آرشیو سه‌شنبه ۸ مهر ۱۳۹۹، شماره ۵۷۶۸
فرهنگ: ادبیات و هنر
۱۱
ضمایر آنها

سرهنگی: در دوران طلایی و بلوغ خاطره نگاری هستیم

مراسم رونمایی از کتاب «فرماندهان نبرد» با حضور سرلشکر سیدیحیی صفوی، رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس و جمعی از فعالان فرهنگی همزمان با هفته دفاع مقدس برگزار شد.

سرلشکر سیدیحیی صفوی، در این مراسم با نشان دادن دفتری سیاه رنگ، گفت: «این جعبه سیاه جنگ من است که در مواقع خاص باز می کنیم. بیان حقایق دفاع مقدس و انتقالش به نسل جوان، برای افزایش تاب آوری در جنگ اقتصادی و رسانه ای، یکی از ضرورت های برگزاری چنین نشست هایی است. ستادی برای نهضت خاطره گویی دفاع مقدس با ریاست سردار شمشیری ایجاد کرده ایم.» وی در ادامه با بیان این که این ستاد پس از توصیه رهبر معظم انقلاب برای روایت خاطرات جنگ به نیروهای جوان راه اندازی شده است، به اهداف راه اندازی این ستاد اشاره و اضافه کرد: «اولین هدف از راه اندازی این ستاد، تبیین و روشن کردن ابعاد مختلف اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی جنگ برای جوانان فعلی کشور و ترجمه آنها برای ملت های دیگر منطقه مانند سوری ها، عراقی ها، یمنی ها، لبنانی ها و... دیگر این که دلایل پیروزی ها و بعضا ناکامی های جنگ را روایت کنیم.»

رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس یادآور شد: «اکنون در پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس جنگ را در سطح های راهبردی، تاکتیکی و عملیاتی بیان می کنیم. تلاش داریم از انحراف و تحریف پیشگیری کنیم. برخی شبکه ها و رسانه ها مطالب خلاف واقع می گویند.  آنها  می خواهند ملت ما را دچار یاس و ناامیدی کنند. ما در پژوهشگاه دفاع مقدس به دنبال تولید علم هستیم تا از تجارب جنگ درس بگیریم.»  مشاور و دستیار ویژه فرمانده کل قوا گفت: «در جنگ سیاسی - اقتصادی - رسانه ای چگونه است؟ الگوی رفتاری و عملی رزمندگان و ملت و مسوولان ما در جنگ تحمیلی چه بود و آیا اکنون در این جنگ اقتصادی راهگشا است؟ به زانو درآوردن و تسلیم کردن ملت ایران خواسته دشمنان ما آمریکایی ها و صهیونیست ها است.»

مرتضی سرهنگی، مدیر دفتر ادبیات مقاومت و پایداری حوزه هنری نیز در این مراسم بیان کرد: ادبیات جنگ با شلیک نخستین گلوله شلیک خواهد شد. خوشبختانه اکنون در دوران طلایی خاطره گویی هستیم و نهضت خوبی توسط سردار صفوی شکل گرفته است. وی ادامه داد: «از دل خاطرات فرماندهان ما ده ها کتاب بیرون خواهد آمد.»