آرشیو سه‌شنبه ۱۲ امرداد ۱۴۰۰، شماره ۴۹۹۱
صفحه آخر
۱۲
رسم زمانه عوض نشده

نگو، نشان بده

جمال میرصادقی

روایت هر داستان، دارای دو خصلت اساسی و بنیادی است: بازگویی یا گفتن، بازنمایی یا نشان دادن. آنچه در جریان پیشامدرن (مکتب واقع گرایی و ناتورئالیستی) غلبه داشت و به کار می رفت، خصلت بازگویی بود. نویسنده هایی که با بهره گیری از خصلت بازگویی داستان می نوشتند، غالبا روایتگری در زاویه دید دانای کل را برمی گزیدند و راوی به طور مستقیم درباره شخصیت ها و حادثه ها، همه چیز را به خواننده ها می گفت. این شیوه روایتگری بیشتر در چارچوب مکتب های واقع گرایی و ناتورئالیستی معمول بود و از آن به عنوان «خواننده وار» نام می بردند. آنچه بعدها مهم شمرده شد، خصلت بازنمایی بود.

برخی از خدمات سایت، از جمله مشاهده متن مطالب سال‌های گذشته روزنامه‌های عضو، تنها به مشترکان سایت ارایه می‌شود.
شما می‌توانید به یکی از روش‌های زیر مشترک شوید:
اشتراک شخصی
در سایت عضو شوید و هزینه اشتراک یک‌ساله سایت به مبلغ 1,490,000ريال را پرداخت کنید.
همزمان با برقراری دوره اشتراک بسته دانلود 70 مطلب از مجلات عضو و دسترسی نامحدود به مطالب روزنامه‌ها نیز برای شما فعال خواهد شد!
پرداخت از طریق درگاه بانکی معتبر با هریک از کارت‌های بانکی ایرانی انجام خواهد شد.
پرداخت با کارت‌های اعتباری بین‌المللی از طریق PayPal نیز برای کاربران خارج از کشور امکان‌پذیر است.
اشتراک سازمانی
به کتابخانه دانشگاه یا محل کار خود پیشنهاد کنید تا اشتراک سازمانی این پایگاه را برای دسترسی همه کاربران به متن مطالب خریداری نمایند!
توجه!
  • دسترسی به متن مقالات این پایگاه در قالب ارایه خدمات کتابخانه دیجیتال و با دریافت حق عضویت صورت می‌گیرد و مگیران بهایی برای هر مقاله تعیین نکرده و وجهی بابت آن دریافت نمی‌کند.
  • حق عضویت دریافتی صرف حمایت از نشریات عضو و نگهداری، تکمیل و توسعه مگیران می‌شود.
  • پرداخت حق اشتراک و دانلود مقالات اجازه بازنشر آن در سایر رسانه‌های چاپی و دیجیتال را به کاربر نمی‌دهد.