آرشیو چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۸، شماره ۳۵۷۰
سیاست
۶

کانون های وکلا بیم از شفافیت دارند

پیمان حاج محمود عطار (وکیل دادگستری)

کانون های وکلای دادگستری به موجب قانون استقلال کانون وکلای دادگستری مصوب پنجم اسفند 1333 موسسه ای مستقل و دارای شخصیت حقوقی تعریف شد. پیش از آن کانون وکلا به موجب قانون وکالت مصوب 1315 و مقررات سابق و لاحق، جزئی از عدلیه (دادگستری) بوده و در همه شئون تابع وزارت یادشده بود و وکلایی که از عدلیه پروانه وکالت دریافت می کردند، در محلی به نام کانون وکلا گرد می آمدند و تشکیل کانون های وکلا بر عهده عدلیه بود. کانون های وکلا قبل از 1331 (تصویب لایحه ای که از سوی دکتر مصدق انجام و بعدها در 1333 با تغییراتی تنفیذ شد) موسسه ای با شخصیت حقوقی بود که از حیث نظامات، تابع وزارت عدلیه و از نظر دارایی مستقل بود. بر این اساس، هر نظاماتی که از سوی وزیر عدلیه تصویب می شد، بر کانون و بر وکلای تابع آن حاکم بود و انتخاب اعضای هیئت مدیره را وزیر عدلیه انجام می داد و این سمت ها انتصابی بود.

برخی از خدمات سایت، از جمله مشاهده متن مطالب سال‌های گذشته روزنامه‌های عضو، تنها به مشترکان سایت ارایه می‌شود.
شما می‌توانید به یکی از روش‌های زیر مشترک شوید:
اشتراک شخصی
در سایت عضو شوید و هزینه اشتراک یک‌ساله سایت به مبلغ 1,390,000ريال را پرداخت کنید.
همزمان با برقراری دوره اشتراک بسته دانلود 70 مطلب از مجلات عضو و دسترسی نامحدود به مطالب روزنامه‌ها نیز برای شما فعال خواهد شد!
پرداخت از طریق درگاه بانکی معتبر با هریک از کارت‌های بانکی ایرانی انجام خواهد شد.
پرداخت با کارت‌های اعتباری بین‌المللی از طریق PayPal نیز برای کاربران خارج از کشور امکان‌پذیر است.
اشتراک سازمانی
به کتابخانه دانشگاه یا محل کار خود پیشنهاد کنید تا اشتراک سازمانی این پایگاه را برای دسترسی همه کاربران به متن مطالب خریداری نمایند!
توجه!
  • دسترسی به متن مقالات این پایگاه در قالب ارایه خدمات کتابخانه دیجیتال و با دریافت حق عضویت صورت می‌گیرد و مگیران بهایی برای هر مقاله تعیین نکرده و وجهی بابت آن دریافت نمی‌کند.
  • حق عضویت دریافتی صرف حمایت از نشریات عضو و نگهداری، تکمیل و توسعه مگیران می‌شود.
  • پرداخت حق اشتراک و دانلود مقالات اجازه بازنشر آن در سایر رسانه‌های چاپی و دیجیتال را به کاربر نمی‌دهد.