آرشیو سه‌شنبه ۸ بهمن ۱۳۹۸، شماره ۴۵۷۴
صفحه اول
۱
نقد و نظر

پنج روایت درباره فاطمه (س)

حجت الاسلام محسن غرویان

روایت اول: حضرت فاطمه زهرا (س) اهل فکر و تدبر و اهل مطالعه بودند. ایشان مدرس معارف قرآنی بودند و این برای زنان عصر ما می تواند الگویی باشد که دنبال تحصیل علم و دانش افزایی خودشان باشند چه در دانشگاه و چه در حوزه های علمیه. بانوان باید همانند فاطمه زهرا (س) همواره به دنبال کسب علم و دانش باشند.

روایت دوم: حضور فاطمه زهرا (س) در مسائل اجتماعی و سیاسی، حضوری مهم و پررنگ است. ایشان در عصر خودشان نسبت به مسائل پیرامونی در جامعه بی تفاوت نبودند بلکه در هر موقعیتی به وظایف خودشان عمل و نقش موثری را در خلافت، سیاست و مدیریت جامعه ایفا می کردند.

روایت سوم: حضرت فاطمه (س) مادر بی نظیر و بی همتا برای فرزندان شان بودند. امام حسن(ع) و امام حسین (ع) در دامن ایشان پرورش پیدا کردند و این فرزندان هر کدام نقش بزرگی را در تاریخ بشریت ایفا کردند. این امامان بزرگوار در دامن حضرت فاطمه (س) رشد پیدا کردند و این هم باید برای زنان عصر ما الگو باشد که نقش مادری را برای فرزندان به خوبی ایفا کنند.

روایت چهارم: حضرت فاطمه (س) همسر وفاداری برای امیرالمومنین بودند و در کنار شوهر و همیار و همراه ایشان بودند. حضرت فاطمه (س) یک پشتوانه معنوی برای علی ابن ابیطالب (ع) در زندگی شان بودند.

روایت پنجم: حضرت فاطمه (س) نسبت به جامعه و مردم مهربان بودند. روابط عاطفی ایشان با مردم بسیار صمیمی بود و تلاش می کردند مشکلات آنها را حل کنند. این هم نکته دیگری است که باید به آن توجه کنیم و با الگوگیری از فاطمه (س) کیفیت زندگی خود را بهبود بخشیم.