هریک از کارت‌های بانکی ایرانی انجام خواهد شد.
پرداخت با کارت‌های اعتباری بین‌المللی از طریق PayPal نیز برای کاربران خارج از کشور امکان‌پذیر است.
اشتراک سازمانی
به کتابخانه دانشگاه یا محل کار خود پیشنهاد کنید تا اشتراک سازمانی این پایگاه را برای دسترسی همه کاربران به متن مطالب خریداری نمایند!
توجه!
  • دسترسی به متن مقالات این پایگاه در قالب ارایه خدمات کتابخانه دیجیتال و با دریافت حق عضویت صورت می‌گیرد و مگیران بهایی برای هر مقاله تعیین نکرده و وجهی بابت آن دریافت نمی‌کند.
  • حق عضویت دریافتی صرف حمایت از نشریات عضو و نگهداری، تکمیل و توسعه مگیران می‌شود.
  • پرداخت حق اشتراک و دانلود مقالات اجازه بازنشر آن در سایر رسانه‌های چاپی و دیجیتال را به کاربر نمی‌دهد.